Astăzi 21 August 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 14:45
Abonamente

Horoscop 19 Iulie 2019, ora 06:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 IULIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de regresul planetei Mercur întocmai în semnul lor, cu impact în sfera personalității.

Mercur și-a început mersul retrograd prin zodia Leu, însă, pentru prima dată după o foarte lungă perioadă de timp, planeta comunicării, a intelectului și a negocierilor, va retrograda în două zodii, declansând un context astrologic impactant pentru toate semnele zodiacale. Pe data de 5 iunie, Mercur a intrat în zodia Rac, activând anumite domenii de viață. Ei bine, acum se întoarce să le lămurească, să le pună din nou în actualitate, într-o lumină mai mult sau mai puțin favorabilă, de la caz la caz. Mercur ne va cere acum să ne reanalizăm și reevaluăm deciziile, gândurile, atitudinile, acțiunile pe care le-am întreprins pe mersul său direct în zodia Rac, inițiat, așa cum spuneam, la începutul lunii iunie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia în această perioadă să reevalueze niște discuții avute cu părinții, iar temele vor fi, cel mai probabil, legate de patrimoniu, de avere, de moșteniri sau de bani, mai ales dacă veniturile sunt comune cu cei din familiesau dacă în locuință cheltuielile sunt împărțite între membri. De asemenea, interesul pentru casă va crește și nu sunt excluse renovări sau reamenajări ale locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie calmi, răbdători, dar mai ales toleranți în dialog.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia în această perioadă să-și reevaluzez atitudinea față de studiu, să se pună la punct cu niște cursuri, să înțeleagă mai bine materia învățată, să aprofundeze cunoștințele și să afle răspuns la niște neclarități, dubii avute. Se cere foarte multă atenție la comunicare pentru că pot da naștere cu ușurință conflictelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie perseverenți și să nu renunțe la un țel, un vis.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze atitiudinea față de sectorul financiar și de acțiunile întreprinse în acest sens. Nativii pot avea parte de conflicte cu autoritățile sau cu instituțiile statului și motivul este strâns legat de o situație financiară. Este posibil ca unii Gemeni să întâmpine obstacole în demersurile legate de acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie foarte atenți la cheltuieli și la investiții.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia în această perioadă să poarte dialoguri lămuritoare și foarte raționale cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Poate fi momentul împăcărilor cu cei dragi, însă va fi nevoie de multă înțelepciune și diplomație în dialog. Mercur, prin reîntoarcerea în zodia lor, pe casa personalității, le poate aduce un raționament mai bun, o logică mai favorabilă soluționării problemelor cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie răbdători și calmi în discuții.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte în toată această perioadă de stări de interiorizare și dialoguri interioare lămuritoare. Nativii pot dizolva confuzii legate de gânduri care i-au măcinat în ultima perioadă. Este posibil ca tot acum să rezolve un diagnostic, să afle rezultatul unor analize medicale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să abordeze un stil de viață mai sănătos și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în această perioadă să reia o temă de discuție cu prietenii, temă pe care fie au abandonat-o în trecutul apropiat, fie nu au reușit atunci să ajungă la o înțelegere. Nativii care au fost în conflicte cu persabe din anturaj, acum s-ar putea împăca. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară favorizează dialogul amiabil și plăcut cu cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia în această perioadă să reevalueze o propunere, o ofertă profesională. Nativii pot reanaliza și revizui activitatea desfășurată la locul de muncă și pot decide că este momentul să iasă în față și să se afirme. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unor nativi o propunere de avansare în funcție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia în această perioadă să-și reevalueze o serie de principii de viață sau, în unele cazuri, niște inițiative avute, dar nefinalizate de a se înscrie la cursuri, de a urma o facultate, de a participa la un seminar de dezvoltare personală, spirituală și, în cazuri mai rare, chiar profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-ți refacă niște planuri în ceea ce provește continuitatea sau demararea unui proiect, parteneriat.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze un aspect ce vizează situația financiară, în special referitor la bunuri de patrimoniu, la moșteniri. Nativii pot reuși, printr-o discuție ușor tensionată, să lămurească regimul unei sume de bani pe care o dețin cu terțe persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie extrem de atenți la deplasări și călătorii, mai laes dacă acestea se petrec pe apă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze zona parteneriatelor, indiferent că este vorba de un parteneriat profesional, de afaceri, sau de persoana iubită. Dacă din această poziție, Mercur reușește să clarifice, să lămurească multe dintre situațiile complicate ale altor zodii, nativilor Capricorn le poate pune niște bariere care cer reorganizări relaționale, regândiri de strategie și adoptarea de noi poziții vizavi de parteneri/parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că o decizie finală va veni abia către finele anului în curs.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia în această perioadă să revizuiască o ofertă profesională, posibil o ofertă de schimbare a locului de muncă, chiar și a funcției. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă pentru refacerea unor analize medicale sau pentru căutarea unui nou tratament la afecțiunile deja diagnosticate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se suprasolicite, să nu facă excese și să încerce pe cât posibil să abordeze un stil de viață sănătos.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de acest tranzit în retrogradare al lui Mercur să-și analizeze mai în profunzime un hobby, o pasiune. Nativii ar putea descoperi în acest domeniu noi surse de venit. În plus, zona artistică este foarte bine aspectată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se lase pradă nostalgiilor și amintirilor care pot provoca, în anumite situații, inclusiv stări melancolice.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 August 2019, ora: 14:45

Cabinetul de miniștri a aprobat lista laureaților Premiului Național, ediția 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 14:37

Premierul Maia Sandu ne-a obișnuit să prezideze ședințele de Guvern extrem de binedispusă, inclusiv cu zâmbetul pe buze, dar astăzi a afișat un ton grav pe tot parcursul ședinței Cabinetului de miniștri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 14:31

Consiliul Republican al PSRM a acceptat astăzi cererea lui Vladimir Țurcan prin care a renunțat la calitatea de membru al partidului. Despre a sta a anunțat Zinaida Greceanîi după ședința Consiliului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 14:23

Igor Dodon spune că nu este la curent cu decizia Guvernului de a desemna zilele de 23 şi 24 august zile de doliu şi că oricum concertul preconizat pentru data de 24 august va avea loc.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 21 August 2019, ora: 13:00

VIDEO LIVE /// 21 august, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

VIDEO LIVE /// 21 august, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida astăzi, 21 august, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 12:33

Lilian Carp din ACUM ar putea părăsi coaliția și cere demisia lui Vladimir Ţurcan de la preşedinţia CC sau demisia tuturor judecătorilor CC cu afiliere politică

Lilian Carp din ACUM ar putea părăsi coaliția și cere demisia lui Vladimir Ţurcan de la preşedinţia CC sau demisia tuturor judecătorilor CC cu afiliere politică

Deputatul blocului ACUM Lilian Carp solicită demisia lui Vladimir Ţurcan, ales preşedinte al Curţii constituţionale şi parcurgerea repetată a procesului de alegere a preşedintelui acestei instituţii, ori demisia celor care au ajuns în funcţia de judecător constituţional, deşi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 12:05

Trump îi sugerează lui Iohannis să fie UNIONIST? I-a făcut cadou o șapcă cu inscripția „MAKE ROMANIA GREAT AGAIN”

Trump îi sugerează lui Iohannis să fie UNIONIST? I-a făcut cadou o șapcă cu inscripția „MAKE ROMANIA GREAT AGAIN”

 Președintele Donald Trump i-a făcut cadou președintelui Klaus Iohannis o șapcă albă inscripționată cu mesajul ”Make Romania great again”, potrivit imaginilor furnizate de Administrația Prezidențială. Imaginile îl arată pe Iohannis probând șapca în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 12:01

Vicepreședintele Platformei DA cere demisia judecătorilor Curții Constituționale dar și a GUVERNANȚILOR

Vicepreședintele Platformei DA cere demisia judecătorilor Curții Constituționale dar și a GUVERNANȚILOR

Fostul ministru al Justiției în Guvernul Sandu, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Stanislav Pavlovschi, critică dur acțiunile colegilor săi aflați la guvernare, după situația care s-a creat la Curtea Constituțională (CC).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 12:00

VIDEO LIVE / Consiliul Republican al PSRM, în ședință (ora 12:00): „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

