Astăzi 18 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 12:23
Abonamente

Horoscop 19 Octombrie 2019, ora 09:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător au toate șansele să reaprindă pasiunea în cuplu și să consolideze o poveste de iubire.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec își vor petrece ziua în mijlocul familiei. Nativii vor fi mai sensibili și mai sentimentali ca de obicei și acest aspect îi va face mai deschiși la dialogurile pe teme legate de copilărie, de trecut. Nativii pot rememora amintiri și pot trage niște concluzii cu privire la prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să lămurească o situație legată de o moștenire, de o casă, un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru cei născuți în zodia Taur care pleacă în scurte călătorii, deplasări în apropiere de casă. Nativii se pot întâlni cu persoane dragi sau pot face cunoștință cu persoane noi cu care să lege relații de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține puternic comunicarea, socializarea și împăcarea cu niște rude, frați, veri, vecini.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni reușesc astăzi, prin mijloace proprii, prin comunicare sensibilă să obțină niște avantaje materiale de la cei dragi, poate o sumă de bani de la părinți. Nu sunt excluse gândurile și frământările cu privire la situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot cheltui bani din impuls, posibil pe obiecte pentru locuință, fără a avea neapărat nevoie de acestea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Luna le tranzitează zodia, iar cei născuți în zodia Rac devin mai sensibili decât de obicei, mai emotivi și mai sentimentali. Nativii vor consuma energie pentru a se preocupa de bunăstarea celor dragi, dar și pentru activități casnice. Posibil să aibă parte de invitați în acest weekend sau ei să facă vizite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține dialogurile, declarațiile de dragoste siropoase.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Va fi o zi în care cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia să se retragă în liniștea căminului și să facă o autoanaliză a sentimentelor. Unii nativi vor căuta răspuns cu privire la un partener de viață, la o posibilă viitoare relație, în timp ce alții își vor pune propriul mariaj sub semnul întrebării. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu neglijeze odihna și să profite de timpul liber pentru a se relaxa.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de dialoguri încărcate de sensibilitate și emoție cu prietenii sau cu persoana iubită. Nu este exclus ca acum să se discute teme delicate care altă dată au fost abordate strict din punct de vedere rațional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte creativi astăzi și caută să-și pună în valoare un talent profesional. Depinde foarte mult care este zona de interes, dar, fără îndoială, pot da dovadă de o imaginație călăuzitoare în direcția artistică. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni destul de sensibili și emotivi la teme legate de familie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Spiritualitatea, călătoriile în locuri dragi, poate chiar în locurile copilăriei vor fi un adevărat pansament pentru sufletul celor născuți în zodia Scorpion. Nativii pot fi interesați seminarii de dezvoltare personală și fie se înscriu, fie chiar participă la astfel de cursuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot trăi experiențe intense, menite să le schimbe principii de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Se întrevăd dialoguri cu membrii familiei legate de o moștenire, un bun de patrimoniu sau discuții cu partenerul de viață pe tema cheltuielilor comune. Cei născuți în zodia Săgetător pot investi niște bani în amenajarea locuinței. Pe de altă parte, este un moment foarte bun pentru declarații de dragoste și reaprinderea pasiunii în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține zona intimă și sexuală, fertilitatea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn își canalizează toată energia asupra partenerului de viață. Nativii vor discuta în ce măsură relația lor poate continua și în ce măsură există posibilitatea să-și întemeieze un cămin împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține dialogurile sincere și-i sfătuiește pe nativi să nu mai fie reci și să facă declarații de dragoste, dacă există sentimente într-adevăr.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
O serie de gânduri, emoții, stări greu de înțeles vor da târcoale astăzi celor născuți în zodia Vărsător și toate acestea pot impacta negativ starea de sănătate. Nativii sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp în liniștea căminului pentru a-și reîncărca bateriile și să fie atenți la alimentație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate favoriza epuizarea psihică, dar și anumite afecțiuni ce țin de sistemul digestiv.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești activează sectorul iubirii, aspect care le dă aripi, le dă curaj în manifestarea sentimentelor și emoțiilor cele mai profunde. Declarațiile de dragoste pe care nativii le fac acum pot cuceri cu ușurință, iar cei singuri au șanse să trăiască o adevărată aventură amoroasă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se lase furați de val mai mult decât trebuie. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 12:23

Gătită la perfecţie, friptura de fazan umplut la cuptor în vas roman poate face cinste oricărei mese festive, de sărbători sau în familie. Este o friptură fină, ce se distinge prin carnea fragedă şi suculentă, având o piele crocantă şi o umplutură rafinată....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 12:09

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei premiilor Academiei de film americane, ce va avea loc pe 9 februarie, au fost anunţate luni, de actorii Issa Rae şi John Cho. Ediţia de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 Ianuarie 2020, ora: 12:01

Grigore Vieru, poetul poporului român, care a luptat pentru Mișcarea de Eliberare Națională a Basarabia. Poetul ce a trezit poporul român la conștiința națională, la dragostea de patrie. După 11 ani de la moarte, el rămâne a fi un simbol pentru neamul românesc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 10:14

Olanda a exportat produse agricole în valoare de aproape 95 de miliade de euro într-un singur an

Olanda a exportat produse agricole în valoare de aproape 95 de miliade de euro într-un singur an

Exporturile de produse agricole ale Țărilor de Jos au crescut cu 4,6% în 2019, atingând un nou maxim istoric de 94,5 miliarde de euro, a anunţat vineri Institutul naţional de statistică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 10:11

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Industria de apărare va deveni vector pentru dezvoltarea României

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Industria de apărare va deveni vector pentru dezvoltarea României

Industria de apărare va deveni curând un vector pentru dezvoltarea României, a afirmat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:48

Pavel Crușevan - cel mai acerb antisemit ȘOVIN RUS - principalul INCITATOR la Pogromului anti-evreiesc din Chișinău din aprilie 1903

Pavel Crușevan - cel mai acerb antisemit ȘOVIN RUS - principalul INCITATOR la Pogromului anti-evreiesc din Chișinău din aprilie 1903

Pаvel (Pavalаchii) Alexаndrovici Crușeveanu (Krușevan, în rusă Павел Александрович Крушеван) (n. 27 ianuarie (stil vechi) 1860, satul Ghindești, Ținutul Soroca, gubernia Basarabia — d. 18 iunie (stil vechi) 1909, Chișinău) a fost un jurnalist,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:42

Toți cetățenii români vor trebui să-și schimbe cărțile de identitate(buletinele) până în august 2021 altfel NU VOR PUTEA TRECE HOTARUL

Toți cetățenii români vor trebui să-și schimbe cărțile de identitate(buletinele) până în august 2021 altfel NU VOR PUTEA TRECE HOTARUL

După atât timp, România intră în rândul lumii și va avea, în sfârșit, buletine biometrice. Îți vor încăpea în portofel, dar fac mai mult decât să fie mici.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:40

Mărturisire BOMBĂ: Dincă i-a spus unui polițist sub acoperire care poza în deținut că voia să îl ARDĂ și pe Ștefan Risipițeanu

Mărturisire BOMBĂ: Dincă i-a spus unui polițist sub acoperire care poza în deținut că voia să îl ARDĂ și pe Ștefan Risipițeanu

Anchetatorii din Cazul Caracal au acționat ca în filme. Dacă în spațiul public se vehicula ideea că Dincă nu va putea fi descusut de oamenii legii și de procurorii DIICOT, teoriile s-au dovedit a fi false. Anchetatorii au introdus un polițist sub acoperire în celulă cu Dincă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:37

MESAJ DUR al șefei FMI: Riscăm o nouă mare CRIZĂ economică

MESAJ DUR al șefei FMI: Riscăm o nouă mare CRIZĂ economică

Șefa FMI, Kristalina Georgieva, a avertizat asupra riscurilor unei noi mari crize economice la nivel global, comparabilă cu cea de la sfârșitul anilor 20, marcată de inechitate și instabilitate financiară, potrivit Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:37

Liderul PUN, Octavian Țîcu îl face praf pe Kulminski (ex-consilier al Maiei Sandu): „Își developează TOATĂ ESENȚA sa de agent de influență rusă”

Liderul PUN, Octavian Țîcu îl face praf pe Kulminski (ex-consilier al Maiei Sandu): „Își developează TOATĂ ESENȚA sa de agent de influență rusă”

Liderul Partidului Unității Naționale, deputatul Octavian Țîcu, vine cu o reacție la declarațiile fostului consilier al Maiei Sandu, Vladislav Kulminski, care ar încerca să dezbine electoratul românesc și proeuropean al R.Moldova. Potrivit lui Țîcu, acțiunile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate al lui Igor Dodon, pe care șeful statului l-a acuzat că ar fi pus la dispoziția presei pozele pe care președintele le-a făcut în vacanțele sale de lux, a anunțat că nu are nicio legătură cu asta și că a părăsit Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:08

TRAGEDIE LA TIRASPOL. Un copil, de 11 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei

TRAGEDIE LA TIRASPOL. Un copil, de 11 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei

Tragedie într-o localitate din Tiraspol. O fetiţă de 11 ani şi-a pus capăt zilelor. Copila a fost găsită spânzurată în podul casei, anunţă aşa-numitul Minister de interne din stânga Nistrului, informează publika.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:00

Site-ul pentru adulți PORNHUB dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

Site-ul pentru adulți PORNHUB dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

Portalul pentru adulți Pornhub este chemat în fața instanței pentru că nu oferă posibilități egale de a se bucura de conținutul oferit și persoanelor care au deficiențe de auz ori suferă de surzenie, notează TMZ, citat de Mediafax. Site-ul pentru adulți Pornhub...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:46

CEL MAI EFICIENT SUC ANTICELULITIC. Te scapă rapid de problemă!

CEL MAI EFICIENT SUC ANTICELULITIC. Te scapă rapid de problemă!

Sucul de grapefruit arde rapid grasimile si este unul dintre cele mai performante remedii anticelulitice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:27

În Ucraina a fost lansată prima linie din lume de prelucrare a frunzelor pentru obținerea hârtiei/ FOTO

În Ucraina a fost lansată prima linie din lume de prelucrare a frunzelor pentru obținerea hârtiei/ FOTO

La începutul lunii noiembrie am scris despre faptul că, un elev din Ucraina a elaborat o tehnologie unică de producere a hârtiei din frunzele căzute, acesta fiind premiat cu medalie de aur în cadrul Olimpiadei Geniilor în SUA. Nu a trecut mult timp, că proiectul a și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:21

Mască cu miere și banane pentru părul uscat

Mască cu miere și banane pentru părul uscat

Parul isi poate pierde din stralucire in orice anotimp daca nu este ingrijit corect. In timpul verii, din cauza excesului de transpiratie pot aparea alergii ale scalpului sau alte probleme. Iarna, din princina frigului si a vantului, parul poate deveni uscat. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:13

Ministrul Mediului promite demararea, în primăvară, a celei mai ample campanii de împădurire pe care a avut-o vreodată România

Ministrul Mediului promite demararea, în primăvară, a celei mai ample campanii de împădurire pe care a avut-o vreodată România

Cea mai amplă campanie de împădurire a terenurilor degradate în vederea protejării solului, a refacerii echilibrului hidrologic şi a îmbunătăţirii condiţiilor de mediu va fi demarată în România în primăvara acestui an, a anunţat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:12

7 BENEFICII necunoscute ale frunzelor de Aloe Vera

7 BENEFICII necunoscute ale frunzelor de Aloe Vera

Numită și „crinul deșertului”, Aloe Vera este planta miraculoasă atât de binefăcătoare, încât te vei simți pătrunsă la un moment dat de evlavie în fața tuturor proprietăților sale. Conținând peste 200 de substanțe benefice, planta pe care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:05

Maia Sandu și măcelul dintre partidele de dreapta

Maia Sandu și măcelul dintre partidele de dreapta

Campania electorală prezidențială încă n-a început, dar măcelul dintre partidele e dreapta este in toi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 07:48

Ucraina: Preşedintele Zelenski a respins demisia premierului Goncearuk

Ucraina: Preşedintele Zelenski a respins demisia premierului Goncearuk

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a respins vineri seară demisia prezentată în cursul dimineţii de premierul Oleksi Honcearuk, care a luat această decizie după ce publicarea unei înregistrări audio a provocat o criză politică la Kiev.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 18 Ianuarie 2020, ora: 07:46

Voicu le răspunde deputaților PPDA. „Criminalitatea este produsul societății, nu al poliției separat”

Voicu le răspunde deputaților PPDA. „Criminalitatea este produsul societății, nu al poliției separat”

Ministrul de interne Pavel Voicu le răspunde deputaților Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), care i-au cerut astăzi să prezinte un raport cu privire la situația infracțională din ultima perioadă. De asemenea, Voicu a acuzat fostul Guvern de „problemele care au generat”...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 07:34

DEFRIȘĂRI ÎN MASĂ, LA DONDUȘENI. Copaci de 10.000 de lei, tăiați ilegal/ VIDEO

DEFRIȘĂRI ÎN MASĂ, LA DONDUȘENI. Copaci de 10.000 de lei, tăiați ilegal/ VIDEO

Defrișări în masă, la Dondușeni. Pădurile din raion sunt tot mai des atacate de tăietorii iliciți. Numai în primele săptămâni ale acestui an, au fost tăiați ilegal arbori în valoare totală de aproape 10.000 de lei.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)