Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 DECEMBRIE 2019. JUPITER INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Jupiter va traversa Capricornul timp de 1 an de zile, până pe 19 decembrie 2020, timp în care se va supune lui Saturn și Pluton, ambele aflate în acest semn zodiacal. Astfel, el va veni cu desaga plină de oportunități, însă ne ve care răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a ne bucura de ele. Dacă în semnul anterior, în Săgetător, Jupiter era guvernator, și ne punea norocol pe tavă, acum ne cere să facem dovada că merităm să-l primim.

Jupiter în zodia Capricorn ne înarmează cu multă disciplină și seriozitate, ne responsabilizează și ne cere mai multă încredere în noi, ne cere să revenim cu picioarele pe pământ și să ne conturăm niște aspirații de viitor mult mai realizabile, mai reale. Va fi o perioadă în care ne vom dori ascensiune profesională, poziție socială, recunoaștere, vom avea țeluri mărețe, însă va trebui să muncim mult mai mult pentru a ni le atinge. Acest tranzit vine și cu o recompensă pentru cei care au muncit cu consecvență pentru a-și atinge obiectivele, aceștia vor fi, de fapt, norocoșii anului 2020, cei care vor culege roadele muncii lor.

Zodiile avantajate de acest tranzit al lui Jupiter sunt cele de pământ, Taurul, Fecioara și Capricornul și, de asemenea, cei care au planete în astrograma natala în semnul Capricorn. Pentru aceștia va urma o perioadă de oportunități și șanse, însă sub semnul responsabilității, al perseverenței, al muncii și mai ales al răbdării.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit întocmai în casa carierei și a ascensiunii profesionale, sector guvernat de Capricorn, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor avea șanse mari de a-și atinge visurile și aspirațiile profesioanle. Va urma un an în care scopurile vor fi mult mai clar definite, Berbecii vor lupta cu multă responsabilitate pentru a obține ceea ce-și doresc și vom vedea foarte mulți nativi care-și schimbă domeniul de activitate sau care vor avansa în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate aduce șansa de a se face remarcați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor dori să învețe, să studieze, iar Jupiter le va aduce expansiune prin cunoaștere, însă le va cere să fie mai responsabili în modul de acumulare a informației. O serie de prejudecăți vor fi lăsate în spate, iar principiile și filozofiile de viață ale nativilor vor deveni subiect de interes, de analiză. Taurii pot avea marea șansă de a evolua, de a avansa personal sau profesional prin studiu, prin integrarea în viața lor a unor noi domenii de cunoaștere. Unii nativi pot învăța o limbă străină nouă, alții se pot muta din țară, pot pleca în străinătate pentru un job mai bun. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a pleca înr-o călătorie sau, cel puțin, de a o planifica.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni acest tranzit al lui Jupiter, guvernatorul parteneriatelor, prin semnul Capricornului va aduce șansa de a-și îmbunătăți situația financiară prin colaborări, asocieri, dar și cu ajutorul partenerului de viață. Poate fi vorba inclusiv de o afacere de familie, de o moștenire, de un partaj, de obținerea unui credit, de un proces câștigat după multe eforturi. De asemenea, nativii fi stimulați să-și descopere latura sexuală, să se cunoască mai bine în intimitate. Cu toate că nu sunt un semn al prejudecăților, acum ar putea lăsa în spate rigiditatea sexuală. Totodată, acest tranzit poate însemna o viață sexuală mult mai activă în cuplu și nu numai. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o sumă de bani nesperată, returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Jupiter în tranzit prin Capricorn va activa sectorul parteneriatelor și al căsătoriei, iar cei născuți în zodia Rac care au întâmpinat dificultăți în cuplu, care s-au luptat până acum să-și consolideze povestea de iubire, acum vor avea șansa să o facă, însă cu multă răbdare și perseverență. Cei singuri pot întâlni un partener și va fi anul căsătoriilor pentru mulți nativi Rac. Pe de altă parte, profesional vor avea șansa de a avansa, prin colaborări și asocieri favorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a semna un contract avantajos, însă nu trebuie speculat și nici nu trebuie să se aștepte la câștiguri rapide.

Loading..

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de un an bun din punct de vedere al sănătății și al muncii. Nativii vor avea șansa de a vindeca o serie de afecțiuni cu care s-au confruntat până acum, vor descoperi remedii excelente, însă, totodată, li se cere mai multă atenție acordată stilului de viață. Vor fi taxați nativii care vor face excese. În ceea ce privește locul de muncă, portunitățile vor apărea, însă Leii vor trebui să dea dovadă de mai multă perseverență în atingerea scopurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai responsabili și mai muncitori la job, și nu doar azi, ci și pe întreg anul ce urmează. Mulți nativi vor schimba locul de muncă actual cu unul mai bun.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de acest tranzit al lui Jupiter în Capricorn pe casa iubirii, a copiilor, a aventurii și a activităților artistice, distractive și de recreere. În aceste sectoare se va simți din plin influența Marelui Benefic din zodiac. Astfel, unele Fecioare își vor întâlni marea dragoste, poate chiar își vor construi propriul cămin, iar cei care deja au o familie pot deveni părinți. O aventură sentimentală poate fi asumată și transformată în relație. Atenție, însă, la excesele pe care le pot face prin modul în care se distrează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un interes crescut pentru sport și mișcare fizică, aspect care se conturează începând de azi, timp de un an de zile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea șansa de a-și îmbunătăți relația cu membrii familiei, însă șansele pe care Jupiter în Capricorn le aduce țin și de locuință și de bunurile de patrimoniu. Astfel, unii nativi își pot construi propriul cămin, se pot muta cu partenerul sau, pur și simplu, își pot schimba domiciliul. Sunt susținuți cei care vor să-și cumpere o casă, să o renoveze, însă trebuie să știe ca va fi un proces de lungă durată și că nativii vor avea nevoie de răbdare și perseverență. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un dialog constructiv, lămuritor, cu părinții sau copiii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion acest tranzit va veni cu o nevoie mai mare de cunoaștere, de comunicare și de socializare. Nativii vor avea șansa să-și dezvolte noi abilități, să studieze, iar cei care au afaceri ce țin de mediul online, de comunicare, comerț și transport pot fi favorizați. Modul de gândire se va extinde, iar nativii vor deveni mult mai serioși în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu frații, cu rudele, cu vecinii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se despart de guvernatorul lor, de Jupiter, și pot avea o perioadă de câteva zile în care se vor simți confuzi, demoralizați și demotivați, mai ales că Jupiter se va mai întoarce în semnul lor abia peste 12 ani. Însă, nativii nu au motive de teamă, pentru că în tranzitul său prin Capricorn va activa casa finanțelor și a banilor munciți, așa că Săgetătorii se pot aștepta la un an plin de oferte și oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. Este vorba de oportunități legate de resursele materiale, dar și emoționale și spirituale. Este de punctat și de atras atenția că nativii nu trebuie să se aștepte nicidecum la câștiguri rapide, la bani nemunciți, ci vor trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate și perseverență, de răbdare, în atingerea scopurilor financiare. Mulți nativi își vor schimba locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu exagereze cu cheltuielile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt marii norocoși ai zodiacului deoarece Marele Benefic, Jupiter, va intra întocmai în semnul lor și le va aduce multe oportunități și șanse de expansiune, atât în sectorul vieții personale, cât și din punct de vedere profesional. Nativii vor simți o îmbunătățire a sănătății, dar și a modului în care relaționează cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce entuziasm și dorința de a învăța lucruri noi, de a-și îmbunătăți principiile de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor activa casa subconștientului, a trecutului, a introspecției, a autoanalizei, dar și a temerilor, fricilor. Fiind vorba de o casă ascunsă, Jupiter nu va avea mare putere, însă va favoriza meditația și autocunoașterea, vindecarea prin propriile puteri psihice. Posibil ca nativii să treacă prin stări de frământare, de conflict interior, să-și dorească să petreacă mai mult timp singuri, însă toatea acestea, cu multă răbdare și perseverență, vor avea rezultate favorabile pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești, Jupiter în tranzit prin Capricorn va activa sectorul prietenilor și al planurilor de viitor, al proiectelor îndrăznețe și al acțiunilor caritabile. Nativii vor avea șansa timp de un an de zile să primească oferte de expansiune legate de aceste domenii, însă vor trebui să dea dovadă de mai multă încredere în propria lor persoană. Jupiter le guvernează casa carierei aștfel că Peștii pot avea șansa de a se face remarcați, de a avansa prin implicarea în activități umanitare sau pot primi ajutorul unei persoane din anturaj în îndeplinirea unui plan, pot obține sponsorizări și ajutor nesperat într-un proiect, însă răbdarea trebuie să le devină a doua latură. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu un prieten sau cu persoana iubită.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *