Astăzi 16 Octombrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la ora 16:33
Abonamente

Horoscop 21 Iunie 2019, ora 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IUNIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Contextul astrologic va influența benefic toate zodiile, pe fiecare într-un anume sector de viață.

Soarele, energia, va intra în zodia Rac în data de 21 iunie 2019, zodie pe care o va lumina până în data de 23 iulie 2019, atunci când va păși în zodia sa de domiciliu, în Leu. În această perioadă vom deveni mai sensibili, mai emoționali, mai romantici, mai înclinați către familie, tradiții, strămoși, rădăcini, însă, totodată, ne vom canaliza energia și către zona parteneriatelor, aici fiind vorba atât de persoana iubită, cât și de asociați și colaboratori.Atenție! Va trebui să dăm dovadă de înțelepciune pentru a vindeca situații care vizează acest sector de viață al parteneriatelor. Punctăm că în continuare ne aflăm sub influența aspectelor realizate de tranzitele planetei acțiunii, Marte, care a intrat în zodia Rac, dar și planetei comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Rac.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor preocupa de rezolvarea unor situații, conflicte care vizează relația cu membrii familiei și regimul unei locuințe. Nativii vor fi foarte determinați să lămurească situații, însă vor avea nevoie să fie înțelepți în decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o abordare mult prea sentimentală și emoțională vizavi de aceste sectoare de viață.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur își vor canaliza toată energia în această perioadă către zona de studiu și nu este exclus ca prin cursuri, participări la seminarii, cărți să-și schimbe, să-și reformuleze, să-și întărească niște filosofii și principii de viață. Comunicarea va fi un punct forte în toată această perioadă și se pot pune în evidență prin dialog, prin scris. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a planifica sau de a pleca într-o scurtă călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza toată energia către sectorul financiar unde vor avea mari șanse să aducă îmbunătățiri. Nativii vor descoperi noi surse de venit și este foarte probabil ca acestea să provină din colaborări și asocieri, afaceri de familie, împreună cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza celor mai norocoși un dialog în acest sens. Nu este exclus nici să fie vorba de o mărire de salariu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, iar acest aspect le va aduce multă energie, bună dispoziție și determinare să-și ducă la bun final planurile avute, mai ales dacă acestea au legătură cu zona financiară, cu o moștenire. Totodată, pasiunea în cuplu va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce declarații de dragoste și momente intense alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor traversa o etapă de interiorizare și nativii își vor canaliza energia pentru ase întoarce în trecut și a reanaliza situații, decizii și amintiri. O serie de principii și convingeri de viață pot căpăta noi sensuri și nativii pot aduce vindecare în viața lor, inclusiv ameliorarea problemelor de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că este posibil să afle niște secrete.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza energia în sectorul prietenilor și nativii își pot face planuri de viitor cu aceștia, planuri care să aibă la bază aspirații înalte, însă cu multă implicare emoțională și sentimentală. Persoana iubită va fi în vizorul nativilor acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le favorizează întâlniri cu persoane interesante și legarea de noi relații.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se vor pune în evidență în această perioadă prin dialog și nu este exclus să devină mai sensibili și mai emoționali decât de obicei în abordarea unor probleme profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să se facă remarcați și să-și îmbunătățească imaginea. Atenție! Comunicarea va fi mai puțin rațională acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să călătorească în acaestă perioadă, să descopere locuri noi, culturi noi și să-și facă noi cunoștințe. Nativii își vor canaliza atenția către aspectele filozofice ale vieții și chiar pot urma cursuri, seminarii de dezvoltare personală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate stimula interesul pentru studii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de o perioadă cu puternic impact asupra personalității. Nativii pot descoperi noi laturi ale caracterului pe care nu le-au explorat niciodată și nu este exclus să aibă parte de trăiri și experiențe intime intense. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce un dialog important legat de o moștenire, de o sumă de bani. Posibil ca unii nativi să înceapă demersurile pentru a obține un credit, împrumut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați să rezolve niște situații care vizează zona parteneriatelor de afaceri astfel încât să-și îmbunătățească veniturile în această perioadă. Nativii își vor canaliza energia și către persoana iubită și vor dori să aducă îmbunătățiri relației. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce dialoguri legate de căsătorie și unii nativi chiar pot stabili data nunții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați în această perioadă să obțină diferite avantaje legate de locul de muncă. Posibil să înceapă cursuri de dezvoltare profesională. Nativii vor da dovadă de o bună comunicare cu colegii, frații, rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate stimula interesul pentru partea de sănătate, capitol la care vor dori să facă schimbări, posibil legate de stilul de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor canaliza energia către persoana iubită și către familie. Nativii vor dori să-și petreacă mai mult timp cu cei dragi și vor face declarații de dragoste siropoase partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce dialoguri despre posibilitatea de a deveni părinți, de a concepe un copil. Zona creativă și artistică va fi foarte stimulată în acaestă perioadă și nativii sunt sfătuiți să profite la maxim de acest context astrologic.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:20

