Astăzi 20 Februarie 2020, Joi - Ultima actualizare la 19 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 21 Ianuarie 2020, ora 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot fi confuzi și cu greu se pot concentra pe luarea unei decizii.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să treacă prin momente de confuzie și nici intuiția nu le va fi de mult ajutor. Nativii s-ar putea confrunta din nou cu unele dileme din trecut, cu situații lăsate nerezolvate sau neelucidate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite abordările abuzive, să nu fie insistenți și să încerce să cheltuie banii cu mai multă prudență.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea să treacă prin momente de impas în care să nu știe ce direcție profesională să aleagă. Nativii se pot simți constrânși de o situație și de preferat ar fi să cântărească foarte bine ce opțiuni au. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și asculte mai mult intuiția. Nativii pot avea încredere deplină în ceea ce simt și în ceea ce le dictează conștiința.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Comunicarea le-ar putea creea probleme celor născuți în zodia Gemeni. Nativii pot avea parte de dialoguri surpinzătoare și nu este exclus să intre în conflicte cu prietenii pentru că au tendința să spună tot ce le trece prin cap. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să asculte și sfaturile celor din jur și să nu exagereze cu sinceritatea.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Este important ca cei născuți în zodia Rac să găsească un echilibru între muncă și partenerul de viață. Se întrevăd tensiuni în cuplu din acest motiv, iar aceste tensiuni, la rândul lor, pot afecta randamentul la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la dialog și la modul în care-și comunică nevoile și mai ales nemulțumirile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu ar trebui să fie mai vigilenți la ce se petrece în jurul lor pentru că pot deveni ținta unor bârfe și imaginea le-ar putea fi afectată. Nativii nici nu ar trebui să pună totul la suflet, dar nici nu ar trebui să fie prea îngăduitori cu ceilalți pentru că ar putea profita de impresia de naivitate pe care o lasă la vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce momente mai puțin plăpcute la locul de muncă. Posibil să fie trași la răspundere pentru niște decizii luate sau acțiuni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Este o zi în care romantismul celor născuți în zodia Fecioară ar putea atinge cote înalte. Nativii care sunt într-o poveste de dragoste ar putea fi surprinși de partener cu declarații de dragoste, iar cei singuri ar putea cunoaște persoane noi, care să le trezească interesul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și facă un program rațional care să le ofere timp și pentru micile bucurii ale vieții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță ar putea fi destul de irascibili și cu chef de cearta astăzi, iar acest aspect nu le va fi de bun augur la locul de muncă. Nativii pot intra în tensiuni cu superiorii, iar starea de agitație o pot proiecta și în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o discuție tensionată cu un prieten sau cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Scorpion ziua de astăzi vine cu interes major pentru zona sentimentală. Nu este exclus ca cei care sunt singuri să fie brusc atrași de cineva nou cunoscut și să flirteze fără iopreliști. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce nativilor ocazia de a-și regăsi liniștea și pacea interioară. La bază poate sta inclusiv o decizie pe care aceștia o iau.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Se întrevăd conflicte și situații neplăcute la locul de muncă care pot afecta nu doar randamentul, ci și imaginea celor născuți în zodia Săgetător. Posibil ca unii nativi să se simtă folosiți sau cineva să abuzeze de statutul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să lipte pentru drepturile lor și să nu se teamă să spună lucrurilor pe nume.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn ar putea deveni insistenți în cuplu și ar putea fi tentați să ceară de la partener mai mult decât acesta poate oferi. Nativii care vor exagera în acaestă privință ar putea să dea naștere unor conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai raționali în manifestarea afecțiunii și a sentimentelor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Chiar dacă la locul de muncă situația poate fi mai tensionată, cei născuți în zodia Vărsător vor ști să o domine și să-și echilibreze energia astfel încât, în cuplu, să nu răsfrângă nimic din nemulțumirile profesioanle. Nativii pot fi surprinși plăcut de deciziile partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a petrece momente intime intense, iar pasiunea ar putea fi esențială pentru cei care doresc reconsolidarea poveștii de iubire.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești se procupă de restabilirea unor reguli în cuplu sau în familie. Nativii își vor dori să petreacă mai mult timp cu cei dragi și chiar să se preocupe mai mult de intimitatea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate favoriza niște reparații în casă sau o renovare a locuinței. Vești bune legate de carieră se anunță astăzi.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:49

Simona Halep a învins-o în turul II al turneului de la Dubai pe Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA), scor 1-6, 6-2, 7-6 (7), asigurându-și calificarea în turul următor, unde o va întâlni pe mai vechea cunoștință Aryna Sabalenka (21 de ani, 13 WTA).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:47

După o iarnă destul de blândă, sufletele noastre au deja o atitudine primăvăratică și abia așteptăm să ne eliberăm de hainele groase și să ne plimbăm pe sub pomii înfloriți. Dar, în același timp, ne întrebăm ce va aduce nou primăvara unui an atât de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:17

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Reprezentanții unor partide unioniste și proeuropene s-au întâlnit astăzi pentru a discuta despre crearea unei „coaliții largi de pe acum”, astfel încât cetățenii „să aibă pe cine vota”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:12

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală, a declarat Alexandr Stoianoglo. Procurorul general a spus că, dacă se vor descoperi abateri grave, se vor lua măsurile legale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:03

