Astăzi 5 August 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:22
Abonamente

Horoscop 15 Octombrie 2019, ora 10:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 OCTOMBRIE 2019. CAPRICORNII REZOLVĂ UN CONFLICT SENTIMENTAL

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot dizolva un conflict mai vechi pe care-l au cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a cheltui mai mult decât le permite buzunarul și acest aspect le poate destabiliza bugetul. Nativii simt nevoia să-și expună situația financiară, să facă acte de caritate, însă nu trebuie să exagereze. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o stare de nervozitate, irascibilitate și pot deveni conflictuali cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Imaginea profesională pe care și-au construit-o cei născuți în zodia Taur le poate fi de ajutor astăzi într-o negociere, în obținerea unui avantaj la locul de muncă. Colegii și superiorii îi aprobă și apreciază, iar acest aspect le va fi pe plac și îi va încuraja în demersurile ulterioare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite investițiile și tranzacțiile financiare.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia să negocieze ceva în avantajul lor. Poate fi vorba de achiziționarea unui bun sau de o ofertă de muncă, chiar de o remunerație, un comision. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să semneze actele doar după ce le-au citit cu atenție și în detaliu pentru că pot interveni erori.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Rac să se preocupe de rezolvarea unor confuzii și neînțelegeri mai vechi pe care le au în cuplu. Nativii reușesc să ajungă pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și ar trebui să profite de context. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o surpriză plăcută din partea cuiva din familie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Leu au șanse mari să obțină o colaborare, un contract mult visat, să semneze un parteneriat. Nativii sunt avantajați în negocieri și ar trebui să profite de acest context pentru a-și cere drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia celor singuri de a cunoaște o persoană care să le incite simțurile, care să-i cucerească prin dialog.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Posibile conflicte în cuplu care pornesc de la bani sau de la niște cheltuieli nechibzuite. Cei născuți în zodia Fecioară sunt demoralizați de o situație financiară care nu se îndreaptă către succesul așteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie răbdători și să evite (cel puțin deocamdată) împrumuturile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să fie ușor dezamăgiți pe comportamentul partenerului de viață, de atitudinea acestuia vizavi de o problemă de cuplu. Nativii nu trebuie să ia decizii majore, radicale acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se dedice mai mult activităților distractive, relaxante, care le aduc plăcere și îi detensionează.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Se întrevăd conflicte în cuplu, iar cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a-și critica și acuza partenerul de viață. Nativii pot fi stresați de activitățile cotidiene și acest aspect poate aduce mai multă tensiune în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că nevoia de odihnă începe să se resimtă din plin și capacitatea de concentrare poate fi redusă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a fugi de responsabilitățile de la locul de muncă sau din familie sau, mai mult de atât, au tendința de a-i manipula pe cei din jur pentru a obține ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă empatie și să lase deoparte egoismul de moment.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a purta o discuție foarte serioasă și lămuritoare cu persoana iubită. Nativii pot rezolva un conflict sentimental, însă nu același noroc îl vor avea în afaceri, unde pot apărea tensiuni cu partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu semneze acte, contracte, fără a le citi termenii și condițiile în amănunt.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Dacă în prima parte a zilei cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de sectorul profesional și dau tot ce au mai bun, se implică și se impun cu încredere în ei înșiși, din a doua parte a zilei persoana iubită le va capta toată atenția. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la detaliile finannciare ale unei negocieri, ale unei plăți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești tind să fie foarte indiferenți la nevoile celor din jur, fie că este vorba de părinți, de copii sau de persoana iubită. Nativii dau dovadă de un egoism de moment ca urmare a unor frustrări profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai atenți la imaginea pe care o afișează în public. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Internațional 5 August 2020, ora: 11:22

video GALERIE FOTO (+18) / Teroare, moarte și devastare în explozia din Beirut

GALERIE FOTO  (+18) / Teroare, moarte și devastare în explozia din Beirut

Mulți din cei care au simțit explozia au crezut că a fost detonare nucleară.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 5 August 2020, ora: 07:57

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 25.814 de infecții și 810 de persoane decedate

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 25.814 de infecții și 810 de persoane decedate

Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3 sunt de import (Turcia-2, Cehia-1). Numărul total de cazuri COVID-19, în Transnistria constituie 1 569. Bilanțul...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 August 2020, ora: 07:38

Superalimente ale lunii AUGUST pe care e bine sa le consumi

Superalimente ale lunii AUGUST pe care e bine sa le consumi

 Din punct de vedere calendaristic, august este ultima luna de vara si aduce pe masa oamenilor o multime de alimente care pot face oricand parte dintr-o dieta sanatoasa.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 5 August 2020, ora: 07:30

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 AUGUST 2020. Ce aduce Mercur în Leu?

