Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Este o zi favorabilă în plan profesional pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii pot avea parte de succes, aprecieri și pot obține admirația superiorilor. Se întrevăd posibile deplasări în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Intuitia continuă să le fie aliat de încredere celor născuți în zodia Taur care pot lua decizii pe termen lung bazându-se pe aceasta. Zi favorabilă pentru socializare și legare de noi prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce vești bune legate de muncă sau de un proiect, afacere personală.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie mai atenți la cei din jur, în special la persoana iubită care se poate simți neglijată. Posibile conflicte în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține planurile de viitor. Cineva din familie îi poate ajuta într-o problemă personală. Poate fi vorba de un sfat care să le deschidă o nouă perspectivă, o încurajare sau susținere morală.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare sau definitivării unor proiecte mai vechi pe care le-au tot amânat până acum. Comunicarea cu părinții este foarte bună și horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să profite de context pentru a lămuri situații mai vechi, pentru a obține răspunsuri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Ziua de astăzi vine cu lămuriri și rezolvări de probleme, în special din sfera personală. Poate fi vorba de o împăcare cu cineva drag, un prieten sau persoana iubită. Cei născuți în zodia Leu se pot aștepta la fel și fel de surprize plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce satisfacție și succes în urma unui dialog.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Cei din zodia Fecioară pot avea parte de situații care să le dea programul peste cap sau să le schimbe niște planuri. Nativii se pot baza pe instinct și intuiție în deciziile pe care le vor lua. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce chef de petrecere și socializare și nu este exclus să participe la un eveniment plăcut unde să întâlnească persoane noi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Este o zi favorabilă deplasărilor în interes personal și profesional, iar cei născuți în zodia Balanță pot reuși cu ușurință să-și rezolva problemele. Nativii pot clarifica o situație cu persoana iubită care le stătea pe inimă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce vești bune legate de o situație care vizează un contract. O investiție poate avea succes.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Este o zi în care nativii din zodia Scorpion au parte de susținere astrologică în zona negocierilor și a comunicării. Astfel, aceștia pot rezolva probleme de natură sentimentală, financiară și profesională cu mare ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a semna un contract profitabil.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a se implica în mai multe situații în același timp și astfel să nu rezolve niciuna. Se cere mai multă responsabilitate la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce discuții importnte cu persoana iubită, însp ajungerea la un acord comun va fi dificilă acum.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Este foarte probabil ca cineva din familie să le ceară sprijinul și ajutorul într-o chestiune delicată. Se întrevăd scurte deplasări pe care cei născuți în zodia Capricorn le încununează cu succes. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere foarte multă prudență în zona profesională, mai ales dacă este vorba de un contract, afacere personală în care au colaboratori și asociați.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt dispuși să facă schimbări remarcabile în plan sentimental și nu este exclus ca o discuție cu partenerul de viață să degenereze și să se ajungă la un conflict greu de gestionat. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să se relaxeze și să se odihnească mai mult. Este important să-și domine pornirile pentru că sunt destul de irascibili.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 august 2019
Vin vești bune în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii se pot împăca cu persoana iubită, pot primi un cadou sau pot pleca împreună într-o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se bazeze mai mult pe intuiție și să dea dovadă de mai multă voință și determinare. Posibil să fie nevoie să ia o decizie importantă, de viitor.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *