Astăzi 17 Iulie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 16 Iulie 2019
Abonamente

Horoscop 16 Mai 2019, ora 07:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 MAI 2019. MARTE INTRĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, a războiului și determinării, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 2 iulie 2019.

Planeta Marte, atunci când tranzitează zodia Rac, nu are atâta putere pe cat poate manifesta, însă, în contextul astrologic al momentului, acest tranzit este deosebit de important și ne vorbește despre trecut, inclusiv despre trecutul karmic. Acum se pot activa toate amintirile, traumele și situațiile care ne-au marcat trecutul, copilăria, însă conotația va fi una pozitivă, de vindecare, conștientizare și asumare. La modul general, va fi vorba de schimbarea unor tipare comportamentale, emoționale, iar Marte ne va susține puternic în acest context. Ne vom dori să ne reconturăm personalitatea așa cum vrem noi și nu așa cum ne-au învățat părinții noștri, tradiția sau alți factori. Este vorba de puterea noastră interioară care trebuie remodelată.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul locuinței și al familiei. Nativii vor avea șansa de a clarifica situații mai vechi legate de cei dragi și chiar de casă, vor spune verde în față ce își doresc în viață fără să se mai gândească dacă familia, în special părinții, vor fi de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să discute despre tradiții și valori morale moștenite.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul comunicării și al învățării. La modul general, va fi o perioadă în care nativii se vor concentra pe propriile lor principii de viață, pe ceea ce sunt și vor să fie, iar în acest context vor avea multe de întrebat, de aprofundat, de învățat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să facă o selecție între credințele, ideologiile proprii, pe care și le-au însușit singuri și cele care au fost insuflate de alții.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Pentru acești nativi va începe o perioadă în care se vor concentra mai mult pe economisirea finanțelor, pe chibzuirea cheltuielilor, decât pe obținerea unui venit în plus, însă șansele vor exista și în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se întoarcă în trecut, într-un context financiar, și să caute să rezolve o greșeală făcută.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității. În acest context astrologic al momentului, nativilor li se cere mai multă asumare a propriilor decizii, a propriei voințe, a propriei vieți. Poate a venit momentul să se pună ei pe primul loc în fața tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai mult curaj, mai multă impunere în fața celor din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte în sectorul subconștientului. Acești nativi vor începe un amplu proces de introspecție, dar și de interiorizare pentru a vedea ce este mai bine pentru viitorul lor. Vor trece printr-o serie de frământări, regrete, multe dintre acestea cu rădăcini în trecutul îndepărtat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă atenție și responsabilitate vizavi de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte prin sectorul prietenilor. Nativii vor avea ocazia de a rezolva niște situații conflictuale pe care le-au avut cu cei din anturaj. Pe de altă parte, contextul astrologic actual vorbește de asumarea unei relații, chiar relație de iubire, din trecut. Nu este exclus ca unii nativi să-și recunoască acum sentimentele pe care le au vizavi de o persoană din grupul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie atenți la entuziasmul afectiv pe care-l pot manifesta la extrem.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi motivați să se afirme, să iasă în față și să spună ceea ce-și doresc în carieră sau de la funcția pe care o dețin. Va fi foarte important ce nuanță vor da imaginii profesionale în aceatsă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai mult curaj și mai multă autoritate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, în sectorul crezurilor și al idealurilor de viață, dar și al călătoriilor. Nativii vor lucra intens în zona principiilor, ce cred, ce-și doresc, ce vor să facă și chiar dacă vor fi înflăcărați și entuziaști la început, nu este exclus ca pe parcurs să se demotiveze. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a pleca într-o călătorie spirituală impactantă pentru credințele lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul banilor deținuți împreună cu alte persoane. Vedem ca nativii să-și dea interesul pentru a pune pe picioare o afacere de familie sau să se lupte pentru a intra în posesia unei moșteniri. Este momentul să renunțe la acele vicii și dependențe care le iroseau banii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a lămuri o chestiune financiară legată de partenerul de viață. Poate fi vorba inclusiv de un partaj.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte în sectorul parteneriatelor și mariajului. Nativii pot reuși în această perioadă să pună la cale planuri de viitor legate de familie, de o căsătorie, de un trai în comun, chiar și de conceperea unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să renunțe la acele tipare mai vechi pe care și le-au creat în zona relațională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte în sectorul muncii și sănătății. Nativii trebuie să fie mai responsabili la locul de muncă, să facă tot posibilul să fie mai eficienți pentru a nu lăsa stresul și oboseala să le mai afecteze sănătatea, capitol care va fi încercat acum și nu este exclus să iasă la suprafață afecțiuni mai vechi de care, probabil, nici nu erau conștienți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să abordeze un stil de viață echilibrat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte în sectorul sentimental și al activităților artistice și distractive. Nativii își pot descoperi acum un talent pe care să-l exploreze și care să le aducă succes în viitor. Pe de altă parte, tranzitul va putea aduce ocazia clarificării unor aspecte ce țin de persoana iubită, dar și de copii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să investigheze adânc care este relația pe care o au cu copiii sau atitudinea vizavi de acest aspect, pentru cei care încă nu sunt părinți.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 19:00