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la funcția de procuror general al mun. Chișinău, susține că aproximativ 4 mlrd. de lei sunt furați anual în Capitală prin scheme ilegale și corupție. Suma este echivalentului unui buget anual...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:12

Coborau mortul în groapă când au auzit lovituri în sicriu: ”Unde sunt? E întuneric!”. Ce a urmat

Coborau mortul în groapă când au auzit lovituri în sicriu: ”Unde sunt? E întuneric!”. Ce a urmat

Înmormântarea unui bărbat din Irlanda a luat o întorsătură neașteptată când din sicriu a început să se audă chiar vocea mortului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 10:35

Câți români au pierit în Gulag și cine-i cinstește?

Câți români au pierit în Gulag și cine-i cinstește?

Vasile Soare este la cei 48 de ani ai săi unul dintre cei mai străluciți diplomați ai României. În perioada 1990 - 1995 a fost trimis bursier al Ministerului Afacerilor Externe la Institutul de Studii Mongole/ Universitatea de Stat a Mongoliei, Ulan-Bator, studii finalizate cu un doctorat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 10:28

Planul secret al cuplului Iohannis-Orban: Guvern PNL până în februarie, după care se forţează anticipatele

Planul secret al cuplului Iohannis-Orban: Guvern PNL până în februarie, după care se forţează anticipatele

Viitorul Guvern Orban are stabilit, deja, un calendar care să permită forţarea alegerilor anticipate în luna ianuarie. Conform unor surse din PNL, premierul desemnat Ludovic Orban intenţionează ca, până la sfârşitul lunii decembrie, să-şi asume răspunderea pe Legea bugetului pe 2020,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:50

ACUM-PSRM vor alegeri ANTICIPATE? Deputați întreabă CC dacă un scrutin anticipat va avea loc în baza sistemului mixt sau proporțional

ACUM-PSRM vor alegeri ANTICIPATE? Deputați întreabă CC dacă un scrutin anticipat va avea loc în baza sistemului mixt sau proporțional

Deputații Sergiu Litvinenco (PAS), Alexandru Slusari (PPDA) și Vasile Bolea (PSRM) au depus o sesizare la Curtea Constituțională (CC) prin care i se solicită să spună dacă alegerile parlamentare anticipate din R. Moldova trebuie să aibă loc în baza sistemului mixt sau în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:48

Punct de vedere: Nastase nu reușește să câștige încrederea oamenilor și își trage partidul în jos

Punct de vedere: Nastase nu reușește să câștige încrederea oamenilor și își trage partidul în jos

Liderul PPDA, Andrei Năstase, ar trebuie să își revadă comportamentul public și chiar eficiența managerială, pentru a rămâne pe linia de plutire în politica moldovenească. Opinia aparține directorului Intellect Group Ian Lisnevschi și a fost exprimată într-un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:43

FMI revizuiește în creștere avansul economiei românești în acest an

FMI revizuiește în creștere avansul economiei românești în acest an

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în creştere la 4% estimările privind evoluţia economiei româneşti în acest an, însă în paralel prognozează o majorare a ratei inflaţiei şi a deficitului de cont curent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:26

Trei zodii de femei frumoase și deștepte

Trei zodii de femei frumoase și deștepte

Deștepte și frumoase, femeile din zodiac admirate de toată lumea Ofemeie frumoasă și deșteaptă are lumea la picioarele ei! Dacă te gândeai până acum că această combinație extraodinară este doar un mit, află că există reprezentante ale sexului frumos care chiar dețin...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:26

