Astăzi 22 August 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 16:29
Abonamente

Horoscop 21 Aprilie 2019, ora 08:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 APRILIE 2019. VENUS A INTRAT ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 aprilie 2119 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 aprilie 2119 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, întocmai prin semnul lor. Aspectul va continua până pe data de 15 mai și va influența toate zodiile.

La modul general, pentru că Venus este în exil în zodia Berbec, prin urmare nu se simte foarte confortabil să-și manifeste calitățile pozitive, vom deveni mai direcți în exprimarea sentimentelor, chiar mai impulsivi în relația cu persoana iubită, dar și mai disponibili din punct de vedere emoțional să intrăm într-o nouă relație, să ne îndrăgostim la prima vedere.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Venus întocmai pe casa personalității, însă va activa și axa relațională. Nativii vor deveni mai siguri pe ei, mai curajoși și mai dornici de a-și exprima sentimentele, însă nu este exclus să o facă într-un mod mai brutal, mai direct chiar dacă vor leza persoana din fața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Nu este exclus ca unii nativi să înceapă acum o poveste de dragoste.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de aspecte bune favorizate de tranzitul lui Venus, planeta lor guvernatoare, prin zodia Berbec. Chiar dacă le va tranzita sectorul subconștientului, nativii vor avea o stare interioară mult mai bună, gândurile vor căpăta o doză de optimism și liniștea li se va așterne în suflet. Totodată, impactul va aduce și beneficii la nivelul sănătății și nativii vor simți o ameliorare a afecțiunilor cu care s-au confruntat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate favoriza întâlnirea cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi favorizați de Venus să cunoască oameni noi, să lege noi prietenii, însă și să petreacă mai mult timp în compania prietenilor actuali. Nativii vor oferi mai multă atenție acestui sector ca niciodată și nu este exclus ca o poveste de iubire să ia naștere cu o persoană din anturaj. Perioadă bună pentru consolidarea relațiilor cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să pună la cale planuri de viitor cu persoana iubită sau cu prietenii, posibil chiar planuri de vacanță.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de o perioadă benefică din punct de vedere socio-profesional. Nativii vor avea parte de mici beneficii legate de carieră, posibil relaționate cu o avansare în funcție, cu o schimbare mult așteptată de statut. Perioadă favorabilă imaginii profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce un interes deosebit față de un coleg, asociat sau colaborator.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Leu vor fi susținuți puternic în această perioadă să-și continue niște studii, să dea niște examene și să obțină diplome, totul cu scopul de a se dezvolta profesional. Nu este exclus ca în urma unei călătorii, nativii să cunoască o persoană interesantă, care să le aprindă imaginația. Horoscopul de azi pentru zodia Leu favorizează armonizarea unor concepții și principii de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de o perioadă bună din punct de vedere financiar. Nativii vor primi sume de bani neașteptate, cadouri și mici avantaje de ordin material de natură să le îmbunătățească bugetul. În plan amoros, vor resimți un elan pasional pe care cu greu îl vor stăpâni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce dialoguri legate de bani cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul planetei Venus, întocmai guvernatotul lor, în sectorul mariajului și al căsătoriei. Nativii vor avea ocazia, prin dialog echilibrat, să-și consolideze relația cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri. Sunt sfătuiți să evite tensiunile și discuțiile în contradictoriu și să încerce să găsească armonia în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unora o cerere în căsătorie, mai ales dacă relația lor este solidă și de lungă durată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de tranzitul lui Venus în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor simți o îmbunătățire considerabilă a stării generale, vor avea mai multă încredere în forțele proprii și vor deveni mai eficienți la locul de muncă, micile oportunități și beneficii nelipsind din acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce motivația necesară pentru a-și îndeplini obiectivele profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de energia benefică insuflată de Venus în sectorul sentimental și al activităților distractive. Nativii care sunt singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, iar cei care se află în relații de lungă durată își pot consolida statutul. Sfatul nostru este să evite impulsivitatea și discuțiile în contradictoriu. Perioadă favorabilă sportului, creației și distracției. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Capricorn se vor preocupa în această perioadă de tot ce ține de casă și familie. Nativii pot avea parte de beneficii în tot ceea ce ține de locuință, de bunuri imobile pot cumpăra o casă, se pot muta, își pot reamenaja sau renova căminul. De asemenea, relația cu membrii familiei se poate armoniza și astfel îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu părinții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de momente favorabile lor în comunicare, de rezolvarea situațiilor pe bază de dialog, de aflarea unor informații importante pentru statutul și obiectivele lor. Nativii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce ocazia să se îndrăgostească într-o deplasare, într-o călătorie scurtă.


Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. În toată această perioadă, nativii vor avea parte de multiple beneficii și oportunități de a-și crește veniturile și nu este exclus chiar să primească o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce oferte de colaborare și asociere avantajoase. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 August 2019, ora: 16:29

Energie electrică se SCUMPEȘTE în toată țara: Când intră în vigoare noile tarife

Energie electrică se SCUMPEȘTE în toată țara: Când intră în vigoare noile tarife

Decizia cu privire la majorarea tarifelor la energia electrică pentru consumatorii casnici va intra în vigoare de vineri, 23 august, când va fi publicată în Monitorul Oficial.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 16:28

Anton Anton (București): Luăm gaze ieftine să le introducem în rezervoarele subterane, depozitele de gaze, să avem gaze la iarnă”

Anton Anton (București): Luăm gaze ieftine să le introducem în rezervoarele subterane, depozitele de gaze, să avem gaze la iarnă”

Anton Anton, ministrul român al Energiei, a declarat joi, că România importă, în această perioadă, gaze la un preţ mai bun pentru a le depozita în rezervoarele subterane şi pentru a asigura programul de iarnă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 16:00

De ce Alexei Mateevici, autorul imnului „Limba noastră”, spunea că vorbim LIMBA ROMÂNĂ?

De ce Alexei Mateevici, autorul imnului „Limba noastră”, spunea că vorbim LIMBA ROMÂNĂ?

(Cinci porunci (sfaturi) expuse în Cuvântarea rostită la Primul Congres al Învăţătorilor Moldoveni din Basarabia din 25 mai 1917)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 15:10

Mica Delegație condusă de Șoigu, care vine într-o așa-zisă vizită „oficială”, numără peste 30 de persoane

Mica Delegație condusă de Șoigu, care vine într-o așa-zisă vizită „oficială”, numără peste 30 de persoane

 Delegația ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, care vine la invitația președintelui Republicii Moldova la evenimentele din 24 august dedicate „marcării celor 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism”, numără peste 30 de persoane. Informația a fost oferită...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 15:04

Prim-ministrul Maia Sandu, la Vilnius: „UNICA soluție de dezvoltare a țării noastre este INTEGRAREA în Uniunea Europeană"

Prim-ministrul Maia Sandu, la Vilnius: „UNICA soluție de dezvoltare a țării noastre este INTEGRAREA în Uniunea Europeană"

În cadrul vizitei sale oficiale la Vilnius, Prim-ministrul Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda. Oficialii au discutat despre perspectivele cooperării moldo-lituaniene pe multiple planuri, evoluțiile politicii interne din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:59

Alexandru Tănase: Circ în tramvaiul Curții Constituționale

Alexandru Tănase: Circ în tramvaiul Curții Constituționale

„Experimentul” de implementare a transparenței și meritocrației în procesul de formare a noii Curți Constituționale este un veritabil studiu de caz, riscând să devină antologic. Urmărind acest spectacol halucinant, despre care, dacă n-ar fi fost de plâns,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:50

Procurorul Dumitru Robu, vrea să aplice în privința judecătorilor Curții Constituționale articolul 307 CP, criticat de ICJ, CCM și Comisia de la Veneția

Procurorul Dumitru Robu, vrea să aplice în privința judecătorilor Curții Constituționale articolul 307 CP, criticat de ICJ, CCM și Comisia de la Veneția

Procurorul general interimar Dumitru Robu a depus azi o sesizare la Curtea Constituțională, prin care solicită judecătorilor constituționali să-i explice dacă Constituția permite angajarea răspunderii penale a judecătorilor Curții Constituționale în baza Articolului 307 din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:49

Procuratura Ialoveni confirmă că fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, are calitatea de BĂNUIT într-un nou dosar de evaziune fiscală

Procuratura Ialoveni confirmă că fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, are calitatea de BĂNUIT într-un nou dosar de evaziune fiscală

Fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, care activează și astăzi în cadrul firmei pe care a fondat-o și a condus-o oficial până în 2017, are calitatea de bănuit într-un nou dosar penal de evaziune fiscală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:42

Facebook deschide o secțiune de știri selectate de ziariști profesioniști, nu pe bază de algoritmi

Facebook deschide o secțiune de știri selectate de ziariști profesioniști, nu pe bază de algoritmi

Facebook a anunţat marţi că angajează o echipă de zece ziarişti cu experienţă pentru a nu mai lăsa selecţia ştirilor promovate exclusiv pe seama algoritmilor, semnalează AFP, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:36

CRIMĂ HORROR la Nisporeni. Un bărbat și-a OMORÂT concubina, apoi s-a sinucis

Un bărbat de 41 de ani și concubina sa de 42 de ani din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni, au fost găsiți morți în propria lor casă. Trupurile lor cu urme de moarte violentă au fost descoperite de fiul bărbatului în vârstă de 18 ani. Acesta a anunțat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:16

FLASH / Daune de peste jumătate de milion de lei, cauzate unei renumite companii de asigurări din Moldova de un fost angajat

Un fost angajat al unei companiei de asigurări din Republica Moldova, dar şi administratorii unor agenţi economici sunt cercetaţi penal de CNA şi procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi organizat o schemă frauduloasă prin care au cauzat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:58

Vicepreședintele Parlamentului Slusari îl critică pe Dodon: Vizita lui Șoigu este o GREȘEALĂ

Vicepreședintele Parlamentului Slusari îl critică pe Dodon: Vizita lui Șoigu este o GREȘEALĂ

Liderul PPDA Alexandr Slusari, a ținut astăzi un briefing de presă, în cadrul căruia a comentat și vizita Ministrului Apărării Federației Ruse la Chișinău. Acesta a spus că în viziunea lui, este o greșeală și nu aduce nici un plus valoare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:56

Unui medic rus iradiat de victimele de la Severodvinsk i s-a spus că e de la… ”crabii de Fukusima”

Unui medic rus iradiat de victimele de la Severodvinsk i s-a spus că e de la… ”crabii de Fukusima”

Medicul unui spitalul din Arhanghelsk, unde au fost tratate victimele exploziei de pe platforma de testare marina de lângă Severodvinsk, i s-a spus că cesiul radioactiv 137 găsit în corpul său a apărut după călătoria sa în Thailanda. „Unde e Thailanda e și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:23

Ar fi cerut 30 000 de lei pentru două permise de conducere. Un bărbat din raionul Ungheni, cercetat penal de CNA pentru trafic de influență

Ar fi cerut 30 000 de lei pentru două permise de conducere. Un bărbat din raionul Ungheni, cercetat penal de CNA pentru trafic de influență

Un bărbat din raionul Ungheni a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins şi primit de la un cetăţean 14 600 de lei şi de la altul 800 de euro, sub pretextul că i-ar putea ajuta să obțină mai uşor permisele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:19

Ilan ȘOR continuă reparația drumurilor din Orhei

Ilan ȘOR continuă reparația drumurilor din Orhei

Primăria municipiului Orhei continuă lucrările de construcție și reparație a străzilor din localitate la inițiativa lui Ilan ȘOR. Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să fie finisate lucrările de modernizare a străzii S. Lazo, cu o lungime de peste 700 de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:59

Salariile mici, prețurile ridicate și viitorul copiilor alungă moldovenii din țară (IDIS Viitorul)

Salariile mici, prețurile ridicate și viitorul copiilor alungă moldovenii din țară (IDIS Viitorul)

Schimbarea puterii la Chișinău a reanimat speranța moldovenilor că situația economică a țării se va îmbunătăți. Deocamdată, schimbările se lasă așteptate în condițiile în care sunt făcute cu jumătăți de măsură. Or, cei mai mulți moldoveni sun dezamăgiți...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:10

Valeriu Munteanu va candida pentru postul de Primar al Chișinăului din partea Uniunii Salvați Basarabia

Valeriu Munteanu va candida pentru postul de Primar al Chișinăului din partea Uniunii Salvați Basarabia

Uniunea Salvați Basarabia și-a desemnat candidatul pentru primăria Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:06

Leul SCADE față de euro și dolar

Leul SCADE față de euro și dolar

De la începutul săptămânii, cotația oficială dolarului a urcat cu 24 de bani, iar prețul monedei euro a urcat cu tocmai 35 de bani - semn că valuta este solicitată la sfârșit de vară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 09:34

România ar TREBUI să blocheze tranzitarea spațiului său aerian de către Ministrul Apărării al Federației Ruse Serghei Șoigu

România ar TREBUI să blocheze tranzitarea spațiului său aerian de către Ministrul Apărării al Federației Ruse Serghei Șoigu

Vizita ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, la Chișinău, pe 24 august, nu va fi una oficială, întrucât Guvernul nu a fost notificat în timp util și nu au fost făcute demersurile necesare, afirmă premierul Maia Sandu, oferind astfel o șansă României să nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 09:12

Optimism cu privire la un acord privind BREXIT, după întâlnirea Merkel - Boris Johnson

Optimism cu privire la un acord privind BREXIT, după întâlnirea Merkel - Boris Johnson

Cancelarul german Angela Merkel şi-a reiterat miercuri apelul pentru ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană printr-un acord negociat, în timpul unei conferinţe de presă comune cu premierul britanic Boris Johnson.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 07:44

Putin: SUA pot lansa rachete din România și Rusia trebuie să reacționeze

Putin: SUA pot lansa rachete din România și Rusia trebuie să reacționeze

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că SUA sunt în prezent în măsură să desfăşoare o nouă rachetă de croazieră cu lansare terestră în România şi Polonia, un scenariu pe care îl consideră drept o ameninţare la care Moscova trebuie să reacţioneze, informează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 07:23

Concertul lui Igor Dodon va avea loc, chiar dacă Guvernul a declarat zilele de 23 şi 24 august zile de doliu

Concertul lui Igor Dodon va avea loc, chiar dacă Guvernul a declarat zilele de 23 şi 24 august zile de doliu

Igor Dodon spune că nu este la curent cu decizia Guvernului de a desemna zilele de 23 şi 24 august zile de doliu şi că oricum concertul preconizat pentru data de 24 august va avea loc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 05:15

BANCUL zilei

BANCUL zilei

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 22 August 2019, ora: 04:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII SE POT ÎNDRĂGOSTI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII SE POT ÎNDRĂGOSTI

 aHoroscopul zilei de 22 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)