Astăzi 19 Iulie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:39
Abonamente

Horoscop 21 Iunie 2019, ora 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IUNIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Contextul astrologic va influența benefic toate zodiile, pe fiecare într-un anume sector de viață.

Soarele, energia, va intra în zodia Rac în data de 21 iunie 2019, zodie pe care o va lumina până în data de 23 iulie 2019, atunci când va păși în zodia sa de domiciliu, în Leu. În această perioadă vom deveni mai sensibili, mai emoționali, mai romantici, mai înclinați către familie, tradiții, strămoși, rădăcini, însă, totodată, ne vom canaliza energia și către zona parteneriatelor, aici fiind vorba atât de persoana iubită, cât și de asociați și colaboratori.Atenție! Va trebui să dăm dovadă de înțelepciune pentru a vindeca situații care vizează acest sector de viață al parteneriatelor. Punctăm că în continuare ne aflăm sub influența aspectelor realizate de tranzitele planetei acțiunii, Marte, care a intrat în zodia Rac, dar și planetei comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Rac.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor preocupa de rezolvarea unor situații, conflicte care vizează relația cu membrii familiei și regimul unei locuințe. Nativii vor fi foarte determinați să lămurească situații, însă vor avea nevoie să fie înțelepți în decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o abordare mult prea sentimentală și emoțională vizavi de aceste sectoare de viață.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza toată energia în această perioadă către zona de studiu și nu este exclus ca prin cursuri, participări la seminarii, cărți să-și schimbe, să-și reformuleze, să-și întărească niște filosofii și principii de viață. Comunicarea va fi un punct forte în toată această perioadă și se pot pune în evidență prin dialog, prin scris. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a planifica sau de a pleca într-o scurtă călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza toată energia către sectorul financiar unde vor avea mari șanse să aducă îmbunătățiri. Nativii vor descoperi noi surse de venit și este foarte probabil ca acestea să provină din colaborări și asocieri, afaceri de familie, împreună cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza celor mai norocoși un dialog în acest sens. Nu este exclus nici să fie vorba de o mărire de salariu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce multă energie, bună dispoziție și determinare să-și ducă la bun final planurile avute, mai ales dacă acestea au legătură cu zona financiară, cu o moștenire. Totodată, pasiunea în cuplu va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce declarații de dragoste și momente intense alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor traversa o etapă de interiorizare și nativii își vor canaliza energia pentru ase întoarce în trecut și a reanaliza situații, decizii și amintiri. O serie de principii și convingeri de viață pot căpăta noi sensuri și nativii pot aduce vindecare în viața lor, inclusiv ameliorarea problemelor de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că este posibil să afle niște secrete.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza energia în sectorul prietenilor și nativii își pot face planuri de viitor cu aceștia, planuri care să aibă la bază aspirații înalte, însă cu multă implicare emoțională și sentimentală. Persoana iubită va fi în vizorul nativilor acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le favorizează întâlniri cu persoane interesante și legarea de noi relații.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se vor pune în evidență în această perioadă prin dialog și nu este exclus să devină mai sensibili și mai emoționali decât de obicei în abordarea unor probleme profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să se facă remarcați și să-și îmbunătățească imaginea. Atenție! Comunicarea va fi mai puțin rațională acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să călătorească în acaestă perioadă, să descopere locuri noi, culturi noi și să-și facă noi cunoștințe. Nativii își vor canaliza atenția către aspectele filozofice ale vieții și chiar pot urma cursuri, seminarii de dezvoltare personală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate stimula interesul pentru studii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de o perioadă cu puternic impact asupra personalității. Nativii pot descoperi noi laturi ale caracterului pe care nu le-au explorat niciodată și nu este exclus să aibă parte de trăiri și experiențe intime intense. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce un dialog important legat de o moștenire, de o sumă de bani. Posibil ca unii nativi să înceapă demersurile pentru a obține un credit, împrumut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați să rezolve niște situații care vizează zona parteneriatelor de afaceri astfel încât să-și îmbunătățească veniturile în această perioadă. Nativii își vor canaliza energia și către persoana iubită și vor dori să aducă îmbunătățiri relației. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce dialoguri legate de căsătorie și unii nativi chiar pot stabili data nunții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați în această perioadă să obțină diferite avantaje legate de locul de muncă. Posibil să înceapă cursuri de dezvoltare profesională. Nativii vor da dovadă de o bună comunicare cu colegii, frații, rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate stimula interesul pentru partea de sănătate, capitol la care vor dori să facă schimbări, posibil legate de stilul de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor canaliza energia către persoana iubită și către familie. Nativii vor dori să-și petreacă mai mult timp cu cei dragi și vor face declarații de dragoste siropoase partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dialoguri despre posibilitatea de a deveni părinți, de a concepe un copil. Zona creativă și artistică va fi foarte stimulată în acaestă perioadă și nativii sunt sfătuiți să profite la maxim de acest context astrologic.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:47

