Astăzi 13 Decembrie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 19:45
Abonamente

Horoscop 2 Decembrie 2019, ora 07:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 DECEMBRIE 2019. JUPITER INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de marea intrare a lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, întocmai în semnul lor zodiacal, un aspect cu o însemnănate remarcabilă pentru acești nativi, dar și pentru restul zodiilor. Jupiter este planeta abundenței, a șansei, a marilor oportunități din viață, a bogățiilor materiale și spirituale, a expansiunii, iar atunci când intră în rigida, conservatoarea și răbdătoarea zodie a Capricornului, energia sa este mult domolită și limitată. Cu alte cuvinte, Jupiter nu mai are aceeași putere exuberantă, aspect care, pentru cei superficiali și oportuniști, nu va fi deloc plăcut.

Jupiter va traversa Capricornul timp de 1 an de zile, până pe 19 decembrie 2020, timp în care se va supune lui Saturn și Pluton, ambele aflate în acest semn zodiacal. Astfel, el va veni cu desaga plină de oportunități, însă ne ve care răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a ne bucura de ele. Dacă în semnul anterior, în Săgetător, Jupiter era guvernator, și ne punea norocol pe tavă, acum ne cere să facem dovada că merităm să-l primim.

Jupiter în zodia Capricorn ne înarmează cu multă disciplină și seriozitate, ne responsabilizează și ne cere mai multă încredere în noi, ne cere să revenim cu picioarele pe pământ și să ne conturăm niște aspirații de viitor mult mai realizabile, mai reale. Va fi o perioadă în care ne vom dori ascensiune profesională, poziție socială, recunoaștere, vom avea țeluri mărețe, însă va trebui să muncim mult mai mult pentru a ni le atinge. Acest tranzit vine și cu o recompensă pentru cei care au muncit cu consecvență pentru a-și atinge obiectivele, aceștia vor fi, de fapt, norocoșii anului 2020, cei care vor culege roadele muncii lor.


Zodiile avantajate de acest tranzit al lui Jupiter sunt cele de pământ, Taurul, Fecioara și Capricornul și, de asemenea, cei care au planete în astrograma natala în semnul Capricorn. Pentru aceștia va urma o perioadă de oportunități și șanse, însă sub semnul responsabilității, al perseverenței, al muncii și mai ales al răbdării.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit întocmai în casa carierei și a ascensiunii profesionale, sector guvernat de Capricorn, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor avea șanse mari de a-și atinge visurile și aspirațiile profesioanle. Va urma un an în care scopurile vor fi mult mai clar definite, Berbecii vor lupta cu multă responsabilitate pentru a obține ceea ce-și doresc și vom vedea foarte mulți nativi care-și schimbă domeniul de activitate sau care vor avansa în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate aduce șansa de a se face remarcați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor dori să învețe, să studieze, iar Jupiter le va aduce expansiune prin cunoaștere, însă le va cere să fie mai responsabili în modul de acumulare a informației. O serie de prejudecăți vor fi lăsate în spate, iar principiile și filozofiile de viață ale nativilor vor deveni subiect de interes, de analiză. Taurii pot avea marea șansă de a evolua, de a avansa personal sau profesional prin studiu, prin integrarea în viața lor a unor noi domenii de cunoaștere. Unii nativi pot învăța o limbă străină nouă, alții se pot muta din țară, pot pleca în străinătate pentru un job mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a pleca înr-o călătorie sau, cel puțin, de a o planifica.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni acest tranzit al lui Jupiter, guvernatorul parteneriatelor, prin semnul Capricornului va aduce șansa de a-și îmbunătăți situația financiară prin colaborări, asocieri, dar și cu ajutorul partenerului de viață. Poate fi vorba inclusiv de o afacere de familie, de o moștenire, de un partaj, de obținerea unui credit, de un proces câștigat după multe eforturi. De asemenea, nativii fi stimulați să-și descopere latura sexuală, să se cunoască mai bine în intimitate. Cu toate că nu sunt un semn al prejudecăților, acum ar putea lăsa în spate rigiditatea sexuală. Totodată, acest tranzit poate însemna o viață sexuală mult mai activă în cuplu și nu numai. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o sumă de bani nesperată, returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Jupiter în tranzit prin Capricorn va activa sectorul parteneriatelor și al căsătoriei, iar cei născuți în zodia Rac care au întâmpinat dificultăți în cuplu, care s-au luptat până acum să-și consolideze povestea de iubire, acum vor avea șansa să o facă, însă cu multă răbdare și perseverență. Cei singuri pot întâlni un partener și va fi anul căsătoriilor pentru mulți nativi Rac. Pe de altă parte, profesional vor avea șansa de a avansa, prin colaborări și asocieri favorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a semna un contract avantajos, însă nu trebuie speculat și nici nu trebuie să se aștepte la câștiguri rapide.


Loading..


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de un an bun din punct de vedere al sănătății și al muncii. Nativii vor avea șansa de a vindeca o serie de afecțiuni cu care s-au confruntat până acum, vor descoperi remedii excelente, însă, totodată, li se cere mai multă atenție acordată stilului de viață. Vor fi taxați nativii care vor face excese. În ceea ce privește locul de muncă, portunitățile vor apărea, însă Leii vor trebui să dea dovadă de mai multă perseverență în atingerea scopurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai responsabili și mai muncitori la job, și nu doar azi, ci și pe întreg anul ce urmează. Mulți nativi vor schimba locul de muncă actual cu unul mai bun.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al lui Jupiter în Capricorn pe casa iubirii, a copiilor, a aventurii și a activităților artistice, distractive și de recreere. În aceste sectoare se va simți din plin influența Marelui Benefic din zodiac. Astfel, unele Fecioare își vor întâlni marea dragoste, poate chiar își vor construi propriul cămin, iar cei care deja au o familie pot deveni părinți. O aventură sentimentală poate fi asumată și transformată în relație. Atenție, însă, la excesele pe care le pot face prin modul în care se distrează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un interes crescut pentru sport și mișcare fizică, aspect care se conturează începând de azi, timp de un an de zile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea șansa de a-și îmbunătăți relația cu membrii familiei, însă șansele pe care Jupiter în Capricorn le aduce țin și de locuință și de bunurile de patrimoniu. Astfel, unii nativi își pot construi propriul cămin, se pot muta cu partenerul sau, pur și simplu, își pot schimba domiciliul. Sunt susținuți cei care vor să-și cumpere o casă, să o renoveze, însă trebuie să știe ca va fi un proces de lungă durată și că nativii vor avea nevoie de răbdare și perseverență. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un dialog constructiv, lămuritor, cu părinții sau copiii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit va veni cu o nevoie mai mare de cunoaștere, de comunicare și de socializare. Nativii vor avea șansa să-și dezvolte noi abilități, să studieze, iar cei care au afaceri ce țin de mediul online, de comunicare, comerț și transport pot fi favorizați. Modul de gândire se va extinde, iar nativii vor deveni mult mai serioși în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu frații, cu rudele, cu vecinii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se despart de guvernatorul lor, de Jupiter, și pot avea o perioadă de câteva zile în care se vor simți confuzi, demoralizați și demotivați, mai ales că Jupiter se va mai întoarce în semnul lor abia peste 12 ani. Însă, nativii nu au motive de teamă, pentru că în tranzitul său prin Capricorn va activa casa finanțelor și a banilor munciți, așa că Săgetătorii se pot aștepta la un an plin de oferte și oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. Este vorba de oportunități legate de resursele materiale, dar și emoționale și spirituale. Este de punctat și de atras atenția că nativii nu trebuie să se aștepte nicidecum la câștiguri rapide, la bani nemunciți, ci vor trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate și perseverență, de răbdare, în atingerea scopurilor financiare. Mulți nativi își vor schimba locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu exagereze cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt marii norocoși ai zodiacului deoarece Marele Benefic, Jupiter, va intra întocmai în semnul lor și le va aduce multe oportunități și șanse de expansiune, atât în sectorul vieții personale, cât și din punct de vedere profesional. Nativii vor simți o îmbunătățire a sănătății, dar și a modului în care relaționează cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce entuziasm și dorința de a învăța lucruri noi, de a-și îmbunătăți principiile de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor activa casa subconștientului, a trecutului, a introspecției, a autoanalizei, dar și a temerilor, fricilor. Fiind vorba de o casă ascunsă, Jupiter nu va avea mare putere, însă va favoriza meditația și autocunoașterea, vindecarea prin propriile puteri psihice. Posibil ca nativii să treacă prin stări de frământare, de conflict interior, să-și dorească să petreacă mai mult timp singuri, însă toatea acestea, cu multă răbdare și perseverență, vor avea rezultate favorabile pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Jupiter în tranzit prin Capricorn va activa sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, al proiectelor îndrăznețe și al acțiunilor caritabile. Nativii vor avea șansa timp de un an de zile să primească oferte de expansiune legate de aceste domenii, însă vor trebui să dea dovadă de mai multă încredere în propria lor persoană. Jupiter le guvernează casa carierei aștfel că Peștii pot avea șansa de a se face remarcați, de a avansa prin implicarea în activități umanitare sau pot primi ajutorul unei persoane din anturaj în îndeplinirea unui plan, pot obține sponsorizări și ajutor nesperat într-un proiect, însă răbdarea trebuie să le devină a doua latură. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu un prieten sau cu persoana iubită.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 13 Decembrie 2019, ora: 19:45 de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Tancurile lui Dodon și neutralitatea Din editia print