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 AUGUST 2020. Ce aduce Mercur în Leu?

 Dupa ce a ratacit doua luni in emotionalul Rac, Mercur intra in grandiosul Leu, pentru a ne aduce o gura de aer proaspat. Totul are acum o nota “glamour”, dramatica si romantica.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 5 August 2020, ora: 07:07

Explozii Beirut: 2.750 de tone de nitrat de amoniu s-au aflat la originea tragediei

Explozii Beirut: 2.750 de tone de nitrat de amoniu s-au aflat la originea tragediei

O explozie a șocat Beirutul. Directorul de securitate libanez susține că deflagrația de azi a fost provocată de aprinderea unei mari cantități de explozibil extrem de puternic care fusese confiscat de poliție. Premierul Hassan Diab a anunțat miercuri zi de doliu național.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 August 2020, ora: 07:06

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Actualitatea lui... rămâne un clişeu dătător de dureri de măsele nu numai al redactării, dar şi al cercetării premergătoare unei publicări. Cum textele de referinţă ale Istoriei intelectuale a lumii au profunzimi de Groapa Marianelor sute de ani după ce-au văzut lumina...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 August 2020, ora: 06:19

Bătălia pentru Belarus. De ce le cere opozanta Tihanovskaia susținătorilor ei să poarte la vot brățări albe

Bătălia pentru Belarus. De ce le cere opozanta Tihanovskaia susținătorilor ei să poarte la vot brățări albe

Un vot anticipat a început marţi, în Belarus, în vederea alegerilor prezidenţiale de duminică, un scrutin în care preşedintele autoritarist în exerciţiu Aleksandr Lukaşenko o înfruntă pe Svetlana Tihanovskaia, o opozantă necunoscută în urmă cu câteva luni, relatează News.ro,...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 5 August 2020, ora: 04:53

5 august: Sfântul Cuvios Ioan Iacob de la Neamț

5 august: Sfântul Cuvios Ioan Iacob de la Neamț

Sfântul Cuvios Ioan Iacob de la Neamț (Hozevitul) este pomenit în calendarul creștin ortodox la data de 5 august.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 August 2020, ora: 00:18

partea II Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Vezi PARTEA I - Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: de la beţie şi furt la ospitalitate şi hărnicie

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 August 2020, ora: 00:07

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

- E o nebunie curată să crezi că vlahii au ajuns până în vârful Munţilor Alpi. Dar pe urmă gă­seşti pe hartă "Vârful Rodica", "Velika Planina" şi mergi acolo să vezi dacă este adevărat. Şi este! Primii locuitori ai Alpilor au fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 August 2020, ora: 16:17

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate în contextul dosarului „Avia Invest”: „Dodon ne fură țara în fiecare zi”

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate în contextul dosarului „Avia Invest”: „Dodon ne fură țara în fiecare zi”

Ex-ministra Justiției în Guvernul Maiei Sandu, Olesea Stamate critică dur „reacțiile iresponsabile” ale actualei guvernări Dodon-Chicu la decizia provizorie a Arbitrajului de la Stockholm. Amintim că, recent, această instituție a interzis executării notificării de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 4 August 2020, ora: 14:59

Investigație despre licitații trucate cu combinezoane pe timp de pandemie, la instituția condusă de Golovin

Investigație despre licitații trucate cu combinezoane pe timp de pandemie, la instituția condusă de Golovin

Se pare că unde apare Boris Golovin, actualul șef al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), au loc schemele, licitațiile incorecte și favoritismul. 

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 4 August 2020, ora: 13:10

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele ştiut, altele, ceva mai îndrăzneţe, combină diverse tipuri de carne pentru a căpăta o textură perfectă....

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 August 2020, ora: 12:50

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Guvernarea a început să-și laude tot mai des realizările. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 August 2020, ora: 09:03

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și președintele Comisiei de control al finanțelor public, Igor Munteanu, consideră logică decizia Curții de arbitraj internațional de la Stockholm care a interzis acțiuni de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 08:54

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

Pe 4 august 2007, NASA a lansat sonda Phoenix, pentru a căuta semne de viaţă pe Marte. Phoenix a fost concepută pentru a examina istoria permafrostului marţian, analizând modul în care apa lichidă a modificat componenţa chimică şi mineralele din sol. Instrumentele sale au...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)