NEWS ALERT / Fratele lui Dodon este partener cu Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei / Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX

NEWS ALERT / Fratele lui Dodon este partener cu Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei / Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX Foto: Dodon și Chaika

Fratele mai mic al președintelui R. Moldova Igor Dodon, Alexandru Dodon, a devenit proprietarul a 15% din acțiunile companiei rusești ”Archpley Development”, a omului de afaceri și politicianului Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei, care este și președintele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:10

Dorin Chirtoacă: Domnule Socor, nu vreți să va uitați în oglindă, poate Dvs. aduceți a fantomă care bântuie Moldova de vreo ultimii 20 de ani?

Ati uitat cum l-ati ridicat in slavi pe Voronin, de ne apuca greata, si va inchinati lui ca la sfintele moaste, in timp ce noi luptam cu el si cu regimul lui?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:53

Conceptul se “narațiune/narațiuni” vine de multe ori în contextul eforturilor de dezinformare pro-Kremlin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:39

Parlamentul a votat astăzi în două lecturi proiectul de modificare a Legii cu privire la asigurări, care permite brokerilor de asigurare și agenților de asigurări să revină în circuitul distribuirii produselor obligatorii RCA și Cartea Verde, după ce au fost excluși din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:28

Un băiețel de 11 ani a fost mușcat zilele trecute de un maidanez, în Stăuceni. Copilul a fost internat în spital, cu halucinații și febră, însă nu a supraviețuit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:22

Poliamoria este practica, starea sau capacitatea de a avea, în același timp, mai multe relații de iubire sexuale în care toți partenerii sunt în cunoștință de cauză și își exprimă acceptul. Iar fiica de 18 ani a actorilor Will Smith și Jada Pinket-Smith nu este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:59

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Barbatul de 56 de ani al carui cap este la un pas sa explodeze la propriu / FOTO

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Barbatul de 56 de ani al carui cap este la un pas sa explodeze la propriu / FOTO

Totul la inceput parea sa fie o banala sinuzita, insa acum s-a transformat intr-un calvar de nedescris.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:43

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

 Partidul Politic "APEL" invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea Partidului Politic APEL”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:39

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi ale grupului de urmărire penală în cadrul unei cauze penale, iniţiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite produse şi mărfuri. Operațiunea se desfășoară la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:35

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) și fracțiunea „ACUM Platformei Demnitate și Adevăr” în Parlament și-au ales conducători noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:45

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ! Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ! Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ!  Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ!  Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

Conform unui document OFICIAL al MT (prezentat la CM POIM în iulie 2019) din lista proiectelor majore ce vor fi transmise la CE în 2019 fac parte: 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:32

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

„Analistul internațional” îi consideră pe Usatîi și Chirtoacă politicieni ratați dar îl laudă pe Igor Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 07:27

Ungaria este obligată să cumpere gaz doar de la Rusia și depinde de SUA şi de aliaţii lor europeni sa facă posibil ca Ungaria să importe gaz provenit dintr-o zonă gazieră offshore a României, a spus ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, relatează MTI, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 07:23

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu: „Noi protejăm oamenii cu venituri mici. Chiar dacă vor fi majorări acestea vor viza oamenii cu venituri foarte mari. Cei care au venituri mari să plătească impozite mai mari. Cei care au venituri mici să plătească impozite mai mici”. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 06:25

Laura Codruța Kovesi, angajată în lupta anticorupție, dar sancționată de puterea din țara sa, va conduce Parchetul European. Justiția a avut câștig de cauză, iar statul de drept creat de democrațiile occidentale a prevalat – aceasta este semnificația viitoarei...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Iulie 2019, ora: 06:06 de Constantin Tănase

Agresiunea Rusiei asupra Ucrainei a declanșat un val de critici și proteste în mediul puținilor și adevăraților intelectuali ruși care mai au curajul să spună adevărul despre patria lor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 01:15

Consumul de sucuri îndulcite poate crește semnificativ riscul de cancer, potrivit unui studiu amplu care a găsit o legătură între consumul obișnuit al tuturor tipurilor de băuturi cu zahăr adăugat și prababilitatea apariției bolii. O echipă de cercetători din Franţa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 01:09

Un studiu recent a constatat că femeile au mai multe vise erotice. Dar care este semnificația adevărată a acestor vise? Cercetătorii consideră că feminismul a reușit să convingă femeile să nu mai fie reticente în a vorbi sincer despre visele lor erotice. Mult timp s-a crezut...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)