Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 IULIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA RAC

Mercur și-a început mersul retrograd prin zodia Leu, însă, pentru prima dată după o foarte lungă perioadă de timp, planeta comunicării, a intelectului și a negocierilor, va retrograda în două zodii, declansând un context astrologic impactant pentru toate semnele zodiacale. Pe data de 5 iunie, Mercur a intrat în zodia Rac, activând anumite domenii de viață. Ei bine, acum se întoarce să le lămurească, să le pună din nou în actualitate, într-o lumină mai mult sau mai puțin favorabilă, de la caz la caz. Mercur ne va cere acum să ne reanalizăm și reevaluăm deciziile, gândurile, atitudinile, acțiunile pe care le-am întreprins pe mersul său direct în zodia Rac, inițiat, așa cum spuneam, la începutul lunii iunie.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia în această perioadă să reevalueze niște discuții avute cu părinții, iar temele vor fi, cel mai probabil, legate de patrimoniu, de avere, de moșteniri sau de bani, mai ales dacă veniturile sunt comune cu cei din familiesau dacă în locuință cheltuielile sunt împărțite între membri. De asemenea, interesul pentru casă va crește și nu sunt excluse renovări sau reamenajări ale locuinței. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie calmi, răbdători, dar mai ales toleranți în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia în această perioadă să-și reevaluzez atitudinea față de studiu, să se pună la punct cu niște cursuri, să înțeleagă mai bine materia învățată, să aprofundeze cunoștințele și să afle răspuns la niște neclarități, dubii avute. Se cere foarte multă atenție la comunicare pentru că pot da naștere cu ușurință conflictelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie perseverenți și să nu renunțe la un țel, un vis.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze atitiudinea față de sectorul financiar și de acțiunile întreprinse în acest sens. Nativii pot avea parte de conflicte cu autoritățile sau cu instituțiile statului și motivul este strâns legat de o situație financiară. Este posibil ca unii Gemeni să întâmpine obstacole în demersurile legate de acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie foarte atenți la cheltuieli și la investiții.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia în această perioadă să poarte dialoguri lămuritoare și foarte raționale cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Poate fi momentul împăcărilor cu cei dragi, însă va fi nevoie de multă înțelepciune și diplomație în dialog. Mercur, prin reîntoarcerea în zodia lor, pe casa personalității, le poate aduce un raționament mai bun, o logică mai favorabilă soluționării problemelor cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie răbdători și calmi în discuții.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte în toată această perioadă de stări de interiorizare și dialoguri interioare lămuritoare. Nativii pot dizolva confuzii legate de gânduri care i-au măcinat în ultima perioadă. Este posibil ca tot acum să rezolve un diagnostic, să afle rezultatul unor analize medicale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să abordeze un stil de viață mai sănătos și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia în această perioadă să reia o temă de discuție cu prietenii, temă pe care fie au abandonat-o în trecutul apropiat, fie nu au reușit atunci să ajungă la o înțelegere. Nativii care au fost în conflicte cu persabe din anturaj, acum s-ar putea împăca. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară favorizează dialogul amiabil și plăcut cu cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia în această perioadă să reevalueze o propunere, o ofertă profesională. Nativii pot reanaliza și revizui activitatea desfășurată la locul de muncă și pot decide că este momentul să iasă în față și să se afirme. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unor nativi o propunere de avansare în funcție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia în această perioadă să-și reevalueze o serie de principii de viață sau, în unele cazuri, niște inițiative avute, dar nefinalizate de a se înscrie la cursuri, de a urma o facultate, de a participa la un seminar de dezvoltare personală, spirituală și, în cazuri mai rare, chiar profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-ți refacă niște planuri în ceea ce provește continuitatea sau demararea unui proiect, parteneriat.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze un aspect ce vizează situația financiară, în special referitor la bunuri de patrimoniu, la moșteniri. Nativii pot reuși, printr-o discuție ușor tensionată, să lămurească regimul unei sume de bani pe care o dețin cu terțe persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie extrem de atenți la deplasări și călătorii, mai laes dacă acestea se petrec pe apă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia în această perioadă să-și reevalueze zona parteneriatelor, indiferent că este vorba de un parteneriat profesional, de afaceri, sau de persoana iubită. Dacă din această poziție, Mercur reușește să clarifice, să lămurească multe dintre situațiile complicate ale altor zodii, nativilor Capricorn le poate pune niște bariere care cer reorganizări relaționale, regândiri de strategie și adoptarea de noi poziții vizavi de parteneri/parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că o decizie finală va veni abia către finele anului în curs.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia în această perioadă să revizuiască o ofertă profesională, posibil o ofertă de schimbare a locului de muncă, chiar și a funcției. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă pentru refacerea unor analize medicale sau pentru căutarea unui nou tratament la afecțiunile deja diagnosticate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se suprasolicite, să nu facă excese și să încerce pe cât posibil să abordeze un stil de viață sănătos.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de acest tranzit în retrogradare al lui Mercur să-și analizeze mai în profunzime un hobby, o pasiune. Nativii ar putea descoperi în acest domeniu noi surse de venit. În plus, zona artistică este foarte bine aspectată. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se lase pradă nostalgiilor și amintirilor care pot provoca, în anumite situații, inclusiv stări melancolice.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *