Astăzi 21 Noiembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 19:32
Abonamente

Horoscop 19 August 2019, ora 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul planetei Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Marte este planeta acțiunii și a determinării, dar și a războiului, iar tranzitul său prin zodia Fecioară, o zodie rațională și tipicară, ne va aduce mult curaj în gândire, multă atenție la detalii, seriozitate în comunicare și acțiuni și poate favoriza manifestarea unor abilități pe care nu îndrăzneam până acum să le scoatem în evidență. Tranzitul lui Marte prin zodia Fecioară va continua atât luna acaesta, cât și întreaga lună septembrie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul profesional și vor avea energia necesară să-și îndeplinească cu calm și responsabilitate toate activitățile de la locul de muncă. Nativii vor fi foarte determinați să aducă îmbunătății în cazul situației profesionale, chiar să-și schimbe jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate și dacă este nevoie, în această perioadă, să-și facă un control amănunțit.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul iubirii, iar cei născuți în zodia Taur vor avea detereminarea necesară să-și rezolve problemele sentimentale. Poate fi vorba de dragoste la prima vedere sau, pentru cei aflați în relații de lungă durată, poate fi vorba de apariția unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur aduce energie și poftă de viață, întreaga perioadă nativii fiind înclinați către distracție și aventură. Cei care participă la concursuri, competiții au șanse mari de câștig.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa foarte mult de familie și de tot ce ține de locuință. Posibil ca nativii să renoveze, reamenajeze casa, să-și schimbe domiciliul în această perioadă. Atenție, însă, la coflictele cu membrii familiei, în special cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce determinarea necesară (îi susține puternic) să rezolve o situație care vizează familia sau casa.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi determinați de Marte să comunice mai mult, să spună cu curaj ceea ce-i deranjează la cei din jur. Nativii nu-și vor mai ascunde gândurile și dorințele personale. Întreaga perioadă este favorabilă studiului, activităților intelectuale și nu este exclus ca aceștia să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce conflicte cu rudele, în special cu frații, colegii de muncă sau vecinii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte în tranzit pe casa financiară le va aduce celor născuți în zodia Leu determinarea necesară pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii vor dori o mărire de salariu, vor negocia cu curaj niște cauze contractuale și vor căuta noi surse de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite cheltuielile, mai ales că întreaga perioadă pot fi tentați să-și golească portofelul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor și le va aduce energie, curaj, determinare, chef de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra mult mai ușor în conflicte cu cei din jur, vizată fiind în mod deosebit persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul subconștientului și, fiind activată axa sănătății, nativii din zodia Balanță pot tinde în toată această perioadă către stări de interiorizare, introspecție și meditație. Cu toate că vor avea o energie interioară debordantă, o vor canaliza către propriile gânduri și vor analiza profund situația în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă odihnă, o dietă adecvată și echilibrată și evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii vor avea ocazia în toată această perioadă să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe, însă nu este exclus să intre și în conflicte cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce șansa să primească o sponsorizare, un ajutor important din partea unei persoane sau instituții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de tranzitul lui Marte prin sectrul socio-profesional să-și analizeze profund niște aspirații și chiar să-și schimbe cariera, să încerce să cucerească un nou domeniu. Perioadă favorabilă pentru ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce, de la caz la caz, o distincție sau poate fi vorba de avansare în funcție. Atenție! Pe acest tranzit pot avea conflicte legate de imaginea profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați în această perioadă să plece în vacanțe, concedii, vor căuta relaxarea, dar și distracția. Călătoriile (în străainătate) sunt favorizate. O serie de nativi pot începe noi studii, cursuri, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de evenimente care să le schimbe niște principii de viață, niște concepții, să-i elibereze de niște dogme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar cei născuți în zodia Vărsător se vor concentra pe obținerea unei sume de bani, a unei moșteniri, a unui credit sau a unui împrumut. În această perioadă se poate finaliza un partaj, se poate încheia un proces. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot intra în conflicte cu asociații, cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor mari pe care sunt dispuși să le facă și aspectu se întinde pe toată perioda analizată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Marte poate veni cu șanse importante de a semna contracte profesionale avantajoase, chiar un contract de căsătorie. Nativii vor fi determinați să-și consolideze relația cu persoana iubită, să o facă să funcționeze, iar acest aspect se va răsfrânge și asupra relațiilor de la locul de muncă, cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că nu vor lipsi conflictele cu partenerul de viață.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 19:32

Procurorii au oferit DETALII privind afacerile DUBIOASE ale lui Nicolae Chitoroagă /// Fostul șef al PCCOCS REȚINUT pentru 72 de ore. ACUZAT de îmbogățire ilicită

Procurorii au oferit DETALII privind afacerile DUBIOASE ale lui Nicolae Chitoroagă  /// Fostul șef al PCCOCS REȚINUT pentru 72 de ore. ACUZAT de îmbogățire ilicită

 Nicolae Chitoroagă, fostul șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) ar fi fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru ZdG de către surse din cadrul Procuraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 14:02

O femeie însărcinată a fost sfâșiată de câini, în Franța

O femeie însărcinată a fost sfâșiată de câini, în Franța

O tânără care îşi plimba câinele într-o pădure din nordul Franţei a murit după ce a fost atacată de câini care participau la o vânătoare, în apropiere, a declarat marţi o sursă judiciară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 13:21

