Astăzi 22 Octombrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 21 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 18 Iunie 2019, ora 08:45

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IUNIE 2019. VĂRSĂTORII POT AVEA PROBLEME DE SĂNĂTATE

Marime Font

Horoscopul zilei de 18 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător se pot confrunta cu probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte intransigenți vizavi de o chestiunie profesională. Nativii vor refuza să se implice într-un proiect, să desfășoare o sarcină, dacă nu vor fi răsplătiți pe măsură. Vor evita compromisurile la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie prudenți în dialog și decizii mai ales dacă la mijloc este vorba de o funcție.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur nu vor reuși să se facă înțeleși, iar zona comunicării le va ridica probleme în relaționarea cu cei din jur. Se conturează neînțelegeri, chiar conflicte cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că universul interior le poate fi răsturnat de o informație, de o veste. Posibil să afle un secret care să-i demoralizeze.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o serie de nemulțumiri financiare care pot avea la bază un blocaj financiar. Este posibil ca nativii să nu reușească să intre în posesia unei sume de bani sau remunerația primită să nu le fie pe plac. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor planuri care se pot anula și care pot schimba o decizie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de neînțelegeri în cuplu, obstacole de comunicare cu persoana iubită și o serie de frustrări mai vechi pot ieși la suprafață. Nativii nu vor fi împăciuitori și nici nu vor face compromisuri de dragul altora. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce în discuție tema separării temporare sau li se propune o soluție care-i va deranja.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu se confruntă cu o serie de nemulțumiri și neîmpliniri legate de zona profesională. Nativii fie se simt inutili într-o activitate, fie simt că autoritatea le este știrbită într-un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite situațiile conflictuale și să încerce să caute echilibrul în acțiuni. Indiferența îi poate ajuta astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tot felul de ciocniri, mici conflicte și situații tensionate cu prietenii. Cei din anturaj pot impune condiții deranjante, iar nativii vor alege să lupte pentru a se impune. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să cultive o atitudine mai înțelegătoare și să ceară, dar și să ofere argumente solide pentru orice schimbare de plan.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se lasă stresați și se obosesc cu rezolvarea unor situații care vizează locuința. Poate fi vorba de chestiuni administrative urgente care să le dea peste cap planurile sau de reparații neplanificate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu-și verse furia pe membrii familiei, ci să repartizeze sarcinile dacă simt că nu pot face față.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se impun fără rezerve, cu mult curaj și autoritate într-o chestiune ce ține de principii. Nativii vor deranja cu criticile, argumentele și tonul vocii, dar mai ales cu inflexibilitatea de care vor da dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai înțelepți în abordarea problemelor ce țin de latura spirituală.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător care așteaptă să primească o sumă de bani din partea unei instituții se pot izbi de blocaje, întârzieri și amânări. Posibile conflicte cu statul și autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot apărea cheltuieli neprevăzute sau că nativii au tendința de a cheltui peste măsură.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor și nativii vor aborda cu multă energie, dar cu răceală și indiferență o chestiune partenerială. Se conturează subiectivitate în decizii și blocarea emoțiilor le poate face mai mult rău. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce situații confuze la locul de muncă și poate favoriza apariția unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să aibă foarte mare grijă la sănătate, la alimentație, la tratamentul prescris de medic deoarece se pot confrunta cu unele neplăceri de natură să le împiedice desfășurarea activităților curente și să le afecteze starea de bună dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere odihnă, relaxare și mai multe plimbări în aer liber.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot intra în discuții contradictorii cu prietenii și pot avea ca rezultat îndepărtarea de o persoană sau chiar de anturaj. Relația cu persoana iubită poate fi încercată de dialoguri neplăcute, critici și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite să acuze și să nu se lase acuzați fără dovezi și probe. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 20:17

Соловьев попал в Книгу рекордов Гиннесса

Соловьев попал в Книгу рекордов Гиннесса

Телеведущего Владимира Соловьева внесли в Книгу рекордов Гиннесса, говорится на официальном сайте организации. Отмечается, что журналист побил рекорд по самому...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:54

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

BBC relatează că Liviu Pop avea trei copii și că ar fi al șaselea pădurar ucis în ultimii ani. Cazul lui Liviu Pop, pădurarul din Maramureș ucis săptămâna trecută, a ajuns în presa internațională. BBC, televiziunea publică din Marea Britanie, relatează,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:17

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:06

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, cheamă reprezentanții partidelor unioniste din R. Moldova, inclusiv pe liderii acestora, la un Congres al Unioniștilor, în cadrul căruia să fie puse bazele unei formațiuni politice puternice, care să obțină victorii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:05

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

La alegerile locale generale de ieri, voturile au fost divizate pe criterii geopolitice și etnice, consideră unii analiști politici de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 14:27

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Frumusețea unei femei este foarte importantă, tocmai de aceea ea face tot ceea ce se poate pentru a o menține. Fie că alege să meargă periodic la saloane, să încerce tratamente costisitoare sau pur și simplu să urmeze un ritual propriu, femeia se simte bine atunci când știe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:49

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

 Ken Perenyi știe cum stă treaba cu falsificatul lucrărilor de artă. A făcut-o timp de 30 de ani. Iar acum și-o asumă complet.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:34

Primul stat american care interzice produsele din blană

Primul stat american care interzice produsele din blană

California a devenit primul stat american care interzice procesarea şi vânzarea produselor din blana animalelor, potrivit unui proiect de lege semnat recent de guvernatorul Gavin Newsom. Rezidenţii nu vor mai avea dreptul de a comercializa sau confecţiona haine, pantofi sau poşete...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:30

Invazie de gândaci urât mirositori în Chișinău

Invazie de gândaci urât mirositori în Chișinău

Ploșnița cerealelor sau gândacul puturos marmorat (Halyomorpha Halys), o insectă originară din Asia de Est, a invadat de câțiva ani orașele europene, iar pe măsură ce se apropie iarna aceasta încearcă să se strecoare în case și să se pună la adăpost....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:20

36 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate, iar 880 au circulat cu viteză excesivă pe drumurile din țară, în zilele de weekend

36 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate, iar 880 au circulat cu viteză excesivă pe drumurile din țară, în zilele de weekend

În perioada 18 – 20 octombrie 2019, inspectorii de patrulare implicați la supravegherea circulației rutiere au depistat peste 1.400 de încălcări ale regulamentului circulației rutiere. Astfel, în pofida accidentelor tragice petrecute și a campaniilor de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:15

Ce mesaje au transmis Igor Dodon și Maia Sandu referitor la desfășurarea alegerilor locale generale

Ce mesaje au transmis Igor Dodon și Maia Sandu referitor la desfășurarea alegerilor locale generale

Președintele Igor Dodon și premierul Maia Sandu au remarcat desfășurarea corectă a alegerilor locale generale, în mesaje transmise prin intermediul rețelelor de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:03

VIDEO // Ion Ceban: Respectăm votul chișinăuienilor și credem că majoritatea din cei votați trebuie să fie implicați în administrarea orașului, și avem ofertă pentru fiecare

VIDEO // Ion Ceban: Respectăm votul chișinăuienilor și credem că majoritatea din cei votați trebuie să fie implicați în administrarea orașului, și avem ofertă pentru fiecare

Blocul ACUM ar putea deţine două fotolii de viceprimar de Chişinău, oferite de noul edil al capitalei. Declaraţia aparţine candidatului la funcţia de primar Ion Ceban, care a obţinut cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor locale din 20 octombrie. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:28

Dionis Cenușă: Victoria Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatîi din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare

Dionis Cenușă: Victoria Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatîi din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare

 Victoria candidatului Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatii din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare de a cuceri discursul public in unele regiuni vulnerabile la coruptie si populism politic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:26

Cât de mult să te plimbi ca să slăbești?

Cât de mult să te plimbi ca să slăbești?

Ce mananci este doar o parte din ecutatia slabirii. Doar dieta nu ajuta la pierderea kilogramelor in plus, asa ca – daca nu faci si ceva miscare – eforturile tale vor fi in zadar. Cura de slabire este un intreg proces care incepe cu o dieta adecvata, consolidata cu miscare si un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:24

Cum să ții herpesul sub control cu remedii naturale

Cum să ții herpesul sub control cu remedii naturale

Herpesul se poate activa oricand odata de a intrat in organismul virusul care il produce. El ramane in stare “latenta” in celulele nervoase, pana cand ceva (stres, oboseala, expunere la soare etc.) il “trezeste. Cercetatorii au descoperit ca unele alimente contribuie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:21

4 tipuri de vampiri energetici și cum să te ferești de ei

4 tipuri de vampiri energetici și cum să te ferești de ei

Orice poate fi victima unui vampir energetic. Exista oameni care te fac sa te simti anxios, suparat, sa intri in defesiva dupa ce te-ai intalnit cu ei. Astfel de persoane pot fi intalnite peste tot si pot juca roluri diferite. Poate fi verisorul enervant, un coleg care ii trateaza pe toti de sus,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 11:38

Cine sunt candidaţii care pretind la funcţia de Procuror General

Cine sunt candidaţii care pretind la funcţia de Procuror General

20 de persoane pretind la funcţia de procuror general. Mai jos vă prezentăm lista candidaţilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 11:26

PSRM, ACUM și PD s-au clasat pe primele locuri la votul pentru consiliile raionale și municipale

PSRM, ACUM și PD s-au clasat pe primele locuri la votul pentru consiliile raionale și municipale

 Partidul Socialiștilor, blocul ACUM și Partidul Democrat rămân cele mai puternice forțe politice, arată votul politic din alegerile locale de duminică. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 10:19

Pluralism găgăuz / Candidatul PSRM câștigă alegerile din mun. Comrat cu 94,58%

Pluralism găgăuz / Candidatul PSRM câștigă alegerile din mun. Comrat cu 94,58%

În 2015, Anastasov a câștigat primăria Comrat fiind candidatul Partidului Nostru. A acumulat atunci 55%

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 09:30

Fructul-minune pe care majoritatea îl ocolesc. Ajută inima, ficatul şi pancreasul

Fructul-minune pe care majoritatea îl ocolesc. Ajută inima, ficatul şi pancreasul

Un fruct pe care românii îl mănâncă rar sau chiar îl evită are o mulţime de beneficii pentru sănătate. Denumite popular şi „merele de aur", gutuile, fructele specifice acestui sezon, sunt recunoscute pentru proprietăţile lor în medicina...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)