Astăzi 14 Decembrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 19:45
Abonamente

Horoscop 19 Iulie 2019, ora 06:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 IULIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de regresul planetei Mercur întocmai în semnul lor, cu impact în sfera personalității.

Mercur și-a început mersul retrograd prin zodia Leu, însă, pentru prima dată după o foarte lungă perioadă de timp, planeta comunicării, a intelectului și a negocierilor, va retrograda în două zodii, declansând un context astrologic impactant pentru toate semnele zodiacale. Pe data de 5 iunie, Mercur a intrat în zodia Rac, activând anumite domenii de viață. Ei bine, acum se întoarce să le lămurească, să le pună din nou în actualitate, într-o lumină mai mult sau mai puțin favorabilă, de la caz la caz. Mercur ne va cere acum să ne reanalizăm și reevaluăm deciziile, gândurile, atitudinile, acțiunile pe care le-am întreprins pe mersul său direct în zodia Rac, inițiat, așa cum spuneam, la începutul lunii iunie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia în această perioadă să reevalueze niște discuții avute cu părinții, iar temele vor fi, cel mai probabil, legate de patrimoniu, de avere, de moșteniri sau de bani, mai ales dacă veniturile sunt comune cu cei din familiesau dacă în locuință cheltuielile sunt împărțite între membri. De asemenea, interesul pentru casă va crește și nu sunt excluse renovări sau reamenajări ale locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie calmi, răbdători, dar mai ales toleranți în dialog.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia în această perioadă să-și reevaluzez atitudinea față de studiu, să se pună la punct cu niște cursuri, să înțeleagă mai bine materia învățată, să aprofundeze cunoștințele și să afle răspuns la niște neclarități, dubii avute. Se cere foarte multă atenție la comunicare pentru că pot da naștere cu ușurință conflictelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie perseverenți și să nu renunțe la un țel, un vis.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze atitiudinea față de sectorul financiar și de acțiunile întreprinse în acest sens. Nativii pot avea parte de conflicte cu autoritățile sau cu instituțiile statului și motivul este strâns legat de o situație financiară. Este posibil ca unii Gemeni să întâmpine obstacole în demersurile legate de acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie foarte atenți la cheltuieli și la investiții.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia în această perioadă să poarte dialoguri lămuritoare și foarte raționale cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Poate fi momentul împăcărilor cu cei dragi, însă va fi nevoie de multă înțelepciune și diplomație în dialog. Mercur, prin reîntoarcerea în zodia lor, pe casa personalității, le poate aduce un raționament mai bun, o logică mai favorabilă soluționării problemelor cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie răbdători și calmi în discuții.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte în toată această perioadă de stări de interiorizare și dialoguri interioare lămuritoare. Nativii pot dizolva confuzii legate de gânduri care i-au măcinat în ultima perioadă. Este posibil ca tot acum să rezolve un diagnostic, să afle rezultatul unor analize medicale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să abordeze un stil de viață mai sănătos și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în această perioadă să reia o temă de discuție cu prietenii, temă pe care fie au abandonat-o în trecutul apropiat, fie nu au reușit atunci să ajungă la o înțelegere. Nativii care au fost în conflicte cu persabe din anturaj, acum s-ar putea împăca. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară favorizează dialogul amiabil și plăcut cu cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia în această perioadă să reevalueze o propunere, o ofertă profesională. Nativii pot reanaliza și revizui activitatea desfășurată la locul de muncă și pot decide că este momentul să iasă în față și să se afirme. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unor nativi o propunere de avansare în funcție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia în această perioadă să-și reevalueze o serie de principii de viață sau, în unele cazuri, niște inițiative avute, dar nefinalizate de a se înscrie la cursuri, de a urma o facultate, de a participa la un seminar de dezvoltare personală, spirituală și, în cazuri mai rare, chiar profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-ți refacă niște planuri în ceea ce provește continuitatea sau demararea unui proiect, parteneriat.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze un aspect ce vizează situația financiară, în special referitor la bunuri de patrimoniu, la moșteniri. Nativii pot reuși, printr-o discuție ușor tensionată, să lămurească regimul unei sume de bani pe care o dețin cu terțe persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie extrem de atenți la deplasări și călătorii, mai laes dacă acestea se petrec pe apă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze zona parteneriatelor, indiferent că este vorba de un parteneriat profesional, de afaceri, sau de persoana iubită. Dacă din această poziție, Mercur reușește să clarifice, să lămurească multe dintre situațiile complicate ale altor zodii, nativilor Capricorn le poate pune niște bariere care cer reorganizări relaționale, regândiri de strategie și adoptarea de noi poziții vizavi de parteneri/parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că o decizie finală va veni abia către finele anului în curs.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia în această perioadă să revizuiască o ofertă profesională, posibil o ofertă de schimbare a locului de muncă, chiar și a funcției. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă pentru refacerea unor analize medicale sau pentru căutarea unui nou tratament la afecțiunile deja diagnosticate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se suprasolicite, să nu facă excese și să încerce pe cât posibil să abordeze un stil de viață sănătos.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de acest tranzit în retrogradare al lui Mercur să-și analizeze mai în profunzime un hobby, o pasiune. Nativii ar putea descoperi în acest domeniu noi surse de venit. În plus, zona artistică este foarte bine aspectată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se lase pradă nostalgiilor și amintirilor care pot provoca, în anumite situații, inclusiv stări melancolice.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 14 Decembrie 2019, ora: 19:45 de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Tancurile lui Dodon și neutralitatea Din editia print

Săptămâna trecută (n.red - 2017), premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 17:33 de Natalia Hadârcă

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut Din editia print

Fiecare al treilea medic din R. Moldova se pregătește să plece în România

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 16:23

Ion Chicu: Sunt adeptul teoriei și practicii că cel mai bine procesele le gestionează și le gândesc doamnele

Ion Chicu: Sunt adeptul teoriei și practicii că cel mai bine procesele le gestionează și le gândesc doamnele

Autoritățíle trebuie să susțină femeile în antreprenoriat, iar Planul de Acțiuni aprobat de Guvern include mai multe măsuri pentru eliminarea dificultăților în acest proces. De asmenea, premierul Ion Chicu a declarat că susține și va susține promovarea femeilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 15:47

Ion Chicu: Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice

Ion Chicu: Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice

Subiectul majorării investițiilor publice în infrastructură, în domeniul educației, în agricultură și mediu, prevăzute în Planul de Acțiuni al Guvernului, a fost discutat în cadrul unei ședințe convocată de premierul Ion Chicu și la care au participat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 14:41 de Ana Marchitan

Școala pentru românii din Poroșcovo prinde contur

Școala pentru românii din Poroșcovo prinde contur Foto: Școala din Poroșcovo

Comunitatea izolată de români/volohi din Poroșcovo, o mică localitate din regiunea Transcarpatia, Ucraina, ar putea avea în curând o școala. Părintele Eftimie Mitra, sprijinul românilori/volohi din regiune a anunțat despre ultimile lucrări care au avut loc în acest sens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:46

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă

Familia Regala a Marii Britanii face angajari. Astfel, regina Elisabeta a II-a cauta o persoana care sa se ocupe de conturile de social media ale Casei de Windsor. Salariul este avantajos: 50.000 de lire sterline pe an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:41

Vreme de weekend. Maxime de pana la +11 grade și cer noros se așteaptă în capitală. Ce temperaturi vom avea în urmatoarele zile/ FOTO

Vreme de weekend. Maxime de pana la +11 grade și cer noros se așteaptă în capitală. Ce temperaturi vom avea în urmatoarele zile/ FOTO

Potrivit meteorologilor, astazi, se prevede cer variabil. Presiunea atmosferica va fi scazuta. In urmatoarele zile vremea se va incalzi usor. In cursul noptii, in nord se asteapta 1 grade, ziua termometrele vor indica 10 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:38

Piton de trei metri, ascuns printre ornamentele din bradul de Crăciun. Cum a fost observat// FOTO

Piton de trei metri, ascuns printre ornamentele din bradul de Crăciun. Cum a fost observat// FOTO

O femeie din Australia a descoperit, printre ornamentele din bradul său împodobit, un piton de trei metri lungime. Leanne Chapman şi soţul ei, din Brisbane, Australia, s-au întors acasă şi au fost alertaţi de comportamentul neobişnuit al păsărilor din balcon. „Sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 14 Decembrie 2019, ora: 07:47

REVOLUȚIA ANTI-CEAUȘESCU din ROMÂNIA. 14 decembrie - 15 decembrie încep PRIMELE MIȘCĂRI la IAȘI și TIMIȘOARA

REVOLUȚIA ANTI-CEAUȘESCU din ROMÂNIA. 14 decembrie - 15 decembrie încep PRIMELE MIȘCĂRI la IAȘI și TIMIȘOARA

La 14 decembrie 1989 are loc o tentativă de organizare a unei manifestaţii anti-ceauşiste la Iaşi care este zădărnicită de forţele de represiune.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 07:32

OPINIE despre unirea unioniștilor /// Trebuie cooptați lideri noi, credibili. Dacă se va merge pe formulele vechi, nu cred că se va ajunge la schimbare

OPINIE despre unirea unioniștilor /// Trebuie cooptați lideri noi, credibili. Dacă se va merge pe formulele vechi, nu cred că se va ajunge la schimbare

Partidul Liberal propune crearea unei Mișcări Unioniste în Republica Moldova din care să facă parte toate formațiunile care optează pentru unirea cu România și care să participe în comun la alegerile parlamentare și la scrutinul prezidențial din anul viitor. Asemenea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 07:29

Ce temperaturi vor fi în weekend și următoarele 7 zile

Ce temperaturi vor fi în weekend și următoarele 7 zile

Vremea o ia razna! Meteorologii promit temperaturi de până la 14 grade în săptămâna ce urmează și zile cu soare.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 14 Decembrie 2019, ora: 04:53

14 decembrie 1467 - Armata lui Ştefan cel Mare incendiază oraşului Baia (Moldova) şi atacă pe invadatorii unguri

La 14-15 decembrie 1467, noaptea, armata moldovenească (circa 12.000 de oşteni), comandată de Ştefan cel Mare, dă foc oraşului Baia, fosta capitală a Ţării Moldovei, şi atacă pe invadatorii unguri.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Decembrie 2019, ora: 03:14

Cum reduci porția de mâncare, dar să nu rămâi flămând!

Mestecaţi îndelung o bucată de pâine. La un moment dat, veţi simţi gustul dulce, semn că amidonul a fost descompus în glucoză. Aşa reduceţi porţiile imense de mâncare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:48

Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei

Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei

Tradiție cu năbădăi. Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei. Acestea au fost furate, iar apoi lăsate la staţia terminus 31.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:35

Focuri de armă, în centrul capitalei/ VDEO

Focuri de armă, în centrul capitalei/ VDEO

Focuri de armă în centrul capitalei. Un polițist a fost reținut de ofițerii anticorupție, în momentul în care lua 1.000 de euro mită de la un șofer, prins anterior băut la volan. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 13 decembrie, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:54

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

La un an de la privatizare, fosta companie de stat „Air Moldova” scapă de o bună parte din povara datoriilor. „Civil Aviation Group”, actualul proprietar privat al „Air Moldova”, a reușit performanța de a rambursa, din banii câștigați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:50

România este cel mai mare exportator de viori din UE

România este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:49

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Românii sunt înnebuniţi după mezeluri, arată un studiu recent, peste 60% consumând cel puţin o dată pe săptămână astfel de produse. Nutriţioniştii şi medicii avertizează însă că mezelurile de pe piaţa românească sunt, în mare parte, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:45

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

 În amintirea anilor de copilărie, când nicio masă de sărbătoare nu era completă fără cozonac, nuci umplute, „faguri" lipiţi cu şerbet şi prăjitură albă ca zăpada, va propunem să vă aromaţi bucătăria şi să vă răsfăţaţi simţurile cu reţeta de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:39

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților. Primarul Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că aceștia pot fi întâlniți lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:36

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Ascensiunea unor sectoare, inclusiv industria, arată schimbarea tendințelor economice, a opinat în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic”, economistul Ion Tornea. Potrivit lui, asistăm la avansul sectorului construcțiilor, care a ajuns la o pondere de 10 la sută...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 13:30

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Președintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic Boris Johnson pentru victoria obținută de formațiunea sa politică, Partidul Conservator, în scrutinul parlamentar din Marea Britanie, relatează site-ul agenției Reuters.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)