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon, iar formațiunea politică riscă să se transforme, astfel, într-un apendice al Partidului Socialiștilor. Este comentariul vicepreședintelui PPDA, Alexandru Slusari, după plecarea celor șase...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 19 Februarie 2020, ora: 20:00 de Irina Nechit

interviu de irina nechit Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

– Felicitări pentru cartea „Limba de hârtie”, ajunsă la a doua ediție. Are un magnetism puternic, e o dezlănțuire de energii spirituale, identitare, lingvistice. Cititorul o citește dintr-o respirație. Tu, de asemenea, ai scris-o spontan, dintr-o respirație?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:42

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Antarctica se topește! Este o situație alarmantă la nivelul întregului glob pământesc. Schimbările climatice fac prăpăd, iar specialiștii avertizează cu privire la ce consecințe vor apărea dacă situația nu se remediază rapid. Deja se resimt efectele acestor fenomene meteo extreme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:34

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

Un cetățean mexican a fost arestat în Statele Unite, fiind acuzat că a acționat în SUA în numele guvernului rus. Potrivit materialelor anchetatorilor, un oficial rus nenumit l-a angajat pe Hector Alejandro Cabrera Fuentes în 2019, instruindu-l, printre altele, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:53

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Final pe cât de înfiorător, pe atât de nedrept pentru o tânăra româncă, stabilită în Spania, mama a doi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:02

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Igor Ceaika, fiul ex-procurorului general rus Iurii Ceaika, apare oficial în acte drept coproprietar al posturilor de televiziune Primul în Moldova și Accent TV. Documentele au fost publicate recent pe site-ul Consiliului Audiovizualului (CA). Autoritatea a aprobat declarațiile...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 19 Februarie 2020, ora: 15:58

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

Dorința de a perfecționa trăsăturile frumoase este una profund umană ce pare să fie adânc înrădăcinată în istoria omenirii. Din cele mai vechi timpuri, machiajul a jucat diverse roluri, de la cel folosit pentru ritualuri religioase, la cel cu uz practic și până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:26

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

 O analiză a celor mai periculoşi poluanţi din mări şi oceane demonstrează că malaysienii sunt cei mai mari consumatori individuali de ambalaje din plastic, a anunţat luni WWF care a îndemnat autorităţile guvernamentale din această ţară să limiteze utilizarea obiectelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:21

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

 Într-o instanţă din San Francisco a început marţi un proces în care IRS (Internal Revenue Service, autoritatea fiscală din SUA) solicită Facebook plata unor restanţe de nouă miliarde de dolari, transmite AFP. În faţa judecătorului urmează să compară mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:16

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a R. Moldova a identificat trei moldoveni pe vasul de croazieră „Princess Diamond”, blocat în portul Yokohama, din Japonia, din cauza infecției cu coronavirus. Este vorba despre trei cetățeni moldoveni, doi bărbați și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:08

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Washington a devenit recent primul stat american unde transformarea cadavrelor umane în compost este legală. Tehnica este considerată un serviciu funerar prietenos cu mediul şi a fost testată într-un proiect pilot. Compostul este cunoscut ca îngrăşământ agricol...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:01

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Andreas Menelaou, directorul „Komaksavia Airport Invest LTD”, deținătoare a „Avia Invest”, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, susține că firma pe care o conduce ia în calcul, drept variantă de rezervă, acționarea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:00

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un bucureştean pare să fi găsit elixirul tinereţii, ajungând al treilea cel mai în vârstă bărbat de pe Pământ, recunoscut de Guiness Book of Records. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni şi a fost inginer agronom. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:52

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Tragedie fatală la locul de muncă. Un bărbat de 38 de ani a murit după ce a căzut de pe un bloc în construcție, situat în sectorul Botanica al capitalei. Nenorocirea s-a produs în dimineața de 19 februarie, la ora 09.30, pe un șantier de pe strada Nicolae Titulescu....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:45

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Apa ca simbol al visului contine un mesaj foarte important pentru cel care o viseaza. In functie de continut si de natura visului apa poate avea interpretari diferite. Culoarea, locul si starea apei din vis influenteaza semnificatia mesajului. Apa are legatura cu starea emotionala a celui care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:39

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

 Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână! ( rețetă) Infectiile tractului urinar pot reprezenta o discutie destul de ciudata, insa e important ca aceasta problema de sanatate sa nu fie neglijata,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:32

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Uleiul de ricin are proprietati medicinale importante, continand foarte multa vitamina E. Iata insa cum il poti folosi in casa. 1. Lubrifiaza foarfeca ta preferata Pentru ca poate fi ingerat, este mult mai eficient pe metal, comparativ cu alti lubrifianti pe care nu ar trebui sa ii atingi....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:21

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

 Fostul preşedinte sud-coreean Lee Myung-bak a fost plasat în detenţie, miercuri, după condamnarea sa în apel la 17 ani de închisoare pentru corupţie, transmit AFP şi Yonhap. Aflat la putere între 2008 şi 2013, Lee Myung-bak (78 de ani) a stat pentru scurt...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Februarie 2020, ora: 12:19

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege Foto: foto simbol

În Partidul Democrat existau până astăzi trei grupuri: Nichiforciuc, Filip și Candu. Cel puțin așa susține deputatul Andrian Candu, care a anunțat miercuri că părăsește PD. Candu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Publika TV că a decis să părăsească PD...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 12:14

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia anunță că va prezenta pe 3 martie la Geneva ”în premieră mondială cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață” Este de așteptat ca modelul de oraș să coste sub 15.000 de euro, dar să fie mult mai accesibil la preț după aplicarea...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)