Astăzi 17 Noiembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 16 Noiembrie 2019
Abonamente

Horoscop 17 Iunie 2019, ora 07:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IUNIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Luna Plină va influența toate zodiile și se va manifesta pe o perioadă de aproximativ o lună.

Luna Plină în Săgetător ne va cere, la modul general, să încheiăm o etapă de viață cu care nu mai rezonăm, iar în contextul astrologic al momentului poate fi vorba inclusiv de o încheiere a unui episod karmic, unui episod din trecut. Formată în opoziție cu Soarele din zodia Gemeni, această lunație va activa puternic axa carieră-familie și va scoate la suprafață toate nemulțumirile și dezacordurile existente în aceste zone. În plus, guvernatorul zodiei Săgetător, Marele Benefic, Jupiter, retrogradează în zodia Săgetător, aspect deloc ajutător în această perioadă. Recomandăm căutarea echilibrului emoțional, abordarea unei atitudini înțelepte și întoarcerea la credință și spiritualitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi puternic încercați de această Lună Plină în sectorul filozofiilor de viață. Zona emoțională va fi activată și vor fi momente în care nativii vor simți din lăuntrul lor să facă o schimbare. Cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă actual pot căuta altceva. De asemenea, o schimbare majoră de principii și valori va avea loc într-o călătorie sau în urma participării la un curs, în urma discuției cu o persoană înțeleaptă, mai ales că îl au alături pe Micul Videcător și Înțeleptul zodiacului, Chiron, care a intrat în zodia Berbec pentru următorii 7 ani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să asculte sfaturile care vin spre ei.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o serie de oportunități în această perioadă, toate cu rol de a aduce ceva nou în viața lor, de a produce o schimbare, mai ales că nativii au alături planeta marilor schimbări, Uranus, care a intrat în zodia Taur pentru următorii 7 ani. Astfel, vedem ca nativii să-și schimbe domiciliul, să-și schimbe țara, posibil chiar pentru un loc de muncă mai bun. Cei care urmează cursuri acum vor fi favorizați de această lunație să învețe, să afle lucuri noi (surprinzătoare) care să-i ajute în viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie foarte atenți la lecțiile de viață pe care le au de învățat acum și să dea dovadă de conștiinciozitate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă impactantă în zona partenerială. Cu toate că impactul va fi resimțit și în zona afacerilor, a carierei, marile decizii se vor lua în zona sentimentală, mai ales că planeta iubirii, Venus, a intrat în zodia Gemeni. Acești nativi vor încheia o relație, o căsnicie și vor avea ocazia să vadă cu alți ochi familia, să-și recontureze imaginea asupra căminului. Aspectul va fi pozitiv și benefic pe termen lung chiar dacă acum vor simți că se sufocă cu propriile emoții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se gândească la binele lor în perspectivă și să fie mai optimiști.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac prind foarte mult curaj odată cu formarea aspectului de Lună Plină și-și vor menține poziția cel puțin o lună de acum înainte. Vedem ca nativii să facă ceea ce nu au mai făcut până acum pentru că s-au autorestricționat, iar acum cu atât mai mult vor acționa pentru că planeta Marte a intrat în zodia Rac. Totodată, vedem ca nativii să spună lucrurilor pe nume cu multă îndrăzneală și vor fi favorizați puternic de planeta comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Rac. Nativii își vor lărgi cercul de prieteni și-și vor recontura cu multă încredere în ei înșiși aspirațiile de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o propunere de avansare în carieră, de schimbare a funcției.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot începe să vadă cu alți ochi viața. Nativii își pot schimba prioritățile în această perioadă și pot căuta să dea noi sensuri întâmplărilor din viața. Poate fi un moment în care își vindecă trecutul, rezolvă o karmă și merg mai departe. Sectorul sentimental poate fi amprentat de această Lună Plină și pot încheia o relație care nu le mai este pe plac, cu care nu mai rezonează. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce dialoguri pe tema copiilor sau, în alte cazuri, pe teme legate de creație și artă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă impactantă în zona personalității, a principiilor și credințelor personale. Nativii vor simți nevoia de schimbare interioară și vor face tot ce este nevoie în acest sens, de la înscrierea la niște cursuri și până la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poatea duce dialoguri lămuritoare cu membrii familiei și în unele cazuri le poate aduce chiar resursele necesare pentru a-și achiziționa o locuință, pentru a o renova sau reamenaja.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot face o schimbare profesională în această perioadă. Fie nativii se apucă de cursuri de perfecționare care să le aducă o nouă perspectivă în carieră, fie schimbă locul de muncă, fie descoperă un talent pe care-l transformă în bani. Se cere atenție și prudență în dialogul cu colegii de muncă, cu vecinii, cu apropiații, chiar și cu rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează deplasările pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți ca în toată această perioadă să fie prudenți cu veniturile, să nu facă cheltuieli nesăbuite sau să investească în zone riscante. Pe de altă parte, nu este exclus să apară probleme cu legea, cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce încheierea unui proiect și culegerea roadelor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, iar aspectul le cere nativilor să încheie o etapă cu privire la credințele personale, la principiile după care se ghidează, în special cele legate de viața de familie și de persoana iubită, mai corect spus de soț/soție. Pentru nativi poate fi încheierea unei etape în aceste zone. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie atenți la acele situații care se repetă în viața lor. Vor trebui eliminate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se pot confrunta cu frici din trecut, angoase și este momentul să le elibereze, să le vindece. Nativii sunt sfătuiți să se întoarcă la divinitate, să-și îndrepte mai mult atenția către zona spirituală a vieții și mai puțin către cea materială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și manifeste mai mult emoțiile și sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri cu prietenii pe teme legate de afaceri. Nativii pot pune la cale un plan, un proiect care se poate dovedi costisitor, dar care poate aduce roadele așteptate. Atenție la conflictele de interese! Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce încheierea unei relații de prietenie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte în această perioadă de remarcabile oportunități legate de carieră. Nativii se pot afirma și pot încheia o etapă la locul de muncă pentru a deschide alta. Se pot semna contracte avantajoase acum care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce încheierea unui mariaj celor care au întreprins demersuri în acest sens.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 21:59

