Astăzi 26 Februarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 09:42
Abonamente

Horoscop 16 Mai 2019, ora 07:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 MAI 2019. MARTE INTRĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, a războiului și determinării, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 2 iulie 2019.

Planeta Marte, atunci când tranzitează zodia Rac, nu are atâta putere pe cat poate manifesta, însă, în contextul astrologic al momentului, acest tranzit este deosebit de important și ne vorbește despre trecut, inclusiv despre trecutul karmic. Acum se pot activa toate amintirile, traumele și situațiile care ne-au marcat trecutul, copilăria, însă conotația va fi una pozitivă, de vindecare, conștientizare și asumare. La modul general, va fi vorba de schimbarea unor tipare comportamentale, emoționale, iar Marte ne va susține puternic în acest context. Ne vom dori să ne reconturăm personalitatea așa cum vrem noi și nu așa cum ne-au învățat părinții noștri, tradiția sau alți factori. Este vorba de puterea noastră interioară care trebuie remodelată.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul locuinței și al familiei. Nativii vor avea șansa de a clarifica situații mai vechi legate de cei dragi și chiar de casă, vor spune verde în față ce își doresc în viață fără să se mai gândească dacă familia, în special părinții, vor fi de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să discute despre tradiții și valori morale moștenite.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul comunicării și al învățării. La modul general, va fi o perioadă în care nativii se vor concentra pe propriile lor principii de viață, pe ceea ce sunt și vor să fie, iar în acest context vor avea multe de întrebat, de aprofundat, de învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să facă o selecție între credințele, ideologiile proprii, pe care și le-au însușit singuri și cele care au fost insuflate de alții.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Pentru acești nativi va începe o perioadă în care se vor concentra mai mult pe economisirea finanțelor, pe chibzuirea cheltuielilor, decât pe obținerea unui venit în plus, însă șansele vor exista și în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se întoarcă în trecut, într-un context financiar, și să caute să rezolve o greșeală făcută.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității. În acest context astrologic al momentului, nativilor li se cere mai multă asumare a propriilor decizii, a propriei voințe, a propriei vieți. Poate a venit momentul să se pună ei pe primul loc în fața tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai mult curaj, mai multă impunere în fața celor din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte în sectorul subconștientului. Acești nativi vor începe un amplu proces de introspecție, dar și de interiorizare pentru a vedea ce este mai bine pentru viitorul lor. Vor trece printr-o serie de frământări, regrete, multe dintre acestea cu rădăcini în trecutul îndepărtat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă atenție și responsabilitate vizavi de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul prietenilor. Nativii vor avea ocazia de a rezolva niște situații conflictuale pe care le-au avut cu cei din anturaj. Pe de altă parte, contextul astrologic actual vorbește de asumarea unei relații, chiar relație de iubire, din trecut. Nu este exclus ca unii nativi să-și recunoască acum sentimentele pe care le au vizavi de o persoană din grupul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie atenți la entuziasmul afectiv pe care-l pot manifesta la extrem.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi motivați să se afirme, să iasă în față și să spună ceea ce-și doresc în carieră sau de la funcția pe care o dețin. Va fi foarte important ce nuanță vor da imaginii profesionale în aceatsă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai mult curaj și mai multă autoritate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul crezurilor și al idealurilor de viață, dar și al călătoriilor. Nativii vor lucra intens în zona principiilor, ce cred, ce-și doresc, ce vor să facă și chiar dacă vor fi înflăcărați și entuziaști la început, nu este exclus ca pe parcurs să se demotiveze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a pleca într-o călătorie spirituală impactantă pentru credințele lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor deținuți împreună cu alte persoane. Vedem ca nativii să-și dea interesul pentru a pune pe picioare o afacere de familie sau să se lupte pentru a intra în posesia unei moșteniri. Este momentul să renunțe la acele vicii și dependențe care le iroseau banii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a lămuri o chestiune financiară legată de partenerul de viață. Poate fi vorba inclusiv de un partaj.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte în sectorul parteneriatelor și mariajului. Nativii pot reuși în această perioadă să pună la cale planuri de viitor legate de familie, de o căsătorie, de un trai în comun, chiar și de conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să renunțe la acele tipare mai vechi pe care și le-au creat în zona relațională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul muncii și sănătății. Nativii trebuie să fie mai responsabili la locul de muncă, să facă tot posibilul să fie mai eficienți pentru a nu lăsa stresul și oboseala să le mai afecteze sănătatea, capitol care va fi încercat acum și nu este exclus să iasă la suprafață afecțiuni mai vechi de care, probabil, nici nu erau conștienți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să abordeze un stil de viață echilibrat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte în sectorul sentimental și al activităților artistice și distractive. Nativii își pot descoperi acum un talent pe care să-l exploreze și care să le aducă succes în viitor. Pe de altă parte, tranzitul va putea aduce ocazia clarificării unor aspecte ce țin de persoana iubită, dar și de copii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să investigheze adânc care este relația pe care o au cu copiii sau atitudinea vizavi de acest aspect, pentru cei care încă nu sunt părinți.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Chișinău 26 Februarie 2020, ora: 09:31

După ce solicitările au depășit numărul ofertelor în complexul Newton House, compania de construcție a luat decizia de a demara a doua parte a proiectului-Newton House 2.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 09:06

Cehii de la EMMA Capital au cumpărat încă 24% din capitalul Premier Energy (ex-Union Fenosa)

Cehii de la EMMA Capital au cumpărat încă 24% din capitalul Premier Energy (ex-Union Fenosa)

EMMA Capital Group a achiziționat o participație de 24% la companiile Premier Energy SRL și Premier Energy Distribution SA din Moldova, ajungând să deţină 93% din capital. Operațiunea s-a făcut departe de Moldova, în paradisul fiscal din Cipru, scrie Mold-street.com.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 08:49

Cazuri noi de coronavirus în Franța și Germania. Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Cazuri noi de coronavirus în Franța și Germania. Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Două noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate în Franţa, a anunţat marţi un oficial din Ministerul Sănătăţii, precizând că starea lor de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare. Și Elveția a anunțat marți primul său caz de infectare cu COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:59

Felicitări de 1 Martie. Cele mai frumoase urări și mesaje de Mărțișor

Felicitări de 1 Martie. Cele mai frumoase urări și mesaje de Mărțișor

Felicitari de 1 Martie. Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor. Un mic martisor si un ghiocel iti daruiesc, ca sa stii ca a venit primavara. E timpul sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:50

Bilanț în creștere, în Italia, din cauza CORONAVIRUSULUI. 322 persoane infectate, dintre care 11 au murit

Bilanț în creștere, în Italia, din cauza CORONAVIRUSULUI. 322 persoane infectate, dintre care 11 au murit

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 11 morți, în Italia, după ce, marți, au mai murit patru persoane, au anunțat autorităţile italiene, potrivit agenției ANSA. În total, peste 320 de persoane au fost infectate cu noul COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:42

Bloomberg: Epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării, care ar șterge un trilion de dolari din PIB-ul global

Bloomberg: Epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării, care ar șterge un trilion de dolari din PIB-ul global

Perspectiva sumbră că epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării pune sub semnul întrebării stabilitatea economiei mondiale, transmite Bloomberg.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:39

Bătută, amenințată cu moartea și jefuită. Coșmarul prin care a trecut o femeie din Băcioi

Bătută, amenințată cu moartea și jefuită. Coșmarul prin care a trecut o femeie din Băcioi

Totul s-a întâmplat în seara de 23 februarie. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat pentru echipa 902 că femeia a chemat poliția la fața locului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:37

Accident rutier la CRIULENI: Trei persoane, internate la spital

Accident rutier la CRIULENI: Trei persoane, internate la spital

În seara zilei de 25 februarie, ora 18:15, în apropierea satului Corjova, r-nul Criuleni, s-a produs un accident rutier, soldat cu trei persoane rănite.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:24

FLORI DE MINĂ de Szekely Csaba. Regie Slava Sambriș

FLORI DE MINĂ de Szekely Csaba. Regie Slava Sambriș

PREMIERĂ! 6, 7 martie, Teatrul Luceafărul! 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:16

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

 Astăzi vom avea o zi senină și extrem de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie: mercurul în termometre va urca până la gradația de +17 grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:14

Diplomatul cu „Novichok” / Un membru GRU căutat de INTERPOL s-a dovedit a fi membrul delegației Rusiei în Organizația Mondială a Comerțului (The Bellingcat)

Diplomatul cu „Novichok” / Un membru GRU căutat de INTERPOL s-a dovedit a fi membrul delegației Rusiei în Organizația Mondială a Comerțului (The Bellingcat)

Grupul de investigaţie The Bellingcat face dezvăluiri inedite despre activitatea unuia dintre cei trei cetăţeni ruşi inculpaţi în Bulgaria în dosarul otrăvirii omului de afaceri Emilian Ghebrev.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:11

Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Două noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate în Franţa, a anunţat marţi un oficial din Ministerul Sănătăţii, precizând că starea lor de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare. Și Elveția a anunțat marți primul său caz de infectare cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:11

Consulul General al României la Bălți: Sunt o grămadă de intermediari în jurul Consulatului, care BLOCHEAZĂ sistemul de programare

Consulul General al României la Bălți: Sunt o grămadă de intermediari în jurul Consulatului, care BLOCHEAZĂ sistemul de programare Din editia print / Foto: simbol

