Astăzi 22 August 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 16:00
Abonamente

Horoscop 20 Aprilie 2019, ora 07:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 APRILIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA TAUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de energie și bună dispoziție ca urmare a tranzitului Soarelui prin semnul lor. Tranzitul va dura până în data de 15 mai și va avea impact pozitiv asupra tuturor zodiilor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor resimți influența benefică a razelor Soarelui în sectorul financiar. Nativii vor fi foarte determinați în această perioadă să-și crească bugetul și vor apela la tot felul de tertipluri în acest sens. De asemenea, nu le vor lipsi ideile ingenioase de a face rost de bani, dar nici propunerile de asociere și colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce gânduri și griji cu privire la partea financiară, însă se vor dovedi nefondate pe parcurs.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de toată energia, dinamismul și buna dispoziție necesare pentru a-și atinge țelurile, însă nu de puține ori vor fi tentați să dea înapoi și parcă să le lipsească curajul de a acționa. De asemenea, vor fi nevoiți să-și administreze cu atenție elanul deoarece ar putea da naștere unor conflicte cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul Soarelui pe o casă a subconștientului, iar acest aspect îi va îndemna la introspecție, meditație și chiar la o stare generală apatică. Nativii s-ar putea lăsa copleșiți de gânduri și acest impact la nivel psihic îi va putea afecta și fizic. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să acorde mai multă atenție odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul prietenilor. Nativii vor fi dornici de socializare, vor empatiza mai bine cu cei din jur și chiar vor avea ocazia în toată această perioadă să cunoască persoane noi și să-și lărgească cercul de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce momente intense, pasionale în relația de cuplu.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi determinați să se preocupe de imaginea profesională, să aducă îmbunătățiri, să-și consolideze statutul și vor da dovadă de multă energie și ambiție în atingerea scopurilor la locul de muncă, mai ales dacă acestea vizează o avansare în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute relaxarea ăn activități relaxante, plimbări în natură și ieșiri cu prietenii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul călătoriilor și al studiilor. Nativii vor fi determinați să facă schimbări legate de principii, schimbări care să le aducă evoluție în carieră, motiv pentru care nu este exclus să se înscrie la un curs de dezvoltare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia să plece într-o călătorie sau, cel puțin, să se preocupe să-și cumpere bilete, să facă rezervări pentru vacanță.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul financiar. Nativii pot primi un cadou, o sumă de bani neașteptată, pot avea parte de mici câștiguri, chiar și primirea unei moșteniri (dacă este cazul), iar energia lor se va canaliza către îmbunătățirea situației materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de bani cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul partenerial. Nativii pot fi determinați de energia astrului să ia măsuri, să facă schimbări în această zonă, fie a relației de cuplu, fie a relației cu partenerii de afaceri. Nu este exclus ca energia lor să fie resimțită ca fiind conflictuală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea parte de toată energia necesară pentru a-și îndeplini în mod eficient și responsabil sarcinile profesionale și, totodată, se vor bucura de o stare generală foarte bună, ba mai mult, unele afecțiuni mai vechi putând acum să-și găsească vindecarea. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și schimbe un tratament care simt că nu dă randament.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul sentimental, al relației cu copiii și al activităților distractive și artistice. Nativii vor simți nevoia de stabilitate în relația cu persoana iubită și vor evita discuțiile în contradictoriu și tensiunile. De asemenea, relația cu copiii se va îmbunătăți și nativii vor simți nevoia să se distreze mai mult, să iasă din rutină, întreaga energie canalizând-o în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poatea duce momente pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul familiei și al locuinței. Nativii sunt sfătuiți să fie prudenți în modul de abordare a problemelor și situațiilor care vizează căminul și relația cu cei dragi, deoarece energia pe care o aduce Soarele acum, canalizată greșit, ar putea aduce conflicte și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să analizeze în amănunt o situație legată de trecutul lor, de rădăcini, tradiții, valori morale.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul informării și al acumulării de cunoștințe. Nativii vor fi determinați să se reorienteze către noi domenii de cunoaștere, către noi zone de studiu și interes în vederea formării profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 August 2019, ora: 16:00

De ce Alexei Mateevici, autorul imnului „Limba noastră”, spunea că vorbim LIMBA ROMÂNĂ?

De ce Alexei Mateevici, autorul imnului „Limba noastră”, spunea că vorbim LIMBA ROMÂNĂ?

(Cinci porunci (sfaturi) expuse în Cuvântarea rostită la Primul Congres al Învăţătorilor Moldoveni din Basarabia din 25 mai 1917)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 15:10

Mica Delegație condusă de Șoigu, care vine într-o așa-zisă vizită „oficială”, numără peste 30 de persoane

Mica Delegație condusă de Șoigu, care vine într-o așa-zisă vizită „oficială”, numără peste 30 de persoane

 Delegația ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, care vine la invitația președintelui Republicii Moldova la evenimentele din 24 august dedicate „marcării celor 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism”, numără peste 30 de persoane. Informația a fost oferită...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 15:04

Prim-ministrul Maia Sandu, la Vilnius: „UNICA soluție de dezvoltare a țării noastre este INTEGRAREA în Uniunea Europeană"

Prim-ministrul Maia Sandu, la Vilnius: „UNICA soluție de dezvoltare a țării noastre este INTEGRAREA în Uniunea Europeană"

În cadrul vizitei sale oficiale la Vilnius, Prim-ministrul Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda. Oficialii au discutat despre perspectivele cooperării moldo-lituaniene pe multiple planuri, evoluțiile politicii interne din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:59

Alexandru Tănase: Circ în tramvaiul Curții Constituționale

Alexandru Tănase: Circ în tramvaiul Curții Constituționale

„Experimentul” de implementare a transparenței și meritocrației în procesul de formare a noii Curți Constituționale este un veritabil studiu de caz, riscând să devină antologic. Urmărind acest spectacol halucinant, despre care, dacă n-ar fi fost de plâns,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:50

Procurorul Dumitru Robu, vrea să aplice în privința judecătorilor Curții Constituționale articolul 307 CP, criticat de ICJ, CCM și Comisia de la Veneția

Procurorul Dumitru Robu, vrea să aplice în privința judecătorilor Curții Constituționale articolul 307 CP, criticat de ICJ, CCM și Comisia de la Veneția

Procurorul general interimar Dumitru Robu a depus azi o sesizare la Curtea Constituțională, prin care solicită judecătorilor constituționali să-i explice dacă Constituția permite angajarea răspunderii penale a judecătorilor Curții Constituționale în baza Articolului 307 din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:49

Procuratura Ialoveni confirmă că fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, are calitatea de BĂNUIT într-un nou dosar de evaziune fiscală

Procuratura Ialoveni confirmă că fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, are calitatea de BĂNUIT într-un nou dosar de evaziune fiscală

Fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, care activează și astăzi în cadrul firmei pe care a fondat-o și a condus-o oficial până în 2017, are calitatea de bănuit într-un nou dosar penal de evaziune fiscală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:42

Facebook deschide o secțiune de știri selectate de ziariști profesioniști, nu pe bază de algoritmi

Facebook deschide o secțiune de știri selectate de ziariști profesioniști, nu pe bază de algoritmi

Facebook a anunţat marţi că angajează o echipă de zece ziarişti cu experienţă pentru a nu mai lăsa selecţia ştirilor promovate exclusiv pe seama algoritmilor, semnalează AFP, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:36

CRIMĂ HORROR la Nisporeni. Un bărbat și-a OMORÂT concubina, apoi s-a sinucis

Un bărbat de 41 de ani și concubina sa de 42 de ani din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni, au fost găsiți morți în propria lor casă. Trupurile lor cu urme de moarte violentă au fost descoperite de fiul bărbatului în vârstă de 18 ani. Acesta a anunțat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:16

FLASH / Daune de peste jumătate de milion de lei, cauzate unei renumite companii de asigurări din Moldova de un fost angajat

Un fost angajat al unei companiei de asigurări din Republica Moldova, dar şi administratorii unor agenţi economici sunt cercetaţi penal de CNA şi procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi organizat o schemă frauduloasă prin care au cauzat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:58

Vicepreședintele Parlamentului Slusari îl critică pe Dodon: Vizita lui Șoigu este o GREȘEALĂ

Vicepreședintele Parlamentului Slusari îl critică pe Dodon: Vizita lui Șoigu este o GREȘEALĂ

Liderul PPDA Alexandr Slusari, a ținut astăzi un briefing de presă, în cadrul căruia a comentat și vizita Ministrului Apărării Federației Ruse la Chișinău. Acesta a spus că în viziunea lui, este o greșeală și nu aduce nici un plus valoare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:56

Unui medic rus iradiat de victimele de la Severodvinsk i s-a spus că e de la… ”crabii de Fukusima”

Unui medic rus iradiat de victimele de la Severodvinsk i s-a spus că e de la… ”crabii de Fukusima”

Medicul unui spitalul din Arhanghelsk, unde au fost tratate victimele exploziei de pe platforma de testare marina de lângă Severodvinsk, i s-a spus că cesiul radioactiv 137 găsit în corpul său a apărut după călătoria sa în Thailanda. „Unde e Thailanda e și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:23

Ar fi cerut 30 000 de lei pentru două permise de conducere. Un bărbat din raionul Ungheni, cercetat penal de CNA pentru trafic de influență

Ar fi cerut 30 000 de lei pentru două permise de conducere. Un bărbat din raionul Ungheni, cercetat penal de CNA pentru trafic de influență

Un bărbat din raionul Ungheni a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins şi primit de la un cetăţean 14 600 de lei şi de la altul 800 de euro, sub pretextul că i-ar putea ajuta să obțină mai uşor permisele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:19

Ilan ȘOR continuă reparația drumurilor din Orhei

Ilan ȘOR continuă reparația drumurilor din Orhei

Primăria municipiului Orhei continuă lucrările de construcție și reparație a străzilor din localitate la inițiativa lui Ilan ȘOR. Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să fie finisate lucrările de modernizare a străzii S. Lazo, cu o lungime de peste 700 de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:59

Salariile mici, prețurile ridicate și viitorul copiilor alungă moldovenii din țară

Salariile mici, prețurile ridicate și viitorul copiilor alungă moldovenii din țară

Schimbarea puterii la Chișinău a reanimat speranța moldovenilor că situația economică a țării se va îmbunătăți. Deocamdată, schimbările se lasă așteptate în condițiile în care sunt făcute cu jumătăți de măsură. Or, cei mai mulți moldoveni sun dezamăgiți...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:10

Valeriu Munteanu va candida pentru postul de Primar al Chișinăului din partea Uniunii Salvați Basarabia

Valeriu Munteanu va candida pentru postul de Primar al Chișinăului din partea Uniunii Salvați Basarabia

Uniunea Salvați Basarabia și-a desemnat candidatul pentru primăria Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:06

Leul SCADE față de euro și dolar

Leul SCADE față de euro și dolar

De la începutul săptămânii, cotația oficială dolarului a urcat cu 24 de bani, iar prețul monedei euro a urcat cu tocmai 35 de bani - semn că valuta este solicitată la sfârșit de vară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 09:34

România ar TREBUI să blocheze tranzitarea spațiului său aerian de către Ministrul Apărării al Federației Ruse Serghei Șoigu

România ar TREBUI să blocheze tranzitarea spațiului său aerian de către Ministrul Apărării al Federației Ruse Serghei Șoigu

Vizita ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, la Chișinău, pe 24 august, nu va fi una oficială, întrucât Guvernul nu a fost notificat în timp util și nu au fost făcute demersurile necesare, afirmă premierul Maia Sandu, oferind astfel o șansă României să nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 09:12

Optimism cu privire la un acord privind BREXIT, după întâlnirea Merkel - Boris Johnson

Optimism cu privire la un acord privind BREXIT, după întâlnirea Merkel - Boris Johnson

Cancelarul german Angela Merkel şi-a reiterat miercuri apelul pentru ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană printr-un acord negociat, în timpul unei conferinţe de presă comune cu premierul britanic Boris Johnson.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 07:44

Putin: SUA pot lansa rachete din România și Rusia trebuie să reacționeze

Putin: SUA pot lansa rachete din România și Rusia trebuie să reacționeze

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că SUA sunt în prezent în măsură să desfăşoare o nouă rachetă de croazieră cu lansare terestră în România şi Polonia, un scenariu pe care îl consideră drept o ameninţare la care Moscova trebuie să reacţioneze, informează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 07:23

Concertul lui Igor Dodon va avea loc, chiar dacă Guvernul a declarat zilele de 23 şi 24 august zile de doliu

Concertul lui Igor Dodon va avea loc, chiar dacă Guvernul a declarat zilele de 23 şi 24 august zile de doliu

Igor Dodon spune că nu este la curent cu decizia Guvernului de a desemna zilele de 23 şi 24 august zile de doliu şi că oricum concertul preconizat pentru data de 24 august va avea loc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 05:15

BANCUL zilei

BANCUL zilei

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 22 August 2019, ora: 04:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII SE POT ÎNDRĂGOSTI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII SE POT ÎNDRĂGOSTI

 aHoroscopul zilei de 22 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 00:45

Guvernul a decis să-i ofere 100 000 de lei lui Val Butnaru, directorul postului pro-guvernamental JurnalTV

Guvernul a decis să-i ofere 100 000 de lei lui Val Butnaru, directorul postului pro-guvernamental JurnalTV

Cabinetul de miniștri a aprobat lista laureaților Premiului Național, ediția 2019.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)