Astăzi 12 Decembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 11 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 19 Septembrie 2019, ora 10:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor bucura de revenirea în mers direct a lui Saturn, întocmai guvernatorul semnului, prin zodia lor, cu impact benefic pe casa personalității.

Saturn, Marele Malefic sau planeta Învățător, așa cum mai este numit în astrologie, își revine din mersul retrograd început în luna aprilie 2019, în zodia Capricorn, zodie pe care o și guvernează și în care va mai sta până în 22 martie 2020. Ieșirea din retrogradare este un moment important, mai ales că tranzitul său prin zodia sa de domiciliu, prin Capricorn, este unul aducător de „mustrări” benefice.

Odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn prin zodia Capricorn vom observa că o serie de obstacole, blocaje, restricționări vor fi dizolvate. În plus, vom avea parte de mai multă răbdare, vom fi mai chibzuiți și mai înțelepți, mai responsabili în acțiuni. În toată această perioada ne-a fost testată relația cu autoritatea din viața noastră, indiferent că este vorba de părinți, soț/soție, sefi și superiori sau alte persoane, însă, este important de punctat că tranzitul lui Saturn, asemenea oricărei alte planete, influențează fiecare persoană în funcție de harta sa natală, mai exact în funcție de acel sector de viață pe care Saturn îl guvernează în astrograma natală.


Saturn iese din retrogradare în zodia Capricorn și face conjuncție cu Nodul Sud, bagajul karmic cu care venim din viețile anterioare sau din trecut (pentru cei care nu îmbrățișează ideea reîncarnării). Fiind vorba de Saturn, planetă karmică, și de Nodul Sud karmic ne putem aștepta ca o serie de situații și persoane din trecut (sau din viețile anterioare) să revină acum în prezent pentru a ne ajuta în evoluție. Este o perioadă favorabilă (până în octombrie) pentru a ne vindeca și a lăsa în spate trecutul.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
O serie de proiecte se vor debloca odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și îmbunătățească direcția și aspirațiile legate de sectorul profesional. Nu este exclus să apară în această perioadă și o avansare în funcție sau o schimbare de domeniu de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și consolida imaginea profesională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur, revenirea lui Saturn în mers direct va înlesni călătoriile, dar și toate activitățile care vizează studiile înalte, relația cu străinătatea, persoane sau instituții de dincolo de granița țării, și va aduce o nouă abordare a unor filozofii și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a planifica sau chiar de a pleca într-o vacanță mult așteptată.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni care au avut probleme în legătură cu banii deținuți împreună cu alte persoane, fie că este vorba de persoana iubită sau de membrii familiei sau de parteneri și asociați, de acum pot răsufla ușurați. Obstacolele s-au ridicat și ar putea intra în posesia unei sume de bani, moșteniri, bun material în această perioadă, iar acțiunile de obținere a unui credit vor fi mult înlesnite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor răsufla ușurați odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn și vor reuși să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață. De asemenea, nativii vor depăși obstacolele legate de semnarea contractelor, actelor și asocierile profesionale se vor detensiona. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia unei împăcări cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Saturn în mers direct vine cu vești bune legate de muncă și sănătate. Cei născuți în zodia Leu vor simți o îmbunătățire reală a stării de sănătate, dar și deblocarea proiectelor profesionale. Nativii care s-au confruntat cu afecțiuni în ultimele luni, acum vor găsi remediile potrivite pentru a le vindeca, iar la locul de muncă vor reuși să-și organizeze mult mai bine sarcinile și responsabilitățile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia să primească aprecieri pentru munca depusă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor observa că blocajele pe care le-au întâmpinat în ultimele luni privind relația cu persoana iubită și cu copiii se vor dizolva. Nativii singuri vor reuși să lege mai ușor o nouă poveste de dragoste, iar în cuplu se poate discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic creativitatea și zona artistică. Se pot înregistra succese în perioada imediat următoare în aceste direcții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Blocajele și obstacolele întâmpinate în ultima perioadă cu privire la familie și la locuință vor începe să se dizolve odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Cei născuți în zodia Balanță vor putea să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, iar cei care au în plan să-și cumpere/să vândă o locuință, acum vor avea șanse de izbândă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le înlesnește orice acțiune care vizează reamenajarea sau redecorarea casei, inclusiv achizițiile în acest sens.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor observa că odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn vor asimila informațiile mult mai ușor, vor fi mult mai sociabili și comunicativi și vor reuși să se concentreze mult mai bine pe ceea ce au de făcut. Nativii vor fi susținuți de contextul astrologic să înceapă cursuri de pregătire sau perfecționare, fie personală, fie profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o deplasare, într-o scurtă călătorie. Perioadă favorabilă susținerii examenelor, interviurilor sau discursurilor publice.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei din zodia Săgetător vor avea parte de deblocarea finanțelor odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească situația materială și vor putea intra în posesia unei sume de bani mult așteptate. Posibile creșteri salariale în perioada imediat următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil, care să le reechilibreze veniturile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cu siguranță, cei născuți în zodia Capricorn au așteptat cu sufletul la gură ieșirea din retrogradare a guvernatorului lor. Astfel, Saturn în tranzit direct pe casa personalitățiile va oferi celor născuți în zodia Capricorn mai multă forță interioară, mai multă luciditate, dar și o capacitate uimitoare de a-și organiza gândurile și faptele. Relațiile cu persoana iubită și cu cei dragi, se vor îmbunătăți simțitor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa de a fi înțelepți și intuitivi și pot lua decizii cu încredere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de îmbunătățiri în sectorul sănătății, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nativii vor începe să se simtă mai bine, să fie mai energici și să nu mai aibă gânduri pesimiste. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a se întâlni cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia, odată cu ieșirea din retrogradare a lui Saturn, să-și îmbunătățească relația cu cei din jur, în special cu prietenii. De asemenea, o serie de planuri și proiecte de viitor se vor debloca în această perioadă și vor începe să dea roade. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o împăcare neașteptată cu o persoană apropiată.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Ultima oră 11 Decembrie 2019, ora: 16:52