Maia Sandu crede că-l va bate pe Igor Dodon în 2020 / „Vom recupera Moldova la alegerile din toamnă”

Maia Sandu crede că-l va bate pe Igor Dodon în 2020 / „Vom recupera Moldova la alegerile din toamnă”

Lidera PAS (ACUM), Maia Sandu, a declarat ieri la Zagreb, în cadrul congresului statutar al Partidului Popular European, că va încerca să „recupereze Moldova” la alegerile prezidențiale din 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 12:54

VIDEO INCREDIBIL - Evadare în stil rusesc: A SĂRIT DE LA ETAJ, din secția de poliție, cu tot cu caloriferul de care era încătușat

VIDEO INCREDIBIL - Evadare în stil rusesc: A SĂRIT DE LA ETAJ, din secția de poliție, cu tot cu caloriferul de care era încătușat

Un suspect reținut de autorități în Sankt Petersburg a fost filmat în timp ce sărea de la etajul secției de poliție cu tot cu caloriferul de care fusese încătușat, scrie Daily Mail. Bărbatul aterizează pe o mașină parcată, apoi fuge ținând în brațe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:55

În Moldova au căzut primii fulgi de zăpadă / VIDEO

În Moldova au căzut primii fulgi de zăpadă / VIDEO

În nordul Moldovei, au căzut primii fulgi de zăpadă din acest sezon. Temperaturile scăzute au transformat ploaia în lapoviță.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:38

Noțiunile „intravilan” și „extravilan”, fiind depășite în timp, vor fi excluse din Legea privind principiile urbanismului şi amenajării teritoriului

Noțiunile „intravilan” și „extravilan”, fiind depășite în timp, vor fi excluse din Legea privind principiile urbanismului şi amenajării teritoriului

În acest sens a fost înaintat un proiect de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative, avizat, miercuri, de Comisia protecție socială, sănătate și familie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Kozak: Datoria istorică a MoldovaGaz ar putea fi INCLUSĂ în tariful achitat către GAZPROM

Kozak: Datoria istorică a MoldovaGaz ar putea fi INCLUSĂ în tariful achitat către GAZPROM

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat miercuri cu partea moldovenească problema datoriilor pentru gazele ruseşti, Kozak a răspunc afirmativ şi că actualul contract de livrare a gazelor va fi prelungit în condiţiile existente. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:20

Igor Dodon: „Plahotniuc se poate întoarce în ţară doar în cătuşe”

Igor Dodon: „Plahotniuc se poate întoarce în ţară doar în cătuşe”

Președintele Igor Dodon susține că își dorește ca fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc, să se întoarcă în Republica Moldova cât mai curând, întrucât revenirea ar fi „în cătușe”.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 21 Noiembrie 2019, ora: 10:15

Top 10 cele mai faimoase ASASINATE

Top 10 cele mai faimoase ASASINATE Foto: nato.int/Gavrilo Princip, în timpul arestării sale pentru uciderea arhiducelui Franz Ferdinand

Încă de pe timpul regelui Eglon, care a fost înjunghiat în anul 1200 î.Hr., liderii mondiali au fost asasinaţi din diferite motive: de la faptul că erau consideraţi a fi o ameninţare pentru alţi lideri până la viziunile lor politice. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 09:33

Partidul ȘOR este gata să modernizeze pasajele subterane din Chișinău

Partidul ȘOR este gata să modernizeze pasajele subterane din Chișinău

Partidul Politic ȘOR vrea să se implice în implementarea mai multor proiecte de renovare a infrastructurii mun. Chișinău, iar reabilitarea tuturor trecerilor subterane din Capitală cu suportul și participarea directă a formațiunii politice poate fi o primă acțiune în acest...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 09:10

Cașu: Dodon i-a transmis primarului de Hîncești să revină în Parlament. Cum comentează Botnari

Cașu: Dodon i-a transmis primarului de Hîncești să revină în Parlament. Cum comentează Botnari

Președintele Igor Dodon i-ar fi transmis lui Alexandru Botnari, primarul ales al orașului Hîncești în urma alegerilor locale din 3 noiembrie, să revină în Parlament, întrucât altfel ar fi fost provocate alegeri în circumscripția parlamentară pe care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 08:48

Ambasadorul Poloniei în R. Moldova: Armata sovietică, după ce a venit în 1944-1945, în Polonia, A UITAT să meargă înapoi acasă

Ambasadorul Poloniei în R. Moldova: Armata sovietică, după ce a venit în 1944-1945, în Polonia, A UITAT să meargă înapoi acasă

Ambasadorul Poloniei la Chișinău, Bartłomiej Zdaniuk, a povestit în cadrul emisiunii „Alternativa Europeană” despre consolidarea statului polonez și despre calea europeană a Poloniei. Excelența sa a vorbit inclusiv despre istoria tristă a Poloniei, dar și despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 08:05

Brînzan despre rezultatele premierului Chicu la Moscova: „O invenție totală”

Brînzan despre rezultatele premierului Chicu la Moscova: „O invenție totală”

Creditul de 500 de milioane de dolari, contractat de Federația Rusă pentru pentru proiecte infrastructurale de anvergură în țara noastră este o invenţie totală. Declarația a fost făcută de fostul ministru al Ecnomiei, Vadim Brânzan în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8. Mai...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)