Astăzi 5 Aprilie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 16:23
Abonamente

Horoscop 17 August 2019, ora 11:22

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 AUGUST 2019. SCORPIONII POT PIERDE BANI

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot pierde o sumă de bani.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o zi creativă, în care inspirația își va spune cuvântul. Nativii ar trebui să profite de acest context pentru a-și etala talentele cu care au fost înzestrați și pentru a demara noi activități de creație. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să acode atenția cuvenită odihnei.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt ușor conflictuali astăzi și au tendința de a intra în dispute cu toți cei din jur. Nativii sunt confuzi, nu pot lua decizii și cu greu reușesc să se organizeze. Momente nefavorabile pentru a face planui pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce energie, însă nativii trebuie să facă un efort pentru a o canaliza în direcția dorită.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Nativii din zodia Gemeni au tendința de a privi ușor superficial lucrurile din jurul lor, motiv pentru care pot primi critici. Nu este exclus să fie mai sensibili și melancolici decât de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți în dialog, mai ales să nu facă promisiuni de care nu se pot ține.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Cei născuți sub semnul zodical Rac vor fi destul de norocoși în zona financiară. Nativii pot primi bani sau cadouri neașteptate de la persoane apropiate, poate chiar de la cineva din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce poftă de viață și energie. Sunt bine aspectate distracțiile și activitățile recreative, competițiile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu care sunt singuri sau se află la începutul unei relații, aspectele de astăzi aduc vești bune. Unii se pot îndrăgosti în timp ce alții pot simți că și-au găsit jumătatea. De asemenea, zona creativă este foarte bine susținută și nativii pot da ce este mai bun din ei pentru afirmare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține nativii care dau examene, interviuri sau participă la competiții și concursuri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Este o zi favorabilă pentru planuri de viitor, pentru organizarea acelor sectoare de viață care au fost neglijate până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot exista situații neprevăzute care să le dea peste cap programul, însă sunt sfătuiți să fie răbdători, toleranți și să adopte o atitudine diplomatică și disciplinară.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a fi mult prea visători și tendința de a idealiza totul le poate aduce neînțelegeri cu cei din jur. Nativii vor fientuziaști și optimiști peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță ăi sfătuiește să nu ia decizii importante astăzi. Zi favorabilă pentru a petrece timpul cu pietenii, pentru a se relaxa și a se distra.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Nativii din zodia Scorpion nu vor fi foarte comunicativi și vor prefera singurătatea, vor prefera să petreacă timpul cu ei înșiși, să-și clarifice îndoieli, să-și pună în ordine gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite cheltuielile neimportante, investițiile și tranzacțiile. Există riscul de a pierde bani.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Problemele profesionale pot acapara toată atenția celor născuți în zodia Săgetător. Este posibil ca nativii să fie nevoiți să lucreze de acasă, să fie chemați la muncă sau să trebuiască să rămână peste program. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să profite de situație pentru a-și recontura imaginea. Cu responsabilitatea și diplomația pot cuceri superiorii și pot accelera traseul către o funcție mai înaltă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt bulversați de o situație, sunt confuzi și nu pot să-și traseze un plan, nu pot să-și puncteze aspirațiile pe termen scurt, motiv pentru care este de preferat să nu ia decizii radicale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce multă înțelegere din partea persoanei iubite, dar este bine să nu abuzeze.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Activitățile de creație sunt farte bine susținute de contextul astrologic, iar cei născuți în zodia Vărsător au șanse mari de a se face remarcați. Nativii trebuie să-și evidențieze cu mai mult curaj talentele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce momente de afirmare, de recunoaștere în societate sau într-un grup.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 august 2019
Cei născuți în zodia Pești simt nevoia de relaxare, de petrecere a timpului liber alături de cei dragi, prieteni, familie și nu este exclus ca nativii să-și facă un plan rapid și să plece într-o scurtă călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce momente plăcute în cuplu și susține discuțiile despre viitor.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:23

 Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va saluta răspunsul britanicilor la provocarea lansată de coronavirus, duminică seară, într-un mesaj special, un gest extrem de rar din partea suveranei, scrie AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:16

Cercetătorii din cadrul Universității Hong Kong au studiat în ce condiții noul coronavirus este activ sau poate muri în doar câteva minute. SARS-CoV-2 este afectat de temperaturile înalte, dar rămâne stabil la temperaturi de aproximativ 4 grade. La această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:06

Simona Halep: Am 22 de zile de când nu am ieşit in casă

Simona Halep: Am 22 de zile de când nu am ieşit in casă

Simona Halep a luat parte la ediţia specială a Eurosport "Tennis Legends vodcast", în care a vorbit despre rutina ei zilnică în autoizolare. Alături de Mats Wilander, Boris Becker şi Tommy Haas, Simona a vorbit despre rutina ei zilnică în vreme de pandemie,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:54

Guvernul Chicu cumpără scuturi de protecție pentru medici la un preț de TREI ori mai MARE decât cel de pe piață (DOC)

Guvernul Chicu cumpără scuturi de protecție pentru medici la un preț de TREI ori mai MARE decât cel de pe piață (DOC)

„Îndreptar de la Guvernul RM “Cum să furi pe timp de pandemie”.Cazul scuturilor de protecție. Mai multe argumente. Evident (și) pentru procurori. Mai târziu”, scrie ex-deputatul Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:45

14.000 de femei din Rusia sunt ucise ANUAL de către partenerii lor de viață, adică o femeie la fiecare 45 de minute (statistici)

14.000 de femei din Rusia sunt ucise ANUAL de către partenerii lor de viață, adică o femeie la fiecare 45 de minute (statistici)

Istoricul și teologul francez de origine rusa, Antoine Arjakovsky, a oferit un interviu Radio Liberty in care relateaza experienta calatoriei sale in Rusia lui Putin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:37

Medicul radiolog Valeriu Pripa a decedat din cauza coronavirusului

Medicul radiolog Valeriu Pripa a decedat din cauza coronavirusului

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale anunţă cu regret decesul medicului radiolog, Valeriu Pripa, în vârstă de 59 ani, care activa în cadrul unei clinici private din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:08

Patru preoți din raionul Soroca s-au ales cu amenzi din partea poliției pentru că nu au respectat prevederile Hotărârilor Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică şi raionale extraordinare de sănătate publică și au oficiat slujbe cu participare enoriașilor.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 Aprilie 2020, ora: 15:00

Cea mai bună veste în plină pandemie de coronavirus. Am putea fi mai rezistenți în fața COVID-19! Un medic a explicat fenomenul

Cea mai bună veste în plină pandemie de coronavirus. Am putea fi mai rezistenți în fața COVID-19! Un medic a explicat fenomenul

Cercetători din Olanda au descoperit o legătură între numărul redus de decese din unele țări și un vaccin făcut populației din primii ani de viață. R. Moldova și România au vaccinul în schema obligatorie de zeci de ani!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:41

Un rus a ÎMPUȘCAT MORTAL cinci tineri pentru că făceau prea multă gălăgie sub geamul său

Un rus a ÎMPUȘCAT MORTAL cinci tineri pentru că făceau prea multă gălăgie sub geamul său

Un rus a împuşcat cinci persoane pe motiv că făceau gălăgie noaptea sub ferestrele sale, a anunţat poliţia duminică, informează EFE. Tragedia a avut loc în micul oraş Ielatma, în apropiere de Riazan, în centrul Rusiei, la 200 km sud-est de Moscova, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:10

ALERTĂ /// FOCAR de infecție cu COVID-19 la Fălești. Medicii le dau medicamente să scadă febra și îi lasă acasă pentru că NU SUNT PATURI la spitalul din Bălți

ALERTĂ /// FOCAR de infecție cu COVID-19 la Fălești. Medicii le dau medicamente să scadă febra și îi lasă acasă pentru că NU SUNT PATURI la spitalul din Bălți

Mai mulți locuitori din raionul Fălești ar fi suspecți de infectare cu virusului COVID-19, după ce s-a confirmat îmbolnăvirea unor angajați ai fabricii unde sunt confecționate jucării ”Kinder”, potrivit deputatei Partidului Acțiune și Solidaritate, Doina Gherman.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:07

Alexandru Muravschi, NTV-ul și CIFRELE reale ale „rivalității” Rusia vs SUA

Alexandru Muravschi, NTV-ul și CIFRELE reale ale „rivalității” Rusia vs SUA

 „În lume, acume xistă doi poli - SUA și Rusia”, notează portalul apropiat de PSRM, noi.md, citândul pe Alexandru Muravschi care a lucrat în Ministerul Economiei pe vremea lui Lucinschi.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 5 Aprilie 2020, ora: 12:52

opinie Victor Chirilă: Creditul rusesc este condiționat POLITIC!

Victor Chirilă: Creditul rusesc este condiționat POLITIC!

Ieri, Dodon, așa-zisul șef de stat, a elogiat, fără să roșească, autoritățile Federației Ruse, care în aceste „timpuri grele” ajută R. Moldova cu creditul oferit, „fără a pune condiționalități”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:36

Ala Nemerenco critică decizia Guvernului de a „rechema” oamenii la lucru: „Care a fost scopul să-i ții doar câteva zile acasă, când ei vor circula exact în perioada cu cei mai mulți posibil infectați, nu e clar. Logica - zero”

Ala Nemerenco critică decizia Guvernului de a „rechema” oamenii la lucru: „Care a fost scopul să-i ții doar câteva zile acasă, când ei vor circula exact în perioada cu cei mai mulți posibil infectați, nu e clar. Logica - zero”

Fosta ministră a Sănătății din Guvernul Maia Sandu, Ala Nemerenco, a criticat aspru decizia Guvernului Chicu privind revenirea la muncă, de luni 6 aprilie, a tuturor bugetarilor, care au avut săptămâna aceasta zile libere.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:31

INTERZIS / Al doilea județ din România în care NU AI VOIE să ieși din casă fără mască

INTERZIS / Al doilea județ din România în care NU AI VOIE să ieși din casă fără mască

Cetăţenii din judeţul Vaslui vor avea obligativitatea să iasă din case doar dacă vor avea nasul şi gura acoperite cu măşti de protecţie sau alte materiale textile, au decis membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU). Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Mircea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:20

Un polițist de la INP și familia sa ar fi infectați cu coronavirus / Inspectoratul Național de Poliție REFUZĂ să dea informații

Un polițist de la INP și familia sa ar fi infectați cu coronavirus / Inspectoratul Național de Poliție REFUZĂ să dea informații

Un comandat de Pluton din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, dar și familia sa, soția și unul dintre cei doi copii, au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19 din data de 2 aprilie, informează deschide.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 10:51

Italienii disperați după plecarea muncitorilor români. Ministrul agriculturii cere României să îi lase urgent înapoi la muncă

Italienii disperați după plecarea muncitorilor români. Ministrul agriculturii cere României să îi lase urgent înapoi la muncă

După Germania, și Italia caută un acord cu țările din estul Europei pentru ca muncitorii sezonieri să poată ajunge la muncă. Ministerul Agriculturii din Italia caută un acord cu România pentru redeschiderea fluxului de sezonieri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 10:44

ULTIMELE INFORMAȚII despre Pandemie / DOUĂ persoane au DECEDAT (în total 14). 80 sunt în STARE GRAVĂ

ULTIMELE INFORMAȚII despre Pandemie / DOUĂ persoane au DECEDAT (în total 14). 80 sunt în STARE GRAVĂ

Până la această oră în Republica Moldova sunt înregistrate 752 cazuri de COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 09:47

COVID-19 / O cale de protejare a medicilor recomandată de experți - Imunizarea PASIVĂ, principii de TESTARE și UTILITATE

COVID-19 / O cale de protejare a medicilor recomandată de experți - Imunizarea PASIVĂ, principii de TESTARE și UTILITATE

Astăzi au fost raportate 123 de cazuri noi. (1) 23 de pacienți sînt în stare gravă; 17 au murit deja.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 08:46

30% din cei infectați cu coronavirus sunt medici. Mesajul unui deputat către guvernanți: „V-ați pierdut mințile?”

30% din cei infectați cu coronavirus sunt medici. Mesajul unui deputat către guvernanți: „V-ați pierdut mințile?”

„Sunt 215 medici infectați cu Covid-19 în Republica Moldova, adică aproape 30% din numărul total de bolnavi”, afirmă deputatul PAS, Doina Gherman

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 08:24

CORONAVIRUS / Italia: Numărul pacienților în stare gravă a SCĂZUT pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei

CORONAVIRUS / Italia: Numărul pacienților în stare gravă a SCĂZUT pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei Foto: simbol

Potrivit celor mai recente date din Italia, încă 681 de decese au fost cauzate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, numărul total al morților ajungând sâmbătă la 15,362.

( ) Citeşte tot articolul

Film 5 Aprilie 2020, ora: 08:12

Netflix: 9 filme şi seriale de văzut în aprilie 2020

Netflix: 9 filme şi seriale de văzut în aprilie 2020

Nu vrem să fim prăpăstioşi, dar este foarte posibil ca în aprilie distanţarea socială să fie extrem de importantă, prin urmare sunt toate şansele să căutăm un companion de petrecere a timpului liber în lista de zeci de titluri Netflix care se lansează luna aceasta. Deşi...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 5 Aprilie 2020, ora: 08:11

Cum a ajuns Georgia o poveste de succes în lupta cu Covid-19, umilind Rusia. Cele 5 țări care dau LECȚII lumii

Cum a ajuns Georgia o poveste de succes în lupta cu Covid-19, umilind Rusia. Cele 5 țări care dau LECȚII lumii

Lecțiile din Taiwan, Canada, Coreea de Sud, Georgia și Islanda arată că coronavirusul poate fi oprit constată Foreign Policy, într-un articol care pune în lumină secretul reușitei acestor țări.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)