Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marte este planeta acțiunii și a determinării, dar și a războiului, iar tranzitul său prin zodia Fecioară, o zodie rațională și tipicară, ne va aduce mult curaj în gândire, multă atenție la detalii, seriozitate în comunicare și acțiuni și poate favoriza manifestarea unor abilități pe care nu îndrăzneam până acum să le scoatem în evidență. Tranzitul lui Marte prin zodia Fecioară va continua atât luna acaesta, cât și întreaga lună septembrie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul profesional și vor avea energia necesară să-și îndeplinească cu calm și responsabilitate toate activitățile de la locul de muncă. Nativii vor fi foarte determinați să aducă îmbunătății în cazul situației profesionale, chiar să-și schimbe jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate și dacă este nevoie, în această perioadă, să-și facă un control amănunțit.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul iubirii, iar cei născuți în zodia Taur vor avea detereminarea necesară să-și rezolve problemele sentimentale. Poate fi vorba de dragoste la prima vedere sau, pentru cei aflați în relații de lungă durată, poate fi vorba de apariția unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur aduce energie și poftă de viață, întreaga perioadă nativii fiind înclinați către distracție și aventură. Cei care participă la concursuri, competiții au șanse mari de câștig.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa foarte mult de familie și de tot ce ține de locuință. Posibil ca nativii să renoveze, reamenajeze casa, să-și schimbe domiciliul în această perioadă. Atenție, însă, la coflictele cu membrii familiei, în special cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce determinarea necesară (îi susține puternic) să rezolve o situație care vizează familia sau casa.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi determinați de Marte să comunice mai mult, să spună cu curaj ceea ce-i deranjează la cei din jur. Nativii nu-și vor mai ascunde gândurile și dorințele personale. Întreaga perioadă este favorabilă studiului, activităților intelectuale și nu este exclus ca aceștia să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce conflicte cu rudele, în special cu frații, colegii de muncă sau vecinii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte în tranzit pe casa financiară le va aduce celor născuți în zodia Leu determinarea necesară pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii vor dori o mărire de salariu, vor negocia cu curaj niște cauze contractuale și vor căuta noi surse de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite cheltuielile, mai ales că întreaga perioadă pot fi tentați să-și golească portofelul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor și le va aduce energie, curaj, determinare, chef de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra mult mai ușor în conflicte cu cei din jur, vizată fiind în mod deosebit persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul subconștientului și, fiind activată axa sănătății, nativii din zodia Balanță pot tinde în toată această perioadă către stări de interiorizare, introspecție și meditație. Cu toate că vor avea o energie interioară debordantă, o vor canaliza către propriile gânduri și vor analiza profund situația în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă odihnă, o dietă adecvată și echilibrată și evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii vor avea ocazia în toată această perioadă să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe, însă nu este exclus să intre și în conflicte cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce șansa să primească o sponsorizare, un ajutor important din partea unei persoane sau instituții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de tranzitul lui Marte prin sectrul socio-profesional să-și analizeze profund niște aspirații și chiar să-și schimbe cariera, să încerce să cucerească un nou domeniu. Perioadă favorabilă pentru ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce, de la caz la caz, o distincție sau poate fi vorba de avansare în funcție. Atenție! Pe acest tranzit pot avea conflicte legate de imaginea profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați în această perioadă să plece în vacanțe, concedii, vor căuta relaxarea, dar și distracția. Călătoriile (în străainătate) sunt favorizate. O serie de nativi pot începe noi studii, cursuri, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de evenimente care să le schimbe niște principii de viață, niște concepții, să-i elibereze de niște dogme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar cei născuți în zodia Vărsător se vor concentra pe obținerea unei sume de bani, a unei moșteniri, a unui credit sau a unui împrumut. În această perioadă se poate finaliza un partaj, se poate încheia un proces. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot intra în conflicte cu asociații, cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor mari pe care sunt dispuși să le facă și aspectu se întinde pe toată perioda analizată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Marte poate veni cu șanse importante de a semna contracte profesionale avantajoase, chiar un contract de căsătorie. Nativii vor fi determinați să-și consolideze relația cu persoana iubită, să o facă să funcționeze, iar acest aspect se va răsfrânge și asupra relațiilor de la locul de muncă, cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că nu vor lipsi conflictele cu partenerul de viață.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *