Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 21 Aprilie 2019, ora 08:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 APRILIE 2019. VENUS A INTRAT ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 aprilie 2119 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 aprilie 2119 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, întocmai prin semnul lor. Aspectul va continua până pe data de 15 mai și va influența toate zodiile.

La modul general, pentru că Venus este în exil în zodia Berbec, prin urmare nu se simte foarte confortabil să-și manifeste calitățile pozitive, vom deveni mai direcți în exprimarea sentimentelor, chiar mai impulsivi în relația cu persoana iubită, dar și mai disponibili din punct de vedere emoțional să intrăm într-o nouă relație, să ne îndrăgostim la prima vedere.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Venus întocmai pe casa personalității, însă va activa și axa relațională. Nativii vor deveni mai siguri pe ei, mai curajoși și mai dornici de a-și exprima sentimentele, însă nu este exclus să o facă într-un mod mai brutal, mai direct chiar dacă vor leza persoana din fața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Nu este exclus ca unii nativi să înceapă acum o poveste de dragoste.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de aspecte bune favorizate de tranzitul lui Venus, planeta lor guvernatoare, prin zodia Berbec. Chiar dacă le va tranzita sectorul subconștientului, nativii vor avea o stare interioară mult mai bună, gândurile vor căpăta o doză de optimism și liniștea li se va așterne în suflet. Totodată, impactul va aduce și beneficii la nivelul sănătății și nativii vor simți o ameliorare a afecțiunilor cu care s-au confruntat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate favoriza întâlnirea cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi favorizați de Venus să cunoască oameni noi, să lege noi prietenii, însă și să petreacă mai mult timp în compania prietenilor actuali. Nativii vor oferi mai multă atenție acestui sector ca niciodată și nu este exclus ca o poveste de iubire să ia naștere cu o persoană din anturaj. Perioadă bună pentru consolidarea relațiilor cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să pună la cale planuri de viitor cu persoana iubită sau cu prietenii, posibil chiar planuri de vacanță.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de o perioadă benefică din punct de vedere socio-profesional. Nativii vor avea parte de mici beneficii legate de carieră, posibil relaționate cu o avansare în funcție, cu o schimbare mult așteptată de statut. Perioadă favorabilă imaginii profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce un interes deosebit față de un coleg, asociat sau colaborator.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Leu vor fi susținuți puternic în această perioadă să-și continue niște studii, să dea niște examene și să obțină diplome, totul cu scopul de a se dezvolta profesional. Nu este exclus ca în urma unei călătorii, nativii să cunoască o persoană interesantă, care să le aprindă imaginația. Horoscopul de azi pentru zodia Leu favorizează armonizarea unor concepții și principii de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de o perioadă bună din punct de vedere financiar. Nativii vor primi sume de bani neașteptate, cadouri și mici avantaje de ordin material de natură să le îmbunătățească bugetul. În plan amoros, vor resimți un elan pasional pe care cu greu îl vor stăpâni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce dialoguri legate de bani cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul planetei Venus, întocmai guvernatotul lor, în sectorul mariajului și al căsătoriei. Nativii vor avea ocazia, prin dialog echilibrat, să-și consolideze relația cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri. Sunt sfătuiți să evite tensiunile și discuțiile în contradictoriu și să încerce să găsească armonia în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unora o cerere în căsătorie, mai ales dacă relația lor este solidă și de lungă durată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de tranzitul lui Venus în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor simți o îmbunătățire considerabilă a stării generale, vor avea mai multă încredere în forțele proprii și vor deveni mai eficienți la locul de muncă, micile oportunități și beneficii nelipsind din acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce motivația necesară pentru a-și îndeplini obiectivele profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de energia benefică insuflată de Venus în sectorul sentimental și al activităților distractive. Nativii care sunt singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, iar cei care se află în relații de lungă durată își pot consolida statutul. Sfatul nostru este să evite impulsivitatea și discuțiile în contradictoriu. Perioadă favorabilă sportului, creației și distracției. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Capricorn se vor preocupa în această perioadă de tot ce ține de casă și familie. Nativii pot avea parte de beneficii în tot ceea ce ține de locuință, de bunuri imobile pot cumpăra o casă, se pot muta, își pot reamenaja sau renova căminul. De asemenea, relația cu membrii familiei se poate armoniza și astfel îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu părinții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de momente favorabile lor în comunicare, de rezolvarea situațiilor pe bază de dialog, de aflarea unor informații importante pentru statutul și obiectivele lor. Nativii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce ocazia să se îndrăgostească într-o deplasare, într-o călătorie scurtă.


Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. În toată această perioadă, nativii vor avea parte de multiple beneficii și oportunități de a-și crește veniturile și nu este exclus chiar să primească o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce oferte de colaborare și asociere avantajoase. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)