Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 SEPTEMBRIE 2019. RACII DEVIN EXCESIV DE CRITICI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Este o zi nu atât dificilă, cât obositoare pentru cei născuți în zodia Berbec care se vor vedea nevoiți să se dedice unor activități care nu le aduc niciun strop de plăcere. Nativii vor trebui să treacă acest test de rezistență, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să lase deoparte impulsivitatea caracteristică și să dea dovadă de calm și răbdare. Este, totuși, vineri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de discuții pe teme financiare (poate chiar cu membrii familiei) în încercarea de a rezolva o situație curentă care-i demoralizează și obosește. Posibil ca nativii să trebuiască să facă niște plăți și să nu dispună de sumele de bani necesare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie foarte atenți la calcule și socoteli.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cu luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni vor da dovadă de o gândire foarte rațională și o atitudine corespunzătoare în fața provocărilor. Nativii vor avea o stare de spirit bună care-i va ajuta în comunicare și în susținerea punctului de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține puternic nativii care dau teste, examene și interviuri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a se lua după aparențe și de a se lega de cele mai mici detalii în activitățile pe care le întreprind. Nativii pot deveni excesiv de critici cu cei din jur și pot deranja prin afirmațiile directe pe care le fac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de confruntări cu trecutul, cu persoane sau decizii pe care le-au luat și care acum se întorc și cer o altă abordare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Dezamăgirile curg lanț pentru cei născuți în zodia Leu care așteaptă sau speră să primească ajutor de la persoanele pe care și ei, la rândul lor, le-au ajutat. Cel mai probabil de această dată va fi vorba de o sumă de bani care întârzie să le intre în conturi și care le va destabiliza bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot lua naștere conflicte majore care vor necesita multă diplomație și tact pentru a fi rezolvate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia astăzi de a pune piciorul în prag în fața șefilor sau în fața acelei persoane care reprezintă autoritatea în viața lor. Starea psihică și fizică va fi foarte bună și le va permite susținerea cu tărie și convingere a argumentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se avânte în preluarea de noi responsabilități care nu le aparțin și pentru care nu sunt plătiți.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Este posibil ca pe un fond de autocritică sau de receptivitate scăzută la aprecierile celorlalți, cei născuți în zodia Balanță să se confrunte cu stări de apatie, nemulțumire interioară și decepție.Nativii sunt sfătuiți să vadă partea plină a paharului, mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce contextul necesar de a se pune în evidență din punct de vedere profesional. Trebuie doar să profite și să caute optimismul în interior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Dialogurile pe teme financiare prin astăzi un contur care le poate fi favorabil celor născuți în zodia Scorpion, mai ales dacă la mijloc este vorba de o afacere, moștenire, partaj, credit. Nativii primesc vești bune din această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și dea tot interesul să rezolve chestiunile cerute de cei implicați în acest context.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Se întrevăd momente tensionate legate de o funcție, de avansarea în carieră sau de un context ce vizează sectorul profesional, iar cei născuți în zodia Săgetător nu trebuie să exagereze în acțiuni și dialog, nu trebuie să pretindă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere răbdare și diplomație pentru că nu va depinde de ei soluționarea situației.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt destul de greu de citit astăzi de către cei din jur pentru că nativii își propun să obțină ceva cu orice preț și pot deveni lingușitori și chiar prefăcuți, depinde de importanța scopului personal. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie foarte atenți la propriile lor dorințe și aspirații pentru a nu le transforma în inamici.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cheful de distracție, de ieșit în lume și de detașare față de toate problemele cotidiene va fi la cote înalte și cei născuți în zodia Vărsător vor reuși să-și pună în echilibru psihicul. Nativii se relaxează și detensionează șo văd viața cu alți ochi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu exagereze și să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și copiii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Pentru cei din zodia Pești ziua de azi poate aduce conflicte majore în familie legate de o moștenire, litigiu sau tensiuni cu apropiații cu care au de împărțit o sumă de bani. Nativii pot descoperi erori în calcule, falsuri în acte, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite semnarea și aprobarea actelor fără a le analiza pe toate părțile.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *