Astăzi 24 Septembrie 2020, Joi - Ultima actualizare la ora 09:33
Abonamente

Horoscop 16 August 2019, ora 08:18

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 AUGUST 2019. TAURII SE ÎMPACĂ CU O PERSOANĂ DRAGĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea șansa de a se împăca cu cineva drag.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Pentru Berbeci se anunță o zi perfectă pentru relaxare și odihnă. Nativii vor prefera să stea departe de agitația cotidiană și nu este exclus chiar să plece într-o minivacanță. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente plăcute alături de cei dragi. Cei care sunt singuri au ocazia să cunoască o persoană cu care să poarte un dialog incitant.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Taur au șansa să se împace cu o persoană cu care au fost certați. Poate fi vorba de un prieten apropiat, de o rudă, coleg de muncă. Oricum este un moment favorabil pentru a-și restabili relațiile cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce dialoguri calme, pline de sensibilitate și empatie cu cei din jur.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Nativii din zodia Gemeni au șansa de a primi aprecieri, laude și chiar funcții onorifice pentru munca depusă. Este un moment important pentru cei care-și doresc ascensiune profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să îndrăznească să spere la o funcție mai înaltă și să discute cu superiorii despre aspirațiile lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Este o zi favorabilă pentru studiu, însă este vorba de interes pentru științe ezoterice, pentru cultură, religie, pentru activități spirituale. Nativii din zodia Rac pot căuta răspunsuri inclusiv în filozofie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le insuflă nevoia de a se preocupa de suflet, de zona emoțională, nevoia de a se înțelege dincolo de rațional.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Leu pot primi aprecieri sub diverse forme, de la laude la cadouri. Nativii vor avea parte de recunoștința celor din jur, însă este important să-și păstreze moralitatea și integritatea pentru că nu este exclus ca în spatele acestora să se ascundă alte scopuri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu fvorizează momentele plăcute alături de cei dragi, de prieteni și familie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Se conturează momente intense în cuplu pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii vor încerca prin orice mijloace să se apropie de cineva sau vor deveni incredibil de împăciuitori, toleranți și înțelegători cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că nu întotdeauna pot rezolva un conflict prin această atitudine. Nu este recomandat să acumuleze frustrări doaar pentru a-i fi bine celuilalt.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de un context astrologic favorabil atât la locul de muncă, cât și în ceea ce privește sănătatea. O serie de nativi care s-au confruntat cu diferite probleme de sănătate, acum se vor vindeca sau cel puțin vor observa ameliorarea simptomelor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține comunicarea cu colegii și superiorii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Este o perioadă în care nativii din zodia Scorpion au nevoie de relaxare, de liniște și înțelegere, iar comunicarea va fi calmă și caldă, cu o reală nevoie de înțelegere din partea celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce înclinații artistice, culturale, religioase sau filozofice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător fac ordine în familie și impun disciplina în relațiile pe care le au cu cei dragi. Nativii sunt preocupați inclusiv de ordinea din locuință și nu este exclus să impună noi reguli de conduită celor cu care locuiesc sub același acoperiș. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător aduce, totuși, o atmosferă caldă și o comunicare calmă în familie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Capricorn ziua de azi le aduce detașare legată de sectorul profesional, însă interes față de cei dragi cu care vor încerca din răsputeri să se înțeleagă, inclusiv fiind dispuși să lase de la ei, să ierte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să caute relaxarea și odihna și să evite să se impună, mai ales în relația de cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au mari șanse astăzi să discute (să rediscute) niște condiții contractuale, inclusiv să-și rengocieze salariul, remunerația primită pentru o activitate întreprinsă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce posibilitatea unei rezolvări financiare în favoarea lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 august 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Pești vor avea șansa de a se reechilibra energetic, psihic și emoțional. Nativii vor vedea cu alți ochi o situație și o vor aborda favorabil lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le va aduce o îmbunătățire a stării de sănătate, dar și nevoia de a se odihni mai mult, de a se relaxa și a se dedica activităților care le aduc plăcere și satisfacție. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 09:33

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși, suspectați că s-au implicat în acțiuni de spionaj. Aceștia căutau informații clasificate despre planurile de modernizare a armatei bulgare și despre întreținerea echipamentelor militare

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși, suspectați că s-au implicat în acțiuni de spionaj. Aceștia căutau informații clasificate despre planurile de modernizare a armatei bulgare și despre întreținerea echipamentelor militare

Bulgaria a expulzat doi diplomați ruși pe care procurorii îi suspectează că au fost implicați în acțiuni de spionaj. Cei doi diplomați ruși au fost somați să părăsească Bulgaria în 72 de ore, a declarat miercuri ministerul de externe, conform Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 08:59

