Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 16 Mai 2019, ora 07:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 MAI 2019. MARTE INTRĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, a războiului și determinării, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 2 iulie 2019.

Planeta Marte, atunci când tranzitează zodia Rac, nu are atâta putere pe cat poate manifesta, însă, în contextul astrologic al momentului, acest tranzit este deosebit de important și ne vorbește despre trecut, inclusiv despre trecutul karmic. Acum se pot activa toate amintirile, traumele și situațiile care ne-au marcat trecutul, copilăria, însă conotația va fi una pozitivă, de vindecare, conștientizare și asumare. La modul general, va fi vorba de schimbarea unor tipare comportamentale, emoționale, iar Marte ne va susține puternic în acest context. Ne vom dori să ne reconturăm personalitatea așa cum vrem noi și nu așa cum ne-au învățat părinții noștri, tradiția sau alți factori. Este vorba de puterea noastră interioară care trebuie remodelată.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul locuinței și al familiei. Nativii vor avea șansa de a clarifica situații mai vechi legate de cei dragi și chiar de casă, vor spune verde în față ce își doresc în viață fără să se mai gândească dacă familia, în special părinții, vor fi de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să discute despre tradiții și valori morale moștenite.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul comunicării și al învățării. La modul general, va fi o perioadă în care nativii se vor concentra pe propriile lor principii de viață, pe ceea ce sunt și vor să fie, iar în acest context vor avea multe de întrebat, de aprofundat, de învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să facă o selecție între credințele, ideologiile proprii, pe care și le-au însușit singuri și cele care au fost insuflate de alții.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Pentru acești nativi va începe o perioadă în care se vor concentra mai mult pe economisirea finanțelor, pe chibzuirea cheltuielilor, decât pe obținerea unui venit în plus, însă șansele vor exista și în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se întoarcă în trecut, într-un context financiar, și să caute să rezolve o greșeală făcută.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității. În acest context astrologic al momentului, nativilor li se cere mai multă asumare a propriilor decizii, a propriei voințe, a propriei vieți. Poate a venit momentul să se pună ei pe primul loc în fața tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai mult curaj, mai multă impunere în fața celor din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte în sectorul subconștientului. Acești nativi vor începe un amplu proces de introspecție, dar și de interiorizare pentru a vedea ce este mai bine pentru viitorul lor. Vor trece printr-o serie de frământări, regrete, multe dintre acestea cu rădăcini în trecutul îndepărtat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă atenție și responsabilitate vizavi de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul prietenilor. Nativii vor avea ocazia de a rezolva niște situații conflictuale pe care le-au avut cu cei din anturaj. Pe de altă parte, contextul astrologic actual vorbește de asumarea unei relații, chiar relație de iubire, din trecut. Nu este exclus ca unii nativi să-și recunoască acum sentimentele pe care le au vizavi de o persoană din grupul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie atenți la entuziasmul afectiv pe care-l pot manifesta la extrem.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi motivați să se afirme, să iasă în față și să spună ceea ce-și doresc în carieră sau de la funcția pe care o dețin. Va fi foarte important ce nuanță vor da imaginii profesionale în aceatsă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai mult curaj și mai multă autoritate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul crezurilor și al idealurilor de viață, dar și al călătoriilor. Nativii vor lucra intens în zona principiilor, ce cred, ce-și doresc, ce vor să facă și chiar dacă vor fi înflăcărați și entuziaști la început, nu este exclus ca pe parcurs să se demotiveze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a pleca într-o călătorie spirituală impactantă pentru credințele lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor deținuți împreună cu alte persoane. Vedem ca nativii să-și dea interesul pentru a pune pe picioare o afacere de familie sau să se lupte pentru a intra în posesia unei moșteniri. Este momentul să renunțe la acele vicii și dependențe care le iroseau banii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a lămuri o chestiune financiară legată de partenerul de viață. Poate fi vorba inclusiv de un partaj.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte în sectorul parteneriatelor și mariajului. Nativii pot reuși în această perioadă să pună la cale planuri de viitor legate de familie, de o căsătorie, de un trai în comun, chiar și de conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să renunțe la acele tipare mai vechi pe care și le-au creat în zona relațională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul muncii și sănătății. Nativii trebuie să fie mai responsabili la locul de muncă, să facă tot posibilul să fie mai eficienți pentru a nu lăsa stresul și oboseala să le mai afecteze sănătatea, capitol care va fi încercat acum și nu este exclus să iasă la suprafață afecțiuni mai vechi de care, probabil, nici nu erau conștienți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să abordeze un stil de viață echilibrat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte în sectorul sentimental și al activităților artistice și distractive. Nativii își pot descoperi acum un talent pe care să-l exploreze și care să le aducă succes în viitor. Pe de altă parte, tranzitul va putea aduce ocazia clarificării unor aspecte ce țin de persoana iubită, dar și de copii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să investigheze adânc care este relația pe care o au cu copiii sau atitudinea vizavi de acest aspect, pentru cei care încă nu sunt părinți.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)