Astăzi 24 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 18:30
Abonamente

Horoscop 15 Decembrie 2019, ora 06:57

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 DECEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII IAU DECIZII ÎN DRAGOSTE

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot lua o decizie importantă în plan sentimental.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea ca astăzi să fie nevoiți să facă mai multe deplasări. De asemenea, nativii pot primi ajutor de la o persoană importantă, cu funcție, rang, autoritate în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că seara pot intra în conflicte cu persoana iubită. De evitat dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Este foarte probabil ca o persoană din anturaj, un prieten să-i invite la o petrecere, la un eveniment, iar cei născuți în zodia Taur nu vor primi cu prea mare entuziasm propunerea, însă există șanse de a lega noi cunoștințe. Este o zi favorabilă pentru luarea deciziilor importante. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține gândirea practică, dar și intuiția.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Cu toate că gândul va zbura în alte parte și cei născuți în zodia Gemeni se vor confrunta cu o serie de probleme urgente, este de preferat să nu ignore partenerul de viață. Pentru a evita reproșurile și acuzele, este recomandat să-și împartă timpul corespunzător. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite deplasările.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Este o zi foarte bună pentru a rezolva o problemă financiară, iar acest aspect, dacă se petrece, va schimba percepția și starea de spirit a celor născuți în zodia Rac. Nativii pot finaliza un proiect început cu mai mult timp în urmă, însă horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie foarte atenți la detalii, mai ales dacă este vorba de calcule.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Diplomația și comunicarea vor fi aliați de bază ai celor născuți în zodia Leu și aceste calități i-ar putea ajuta să se facă plăcuți într-un mediu și chiar să-și rezolve niște conflicte mai vechi. Zi bună pentru lămuriri și clarificări parteneriale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce o invitație la un eveniment, petrecere, seminar, conferință.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Programul se va da peste cap astăzi, iar cei născuți în zodia Fecioară ar putea fi debusolați în prima parte a zilei. Cu toate astea, va fi vorba de o surpriză, în alte cazuri, de o decizie luată rapid, care se va dovedi foarte bună pentru viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține dialogul cu prietenii și activitățile distractive, în grup.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au șanse mari să rezolve un conflict partenerial, să negocieze cu mult tact și diplomație o situație legată de cuplu, mai ales o situație delicată pe care evitau până acum să o abordeze. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o vizită din partea rudelor sau nativii pot pleca într-o scurtă deplasare în locurile copilăriei, la părinți.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Ziua dea stăzi este favorabilă rezolvărilor și carificărilor sentimentale. Cei născuți în zodia Scorpion ar putea lămuri o problemă amoroasă mai veche sau cu o persoană din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce un ccâștig financiar, o sumă de bani venită pe neașteptate, posibil chiar returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a se implica în mai multe activități în același timp și din acest motiv nu doar că se pot suprasolicita, dar pot comite greșeli din neatenție. Se întrevăd câștiguri financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unui dialog în cuplu în urma căruia nativii să ia o decizie importantă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie nevoiți să se ocupe de o problemă de familie, cel mai probabil să fie nevoiți să facă o deplasare în interesul familiei. Este o zi favorabilă comunicării și chiar negocierilor, iar nativii pot obține mai ușor ceea ce-și doresc de la cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține în finalizarea unui proiect pentru care au muncit cu îndârjire.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri benefice, plăcute cu persoana iubită și este foarte probabil să ajungă la un acord comun în privința unui plan de vacanță sau legat de o problemă de cuplu care le-a creat tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o invitație la un eveniment, la o petrecere, zi de naștere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești ar putea fi surprinși foarte plăcute de persoana iubită. Poate fi vorba de un cadou, o veste bună sau de o invitație într-un loc mult dorit, iar acest aspect îi va ajuta să vadă cu alți ochi legătura dintre ei. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se bazeze cu multă încredere pe intuiție pentru că astăzi va funcționa la cote înalte.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 17:06 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:58

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii au examinat starea copilului abandonat într-un bloc din Capitală: nu are nicio lună de la naştere şi cântăreşte 3180 grame

Medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Chişinău au examinat starea bebeluşului, abandonat într-un cărucior, în sectorul Buiucani din Capitală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:53

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

ATAC ARMAT în orașul german Rot am See: Cel puțin șase persoane au fost ucise. Suspectul a fost arestat

Mai multe persoane au fost rănite și câteva ar fi murit după un incident armat ce a avut loc vineri în Germania, a informat, poliția, adăugând că suspectul a fost reținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 15:10

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

FOTO/ Partidul ȘOR a început lucrările de instalare a iluminatului stradal în toate satele unde are primari

În comuna Ișcalău, raionul Fălești, au început lucrările de instalare a unui sistem modern de iluminat stradal. Timp de câteva săptămâni, în trei sate ale comunei – Ișcalău, Burghelea și Doltu – vor fi montate peste 30 de kilometri de rețea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 12:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:59

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

ȘOR îl sfătuiește pe „turistul politic” Dodon să aplice experiența Israelului în Moldova

Deputatul Ilan Șor a reacționat pe rețelele de socializare la declarațiile lui Dodon. Liderul partidului și fostul primar al or. Orhei a atras atenția, printre altele, la comentariile președintelui făcute pe rețelele sociale în ajunul vizitei sale în Israel. Făcând...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 11:49

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 24 Ianuarie 2020, ora: 10:17

Moldova şi Ţara Românească, mai separate ca oricând, la 161 de ani de la Mica Unire. Nicio autostradă nu leagă cele două provincii, iar discrepanțele economice s-au adâncit după Revoluție

Moldova şi Ţara Românească, mai separate ca oricând, la 161 de ani de la Mica Unire. Nicio autostradă nu leagă cele două provincii, iar discrepanțele economice s-au adâncit după Revoluție

Cele două foste principate, Moldova şi Ţara Românească, sunt mai separate decât oricând din punct de vedere economic la 161 de ani de la momentul la care au ales să se unească, potrivit unei analize realizată de compania de consultanţă Frames.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 10:09

ULTIMA ORĂ /// Vladimir Putin l-a numit pe Dmitrii Kozak șef adjunct al Administrației Prezidențiale

ULTIMA ORĂ /// Vladimir Putin l-a numit pe Dmitrii Kozak șef adjunct al Administrației Prezidențiale

Vladimir Putin a semnat Decretul „Cu privire la șeful adjunct al administrației președintelui Federației Ruse”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 09:48

7 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Hora Unirii

7 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Hora Unirii

Hora Unirii este unul dintre simbolurile sărbătorii naționale prin care românii celebrează în fiecare 24 ianuarie Ziua Unirii Principatelor Române din 1859, prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, în Moldova şi Muntenia. Celebra compoziție: „Hai să dăm...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 24 Ianuarie 2020, ora: 09:13

opinie 80% din tinerii (18-29 de ani) din Chișinău vor ca R. Moldova să adere la UE / Dodon și PSRM sfidează tineretul și arată că nu dau doi bani pe viitorul lor

80% din tinerii (18-29 de ani) din Chișinău vor ca R. Moldova să adere la UE / Dodon și PSRM sfidează tineretul și arată că nu dau doi bani pe viitorul lor

Sondajul publicat ieri conține mai multe informații extrem de interesante, una din ele este numărul covărșitor de tineri care vrea ca R. Moldova să intre în UE.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)