Fără comentarii: Dimitrie Cantemir despre islam

Fără comentarii: Dimitrie Cantemir despre islam

Din Precuvântarea la Sistemul sau întocmirea religiei Muhammedane:

( ) Citeşte tot articolul

Externe 24 Septembrie 2020, ora: 08:38

Publicaţia Charlie Hebdo, ameninţată din nou de Al Qaida: media franceze lansează un apel la mobilizare

Publicaţia Charlie Hebdo, ameninţată din nou de Al Qaida: media franceze lansează un apel la mobilizare

 O sută de mass-media publică miercuri în Franţa o scrisoare deschisă în care lansează un apel la mobilizare în favoarea libertăţii de expresie în sprijinul săptămânalului Charlie Hebdo, care a fost ameninţat din nou de Al Qaida după retipărirea...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 24 Septembrie 2020, ora: 08:03

Filat ar fi furat 100 de milioane de euro; „O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și Africa”. „Plahotniuc îi organiza mese cu prieteni în penitenciar și îi trimitea cadouri de Crăciun”

Filat ar fi furat 100 de milioane de euro; „O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și Africa”. „Plahotniuc îi organiza mese cu prieteni în penitenciar și îi trimitea cadouri de Crăciun”

„Filat a furat suma de 100 de milioane de euro din băncile moldovenești cu ajutorul lui Șor. O parte din acești bani sunt stocați acum în Europa și în Africa. O altă parte de bani au fost și în Turcia, însă după câte am înțeles sunt deja...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 07:50

GALERIE FOTO/VIDEO. Bandiții lui Lukașenko i-au bătut și arestat pe protestatarii care au ieșit în stradă împotriva sângerosului dictator

GALERIE FOTO/VIDEO. Bandiții lui Lukașenko i-au bătut și arestat pe protestatarii care au ieșit în stradă împotriva sângerosului dictator

După ce Lukașenko și-a organizat o inaugurație în secret, bielorușii au ieșit din nou în stradă. De această dată forțele de ordine au fost mai agresive decât de obicei.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 24 Septembrie 2020, ora: 07:48

Alertă meteo: cod GALBEN de secetă hidrologică

Alertă meteo: cod GALBEN de secetă hidrologică

Potrivit meteorologilor, astăzi, aerul se va încălzi până 23..26 de grade Celsius în nord, 24..27 de grade în centru și 25..28 de grade în sud. Presiunea atmosferică va fi ridicată. Vântul va sufla din sud-est, cu o viteză de 2-7 metri pe secundă....

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 24 Septembrie 2020, ora: 07:04

Ce spune cafeaua preferată despre tine

Ce spune cafeaua preferată despre tine

 Chiar daca nu exista cifre oficiale, cafeaua este una dintre cele mai apreciate bauturi din intreaga lume. Cafeaua nu doar ca le ofera oamenilor plusul de energie necesar inceperii unei noi zile de munca, insa dezvaluie o multime de lucruri despre personalitatea celor care o consuma,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 06:13

investigație CONTRABANDĂ DE MILIOANE / Transnistrenii de la Sheriff-ul au importat combustibil de 100 de milioane de dolari fără să plătească accize și impozite în R. Moldova

CONTRABANDĂ DE MILIOANE / Transnistrenii de la Sheriff-ul au importat combustibil de 100 de milioane de dolari fără să plătească accize și impozite în R. Moldova

Separatiștii transnistreni a cumpărat combustibil din UE și l-au introdus în R. Moldova ilegal, fraudând bugetul cu sute de milioane.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 24 Septembrie 2020, ora: 05:00

ISTORIE / TOP 3 victorii ale ARMATEI ROMÂNE

ISTORIE / TOP 3 victorii ale ARMATEI ROMÂNE

De la înfiinţarea statului naţional suveran şi independent România, Armata Română nu s-a implicat în multe conflicte regionale sau internaţionale. 

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 Septembrie 2020, ora: 04:54

Horoscopul zilei de azi JOI 24 SEPTEMBRIE 2020. Cum acționezi acum?

Horoscopul zilei de azi JOI 24 SEPTEMBRIE 2020. Cum acționezi acum?

 Mercur din Balanta face opozitie cu Marte retrograd in Berbec si iti deschide calea catre negociere. Patrarul de Luna in Capricorn iti arata ca o situatie de criza trebuie rezolvata. Cum actionezi?

