Astăzi 4 Iulie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la 3 Iulie 2020
Abonamente

Horoscop 2 Decembrie 2019, ora 07:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 DECEMBRIE 2019. JUPITER INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de marea intrare a lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, întocmai în semnul lor zodiacal, un aspect cu o însemnănate remarcabilă pentru acești nativi, dar și pentru restul zodiilor. Jupiter este planeta abundenței, a șansei, a marilor oportunități din viață, a bogățiilor materiale și spirituale, a expansiunii, iar atunci când intră în rigida, conservatoarea și răbdătoarea zodie a Capricornului, energia sa este mult domolită și limitată. Cu alte cuvinte, Jupiter nu mai are aceeași putere exuberantă, aspect care, pentru cei superficiali și oportuniști, nu va fi deloc plăcut.

Jupiter va traversa Capricornul timp de 1 an de zile, până pe 19 decembrie 2020, timp în care se va supune lui Saturn și Pluton, ambele aflate în acest semn zodiacal. Astfel, el va veni cu desaga plină de oportunități, însă ne ve care răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a ne bucura de ele. Dacă în semnul anterior, în Săgetător, Jupiter era guvernator, și ne punea norocol pe tavă, acum ne cere să facem dovada că merităm să-l primim.

Jupiter în zodia Capricorn ne înarmează cu multă disciplină și seriozitate, ne responsabilizează și ne cere mai multă încredere în noi, ne cere să revenim cu picioarele pe pământ și să ne conturăm niște aspirații de viitor mult mai realizabile, mai reale. Va fi o perioadă în care ne vom dori ascensiune profesională, poziție socială, recunoaștere, vom avea țeluri mărețe, însă va trebui să muncim mult mai mult pentru a ni le atinge. Acest tranzit vine și cu o recompensă pentru cei care au muncit cu consecvență pentru a-și atinge obiectivele, aceștia vor fi, de fapt, norocoșii anului 2020, cei care vor culege roadele muncii lor.

Loading...


Zodiile avantajate de acest tranzit al lui Jupiter sunt cele de pământ, Taurul, Fecioara și Capricornul și, de asemenea, cei care au planete în astrograma natala în semnul Capricorn. Pentru aceștia va urma o perioadă de oportunități și șanse, însă sub semnul responsabilității, al perseverenței, al muncii și mai ales al răbdării.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit întocmai în casa carierei și a ascensiunii profesionale, sector guvernat de Capricorn, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor avea șanse mari de a-și atinge visurile și aspirațiile profesioanle. Va urma un an în care scopurile vor fi mult mai clar definite, Berbecii vor lupta cu multă responsabilitate pentru a obține ceea ce-și doresc și vom vedea foarte mulți nativi care-și schimbă domeniul de activitate sau care vor avansa în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate aduce șansa de a se face remarcați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor dori să învețe, să studieze, iar Jupiter le va aduce expansiune prin cunoaștere, însă le va cere să fie mai responsabili în modul de acumulare a informației. O serie de prejudecăți vor fi lăsate în spate, iar principiile și filozofiile de viață ale nativilor vor deveni subiect de interes, de analiză. Taurii pot avea marea șansă de a evolua, de a avansa personal sau profesional prin studiu, prin integrarea în viața lor a unor noi domenii de cunoaștere. Unii nativi pot învăța o limbă străină nouă, alții se pot muta din țară, pot pleca în străinătate pentru un job mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a pleca înr-o călătorie sau, cel puțin, de a o planifica.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni acest tranzit al lui Jupiter, guvernatorul parteneriatelor, prin semnul Capricornului va aduce șansa de a-și îmbunătăți situația financiară prin colaborări, asocieri, dar și cu ajutorul partenerului de viață. Poate fi vorba inclusiv de o afacere de familie, de o moștenire, de un partaj, de obținerea unui credit, de un proces câștigat după multe eforturi. De asemenea, nativii fi stimulați să-și descopere latura sexuală, să se cunoască mai bine în intimitate. Cu toate că nu sunt un semn al prejudecăților, acum ar putea lăsa în spate rigiditatea sexuală. Totodată, acest tranzit poate însemna o viață sexuală mult mai activă în cuplu și nu numai. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o sumă de bani nesperată, returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Jupiter în tranzit prin Capricorn va activa sectorul parteneriatelor și al căsătoriei, iar cei născuți în zodia Rac care au întâmpinat dificultăți în cuplu, care s-au luptat până acum să-și consolideze povestea de iubire, acum vor avea șansa să o facă, însă cu multă răbdare și perseverență. Cei singuri pot întâlni un partener și va fi anul căsătoriilor pentru mulți nativi Rac. Pe de altă parte, profesional vor avea șansa de a avansa, prin colaborări și asocieri favorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a semna un contract avantajos, însă nu trebuie speculat și nici nu trebuie să se aștepte la câștiguri rapide.


Loading..


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de un an bun din punct de vedere al sănătății și al muncii. Nativii vor avea șansa de a vindeca o serie de afecțiuni cu care s-au confruntat până acum, vor descoperi remedii excelente, însă, totodată, li se cere mai multă atenție acordată stilului de viață. Vor fi taxați nativii care vor face excese. În ceea ce privește locul de muncă, portunitățile vor apărea, însă Leii vor trebui să dea dovadă de mai multă perseverență în atingerea scopurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai responsabili și mai muncitori la job, și nu doar azi, ci și pe întreg anul ce urmează. Mulți nativi vor schimba locul de muncă actual cu unul mai bun.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al lui Jupiter în Capricorn pe casa iubirii, a copiilor, a aventurii și a activităților artistice, distractive și de recreere. În aceste sectoare se va simți din plin influența Marelui Benefic din zodiac. Astfel, unele Fecioare își vor întâlni marea dragoste, poate chiar își vor construi propriul cămin, iar cei care deja au o familie pot deveni părinți. O aventură sentimentală poate fi asumată și transformată în relație. Atenție, însă, la excesele pe care le pot face prin modul în care se distrează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un interes crescut pentru sport și mișcare fizică, aspect care se conturează începând de azi, timp de un an de zile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea șansa de a-și îmbunătăți relația cu membrii familiei, însă șansele pe care Jupiter în Capricorn le aduce țin și de locuință și de bunurile de patrimoniu. Astfel, unii nativi își pot construi propriul cămin, se pot muta cu partenerul sau, pur și simplu, își pot schimba domiciliul. Sunt susținuți cei care vor să-și cumpere o casă, să o renoveze, însă trebuie să știe ca va fi un proces de lungă durată și că nativii vor avea nevoie de răbdare și perseverență. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un dialog constructiv, lămuritor, cu părinții sau copiii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit va veni cu o nevoie mai mare de cunoaștere, de comunicare și de socializare. Nativii vor avea șansa să-și dezvolte noi abilități, să studieze, iar cei care au afaceri ce țin de mediul online, de comunicare, comerț și transport pot fi favorizați. Modul de gândire se va extinde, iar nativii vor deveni mult mai serioși în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu frații, cu rudele, cu vecinii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se despart de guvernatorul lor, de Jupiter, și pot avea o perioadă de câteva zile în care se vor simți confuzi, demoralizați și demotivați, mai ales că Jupiter se va mai întoarce în semnul lor abia peste 12 ani. Însă, nativii nu au motive de teamă, pentru că în tranzitul său prin Capricorn va activa casa finanțelor și a banilor munciți, așa că Săgetătorii se pot aștepta la un an plin de oferte și oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. Este vorba de oportunități legate de resursele materiale, dar și emoționale și spirituale. Este de punctat și de atras atenția că nativii nu trebuie să se aștepte nicidecum la câștiguri rapide, la bani nemunciți, ci vor trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate și perseverență, de răbdare, în atingerea scopurilor financiare. Mulți nativi își vor schimba locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu exagereze cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt marii norocoși ai zodiacului deoarece Marele Benefic, Jupiter, va intra întocmai în semnul lor și le va aduce multe oportunități și șanse de expansiune, atât în sectorul vieții personale, cât și din punct de vedere profesional. Nativii vor simți o îmbunătățire a sănătății, dar și a modului în care relaționează cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce entuziasm și dorința de a învăța lucruri noi, de a-și îmbunătăți principiile de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor activa casa subconștientului, a trecutului, a introspecției, a autoanalizei, dar și a temerilor, fricilor. Fiind vorba de o casă ascunsă, Jupiter nu va avea mare putere, însă va favoriza meditația și autocunoașterea, vindecarea prin propriile puteri psihice. Posibil ca nativii să treacă prin stări de frământare, de conflict interior, să-și dorească să petreacă mai mult timp singuri, însă toatea acestea, cu multă răbdare și perseverență, vor avea rezultate favorabile pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Jupiter în tranzit prin Capricorn va activa sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, al proiectelor îndrăznețe și al acțiunilor caritabile. Nativii vor avea șansa timp de un an de zile să primească oferte de expansiune legate de aceste domenii, însă vor trebui să dea dovadă de mai multă încredere în propria lor persoană. Jupiter le guvernează casa carierei aștfel că Peștii pot avea șansa de a se face remarcați, de a avansa prin implicarea în activități umanitare sau pot primi ajutorul unei persoane din anturaj în îndeplinirea unui plan, pot obține sponsorizări și ajutor nesperat într-un proiect, însă răbdarea trebuie să le devină a doua latură. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu un prieten sau cu persoana iubită.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:48

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

 Cazul deputatului Ștefan Gațcan, sechestrat, amenințat și forțat să depună mandatul de deputat creează deja precedente periculoase. Secretarul general al Partidului Democrat, deputatul Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne le-a cerut joi, în plenul Parlamentului și altor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iulie 2020, ora: 14:13

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

 O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 14:09

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 14:09

exclusiv SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

Încă sub ministeriul lui Miliutin s-au luat nişte dispoziţiuni privitoare la poporaţiunile semi-civile, semi-militare ale imperiului, adică la aşa-numiţii cazaci. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 14:07

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:01

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) avertizează că rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon se pregătește să pună în aplicare o serie de scenarii hibride...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 12:34

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

Remediu pentru infecția provocată de mușcătura de căpușă. Încă din luna mai, vaccinul împotriva encefalitei de căpușă a fost adus la noi în țară. Vorbim de o boală infecțioasă care poate fi transmisă la oameni imediat, după o singură înțepătură. Boala...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 12:30

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile. Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 11:58 de George Mărzencu

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici Din editia print / Foto: Nadejda Isofie

Femeile din Rezistența armată antisovietică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 11:03

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Inițiativa de creare a Partidului Aducem Europa Acasă (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, care a fost lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor R. Moldova. Zi de zi, numărul membrilor crește cu oameni de calitate,...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iulie 2020, ora: 10:53

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână şef al statului până în 2036, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 2 Iulie 2020, ora: 10:51

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Numărul de trucuri pe care oamenii s-au gândit să le folosească în bucătărie de-a lungul anilor este uluitor. Dacă știți doar câteva secrete, nu numai că învăți să gătești ca un maestru, dar, de asemenea, împiedici produsele alimentare să se strice...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 Iulie 2020, ora: 09:00

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

 Ministerul ucrainean de Externe cere Franţei să reacţioneze în mod oficial faţă de sosirea marţi în Crimeea anexată de Moscova a cinci eurodeputaţi francezi din cadrul Partidului Rassemblement National (RN, fostul FN, extremă dreapta), invitaţi de Rusia în...

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 2 Iulie 2020, ora: 08:56

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Germania îşi începe miercuri preşedinţia foarte aşteptată a Uniunii Europene (UE) printr-un avertisment al cancelarului Angela Merkel cu privire la Brexit şi la riscul real al unui ”no deal”, care ar fragiliza şi mai mult o economie europeană deja afectată de...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iulie 2020, ora: 08:47

Lipsa educaţiei ecologice

Lipsa educaţiei ecologice

Societatea modernă, prin modul în care și-a asigurat, în ultimii ani, rezervele de hrană, apă potabilă, petrol, lemn, a provocat o reală secătuire a resurselor, dar și degradarea mediului înconjurător. Terra suferă şi suferim și noi, oamenii, sau vom suferi implicit....

( ) Citeşte tot articolul

Criza 2 Iulie 2020, ora: 08:44

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Peste 350 de elefanți au murit în ultimele două luni în Botswana, în ceea ce experții au numit „un dezastru al conservării speciilor”, relatază The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iulie 2020, ora: 08:36

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

 Meteorologii au instituit un nou Cod Galben de caniculă pentru 2-6 iulie. Pe arii extinse se prevăd temperaturi maxime ale aerului cuprinse între +33 și +35 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 08:22

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 08:11

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Saturn s-a intors in Capricorn, oameni buni! Mai castigam putin timp. Perioada 22 martie – 1 iulie te-a pus in fata unei noi lumi, una pe care inca o construim. In aceasta perioada Saturn a intrat putin in Varsator, cat sa-ti atraga atentia. Acum, mesajul este clar. A venit acasa, in...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 1 Iulie 2020, ora: 13:08

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Traseismul politic, despre care este în vogă să se vorbească acum, fiind prezentat ca un fenomen prezent doar în ultimii ani exclusiv în politica moldovenească este, de fapt prezent începând cu primele parlamente de după independență. În plus, nu este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)