Astăzi 14 Noiembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 10:54
Abonamente

Horoscop 19 Octombrie 2019, ora 09:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător au toate șansele să reaprindă pasiunea în cuplu și să consolideze o poveste de iubire.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec își vor petrece ziua în mijlocul familiei. Nativii vor fi mai sensibili și mai sentimentali ca de obicei și acest aspect îi va face mai deschiși la dialogurile pe teme legate de copilărie, de trecut. Nativii pot rememora amintiri și pot trage niște concluzii cu privire la prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să lămurească o situație legată de o moștenire, de o casă, un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru cei născuți în zodia Taur care pleacă în scurte călătorii, deplasări în apropiere de casă. Nativii se pot întâlni cu persoane dragi sau pot face cunoștință cu persoane noi cu care să lege relații de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține puternic comunicarea, socializarea și împăcarea cu niște rude, frați, veri, vecini.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni reușesc astăzi, prin mijloace proprii, prin comunicare sensibilă să obțină niște avantaje materiale de la cei dragi, poate o sumă de bani de la părinți. Nu sunt excluse gândurile și frământările cu privire la situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot cheltui bani din impuls, posibil pe obiecte pentru locuință, fără a avea neapărat nevoie de acestea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Luna le tranzitează zodia, iar cei născuți în zodia Rac devin mai sensibili decât de obicei, mai emotivi și mai sentimentali. Nativii vor consuma energie pentru a se preocupa de bunăstarea celor dragi, dar și pentru activități casnice. Posibil să aibă parte de invitați în acest weekend sau ei să facă vizite. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține dialogurile, declarațiile de dragoste siropoase.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Va fi o zi în care cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia să se retragă în liniștea căminului și să facă o autoanaliză a sentimentelor. Unii nativi vor căuta răspuns cu privire la un partener de viață, la o posibilă viitoare relație, în timp ce alții își vor pune propriul mariaj sub semnul întrebării. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu neglijeze odihna și să profite de timpul liber pentru a se relaxa.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de dialoguri încărcate de sensibilitate și emoție cu prietenii sau cu persoana iubită. Nu este exclus ca acum să se discute teme delicate care altă dată au fost abordate strict din punct de vedere rațional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte creativi astăzi și caută să-și pună în valoare un talent profesional. Depinde foarte mult care este zona de interes, dar, fără îndoială, pot da dovadă de o imaginație călăuzitoare în direcția artistică. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni destul de sensibili și emotivi la teme legate de familie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Spiritualitatea, călătoriile în locuri dragi, poate chiar în locurile copilăriei vor fi un adevărat pansament pentru sufletul celor născuți în zodia Scorpion. Nativii pot fi interesați seminarii de dezvoltare personală și fie se înscriu, fie chiar participă la astfel de cursuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot trăi experiențe intense, menite să le schimbe principii de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Se întrevăd dialoguri cu membrii familiei legate de o moștenire, un bun de patrimoniu sau discuții cu partenerul de viață pe tema cheltuielilor comune. Cei născuți în zodia Săgetător pot investi niște bani în amenajarea locuinței. Pe de altă parte, este un moment foarte bun pentru declarații de dragoste și reaprinderea pasiunii în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține zona intimă și sexuală, fertilitatea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn își canalizează toată energia asupra partenerului de viață. Nativii vor discuta în ce măsură relația lor poate continua și în ce măsură există posibilitatea să-și întemeieze un cămin împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține dialogurile sincere și-i sfătuiește pe nativi să nu mai fie reci și să facă declarații de dragoste, dacă există sentimente într-adevăr.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
O serie de gânduri, emoții, stări greu de înțeles vor da târcoale astăzi celor născuți în zodia Vărsător și toate acestea pot impacta negativ starea de sănătate. Nativii sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp în liniștea căminului pentru a-și reîncărca bateriile și să fie atenți la alimentație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate favoriza epuizarea psihică, dar și anumite afecțiuni ce țin de sistemul digestiv.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești activează sectorul iubirii, aspect care le dă aripi, le dă curaj în manifestarea sentimentelor și emoțiilor cele mai profunde. Declarațiile de dragoste pe care nativii le fac acum pot cuceri cu ușurință, iar cei singuri au șanse să trăiască o adevărată aventură amoroasă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu se lase furați de val mai mult decât trebuie. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:54

Parlamentul va examina astăzi, în ședință, programul și echipa Guvernului sub conducerea lui Ion Chicu – candidat desemnat de către Președintele Republicii Moldova, informează CURENTUL. Iată componența Guvernului Chicu: Ion Chicu – Prim-ministru Serghei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:35

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a propus să fie inclus în ordinea de zi subiectul de acordare a încrederii Guvernului condus de Ion Chicu. Știrea se actualizează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 08:39

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Șeful statului, Igor Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu Partidul Democrat, în caz contrar astăzi ar fi fost după gratii. Declarația a fost făcută de deputatul ACUM, Lilian Carp, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 14:55

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După consultările avute cu reprezentanții partidelor parlamentare, președintele moldovean Igor Dodon a afirmat că în acest moment nu există șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:41

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

În luna octombrie 2019 prețurile la produsele alimentare în valoare anuală au ajuns la 10,5%, maixima din ultimii 2,5 ani. Această creștere lovește cel mai puternic asupra pătruilor socail vulenrabile în special pensionarii. Scumpirea produselor alimentare depășește de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:33

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

Portalul Sputnik.md a publicat la 30 octombrie o știre în care autorul accentuează că în ultimele luni se înregistrează o scădere a exporturilor Republicii Moldova în țările membre UE. Știrea este construită tendențios, deoarece autorul nu descrie situația generală a exporturilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:20

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Unii deputați din Blocul ACUM ar putea susține prin vot un guvern minoritar. Declarația a fost de deputatul socialist Adrian Lebedinschi în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat că dacă Maia Sandu va renunța la crearea unei noi coaliții cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:59

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii aduc din ce în ce mai mulți bani în țară. Țara noastră a depășit Polonia în ceea ce privește sumele trimise acasă de românii din diaspora, în 2018, potrivit datelor publicate de Eurostat.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Noiembrie 2019, ora: 11:51

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

„Pro-rusul Dodon vrea să deschidă în fața serviciilor secrete ruse poarta aeriană de la Chișinău, din coasta NATO”, scrie portalul românesc money.ro. Jurnaliștii români menționează că Rusia a declanșat un adevărat război hibrid pentru Aeroportul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:42

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

În aceste condiții, șansele reeditării unei coaliții cu PSRM sunt minime, după ce socialiștii au declarat că nu o vor accepta pe Maia Sandu din nou în funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 13 Noiembrie 2019, ora: 11:38

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Fostul ministru al Finanțelor, actualul consilier prezidențial Ion Chicu, ar fi candidatul „apolitic” pe care, potrivit informațiilor care se vehiculează în spațiul public, președintele Igor Dodon intenționează să-l propună pentru funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:51

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Fracțiunea PSRM a ieșit la declarații după întrevederea cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. "Noi am discutat cu domnul Președinte. Anterior ne-am convocat și cu fracțiunea Partidului Socialiștilor într-o ședință separată, noi am discutat despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:45

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Fostul preşedinte al Georgiei Mihail Saakashvili consideră că demisia Guvernului de la Chişinău a fost pusă la cale de Moscova. Potrivit lui, Vladmir Putin „şi-a încheiat operaţiunea de acaparare a puterii din Republica Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)