Astăzi 17 Septembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 16 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 21 August 2019, ora 08:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 AUGUST 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară vor avea parte de ingresul planetei Venus întocmai prin zodia lor, cu impact asupra personalității și modului de relaționare.

Venus este planeta iubirii, a armoniei, dar și a banilor și a micilor beneficii, însă atunci când traversează zodia Fecioară calitățile sale sunt mult mai slabe. Astfel, până pe data de 14 septembrie, atunci când părăsește semnul Fecioară, Venus ne va insufla un mod mult mai rațional de a iubi și ne va face mult mai calculați, mai atenți cu tot ce ține de zona finanțelor. În toată această perioadă, vom fi foarte rezervați în exprimarea sentimentelor, vom ezita și evita să facem declarații de dragoste, nu ne vom înflăcăra prea ușor și vom calcula și analiza fiecare pas. Cu alte cuvinte, sentimentele vor fi puse în slujba rațiunii.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea posibilitatea în această perioadă să-și îmbunătățească relația cu colegii de muncă și nu este exclus ca unii dintre nativi să înceapă să privească cu alți ochi un coleg și chiar să înceapă o idilă cu cineva cunoscut prin intermediul profesiei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a ameliora o problemă de sănătate, de a afla un remediu eficient pentru tratarea unei afecțiuni.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Venus, planeta guvernatoare a celor născuți în zodia Taur, le va tranzita întocmai casa iubirii, prin urmare acești nativi vor avea ocazia de a-și îmbunătăți în mod considerabil felul de a relaționa cu cei din jur. Nu este exclus ca nativii să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă va fi vorba de o relație bazată mai mult pe un interes comun, decât pe o pasiune arzătoare. Aventurile vor fi preferate în această perioadă, iar distracțiile și creativitatea vor intra într-un con de umbră și vor fi abordate mult mai rațional. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce discuții despre copii, iar cei care sunt deja părinți vor deveni mult mai rigizi în relația cu aceștia.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul familiei și al locuinței. Astfel, în toată această perioadă nativii se vor preocupa să-și îmbunătățască relația cu cei dragi, în special cu părinții, și vor căuta armonia în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni aduce un interes aparte pentru activitățile casnice și gospodărești. În toată această perioadă sunt favorizate activități care vizează casa, un bun imobiliar.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac va urma o perioadă în care Venus le va îmbunătăți și susține modul în care comunică cu cei din jur, dar și tot ce ține de activitățile intelectuale, de studiu și vedem ca nativii să fie foarte interesați de începerea unor cursuri de dezvoltare personală sau profesională în această perioadă, în special dacă are legătură cu domeniul creativ. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează călătoriile, examenele și interviurile. În perioada de tranzit a lui Venus prin Fecioară nu este exclus ca unii Raci să se îndrăgostească de o persoană aflată la distanță sau cunoscută prin intermediul internetului.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu va urma o perioadă în care Venus le poate aduce numeroase șanse de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii vor deveni mult mai calculați și mai rezervați în cheltuieli și este o perioadă benefică pentru a face economii și a pune un ban deoparte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dialoguri legate de o mărire de salariu, de o remunerație sau de achitarea unei datorii. Posibil ca în această perioadă să le fie restituit un împrumut.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei din zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, iar planeta iubirii le va aduce o posibilă nouă relație celor singuri, iar celor aflați deja în relații le va aduce armonie în cuplu și dialoguri raționale cu persoana iubită în urma cărora se pot contura noi planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce o stare fizică și psihică foarte bună. Posibil ca în acest tranzit, Fecioarele să simtă nevoia unor schimbări legate de propria persoană, să se iubească și aprecieze mai mult, dar și să fie mai deschiși către cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Venus în tranzit prin sectorul subconștintului și al trecutului poate aduce celor născuți în zodia Balanță vindecare emoțională, psihică și chiar ameliorarea unor probleme de sănătate. Însă, partea mai puțin plăcută a perioadei următoare va fi dorința nativilor de a se interioriza, de a se închide în ei înșiși și de a medita, de a conștientiza o situație sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate scoate în cale o persoană din trecut, însă este de preferat să caute să se detașeze și să uite aceea poveste.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Nativii din zodia Scorpion vor avea ocazia în această perioadă să socializeze mai mult, însă o vor face cu mai puțin patos și cu mai mult raționament. Aceeași seriozitate o vor demonstra inclusiv în relațiile cu prietenii. Nu este exclus, însă, ca o relație de prietenie să se transforme într-o poveste de iubire, însă poate fi destul de rigidă, cel puțin la început. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și face noi cunoștințe. Planurile de viitor se pot recontura acum într-o manieră mult mai rațională acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea ocazia pe perioada acestui tranzit al lui Venus prin Fecioară să-și îmbunătățească relațiile profesionale, dar nu este exclus să se îndrăgostească de o persoană cunoscută într-un astfel de context. Nativii vor avea șanse mari de a obține o avansare în funcție, de a-și îmbunătăți imaginea la locul de muncă, însă va fi nevoie de foarte multă determinare și de pași mărunți și siguri, analitici. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține ințiativele pe care le au în carieră, sau, de la caz la caz, în timpul unei ședințe, unei întâlniri de afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Venus prin Fecioară va aduce un interes aparte pentru călătorii și nu este exclus ca cei născuți în zodia Capricorn să plece în străinătate, de la caz la caz, într-o vacanță sau în interes profesional, posibil chiar pentru a studia. O serie de principii legate de modul în care-și manifestă iubirea se pot schimba acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține comunicarea, însă într-o manieră rigidă, serioasă și rece. Nativii singuri pot cunoaște în această perioadă o persoană de peste hotare cu care să înceapă o relație sau pot relua o astfel de legătură.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați și susținuți de Venus să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii vor căuta să se asocieze cu noi persoane, să-și mărească veniturile, însă există și posibilitatea unei colaborări financiare inclusiv cu partenerul de viață. În cuplu se vor discuta și minimiza cheltuielile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești despre un proces, un partaj, o moștenire. Pot primi sume de bani neașteptate în această perioadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 august 2019
Zona parteneriatelor reintră în atenția celor născuți în zodia Pești, fie că este vorba de parteneriate profesionale, fie că este vorba de planificarea unei căsătorii. Nativii care se află în relații solide, stabile și de lungă durată își vor armoniza legătura și nu este exclus să fie ceruți în căsătorie acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce celor singuri o nouă poveste de dragoste, posibil cu o persoană cunoscută în timpul unei activități artstice sau care are legătură cu profesia, cu o persoană cu care interacționează în afaceri.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 22:07

 Reprezentantul special al Departamentului de Stat al SUA în Ucraina, Kurt Volker, consideră că Rusia va returna Ucrainei peninsula anexată Crimeea, la fel cum Uniunea Sovietică a întors independența țărilor baltice, scrie unian.net.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 21:39

 Usatîi a venit la MAI cu un CADOU pentru Andrei Năstase: „Până acum aveam un președinte dat de Dumnezeu, iar acum avem și un MINISTRU dat de Dumnezeu”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 18:21

Reghina Apostolova a fost reținută cu puțin timp în urmă. S-a întâmplat în parcul „Ivanos” din Orhei, anunță DESCHIDE.MD. Menționăm că și vicepreședinta Partidului Șor, deputatul Marina Tauber a fost reținută la Orhei de către Centrul Național...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:56

Iurie Reniță a explicat de ce a părăsit sala Parlamentului când socialistul Dodon și-a început discursul electoral

Iurie Reniță a explicat de ce a părăsit sala Parlamentului când socialistul Dodon și-a început discursul electoral

Discursul de azi a lui Igor Dodon în fața deputaților a fost o acțiune cu profund iz electoral. Astfel a comentat ambasadorul Iurie Reniță, președintele Comisiei Politică Externă și Integrare Europeană din Parlament, decizia sa și a colegilor din cadrul blocului ACUM, Lilian Carp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:44

Peste o mie de militari din Republica Moldova, România şi SUA participă la “Scutul de Foc - 2019”

Peste o mie de militari din Republica Moldova, România şi SUA participă la “Scutul de Foc - 2019”

Armata Naţională organizează, în perioada 16 — 20 septembrie 2019, la Centrul de Instruire al Armatei Naţionale, exerciţiul internaţional „Scutul de Foc- 2019”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:13

FLASH /// Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Tauber și Apostolova

FLASH /// Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Tauber și Apostolova

Preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a prezentant în plen solicitările, pe care le-a primit de la Procurorul Dumitru Robu cu privire la cercetarea penală şi reţinerea deputaţilor din partidul ŞOR Marina Tauber şi Reghina Apostolova. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:03

De ce cresc prețurile în Moldova și la ce să ne așteptăm anul viitor?

De ce cresc prețurile în Moldova și la ce să ne așteptăm anul viitor?

În ultimele 4-5 luni asistăm la o accelerare a creșterii prețurilor în Republica Moldova, care în luna august au atins nivelul de 5,5% anual. Care este motivul și la ce să ne așteptăm în următoarele luni? În opinia mea sunt câțiva factori, care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:59

Expert: Mariajul politic de la Chișinau este benefic doar pentru Socialiști

Expert: Mariajul politic de la Chișinau este benefic doar pentru Socialiști

 Cel mai comod aranjament politic posibil este acel in care partenerul preia toate costurile politice. Cam asa poate fi descrisa relatia dintre PSRM si ACUM dupa discursul Presedintelui Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:47

Bucurie maximă în tabăra guvernării: Dmirii Kozak, revine la Chișinău!

