Astăzi 4 August 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 13:10
Abonamente

Horoscop 19 August 2019, ora 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul planetei Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Marte este planeta acțiunii și a determinării, dar și a războiului, iar tranzitul său prin zodia Fecioară, o zodie rațională și tipicară, ne va aduce mult curaj în gândire, multă atenție la detalii, seriozitate în comunicare și acțiuni și poate favoriza manifestarea unor abilități pe care nu îndrăzneam până acum să le scoatem în evidență. Tranzitul lui Marte prin zodia Fecioară va continua atât luna acaesta, cât și întreaga lună septembrie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul profesional și vor avea energia necesară să-și îndeplinească cu calm și responsabilitate toate activitățile de la locul de muncă. Nativii vor fi foarte determinați să aducă îmbunătății în cazul situației profesionale, chiar să-și schimbe jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate și dacă este nevoie, în această perioadă, să-și facă un control amănunțit.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul iubirii, iar cei născuți în zodia Taur vor avea detereminarea necesară să-și rezolve problemele sentimentale. Poate fi vorba de dragoste la prima vedere sau, pentru cei aflați în relații de lungă durată, poate fi vorba de apariția unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur aduce energie și poftă de viață, întreaga perioadă nativii fiind înclinați către distracție și aventură. Cei care participă la concursuri, competiții au șanse mari de câștig.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa foarte mult de familie și de tot ce ține de locuință. Posibil ca nativii să renoveze, reamenajeze casa, să-și schimbe domiciliul în această perioadă. Atenție, însă, la coflictele cu membrii familiei, în special cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce determinarea necesară (îi susține puternic) să rezolve o situație care vizează familia sau casa.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi determinați de Marte să comunice mai mult, să spună cu curaj ceea ce-i deranjează la cei din jur. Nativii nu-și vor mai ascunde gândurile și dorințele personale. Întreaga perioadă este favorabilă studiului, activităților intelectuale și nu este exclus ca aceștia să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce conflicte cu rudele, în special cu frații, colegii de muncă sau vecinii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte în tranzit pe casa financiară le va aduce celor născuți în zodia Leu determinarea necesară pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii vor dori o mărire de salariu, vor negocia cu curaj niște cauze contractuale și vor căuta noi surse de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite cheltuielile, mai ales că întreaga perioadă pot fi tentați să-și golească portofelul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor și le va aduce energie, curaj, determinare, chef de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra mult mai ușor în conflicte cu cei din jur, vizată fiind în mod deosebit persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul subconștientului și, fiind activată axa sănătății, nativii din zodia Balanță pot tinde în toată această perioadă către stări de interiorizare, introspecție și meditație. Cu toate că vor avea o energie interioară debordantă, o vor canaliza către propriile gânduri și vor analiza profund situația în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă odihnă, o dietă adecvată și echilibrată și evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii vor avea ocazia în toată această perioadă să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe, însă nu este exclus să intre și în conflicte cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce șansa să primească o sponsorizare, un ajutor important din partea unei persoane sau instituții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de tranzitul lui Marte prin sectrul socio-profesional să-și analizeze profund niște aspirații și chiar să-și schimbe cariera, să încerce să cucerească un nou domeniu. Perioadă favorabilă pentru ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce, de la caz la caz, o distincție sau poate fi vorba de avansare în funcție. Atenție! Pe acest tranzit pot avea conflicte legate de imaginea profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați în această perioadă să plece în vacanțe, concedii, vor căuta relaxarea, dar și distracția. Călătoriile (în străainătate) sunt favorizate. O serie de nativi pot începe noi studii, cursuri, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de evenimente care să le schimbe niște principii de viață, niște concepții, să-i elibereze de niște dogme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar cei născuți în zodia Vărsător se vor concentra pe obținerea unei sume de bani, a unei moșteniri, a unui credit sau a unui împrumut. În această perioadă se poate finaliza un partaj, se poate încheia un proces. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot intra în conflicte cu asociații, cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor mari pe care sunt dispuși să le facă și aspectu se întinde pe toată perioda analizată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Marte poate veni cu șanse importante de a semna contracte profesionale avantajoase, chiar un contract de căsătorie. Nativii vor fi determinați să-și consolideze relația cu persoana iubită, să o facă să funcționeze, iar acest aspect se va răsfrânge și asupra relațiilor de la locul de muncă, cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că nu vor lipsi conflictele cu partenerul de viață.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Culinar.md 4 August 2020, ora: 13:10

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele ştiut, altele, ceva mai îndrăzneţe, combină diverse tipuri de carne pentru a căpăta o textură perfectă....

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 August 2020, ora: 12:50

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Guvernarea a început să-și laude tot mai des realizările. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 August 2020, ora: 09:03

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și președintele Comisiei de control al finanțelor public, Igor Munteanu, consideră logică decizia Curții de arbitraj internațional de la Stockholm care a interzis acțiuni de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 08:54

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

Pe 4 august 2007, NASA a lansat sonda Phoenix, pentru a căuta semne de viaţă pe Marte. Phoenix a fost concepută pentru a examina istoria permafrostului marţian, analizând modul în care apa lichidă a modificat componenţa chimică şi mineralele din sol. Instrumentele sale au...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 4 August 2020, ora: 08:49

Cod galben de caniculă: METEO în R.Moldova pe o săptămână

Cod galben de caniculă: METEO în R.Moldova pe o săptămână

 Meteorologii anunță că astăzi maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius. În același timp, în nordul țării vor cădea ploi cu descărcări electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 4 August 2020, ora: 08:48

Vânăta – ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Vânăta – ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Pe lângă faptul că este un aliat de nădejde în curele de slăbire, vânăta ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii. În mod interesant, vânata a fost considerată mult timp un aliment toxic. Acest lucru se datorează...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 4 August 2020, ora: 08:33

Val de emoţie în Suedia după ce o fetiţă de 12 ani a murit într-un atac armat

Val de emoţie în Suedia după ce o fetiţă de 12 ani a murit într-un atac armat

Moartea prin împuşcare a unei fetiţe de 12 ani în apropiere de Stockholm a provocat vii emoţii luni în Suedia, care se confruntă în ultimii ani cu o înmulţire îngrijorătoare a atacurilor armate între bande criminale, relatează AFP. Adolescenta,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 4 August 2020, ora: 08:08

Horoscopul zilei de azi MARȚI 4 AUGUST 2020. Ce vrei să demonstrezi?

Horoscopul zilei de azi MARȚI 4 AUGUST 2020. Ce vrei să demonstrezi?

 A trecut Luna plina, dar n-au trecut surprizele saptamanii. Marte in Berbec face cuadratura cu Jupiter in Capricorn. E cam greu sa mai tii pe loc caii salbatici. Esti gata sa mergi inainte cu planurile tale, indiferent care sunt acestea. Atentie insa! Sunt chiar planurile tale sau vrei sa...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 4 August 2020, ora: 07:50

CFR Cluj rămâne campioana României la fotbal

CFR Cluj rămâne campioana României la fotbal

Formația ardeleană a câștigat pentru a 3-a oară la rând titlul în Liga 1, după ce a învins-o cu 3-1 pe Universitatea Craiova, într-un meci desemnat de Liga Profesionistă drept finală a sezonului.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 07:11

ZI ISTORICĂ pentru România Mare - 4 august 1919 / Armata noastră ocupă Budapesta fără lupte

ZI ISTORICĂ pentru România Mare - 4 august 1919 / Armata noastră ocupă Budapesta fără lupte

La 4 august 1919, ora 18:00, armata română ocupă fără lupte Budapesta în cadrul războiului româno-ungar de la 1919. Comandantul Trupelor din Transilvania începînd din 12 aprilie 1919, generalul Gheorghe Mărdărescu (foto, pe terasa hotelului Ghelert din...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 00:18

partea II Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Vezi PARTEA I - Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: de la beţie şi furt la ospitalitate şi hărnicie

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 3 August 2020, ora: 10:48

breaking O coloană de BLINDATE ale forțelor armate Belaruse se deplasează spre frontiera cu Federația Rusă. VIDEO

O coloană de BLINDATE ale forțelor armate Belaruse se deplasează spre frontiera cu Federația Rusă. VIDEO

„Ceva îl deranjează pe Lukașenko”, anunță publicația Novaya Gazeta care publică un video cu transportatoare blindate belaruse.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 3 August 2020, ora: 07:58

Andrei Năstase: „Uitați-vă că și președintele Iohannis a vorbit în același sens, dânsul o face altfel, nu ca Maia Sandu și Igor Dodon”

Andrei Năstase: „Uitați-vă că și președintele Iohannis a vorbit în același sens, dânsul o face altfel, nu ca Maia Sandu și Igor Dodon”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase este de părerea că o evoluție negativă a pandemiei de Covid-19 ar trebui să determine clasa politică să ia o decizie de amânare a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 3 August 2020, ora: 07:34

A murit prima pacientă cu transplant de faţă realizat în SUA

A murit prima pacientă cu transplant de faţă realizat în SUA

 Connie Culp, prima pacientă din SUA care a beneficiat în 2008 de primul transplant aproape complet de faţă, a murit la 57 de ani, potrivit clinicii care a realizat această procedură complexă, au informat sâmbătă mass-media locale, citate de EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 August 2020, ora: 07:32

Proteste în Bulgaria. A fost blocată autostrada spre Grecia

Proteste în Bulgaria. A fost blocată autostrada spre Grecia

Protestele din Bulgaria au intrat într-o noua fază. După instalarea unor corturi de campanie în fața guvernului și președinției, zeci de oameni au blocat autostrada E-79. Aceasta face legătura între Sofia și Kulata-Promachonas, singurul punct de trecere a frontierei spre Grecia.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 3 August 2020, ora: 07:27

Ghidul dezinfectării casei, pas cu pas. Iată cum să îți ții în continuare familia departe de COVID-19

Ghidul dezinfectării casei, pas cu pas. Iată cum să îți ții în continuare familia departe de COVID-19

 Acum este mai important ca niciodată să avem grijă să nu ne îmbolnăvim, avertizează specialiștii. Măsurile stricte pentru prevenirea coronavirusului sunt într-o continuă relaxare, iar asta înseamnă că există mai multe șanse să iei virusul și să-l aduci...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 3 August 2020, ora: 07:22

video Capsula SpaceX, cu doi astronauți americani la bord, a revenit pe Pământ

Capsula SpaceX, cu doi astronauți americani la bord, a revenit pe Pământ

Doi astronauţi americani de pe Staţia Spaţială Internaţională au aterizat duminică în Golful Mexic la bordul unei capsule SpaceX, încununând de succes această primă misiune demonstrativă a companiei spaţiale pentru NASA, informează France Presse, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)