Astăzi 16 Iulie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 08:34
Abonamente

Actualitate 16 Iunie 2019, ora 08:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IUNIE 2019. BALANȚELE POT AFLA SECRETE

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot afla unele secrete.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de a se dedica studiului, cunoașterii. Nativii se pot întoarce la pasiuni mai vechi, pot căuta să se informeze cu privire la un anumit subiect, să se înscrie la un seminar. Toate aceastea având rol în dezvoltarea lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dedice tot timpul și interesul necesar acestui scop pentru că poate deschide o nouă etapă în viața lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să-și revizuiască niște acte, documente care au legătură cu o situație juridică. Nativii pot avea probleme cu legea, pot întâmpina dificultăți în obținerea unor aprobări. Atenție la dialogul cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu plece urechea la tot ceea ce aud. Pot fi dezinformați, pot fi mințiți și starea de confuzie poate aplana asupra unei astfel de situații.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o zi tensionată în plan sentimental și situația vizează în special acei nativi care sunt căsătoriți. Se poate discuta despre divorț, pauză în relație și îndepărtatea, părăsirea unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi imprudenți, pot fi superficuali și neatenți la dialog.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de activarea sau agravarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Se întrevăd dialoguri legate de sănătate și nativii încearcă să ia o decizie, să urmeze un sfat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită deoarece pot da naștere unor conflicte majore și care nu-și au rostul acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au chef de distracție și nu este exclus să plece într-o călătorie neplanificată. Nativii simt nevoia de aventură și aici punctăm inclusiv aventura sentimentală care îi poate debusula pe moment. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce momente pasionale în cuplu și declarații de dragoste fierbinți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de o situație care vizează locuința, însă contextul momentului aduce confruntări cu prietenii și nu este exclus ca acestea să ia naștere de la niște planuri anulate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot primi reproșuri legate de lipsa de interes acordată în relațiile interumane.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi foarte comunicativi astăzi și nu se vor feri să atingă subiecte din toate sferele. Nativii pot reuși prin dialog să obțină ceea ce-ți doresc, iar cei care susțin discursuri, conferințe vor avea parte de succes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează aflarea secretelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie prudenți la drum și să respecte regulile și legile, în general. Nativii pot avea probleme în această zonă, mai ales că nu va fi de partea lor nici comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce nemulțumiri legate de acte și contracte. Atenție și la starea de sănătate!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi mai energici și mai bine dispuși, însă nu-și vor canaliza atenția pentru a rezolva problemele amânate, ci mai degrabă pentru distracție. Nativii pot cunoaște persoane noi cu care să lege prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot deveni cheltuitori și iresponsabili.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu se vor simți în apele lor astăzi și nu este exclus ca simptomele unor afecțiuni mai vechi să nu le dea liniște. Nativii nu ar trebui să se suprasolicite, iar odihna le poate deveni cel mai bun tratament mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate favoriza probleme de natură hepato-biliară și musculară.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de discuții pe diferite teme cu prietenii. Se conturează un context tensionat și nu este exclus ca pe baza diferențelor de principii să se nasca un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător accentuează reproșurile, replicile acide și chiar jignirile. Momente de maximă sinceritate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi ironici și acizi cu cei din jur și nu întotdeauna vor avea la bază și un motiv real. Nativii pot fi tentați să ducă la extrem o situație, să o denigreze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se preocupe mai mult de propria persoană și mai puțin de ceea ce spun și fac ceilalți.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 08:30

Vlad Filat: Ceea ce am eu ca PRIORITATE vizează ELIBERAREA mea

Vlad Filat: Ceea ce am eu ca PRIORITATE vizează ELIBERAREA mea

Fostul premier Vlad Filat spune că ceea ce are ca prioritate vizează eliberarea sa. El nu crede că va mai face politică, cel puțin în mod direct, ci poate va acorda consultanță politică, celor care vor dori. Totodată, fostul premier susține că cea mai mare greșeală a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 00:51

Președintele Igor Dodon a mulțumit din nou Statelor Unite pentru sprijinul acordat R.Moldova în soluționarea recentei crize politice și transferul pașnic al puterii.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Iulie 2019, ora: 00:21 de Ion Macovei

Cum să reziste un popor în fața unui imperiu ca Uniunea Sovietică? Terorizați, deportați, supuși înfometării și apoi aruncați în colhoz, basarabenii nu au avut decât un singur mijloc de rezistență: umorul subversiv. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 00:09

Dodonizare PAS CU PAS /// Noul Director la Moldovagaz ar putea fi Vadim Ceban (bașcan interimar în Găgăuzia)

Dodonizare PAS CU PAS /// Noul Director la Moldovagaz ar putea fi Vadim Ceban (bașcan interimar în Găgăuzia)

Noul director la SA ”Moldovagaz” ar putea fi numit Vadim Ceban, care în prezent deține funcția de prim-vicepreședinte al Comitetului Executiv al Găgăuziei în primul mandat de bașcan al Irinei Vlah.  