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 24 Septembrie 2020, ora: 04:29

Cum a fost ciopârţit şi batjocorit Nicolae Iorga de un grup de legionari

Cum a fost ciopârţit şi batjocorit Nicolae Iorga de un grup de legionari

Istoricul botoşănean Nicolae Iorga a fost considerat un titan al culturii româneşti interbelice. Cu toate acestea, şi-a găsit sfârşitul la marginea unei păduri, batjocorit şi apoi ucis cu bestialitate. Vă prezintăm radiografia asasinatului celebru.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 01:44

Prima femeie care a murit pentru Hristos – Calendar creștin ortodox: 24 septembrie

Prima femeie care a murit pentru Hristos – Calendar creștin ortodox: 24 septembrie

Sfânta Întâia Muceniță Tecla, cea Întocmai cu Apostolii, s-a născut în Iconia (astăzi Konya, în Turcia) în prima jumătate a secolului I d.Hr.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Septembrie 2020, ora: 01:22

Șeful OMV, Rainer Seele, e vizat de o plângere la parchetul anti-corupție din Austria. El e acuzat de abuz de încredere și acceptarea de foloase într-o tranzacție uriașă cu fondul de investiții Mubadala din Abu Dhabi

Șeful OMV, Rainer Seele, e vizat de o plângere la parchetul anti-corupție din Austria. El e acuzat de abuz de încredere și acceptarea de foloase într-o tranzacție uriașă cu fondul de investiții Mubadala din Abu Dhabi

Rainer Seele, CEO-ul companiei austriece OMV, care controlează Petrom, este vizat de o plângere depusă de un whistleblower la parchetul anticorupție din Austria, transmite publicația locală Kurier. Plângerea a fost confirmată de un purtător de cuvânt al parchetului, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 12:27

Ceban, către Nagacevschi: Pute în sistemul judecătoresc

Ceban, către Nagacevschi: Pute în sistemul judecătoresc

Lista agenților economici din Capitală care încalcă normele va fi făcută publică, pentru ca cetățenii să poată vedea cine se face vinovat pentru mirosul insuportabil.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 12:03

„Viitorul nicotinei”: Specialiști de talie internațională au discutat rolul nicotinei în reducerea bolilor asociate fumatului

„Viitorul nicotinei”: Specialiști de talie internațională au discutat rolul nicotinei în reducerea bolilor asociate fumatului

Nicotina este unul dintre produsele nocive, eliminate prin fumul țigării în timpul arderii. În același timp, împreună cu nicotina, se elimină o serie de substanțe dăunătoare sănătății. Nicotina creează dependență, dar nu este direct responsabilă de provocarea...

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 23 Septembrie 2020, ora: 10:00

Newton House: Cel mai solicitat complex rezidențial din sectorul Buiucani anunță ridicarea prețurilor la ultimele apartamente

Newton House: Cel mai solicitat complex rezidențial din sectorul Buiucani anunță ridicarea prețurilor la ultimele apartamente

Newton House, proiectul care a spart tiparele cu metoda inovativă de achitare în rate, anunță ridicarea programată a prețurilor. Potrivit angajaților companiei de construcție, începând cu data de 29 septembrie m2 va costa mai mult cu 55 €.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Septembrie 2020, ora: 08:49

Transportatorii aerieni globali cer testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor

Transportatorii aerieni globali cer testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor

Transportatorii aerieni globali au cerut marţi testarea pentru Covid-19, pe aeroporturi, a tuturor pasagerilor curselor internaţionale, pentru înlocuirea carantinelor care, în opinia lor, amplifică scăderea traficului, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 23 Septembrie 2020, ora: 08:45

Botez cu 250 de persoane întrerupt de poliție. Organizatorul era un bărbat cercetat pentru proxenetism

Botez cu 250 de persoane întrerupt de poliție. Organizatorul era un bărbat cercetat pentru proxenetism

 Un botez din Buzău a fost întrerupt de poliție aseară, pentru că parcicipanții nu respectau regulile impuse în contextul pandemiei.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 23 Septembrie 2020, ora: 08:42

Reacția Simonei Halep după retragerile numeroase de la Roland Garros

Reacția Simonei Halep după retragerile numeroase de la Roland Garros

Simona Halep a vorbit despre retragerile numeroase de la Roland Garros, după ce trei jucătoare din top 10 au decis să nu participe, la fel ca și alte sportive importante.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 23 Septembrie 2020, ora: 08:41

Xi Jinping îndeamnă la o recuperare „verde” a economiei mondiale, deși China este unul dintre cei mai mari poluatori ai lumii

Xi Jinping îndeamnă la o recuperare „verde” a economiei mondiale, deși China este unul dintre cei mai mari poluatori ai lumii

 Preşedintele chinez Xi Jinping a îndemnat marţi statele lumii să susţină o recuperare "verde" a economiei mondiale în era post-COVID, în mesajul video transmis lucrărilor celei de-a 75-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, relatează Xinhua.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)