Astăzi 15 Iulie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:33
Abonamente

Horoscop 18 Decembrie 2019, ora 08:19

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 DECEMBRIE 2019. BERBECII POT PLECA ÎN CĂLĂTORII

Marime Font

Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot fi luați prin surprindere de o deplasare neplanificată.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Planurile făcute de dimineață s-ar putea da peste cap pe parcursul zilei, iar cei născuți în zodia Berbec să nu reușească astfel să-și îndeplinească niște sarcini și obiective. Nativii s-ar putea să fie nevoiți să facă deplasări neprogramate și care să aibă legătură cu familia. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă grijă la acte și documente și, în continuare, să fie atenți la ce și cât mănâncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Este o zi bună pentru planuri de viitor, însă acestea trebuie să fie cât mai ancorate în realitate. Cei născuți în zodia Taur pot simți o nevoie mare de a face schimbări legate de stilul de viață, de stilul alimentar, însă le lipsește doza necesară de ambiție. Poate este timpul să fie mai severi cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce câștiguri nesperate, sume de bani în conturi neprogramate.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Cu toate că familia este importantă, cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și cu gândurile lor, mai ales că se află într-o formă psihică foarte bună, aspect care-i ajută să ia decizii raționale, sănătoase. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că nu trebuie să ignore persoanele nou întâlnite. Se pot dovedi de ajutor pe viitor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de astăzi vine cu multe evenimente, atât profesionale, cât și personale. Nativii se implică în noi proiecte la muncă sau reșesc să dezvolte un plan, să se facă remarcați, iar spre seară este posibil să aibă parte de reuniuni de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că pot avea conflicte de principii cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu care nu au găsit până acum o rezolvare ușoară, plăcută pentru o problemă emoțională, s-ar putea să fie surprinși astăzi de contextul astrologic. Nativii pot reuși să lămurească ceva ce le apăsa sufletul, însă și dacă este vorba de o despărțire, aceștia o vor privi ca pe o eliberare, vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie cât mai sinceri în dialog și să spună tot ce au pe suflet fără teamă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Este o zi bună din punct de vedere financiar, atâta timp cât cei născuți în zodia Fecioară urmează două reguli de bază. Prima este să nu împrumute pe nimeni și a doua este să nu se împrumute ei de la alții. Aceștia pot fi bani pierduți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite sporturile periculoase și activitățile care cer adrenalină.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Preocupările casnice, curățenia de sărbători, renovarea și reamenajarea casei pot ocupa mare parte din zi, însă cei născuți în zodia Balanță trebuie să fie atenți la starea de sănătate. Dincolo de recomandările de odihnă, nativii trebuie să evite să ridice greutăți sau să se suprasolicite fizic, indiferent de modalitatea prin care o fac. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și facă un plan pe ore, un plan detașat, și să-l respecte pe cât putință, pentru a nu se posomorâ la finele zilei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Se întrevăd posibilități importante pentru dezvoltarea unui plan, unui proiect, fie personal, fie profesional. Cei născuți în zodia Scorpion ar putea să se înscrie acum la un curs, seminar care să le deschidă noi orizonturi profesionale și financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de dialoguri tensionate în familie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot primi astăzi o veste bună despre bani. Posibil ca nativii să primească o primă, să li se returneze o datorie, să fie plătiți pentru un proiect extra. Pe de altă parte, este extrem de important ca nativii să nu neglijeze odihna. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot intra în conflicte cu colegii de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Cei din jur pot deveni geloși, invidioși pe reușitele celor născuți în zodia Capricorn, motiv pentru care nativii ar trebui să fie foarte atenți astăzi la acțiunile care nu depind integral de ei pentru că nu este exclus ca cineva să le pună bețe în roate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce vești bune din partea familiei. Se pot pune la cale planuri importante de viitor, însă tonul de comunicare trebuie să fie unul scăzut, calm.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Impulsurile de moment se pot transforma în decizii neinspirate, iar cei născuți în zodia Vărsător pot avea mult de suferit în urma unei astfel de abordări. Nativii trebuie să evite deciziile radicale cu orice preț. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot intra în conflicte cu colegii de muncă, superiorii și subordonații, însă, prietenii pot fi un sprijin în acest moment pentru mulți Vărsători.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Energia de care dau dovadă la locul de muncă cei născuți în zodia Pești le va fi de bun augur, iar nativii pot reuși să finalizeze proiecte mai vechi. De asemenea, se implică cu spor și dorință în noi activități. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite investițiile și tranzacțiile care implică riscuri. Nici cheltuielile pentru locuință nu sunt un punct forte al zilei.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Horoscop 15 Iulie 2020, ora: 07:39

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 15 IULIE 2020. Adu lumina în întuneric!

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 15 IULIE 2020. Adu lumina în întuneric!

Pluto din Capricorn face opozitie cu soarele, in mijlocul saptamanii, in mijlocul lunii. Un moment de maxima intensitate de lupta sau fugi, de schimba sau plangi. Esti gata de o abordare cu totul noua? Ai multe planete de partea ta, poti face progrese excelente.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2020, ora: 07:27

Bulgaria: Trei răniți în timpul unei manifestații împotriva guvernului

Bulgaria: Trei răniți în timpul unei manifestații împotriva guvernului

Doi polițiști și un protestatar au fost răniți marți la Sofia, în timp ce protestatarii care cer demisia guvernului încercau să intre în clădirea Parlamentului, a spus poliția, potrivit AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 15 Iulie 2020, ora: 07:27

Ajută-l pe actorul Vlad Ciobanu sā învingā boala!

Ajută-l pe actorul Vlad Ciobanu sā învingā boala!

Oameni buni, am decis sa întind o mână de ajutor, prin crearea acestei strângeri de fonduri, familiei actorului (regizorului, profesor de Arta Actorului) Vald Ciobanu sperând în acest fel să facilităm modalitățile de transmitere a banilor pentru cei aflați...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2020, ora: 06:11

Spotify Technology şi-a extins serviciul de streaming muzical în Moldova

Spotify Technology şi-a extins serviciul de streaming muzical în Moldova

Spotify Technology şi-a extins serviciul de streaming muzical în Rusia, care este piaţa internaţională cu cel mai rapid ritm de dezvoltare în acest domeniu, şi în alte 12 ţări, în cadrul strategiei de dezvoltare a companiei, după ce anul trecut a intrat în India, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 15 Iulie 2020, ora: 05:56

Mulți dintre cei care au mai mult de 30 de ani, au auzit și știu că „în URSS muzica era interzisă”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2020, ora: 05:00

Ce înseamna cand visezi sobolani? Multi oameni visează șobolani asă ca vor să capete un raspuns la întrebarea ce înseamna daca visezi șobolani. Șobolanul reprezintă o varietate de lucruri din viața reală, totul depinzând de scenariul visului. Fiecare situație...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 15 Iulie 2020, ora: 00:45

Sfecla roșie, o mină de aur pentru sănătatea sângelui și a creierului

Sfecla roșie, o mină de aur pentru sănătatea sângelui și a creierului

 Ați poftit o salată de sfeclă roșie și n-ați găsit hrean în piață? Nici nu-i de mirare, încă nu e sezonul. Nu disperați și nu aruncați sfecla! Este una dintre minunile pământului, iar o cură de câteva zile vă poate prelungi viața cu câțiva ani.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 15 Iulie 2020, ora: 00:44

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 15 Iulie 2020, ora: 00:40

VIDEO / Igor Dodon a trădat interesele Republicii Moldova - colaborează cu separatiștii și Rusia

VIDEO / Igor Dodon a trădat interesele Republicii Moldova - colaborează cu separatiștii și Rusia

Igor Dodon trădează interesele R. Moldova în interese personale.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 14 Iulie 2020, ora: 14:48

