Astăzi 29 Martie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 23:28
Abonamente

Horoscop 21 Ianuarie 2020, ora 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot fi confuzi și cu greu se pot concentra pe luarea unei decizii.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să treacă prin momente de confuzie și nici intuiția nu le va fi de mult ajutor. Nativii s-ar putea confrunta din nou cu unele dileme din trecut, cu situații lăsate nerezolvate sau neelucidate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite abordările abuzive, să nu fie insistenți și să încerce să cheltuie banii cu mai multă prudență.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să treacă prin momente de impas în care să nu știe ce direcție profesională să aleagă. Nativii se pot simți constrânși de o situație și de preferat ar fi să cântărească foarte bine ce opțiuni au. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și asculte mai mult intuiția. Nativii pot avea încredere deplină în ceea ce simt și în ceea ce le dictează conștiința.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Comunicarea le-ar putea creea probleme celor născuți în zodia Gemeni. Nativii pot avea parte de dialoguri surpinzătoare și nu este exclus să intre în conflicte cu prietenii pentru că au tendința să spună tot ce le trece prin cap. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să asculte și sfaturile celor din jur și să nu exagereze cu sinceritatea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Este important ca cei născuți în zodia Rac să găsească un echilibru între muncă și partenerul de viață. Se întrevăd tensiuni în cuplu din acest motiv, iar aceste tensiuni, la rândul lor, pot afecta randamentul la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la dialog și la modul în care-și comunică nevoile și mai ales nemulțumirile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu ar trebui să fie mai vigilenți la ce se petrece în jurul lor pentru că pot deveni ținta unor bârfe și imaginea le-ar putea fi afectată. Nativii nici nu ar trebui să pună totul la suflet, dar nici nu ar trebui să fie prea îngăduitori cu ceilalți pentru că ar putea profita de impresia de naivitate pe care o lasă la vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente mai puțin plăpcute la locul de muncă. Posibil să fie trași la răspundere pentru niște decizii luate sau acțiuni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Este o zi în care romantismul celor născuți în zodia Fecioară ar putea atinge cote înalte. Nativii care sunt într-o poveste de dragoste ar putea fi surprinși de partener cu declarații de dragoste, iar cei singuri ar putea cunoaște persoane noi, care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și facă un program rațional care să le ofere timp și pentru micile bucurii ale vieții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță ar putea fi destul de irascibili și cu chef de cearta astăzi, iar acest aspect nu le va fi de bun augur la locul de muncă. Nativii pot intra în tensiuni cu superiorii, iar starea de agitație o pot proiecta și în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o discuție tensionată cu un prieten sau cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Scorpion ziua de astăzi vine cu interes major pentru zona sentimentală. Nu este exclus ca cei care sunt singuri să fie brusc atrași de cineva nou cunoscut și să flirteze fără iopreliști. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce nativilor ocazia de a-și regăsi liniștea și pacea interioară. La bază poate sta inclusiv o decizie pe care aceștia o iau.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Se întrevăd conflicte și situații neplăcute la locul de muncă care pot afecta nu doar randamentul, ci și imaginea celor născuți în zodia Săgetător. Posibil ca unii nativi să se simtă folosiți sau cineva să abuzeze de statutul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să lipte pentru drepturile lor și să nu se teamă să spună lucrurilor pe nume.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn ar putea deveni insistenți în cuplu și ar putea fi tentați să ceară de la partener mai mult decât acesta poate oferi. Nativii care vor exagera în acaestă privință ar putea să dea naștere unor conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai raționali în manifestarea afecțiunii și a sentimentelor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Chiar dacă la locul de muncă situația poate fi mai tensionată, cei născuți în zodia Vărsător vor ști să o domine și să-și echilibreze energia astfel încât, în cuplu, să nu răsfrângă nimic din nemulțumirile profesioanle. Nativii pot fi surprinși plăcut de deciziile partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a petrece momente intime intense, iar pasiunea ar putea fi esențială pentru cei care doresc reconsolidarea poveștii de iubire.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești se procupă de restabilirea unor reguli în cuplu sau în familie. Nativii își vor dori să petreacă mai mult timp cu cei dragi și chiar să se preocupe mai mult de intimitatea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate favoriza niște reparații în casă sau o renovare a locuinței. Vești bune legate de carieră se anunță astăzi.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 23:28