VIDEO LIVE / Consiliul Republican al PSRM, în ședință (ora 12:00): „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

Partidul Socialiștilor din Republic Moldova (PSRM) anunță despre convocarea unei ședințe a Consiliului Republican al formațiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 11:56

Maia Sandu nu se lasă intimidată de socialiști și insistă să comemoreze pe 23 august victimele celor două regimuri CRIMINALE - COMUNIST și NAZIST

Maia Sandu nu se lasă intimidată de socialiști și insistă să comemoreze pe 23 august victimele celor două regimuri CRIMINALE - COMUNIST și NAZIST

Cabinetul de Miniștri va emite astăzi o dispoziție prin care data de 23 august este recunoscută drept Ziua europeană de comemorare a victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 11:35

A început înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare în circumscripțiile câștigate în februarie de Plahotniuc, Năstase, Sandu și Melnic

A început înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare în circumscripțiile câștigate în februarie de Plahotniuc, Năstase, Sandu și Melnic

Comisia Electorală Centrală anunță că astăzi începe desemnarea și înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie curent în circumscripțiile electorale uninominale nr.17, 33, 48 și 50.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 10:43

Năstase nu vrea să se certe cu Dodon și să piardă puterea: „Majoritatea guvernamentală funcționează satisfăcător”

Majoritatea de guvernământ va putea menține echilibrul existent, dacă nimeni nu va „depăşi graniţele”. Declarația aparține liderului partidului Platformei DA, Andrei Năstase.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 10:17

Alte trei capete de acuzare pe numele lui Veaceslav Platon. A pus pe contul unei judecătoare a CSJ 300.000 de euro

Alte trei capete de acuzare pe numele lui Veaceslav Platon. A pus pe contul unei judecătoare a CSJ 300.000 de euro

Veaceslav Platon, condamnat la 25 de ani de închisoare, este învinuit de procurori pe alte trei capete de acuzare. Este vorba de fabricarea şi punerea în circulaţie a cardurilor false, în interesul organizaţiei criminale şi spălarea banilor - infracţiuni...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 10:02

Un partid politic aflat la guvernare cere ca o tranzacție dintre două companii private să nu fie „recunoscută” în investigațiilor de presă

Un partid politic aflat la guvernare cere ca o tranzacție dintre două companii private să nu fie „recunoscută” în investigațiilor de presă

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr cere nerecunoașterea procedurii prin care Ilan Shor a vândut 95% din compania Avia-Invest, care deține concesiunea Aeroportului, către o companie britanică, și reîntoarcerea obiectivului în gestiunea statului.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 August 2019, ora: 08:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 AUGUST 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 AUGUST 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Horoscopul zilei de 21 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 00:51

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Războiul comercial dintre SUA și China își arată efectele mai devreme decât era așteptat, iar consecințele immediate sunt intrarea în recesiune a celor mai mari economii ale lumii.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 21 August 2019, ora: 00:40

George Damian: Pactul Ribbentrop Molotov este în vigoare. De ce Basarabia nu a avut soarta balticilor

George Damian: Pactul Ribbentrop Molotov este în vigoare. De ce Basarabia nu a avut soarta balticilor

Îndrăznesc să spun că Pactul Ribbentrop Molotov este în continuare în vigoare. Ruşii se apără spunând că înţelegerea dintre Hitler şi Stalin a fost denunţată de multă vreme, din 24 decembrie 1989. Doar că foarte puţini au citit documentul acestei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 00:27

Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

Mihai Popuşoi: Andrei Năstase va fi candidatul Blocului ACUM pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, informează TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 00:25

Cacealmaua concursurilor mimate

Cacealmaua concursurilor mimate

Dezvăluirile judecătoarei Liuba Șova, despre modul cum a fost ales Vladimir Țurcan și anume că această „decizia a fost luată în altă parte” au declanșat un adevărat „tsunami politic”, scoțând în evidență toată splendoarea și ipocrizia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 August 2019, ora: 00:10

Animalele în vis au o conotaţie aparte atât psihologică dar şi ezoterică, în principal datorită relaţiei în lanţul trofic pe care omul o are cu acestea. Iepurele este considerat un animal blând, în principiu, agil şi chiar sacru pentru unele popoare,...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)