Astăzi 17 Octombrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 16 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 19 Septembrie 2019, ora 10:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor bucura de revenirea în mers direct a lui Saturn, întocmai guvernatorul semnului, prin zodia lor, cu impact benefic pe casa personalității.

Saturn, Marele Malefic sau planeta Învățător, așa cum mai este numit în astrologie, își revine din mersul retrograd început în luna aprilie 2019, în zodia Capricorn, zodie pe care o și guvernează și în care va mai sta până în 22 martie 2020. Ieșirea din retrogradare este un moment important, mai ales că tranzitul său prin zodia sa de domiciliu, prin Capricorn, este unul aducător de „mustrări” benefice.

Odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn prin zodia Capricorn vom observa că o serie de obstacole, blocaje, restricționări vor fi dizolvate. În plus, vom avea parte de mai multă răbdare, vom fi mai chibzuiți și mai înțelepți, mai responsabili în acțiuni. În toată această perioada ne-a fost testată relația cu autoritatea din viața noastră, indiferent că este vorba de părinți, soț/soție, sefi și superiori sau alte persoane, însă, este important de punctat că tranzitul lui Saturn, asemenea oricărei alte planete, influențează fiecare persoană în funcție de harta sa natală, mai exact în funcție de acel sector de viață pe care Saturn îl guvernează în astrograma natală.


Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn și face conjuncție cu Nodul Sud, bagajul karmic cu care venim din viețile anterioare sau din trecut (pentru cei care nu îmbrățișează ideea reîncarnării). Fiind vorba de Saturn, planetă karmică, și de Nodul Sud karmic ne putem aștepta ca o serie de situații și persoane din trecut (sau din viețile anterioare) să revină acum în prezent pentru a ne ajuta în evoluție. Este o perioadă favorabilă (până în octombrie) pentru a ne vindeca și a lăsa în spate trecutul.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
O serie de proiecte se vor debloca odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și îmbunătățească direcția și aspirațiile legate de sectorul profesional. Nu este exclus să apară în această perioadă și o avansare în funcție sau o schimbare de domeniu de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și consolida imaginea profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur, revenirea lui Saturn în mers direct va înlesni călătoriile, dar și toate activitățile care vizează studiile înalte, relația cu străinătatea, persoane sau instituții de dincolo de granița țării, și va aduce o nouă abordare a unor filozofii și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a planifica sau chiar de a pleca într-o vacanță mult așteptată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni care au avut probleme în legătură cu banii deținuți împreună cu alte persoane, fie că este vorba de persoana iubită sau de membrii familiei sau de parteneri și asociați, de acum pot răsufla ușurați. Obstacolele s-au ridicat și ar putea intra în posesia unei sume de bani, moșteniri, bun material în această perioadă, iar acțiunile de obținere a unui credit vor fi mult înlesnite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor răsufla ușurați odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn și vor reuși să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață. De asemenea, nativii vor depăși obstacolele legate de semnarea contractelor, actelor și asocierile profesionale se vor detensiona. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unei împăcări cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Saturn în mers direct vine cu vești bune legate de muncă și sănătate. Cei născuți în zodia Leu vor simți o îmbunătățire reală a stării de sănătate, dar și deblocarea proiectelor profesionale. Nativii care s-au confruntat cu afecțiuni în ultimele luni, acum vor găsi remediile potrivite pentru a le vindeca, iar la locul de muncă vor reuși să-și organizeze mult mai bine sarcinile și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să primească aprecieri pentru munca depusă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor observa că blocajele pe care le-au întâmpinat în ultimele luni privind relația cu persoana iubită și cu copiii se vor dizolva. Nativii singuri vor reuși să lege mai ușor o nouă poveste de dragoste, iar în cuplu se poate discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic creativitatea și zona artistică. Se pot înregistra succese în perioada imediat următoare în aceste direcții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Blocajele și obstacolele întâmpinate în ultima perioadă cu privire la familie și la locuință vor începe să se dizolve odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Cei născuți în zodia Balanță vor putea să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, iar cei care au în plan să-și cumpere/să vândă o locuință, acum vor avea șanse de izbândă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le înlesnește orice acțiune care vizează reamenajarea sau redecorarea casei, inclusiv achizițiile în acest sens.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor observa că odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn vor asimila informațiile mult mai ușor, vor fi mult mai sociabili și comunicativi și vor reuși să se concentreze mult mai bine pe ceea ce au de făcut. Nativii vor fi susținuți de contextul astrologic să înceapă cursuri de pregătire sau perfecționare, fie personală, fie profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o deplasare, într-o scurtă călătorie. Perioadă favorabilă susținerii examenelor, interviurilor sau discursurilor publice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei din zodia Săgetător vor avea parte de deblocarea finanțelor odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească situația materială și vor putea intra în posesia unei sume de bani mult așteptate. Posibile creșteri salariale în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, care să le reechilibreze veniturile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cu siguranță, cei născuți în zodia Capricorn au așteptat cu sufletul la gură ieșirea din retrogradare a guvernatorului lor. Astfel, Saturn în tranzit direct pe casa personalitățiile va oferi celor născuți în zodia Capricorn mai multă forță interioară, mai multă luciditate, dar și o capacitate uimitoare de a-și organiza gândurile și faptele. Relațiile cu persoana iubită și cu cei dragi, se vor îmbunătăți simțitor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa de a fi înțelepți și intuitivi și pot lua decizii cu încredere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de îmbunătățiri în sectorul sănătății, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii vor începe să se simtă mai bine, să fie mai energici și să nu mai aibă gânduri pesimiste. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia, odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn, să-și îmbunătățească relația cu cei din jur, în special cu prietenii. De asemenea, o serie de planuri și proiecte de viitor se vor debloca în această perioadă și vor începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o împăcare neașteptată cu o persoană apropiată.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:30

Procedura de acordare a compensațiilor, dar și a tuturor ajutoarelor materiale pentru persoanele de vârsta a treia va fi simplificată, după lansarea unui șir de programe de susținere a oamneilor în etate. Proiectul este unul prioritar pe agenda candidatului la funcția de primar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:06

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi declară că șeful statului Igor Dodon, liderul informal al PSRM, încearcă să implice Rusia în campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova. Usatîi a declarat asta într-o intervenție live pe pagina sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:42

Un copywriter al agenției acum defuncte Wells Rich & Green a scris sloganul Pringles „Once You Pop, You Can't Stop”, o frază completată de adolescenți pe role de care dădeai în toate reclamele din anii 90. Însă e evident că te poți opri din mâncat așa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:38

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Și d-aia ai nevoie de tratament medical, care te face și mai sărac. Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit o legătură între sărăcie și îmbătrânirea prematură. Și are mult sens: Nu prea mă pricep la „afaceri” și „făcutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:24

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului ”Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:20

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

 Asta se întâmplă când cățăratul comercial pe munți se întâlnește cu încălzirea globală. Mingma David Sherpa a văzut un cadavru prima oară când a urcat pe Everest, în 2010. Mingma, care avea pe atunci douăzeci de ani, știa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:16

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar de Chișinău, a întrunit studenți ai Universității Tehnice din Moldova (UTM) pentru a le prezenta programul său electoral. Nimic ieșit din comun, decât faptul că ședința a avut loc în timpul orelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:14

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Criza climatică îi inspiră pe oamenii obișnuiți să își depășească limitele. Prietenii tăi, mătușile tale, vechii tăi profi de mate au ajuns să fie arestați, să chiulească de la școală, să mănânce din tomberoane și să jure că nu vor face copii, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:09

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Când Joaquin Phoenix a fost ales oficial pentru rolul principal în thriller-ul Joker al lui Todd Philips, vestea nu i-a șocat pe mulți, având în vedere că a mai jucat singuratici în Her, You Were Never Really Here și Inherent Vice. Dar după ce am citit interviul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:02

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Tipul din India și-a ras părul să se asigure că aurul stă bine lipit de cap. După ce un bărbat de 32 de ani și-a pus o perucă să pară că are 81 de ani și să iasă din țară sub un nume fals, perucile par să fie peste tot. Un tip pe nume Noushad a fost prins pe 4 octombrie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:50

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:45

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

În următorii patru ani, în fiecare sector al Capitalei şi în suburbii primăria va constitui cantine sociale moderne. Candidatul la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, declară că, pentru construcţia cantinelor sociale, vor fi încheiate parteneriate externe,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:23

BBC: De ce importă România gunoi?

BBC: De ce importă România gunoi?

Cu toate că România este acoperită de deşeuri şi multe gropi de gunoi şi-au depăşit capacitatea, companiile de reciclare importă gunoi selectat din ţări ca Marea Britanie, relatează BBC, într-un reportaj citat de agenţia de presă Mediafax. Constantim Damov, CEO Green...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:16

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza de mers pe care oamenii cu vârste de peste 40 de ani o au este un indicator al gradului de îmbătrânire a corpului şi creierului lor, potrivit unui studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători. Folosind un simplu test al vitezei de mers, oamenii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:11

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris, din Quai Branly, a primit numele Reginei Maria, iar ceremonia de atribuire a avut loc marţi, în prezenţa principesei Margareta, Custodele Coroanei, şi a principelui Radu, potrivit unui anunţ al Ambasadei României în Franţa, citat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:20

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la funcția de procuror general al mun. Chișinău, susține că aproximativ 4 mlrd. de lei sunt furați anual în Capitală prin scheme ilegale și corupție. Suma este echivalentului unui buget anual...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)