FOTO / DODON sfidează CARANTINA și încurajează moldovenii să IGNORE statul acasă și să iasă cu familia la aer. „Garantul Constituției” a șters comentariile INCOMODE

FOTO / DODON sfidează CARANTINA și încurajează moldovenii să IGNORE statul acasă și să iasă cu familia la aer. „Garantul Constituției” a șters comentariile INCOMODE

Șeful de la MAI, Pavel Voicu, afirmă  că, în următoarele zile, autoritățile ar putea interzice în general ieșirea din case. Potrivit fostului consilier al lui Dodon, dacă va fi luată o astfel de decizie, cetățenii vor fi nevoiți să completeze o declarație pe proprie...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 29 Martie 2020, ora: 20:52

O ISTORIE INCREDIBILĂ /// Cum un tânăr student a SALVAT Japonia de la comunism (FOTO, VIDEO +18)

O ISTORIE INCREDIBILĂ /// Cum un tânăr student a SALVAT Japonia de la comunism (FOTO, VIDEO +18)

Partidul Socialist Japonez a avut relații strânse și a primit sprijin din partea Chinei comuniste, iar majoritatea membrilor săi au susținut marxismul. Inițiativa acestui partid a fost apropierea Japoniei de China și instituirea unui regim politic similar - o Japonie comunistă sub...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 17:18

Daily Mail Lilieci, câini și pisici se vând din nou pe piețele din China | Iepuri sunt sacrificați pe podele îmbibate de sânge, în timp ce comuniștii din China sărbătoresc „VICTORIA” asupra coronavirusului

Lilieci, câini și pisici se vând din nou pe piețele din China | Iepuri sunt sacrificați pe podele îmbibate de sânge, în timp ce comuniștii din China sărbătoresc „VICTORIA” asupra coronavirusului

Liliecii, câinii, pisicile şi alte animale domestice sau sălbatice sunt din nou disponibile în pieţele din China, în timp ce Beijingul sărbătoreşte „victoria” asupra coronavirusului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 15:57

STOP CADRU / Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, surprinsă într-un supermarket fără MASCĂ și MĂNUȘI (FOTO)

STOP CADRU / Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, surprinsă într-un supermarket fără MASCĂ și MĂNUȘI (FOTO)

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu a fost surprinsă într-un supermarket fără mască și mănuși. Imaginea care dovedește acest lucru a a juns virală pe Facebook și a stârnit criticile internauților.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 15:41

Rețetă împotriva Sforăitului

Rețetă împotriva Sforăitului

Această afecțiune afectează grav calitatea somnului și sănătatea generală.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 14:17

INVESTIGAȚIE / Moldova a cumpărat dezinfectanți de MILIOANE de lei de la un consilier SOCIALIST care este și finul de cununie al fratelui președintelui Igor Dodon

INVESTIGAȚIE / Moldova a cumpărat dezinfectanți de MILIOANE de lei de la un consilier SOCIALIST care este și finul de cununie al fratelui președintelui Igor Dodon

Ziarul de Gardă a constatat că dezinfectanți fabricați de „Chemix Grupp” sunt utilizați în majoritatea instituțiilor medicale de la noi, la fel ca și în ultimii ani. Acestea au ajuns în spitale fiind propuse de câțiva agenți economici locali, alții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 14:01

INFORMAȚII OFICIALE /// Coronavirusul se transmite prin aer?

INFORMAȚII OFICIALE /// Coronavirusul se transmite prin aer?

