Astăzi 22 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:06
Abonamente

Horoscop 19 August 2019, ora 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul planetei Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Marte este planeta acțiunii și a determinării, dar și a războiului, iar tranzitul său prin zodia Fecioară, o zodie rațională și tipicară, ne va aduce mult curaj în gândire, multă atenție la detalii, seriozitate în comunicare și acțiuni și poate favoriza manifestarea unor abilități pe care nu îndrăzneam până acum să le scoatem în evidență. Tranzitul lui Marte prin zodia Fecioară va continua atât luna acaesta, cât și întreaga lună septembrie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul profesional și vor avea energia necesară să-și îndeplinească cu calm și responsabilitate toate activitățile de la locul de muncă. Nativii vor fi foarte determinați să aducă îmbunătății în cazul situației profesionale, chiar să-și schimbe jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate și dacă este nevoie, în această perioadă, să-și facă un control amănunțit.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul iubirii, iar cei născuți în zodia Taur vor avea detereminarea necesară să-și rezolve problemele sentimentale. Poate fi vorba de dragoste la prima vedere sau, pentru cei aflați în relații de lungă durată, poate fi vorba de apariția unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Taur aduce energie și poftă de viață, întreaga perioadă nativii fiind înclinați către distracție și aventură. Cei care participă la concursuri, competiții au șanse mari de câștig.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa foarte mult de familie și de tot ce ține de locuință. Posibil ca nativii să renoveze, reamenajeze casa, să-și schimbe domiciliul în această perioadă. Atenție, însă, la coflictele cu membrii familiei, în special cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce determinarea necesară (îi susține puternic) să rezolve o situație care vizează familia sau casa.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi determinați de Marte să comunice mai mult, să spună cu curaj ceea ce-i deranjează la cei din jur. Nativii nu-și vor mai ascunde gândurile și dorințele personale. Întreaga perioadă este favorabilă studiului, activităților intelectuale și nu este exclus ca aceștia să se înscrie la un curs de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce conflicte cu rudele, în special cu frații, colegii de muncă sau vecinii.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte în tranzit pe casa financiară le va aduce celor născuți în zodia Leu determinarea necesară pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii vor dori o mărire de salariu, vor negocia cu curaj niște cauze contractuale și vor căuta noi surse de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite cheltuielile, mai ales că întreaga perioadă pot fi tentați să-și golească portofelul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei din zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor și le va aduce energie, curaj, determinare, chef de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra mult mai ușor în conflicte cu cei din jur, vizată fiind în mod deosebit persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul subconștientului și, fiind activată axa sănătății, nativii din zodia Balanță pot tinde în toată această perioadă către stări de interiorizare, introspecție și meditație. Cu toate că vor avea o energie interioară debordantă, o vor canaliza către propriile gânduri și vor analiza profund situația în care se află. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă odihnă, o dietă adecvată și echilibrată și evitarea exceselor de orice fel.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii vor avea ocazia în toată această perioadă să-și lărgească anturajul, să-și facă noi cunoștințe, însă nu este exclus să intre și în conflicte cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce șansa să primească o sponsorizare, un ajutor important din partea unei persoane sau instituții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de tranzitul lui Marte prin sectrul socio-profesional să-și analizeze profund niște aspirații și chiar să-și schimbe cariera, să încerce să cucerească un nou domeniu. Perioadă favorabilă pentru ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce, de la caz la caz, o distincție sau poate fi vorba de avansare în funcție. Atenție! Pe acest tranzit pot avea conflicte legate de imaginea profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați în această perioadă să plece în vacanțe, concedii, vor căuta relaxarea, dar și distracția. Călătoriile (în străainătate) sunt favorizate. O serie de nativi pot începe noi studii, cursuri, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de evenimente care să le schimbe niște principii de viață, niște concepții, să-i elibereze de niște dogme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Marte va tranzita sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar cei născuți în zodia Vărsător se vor concentra pe obținerea unei sume de bani, a unei moșteniri, a unui credit sau a unui împrumut. În această perioadă se poate finaliza un partaj, se poate încheia un proces. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot intra în conflicte cu asociații, cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor mari pe care sunt dispuși să le facă și aspectu se întinde pe toată perioda analizată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Marte poate veni cu șanse importante de a semna contracte profesionale avantajoase, chiar un contract de căsătorie. Nativii vor fi determinați să-și consolideze relația cu persoana iubită, să o facă să funcționeze, iar acest aspect se va răsfrânge și asupra relațiilor de la locul de muncă, cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că nu vor lipsi conflictele cu partenerul de viață.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 15:06

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

R. Moldova refuză să sprijine planul ucrainean de blocare a tranzitului gazului rusesc, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Naftogaz Ucraina, Alena Osmolovskaia, citată de politnavigator.net.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:32

PROTESTE VIOLENTE în Franţa: Poliţia a folosit gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea, la Paris/ Peste 66.000 de manifestanţi ai "Vestelor galbene", în stradă/ VIDEO

PROTESTE VIOLENTE în Franţa: Poliţia a folosit gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea, la Paris/ Peste 66.000 de manifestanţi ai "Vestelor galbene", în stradă/ VIDEO

Peste 66.000 de protestatari ai miscării "Vestele galbene" au ieşit în stradă sâmbătă, în Franţa, pentru a cincea săptămână consecutiv. La Paris, pe bulevardul Champs-Elysées au avut loc mai multe altercaţii violente, iar forţele de ordine au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:22

Martorii lui Iehova, interzisă în Rusia și trecută pe lista organizațiilor extremiste

Martorii lui Iehova, interzisă în Rusia și trecută pe lista organizațiilor extremiste

Curtea Supremă din Rusia a decis că Martorii lui Iehova este organizație extremistă, iar toate proprietățile sale trebuie să fie predate statului, anunță Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:13

ORA DE IARNĂ 2019. Ce se întâmplă cu ora de iarnă după decizia Comisiei Europene de a renunţa la schimbarea orei

ORA DE IARNĂ 2019. Ce se întâmplă cu ora de iarnă după decizia Comisiei Europene de a renunţa la schimbarea orei

Ora de iarnă se aplică în fiecare an, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică din luna octombrie. În anul 2019, trecerea la ora de iarnă va avea loc în noaptea de 26 spre 27 octombrie. În noaptea de 26 octombrie spre 27 octombrie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:04

Cutremur puternic în Albania. Zeci de răniţi şi case distruse/ VIDEO

Cutremur puternic în Albania. Zeci de răniţi şi case distruse/ VIDEO

Un seism cu magnitudinea de 5,6 pe scara Richter s-a produs, sâmbătă seara, la 30 de kilometri vest de capitala Albaniei, Tirana, a anunţat Serviciul de prospectare geologică al SUA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 08:50

Chipul Omului de Denisova, rudă a omului modern, reconstituit în premieră

Chipul Omului de Denisova, rudă a omului modern, reconstituit în premieră

Aspectul fizic al misteriosului Om de Denisova, una dintre rudele îndepărtate ale omului modern, a fost dezvăluit după ce o echipă de oameni de ştiinţă i-a reconstituit chipul pornind de la ADN extras dintr-un deget fosilizat ce a aparţinut unei fete.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 22 Septembrie 2019, ora: 08:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SUNT CONFUZI ȘI FRUSTRAȚI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SUNT CONFUZI ȘI FRUSTRAȚI

 aHoroscopul zilei de 22 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 15:04

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Iluziile optice exploatează schimbarea dintre ceea ce ochii noştri văd şi ceea ce creierul percepe. Iar cea mai nouă iluzie optică care circulă pe internet și care se joacă nemilos cu mintea ta înfățișează două cranii. Vezi cum o explică specialiștii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:52

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Precursorul Partidului Popular Românesc, PLR, închiria sediul de la Serafim Urechean. E o clădire frumoasa, impozanta, puțin mai la vale de Filarmonica, pe strada Mihai Eminescu, scrie liderul PPR Vlad Țurcanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:22

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

 Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat vineri că şapte companii româneşti de specialitate au depus oferte în cadrul licitaţiilor publice, organizate de companie, pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de staţii de cale ferată, incluse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:16

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

 Modul Chinei de a riposta la protestele anti-chinezești din Hong Kong duce Occidentul, după cum vom vedea, în pragul a două întrebări fundamentale pentru economia lumii. Pentru că discutăm despre modul cum SUA și alte state vor trata de acum înainte, inclusiv...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:52

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu Din editia print

Maia Sandu susține că deputatul Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile din 20 octombrie în Chișinău, face un deserviciu alegătorilor proeuropeni din capitală. Astfel a comentat premierul decizia parlamentarului de a părăsi fracțiunea PPDA din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:47

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

 Dacă socialiștii și-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentară timp de o săptămână după modelul care a existat în Parlamentul precedent, dar Partidul Socialiștilor nu-și dorește acest lucru. Declarația aparține președintelui Igor Dodon, lider...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:37

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, îi recomandă Maiei Sandu să nu aibă încredere în Igor Dodon. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:30

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

Nastase are privirea aplecata, iar internautii n-au ezitat sa faca gluma la acest subiect. “Andrei, nu strange mana prea tare si ridica ochii in sus!”, “Domnu vice-ministru se holbeaza la t**ele doamnei Trump?”, “Ce face Andrei Nastase, cauta cu ochii daca are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:17

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Șeful departamentului de dezvoltare al gigantului german Daimler a anunțat o decizie majoră: concernul auto abandonează investițiile în motoarele pe benzină și motorină și se concentrează pe dezvoltarea automobilelor electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:16

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea CNSAS și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora: 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 08:19

Asigurată de a deveni primul șef al Parchetului european, magistrata Laura Codruţa Kovesi îşi ia revanşa după ani buni de luptă în România împotriva malversaţiunilor clasei politice, până în punctul de a deveni o obsesie a guvernului de la Bucureşti, scrie publicața franceză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 07:56

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

Fostul deputat si ministrul MAI, Andrei Năstase, susține că dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 18:53

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

 WINET este primul proiect transfrontalier din regiunea Bazinului Mării Negre ce va cuprinde, inițial, trei țări: Moldova, România și Bulgaria. În cadrul acestui parteneriat vinicol, Republica Moldova este partener lider și implementator.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 13:04

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Atacurile directe și mai voalate ale președintelui Igor Dodon și Guvernului de la Chișinău asupra companiei a preluat contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău provoacă tot mai multe îngrijorări în mediul diplomatic, dar și în cel al...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)