Chicu: Atragerea investițiilor în modernizarea țării și crearea locurilor de muncă este o prioritate pentru Executiv

Chicu: Atragerea investițiilor în modernizarea țării și crearea locurilor de muncă este o prioritate pentru Executiv

Atragerea investițiilor în modernizarea țării și crearea locurilor de muncă este o prioritate pentru Executiv. Premierul Ion Chicu a asigurat că investitorii vor fi susținuți la toate etapele de creare și gestionare a afacerilor. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 14:45

Confruntare in cazul Caracal. Motivul pentru care Gheorghe Dinca a fost scos din arest

Confruntare in cazul Caracal. Motivul pentru care Gheorghe Dinca a fost scos din arest

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost scos miercuri din arest si dus la DIICOT, unde este posibil sa fie confruntat cu Stefan Risipiceanu, retinut sub acuzatia ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu. Avocatul Claudiu Lascoschi a declarat ca Dinca ar fi de acord sa fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 14:40

Crimă de la Cărpineni: Bărbatul care și-a împușcat mortal fiul vitreg de 18 ani, pe banca acuzaților

Crimă de la Cărpineni: Bărbatul care și-a împușcat mortal fiul vitreg de 18 ani, pe banca acuzaților

Bărbatul care și-ar fi ucis fiul vitreg, la beție, urmează să compară în fața magistraților de la Hâncești. Procurorii au solicitat pentru inculpatul de 45 de ani cea mai aspră pedeapsă. Astfel, dacă vina bărbatului va fi demonstrată, el riscă până la 20 de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 14:36

Festivalul Urâților adună în Italia mii de participanți din toată lumea. Ce trebuie să faci ca să participi

Festivalul Urâților adună în Italia mii de participanți din toată lumea. Ce trebuie să faci ca să participi

Ascuns într-o vale între Munții Apenini și Marea Adriatică, în centrul Italiei, Piobbico este un orășel medieval arătos, plin de clădiri de piatră înconjurate de păduri. Dar în ciuda peisajelor pitorești, Piobbico este faimos pentru urâțenie. A...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 14:33

Tesla va construi o fabrică de 4 miliarde de euro în Europa

Tesla va construi o fabrică de 4 miliarde de euro în Europa

Tesla intenționează să construiască 500.000 de mașini pe an în noua sa fabrică, pe care o va ridica la marginea Berlinului, informează Automotive News Europe,care citează publicația Bild. Fabrica Tesla va crea 10.000 de locuri de muncă, potrivit Bild, iar terenul pe care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 12:09

Ultima oră// Fisuri periculoase pe un pod din Capitală

Ultima oră// Fisuri periculoase pe un pod din Capitală

Situaţia privind starea podurilor din Chișinău nu mai este o noutate. Multe dintre acestea necesită reparații capitale urgente. Prioritare pentru reabilitare sunt podurile de pe arterele Mihai Viteazul, Ismail și Grigore Vieru construite în urmă cu 40 ani sau mai mult.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 12:05

Accident grav în Chișinău. Pompierii și ambulanța la fața locului/ FOTO

Accident grav în Chișinău. Pompierii și ambulanța la fața locului/ FOTO

Accident grav în Chișinău. Pompierii și ambulanța la fața locului. Totul s-a întâmplat recent pe strada Miron Costin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 11:05

Florin Călinescu îl mitraliază pe Klaus Iohannis: Mă obligaţi ca gladiator să intru în arenă

Florin Călinescu îl mitraliază pe Klaus Iohannis: Mă obligaţi ca gladiator să intru în arenă Din editia print

Florin Călinescu, celebru om de televiziune şi, mai recent, politician, este foarte dur la adresa preşedintelui Iohannis, căruia nu i-a acordat decât două săptămâni în care să vadă cum are de gând să-şi înceapă noul mandat la Palatul Cotroceni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 10:35

Berlinul a decretat stare de urgenţă climatică

Berlinul a decretat stare de urgenţă climatică

Senatul Berlinului a decretat marţi "stare de urgenţă climatică" pentru capitala Germaniei, deschizând astfel calea spre noi eforturi de a acţiona în vederea combaterii efectelor generate de schimbările climatice, informează DPA. "Am scos în evidenţă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 10:10

De nebănuit! Adevărul despre untura de porc pe care nimeni nu îl spune

De nebănuit! Adevărul despre untura de porc pe care nimeni nu îl spune

Grăsimile animale au fost dintotdeauna criticate şi combătute de mare parte din nutriţioniştii care se aflau în căutarea dietei şi stilului de viaţă perfect. Cu toate astea, untura are proprietăţi benefice nebănuite şi este unul din cele mai sănătoate produse din casele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 10:07

Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă și-a găsit mireasa măritată cu altul

Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă și-a găsit mireasa măritată cu altul

Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă a constatat că, în acest timp, femeia cu care urma să-și petreacă restul zilelor își găsise deja un alt partener. Mirele a ajuns cu câteva ore întârziere la ceremonia programată...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 10:04

Lansare aniversară: ,,Nicolae Osmochescu: Biobibliografie,,

Lansare aniversară: ,,Nicolae Osmochescu: Biobibliografie,,

Lucrarea a fost realizată cu ocazia aniversării a 75-a a doctorului în drept Nicolae Osmochescu – personalitate de notorietate a jurisprudenței naționale, promotor, prin forța propriului exemplu al Adevărului și Dreptății ca valori supreme, iar știința juridică ca mod de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:35

Summit la Paris: Kievul regretă că a obținut puține rezultate, Moscova – mulțumită

Summit la Paris: Kievul regretă că a obținut puține rezultate, Moscova – mulțumită

Preşedintele rus Vladimir Putin a salutat luni summitul de la Paris privind Ucraina drept un ”pas important” spre o dezescaladare şi ”fără îndoială” o dezgheţare, adăugând că ”Rusia va face tot ce depinde de ea pentru încetarea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:25

VIDEO// Atac armat în Jersey City. Presă: Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori

VIDEO// Atac armat în Jersey City. Presă: Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori

Cel puţin patru persoane au fost ucise în incidentul armat produs marţi după-amiază în Jersey City, în statul american New Jersey, afirmă surse citate de postul NBC New York, confirmând şi moartea a doi suspecţi. Ar fi vorba despre traficanți de droguri care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:18

Pericolul unor noi erupţii vulcanice pe insula morţii din Noua Zeelandă împiedică recuperarea cadavrelor rămase acolo

Pericolul unor noi erupţii vulcanice pe insula morţii din Noua Zeelandă împiedică recuperarea cadavrelor rămase acolo

Trepidaţiile din ce în ce mai puternice resimţite pe o insulă vulcanică din Noua Zeelandă au împiedicat eforturile autorităților de a recupera cadavrele a opt persoane care se pare că au rămas pe insulă, la două zile după erupţia care a surprins zeci de turiști, potrivit...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:15

Un influencer de pe rețelele de socializare a primit 14 ani de închisoare după ce a vrut să obțină un site cu forța

Un influencer de pe rețelele de socializare a primit 14 ani de închisoare după ce a vrut să obțină un site cu forța

Un influencer de pe rețelele de socializare a fost condamnat la 14 ani de închisoare după ce a plănuit să preia controlul asupra unui site cu forța, informează CNN. Rossi Lothario Adams, de 27 de ani, din Cedar Rapids, Iowa, a fost acuzat și găsit vinovat de conspirație pentru a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:11

A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

După ce a tăiat o găină care nu făcuse niciun ou în 5 ani, nu mică i-a fost mirarea să găsească înăuntru o bilă de mărimea unei mingi de tenis, care ar putea să-i aducă femeii bani frumoși. Cam 350.000 de dolari! Știind că se apropie o reuniune de familie, Du...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:06

Primul avion electric a fost testat cu succes în Canada

Primul avion electric a fost testat cu succes în Canada

 Primul avion complet electric din lume a efectuat un test de zbor deasupra orașului canadian Vancouver, zburând timp de 15 minute. „Zborul dovedește că aviația comercială în formă electrică este plauzibilă”, a spus Roei Ganzarski, directorul companiei de...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Decembrie 2019, ora: 08:58

Cum vrea să SCHIMBE Uniunea Europeană regulile de ACCEPTARE a unor noi membri, după ce negocierile de aderare cu Albania şi Macedonia de Nord au fost blocate

Cum vrea să SCHIMBE Uniunea Europeană regulile de ACCEPTARE a unor noi membri, după ce negocierile de aderare cu Albania şi Macedonia de Nord au fost blocate

Uniunea Europeană a anunţat că în luna ianuarie va propune o nouă procedură pentru acceptarea de noi membri, răspunzând astfel opoziţiei exprimate de Franţa faţă de lansarea negocierilor de aderare cu Albania şi Macedonia de Nord, transmite dpa, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 08:52

Reacția lui Adrian Năstase după ce președintele Iohannis a anunțat că-i retrage decorația

Reacția lui Adrian Năstase după ce președintele Iohannis a anunțat că-i retrage decorația

Fostul premier Adrian Năstase a reacționat, marți seară, pe blogul său, la informația că președintele Klaus Iohannis va retrage decorațiile tuturor persoanelor condamnate, inclusiv lui. „Gestul său meschin de astăzi nu prevestește nimic bun”, scrie fostul lider PSD,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 08:50

Statele Unite ameninţă Rusia cu o ripostă în cazul ingerinţelor electorale

Statele Unite ameninţă Rusia cu o ripostă în cazul ingerinţelor electorale

Statele Unite vor riposta în cazul în care Rusia ori altă ţară vor interveni în scrutinul prezidenţial american, i-a transmis marţi seară secretarul de Stat Mike Pompeo lui Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, potrivit Mediafax. „Dacă Rusia ori vreun alt...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 08:46

Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, „Red Union Fenosa" anunţă că miercuri, 11 decembrie, vor avea loc lucrări programate

Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, „Red Union Fenosa" anunţă că miercuri, 11 decembrie, vor avea loc lucrări programate

Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „Red Union Fenosa" S.A. anunţă că miercuri, 11 decembrie 2019, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 08:37

Prim-ministrul Chicu cheamă președinții de raioane la conlucrare eficientă în soluționarea problemelor țării

Prim-ministrul Chicu cheamă președinții de raioane la conlucrare eficientă în soluționarea problemelor țării

Premierul Ion Chicu a felicitat conducătorii administrațiilor publice locale nou-aleși pentru rezultatele obținute la scrutinul din 20 octombrie. Declarația a avut loc astăzi, la ședința comună a membrilor Guvernului cu președinții de raioane și primarii orașelor Chișinău și...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)