Astăzi 17 Octombrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 16 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 20 Septembrie 2019, ora 08:49

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 SEPTEMBRIE 2019. RACII DEVIN EXCESIV DE CRITICI

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac pot deveni excesiv de critici cu cei din jur. Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Este o zi nu atât dificilă, cât obositoare pentru cei născuți în zodia Berbec care se vor vedea nevoiți să se dedice unor activități care nu le aduc niciun strop de plăcere. Nativii vor trebui să treacă acest test de rezistență, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să lase deoparte impulsivitatea caracteristică și să dea dovadă de calm și răbdare. Este, totuși, vineri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de discuții pe teme financiare (poate chiar cu membrii familiei) în încercarea de a rezolva o situație curentă care-i demoralizează și obosește. Posibil ca nativii să trebuiască să facă niște plăți și să nu dispună de sumele de bani necesare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie foarte atenți la calcule și socoteli.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cu luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni vor da dovadă de o gândire foarte rațională și o atitudine corespunzătoare în fața provocărilor. Nativii vor avea o stare de spirit bună care-i va ajuta în comunicare și în susținerea punctului de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține puternic nativii care dau teste, examene și interviuri.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a se lua după aparențe și de a se lega de cele mai mici detalii în activitățile pe care le întreprind. Nativii pot deveni excesiv de critici cu cei din jur și pot deranja prin afirmațiile directe pe care le fac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de confruntări cu trecutul, cu persoane sau decizii pe care le-au luat și care acum se întorc și cer o altă abordare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Dezamăgirile curg lanț pentru cei născuți în zodia Leu care așteaptă sau speră să primească ajutor de la persoanele pe care și ei, la rândul lor, le-au ajutat. Cel mai probabil de această dată va fi vorba de o sumă de bani care întârzie să le intre în conturi și care le va destabiliza bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot lua naștere conflicte majore care vor necesita multă diplomație și tact pentru a fi rezolvate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia astăzi de a pune piciorul în prag în fața șefilor sau în fața acelei persoane care reprezintă autoritatea în viața lor. Starea psihică și fizică va fi foarte bună și le va permite susținerea cu tărie și convingere a argumentelor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se avânte în preluarea de noi responsabilități care nu le aparțin și pentru care nu sunt plătiți.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Este posibil ca pe un fond de autocritică sau de receptivitate scăzută la aprecierile celorlalți, cei născuți în zodia Balanță să se confrunte cu stări de apatie, nemulțumire interioară și decepție.Nativii sunt sfătuiți să vadă partea plină a paharului, mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce contextul necesar de a se pune în evidență din punct de vedere profesional. Trebuie doar să profite și să caute optimismul în interior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Dialogurile pe teme financiare prin astăzi un contur care le poate fi favorabil celor născuți în zodia Scorpion, mai ales dacă la mijloc este vorba de o afacere, moștenire, partaj, credit. Nativii primesc vești bune din această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și dea tot interesul să rezolve chestiunile cerute de cei implicați în acest context.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Se întrevăd momente tensionate legate de o funcție, de avansarea în carieră sau de un context ce vizează sectorul profesional, iar cei născuți în zodia Săgetător nu trebuie să exagereze în acțiuni și dialog, nu trebuie să pretindă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere răbdare și diplomație pentru că nu va depinde de ei soluționarea situației.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt destul de greu de citit astăzi de către cei din jur pentru că nativii își propun să obțină ceva cu orice preț și pot deveni lingușitori și chiar prefăcuți, depinde de importanța scopului personal. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie foarte atenți la propriile lor dorințe și aspirații pentru a nu le transforma în inamici.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Cheful de distracție, de ieșit în lume și de detașare față de toate problemele cotidiene va fi la cote înalte și cei născuți în zodia Vărsător vor reuși să-și pună în echilibru psihicul. Nativii se relaxează și detensionează șo văd viața cu alți ochi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu exagereze și să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și copiii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019
Pentru cei din zodia Pești ziua de azi poate aduce conflicte majore în familie legate de o moștenire, litigiu sau tensiuni cu apropiații cu care au de împărțit o sumă de bani. Nativii pot descoperi erori în calcule, falsuri în acte, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite semnarea și aprobarea actelor fără a le analiza pe toate părțile.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:30

Procedura de acordare a compensațiilor, dar și a tuturor ajutoarelor materiale pentru persoanele de vârsta a treia va fi simplificată, după lansarea unui șir de programe de susținere a oamneilor în etate. Proiectul este unul prioritar pe agenda candidatului la funcția de primar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:06

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi declară că șeful statului Igor Dodon, liderul informal al PSRM, încearcă să implice Rusia în campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova. Usatîi a declarat asta într-o intervenție live pe pagina sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:42

Un copywriter al agenției acum defuncte Wells Rich & Green a scris sloganul Pringles „Once You Pop, You Can't Stop”, o frază completată de adolescenți pe role de care dădeai în toate reclamele din anii 90. Însă e evident că te poți opri din mâncat așa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:38

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Și d-aia ai nevoie de tratament medical, care te face și mai sărac. Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit o legătură între sărăcie și îmbătrânirea prematură. Și are mult sens: Nu prea mă pricep la „afaceri” și „făcutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:24

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului ”Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:20

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

 Asta se întâmplă când cățăratul comercial pe munți se întâlnește cu încălzirea globală. Mingma David Sherpa a văzut un cadavru prima oară când a urcat pe Everest, în 2010. Mingma, care avea pe atunci douăzeci de ani, știa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:16

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar de Chișinău, a întrunit studenți ai Universității Tehnice din Moldova (UTM) pentru a le prezenta programul său electoral. Nimic ieșit din comun, decât faptul că ședința a avut loc în timpul orelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:14

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Criza climatică îi inspiră pe oamenii obișnuiți să își depășească limitele. Prietenii tăi, mătușile tale, vechii tăi profi de mate au ajuns să fie arestați, să chiulească de la școală, să mănânce din tomberoane și să jure că nu vor face copii, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:09

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Când Joaquin Phoenix a fost ales oficial pentru rolul principal în thriller-ul Joker al lui Todd Philips, vestea nu i-a șocat pe mulți, având în vedere că a mai jucat singuratici în Her, You Were Never Really Here și Inherent Vice. Dar după ce am citit interviul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:02

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Tipul din India și-a ras părul să se asigure că aurul stă bine lipit de cap. După ce un bărbat de 32 de ani și-a pus o perucă să pară că are 81 de ani și să iasă din țară sub un nume fals, perucile par să fie peste tot. Un tip pe nume Noushad a fost prins pe 4 octombrie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:50

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:45

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

În următorii patru ani, în fiecare sector al Capitalei şi în suburbii primăria va constitui cantine sociale moderne. Candidatul la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, declară că, pentru construcţia cantinelor sociale, vor fi încheiate parteneriate externe,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:23

BBC: De ce importă România gunoi?

BBC: De ce importă România gunoi?

Cu toate că România este acoperită de deşeuri şi multe gropi de gunoi şi-au depăşit capacitatea, companiile de reciclare importă gunoi selectat din ţări ca Marea Britanie, relatează BBC, într-un reportaj citat de agenţia de presă Mediafax. Constantim Damov, CEO Green...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:16

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza de mers pe care oamenii cu vârste de peste 40 de ani o au este un indicator al gradului de îmbătrânire a corpului şi creierului lor, potrivit unui studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători. Folosind un simplu test al vitezei de mers, oamenii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:11

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris, din Quai Branly, a primit numele Reginei Maria, iar ceremonia de atribuire a avut loc marţi, în prezenţa principesei Margareta, Custodele Coroanei, şi a principelui Radu, potrivit unui anunţ al Ambasadei României în Franţa, citat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:20

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la funcția de procuror general al mun. Chișinău, susține că aproximativ 4 mlrd. de lei sunt furați anual în Capitală prin scheme ilegale și corupție. Suma este echivalentului unui buget anual...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)