Consulatul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, a declarat în cadrul unei ședințe, că persoane necunoscute blochează sistemul de programare pentru servicii consulare, scrie NordNews.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:01

Lista localităților care vor rămâne astăzi fără curent electric

Lista localităților care vor rămâne astăzi fără curent electric

 Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că miercuri, 26 februarie 2020, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 06:55

Teatru continuu: Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat demisia lui Ludovic Orban, care era deja demis de parlament

Teatru continuu: Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat demisia lui Ludovic Orban, care era deja demis de parlament

Premierul demis de parlament Ludovic Orban şi-a dat demisia şi din poziţia de şef interimar al guvernului, anunţ care a fost făcut nu de el, ci de preşedintele Klaus Iohannis, demers ce aminteşte de practica frecventă din timpul preşedinţiei lui Traian Băsescu, care anunţa public ce...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 06:53

SEGA: O firmă rusească va construi Balkan Stream prin Bulgaria

SEGA: O firmă rusească va construi Balkan Stream prin Bulgaria

Compania rusă IDC (Infrastructure Development and Construction), înregistrată la Belgrad, care a fost principalul executant pentru construcția conductei de gaze Turk Stream prin Serbia, va fi subcontractant al secţiunii bulgare a gazoductului, a informat corespondentul BGNESS la...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 26 Februarie 2020, ora: 06:49

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 FEBRUARIE 2020. TAURII SUNT AGITAȚI ȘI NELINIȘTIȚI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 FEBRUARIE 2020. TAURII SUNT AGITAȚI ȘI NELINIȘTIȚI

Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 05:58

Italianul confirmat cu coronavirus a fost în România în perioada 18-22 februarie. A aterizat la Craiova și a locuit în județul Gorj. A vizitat rude și a avut întâlniri de afaceri - MAE

Italianul confirmat cu coronavirus a fost în România în perioada 18-22 februarie. A aterizat la Craiova și a locuit în județul Gorj. A vizitat rude și a avut întâlniri de afaceri - MAE

Bărbatul de 71 de ani recent întors din România în Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost în țara noastră în perioada 18-22 februarie, unde a vizitat rudele soției sale, cetățean român, și a avut mai multe întâlniri de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 04:08 de Mihaela Culcinschi

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

La începutul anului trecut, înainte de alegerile parlamentare în urma cărora Partidul Democrat a pierdut puterea în R. Moldova, fosta cantină a Cancelariei de Stat a fost înstrăinată din proprietatea statului cu numai 9 mln. lei, iar 2000 de metri pătrați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 00:35

DOC / Nagacevschi aduce dovezi că Greceanîi se face vinovată de condamnarea R.Moldova la CEDO

DOC / Nagacevschi aduce dovezi că Greceanîi se face vinovată de condamnarea R.Moldova la CEDO

Zinaida Greceanîi, pasibilă de urmărire penală. Președintele Parlamentului, vizată pentru prejudicierea bugetului de stat într-un Raport al Ministerului Justiției.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 00:05

Cum să prelungești viața bateriei dacă ai o mașină electrică

Cum să prelungești viața bateriei dacă ai o mașină electrică

Mașinile electrice sunt modele pe care nu le vezi pe toate străzile din România, e adevărat. Dar nu se știe niciodată când treci la așa ceva, dacă n-ai făcut-o deja. Se spune că viitorul industriei auto e reprezentat de mașini electrice. Sunt modele care, în mare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:39

Pârjoale moldoveneşti, reţeta bunicii

Pârjoale moldoveneşti, reţeta bunicii

 Pârjoala este un fel de mâncare românesc, preparat mai ales în Moldova, din carne tocată, în general de porc sau în amestec cu oaie, vită sau pasăre, amestecată cu ouă, produse de panificație sau morărit (pâine uscată, pesmet sau făină...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:30

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas?

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas?

Au avut o relație foarte bună, iar Michael Douglas i-a fost tot timpul alături, dar cu toate acestea nu a primit nimic după moartea tatălui său. Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas? Marele actor Kirk Douglas s-a stins la începutul acestui an, mai exact pe 5...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:26

Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model. Medicii nu îi dădeau nicio șansă!

Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model. Medicii nu îi dădeau nicio șansă!

O fetiță a reușit să ofere o lecție de viață impresionantă. Medicii au diagnosticat-o cu Sindrom Down și nu i-au dat nicio șansă la o viață normală, dar la doar 4 ani, micuța a devenit model. Cara Brown a primit diagnosticul dur din partea medicilor la doar câteva ore...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 14:41

Cinci stagii în SUA își așteaptă beneficiarii la Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Cinci stagii în SUA își așteaptă beneficiarii la Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Vrei o bursă și un stagiu de 4 săptămâni într-o redacție din SUA? Școala de Studii Avansate în Jurnalism îți oferă această șansă. Depune, până pe 16 martie 2020, dosarul cu următorul conținut:

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)