Astăzi 25 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 18:10
Abonamente

Horoscop 2 Decembrie 2019, ora 07:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 DECEMBRIE 2019. JUPITER INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de marea intrare a lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, întocmai în semnul lor zodiacal, un aspect cu o însemnănate remarcabilă pentru acești nativi, dar și pentru restul zodiilor. Jupiter este planeta abundenței, a șansei, a marilor oportunități din viață, a bogățiilor materiale și spirituale, a expansiunii, iar atunci când intră în rigida, conservatoarea și răbdătoarea zodie a Capricornului, energia sa este mult domolită și limitată. Cu alte cuvinte, Jupiter nu mai are aceeași putere exuberantă, aspect care, pentru cei superficiali și oportuniști, nu va fi deloc plăcut.

Jupiter va traversa Capricornul timp de 1 an de zile, până pe 19 decembrie 2020, timp în care se va supune lui Saturn și Pluton, ambele aflate în acest semn zodiacal. Astfel, el va veni cu desaga plină de oportunități, însă ne ve care răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a ne bucura de ele. Dacă în semnul anterior, în Săgetător, Jupiter era guvernator, și ne punea norocol pe tavă, acum ne cere să facem dovada că merităm să-l primim.

Jupiter în zodia Capricorn ne înarmează cu multă disciplină și seriozitate, ne responsabilizează și ne cere mai multă încredere în noi, ne cere să revenim cu picioarele pe pământ și să ne conturăm niște aspirații de viitor mult mai realizabile, mai reale. Va fi o perioadă în care ne vom dori ascensiune profesională, poziție socială, recunoaștere, vom avea țeluri mărețe, însă va trebui să muncim mult mai mult pentru a ni le atinge. Acest tranzit vine și cu o recompensă pentru cei care au muncit cu consecvență pentru a-și atinge obiectivele, aceștia vor fi, de fapt, norocoșii anului 2020, cei care vor culege roadele muncii lor.

Loading...


Zodiile avantajate de acest tranzit al lui Jupiter sunt cele de pământ, Taurul, Fecioara și Capricornul și, de asemenea, cei care au planete în astrograma natala în semnul Capricorn. Pentru aceștia va urma o perioadă de oportunități și șanse, însă sub semnul responsabilității, al perseverenței, al muncii și mai ales al răbdării.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit întocmai în casa carierei și a ascensiunii profesionale, sector guvernat de Capricorn, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor avea șanse mari de a-și atinge visurile și aspirațiile profesioanle. Va urma un an în care scopurile vor fi mult mai clar definite, Berbecii vor lupta cu multă responsabilitate pentru a obține ceea ce-și doresc și vom vedea foarte mulți nativi care-și schimbă domeniul de activitate sau care vor avansa în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate aduce șansa de a se face remarcați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor dori să învețe, să studieze, iar Jupiter le va aduce expansiune prin cunoaștere, însă le va cere să fie mai responsabili în modul de acumulare a informației. O serie de prejudecăți vor fi lăsate în spate, iar principiile și filozofiile de viață ale nativilor vor deveni subiect de interes, de analiză. Taurii pot avea marea șansă de a evolua, de a avansa personal sau profesional prin studiu, prin integrarea în viața lor a unor noi domenii de cunoaștere. Unii nativi pot învăța o limbă străină nouă, alții se pot muta din țară, pot pleca în străinătate pentru un job mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a pleca înr-o călătorie sau, cel puțin, de a o planifica.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni acest tranzit al lui Jupiter, guvernatorul parteneriatelor, prin semnul Capricornului va aduce șansa de a-și îmbunătăți situația financiară prin colaborări, asocieri, dar și cu ajutorul partenerului de viață. Poate fi vorba inclusiv de o afacere de familie, de o moștenire, de un partaj, de obținerea unui credit, de un proces câștigat după multe eforturi. De asemenea, nativii fi stimulați să-și descopere latura sexuală, să se cunoască mai bine în intimitate. Cu toate că nu sunt un semn al prejudecăților, acum ar putea lăsa în spate rigiditatea sexuală. Totodată, acest tranzit poate însemna o viață sexuală mult mai activă în cuplu și nu numai. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o sumă de bani nesperată, returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Jupiter în tranzit prin Capricorn va activa sectorul parteneriatelor și al căsătoriei, iar cei născuți în zodia Rac care au întâmpinat dificultăți în cuplu, care s-au luptat până acum să-și consolideze povestea de iubire, acum vor avea șansa să o facă, însă cu multă răbdare și perseverență. Cei singuri pot întâlni un partener și va fi anul căsătoriilor pentru mulți nativi Rac. Pe de altă parte, profesional vor avea șansa de a avansa, prin colaborări și asocieri favorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a semna un contract avantajos, însă nu trebuie speculat și nici nu trebuie să se aștepte la câștiguri rapide.


Loading..


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de un an bun din punct de vedere al sănătății și al muncii. Nativii vor avea șansa de a vindeca o serie de afecțiuni cu care s-au confruntat până acum, vor descoperi remedii excelente, însă, totodată, li se cere mai multă atenție acordată stilului de viață. Vor fi taxați nativii care vor face excese. În ceea ce privește locul de muncă, portunitățile vor apărea, însă Leii vor trebui să dea dovadă de mai multă perseverență în atingerea scopurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai responsabili și mai muncitori la job, și nu doar azi, ci și pe întreg anul ce urmează. Mulți nativi vor schimba locul de muncă actual cu unul mai bun.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al lui Jupiter în Capricorn pe casa iubirii, a copiilor, a aventurii și a activităților artistice, distractive și de recreere. În aceste sectoare se va simți din plin influența Marelui Benefic din zodiac. Astfel, unele Fecioare își vor întâlni marea dragoste, poate chiar își vor construi propriul cămin, iar cei care deja au o familie pot deveni părinți. O aventură sentimentală poate fi asumată și transformată în relație. Atenție, însă, la excesele pe care le pot face prin modul în care se distrează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un interes crescut pentru sport și mișcare fizică, aspect care se conturează începând de azi, timp de un an de zile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea șansa de a-și îmbunătăți relația cu membrii familiei, însă șansele pe care Jupiter în Capricorn le aduce țin și de locuință și de bunurile de patrimoniu. Astfel, unii nativi își pot construi propriul cămin, se pot muta cu partenerul sau, pur și simplu, își pot schimba domiciliul. Sunt susținuți cei care vor să-și cumpere o casă, să o renoveze, însă trebuie să știe ca va fi un proces de lungă durată și că nativii vor avea nevoie de răbdare și perseverență. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un dialog constructiv, lămuritor, cu părinții sau copiii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit va veni cu o nevoie mai mare de cunoaștere, de comunicare și de socializare. Nativii vor avea șansa să-și dezvolte noi abilități, să studieze, iar cei care au afaceri ce țin de mediul online, de comunicare, comerț și transport pot fi favorizați. Modul de gândire se va extinde, iar nativii vor deveni mult mai serioși în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu frații, cu rudele, cu vecinii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se despart de guvernatorul lor, de Jupiter, și pot avea o perioadă de câteva zile în care se vor simți confuzi, demoralizați și demotivați, mai ales că Jupiter se va mai întoarce în semnul lor abia peste 12 ani. Însă, nativii nu au motive de teamă, pentru că în tranzitul său prin Capricorn va activa casa finanțelor și a banilor munciți, așa că Săgetătorii se pot aștepta la un an plin de oferte și oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. Este vorba de oportunități legate de resursele materiale, dar și emoționale și spirituale. Este de punctat și de atras atenția că nativii nu trebuie să se aștepte nicidecum la câștiguri rapide, la bani nemunciți, ci vor trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate și perseverență, de răbdare, în atingerea scopurilor financiare. Mulți nativi își vor schimba locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu exagereze cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt marii norocoși ai zodiacului deoarece Marele Benefic, Jupiter, va intra întocmai în semnul lor și le va aduce multe oportunități și șanse de expansiune, atât în sectorul vieții personale, cât și din punct de vedere profesional. Nativii vor simți o îmbunătățire a sănătății, dar și a modului în care relaționează cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce entuziasm și dorința de a învăța lucruri noi, de a-și îmbunătăți principiile de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor activa casa subconștientului, a trecutului, a introspecției, a autoanalizei, dar și a temerilor, fricilor. Fiind vorba de o casă ascunsă, Jupiter nu va avea mare putere, însă va favoriza meditația și autocunoașterea, vindecarea prin propriile puteri psihice. Posibil ca nativii să treacă prin stări de frământare, de conflict interior, să-și dorească să petreacă mai mult timp singuri, însă toatea acestea, cu multă răbdare și perseverență, vor avea rezultate favorabile pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Jupiter în tranzit prin Capricorn va activa sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, al proiectelor îndrăznețe și al acțiunilor caritabile. Nativii vor avea șansa timp de un an de zile să primească oferte de expansiune legate de aceste domenii, însă vor trebui să dea dovadă de mai multă încredere în propria lor persoană. Jupiter le guvernează casa carierei aștfel că Peștii pot avea șansa de a se face remarcați, de a avansa prin implicarea în activități umanitare sau pot primi ajutorul unei persoane din anturaj în îndeplinirea unui plan, pot obține sponsorizări și ajutor nesperat într-un proiect, însă răbdarea trebuie să le devină a doua latură. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu un prieten sau cu persoana iubită.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 18:10 de Mihaela Culcinschi

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Deputatul fracțiunii „Edinaia Rossia” din Duma de Stat, Evgheni Fedorov, a declarat că scopul Federației Ruse constă în capturarea tuturor republicilor ex-sovietice și recuperarea teritoriilor „Rusiei mari”, după hotarele stabilite în 1945, transmite...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 25 Ianuarie 2020, ora: 15:39

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT -  Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:21

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut vineri un lanț uman în jurul unor vestigii antice din centrul orașului, în semn de protest față de construcția unui bloc de patru etaje care urmează să fie ridicat într-o zonă protejată istoric, relateaza info-sud-est.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:18

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Un bărbat care se îndrepta cu maşina din Scoţia spre Republica Moldova şi care se rătăcise în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara a fost salvat de pompieri. El setase GPS-ul pentru „drumul cel mai scurt” spre Chişinău, dar a cerut ajutor după ce nu a mai putut înainta cu...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 15:15

opinie Anatol Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

Anatol  Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

„O spun din start: nu-s antisemit, sunt patriot nu doar la sărbători naționale sau în campanii elctorale și nu dețin încă cetățenia română„, afirmă Anatol Moraru într-o opinie pe site-ul nordnews.md 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:09

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Platforma DA a făcut un apel repetat către forțele proeuropene și naționale în vederea identificării unui candidat unic ce va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din circumscripția nr. 38, ce se vor desfășura la data de 15 martie, în caz contrar, Andrei Năstase a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:00

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Descoperire macabră în localitatea Coșernița, Florești. O femeie a fost găsită fără suflare după ce a fost ucisă cu sânge rece în propria casă. Cazul a avut loc ieri, 24 ianuarie. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Florești, Ina Moscaliuc a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

Socotelile de la Chișinău, diferite de cele din circumscripție. Președintele organizației PAS de la Hîncești: „Îl vom susține pe Grigore Cobzac”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 11:44

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

 Volumul transbordărilor de mărfuri prin Portul Internațional Liber Giurgiulești (PILG) a crescut cu 3%, înregistrând un nou record de aproape 1.1 mln tone în 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:49

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

Vladislav Surkov, care a ocupat funcția de președinte, și-a dat demisia din funcția publică, a declarat pentru Interfax directorul Centrului pentru Condiții Politice, Alexey Chesnakov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:47

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Darea în concesiune, în 2013, a Aeroportului Internațional Chișinău a fost soluția optimă în situația dificilă financiară în care se pomenise atunci principala aerogară a țării. De atunci și până acum au fost realizate multe lucruri care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:12

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:04

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Vremurile pe care le traim parca sunt pe repede inainte. Asa pot aparea agitatia si anxietatea. Iata care sunt obiceiurile pe care ar trebui sa le adopti ca sa te poti relaxa si sa reduci anxietatea. Evita mesajele si urmarirea lor prin social media Pana la 60% dintre angajati isi verifica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:39

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume este o optiune ideala pentru o masa savuroasa si rapida. Iata 10 retete simple pe care le poti prepara pentru toata familia. Aici gasesti o colectie de supe si ciorbe delicioase. 1. Supa crema de legume si ardei copt Ingrediente  Supa crema de legume si ardei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:27

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Trei pasageri dintr-un taxi dintre care un minor au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs în capitală în prima jumătate a zilei de 24 ianuarie.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 25 Ianuarie 2020, ora: 08:23 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:17

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

 China a anunţat vineri închiderea unor porţiuni din Marele Zid, precum şi a unor populare atracţii turistice din zona Beijing-ului, în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care a făcut deja 26 de victime, informează AFP. Mormintele Ming...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:12

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

Jucătoarea română Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe kazaha Iulia Putinţeva cu 6-1, 6-4, sâmbătă, la Melbourne. Halep (28 ani), a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 25 Ianuarie 2020, ora: 07:48

La 25 ianuarie 1475, Ștefan cel Mare anunță victoria de la Vaslui. În 1918, Ucraina își declară independența față de Rusia bolșevică. În 1949 s-a creat CAER. Iar în 2004, roverul Opportunity a atins suprafața planetei Marte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 07:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 25 Ianuarie 2020, ora: 06:33

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

Liderul unionist George Simion și jurnalistul Claudiu Târziu au fost aleși astăzi, în cadrul Congresului național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), copreședinți ai formațiunii politice. La același eveniment care s-a desfășurat la Iași, de Ziua Unirii...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 25 Ianuarie 2020, ora: 06:31

3 femei geniale din zodiac

3 femei geniale din zodiac

Fiecare femeie este înzestrată cu propriile calități care o evidențiază de celelalte, așa că ea trebuie să profite din plin de ele pentru a se face remarcată și pentru a-i cuceri pe cei din jur. Este foarte bine cunoscut faptul că femeile au propriul farmec ce iese prin toți...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 25 Ianuarie 2020, ora: 05:22

Micul dejun te poate ajuta să fii într-o formă fizică mai bună.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 04:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 01:25

ALERTĂ /// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

ALERTĂ /// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

 Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)