Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 IANUARIE 2020. TAURII POT AVEA TENSIUNI ÎN CUPLU

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să fie nemulțumiți de evoluția situației financiare. Nativii s-ar putea confrunta cu unele lipsuri, ar putea face cheltuieli majore neprevăzute sau unele calcule și socoteli s-ar putea să nu le iasă așa cum au plănuit. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă detașare față de chestiunile financiare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să fie dezamăgiți de o situație care vizează partenerul de viață sau, în alte cazuri, partenerii de afaceri. Posibil ca nativii să nu simtă compatibilitate în gândire, în modul de acțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie mai atenți la cei din jur deoarece pot fi bârfiți, invidiați și nu este exclus ca cineva să-și dorească să-i tragă înapoi, să încerce să le pună piedici într-o situație amoroasă sau profesională.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Gemeni ziua de azi nu este prea bună din punctul de vedere al sănătății. Nativii ar putea fi mai vulnerabili în fața răcelilor și nu este exclus să aibă parte de viroze sau alte afecțiuni respiratorii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere odihnă, evitarea frigului și mai ales imunizarea organismului prin diferite metode tradiționale sau naturiste.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac ar putea avea tendința de a exagera într-o chestiune sentimentală. Nativii și-ar putea duce la extrem niște trăiri, ar putea suferi mai mult decât este cazul din pricina unei dezamăgiri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere atenție în relațiile cu copiii, care ar putea fi extrem de sensibile. În schimb, este o zi ideală pentru activități creative și artistice.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să fie constrânși de împrejurări să-și petreacă ziua în casă sau într-o împrejurare care-i alătură de familie, de rude. Posibil ca pe fondul oboselii, nativii să dea o interpretare absurdă unei vizite a părinților. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și reprioritizeze niște activități casnice astfel încât să dea o tentă mai plăcută unui context, unei reuniuni familiale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi excesiv de critici cu cei din jur și din acest motiv și-ar putea îndepărta niște colegi de dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se odihnească mai mult și dacă se simt slăbiți să facă un set de analize. Cel mai probabil este vorba de o carență de vitamine și minerale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să-și facă niște griji cu privire la o sumă de bani pe care trebuie să o primească sau să o plătească. Nativilor nu este exclus ca niște socoteli inițiale să nu li se potrivească cu situația actuală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să facă sau să dea bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de multă energie și profunzime în gândire, trăiri și emoții puternice și chiar dacă nu-și vor manifesta sentimentele, nativii vor fi foarte conștienți de ele. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce rezistență la stres, ambiție și determinare să-și îndeplinească scopurile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Săgetător, este activ sectorul subconștientului și al interiorizării și nu este exclus ca astăzi să fie mai rezervați în acțiuni și în modul de interacțiune cu cei din jur. Nativii se pot confrunta cu amintiri și pot trece printr-o intensă etapă de introspecție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă atenție la sănătate. Nativii pot fi mai vulnerabili la frig decât de obicei, iar pe baza oboselii nu este exclus să răcească sau să contacteze diferite infecții.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de unele nemulțumiri, dezamăgiri din partea prietenilor și nu este exclus ca aceștia, în loc să-și exprime starea, supărarea, trăirea, să prefere să tacă și să-și ascundă doleanțele. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce momente de tensiune și stres, enervarea în relația cu cei din anturaj.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se petrece în jurul lor pentru că pot avea probleme, pot trece printr-o situație care să le afecteze imaginea și autoritatea în fața celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mult tact în dialog și diplomație în acțiuni, dar mai ales răbdare înainte de a da un verdict, de a lua o decizie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a se contrazice cu cei din jur, în special pe teme filozofice, politice, culturale, spirituale și religioase. Nativii vor fi foarte subiectivi în astfel de situații și nu vor accepta alte crezuri decât ale lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie prudenți în călătorii, mai ales dacă acestea se desfășoară în străinătate.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *