Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 20 Aprilie 2019, ora 07:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 APRILIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA TAUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de energie și bună dispoziție ca urmare a tranzitului Soarelui prin semnul lor. Tranzitul va dura până în data de 15 mai și va avea impact pozitiv asupra tuturor zodiilor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor resimți influența benefică a razelor Soarelui în sectorul financiar. Nativii vor fi foarte determinați în această perioadă să-și crească bugetul și vor apela la tot felul de tertipluri în acest sens. De asemenea, nu le vor lipsi ideile ingenioase de a face rost de bani, dar nici propunerile de asociere și colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce gânduri și griji cu privire la partea financiară, însă se vor dovedi nefondate pe parcurs.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de toată energia, dinamismul și buna dispoziție necesare pentru a-și atinge țelurile, însă nu de puține ori vor fi tentați să dea înapoi și parcă să le lipsească curajul de a acționa. De asemenea, vor fi nevoiți să-și administreze cu atenție elanul deoarece ar putea da naștere unor conflicte cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul Soarelui pe o casă a subconștientului, iar acest aspect îi va îndemna la introspecție, meditație și chiar la o stare generală apatică. Nativii s-ar putea lăsa copleșiți de gânduri și acest impact la nivel psihic îi va putea afecta și fizic. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să acorde mai multă atenție odihnei și relaxării.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul prietenilor. Nativii vor fi dornici de socializare, vor empatiza mai bine cu cei din jur și chiar vor avea ocazia în toată această perioadă să cunoască persoane noi și să-și lărgească cercul de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce momente intense, pasionale în relația de cuplu.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi determinați să se preocupe de imaginea profesională, să aducă îmbunătățiri, să-și consolideze statutul și vor da dovadă de multă energie și ambiție în atingerea scopurilor la locul de muncă, mai ales dacă acestea vizează o avansare în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute relaxarea ăn activități relaxante, plimbări în natură și ieșiri cu prietenii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul călătoriilor și al studiilor. Nativii vor fi determinați să facă schimbări legate de principii, schimbări care să le aducă evoluție în carieră, motiv pentru care nu este exclus să se înscrie la un curs de dezvoltare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia să plece într-o călătorie sau, cel puțin, să se preocupe să-și cumpere bilete, să facă rezervări pentru vacanță.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul financiar. Nativii pot primi un cadou, o sumă de bani neașteptată, pot avea parte de mici câștiguri, chiar și primirea unei moșteniri (dacă este cazul), iar energia lor se va canaliza către îmbunătățirea situației materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de bani cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul partenerial. Nativii pot fi determinați de energia astrului să ia măsuri, să facă schimbări în această zonă, fie a relației de cuplu, fie a relației cu partenerii de afaceri. Nu este exclus ca energia lor să fie resimțită ca fiind conflictuală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea parte de toată energia necesară pentru a-și îndeplini în mod eficient și responsabil sarcinile profesionale și, totodată, se vor bucura de o stare generală foarte bună, ba mai mult, unele afecțiuni mai vechi putând acum să-și găsească vindecarea. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și schimbe un tratament care simt că nu dă randament.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul sentimental, al relației cu copiii și al activităților distractive și artistice. Nativii vor simți nevoia de stabilitate în relația cu persoana iubită și vor evita discuțiile în contradictoriu și tensiunile. De asemenea, relația cu copiii se va îmbunătăți și nativii vor simți nevoia să se distreze mai mult, să iasă din rutină, întreaga energie canalizând-o în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poatea duce momente pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul familiei și al locuinței. Nativii sunt sfătuiți să fie prudenți în modul de abordare a problemelor și situațiilor care vizează căminul și relația cu cei dragi, deoarece energia pe care o aduce Soarele acum, canalizată greșit, ar putea aduce conflicte și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să analizeze în amănunt o situație legată de trecutul lor, de rădăcini, tradiții, valori morale.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul Soarelui în sectorul informării și al acumulării de cunoștințe. Nativii vor fi determinați să se reorienteze către noi domenii de cunoaștere, către noi zone de studiu și interes în vederea formării profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)