Săptămâna trecută (n.red - 2017), premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:48

Tradiție cu năbădăi. Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei. Acestea au fost furate, iar apoi lăsate la staţia terminus 31.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:35

Focuri de armă în centrul capitalei. Un polițist a fost reținut de ofițerii anticorupție, în momentul în care lua 1.000 de euro mită de la un șofer, prins anterior băut la volan. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 13 decembrie, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:54

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

La un an de la privatizare, fosta companie de stat „Air Moldova” scapă de o bună parte din povara datoriilor. „Civil Aviation Group”, actualul proprietar privat al „Air Moldova”, a reușit performanța de a rambursa, din banii câștigați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:50

România este cel mai mare exportator de viori din UE

România este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:49

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Românii sunt înnebuniţi după mezeluri, arată un studiu recent, peste 60% consumând cel puţin o dată pe săptămână astfel de produse. Nutriţioniştii şi medicii avertizează însă că mezelurile de pe piaţa românească sunt, în mare parte, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:45

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

 În amintirea anilor de copilărie, când nicio masă de sărbătoare nu era completă fără cozonac, nuci umplute, „faguri" lipiţi cu şerbet şi prăjitură albă ca zăpada, va propunem să vă aromaţi bucătăria şi să vă răsfăţaţi simţurile cu reţeta de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:39

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților. Primarul Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că aceștia pot fi întâlniți lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:36

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Ascensiunea unor sectoare, inclusiv industria, arată schimbarea tendințelor economice, a opinat în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic”, economistul Ion Tornea. Potrivit lui, asistăm la avansul sectorului construcțiilor, care a ajuns la o pondere de 10 la sută...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 13:30

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Președintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic Boris Johnson pentru victoria obținută de formațiunea sa politică, Partidul Conservator, în scrutinul parlamentar din Marea Britanie, relatează site-ul agenției Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 12:59

Ion Chicu a apreciat progresul în comunicarea dintre Guvernele Moldovei și Ucrainei

Ion Chicu a apreciat progresul în comunicarea dintre Guvernele Moldovei și Ucrainei

În viitor ar putea fi constituită o zonă economică liberă între Republica Moldova și Ucraina. Anunțul a fost făcut de premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, în cadrul unei întrevederi cu prim-ministrul Republicii Moldova Ion Chicu. La Kiev, șeful Guvernului...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 13 Decembrie 2019, ora: 11:27

Ministerul Economiei: Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni

Ministerul Economiei: Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni

De săptămâna viitoare, Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 11:00

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Probabil știi care sunt cele mai importante trăsături ale zodiei tale și cum este influențată personalitatea ta, în funcție de semnul sub care te afli și de planeta care te guvernează. Dar cunoști acele lucruri pe care un bărbat le iubește cel mai mult la tine și care te fac...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 10:06

Ion Chicu: Obiectivul creării unei zone de comerț liber în spațiul GUAM este unul spre care merită să ne mișcăm

Ion Chicu: Obiectivul creării unei zone de comerț liber în spațiul GUAM este unul spre care merită să ne mișcăm

Georgia, Ucraina, Republica Azerbaidjan și Republica Moldova, țări-membre ale GUAM caută soluții pentru identificarea căilor de simplificare a circulației oamenilor și a mărfurilor în spațiul GUAM. Subiectul a fost discutat la ședința plenară a șefilor Guvernelor statelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:48

Așa faci cel mai pufos cozonac. Rețeta tradițională cu 8 ouă

Așa faci cel mai pufos cozonac. Rețeta tradițională cu 8 ouă

Nuci crocante, scăldate în rom şi prinse în miez pufos de gălbenuş. Cozonacul umplut este o sărbătoare el însuşi! Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg făină albă, de calitate 500 ml lapte esenţă de rom şi vanilie 200 g unt, plus 30 g pentru uns tăvile 3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:48

BREAKING Victorie istorică pentru Boris Johnson și Partidul Conservator, pro-Brexit, în alegerile din Marea Britanie. Corbyn se retrage de la sefia laburiștilor după cea mai grea înfrângere din ultimul secol

BREAKING Victorie istorică pentru Boris Johnson și Partidul Conservator, pro-Brexit, în alegerile din Marea Britanie. Corbyn se retrage de la sefia laburiștilor după cea mai grea înfrângere din ultimul secol

Partidul Conservator, condus de premierul Boris Johnson, a câștigat categoric alegerile anticipate din Marea Britanie, potrivit numărătorii oficiale parțiale prezentate de presa britanică. Conservatorii pro-Brexit au obținut cel mai bun rezultat din 1987 până acum și sunt pe cale să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:47

Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți

Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți

Cel puțin o persoană a murit după ce singurul portavion din dotarea armatei Rusiei, Amiral Kuznețov, a luat foc joi dimineață în timpul lucrărilor de reparație efectuate în portul Murmansk de la Marea Arctică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:33

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

E vineri, e vineri, ura! Așteptăm ziua de vineri cu mare drag, pentru că se sfârșește munca și învățatul și avem timp pentru odihnă sau distracție.   Dacă e vineri, atunci răsfoim cele mai frumoase cărți!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:27

Valeriu Munteanu este convins că Vlad Filat va reveni în politică

Valeriu Munteanu este convins că Vlad Filat va reveni în politică

Vlad Filat va reveni în politică. Cel puțin asta susține liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. Munteanu a precizat că revenirea lui Filat pe arena politică este doar o chestiune de timp....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:23

UTIL // Adresele din Chișinău unde vor fi amenajate 14 TÂRGURI de Crăciun

UTIL // Adresele din Chișinău unde vor fi amenajate 14 TÂRGURI de Crăciun

Autoritățile capitalei anunță târguri de Crăciun în fiecare sector din Chișinău, care vor funcționa între 19 decembrie curent și 14 ianuarie 2020. Cele mai multe dintre acestea, opt la număr, vor funcționa în sectorul Centru. Târgurile de Crăciun...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:16

Aureliu Ciocoi, despre întâlnirea cu omologul român: „Am rămas și eu un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”

Aureliu Ciocoi, despre întâlnirea cu omologul român: „Am rămas și eu un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”

Ministrul Afacerilor Externe Aureliu Ciocoi spune că a rămas „un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”, în urma întâlnirii cu omologul român, Bogdan Aurescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:14

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A dispărut fără urmă. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată de către oamenii legii. Minora a plecat din casă în data de 11 decembrie şi nu s-a mai întors.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)