Liderul PL, Dorin Chirtocă, a prezentat mai multe probe care demonstrează că familia Zinaidei Greceanîi a fost implicată în sustragerea a 5 milioane de euro din BEM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 17:28

Noua CARACATIȚĂ a „neamurilor” de la CSM, CSJ și Curtea de Apel: Musteață, Guzun, Murguleț, Miron, Cernat și Răducanu

Noua CARACATIȚĂ a „neamurilor” de la CSM, CSJ și Curtea de Apel: Musteață, Guzun, Murguleț, Miron, Cernat și Răducanu

Dorel Musteață, „împrejur cu nemurele”. Președintele interimar CSM are rude care activează în mai multe instanțe din Republica Moldova, potrivit Deschide.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 16:26

Prim-ministrul R. Moldova, Maia Sandu, a întreprins astăzi o vizită oficială la Berlin unde a avut o întrevedere cu cancelarul german Angela Merkel. La conferința de presă comună. Șefa Guvernului de la Chișinău a declarat că își dorește ca R. Moldova să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 16 Iulie 2019, ora: 15:38

VIDEO: Vali Boghean, RECITAL DE EXCEPŢIE chiar la intrarea în Piaţa Centrală. Cum au reacţionat oamenii

VIDEO: Vali Boghean, RECITAL DE EXCEPŢIE chiar la intrarea în Piaţa Centrală. Cum au reacţionat oamenii

Locuitorii municipiului Chişinău şi nu numai, care au trecut astăzi pe la Piaţa Centrală au avut parte de un spectacol extraordinar susţinut de interpretul Vali Boghean.  

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Iulie 2019, ora: 14:44 de George Mârzencu

(GALERIE FOTO) 16 iulie, Ziua Eliberării Chișinăului de sub ocupația sovietică

(GALERIE FOTO) 16 iulie, Ziua Eliberării Chișinăului de sub ocupația sovietică

În după amiaza acestei zile, în 1941, trupele române au intrat victorios în principalul oraș al Basarabiei, din direcția Nord.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 14:39

Un traficant de droguri din Columbia a fost prins pe aeroportul Barcelona cu jumătate de kilogram de cocaină sub perucă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 14:33

Valeriu Munteanu: Dacă nu vom avea un procuror european atunci „revoluția” a eșuat (din nou), iar cineva va trebui să-și asume politic acest eșec tulburător

Valeriu Munteanu: Dacă nu vom avea un procuror european atunci „revoluția” a eșuat (din nou), iar cineva va trebui să-și asume politic acest eșec tulburător

Legea actuală cu privire la Procuratură nu este „o vacă sfântă” și poate/ trebuie să fie modificată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 14:00

MERITOCRAȚIE / Consilierul lui Dodon, avocatul PPDA și un candidat la fotoliul de judecător constituțional, noi membri ai CEC

MERITOCRAȚIE / Consilierul lui Dodon, avocatul PPDA și un candidat la fotoliul de judecător constituțional, noi membri ai CEC

În ședința de astăzi, 16 iulie, a Parlamentului, au fost desemnați și confirmați în funcție trei membri noi ai Comisiei Electorale Centrale (CEC): Maxim Lebedinschi, unul dintre consilierii lui Igor Dodon, Dumitru Pavel, avocatul lui Andrei Năstase și candidat la parlamnetare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 13:40

Dodon se LAUDĂ că merge la Moscova pentru a negocia prețul la GAZ OFICIAL / Care sunt atribuțiile LEGALE ale șefului statului

Dodon se LAUDĂ că merge la Moscova pentru a negocia prețul la GAZ OFICIAL / Care sunt atribuțiile LEGALE ale șefului statului

Președintele Igor Dodon va întreprinde miercuri, 17 iulie, o vizită de lucru la Moscova pentru a discuta cu autoritățile Federației Ruse, printre subiecte fiind și reducerea prețului de livrare a gazului natural pentru Republica Moldova. Subiectul va fi abordat și cu Gazprom.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 13:25

NEWS ALERT / Șeful CSM, Victor Micu a fost revocat din funcție

NEWS ALERT / Șeful CSM, Victor Micu a fost revocat din funcție

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii(CSM), Victor Micu a fost revocat astăzi din funcție de membrii CSM. Pentru revocarea acestuia au votat 9 membri ai Consiliului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 12:43

Parlamentul îi face CADOU lui Dodon funcția de Procuror General / Președintele va numi un interimar până la organizarea unui concurs

Parlamentul îi face CADOU lui Dodon funcția de Procuror General / Președintele va numi un interimar până la organizarea unui concurs

Președintele Igor Dodon ar putea numi un procuror general interimar care se va afla în fruntea instituției până la alegerea, în bază de concurs, a unui nou șef la Procuratura Generală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 12:33

Partidul Liberal: Declarațiile BMA si MAI cu privire la interdicția lui George Simion sunt MINCINOASE și DENATURATE

