Astăzi 20 Iulie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la 19 Iulie 2019
Abonamente

Horoscop 17 Iunie 2019, ora 07:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IUNIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Luna Plină va influența toate zodiile și se va manifesta pe o perioadă de aproximativ o lună.

Luna Plină în Săgetător ne va cere, la modul general, să încheiăm o etapă de viață cu care nu mai rezonăm, iar în contextul astrologic al momentului poate fi vorba inclusiv de o încheiere a unui episod karmic, unui episod din trecut. Formată în opoziție cu Soarele din zodia Gemeni, această lunație va activa puternic axa carieră-familie și va scoate la suprafață toate nemulțumirile și dezacordurile existente în aceste zone. În plus, guvernatorul zodiei Săgetător, Marele Benefic, Jupiter, retrogradează în zodia Săgetător, aspect deloc ajutător în această perioadă. Recomandăm căutarea echilibrului emoțional, abordarea unei atitudini înțelepte și întoarcerea la credință și spiritualitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi puternic încercați de această Lună Plină în sectorul filozofiilor de viață. Zona emoțională va fi activată și vor fi momente în care nativii vor simți din lăuntrul lor să facă o schimbare. Cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă actual pot căuta altceva. De asemenea, o schimbare majoră de principii și valori va avea loc într-o călătorie sau în urma participării la un curs, în urma discuției cu o persoană înțeleaptă, mai ales că îl au alături pe Micul Videcător și Înțeleptul zodiacului, Chiron, care a intrat în zodia Berbec pentru următorii 7 ani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să asculte sfaturile care vin spre ei.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o serie de oportunități în această perioadă, toate cu rol de a aduce ceva nou în viața lor, de a produce o schimbare, mai ales că nativii au alături planeta marilor schimbări, Uranus, care a intrat în zodia Taur pentru următorii 7 ani. Astfel, vedem ca nativii să-și schimbe domiciliul, să-și schimbe țara, posibil chiar pentru un loc de muncă mai bun. Cei care urmează cursuri acum vor fi favorizați de această lunație să învețe, să afle lucuri noi (surprinzătoare) care să-i ajute în viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie foarte atenți la lecțiile de viață pe care le au de învățat acum și să dea dovadă de conștiinciozitate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă impactantă în zona partenerială. Cu toate că impactul va fi resimțit și în zona afacerilor, a carierei, marile decizii se vor lua în zona sentimentală, mai ales că planeta iubirii, Venus, a intrat în zodia Gemeni. Acești nativi vor încheia o relație, o căsnicie și vor avea ocazia să vadă cu alți ochi familia, să-și recontureze imaginea asupra căminului. Aspectul va fi pozitiv și benefic pe termen lung chiar dacă acum vor simți că se sufocă cu propriile emoții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se gândească la binele lor în perspectivă și să fie mai optimiști.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac prind foarte mult curaj odată cu formarea aspectului de Lună Plină și-și vor menține poziția cel puțin o lună de acum înainte. Vedem ca nativii să facă ceea ce nu au mai făcut până acum pentru că s-au autorestricționat, iar acum cu atât mai mult vor acționa pentru că planeta Marte a intrat în zodia Rac. Totodată, vedem ca nativii să spună lucrurilor pe nume cu multă îndrăzneală și vor fi favorizați puternic de planeta comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Rac. Nativii își vor lărgi cercul de prieteni și-și vor recontura cu multă încredere în ei înșiși aspirațiile de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o propunere de avansare în carieră, de schimbare a funcției.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot începe să vadă cu alți ochi viața. Nativii își pot schimba prioritățile în această perioadă și pot căuta să dea noi sensuri întâmplărilor din viața. Poate fi un moment în care își vindecă trecutul, rezolvă o karmă și merg mai departe. Sectorul sentimental poate fi amprentat de această Lună Plină și pot încheia o relație care nu le mai este pe plac, cu care nu mai rezonează. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce dialoguri pe tema copiilor sau, în alte cazuri, pe teme legate de creație și artă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă impactantă în zona personalității, a principiilor și credințelor personale. Nativii vor simți nevoia de schimbare interioară și vor face tot ce este nevoie în acest sens, de la înscrierea la niște cursuri și până la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poatea duce dialoguri lămuritoare cu membrii familiei și în unele cazuri le poate aduce chiar resursele necesare pentru a-și achiziționa o locuință, pentru a o renova sau reamenaja.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot face o schimbare profesională în această perioadă. Fie nativii se apucă de cursuri de perfecționare care să le aducă o nouă perspectivă în carieră, fie schimbă locul de muncă, fie descoperă un talent pe care-l transformă în bani. Se cere atenție și prudență în dialogul cu colegii de muncă, cu vecinii, cu apropiații, chiar și cu rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează deplasările pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți ca în toată această perioadă să fie prudenți cu veniturile, să nu facă cheltuieli nesăbuite sau să investească în zone riscante. Pe de altă parte, nu este exclus să apară probleme cu legea, cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce încheierea unui proiect și culegerea roadelor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, iar aspectul le cere nativilor să încheie o etapă cu privire la credințele personale, la principiile după care se ghidează, în special cele legate de viața de familie și de persoana iubită, mai corect spus de soț/soție. Pentru nativi poate fi încheierea unei etape în aceste zone. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie atenți la acele situații care se repetă în viața lor. Vor trebui eliminate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se pot confrunta cu frici din trecut, angoase și este momentul să le elibereze, să le vindece. Nativii sunt sfătuiți să se întoarcă la divinitate, să-și îndrepte mai mult atenția către zona spirituală a vieții și mai puțin către cea materială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și manifeste mai mult emoțiile și sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri cu prietenii pe teme legate de afaceri. Nativii pot pune la cale un plan, un proiect care se poate dovedi costisitor, dar care poate aduce roadele așteptate. Atenție la conflictele de interese! Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce încheierea unei relații de prietenie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte în această perioadă de remarcabile oportunități legate de carieră. Nativii se pot afirma și pot încheia o etapă la locul de muncă pentru a deschide alta. Se pot semna contracte avantajoase acum care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce încheierea unui mariaj celor care au întreprins demersuri în acest sens.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 17:33

Deputata din partea Partidului Democrat, Otilia Drăguțanu, și-a depus mandatul de parlamentar. Anunțul a fost făcut ăe contul său de Facebook, în textul căruia soția fostului guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu, afirmă că „eu nu sunt pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:33

FLASH /// Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

FLASH /// Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

Maia Sandu a subliniat faptul că nu partidele politice ar trebui să ia o decizie în ceea ce privește unirea Moldovei și României.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:26

Dodon s-a întâlnit cu un grup de deputați... RUȘI, EVIDENT!!!

Dodon s-a întâlnit cu un grup de deputați... RUȘI, EVIDENT!!!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu delegația Parlamentului rus, formată din adjunctul președintelui Dumei de Stat a FR, Olga Epifanova, și președintele comitetului Consiliului Federației pentru relații externe, Konstantin Kosacev.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:16

ULTIMA ORĂ /// USR și PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidențiale. Cioloș, propunerea de premier

ULTIMA ORĂ /// USR și PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidențiale. Cioloș, propunerea de premier

Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la prezidențiale, iar Dacian Cioloș este propunerea de premier, au stabilit vineri liderii celor două partide. Decizia urmează a fi validată și de forurile de conducere ale formațiunilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 15:10

RECORD. Iunie 2019, cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani

RECORD. Iunie 2019, cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani, stabilind un record global, potrivit celui mai recent raport lunar din domeniul climatic dat joi publicităţii de Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică (NOAA) din SUA, potrivit Reuters şi DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 15:02

ULTIMA ORĂ / Cutremur de 5.3 grade în Grecia. Seismul s-a resimțit puternic și în București, oamenii ieșind pe străzi, panicați (19 iulie)

ULTIMA ORĂ / Cutremur de 5.3 grade în Grecia. Seismul s-a resimțit puternic și în București, oamenii ieșind pe străzi, panicați (19 iulie)

Un cutremur cu magnitudinea de 5.3 grade pe scara Richter a avut loc vineri în zona oraşului grec Atena, anunţă Centrul European de Geofizică. Seismul s-a resimțit puternic și în Capitala Greciei, fiind primul cutremur mai mare care lovește orașul din 1999 și până acum.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 14:05

Un incendiu puternic a avut loc în urmă cu puţin timp la un restaurant din Bucureşti. Oamenii din interior s-au evacuat rapid şi au ieşit fugind din clădire.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 14:02

Un cuplu din Sankt Petersburg, Rusia, întreţinea relaţii sexuale la fereastra unui apartament de la etajul 9, când nenorocirea s-a întâmplat – au căzut împreună, însă doar bărbatul a supravieţuit datorită femeii care i-a ameliorat impactul, scrie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 13:52

Declarația Henley & Partners privind optimizarea Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiție

Declarația Henley & Partners privind optimizarea Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiție

După constituirea noului guvern al Republicii Moldova, oficiul de implementare a Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiții (MCBI) a purtat un dialog pozitiv cu noii miniștri. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 13:48

Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii

Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii

Femeile cărora li se refuză accesul la un avort sunt susceptibile de a dezvolta probleme de sănătate pe termen lung, sugerează o nouă cercetare. Studiul, realizat de cercetătorii de la Universitatea din California, a constatat că femeile ale căror cereri au fost respinse au raportat rate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:47

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru Dodon / Presa rusă dezvăluie că fratele președintelui are „afaceri” cu Chaika / Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru Dodon / Presa rusă dezvăluie că fratele președintelui are „afaceri” cu Chaika /  Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX Foto: Dodon și Chaika

Fratele mai mic al președintelui R. Moldova Igor Dodon, Alexandru Dodon, a devenit proprietarul a 15% din acțiunile companiei rusești ”Archpley Development”, a omului de afaceri și politicianului Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei, care este și președintele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:10

Dorin Chirtoacă: Domnule Socor, nu vreți să va uitați în oglindă, poate Dvs. aduceți a fantomă care bântuie Moldova de vreo ultimii 20 de ani?

Ati uitat cum l-ati ridicat in slavi pe Voronin, de ne apuca greata, si va inchinati lui ca la sfintele moaste, in timp ce noi luptam cu el si cu regimul lui?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:53

Conceptul se “narațiune/narațiuni” vine de multe ori în contextul eforturilor de dezinformare pro-Kremlin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:39

Parlamentul a votat astăzi în două lecturi proiectul de modificare a Legii cu privire la asigurări, care permite brokerilor de asigurare și agenților de asigurări să revină în circuitul distribuirii produselor obligatorii RCA și Cartea Verde, după ce au fost excluși din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:28

Un băiețel de 11 ani a fost mușcat zilele trecute de un maidanez, în Stăuceni. Copilul a fost internat în spital, cu halucinații și febră, însă nu a supraviețuit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:22

Poliamoria este practica, starea sau capacitatea de a avea, în același timp, mai multe relații de iubire sexuale în care toți partenerii sunt în cunoștință de cauză și își exprimă acceptul. Iar fiica de 18 ani a actorilor Will Smith și Jada Pinket-Smith nu este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:59

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Bărbatul de 56 de ani al cărui cap este la un pas să explodeze la propriu / FOTO

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Bărbatul de 56 de ani al cărui cap este la un pas să explodeze la propriu / FOTO

Totul la inceput parea sa fie o banala sinuzita, insa acum s-a transformat intr-un calvar de nedescris.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:43

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

 Partidul Politic "APEL" invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea Partidului Politic APEL”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:39

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi ale grupului de urmărire penală în cadrul unei cauze penale, iniţiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite produse şi mărfuri. Operațiunea se desfășoară la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:35

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) și fracțiunea „ACUM Platformei Demnitate și Adevăr” în Parlament și-au ales conducători noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:45

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ! Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ! Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ!  Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ!  Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

Conform unui document OFICIAL al MT (prezentat la CM POIM în iulie 2019) din lista proiectelor majore ce vor fi transmise la CE în 2019 fac parte: 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:32

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

„Analistul internațional” îi consideră pe Usatîi și Chirtoacă politicieni ratați dar îl laudă pe Igor Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)