​Coronavirusul COVID 19 NU se transmite prin aer, ci prin picăturile pe care o persoană infectată le generează atunci când tușește, strănută sau vorbește. Aceste picături sunt grele și nu plutesc prin aer, ci cad pe podea sau pe suprafața obiectelor, arată Organizația...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 13:24

Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sunt absurde și primejdioase (VIDEO)

Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sunt absurde și primejdioase (VIDEO)

A fost profesor la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz și șeful Institutului de Igienă și Microbiologie Medicală. Este unul dintre cei mai citați oameni de știință germani. În acest interviu își exprimă părerea despre isteria creată de coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 12:55

Dezvăluiri INCREDIBILE despre medicul ucis de COVID-19: „A fost supusă PRESIUNILOR să nu spună cum a fost INFECTATĂ”

Dezvăluiri INCREDIBILE despre medicul ucis de COVID-19: „A fost supusă PRESIUNILOR să nu spună cum a fost INFECTATĂ”

Cea de-a doua victimă a Coronavirusului de tip nou în Republica Moldova, medicul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) în vârstă de 79 de ani, a fost petrecută ieri pe ultimul drum. Chiar dacă a fost numită „erou al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 12:30

Coronavirus: Olanda a retras 600.000 de măști defecte importate din China

Coronavirus: Olanda a retras 600.000 de măști defecte importate din China

Olanda a retras sute de mii de măşti importate din China şi distribuite în spitalele olandeze pentru a face faţă pandemiei de COVID-19, deoarece nu răspundeau criteriilor de calitate, a informat sâmbătă Ministerul Sănăţii, notează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 12:03

Ar putea deveni COVID-19 Cernobîlul lui Vladimir Putin

Ar putea deveni COVID-19 Cernobîlul lui Vladimir Putin

În întreaga lume, pandemia de coronavirus se află pe prima pagină a tuturor ziarelor, iar spitalele au devenit locuri în care medicii luptă, cotidian, împotriva unui dușman nevăzut și tăcut. Dar letal. Cazurile de infecție cu noul coronavirus cresc de la oră la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 11:26

Ministrul Agriculturii din România a cerut primarilor să nu ÎNCHIDĂ pieţele agro-alimentare: Sunt mai SIGURE decât magazinele mici

Ministrul Agriculturii din România a cerut primarilor să nu ÎNCHIDĂ pieţele agro-alimentare: Sunt mai SIGURE decât magazinele mici

O eventuală plafonare a preţurilor pe durata stării de urgenţă ar putea avea efecte negative atât asupra consumatorilor, cât şi asupra producătorilor, spune ministrul Agriculturii, Adrian Oros, transmite News.ro. El adaugă că a fost înregistrată o creştere a preţurilor atunci când...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 11:14

În timp ce Guvernul cheltuie aiurea bani pentru medalii de 9 mai, George SOROS acordă peste 100.000 USD, pentru lupta cu epidemia COVID în Moldova

În timp ce Guvernul cheltuie aiurea bani pentru medalii de 9 mai,  George SOROS acordă peste 100.000 USD, pentru lupta cu epidemia COVID în Moldova

  Fundația Soros-Moldova alocă de urgență o primă tranșă de 100 de mii de dolari pentru susținerea Republicii Moldova în combaterea răspândirii coronavirusului de tip nou (COVID-19). „Banii îi vom direcționa, în primul rând, celor care au nevoie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 11:03

ULTIMA ORĂ /// 11 cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

ULTIMA ORĂ /// 11 cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

Primăria comunei Trușeni anunță că 11 persoane sunt infectate, 2 sunt suspecte, 14 se află în carantină și 103 sunt monitorizate la domiciliu.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 29 Martie 2020, ora: 10:43 de Silviu Tănase

Tehnocratul de la Pârjolteni și Dezastrul Republicii Moldova

Tehnocratul de la Pârjolteni și Dezastrul Republicii Moldova Din editia print / Foto: colaj Timpul.md

Erodarea imaginii unui guvern, are nevoie, în mod obiectiv, de o anumită perioadă de timp. Indiferent de gafele pe care le face, învestirea unui nou guvern, generează anumite așteptări și trebuie să treacă o anumită perioadă de timp, până când oamenii vor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 10:17

opinie Petrișor Peiu: Răspunderile. Și, totuși, Unirea!

