Astăzi 21 Iulie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:47
Abonamente

Horoscop 17 Iunie 2019, ora 07:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IUNIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Luna Plină va influența toate zodiile și se va manifesta pe o perioadă de aproximativ o lună.

Luna Plină în Săgetător ne va cere, la modul general, să încheiăm o etapă de viață cu care nu mai rezonăm, iar în contextul astrologic al momentului poate fi vorba inclusiv de o încheiere a unui episod karmic, unui episod din trecut. Formată în opoziție cu Soarele din zodia Gemeni, această lunație va activa puternic axa carieră-familie și va scoate la suprafață toate nemulțumirile și dezacordurile existente în aceste zone. În plus, guvernatorul zodiei Săgetător, Marele Benefic, Jupiter, retrogradează în zodia Săgetător, aspect deloc ajutător în această perioadă. Recomandăm căutarea echilibrului emoțional, abordarea unei atitudini înțelepte și întoarcerea la credință și spiritualitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi puternic încercați de această Lună Plină în sectorul filozofiilor de viață. Zona emoțională va fi activată și vor fi momente în care nativii vor simți din lăuntrul lor să facă o schimbare. Cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă actual pot căuta altceva. De asemenea, o schimbare majoră de principii și valori va avea loc într-o călătorie sau în urma participării la un curs, în urma discuției cu o persoană înțeleaptă, mai ales că îl au alături pe Micul Videcător și Înțeleptul zodiacului, Chiron, care a intrat în zodia Berbec pentru următorii 7 ani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să asculte sfaturile care vin spre ei.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o serie de oportunități în această perioadă, toate cu rol de a aduce ceva nou în viața lor, de a produce o schimbare, mai ales că nativii au alături planeta marilor schimbări, Uranus, care a intrat în zodia Taur pentru următorii 7 ani. Astfel, vedem ca nativii să-și schimbe domiciliul, să-și schimbe țara, posibil chiar pentru un loc de muncă mai bun. Cei care urmează cursuri acum vor fi favorizați de această lunație să învețe, să afle lucuri noi (surprinzătoare) care să-i ajute în viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie foarte atenți la lecțiile de viață pe care le au de învățat acum și să dea dovadă de conștiinciozitate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă impactantă în zona partenerială. Cu toate că impactul va fi resimțit și în zona afacerilor, a carierei, marile decizii se vor lua în zona sentimentală, mai ales că planeta iubirii, Venus, a intrat în zodia Gemeni. Acești nativi vor încheia o relație, o căsnicie și vor avea ocazia să vadă cu alți ochi familia, să-și recontureze imaginea asupra căminului. Aspectul va fi pozitiv și benefic pe termen lung chiar dacă acum vor simți că se sufocă cu propriile emoții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se gândească la binele lor în perspectivă și să fie mai optimiști.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac prind foarte mult curaj odată cu formarea aspectului de Lună Plină și-și vor menține poziția cel puțin o lună de acum înainte. Vedem ca nativii să facă ceea ce nu au mai făcut până acum pentru că s-au autorestricționat, iar acum cu atât mai mult vor acționa pentru că planeta Marte a intrat în zodia Rac. Totodată, vedem ca nativii să spună lucrurilor pe nume cu multă îndrăzneală și vor fi favorizați puternic de planeta comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Rac. Nativii își vor lărgi cercul de prieteni și-și vor recontura cu multă încredere în ei înșiși aspirațiile de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o propunere de avansare în carieră, de schimbare a funcției.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot începe să vadă cu alți ochi viața. Nativii își pot schimba prioritățile în această perioadă și pot căuta să dea noi sensuri întâmplărilor din viața. Poate fi un moment în care își vindecă trecutul, rezolvă o karmă și merg mai departe. Sectorul sentimental poate fi amprentat de această Lună Plină și pot încheia o relație care nu le mai este pe plac, cu care nu mai rezonează. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce dialoguri pe tema copiilor sau, în alte cazuri, pe teme legate de creație și artă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă impactantă în zona personalității, a principiilor și credințelor personale. Nativii vor simți nevoia de schimbare interioară și vor face tot ce este nevoie în acest sens, de la înscrierea la niște cursuri și până la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poatea duce dialoguri lămuritoare cu membrii familiei și în unele cazuri le poate aduce chiar resursele necesare pentru a-și achiziționa o locuință, pentru a o renova sau reamenaja.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot face o schimbare profesională în această perioadă. Fie nativii se apucă de cursuri de perfecționare care să le aducă o nouă perspectivă în carieră, fie schimbă locul de muncă, fie descoperă un talent pe care-l transformă în bani. Se cere atenție și prudență în dialogul cu colegii de muncă, cu vecinii, cu apropiații, chiar și cu rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează deplasările pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți ca în toată această perioadă să fie prudenți cu veniturile, să nu facă cheltuieli nesăbuite sau să investească în zone riscante. Pe de altă parte, nu este exclus să apară probleme cu legea, cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce încheierea unui proiect și culegerea roadelor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, iar aspectul le cere nativilor să încheie o etapă cu privire la credințele personale, la principiile după care se ghidează, în special cele legate de viața de familie și de persoana iubită, mai corect spus de soț/soție. Pentru nativi poate fi încheierea unei etape în aceste zone. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie atenți la acele situații care se repetă în viața lor. Vor trebui eliminate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se pot confrunta cu frici din trecut, angoase și este momentul să le elibereze, să le vindece. Nativii sunt sfătuiți să se întoarcă la divinitate, să-și îndrepte mai mult atenția către zona spirituală a vieții și mai puțin către cea materială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și manifeste mai mult emoțiile și sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri cu prietenii pe teme legate de afaceri. Nativii pot pune la cale un plan, un proiect care se poate dovedi costisitor, dar care poate aduce roadele așteptate. Atenție la conflictele de interese! Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce încheierea unei relații de prietenie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte în această perioadă de remarcabile oportunități legate de carieră. Nativii se pot afirma și pot încheia o etapă la locul de muncă pentru a deschide alta. Se pot semna contracte avantajoase acum care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce încheierea unui mariaj celor care au întreprins demersuri în acest sens.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 15:47

FRATELE lui Igor Dodon are AFACERI cu Chaika / Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX

FRATELE lui Igor Dodon are AFACERI cu Chaika /  Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX Foto: Dodon și Chaika

Fratele mai mic al președintelui R. Moldova Igor Dodon, Alexandru Dodon, a devenit proprietarul a 15% din acțiunile companiei rusești ”Archpley Development”, a omului de afaceri și politicianului Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei, care este și președintele...

( ) Citeşte tot articolul

Comentariu 21 Iulie 2019, ora: 12:48 de Silviu Tănase

Istoria unei fotografii trucate

Istoria unei fotografii trucate Din editia print

Ieri liniștea onlinului de pe malurile Bâcului a fost tulburată de o poză unde Premierul Maia Sandu își ține discursul la ceremonia de investire a bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah, pe fundalul drapelului rusesc. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 12:13

ULTIMA ORĂ / Valeriu Munteanu a fost ales Președintele Partidului „Uniunea Salvați Basarabia” (VIDEO)

ULTIMA ORĂ / Valeriu Munteanu a fost ales Președintele Partidului „Uniunea Salvați Basarabia” (VIDEO)

Valeriu Munteanu, fost vicepreședinte al Partidului Liberal și ex-ministru al Mediului, a fost ales președinte al partidului „Uniunea Salvați Basarabia”, anterior partidul „Mișcarea Acțiunea Europeană”, relansat astăzi, 21 iulie, care va avea drept scop Unirea R....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:43

Originile tulburării de alimentare anorexia nervoasă se regăsesc atât în minte cât și în corp, potrivit unui studiu internațional. Anorexia este văzută ca o boală psihică gravă. Dar medicii de la King’s College din Londra au arătat că schimbările legate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:39

 Meghan Markle și prințul Harry au primit numeroase critici pentru că au decis să-și crească fiul fără să respecte tradiția regală. Cu toate acestea, regina Elisabeta a II-a le-a dat binecuvântarea! Dar, potrivit unui expert regal, există un singur lucru pe care suverana...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:33

Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

Maia Sandu a subliniat faptul că nu partidele politice ar trebui să ia o decizie în ceea ce privește unirea Moldovei și României.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:31

 Camioneta care-i transporta pe migranţi a ieşit de pe autostradă lângă localitatea Demir Kapija şi a plonjat într-un şanţ de 14 metri adâncime, a transmis postul de radio A1 din Macedonia de Nord, citând surse judiciare. Printre răniţi sunt şi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:26

Autorităţile dintr-un sat din Elveţia, aflat în apropierea graniţei cu Italia, au scos case la vânzare la preţul de 1 dolar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:10

Un lucru pe care toţi cetăţenii Uniunii Europene îl au în comun e un paşaport cu însemnele UE. Însă, aşa cum cei înstăriţi pot cumpăra haine de ultima modă pe eleganta Via dei Condotti, din Roma, investitori străini bogaţi, în principal ruşi, dar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 10:08

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro România, are comentarii acide, pe Facebook, la interviul pe care un alt fost premier, Dacian Cioloș, l-a acordat vineri seară emisiunii „24/7” de la Digi24. Dacian Cioloș a convenit cu Dan Barna, prezidențiabilul USR, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 09:47

Peste 20.000 de ruși au cerut la Moscova ALEGERI LIBERE, după ce zeci de candidați au fost eliminați abuziv din cursă

Peste 20.000 de ruși au cerut la Moscova ALEGERI LIBERE, după ce zeci de candidați au fost eliminați abuziv din cursă

