Astăzi 26 Februarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:31
Abonamente

Horoscop 19 Septembrie 2019, ora 10:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor bucura de revenirea în mers direct a lui Saturn, întocmai guvernatorul semnului, prin zodia lor, cu impact benefic pe casa personalității.

Saturn, Marele Malefic sau planeta Învățător, așa cum mai este numit în astrologie, își revine din mersul retrograd început în luna aprilie 2019, în zodia Capricorn, zodie pe care o și guvernează și în care va mai sta până în 22 martie 2020. Ieșirea din retrogradare este un moment important, mai ales că tranzitul său prin zodia sa de domiciliu, prin Capricorn, este unul aducător de „mustrări” benefice.

Odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn prin zodia Capricorn vom observa că o serie de obstacole, blocaje, restricționări vor fi dizolvate. În plus, vom avea parte de mai multă răbdare, vom fi mai chibzuiți și mai înțelepți, mai responsabili în acțiuni. În toată această perioada ne-a fost testată relația cu autoritatea din viața noastră, indiferent că este vorba de părinți, soț/soție, sefi și superiori sau alte persoane, însă, este important de punctat că tranzitul lui Saturn, asemenea oricărei alte planete, influențează fiecare persoană în funcție de harta sa natală, mai exact în funcție de acel sector de viață pe care Saturn îl guvernează în astrograma natală.

Loading...


Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn și face conjuncție cu Nodul Sud, bagajul karmic cu care venim din viețile anterioare sau din trecut (pentru cei care nu îmbrățișează ideea reîncarnării). Fiind vorba de Saturn, planetă karmică, și de Nodul Sud karmic ne putem aștepta ca o serie de situații și persoane din trecut (sau din viețile anterioare) să revină acum în prezent pentru a ne ajuta în evoluție. Este o perioadă favorabilă (până în octombrie) pentru a ne vindeca și a lăsa în spate trecutul.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
O serie de proiecte se vor debloca odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și îmbunătățească direcția și aspirațiile legate de sectorul profesional. Nu este exclus să apară în această perioadă și o avansare în funcție sau o schimbare de domeniu de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și consolida imaginea profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur, revenirea lui Saturn în mers direct va înlesni călătoriile, dar și toate activitățile care vizează studiile înalte, relația cu străinătatea, persoane sau instituții de dincolo de granița țării, și va aduce o nouă abordare a unor filozofii și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a planifica sau chiar de a pleca într-o vacanță mult așteptată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni care au avut probleme în legătură cu banii deținuți împreună cu alte persoane, fie că este vorba de persoana iubită sau de membrii familiei sau de parteneri și asociați, de acum pot răsufla ușurați. Obstacolele s-au ridicat și ar putea intra în posesia unei sume de bani, moșteniri, bun material în această perioadă, iar acțiunile de obținere a unui credit vor fi mult înlesnite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor răsufla ușurați odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn și vor reuși să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață. De asemenea, nativii vor depăși obstacolele legate de semnarea contractelor, actelor și asocierile profesionale se vor detensiona. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unei împăcări cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Saturn în mers direct vine cu vești bune legate de muncă și sănătate. Cei născuți în zodia Leu vor simți o îmbunătățire reală a stării de sănătate, dar și deblocarea proiectelor profesionale. Nativii care s-au confruntat cu afecțiuni în ultimele luni, acum vor găsi remediile potrivite pentru a le vindeca, iar la locul de muncă vor reuși să-și organizeze mult mai bine sarcinile și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să primească aprecieri pentru munca depusă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor observa că blocajele pe care le-au întâmpinat în ultimele luni privind relația cu persoana iubită și cu copiii se vor dizolva. Nativii singuri vor reuși să lege mai ușor o nouă poveste de dragoste, iar în cuplu se poate discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic creativitatea și zona artistică. Se pot înregistra succese în perioada imediat următoare în aceste direcții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Blocajele și obstacolele întâmpinate în ultima perioadă cu privire la familie și la locuință vor începe să se dizolve odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Cei născuți în zodia Balanță vor putea să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, iar cei care au în plan să-și cumpere/să vândă o locuință, acum vor avea șanse de izbândă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le înlesnește orice acțiune care vizează reamenajarea sau redecorarea casei, inclusiv achizițiile în acest sens.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor observa că odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn vor asimila informațiile mult mai ușor, vor fi mult mai sociabili și comunicativi și vor reuși să se concentreze mult mai bine pe ceea ce au de făcut. Nativii vor fi susținuți de contextul astrologic să înceapă cursuri de pregătire sau perfecționare, fie personală, fie profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o deplasare, într-o scurtă călătorie. Perioadă favorabilă susținerii examenelor, interviurilor sau discursurilor publice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei din zodia Săgetător vor avea parte de deblocarea finanțelor odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească situația materială și vor putea intra în posesia unei sume de bani mult așteptate. Posibile creșteri salariale în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, care să le reechilibreze veniturile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cu siguranță, cei născuți în zodia Capricorn au așteptat cu sufletul la gură ieșirea din retrogradare a guvernatorului lor. Astfel, Saturn în tranzit direct pe casa personalitățiile va oferi celor născuți în zodia Capricorn mai multă forță interioară, mai multă luciditate, dar și o capacitate uimitoare de a-și organiza gândurile și faptele. Relațiile cu persoana iubită și cu cei dragi, se vor îmbunătăți simțitor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa de a fi înțelepți și intuitivi și pot lua decizii cu încredere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de îmbunătățiri în sectorul sănătății, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii vor începe să se simtă mai bine, să fie mai energici și să nu mai aibă gânduri pesimiste. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia, odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn, să-și îmbunătățească relația cu cei din jur, în special cu prietenii. De asemenea, o serie de planuri și proiecte de viitor se vor debloca în această perioadă și vor începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o împăcare neașteptată cu o persoană apropiată.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 11:17

Biletul ”Realizează-ți visele” este unul dintre furnizorii principali de norocoși pentru show-ul TV ”Loteria Națională”. Fiecare al zecelea preferat al sorții care a ajuns pe scena generozității, unde săptămânal se pun în joc premii în valoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 11:04 de George Simion

Nu e doar Dodon cel care se teme. Sunt toate familiile privilegiate de existența statului Republica Moldova. Se tem! Au aceiași teamă în ei după cum au și rușii, care știu că teritoriul dintre Prut și Nistru e pierdut definitiv. Ei pot doar să amâne inevitabilul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 10:28

În instituțiile de învățământ din Chișinău vor fi luate măsuri sporite de igienizare a încăperilor din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri de gripă, infecții respiratorii acute și apariției riscului de coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 10:21

Soțul unei românce, aflat în Italia a fost confirmat cu coronavirus. El a trecut și prin România weekendul trecut. Conform presei din Italia, un bărbat de 71 de ani, italian căsătorit cu o româncă, a fost confirmat cu coronavirus, la Rimini. Bărbatul a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 10:13

 Fiecare femeie este importantă în felul ei, pentru că are un rol bine stabilit pentru cei din jur. Fie că este mamă, soție sau prietenă, absența ei s-ar simți cu siguranță. Este bine cunoscut faptul că prezența unei femei nu poate fi înlocuită cu nimic, pentru că...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 09:54

Dodon vrea să schimbe Constituția pentru a bloca Unirea

Dodon vrea să schimbe Constituția pentru a bloca Unirea

Președintele pro-rus al R. Moldova, Igor Dodon, vrea să schimbe Constituția, pentru a limita posibilitatea unioniștilor în organizarea unui referendum pentru Unirea cu România. Declarația a fost făcută de șeful statului la un post de televiziune controlat de socialiști.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 09:52

Astenia de primavara este o conditie medicala care se traduce prin stare de epuizare, oboseala cauzate de schimbarea anotimpurilor. Pe langa starile de oboseala, astenia de primavara mai este asociata cu melancolia si chiar cu depresia usoara. Astenia de primavara. Simptome Potrivit...

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 26 Februarie 2020, ora: 09:31

START VÂNZĂRI ÎN NEWTON HOUSE 2 - 600€/m2

START VÂNZĂRI ÎN NEWTON HOUSE 2 - 600€/m2

După ce solicitările au depășit numărul ofertelor în complexul Newton House, compania de construcție a luat decizia de a demara a doua parte a proiectului-Newton House 2.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 09:06

Cehii de la EMMA Capital au cumpărat încă 24% din capitalul Premier Energy (ex-Union Fenosa)

Cehii de la EMMA Capital au cumpărat încă 24% din capitalul Premier Energy (ex-Union Fenosa)

EMMA Capital Group a achiziționat o participație de 24% la companiile Premier Energy SRL și Premier Energy Distribution SA din Moldova, ajungând să deţină 93% din capital. Operațiunea s-a făcut departe de Moldova, în paradisul fiscal din Cipru, scrie Mold-street.com.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 08:49

Cazuri noi de coronavirus în Franța și Germania. Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Cazuri noi de coronavirus în Franța și Germania. Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Două noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate în Franţa, a anunţat marţi un oficial din Ministerul Sănătăţii, precizând că starea lor de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare. Și Elveția a anunțat marți primul său caz de infectare cu COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:59

Felicitări de 1 Martie. Cele mai frumoase urări și mesaje de Mărțișor

Felicitări de 1 Martie. Cele mai frumoase urări și mesaje de Mărțișor

Felicitari de 1 Martie. Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor. Un mic martisor si un ghiocel iti daruiesc, ca sa stii ca a venit primavara. E timpul sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:50

Bilanț în creștere, în Italia, din cauza CORONAVIRUSULUI. 322 persoane infectate, dintre care 11 au murit

Bilanț în creștere, în Italia, din cauza CORONAVIRUSULUI. 322 persoane infectate, dintre care 11 au murit

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 11 morți, în Italia, după ce, marți, au mai murit patru persoane, au anunțat autorităţile italiene, potrivit agenției ANSA. În total, peste 320 de persoane au fost infectate cu noul COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:42

Bloomberg: Epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării, care ar șterge un trilion de dolari din PIB-ul global

Bloomberg: Epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării, care ar șterge un trilion de dolari din PIB-ul global

Perspectiva sumbră că epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării pune sub semnul întrebării stabilitatea economiei mondiale, transmite Bloomberg.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:39

Bătută, amenințată cu moartea și jefuită. Coșmarul prin care a trecut o femeie din Băcioi

Bătută, amenințată cu moartea și jefuită. Coșmarul prin care a trecut o femeie din Băcioi

Totul s-a întâmplat în seara de 23 februarie. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat pentru echipa 902 că femeia a chemat poliția la fața locului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:37

Accident rutier la CRIULENI: Trei persoane, internate la spital

Accident rutier la CRIULENI: Trei persoane, internate la spital

În seara zilei de 25 februarie, ora 18:15, în apropierea satului Corjova, r-nul Criuleni, s-a produs un accident rutier, soldat cu trei persoane rănite.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:24

FLORI DE MINĂ de Szekely Csaba. Regie Slava Sambriș

FLORI DE MINĂ de Szekely Csaba. Regie Slava Sambriș

PREMIERĂ! 6, 7 martie, Teatrul Luceafărul! 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:16

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

 Astăzi vom avea o zi senină și extrem de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie: mercurul în termometre va urca până la gradația de +17 grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:14

Diplomatul cu „Novichok” / Un membru GRU căutat de INTERPOL s-a dovedit a fi membrul delegației Rusiei în Organizația Mondială a Comerțului (The Bellingcat)

Diplomatul cu „Novichok” / Un membru GRU căutat de INTERPOL s-a dovedit a fi membrul delegației Rusiei în Organizația Mondială a Comerțului (The Bellingcat)

Grupul de investigaţie The Bellingcat face dezvăluiri inedite despre activitatea unuia dintre cei trei cetăţeni ruşi inculpaţi în Bulgaria în dosarul otrăvirii omului de afaceri Emilian Ghebrev.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:11

Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Două noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate în Franţa, a anunţat marţi un oficial din Ministerul Sănătăţii, precizând că starea lor de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare. Și Elveția a anunțat marți primul său caz de infectare cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:11

Consulul General al României la Bălți: Sunt o grămadă de intermediari în jurul Consulatului, care BLOCHEAZĂ sistemul de programare

Consulul General al României la Bălți: Sunt o grămadă de intermediari în jurul Consulatului, care BLOCHEAZĂ sistemul de programare Din editia print / Foto: simbol

Consulatul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, a declarat în cadrul unei ședințe, că persoane necunoscute blochează sistemul de programare pentru servicii consulare, scrie NordNews.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:01

Lista localităților care vor rămâne astăzi fără curent electric

Lista localităților care vor rămâne astăzi fără curent electric

 Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că miercuri, 26 februarie 2020, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 06:55

Teatru continuu: Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat demisia lui Ludovic Orban, care era deja demis de parlament

Teatru continuu: Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat demisia lui Ludovic Orban, care era deja demis de parlament

Premierul demis de parlament Ludovic Orban şi-a dat demisia şi din poziţia de şef interimar al guvernului, anunţ care a fost făcut nu de el, ci de preşedintele Klaus Iohannis, demers ce aminteşte de practica frecventă din timpul preşedinţiei lui Traian Băsescu, care anunţa public ce...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 06:53

SEGA: O firmă rusească va construi Balkan Stream prin Bulgaria

SEGA: O firmă rusească va construi Balkan Stream prin Bulgaria

Compania rusă IDC (Infrastructure Development and Construction), înregistrată la Belgrad, care a fost principalul executant pentru construcția conductei de gaze Turk Stream prin Serbia, va fi subcontractant al secţiunii bulgare a gazoductului, a informat corespondentul BGNESS la...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 26 Februarie 2020, ora: 06:49

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 FEBRUARIE 2020. TAURII SUNT AGITAȚI ȘI NELINIȘTIȚI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 FEBRUARIE 2020. TAURII SUNT AGITAȚI ȘI NELINIȘTIȚI

Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 05:58

Italianul confirmat cu coronavirus a fost în România în perioada 18-22 februarie. A aterizat la Craiova și a locuit în județul Gorj. A vizitat rude și a avut întâlniri de afaceri - MAE

Italianul confirmat cu coronavirus a fost în România în perioada 18-22 februarie. A aterizat la Craiova și a locuit în județul Gorj. A vizitat rude și a avut întâlniri de afaceri - MAE

Bărbatul de 71 de ani recent întors din România în Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost în țara noastră în perioada 18-22 februarie, unde a vizitat rudele soției sale, cetățean român, și a avut mai multe întâlniri de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 04:08 de Mihaela Culcinschi

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

La începutul anului trecut, înainte de alegerile parlamentare în urma cărora Partidul Democrat a pierdut puterea în R. Moldova, fosta cantină a Cancelariei de Stat a fost înstrăinată din proprietatea statului cu numai 9 mln. lei, iar 2000 de metri pătrați din...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)