 Valeriu Pasat, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Kazahstan ș Finlanda în perioada 1994-1997, ministru al Apărării (1997-1999), ministru al Securității Naționale (1999-2000), director al Serviciului de Informații și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 15:03

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

 Expertul Mihai Bologan a analizat din punct de vedere statistic  punctajele oferite de fiecare membru al Comisiei pentru selectarea procuror general, în cadrul concursului organizat de Ministerul Justiției

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:10

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times, este recunoscut la nivel internaţional ca pionier în crearea unei punţi între ştiinţă și spiritualitate. În timpul cercetărilor, Braden a descoperit ce se ascunde în ADN-ul uman și care ar fi de fapt proveniența rasei umane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:03

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Politicienii fac de multe ori declarații exagerate. De multe ori, ele sunt făcute în timpul campaniei electorale, pentru a mări mobilizarea propriului electorat sau pentru a crea o stare puternică emoțională în rândul populației, ca mai apoi să beneficieze din punct de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 10:12

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

 Luna este in Rac deci intreaga zi este orientata spre familie si stari emotionale fluctuante. Pentru fiecare, familie poate sa insemne altceva. Ce inseamna pentru tine ceva familiar? Asta iti vei dori sa faci sau sa ai acum. Tanjim azi dupa acel sentiment, ceva care sa ne faca sa ne simtim...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:59

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Noul documentar de pe Netflix te va ajuta să înțelegi mai bine toate problemele care se nasc din tăierile ilegale de păduri din România. Broken este un nou documentar de investigație care identifică și deconstruiește sistemele care fac produsele de consum să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:55

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

În efortul pentru protecția animalelor și adoptarea unui stil de viață vegan, doi inventatori din Mexic au creat o alternativă la piele naturală din cactus. Fibra unui anumit tip de cactus intitulat nopal a fost transformată în imitație de piele de către doi inventatori...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:29

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Un automobil a intrat violent intr-un TIR, in aceasta noapte, pe soseaua Balcani. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:26

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar altul de 18 ani a fost transportat la spital în comă de gradul II, după ce s-au intoxicat cu droguri. Aceștia au fost găsiți ieri, 14 noiembrie, în jurul 16:15, de către bunica unuia dintre ei, într-o casă din orașul Criuleni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:23

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chişinău a ajuns la Institutul Mamei şi Copilului, după ce a încercat să se sinucidă, chiar în timpul orelor. Incidentul a avut loc la un liceu din Capitală, în urmă cu câteva zile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:21

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Se pare că odată cu noul Guvern Chicu, prin numirea unui personaj suspect la funcția de ministru al Educației, Cercetării și Culturii; Republica Moldova va face un pas înapoi. Corneliu Popovici este unul dintre autorii de tristă faimă ai manualelor de istorie integrată, repartizate în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:19

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că a solicitat Autorităţii Electorale Permanente modificarea adreselor unor secţii de votare organizate în străinătate în contextul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, ca urmare a unor situaţii obiective....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 08:10

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

 Fostul consilier prezidențial și expert în securitate națională din România, Iulian Fota, susține că odată cu instalarea președintelui României pentru un al doilea mandat, ar trebui acordată o atenție specială situației din Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 07:44

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

 În această seară am aflat cu multă întristare despre plecarea în veșnicii a Dlui Vadim Hotineanu. Am avut onoarea să-l cunosc pe Dl Hotineanu cu 21 de ani în urmă. De-a lungul acestor ani am reușit să clădim o relație bună de prietenie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 03:53

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Andrei Năstase i-a propus lui Gheorghe Cavcaliuc să rămână la minister, atunci când a venit la șefia MAI. Dezvăluirile au fost făcute de Cavcaliuc la emisiunea Zi de Zi, la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:19

Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere în Marea Britanie. Un sfert dintre aceștia s-au înregistrat doar în luna octombrie. Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:12

Durerea de călcâie apare din ce în ce mai des și în majoritatea cazurilor nu este cauzată de o accidentare. La început poate fi de o intensitate redusă, dar este posibil să devină severă și să te împiedice să te miști liber. Durerea de călcâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:58

Acești nativi nu suportă oamenii falși, trădătorii și mincinoșii, prin urmare vor deveni dușmani de temut când au de-a face cu astfel de persoane. Descoperă cele patru zodii pe care nu le superi niciodată: Taur Nativii din zodia Taur sunt toleranți și pot trece cu vederea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:48

Un copil supradotat din Belgia e pe cale să-şi ia diploma de licenţă la doar 9 ani. Laurent Simons studiază inginerie electrică la Universitatea Tehnologică din Eindhoven – un curs apreciat ca fiind foarte solicitant chiar şi de studenţii mai în vârstă. Laurent...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:37

 Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud-Est, a fost la un pas de moarte din cauza unei banale furculițe din plastic. Artistul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:33

Doi indivizi suspectaţi de implicare într-un plan de asasinare a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, au fost inculpaţi vineri pentru activităţi teroriste, informează Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:32

 A decedat medicul Vladimir Hotineanu. Este „o pierdere imensă pentru întreaga comunitate medicală din Republica Moldova. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, se arată într-un mesaj al Spitalului „Repromed”.

( ) Citeşte tot articolul

Eveniment 15 Noiembrie 2019, ora: 17:38

O piesă care a făcut istorie va fi repusă în scenă la Chișinău. Legendarul actor român Florin Piersic și inconfundabila Medeea Marinescu invită la spectacolul ”Străini în noapte”, în regia maestrului Radu Beligan.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)