Astăzi 15 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 09:01
Abonamente

Horoscop 19 August 2019, ora 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul planetei Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Marte este planeta acțiunii și a determinării, dar și a războiului, iar tranzitul său prin zodia Fecioară, o zodie rațională și tipicară, ne va aduce mult curaj în gândire, multă atenție la detalii, seriozitate în comunicare și acțiuni și poate favoriza manifestarea unor abilități pe care nu îndrăzneam până acum să le scoatem în evidență. Tranzitul lui Marte prin zodia Fecioară va continua atât luna acaesta, cât și întreaga lună septembrie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul profesional și vor avea energia necesară să-și îndeplinească cu calm și responsabilitate toate activitățile de la locul de muncă. Nativii vor fi foarte determinați să aducă îmbunătății în cazul situației profesionale, chiar să-și schimbe jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate și dacă este nevoie, în această perioadă, să-și facă un control amănunțit.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul iubirii, iar cei născuți în zodia Taur vor avea detereminarea necesară să-și rezolve problemele sentimentale. Poate fi vorba de dragoste la prima vedere sau, pentru cei aflați în relații de lungă durată, poate fi vorba de apariția unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur aduce energie și poftă de viață, întreaga perioadă nativii fiind înclinați către distracție și aventură. Cei care participă la concursuri, competiții au șanse mari de câștig.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa foarte mult de familie și de tot ce ține de locuință. Posibil ca nativii să renoveze, reamenajeze casa, să-și schimbe domiciliul în această perioadă. Atenție, însă, la coflictele cu membrii familiei, în special cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce determinarea necesară (îi susține puternic) să rezolve o situație care vizează familia sau casa.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi determinați de Marte să comunice mai mult, să spună cu curaj ceea ce-i deranjează la cei din jur. Nativii nu-și vor mai ascunde gândurile și dorințele personale. Întreaga perioadă este favorabilă studiului, activităților intelectuale și nu este exclus ca aceștia să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce conflicte cu rudele, în special cu frații, colegii de muncă sau vecinii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte în tranzit pe casa financiară le va aduce celor născuți în zodia Leu determinarea necesară pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii vor dori o mărire de salariu, vor negocia cu curaj niște cauze contractuale și vor căuta noi surse de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite cheltuielile, mai ales că întreaga perioadă pot fi tentați să-și golească portofelul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor și le va aduce energie, curaj, determinare, chef de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra mult mai ușor în conflicte cu cei din jur, vizată fiind în mod deosebit persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul subconștientului și, fiind activată axa sănătății, nativii din zodia Balanță pot tinde în toată această perioadă către stări de interiorizare, introspecție și meditație. Cu toate că vor avea o energie interioară debordantă, o vor canaliza către propriile gânduri și vor analiza profund situația în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă odihnă, o dietă adecvată și echilibrată și evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii vor avea ocazia în toată această perioadă să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe, însă nu este exclus să intre și în conflicte cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce șansa să primească o sponsorizare, un ajutor important din partea unei persoane sau instituții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de tranzitul lui Marte prin sectrul socio-profesional să-și analizeze profund niște aspirații și chiar să-și schimbe cariera, să încerce să cucerească un nou domeniu. Perioadă favorabilă pentru ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce, de la caz la caz, o distincție sau poate fi vorba de avansare în funcție. Atenție! Pe acest tranzit pot avea conflicte legate de imaginea profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați în această perioadă să plece în vacanțe, concedii, vor căuta relaxarea, dar și distracția. Călătoriile (în străainătate) sunt favorizate. O serie de nativi pot începe noi studii, cursuri, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de evenimente care să le schimbe niște principii de viață, niște concepții, să-i elibereze de niște dogme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar cei născuți în zodia Vărsător se vor concentra pe obținerea unei sume de bani, a unei moșteniri, a unui credit sau a unui împrumut. În această perioadă se poate finaliza un partaj, se poate încheia un proces. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot intra în conflicte cu asociații, cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor mari pe care sunt dispuși să le facă și aspectu se întinde pe toată perioda analizată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Marte poate veni cu șanse importante de a semna contracte profesionale avantajoase, chiar un contract de căsătorie. Nativii vor fi determinați să-și consolideze relația cu persoana iubită, să o facă să funcționeze, iar acest aspect se va răsfrânge și asupra relațiilor de la locul de muncă, cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că nu vor lipsi conflictele cu partenerul de viață.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 09:01

Preşedintele Asociaţiei obşteşti CETESTA, Andrei Negruța, susține că, statisticile organizaţiilor internaţionale sunt îngrijorătoare – zilnic din Republica Moldova pleacă pentru totdeauna 106 oameni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 08:50

Reprezentanții formațiunii au fost surprinși împărțind materiale electorale la Bălți care nu conțin date despre tiraj și tipografia la care au fost tipărite.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Septembrie 2019, ora: 08:46

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 13:23

Judecătorii cer convocarea Adunării Generale Extraordinare a Judecătorilor pentru ridicarea mandatelor membrilor permanenți și a membrilor supleanți ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). O cerere în acest sens, semnată de 87 de judecători a fost înregistrată la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 10:53

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:57

Un avion al companiei Wizz Air care se plecase din Londra spre Bucureşti a fost redirecţionat către aeroportul din Frankfurt. Decizia a fost luată din cauza a doi pasageri români, care potrivit celorlalţi călători, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:39

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Berbec Ideea despre dragoste a Berbecilor nu pare a se potrivi deloc cu realitatea. Iar asta pentru că persoana pe o așteaptă nativii din această zodie, perfectă și strălucitoare, nu o să apară prea curând. De obicei, poveștile de iubire se nasc în cele mai neașteptate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 18:23

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

În câteva luni tarifele la roaming cu România vor putea dispărea spune ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu. Pe lângă eliminarea acestor taxe cu partea română se discută şi posibilitatea de a ne concecta şi la spaţiul UE, la fel fără taxe.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 12:00

12 milioane lei prejudiciu cauzat de o companie cu activitate în jocurile de noroc: procurorii au trimis cauza penală în judecată

Vineri, 13 septembrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță expedierea în instanța de judecată a unei cauze penale privind evaziunea fiscală, comisă de către o persoană juridică specializată în domeniul jocurilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 10:30

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Începând din data de 12 septembrie 2019, în baza autosesizării, procurorii documentează, de comun cu ofițerii de poliție, cazul presupusei intoxicații alimentare produse zilele trecute la liceul teoretic Orizont, filiala Ciocana din capitală, dată fiind rezonanța cazului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:40

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE - Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE -  Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

În urma schimbării guvernului din iunie 2019, Republica Moldova a luat pași hotărâți în implementarea unor reforme cheie pentru a răspunde deteriorării standardelor democratice și a statului de drept, permițând cetățenilor să beneficieze pe deplin de Acordul de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:38

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida astăzi, 13 septembrie, începând cu ora 12.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:25

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță a publicat mai multe imagini de pe șantierul gazoductului Ungheni-Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:18

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă”

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă” Din editia print

Andrei Nastase spune ca nu vede o problema faptul ca consilierul lui Igor Dodon a ajuns sef la CNA. "Cel care a fost numit acolo face fata lucrurilor”, spune Ministrul Afacerilor Interne in cadrul emisiunii InPROfunzime.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 13 Septembrie 2019, ora: 09:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 08:45

Liderul Partidului Liberal (PL), ex-primarul capitalei Dorin Chirtoacă, consideră că „sunt periculoase” declarațiile vicepremierului Andrei Năstase, care „nu vede o problemă” că unul dintre consilierii lui Igor Dodon, Ruslan Flocea, a fost numit director al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 07:00

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

Un cunoscut om de știință din Ijevsk, directorul Institutului Omului al Universității de Stat din Udmurtia, Albert Razin, s-a auto-incendiat pe treptele Consiliului de Stat al Republicii, protestând împotriva desființării învățământului secundar obligatoriu...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Septembrie 2019, ora: 06:43

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

La creșterea ratei inflației a contribuit cel mai mult majorarea prețurilor pentru produsele alimentare cu 8,3% în luna august curent față de septembrie 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 00:45

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Fostul ministru al Economiei, Valeriu Lazăr, a calificat drept populistă și neprofesionistă abordarea guvernanților actuali în cazul așa-numitului dosar al concesionării Aeroportului Internațional Chișinău (AIC).

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 13 Septembrie 2019, ora: 00:35

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva Din editia print

Careva este un pronume nehotărât, sinonim cu cineva, vreunul, oricare. De regulă, se foloseşte în raport cu o persoană necunoscută, pe care vorbitorul nu o identifică numind-o concret, de ex.: Ştie careva (= cineva, vreunul) la ce oră vine şeful? În comunicare apar mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 14:09

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

Directorul companiei „Air Moldova”, Iulian Scorpan, a fost demis acum câteva zile din funcție. Proprietarii companiei, privatizată în toamna anului trecut, nu și-au motivat decizia de a schimba administratorul.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:57

Maia Sandu a DISCUTAT cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova despre neutralizarea munițiilor de la Cobasna

Premierul Maia Sandu a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova, Claus Neukirch.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:54

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

O serie de explozii urmate de un incendiu au avut loc joi în zori la un depozit de muniţii al armatei Turciei în nordul Ciprului, fără ca incidentul să se soldeze cu victime, au indicat responsabili ciprioţi-turci, informează Agenția „France Presse”, preluată de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)