Partidul Liberal: Declarațiile BMA si MAI cu privire la interdicția lui George Simion sunt MINCINOASE și DENATURATE

În mod cinic, BMA și MAI spun că nu pot întreprinde nimic și că doar instanța de judecată poate rezolva problema. Fals!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 12:22

Maia Sandu și Dodon vor merge la concertul Sofiei Rotaru la ceremonia bașcanului Vlah

Maia Sandu și Dodon vor merge la concertul Sofiei Rotaru la ceremonia bașcanului Vlah

Interpreta Sofia Rotaru va susține un concert la Comrat, după ceremonia de inaugurare a bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah. Interpreta va fi adusă de președintele Igor Dodon, a comunicat Irina Vlah pentru presa din Găgăuzia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 12:16

Mark Tkaciuk și Iurie Muntean revin în politică!

Mark Tkaciuk și Iurie Muntean revin în politică!

După ce zilele trecute fostul ideolog al Partidului Comuniștilor, Mark Tkaciuk, a declarat că ar putea reveni pe arena politică din Chișinău, iată că și fostul său coleg din cadrul PCRM, Iurie Muntean, anunță că s-ar putea implica din nou în activitățile politice.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 16 Iulie 2019, ora: 11:31

INFOGRAFIC /// Moldovenii pot cumpăra MAI PUȚINI litri de benzină cu salariul mediu pe țară decât românii

INFOGRAFIC /// Moldovenii pot cumpăra MAI PUȚINI litri de benzină cu salariul mediu pe țară decât românii

Prețul benzinei depinde de multe aspecte, precum prețul țițeiului pe piețele internaționale, taxele sau marjele proprietarilor stațiilor de benzină. Valoarea unui litru de benzină în punctul de vânzare cu amănuntul, se schimbă de pe o zi pe alta, iar în unele țări,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Iulie 2019, ora: 11:01 de Mihai Taşcă

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18)

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18) Din editia print

Imediat după ocuparea Basarabiei, la 28 iunie 1940, comuniştii au perseverat în a instaura „viaţa nouă” în sensul pe care îl înţelegeau ei: arestări, deportări, execuţii, toate fiind menite să-i asigurare viitoarei guvernări liniştea pentru mulţi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 10:01

DODONIZARE / Un apropiat al lui Dodon, FAVORIT la funcția de director al CNA. Un alt candidat acuză Comisia juridică de NETRANSPARENȚĂ: „Vroiam să cred că vom fi guvernați ALTFEL”

DODONIZARE / Un apropiat al lui Dodon, FAVORIT la funcția de director al CNA. Un alt candidat acuză Comisia juridică de NETRANSPARENȚĂ: „Vroiam să cred că vom fi guvernați ALTFEL”

Secretarul general al Aparatului președintelui R. Moldova, Ruslan Flocea, se numără printre cei zece pretendenți la funcția de director al Centrului Național Anticorupție. Sursele din cadrul Comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului au declarat pentru deschide.md că Flocea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 09:39

Consiliului Național al Partidului Mișcarea Acțiunea Europeană convoacă Congresul extraordinar al partidului

Mișcarea Acțiunea Europeană iese la luptă și îi cheamă pe cetățeni să fie alături. Vrem să nu mai fie hoți la putere, indiferent de partidul în care se află. Nu mai vrem să se schimbe „hoții lor, cu hoții noștri”. Vrem ca toți cei care au subminat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 09:24

PREJUDICII DE PROPORŢII. Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală privind înstrăinarea Casei Presei şi fostei cantine a Guvernului

PREJUDICII DE PROPORŢII. Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală privind înstrăinarea Casei Presei şi fostei cantine a Guvernului

Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală pe faptul înstrăinării Înstreprinderii de stat "Casa Presei" şi fostei cantine a Guvernului Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 09:20

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se întrunesc astăzi, 16 iulie, într-o nouă ședință. Pe agenda CSM se numără 11 subiecte, printre care suplinirea a șase funcții vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), dar și desemnarea a doi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 08:30

Vlad Filat: Ceea ce am eu ca PRIORITATE vizează ELIBERAREA mea

Vlad Filat: Ceea ce am eu ca PRIORITATE vizează ELIBERAREA mea

Fostul premier Vlad Filat spune că ceea ce are ca prioritate vizează eliberarea sa. El nu crede că va mai face politică, cel puțin în mod direct, ci poate va acorda consultanță politică, celor care vor dori. Totodată, fostul premier susține că cea mai mare greșeală a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 16 Iulie 2019, ora: 08:21

În cadrul primei sale conferinţe de presă în calitate de Preşedinte al Consiliului Băncii de Economii, Ilan Shor a vorbit despre relaţia cu liderul PLDM, Vlad Filat, spunând că este una la fel că cu restul politicienilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 07:29

Mulți oameni nu înțeleg drumul pe care merge educația în România. Și nici nu au cum să înțeleagă. Dacă nu ai lucrat vreodată în business, ca să VEZI și să SIMȚI cum se pune problema, …e foarte greu de înțeles ce este greșit. Și, mai mult...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)