Astăzi 17 Octombrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 16 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 18 Septembrie 2019, ora 08:26

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SE POT ÎNDRĂGOSTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur pot cunoaște persoane noi și se pot îndrăgosti.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec, fie din cauza programului încărcat, fie din cauza solicitărilor exterioare neașteptate, nu reușesc să-și canalizeze energia și atenția într-un mod constructiv. Nativii ar putea avea probleme la locul de muncă, în desfășurarea activităților, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că ar putea avea parte de accidentări.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi este favorabilă iubirii, manifestării sentimentelor, romantismului. Nativii pot reuși să lege noi relații de dragoste, însă dacă sunt într-un cuplu sunt sfătuiți să nu cadă pradă tentațiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în cale mai mulți parteneri, însă este de preferat să-și păstreze luciditatea în acțiuni.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Fie că este vorba de o relație de lungă durată sau de una aflată la început, cei născuți în zodia Gemeni vor fi la un pas de a călca strâmb. Nativii flirtează și simt nevoia de a cuceri, de a-și pune în practică farmecele personale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să stea departe de ispite și tentații. De preferat ar fi să facă o călătorie spirituală.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac au șansa de a-și pune în ordine niște gânduri legate de locul de muncă sau chiar de a negocia o nouă poziție profesională, noi sarcini și atribuții. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a primi sprijinul familiei. Din această zonă le vine energia necesară pentru a face față provocărilor de orice fel care le apar în cale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Creativitatea este la cote înalte astăzi și cei născuți în zodia Leu se pot folosi cu încredere de ideile revoluționare care le trec prin minte pentru a rezolva niște situații în care se află. Atenție, totuși la zona financiară care poate înregistra niște pierderi! Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai chibzuiți în cheltuieli și să nu riște în investiții.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Este foarte probabil ca intuiția și înțelepciunea celor născuți în zodia Fecioară să le fie puse la încercare într-un context care vizează prietenii și cunoscuții. Posibil ca nativii să audă vorbe, cu rol de bârfe, și să se grăbească să reacționeze, ceea ce contravine total principiilor și caracteristicilor lor personale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite impulsivitatea în decizii și acțiuni.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Cineva din anturaj, posibil un prieten mai vechi, va veni în ajutorul celor născuți în zodia Balanță, iar acest sprijin poate fi nu doar moral, ci și profesional. Nativii pot fi susținuți într-un proiect personal care să le îmbunătățească veniturile pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce reușite și succese nesperate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion reușesc să echilibreze situațiile tensionate, fie că acestea au legătură cu colegii de muncă, membrii familiei sau prietenii. Nativii vor primi aprecieri pentru modul în care interacționează și dizolvă situațiile conflictuale din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie atenți la propunerile financiare care se pot ivi astăzi deoarece le pot aduce câștiguri materiale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Cei din zodia Săgetător trebuie să dea dovadă de foarte multă răbdare, înțelepciune și perseverență în atingerea scopurilor, oricare ar fi acestea. Nativii au tendința de a se iluziona pe moment, ca mai apoi să renunțe. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce idei foarte bune, sclipitoare și chiar excentrice.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Nu este cea mai bună zi pentru cei născuți în zodia Capricorn, ba chiar este o zi care se dorește a fi uitată. Nativii vor fi demoralizați, triști, plictisiți, nostalgi și o serie de gânduri negative, legate de neîmplinirile lor se pot accentua acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să caute relaxarea și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Vești bune din zona profesională sau financiară pot sosi astăzi pentru cei născuți în zodia Vărsător. Nu este neapărat vorba de propria lor persoană, cât poate fi vorba despre partenerul de viață sau despre cineva din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce oportunități din străinătate sau legate de o călătorie, curs.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința astăzi de a se lăsa influențați, păcăliți, manipulați de cei din jur. Nativii pot fi destul de sensibili și cu greu pot vedea realitatea care se conturează destul de evident în fața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite deciziile majore, mai ales dacă au profil financiar. Nu este indicat să dea bani cu împrumut.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:30

Procedura de acordare a compensațiilor, dar și a tuturor ajutoarelor materiale pentru persoanele de vârsta a treia va fi simplificată, după lansarea unui șir de programe de susținere a oamneilor în etate. Proiectul este unul prioritar pe agenda candidatului la funcția de primar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:06

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi declară că șeful statului Igor Dodon, liderul informal al PSRM, încearcă să implice Rusia în campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova. Usatîi a declarat asta într-o intervenție live pe pagina sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:42

Un copywriter al agenției acum defuncte Wells Rich & Green a scris sloganul Pringles „Once You Pop, You Can't Stop”, o frază completată de adolescenți pe role de care dădeai în toate reclamele din anii 90. Însă e evident că te poți opri din mâncat așa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:38

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Și d-aia ai nevoie de tratament medical, care te face și mai sărac. Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit o legătură între sărăcie și îmbătrânirea prematură. Și are mult sens: Nu prea mă pricep la „afaceri” și „făcutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:24

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului ”Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:20

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

 Asta se întâmplă când cățăratul comercial pe munți se întâlnește cu încălzirea globală. Mingma David Sherpa a văzut un cadavru prima oară când a urcat pe Everest, în 2010. Mingma, care avea pe atunci douăzeci de ani, știa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:16

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar de Chișinău, a întrunit studenți ai Universității Tehnice din Moldova (UTM) pentru a le prezenta programul său electoral. Nimic ieșit din comun, decât faptul că ședința a avut loc în timpul orelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:14

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Criza climatică îi inspiră pe oamenii obișnuiți să își depășească limitele. Prietenii tăi, mătușile tale, vechii tăi profi de mate au ajuns să fie arestați, să chiulească de la școală, să mănânce din tomberoane și să jure că nu vor face copii, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:09

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Când Joaquin Phoenix a fost ales oficial pentru rolul principal în thriller-ul Joker al lui Todd Philips, vestea nu i-a șocat pe mulți, având în vedere că a mai jucat singuratici în Her, You Were Never Really Here și Inherent Vice. Dar după ce am citit interviul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:02

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Tipul din India și-a ras părul să se asigure că aurul stă bine lipit de cap. După ce un bărbat de 32 de ani și-a pus o perucă să pară că are 81 de ani și să iasă din țară sub un nume fals, perucile par să fie peste tot. Un tip pe nume Noushad a fost prins pe 4 octombrie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:50

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:45

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

În următorii patru ani, în fiecare sector al Capitalei şi în suburbii primăria va constitui cantine sociale moderne. Candidatul la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, declară că, pentru construcţia cantinelor sociale, vor fi încheiate parteneriate externe,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:23

BBC: De ce importă România gunoi?

BBC: De ce importă România gunoi?

Cu toate că România este acoperită de deşeuri şi multe gropi de gunoi şi-au depăşit capacitatea, companiile de reciclare importă gunoi selectat din ţări ca Marea Britanie, relatează BBC, într-un reportaj citat de agenţia de presă Mediafax. Constantim Damov, CEO Green...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:16

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza de mers pe care oamenii cu vârste de peste 40 de ani o au este un indicator al gradului de îmbătrânire a corpului şi creierului lor, potrivit unui studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători. Folosind un simplu test al vitezei de mers, oamenii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:11

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris, din Quai Branly, a primit numele Reginei Maria, iar ceremonia de atribuire a avut loc marţi, în prezenţa principesei Margareta, Custodele Coroanei, şi a principelui Radu, potrivit unui anunţ al Ambasadei României în Franţa, citat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:20

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la funcția de procuror general al mun. Chișinău, susține că aproximativ 4 mlrd. de lei sunt furați anual în Capitală prin scheme ilegale și corupție. Suma este echivalentului unui buget anual...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)