Peste 20.000 de persoane s-au adunat sâmbătă pe un larg bulevard din centrul Moscovei pentru a cere alegeri locale libere şi corecte, transmite AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 09:26

Alegeri legislative în Ucraina: Partidul lui Zelenski ar putea câștiga majoritatea care să-i permită să guverneze singur

Alegeri legislative în Ucraina: Partidul lui Zelenski ar putea câștiga majoritatea care să-i permită să guverneze singur

Ucrainenii au început duminică să voteze în cadrul alegerilor legislative anticipate al căror favorit este partidul noului preşedinte Volodimir Zelenski. Formaţiunea recent creată şi denumită 'Slujitorul poporului' - după numele unui serial televizat în care Zelenski...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 09:24

PDM și-a AMÂNAT Congresul, în cadrul căruia urma să aleagă noua conducerii

PDM și-a AMÂNAT Congresul, în cadrul căruia urma să aleagă noua conducerii

Membrii Consiliului Politic Naţional al PDM s-au întrunit ieri în şedinţă. Democrații au făcut o analiză a situaţiei social-politice din ţară, după ce Partidul Democrat a cedat guvernarea.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Iulie 2019, ora: 09:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IULIE 2019. PEȘTII CAUTĂ SPIRITUALITATEA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IULIE 2019. PEȘTII CAUTĂ SPIRITUALITATEA

Horoscopul zilei de 21 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Iulie 2019, ora: 08:25

SECRET DE STAT / MOLDOVA în anul 1947. CANIBALISM în socialism sau peste 300 000 de MORȚI

SECRET DE STAT / MOLDOVA în anul 1947. CANIBALISM în socialism sau peste 300 000 de MORȚI

Este binecunoscut faptul că foamea din 1947 a fost un rezultat al deciziilor și acțiunilor regimului sovietic. 

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 21 Iulie 2019, ora: 00:10

Uleiul de măsline este bogat în fitonutrienti, vitamine (A, B1, B2, C, D, E, K,), acizi graşi omega 3 şi omega 6, fiind ideal pentru gătit pentru că nu îşi pierde proprietăţile la încălzire decât la peste 210 grade Celsius", ne spune prof. dr. Gheorghe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Iulie 2019, ora: 00:06

Expertul în politici de securitate Rosian Vasiloi a fost numit joi, 18 iulie, la propunerea ministrului de Interne, Andrei Năstase, în funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. El îl va înlocui în această funcţie pe Fredolin Lecari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iulie 2019, ora: 10:51

ATENȚIE / Un nou val de caniculă LOVEȘTE Europa. Meteorologii anunță o anomalie meteo

ATENȚIE / Un nou val de caniculă LOVEȘTE Europa. Meteorologii anunță o anomalie meteo

Un nou val de căldură lovește Europa începând de luni, 22 iulie, temperaturile urmând să ajungă în unele țări și până la 42 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iulie 2019, ora: 10:18

Statul va plăti 7600 de euro pentru „consultanță și evaluare” a privatizării Air Moldova, Tutun-CTC și Gările Auto

Statul va plăti 7600 de euro pentru „consultanță și evaluare” a privatizării Air Moldova, Tutun-CTC și Gările Auto

Parlamentul caută agenții private care prestează servicii de consultanță pentru evaluarea modului de pregătire și desfășurare a privatizării companiei aeriene „Air Moldova”, a vânzării „Tutun-CTC” și a concesionării întreprinderii „Gările...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iulie 2019, ora: 08:46

AgroMeteo: Cer variabil și maxime de până la 31 de grade Celsius

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță pentru astăzi, 19 iulie, cer variabil. Maxima termică va urca până la 31 de grade Celsius. Vremea va continuă să fie frumoasă, senină şi caldă. Vântul va sufla domol din Vest, iar presiunea atmosferică va fi normală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 20 Iulie 2019, ora: 08:27

Un politolog şi un general german avertizează: Rusia ar putea declanşa un „atac-surpriză“ în regiunea Mării Negre, ţările baltice, Polonia sau Ucraina

Un politolog şi un general german avertizează: Rusia ar putea declanşa un „atac-surpriză“ în regiunea Mării Negre, ţările baltice, Polonia sau Ucraina

Rusia continuă să se doteze cu rachete „interzise“ şi se pregăteşte de războaie regionale limitate în Europa, scrie publicaţia germană „Die Welt“, pe baza raportului unui politolog şi al unui general german în retragere.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 Iulie 2019, ora: 07:36

Horoscopul zilei de 20 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 20 Iulie 2019, ora: 06:03

Se împlinesc 92 de ani de când Regele Mihai a urcat pe tronul României. S-a întâmplat în 20 iulie 1927, când Principele Moștenitor Mihai avea doar 6 ani. Urcarea pe tron a unui copil a impresionat o lume întreagă. 

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 20 Iulie 2019, ora: 06:03

Vara, mai ales in week-end-urile insorite, ne mutam bucataria afara, la gratar. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)