Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 18 Aprilie 2019, ora 06:53

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 APRILIE 2019. BALANȚELE POT INTRA ÎN CONFLICTE CU CEI DIN JUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot intra în conflicte cu persoana iubită sau partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de conflicte cu persoana iubită, dar și cu colaboratorii și asociații. Cei care au afaceri personale trebuie să dea dovadă de multă diplomație în dialog și calm. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate aduce discuții tensionate, însă vor avea și ocazia să lămurească niște aspecte de interes, care-i macină de ceva vreme.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur nu mai simt să-și dea interesul la locul de muncă. Nativii nu vor fi nici eficienți și nici nu vor răspunde provocărilor care vin spre ei, starea generală fiind de indiferență și detașare, manifestată fie pe fondul nemulțumirilor, fie pe fondul oboselii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite conflictele cu colegii și superiorii.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au chef de distracție, de relaxare, de petrecere a timpului într-un mod plăcut și detensionant. Nativii nu vor să se solicite fizic, însă din punct de vedere intelectual vor fi deschiși către abordarea temelor conversaționale cât mai provocatoare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza ieșirea în oraș, la teatru, la evenimente culturale.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să se detașeze de niște situații care vizează familia sau locuința. Nativii, fie pe fondul epuizării, fie ca urmare a programului încărcat de la locul de muncă, vor evita chiar și involuntar situațiile personale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești de la persoane cu care nu au mai vorbit de multă vreme.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să se dedice acumulării de cunoștințe care să-i ajute pe viitor în atingerea țelurilor. Nativii vor studia și vor accepta detașat, cu zâmbetul pe buze, echilibrați, tot ceea ce vine nou din această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a pleca sau cel puțin de a programa, o scurtă călătorie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot întâmpina blocaje și dificultăți în primirea unei sume de bani. Se întrevăd situații ușor conflictuale legate de zona financiară, iar nativii sunt sfătuiți să abordeze cu înțelepciune și diplomație situația. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot pierde o sumă de bani.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie foarte atenți la comunicare deoarece pot da naștere unor adevărate conflicte cu partenerul de viață. Zona parteneriatelor, la modul general, poate avea parte de multe tensiuni și diplomația va fi cel mai bun scut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a-și expune nemulțumirile acumulate, însă trebuie să o facă cu tact.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitările de ordin fizic, dar și psihic, zona capului fiind foarte vulnerabilă în această perioadă. Atenție la accidentări și lovituri! Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere, în continuare, mai mult interes acordat stării de sănătate, mai corect spus, mai multă responsabilitate vizavi de afecțiunile existente și care necesită tratament.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de momente intense, plăcute în relația de cuplu. Nativii sunt mai pasionali ca de obicei și-și declară cu mai multă detașare, poate și încredere, sentimentele față de persoana de alături. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător să abordeze cu calm și răbdare relația cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn în continuare sunt frământați de probleme legate de familie. Poate fi vorba de felul în care ei privesc familia, căminul, dar poate fi și vorba de felul în care rudele îi tratează, autoritatea pe care le-o inhibă, de exemplu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un concflict cu unul dintre părinți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să plece la drum, însă călătoria se conturează mai mult în scopuri profesionale, administrative decât în scopu de relaxare. Chiar și așa, nativii ar trebui să transforme orice deplasare într-o minivacanță și să caute relaxarea. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să petreacă mai mult timp în natură.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)