Bucurie maximă în tabăra guvernării: Dmirii Kozak, revine la Chișinău!

 Vicepremierul rus Dmirii Kozak, vine, din nou, la Chișinău. Vizita acestuia urmează a fi făcută în următoarele zile. Acesta va participa la Forumul Economic moldo-rus, despre care a vorbit anterior președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:26

100 de zile de activitate a Guvernului Maia Sandu | Expert: Viteza acestei dezoligarhizări e mică și de fapt s-a transformat într-o repolitizare a instituțiilor

100 de zile de activitate a Guvernului Maia Sandu | Expert: Viteza acestei dezoligarhizări e mică și de fapt s-a transformat într-o repolitizare a instituțiilor

Guvernarea de la Chișinău a înregistrat unele realizări în primele 100 de zile de activitate, dar n-a lucrat cu eficiență maximă și putea face mai multe, consideră experții. În opinia acestora, promisa dezoligarhizare rapidă, practic, a eșuat și s-a transformat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:24

Dodon se declară nemulțumit de activitatea guvernării de parcă n-ar fi la PUTERE alături de blocul ACUM

Dodon se declară nemulțumit de activitatea guvernării de parcă n-ar fi la PUTERE alături de blocul ACUM

Liderul socialiștilor Dodon nu este mulțumit de activitatea membrilor Cabinetului de Miniștri. Despre asta a spus șeful statului azi, de la tribuna Parlamentului Republicii Moldova. Acesta spune că, în cazul în care majoritatea va decide schimbarea componenței actualului Guvern,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:18

Ion Sturza: La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase!

Ion Sturza: La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase!

 La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase! -  sau cum poți să cazi în derizoriu, „crucificându-l" pe Hristos în Ministerul de Interene.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 13:43

Trei deputați ACUM au părăsit sala când Dodon și-a început discursul

Trei deputați ACUM au părăsit sala când Dodon și-a început discursul

 Trei deputați din partea blocului ACUM au părăsit sala de ședință a Parlamentului când Igor Dodon și-a început discursul în fața Legislativului. Este vorba despre Iurie Reniță, lilian Carp și Octavian Țîcu,

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:33

Cristi Danileț: În momentul în care Ministrul Justiției este cel care propune și Președintele statului este cel care numește Procurorul General, vom avea o numire politică, indiferent că o recunoaștem sau nu pe hârtie

Cristi Danileț: În momentul în care Ministrul Justiției este cel care propune și Președintele statului este cel care numește Procurorul General, vom avea o numire politică, indiferent că o recunoaștem sau nu pe hârtie

Cunoscutul expert român Cristi Danileț a comentat pentru TVR Moldova inițiativa Guvernului Republicii Moldova referitoare la schimbarea procedurii de numirea a Procurorului General, prin abilitarea unei comisii constituite de Ministrul Justiției de a selecta candidaturile și a le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:00

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

Parlamentul se va întruni astăzi, în ședință plenară, pentru a vota proiectul de modificare a legii procuraturii, inițiat de Guvern, care prevede o nouă procedură de numire a Procurorului General.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:52

(Europa Liberă) Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

(Europa Liberă) Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

Experta Mariana Kalughin atrage atentiția: „Un executiv și un legislativ, de obicei la patru ani, dacă nu mai des, se schimbă, judiciarul ni-i dat pentru totdeauna. Parlamentul se întruneşte astăzi pentru a modifica procedura de alegere a procurorului general. Miza nu e doar o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:47

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 vor fi deschise 1969 de secții de votare. Cele mai multe secții de votare se găsesc în circumscripțiile electorale:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:49

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a încălcat în mod evident Constituția prin instalarea crucifixului pe scara centrală a organului guvernamental - Ministerul Afacerilor Interne, informează portalul pro-socialist noi.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:47

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Au trecut peste 150 de ani de când leul a devenit moneda națională a României. Aflați din Pagina de istorie de azi de unde i se trage numele leului românesc, cât valora și prin ce greutăți a mai trecut, de-a lungul timpului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:44

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:27

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Platformei Demnitate şi Adevăr. Informaţia a fost confirmată de către deputatul PPDA, Alexandr Slusari. Parlamentarul nu a oferit mai multe detalii. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:11

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Ești sortit să ai succes și să câștigi mulți bani? Dacă nu știi răspunsul la această întrebare, astrele ți-l pot oferi. Toamna aceasta, unele semne zodiacale sunt destinate să facă bani. Este de ajuns să-și pună mintea la contribuție și norocul le va surâde....

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)