Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 AUGUST 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Venus este planeta iubirii, a armoniei, dar și a banilor și a micilor beneficii, însă atunci când traversează zodia Fecioară calitățile sale sunt mult mai slabe. Astfel, până pe data de 14 septembrie, atunci când părăsește semnul Fecioară, Venus ne va insufla un mod mult mai rațional de a iubi și ne va face mult mai calculați, mai atenți cu tot ce ține de zona finanțelor. În toată această perioadă, vom fi foarte rezervați în exprimarea sentimentelor, vom ezita și evita să facem declarații de dragoste, nu ne vom înflăcăra prea ușor și vom calcula și analiza fiecare pas. Cu alte cuvinte, sentimentele vor fi puse în slujba rațiunii.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea posibilitatea în această perioadă să-și îmbunătățească relația cu colegii de muncă și nu este exclus ca unii dintre nativi să înceapă să privească cu alți ochi un coleg și chiar să înceapă o idilă cu cineva cunoscut prin intermediul profesiei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a ameliora o problemă de sănătate, de a afla un remediu eficient pentru tratarea unei afecțiuni.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Venus, planeta guvernatoare a celor născuți în zodia Taur, le va tranzita întocmai casa iubirii, prin urmare acești nativi vor avea ocazia de a-și îmbunătăți în mod considerabil felul de a relaționa cu cei din jur. Nu este exclus ca nativii să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă va fi vorba de o relație bazată mai mult pe un interes comun, decât pe o pasiune arzătoare. Aventurile vor fi preferate în această perioadă, iar distracțiile și creativitatea vor intra într-un con de umbră și vor fi abordate mult mai rațional. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce discuții despre copii, iar cei care sunt deja părinți vor deveni mult mai rigizi în relația cu aceștia.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul familiei și al locuinței. Astfel, în toată această perioadă nativii se vor preocupa să-și îmbunătățască relația cu cei dragi, în special cu părinții, și vor căuta armonia în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni aduce un interes aparte pentru activitățile casnice și gospodărești. În toată această perioadă sunt favorizate activități care vizează casa, un bun imobiliar.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac va urma o perioadă în care Venus le va îmbunătăți și susține modul în care comunică cu cei din jur, dar și tot ce ține de activitățile intelectuale, de studiu și vedem ca nativii să fie foarte interesați de începerea unor cursuri de dezvoltare personală sau profesională în această perioadă, în special dacă are legătură cu domeniul creativ. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează călătoriile, examenele și interviurile. În perioada de tranzit a lui Venus prin Fecioară nu este exclus ca unii Raci să se îndrăgostească de o persoană aflată la distanță sau cunoscută prin intermediul internetului.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu va urma o perioadă în care Venus le poate aduce numeroase șanse de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii vor deveni mult mai calculați și mai rezervați în cheltuieli și este o perioadă benefică pentru a face economii și a pune un ban deoparte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dialoguri legate de o mărire de salariu, de o remunerație sau de achitarea unei datorii. Posibil ca în această perioadă să le fie restituit un împrumut.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei din zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, iar planeta iubirii le va aduce o posibilă nouă relație celor singuri, iar celor aflați deja în relații le va aduce armonie în cuplu și dialoguri raționale cu persoana iubită în urma cărora se pot contura noi planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce o stare fizică și psihică foarte bună. Posibil ca în acest tranzit, Fecioarele să simtă nevoia unor schimbări legate de propria persoană, să se iubească și aprecieze mai mult, dar și să fie mai deschiși către cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Venus în tranzit prin sectorul subconștintului și al trecutului poate aduce celor născuți în zodia Balanță vindecare emoțională, psihică și chiar ameliorarea unor probleme de sănătate. Însă, partea mai puțin plăcută a perioadei următoare va fi dorința nativilor de a se interioriza, de a se închide în ei înșiși și de a medita, de a conștientiza o situație sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate scoate în cale o persoană din trecut, însă este de preferat să caute să se detașeze și să uite aceea poveste.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Nativii din zodia Scorpion vor avea ocazia în această perioadă să socializeze mai mult, însă o vor face cu mai puțin patos și cu mai mult raționament. Aceeași seriozitate o vor demonstra inclusiv în relațiile cu prietenii. Nu este exclus, însă, ca o relație de prietenie să se transforme într-o poveste de iubire, însă poate fi destul de rigidă, cel puțin la început. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și face noi cunoștințe. Planurile de viitor se pot recontura acum într-o manieră mult mai rațională acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea ocazia pe perioada acestui tranzit al lui Venus prin Fecioară să-și îmbunătățească relațiile profesionale, dar nu este exclus să se îndrăgostească de o persoană cunoscută într-un astfel de context. Nativii vor avea șanse mari de a obține o avansare în funcție, de a-și îmbunătăți imaginea la locul de muncă, însă va fi nevoie de foarte multă determinare și de pași mărunți și siguri, analitici. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține ințiativele pe care le au în carieră, sau, de la caz la caz, în timpul unei ședințe, unei întâlniri de afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Venus prin Fecioară va aduce un interes aparte pentru călătorii și nu este exclus ca cei născuți în zodia Capricorn să plece în străinătate, de la caz la caz, într-o vacanță sau în interes profesional, posibil chiar pentru a studia. O serie de principii legate de modul în care-și manifestă iubirea se pot schimba acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține comunicarea, însă într-o manieră rigidă, serioasă și rece. Nativii singuri pot cunoaște în această perioadă o persoană de peste hotare cu care să înceapă o relație sau pot relua o astfel de legătură.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați și susținuți de Venus să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii vor căuta să se asocieze cu noi persoane, să-și mărească veniturile, însă există și posibilitatea unei colaborări financiare inclusiv cu partenerul de viață. În cuplu se vor discuta și minimiza cheltuielile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești despre un proces, un partaj, o moștenire. Pot primi sume de bani neașteptate în această perioadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Zona parteneriatelor reintră în atenția celor născuți în zodia Pești, fie că este vorba de parteneriate profesionale, fie că este vorba de planificarea unei căsătorii. Nativii care se află în relații solide, stabile și de lungă durată își vor armoniza legătura și nu este exclus să fie ceruți în căsătorie acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce celor singuri o nouă poveste de dragoste, posibil cu o persoană cunoscută în timpul unei activități artstice sau care are legătură cu profesia, cu o persoană cu care interacționează în afaceri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *