Astăzi 17 Octombrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 21:30
Abonamente

Actualitate 16 Iunie 2019, ora 08:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IUNIE 2019. BALANȚELE POT AFLA SECRETE

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot afla unele secrete.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de a se dedica studiului, cunoașterii. Nativii se pot întoarce la pasiuni mai vechi, pot căuta să se informeze cu privire la un anumit subiect, să se înscrie la un seminar. Toate aceastea având rol în dezvoltarea lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dedice tot timpul și interesul necesar acestui scop pentru că poate deschide o nouă etapă în viața lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să-și revizuiască niște acte, documente care au legătură cu o situație juridică. Nativii pot avea probleme cu legea, pot întâmpina dificultăți în obținerea unor aprobări. Atenție la dialogul cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu plece urechea la tot ceea ce aud. Pot fi dezinformați, pot fi mințiți și starea de confuzie poate aplana asupra unei astfel de situații.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o zi tensionată în plan sentimental și situația vizează în special acei nativi care sunt căsătoriți. Se poate discuta despre divorț, pauză în relație și îndepărtatea, părăsirea unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi imprudenți, pot fi superficuali și neatenți la dialog.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de activarea sau agravarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Se întrevăd dialoguri legate de sănătate și nativii încearcă să ia o decizie, să urmeze un sfat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită deoarece pot da naștere unor conflicte majore și care nu-și au rostul acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au chef de distracție și nu este exclus să plece într-o călătorie neplanificată. Nativii simt nevoia de aventură și aici punctăm inclusiv aventura sentimentală care îi poate debusula pe moment. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce momente pasionale în cuplu și declarații de dragoste fierbinți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de o situație care vizează locuința, însă contextul momentului aduce confruntări cu prietenii și nu este exclus ca acestea să ia naștere de la niște planuri anulate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot primi reproșuri legate de lipsa de interes acordată în relațiile interumane.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi foarte comunicativi astăzi și nu se vor feri să atingă subiecte din toate sferele. Nativii pot reuși prin dialog să obțină ceea ce-ți doresc, iar cei care susțin discursuri, conferințe vor avea parte de succes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează aflarea secretelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie prudenți la drum și să respecte regulile și legile, în general. Nativii pot avea probleme în această zonă, mai ales că nu va fi de partea lor nici comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce nemulțumiri legate de acte și contracte. Atenție și la starea de sănătate!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi mai energici și mai bine dispuși, însă nu-și vor canaliza atenția pentru a rezolva problemele amânate, ci mai degrabă pentru distracție. Nativii pot cunoaște persoane noi cu care să lege prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot deveni cheltuitori și iresponsabili.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu se vor simți în apele lor astăzi și nu este exclus ca simptomele unor afecțiuni mai vechi să nu le dea liniște. Nativii nu ar trebui să se suprasolicite, iar odihna le poate deveni cel mai bun tratament mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate favoriza probleme de natură hepato-biliară și musculară.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de discuții pe diferite teme cu prietenii. Se conturează un context tensionat și nu este exclus ca pe baza diferențelor de principii să se nasca un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător accentuează reproșurile, replicile acide și chiar jignirile. Momente de maximă sinceritate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi ironici și acizi cu cei din jur și nu întotdeauna vor avea la bază și un motiv real. Nativii pot fi tentați să ducă la extrem o situație, să o denigreze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se preocupe mai mult de propria persoană și mai puțin de ceea ce spun și fac ceilalți.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 21:30

Băncile moldovenești implicate în “Laundromatul rusesc” sunt aceleași care figurează în “jaful secolului”. Totul a pornit însă de la Universalbank. Ieri, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a făcut publice detalii noi despre schema prin...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:43

1. Berbec - Balanta In timp ce Berbecul poate avea calitati excelente de conducere si este, de obicei, foarte incapatanat si dornic sa faca tot ce ii sta in putere pentru a ajunge acolo unde isi doreste, Balanta stie intotdeauna cum sa preia controlul, sa se impuna si sa gaseasca solutii in cele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:38

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă că Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a publicat miercuri decizia de înregistrare a denumirii în Registrul denumirilor de origine protejate şi al indicaţiilor geografice protejate pentru produsul ”Telemea de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:27

Deputatul buzoian Adrian Mocanu (ALDE) a rămas fără permis după ce a fost prins de polițișii rutieri circulând cu viteză în localitate, pe DN2 E85, în Buzău. Cu câteva ore înainte, parlamentarul depășise limita legală și într-o localitate din Ilfov,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:17

Legate cu hamuri metalice și sechestrate în containere minuscule, aceste imagini cumplite arată tratamentul la care sunt supuse maimuțele, dar și alte animale, care s-ar afla într-un laborator german de testare. Imaginile au fost dezvăluite de activiștii pentru drepturile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:02

Basarabia se trezește: Candidatul Dumitru Țîra din nou în vizorul presei românești

Basarabia se trezește: Candidatul Dumitru Țîra din nou în vizorul presei românești

Pe data de 15 octombrie, Dumitru Țîra, candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău a ținut o conferință de presă, în cadrul căreia a lansat imnul campaniei electorale 2019. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 16:40

Partidul Nostru acuză CEC-ul că nu ia atitudine față de ilegalitățile comise de PSRM

Partidul Nostru acuză CEC-ul că nu ia atitudine față de ilegalitățile comise de PSRM

În Republica Moldova s-a ajuns în situația când sinceritatea și corectitudinea sunt transformate de Comisia Electorală Centrală (CEC) și “partidul lui Dodon” din virtute în viciu. Aceasta este reacția Partidului Politic “Partidul Nostru”, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 16:32

Ion Ceban: În Chișinău funcționează 159 de grădinițe. În anii de independență autoritățile municipale au admis lichidarea a 83 de grădinițe

Ion Ceban: În Chișinău funcționează 159 de grădinițe. În anii de independență autoritățile municipale au admis lichidarea a 83 de grădinițe

În următorii patru ani vor fi reparate capital 80 de grădinițe din municipiul Chișinău. Totodată, candidatul la funcția de primar al Caitalei Ion Ceban își propune și extinderea rețelei de grădinițe prin construcția unor instituții preșcolare noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 14:31

Ceban: Primăria Chișinău va lucra pentru oameni, alături de oameni. Asta voi face!

Ceban: Primăria Chișinău va lucra pentru oameni, alături de oameni. Asta voi face!

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei a declarat că a constatat odată în plus că Primăria Chișinău nu consulta deloc opinia societății civile și oamenilor. În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban a precizat că a ajuns la această concluzie în urma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 14:24

Orban, OUT?! Care ar fi a doua variantă de premier: Ar trece fără probleme

Orban, OUT?! Care ar fi a doua variantă de premier: Ar trece fără probleme

 Nume-surpriză apărut în discuțiile pentru propunerea de premier, în cazul în care, cel mai probabil, cabinetul propus de Ludovic Orban nu va trece de votul de încredere din Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 14:16

Țîcu în Parlament, colegilor din ACUM: Dodon trebuie dat pe mâna Justiției

Țîcu în Parlament, colegilor din ACUM: Dodon trebuie dat pe mâna Justiției

Deputatul Octavian Țîcu propune colegilor din cadrul blocului ACUM să-i susțină inițiativa de crearea a unei comisii de anchetă pentru investigarea acțiunilor de trădare de patrie comise de Igor Dodon. Potrivit parlamentarului, prin intermediul acțiunilor acestei comisii, șeful...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 14:07

Încă 55 de familii au primit îndemnizații pentru nou-născuți de 7 mii și 10 mii lei

Încă 55 de familii au primit îndemnizații pentru nou-născuți de 7 mii și 10 mii lei

 Primăria municipiului Orhei a alocat joi, 17 octombrie încă 55 de îndemnizații pentru nașterea copiilor, în cadrul programului „Capitalul matern”, pentru bebelușii născuți în lunile mai-iunie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 12:53

Juncker anunță că există un acord privind Brexit-ul și recomandă Consiliului European să îl susțină / Opoziția de la Londra respinge noua variantă

Juncker anunță că există un acord privind Brexit-ul și recomandă Consiliului European să îl susțină / Opoziția de la Londra respinge noua variantă

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anunțat că există un acord asupra Brexitului și i-a trimis o scrisoare președintelui Consiliului European, Donald Tusk, în care îi cere să susțină acordul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 12:29

Brexit Boris Johnson primește o nouă lovitură chiar înainte de Consiliul European

Boris Johnson primește o nouă lovitură chiar înainte de Consiliul European

Boris Johnson a primit o lovitură de grație privind propunerea sa de acord Brexit chiar înainte de începerea reuniunii Consiliului European, Partidul Unionist Democrat (DUP) al nord-irlandezilor anunțând că nu susține variantă avansată de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 12:12

Combinaţia de blugi cu pulover nu mai este la modă! Cu ce să o înlocuieşti!

Combinaţia de blugi cu pulover nu mai este la modă! Cu ce să o înlocuieşti!

Într-o dimineaţa răcoroasă de toamnă fiecare femeie îşi doreşte să abordeze un stil cât mai comod, în care să se simtă bine şi care să o ferească de aerul rece. Cu toate că are la îndemână multe alte soluţii care să o scoată din rutină, ea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 11:51

ACCIDENT HORROR la Căușeni. Trei persoane au murit / FOTO +18

ACCIDENT HORROR la Căușeni. Trei persoane au murit / FOTO +18

Trei persoane au murit, după ce două automobile s-au ciocnit frontal. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:10, la intrarea în orașul Căușeni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 10:51

Voronin: Unul dintre organizatorii evenimentelor din 7 aprilie 2009 a fost Vlad Filat

Voronin: Unul dintre organizatorii evenimentelor din 7 aprilie 2009 a fost Vlad Filat

Unul dintre organizatorii evenimentelor din 7 aprilie 2009 ar fi fost ex-premierul Vlad Filat. Fostul prim-ministru ar fi pregătit evenimentele din acea zi. Declaraţia aparţine liderului Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, care pe atunci ocupa funcţia de preşedinte al statului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 10:05

De ce Plahotniuc i-a lăsat pe democrați fără sediu și bani

De ce Plahotniuc i-a lăsat pe democrați fără sediu și bani

Fostul președinte al Partidului Democrat (PDM) Vlad Plahotniuc ar fi dorit ca Vladimir Cebotari să-i fie succesor, dar Dumitru Diacov, președintele de onoare și fondatorul partidului, l-ar fi ajutat pe Pavel Filip să preia funcția.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 09:56

3 rețete utile pentru o sarcină fără probleme

3 rețete utile pentru o sarcină fără probleme

Cele 9 luni în care aștepți venirea pe lume a copilului tău sunt o perioadă emoționantă, dar uneori simptomele problematice te pot împiedica să consumi toate vitaminele și mineralele de care are nevoie cel mic. Încearcă și tu câteva rețete consistente, care te...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 09:31

Deputații PD au părăsit sala de ședințe a Parlamentului în timp ce colegii lor de la guvernare scandau „Hoții!” / VIDEO

Deputații PD au părăsit sala de ședințe a Parlamentului în timp ce colegii lor de la guvernare scandau „Hoții!” / VIDEO

Deputații Partidului Democrat au părăsit sala de ședințe a Parlamentului înainte de a începe audierea raportului Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 09:23

Rusia: Trei diplomaţi americani, reţinuţi în apropiere de oraşul închis Severodvinsk, locul exploziei nucleare din luna august

Rusia: Trei diplomaţi americani, reţinuţi în apropiere de oraşul închis Severodvinsk, locul exploziei nucleare din luna august

Trei diplomaţi americani au fost arestaţi luni pentru scurt timp în apropiere de oraşul închis Severodvinsk (nord-vestul Rusiei), care în august a fost scena unui accident cu caracter nuclear legat de un test cu armament secret, au relatat miercuri agenţiile de presă ruse,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 09:19

Situație disperată în Liban din cauza incendiilor puternice. Cele trei elicoptere speciale sunt defecte

Situație disperată în Liban din cauza incendiilor puternice. Cele trei elicoptere speciale sunt defecte

Peste 100 de incendii de proporţii devastează Libanul, în ceea ce pompierii numesc cea mai mare tragedie provocată de foc în ultimii zeci de ani. Alimentate de vegetaţia uscată şi vântul puternic, flăcări înalte cât un bloc cu opt etaje au distrus...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)