Petrișor Peiu: Răspunderile. Și, totuși, Unirea!

Generația politică actuală a comis două păcate îngrozitoare față de națiunea română: a închis Institutul "Cantacuzino" și a renunțat programatic la Re-unirea Basarabiei cu țară. Fiecare dintre aceste două păcate sunt suficiente pentru a le asigura...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 10:16

ȘTIREA DIMINEȚII /// Viziere.md asigură producerea și donarea vizierelor cadrelor medicale din R. Moldova după modelul unui grup de activiști din România

ȘTIREA DIMINEȚII /// Viziere.md asigură producerea și donarea vizierelor cadrelor medicale din R. Moldova după modelul unui grup de activiști din România

Asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR) s-a alăturat inițiativei unui grup de activiști din România (viziere.ro) de a produce și dona viziere sistemului medical și implementează proiectul în Republica Moldova prin intermediul platformei online – viziere.md. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 10:09

VIDEO LIVE / Informații de ULTIMĂ ORĂ despre situația privind COVID-19 în R.Moldova

VIDEO LIVE / Informații de ULTIMĂ ORĂ despre situația privind COVID-19 în R.Moldova

Briefing susținut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 09:10

O altă localitate din raionul Hîncești, ar putea intra în CARANTINĂ. O femeie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

O altă localitate din raionul Hîncești, ar putea intra în CARANTINĂ. O femeie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Primăria localității Cărpineni din raionul Hîncești anunță primul caz de COVID-19. Este vorba de o femeie în vârstă de 62 de ani, originară din comuna Cărpineni, care s-a întors recent din Italia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:40

Te simți BALONAT? Bautura asta te scapă de probleme peste noapte!

Te simți BALONAT? Bautura asta te scapă de probleme peste noapte!

 H.pylori este o bacterie asimptomatica. Aceasta cauzeaza infectii in stimac si afecteaza doua treimi din populatia planetei. Daca este lasata netratata, aceasta bacterie poate cauza probleme medicale severe, precum ulcer peptic si chiar cancer stomacal. Pentru a putea fi detectata, este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:30

Cu oamenii în carantină, NATURA recucerește teritoriile pierdute / VIDEO

Cu oamenii în carantină, NATURA recucerește teritoriile pierdute / VIDEO

Păsările cântă, mistreții se plimbă prin orașe, delfinii au revenit în locuri în care plecaseră de mult. Odată cu carantina, animalele sălbatice și plantele profită de calmul regăsit, în timp ce oamenii au mai mult timp pentru a observa natura, scrie AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:22

Beție cu sfârșit tragic, la CAHUL. Un tânăr de 27 de ani a murit în drum spre spital

Beție cu sfârșit tragic, la CAHUL. Un tânăr de 27 de ani a murit în drum spre spital

Un tânăr a murit, după ce a fost înjunghiat de colegul de pahar. Crima a avut loc în această dimineață, în localitatea Crihana Veche, din raionul Cahul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:02

Horoscopul zilei de azi, DUMINICĂ 29 MARTIE 2020. Încă o influență benefică de la Venus azi!

Horoscopul zilei de azi, DUMINICĂ 29 MARTIE 2020. Încă o influență benefică de la Venus azi!

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 29 MARTIE 2020 ; astazi are loc al doilea trigon al weekendului pentru planeta iubirii si frumusetii Venus. Ii vine randul lui Pluto in Capricorn, dupa Jupiter de ieri, iar Luna intra in Gemeni azi. Ne-am vazut vietile schimbate asa de mult in aceasta luna...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:00

Ministrul Sănătăţii: 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi FĂRĂ a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala

Ministrul Sănătăţii: 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi FĂRĂ a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru afirmă că aproximativ 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi fără a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala. Tătaru estimează că la Suceava, care este zona cea mai afectată din România, pot...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)