Letea, satul în care trăiesc mai mulți cai decât oameni

Letea, satul în care trăiesc mai mulți cai decât oameni

 Letea este unul dintre puținele sate deltaice în care este păstrată arhitectura tradițională. Localitatea parcă este desprinsă din poveștile copilăriei noastre. Casele au tencuială albastră și garduri vopsite cu aceeași culoare, acoperișul locuințelor este din stuf, iar...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 14 Iulie 2020, ora: 14:35

FOTO: 5 locuri pe care să le vezi măcar o dată în viață în Delta Dunării

FOTO: 5 locuri pe care să le vezi măcar o dată în viață în Delta Dunării

 Apele Dunării, care se scurg în Marea Neagră, formează cea mai mare mare și mai bine conservată dintre deltele europene. Delta Dunării găzduiește peste 300 de specii de păsări precum și 45 de specii de pește de apă dulce în numeroasele lacuri și mlaștini ale sale.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 14 Iulie 2020, ora: 12:53

Liviu Ioan Stoiciu: „Am știut de mic istoria adevărată a României. Merg la munte și la mare să mă întâlnesc cu mine însumi”

Liviu Ioan Stoiciu: „Am știut de mic istoria adevărată a României. Merg la munte și la mare să mă întâlnesc cu mine însumi”

Irina Nechit: – Dragă Liviu Ioan Stoiciu (LIS), ce i se întâmplă unui scriitor după ce promite că nu va mai publica nicio carte? LIS: În cazul meu, retras – au trecut aproape trei ani de când am anunțat că nu mai public nici o carte „fiindcă n-am...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 14 Iulie 2020, ora: 12:15

REȚETĂ / Tocăniță din dovleci cu ciuperci

REȚETĂ / Tocăniță din dovleci cu ciuperci

 Ingrediente 1 ceapa 1 ardei gras 1/2 morcov 2 dovlecei tineri 300 gr ciuperci champignon 300 gr rosii pasate sare 1 lingura ulei piper negru macinat 1 foaie de dafin rozmarin uscat 2 catei de usturoi

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 14 Iulie 2020, ora: 11:40

Ambasadorul Ciprului în România a fost găsit MORT în casă

Ambasadorul Ciprului în România a fost găsit MORT în casă

Amabasadorul Ciprului la București a fost găsit mort în locuința sa. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă în care cercetează împrejurările în care a avut loc decesul.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Iulie 2020, ora: 11:36

Medicii trag un semnal de alarmă! Insectele care pun în pericol viața oamenilor s-au înmulțit drastic

Medicii trag un semnal de alarmă! Insectele care pun în pericol viața oamenilor s-au înmulțit drastic

 Medicii trag un semnal de alarmă după ce insectele au început să se înmulțească mult mai rapid din cauza temperaturii ridicate. Din ce în ce mai mulți pacienți spun că au fost mușcați sau că sunt afectați de alergii.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 14 Iulie 2020, ora: 11:31

Soția lui Plahotniuc se judecă în Cipru pentru dreptul de proprietate asupra unui iaht și a unui imobil din Spania

Soția lui Plahotniuc se judecă în Cipru pentru dreptul de proprietate asupra unui iaht și a unui imobil din Spania

 După ce a emis câteva ordine provizorii de înghețare, o instanță din Cipru a respins cererea soției lui Vlad Plahotniuc, Oxana Childescu, de a fi desemnată singura beneficiară a unor venituri din vânzarea unui iaht și a unei proprietăți spaniole. În timpul...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 14 Iulie 2020, ora: 10:09

Esti COOL şi dacă vorbeşti corect Lecţia practică de gramatică: Trebuise "să aibe"...

Lecţia practică de gramatică: Trebuise "să aibe"... Din editia print

● „să aibe” Prezentatoarea unei emisiuni despre arhitectură şi decoraţiuni interioare a spus: Trebuie să aibe două intrări. De ce nu e corect?

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Iulie 2020, ora: 10:08

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 14 Iulie 2020, ora: 10:07

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)