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 15 Iulie 2019, ora: 19:24

Organizațiile neguvernamentale de media dezaprobă solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Andrei Năstase, de a restricționa accesul lui Vadim Ungureanu la conferințele de presă ale Inspectoratului General de Poliție (IGP), pe motiv că jurnalistul ar fi condamnat penal. Declarația a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 15:00

Ce înseamna cand visezi sobolani? Multi oameni visează șobolani asă ca vor să capete un raspuns la întrebarea ce înseamna daca visezi șobolani. Șobolanul reprezintă o varietate de lucruri din viața reală, totul depinzând de scenariul visului. Fiecare situație...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:59

Ministerul Afacerilor Interne condus de Andrei Năstase „se spală pe mâini” în cazul lui George Simion: „interdicția poate fi anulată doar de instanța de judecată”

Ministerul Afacerilor Interne condus de Andrei Năstase „se spală pe mâini” în cazul lui George Simion: „interdicția poate fi anulată doar de instanța de judecată”

În legătură cu informația apărută în presă cu referire la organizarea măsurilor de susținere a cetățeanului român Simion George-Nicolae, Biroul migrație și azil al MAI s-a autosesizat și comunică următoarele:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:55

 Poate te întrebi și tu de ce relațiile se destramă mai ușor în ziua de azi. Ai auzit poveștile de dragoste ale bunicilor și ale străbunicilor, poate chiar ale părinților tăi. Nu au avut relații ideale, dar au rămas împreună până la adânci...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:49

 Horoscop dragoste. Saptamana 15-21 iulie 2019 are semnificatii aparte din punct de vedere astrologic. Avem cea de-a doua eclipsa a verii, mai exact eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn de marti 16 iulie. Intreaga atmosfera a saptamanii se invarte in jurul acestui mare eveniment....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:34

 Astăzi se împlinesc 204 de ani de la exilarea lui Napoleon Bonaparte, lider marcant al secolului XIX, pe insula Sfânta Elena. El şi-a petrecut ultimii şase ani din viaţă aici, sub supraveghere britanică. Condiţiile în care a murit marele lider francez, la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:05

VIDEO /// Flashmob la MAI - Cerem scoaterea interdicției lui George Simion. „VREM DREPTATE”

VIDEO /// Flashmob la MAI - Cerem scoaterea interdicției lui George Simion. „VREM DREPTATE”

Asociația „UNIREA-ODIP" vă invită la flashmobul cu genericul „Cerem scoaterea interdicției lui George Simion de a intra în Republica Moldova".

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:04

Liberalul Dorinc Chirtoacă a anunțat astăzi că va participa la alegerile parlamentare în circumscripțiile 33 (suburbiile municipiului Chișinău) și 50 (Europa de Vest), după ce vicepremierul Andrei Năstase și premierul maia Sandu au renunțat la mandatele de deputat în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 13:49

Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului a decis prelungirea cu o săptămână a termenului de depunere a dosarelor la concursul pentru funcția de director al Centrului Național Anticorupție.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 13:41

Lucrările pentru construcția gazoductului Ungheni-Chișinău, pe toate cele șapte tronsoane, au început, a anunțat ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, pe o rețea de socializare, 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 12:53

 Noul asteroid are un kilometru în diametru şi realizează o orbită completă în jurul Soarelui în 151 zile. Astronomii au identificat un nou asteroid care orbitează în jurul Soarelui. Acest asteroid este considerat a fi relativ mare, cu aproximativ un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 12:47

 Romanticii incurabili pot jura că dragostea la prima vedere este cât se poate de reală, în timp ce persoanele sceptice sunt de părere că ceea ce simțim la primele întâlniri este atracție sexuală, în niciun caz dragoste. Dar ce se întâmplă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 12:43

Următorul tău zbor ar putea deveni foarte problematic, dacă nu alegi alimentele potrivite. Află de la specialiști ce preparate trebuie să eviți în avion pentru a preveni efectele nedorite. Poate credeai că nu contează prea mult ce mănânci când ești în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 12:12

Trăim într-o societate obsedată de realizări, care se grăbește să aplice etichete de talent tuturor celor care au realizat ceva remarcabil de-a lungul vieții.Oamenii de succes sunt descriși ca fiind talentați. Dacă persoana în cauză este tânără, șansele sunt și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 12:05

Apartenenţa la UE a dezvoltat bunăstarea în fiecare stat membru; piaţa comună şi dezvoltarea regională a UE duc la diminuarea inegalităţilor dintre statele membre; în cadrul unora dintre statele membre condiţiile de viaţă au ajuns în ultima perioadă în derivă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 11:30

Un microbuz cu 8 pasageri s-a oprit într-un cap de pod în județul Cluj.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 11:20

Exporturile Republicii Moldova în primele cinci luni ale anului curent s-au majorat cu 5% față de aceeași perioadă a anului 2018, depășind 1,1 miliarde de dolari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 11:19

Grav accident la Chirsova, Gagauzia. Doua motocicleta si o masina a politiei s-au ciocnit violent. In urma impactului, unul dintre tineri s-a stins pe loc.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)