Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 DECEMBRIE 2019. FECIOARELE DAU DOVADĂ DE MULTĂ RĂBDARE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă și din acest motiv nu este exclus să se confunte cu insomnii și stări de oboseală accentuată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă grijă la alimentație deoarece ar putea suferi intoxicații alimentare sau indigestii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi oarecum obligați, forțați de un context să dea dovadă de mai multă creativitate, dar mai ales de mai multă perseverență în finalizarea unui proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce momente încordate în cuplu, în sensul că nativii și-ar putea impune (în unele cazuri stările vin de la sine) restricții afective față de partener.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Gemeni să se preocupe astăzi de niște situații care vizează actele, documentele. Nativii pot obține (nu chiar cu ușurință) avize, aprobări și cel mai mult vor fi susținuți cei care luptă pentru drepturile unei locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în dialogul cu familia și în clarificarea unor astfel de aspecte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Este o zi foarte bună pentru cei născuți în zodia Rac care studiază, învață, participă la cursuri și seminarii sau dau interviuri, examene. Contextul astrologic îi susține în aprofundarea cunoștințelor, în captarea informațiilor și mai ales în modul de comunicare cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să se împace cu cineva drag sau să lămurească o situație de familie mai tensionată.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de azi poate aduce niște lămuriri financiare, fie privind situația conturilor lor, fie un contract de colaborare sau o altă sursă de unde le vin venituri. Negocierile sunt de partea lor, însă trebuie să fie morali și corecți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a clarifica un context legat de un bun de patrimoniu, de un bun material.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară încep să reintre pe un făgaș normal după o perioadă destul de zbuciumată, atât psihic, cât și emoțional. Nativii vor da dovadă de o rezistență crescută la stres, de bună adaptabilitate la tot ce vine nou în viața lor și se vor remarca prin răbdare și raționament. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să analizeze mai atent ce anume nu le place la stilul lor de viață, la relațiile cu cei din jur și să înceapă să facă schimbări.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, iar cei născuți în zodia Balanță vor începe să vadă viața cu alți ochi. Chiar dacă vor exista o serie de gânduri care îi vor necăji, frământa, nativii își vor impune o abordare mult mai optimistă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a fi mult mai detașați, indiferent ce situații vor întâlni sau cu ce fel de persoane vor comunica.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Posibil ca unele relații de prietenie să intre în vizorul celor născuți în zodia Scorpion. Nativii ar putea vedea altă față a unei legături pe care o au sau ar putea să realizeze că unele persoane din anturaj sunt doar de moment și mai puțin de încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de relații din interes și ar fi indicat să cearnă anturajul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
În relația cu cei din jur, parteneri de viață, de afaceri, colaboratori, asociați, cei născuți în zodia Săgetător vor deveni pretențioși, exigent de prudenți în comunicare, iar gesturile lor vor părea reci și lipsite de sentiment. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce probleme în exercitarea funcției, mai ales dacă nativii vor încerca să-și impună autoritatea într-un mod dur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Convingerile celor născuți în zodia Capricorn ar putea avea de suferit astăzi. Filozofiuile și principiile de viață pe care s-au bazat până acum s-ar putea clătina, iar nativii ar putea fi debusolați. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că este posibil să întâmpine probleme cu instituțiile statului sau legate de o călătorie.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă discuții cu partenerul de viață pe tema finanțelor comune. Nativii nu mai sunt dispuși să cheltuie și doresc cu orice preț să facă economii, aspect care le cam dă peste cap niște planuri celor din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu exgereze cu limitările și restricțiile financiare, mai ales dacă de ei depinde întreținerea familiei în cea mai mare parte.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești care au afaceri s-ar putea să întâmpine astăzi mniște probleme legate de acte, probleme de natură juridico-administrativă. Dacă nu va fi vorba de acest aspect, atunci problemele, obstacolele, blocajele vor veni din zona cuplului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute soluții și să nu renunțe ușor la scopul lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *