Astăzi 25 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la 24 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 17 Iunie 2019, ora 07:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IUNIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Luna Plină va influența toate zodiile și se va manifesta pe o perioadă de aproximativ o lună.

Luna Plină în Săgetător ne va cere, la modul general, să încheiăm o etapă de viață cu care nu mai rezonăm, iar în contextul astrologic al momentului poate fi vorba inclusiv de o încheiere a unui episod karmic, unui episod din trecut. Formată în opoziție cu Soarele din zodia Gemeni, această lunație va activa puternic axa carieră-familie și va scoate la suprafață toate nemulțumirile și dezacordurile existente în aceste zone. În plus, guvernatorul zodiei Săgetător, Marele Benefic, Jupiter, retrogradează în zodia Săgetător, aspect deloc ajutător în această perioadă. Recomandăm căutarea echilibrului emoțional, abordarea unei atitudini înțelepte și întoarcerea la credință și spiritualitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi puternic încercați de această Lună Plină în sectorul filozofiilor de viață. Zona emoțională va fi activată și vor fi momente în care nativii vor simți din lăuntrul lor să facă o schimbare. Cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă actual pot căuta altceva. De asemenea, o schimbare majoră de principii și valori va avea loc într-o călătorie sau în urma participării la un curs, în urma discuției cu o persoană înțeleaptă, mai ales că îl au alături pe Micul Videcător și Înțeleptul zodiacului, Chiron, care a intrat în zodia Berbec pentru următorii 7 ani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să asculte sfaturile care vin spre ei.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o serie de oportunități în această perioadă, toate cu rol de a aduce ceva nou în viața lor, de a produce o schimbare, mai ales că nativii au alături planeta marilor schimbări, Uranus, care a intrat în zodia Taur pentru următorii 7 ani. Astfel, vedem ca nativii să-și schimbe domiciliul, să-și schimbe țara, posibil chiar pentru un loc de muncă mai bun. Cei care urmează cursuri acum vor fi favorizați de această lunație să învețe, să afle lucuri noi (surprinzătoare) care să-i ajute în viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie foarte atenți la lecțiile de viață pe care le au de învățat acum și să dea dovadă de conștiinciozitate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă impactantă în zona partenerială. Cu toate că impactul va fi resimțit și în zona afacerilor, a carierei, marile decizii se vor lua în zona sentimentală, mai ales că planeta iubirii, Venus, a intrat în zodia Gemeni. Acești nativi vor încheia o relație, o căsnicie și vor avea ocazia să vadă cu alți ochi familia, să-și recontureze imaginea asupra căminului. Aspectul va fi pozitiv și benefic pe termen lung chiar dacă acum vor simți că se sufocă cu propriile emoții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se gândească la binele lor în perspectivă și să fie mai optimiști.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac prind foarte mult curaj odată cu formarea aspectului de Lună Plină și-și vor menține poziția cel puțin o lună de acum înainte. Vedem ca nativii să facă ceea ce nu au mai făcut până acum pentru că s-au autorestricționat, iar acum cu atât mai mult vor acționa pentru că planeta Marte a intrat în zodia Rac. Totodată, vedem ca nativii să spună lucrurilor pe nume cu multă îndrăzneală și vor fi favorizați puternic de planeta comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Rac. Nativii își vor lărgi cercul de prieteni și-și vor recontura cu multă încredere în ei înșiși aspirațiile de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o propunere de avansare în carieră, de schimbare a funcției.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot începe să vadă cu alți ochi viața. Nativii își pot schimba prioritățile în această perioadă și pot căuta să dea noi sensuri întâmplărilor din viața. Poate fi un moment în care își vindecă trecutul, rezolvă o karmă și merg mai departe. Sectorul sentimental poate fi amprentat de această Lună Plină și pot încheia o relație care nu le mai este pe plac, cu care nu mai rezonează. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce dialoguri pe tema copiilor sau, în alte cazuri, pe teme legate de creație și artă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă impactantă în zona personalității, a principiilor și credințelor personale. Nativii vor simți nevoia de schimbare interioară și vor face tot ce este nevoie în acest sens, de la înscrierea la niște cursuri și până la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poatea duce dialoguri lămuritoare cu membrii familiei și în unele cazuri le poate aduce chiar resursele necesare pentru a-și achiziționa o locuință, pentru a o renova sau reamenaja.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot face o schimbare profesională în această perioadă. Fie nativii se apucă de cursuri de perfecționare care să le aducă o nouă perspectivă în carieră, fie schimbă locul de muncă, fie descoperă un talent pe care-l transformă în bani. Se cere atenție și prudență în dialogul cu colegii de muncă, cu vecinii, cu apropiații, chiar și cu rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează deplasările pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți ca în toată această perioadă să fie prudenți cu veniturile, să nu facă cheltuieli nesăbuite sau să investească în zone riscante. Pe de altă parte, nu este exclus să apară probleme cu legea, cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce încheierea unui proiect și culegerea roadelor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, iar aspectul le cere nativilor să încheie o etapă cu privire la credințele personale, la principiile după care se ghidează, în special cele legate de viața de familie și de persoana iubită, mai corect spus de soț/soție. Pentru nativi poate fi încheierea unei etape în aceste zone. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie atenți la acele situații care se repetă în viața lor. Vor trebui eliminate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se pot confrunta cu frici din trecut, angoase și este momentul să le elibereze, să le vindece. Nativii sunt sfătuiți să se întoarcă la divinitate, să-și îndrepte mai mult atenția către zona spirituală a vieții și mai puțin către cea materială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și manifeste mai mult emoțiile și sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri cu prietenii pe teme legate de afaceri. Nativii pot pune la cale un plan, un proiect care se poate dovedi costisitor, dar care poate aduce roadele așteptate. Atenție la conflictele de interese! Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce încheierea unei relații de prietenie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte în această perioadă de remarcabile oportunități legate de carieră. Nativii se pot afirma și pot încheia o etapă la locul de muncă pentru a deschide alta. Se pot semna contracte avantajoase acum care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce încheierea unui mariaj celor care au întreprins demersuri în acest sens.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:19

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

Cel mai antinațional, cel mai fariseic, cel mai corupt, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova elogiază (pentru a câtă oară!) toate sărbătorile sovietice și rusești, dar mai ales pe cele militare. Acest individ,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:06

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop dragoste. Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 24 februarie – 1 martie 2020. Aceasta saptamana contine celebra zi de 29 februarie cu care ne intalnim doar o data la 4 ani si este sambata, fiind urmata si de martisor si de debutul calendaristic al primaverii, deci ne asteapta un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:13

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din cetăţeni consideră că ideea înfiinţării Blocului electoral Unirea ar fi o idee bună. De cealaltă parte, circa 33% consideră că ideea este una proastă. Este rezultatul unui sondaj realizat de Compania sociologică IMAS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:07

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”?

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”? Foto: Usatîi și UE

Locuitorii municipiului Bălți vor beneficia de transport public mai bun și mai prietenos mediului grație achiziției planificate a aproximativ zece troleibuze noi, finanțate de BERD și Fondul „Parteneriatul pentru Eficiență Energetică și Mediu din Europa de Est” (E5P)....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:26

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

 Sâmbătă, 14 martie, ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesoară și expertă de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume - POLIMODA (Florența), președintele căruia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:00

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35%

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35% Foto: foto simbol

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, actualul președinte Igor Dodon ar lua 35% din voturi, iar liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu ar acumula 25 la sută, arată datele unui sondaj realizat de IMAS la comanda companiei „Public Media”. Cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 16:39

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

● Nistrul este foarte poluat și prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor; conține droguri, pesticide, preparate farmaceutice și substanțe chimice.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Februarie 2020, ora: 15:31

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:27

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

Un cerb nobil inclus în Cartea Roșie a Republicii Moldova ar fi fost vânat aseară de braconieri în localitatea Lozova din raionul Strășeni. Potrivit unor informații, care urmează a fi verificate, responsabili din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni ar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:24

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

 Ofițerul de presă de la IP Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat că la 23.02.2020, ora 16:22 poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, de un locuitor al s. Dolna r. Strășeni în vârstă de 43 ani, care a comunicat că soția sa, s-a tăiat la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:23

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

„Se contată gradul de alertă Cod galben la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția cu COVID -19 existând riscul posibil de declanșare a urgenței de sănătate”, se arată în proiectul de hotărâre al Comisiei pentru sănătate publică, întrunită astăzi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:13

opinie Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Fine Gael avea toate datele pentru a câştiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul său, Leo Varadkar, a devenit cel mai tânăr prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani în urmă. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:48

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Mai mulți oficiali moldoveni, inclusiv președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și unii miniștri din Guvernul Chicu, au participat ieri, 23 februarie, la „primirea solemnă” organizată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău cu ocazia zilei armatei sovietice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:42

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

Bursa de la Bucureşti a deschis luni dimineaţă în scădere cu 3%, pe fondul informaţiilor legate de extinderea coronavirus, acţiunile Banca Transilvania marcând un minus de 3,12%, cele ale BRD cu -2,9%, Purcari Wineries -5,9% şi Romgaz -3,8%.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:36

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

Întrebați, care este cea mai bună soluție pentru Republica Moldova, doar 35% din respondenți ar fi spus că ar fi Colaborarea/coaliţia PSRM cu PDM. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:33

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Liderul grupului „Pro Moldova” Andrian Candu spune că sunt foarte mulți democrați nemulțumiți de situația din partid și „sunt pe punctul de a se determina cu ieșirea lor din PDM” și sunt așteptați în echipa „Pro Moldova”, care se va transforma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:01

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Oligarhul din regiunea separatistă transnistreană, Viktor Gușan, unul dintre conducătorii holdingului Sheriff, are afaceri și un imperiu imobiliar în Ucraina, se arată într-o investigație a Europei Libere. Afaceristul separatist este considerat beneficiarul numărul unu urmare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:55

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are pregătit un spaţiu special, amenajat în cadrul Secţiei Clinice Boli Infecţioase, pentru izolarea pacienţilor suspecţi de coronavirus, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Decebal Todăriţă....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:50

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

Autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist, care trebuia să aibă loc în Beijing, de teama coronavirusului. Anunțul a fost făcut astăzi, în contextul în care numărul morților a se apropie de 2.600 doar în China.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)