Paravanul a căzut! Air Moldova are un nou beneficiar final (Mold-street)

Paravanul a căzut! Air Moldova are un nou beneficiar final (Mold-street)

Schimbare radicală în structura asociaților de la Civil Aviation Group SRL – firma care un an în urmă a privatizat compania aeriană de stat Air Moldova, achitând un preţ de 50 milioane lei şi asumându-şi obligaţiunea de a achita datoriile de 1,25 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:23

Orange și Moldcell cer garanții pentru o concurență echitabilă cu InterDnestrCom. EXPERT: Guvernul trebuie să se asigure că poate controla întreg procesul

Orange și Moldcell cer garanții pentru o concurență echitabilă cu InterDnestrCom. EXPERT: Guvernul trebuie să se asigure că poate controla întreg procesul

Guvernul se află în negocieri cu operatorii de telefonie mobilă, Orange și Moldcell, pentru răscumpărarea unei părți din licență, pe care intenționează să o vândă firmei InterDnestrCom de la Tiraspol. Este vorba de dreptul de utilizare a benzii de frecvențe de 800 de MHz...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:22

Caz șocant la Rezina. O tânără de 19 ani a fost ucisă din gelozie și îngropată într-o pădure

Caz șocant la Rezina. O tânără de 19 ani a fost ucisă din gelozie și îngropată într-o pădure

Trupul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit în pădure, după ce aceasta a dispărut la începutul săptămânii trecute. Descoperirea macabră a avut loc astăzi, în localitatea Echimăuți, din raionul Rezina.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:19

Un bărbat din Olanda și-a ținut timp de nouă ani familia într-un subsol, în așteptarea „sfârșitului lumii”

Un bărbat din Olanda și-a ținut timp de nouă ani familia într-un subsol, în așteptarea „sfârșitului lumii”

O familie care și-a petrecut ultimii nouă ani într-un subsol „așteptând sfârșitul lumii” a fost descoperită de poliția olandeză, după ce cel mai mare dintre fii a mărturisit totul într-un bar din localitate. Un bărbat de 58 de ani și cei șase...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 09:14

Desemnarea lui Ludovic Orban premier al României, în presa internaţională

Desemnarea lui Ludovic Orban premier al României, în presa internaţională

Presa internaţională relatează despre decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a-l desemna pe Ludovic Orban prim-ministru, notând că liderul liberal trebuie să obţină majoritate parlamentară, potrivit Mediafax. „Preşedintele României, Klaus Iohannis, un politician de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Octombrie 2019, ora: 09:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 OCTOMBRIE 2019. TAURII LUPTĂ PENTRU ȚELURILE LOR

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 OCTOMBRIE 2019. TAURII LUPTĂ PENTRU ȚELURILE LOR

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 20:51

Moldova: reținere față de o inițiativă a Rusiei în Transnistria

Moldova: reținere față de o inițiativă a Rusiei în Transnistria

 Autoritățile de la Chișinău sunt de părere că orice tentantivă de retragere sau distrugere a stocului de muniție păzit de Rusia în regiunea separatistă transnistreană trebuie făcute sub monitorizare internațională, nu doar a Rusiei, se arată într-o analiză Balkan...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 17:45

EUREPORTER: Dodon vrea să ia Aeroportul Chișinău de la Rotschild pentru că a promis să-l vândă rușilor

EUREPORTER: Dodon vrea să ia Aeroportul Chișinău de la Rotschild pentru că a promis să-l vândă rușilor

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon are interese personale și politice pentru a transmite aeroportul internațional Chișinău unui investitor rus, cel mai probabil din cercul său de interese, scrie cunoscuta publicație europeană eureporter. Astfel, Dodon își va achita...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 17:40

Grigore Novac se întreabă „cine e bufonul?”

Grigore Novac se întreabă „cine e bufonul?”

Liderul PPDA Andrei Năstase este un trișor, se preface că muncește și va fi taxat de electoratul din Capitală, la alegerile din 20 octombrie. De această părere este deputatul PSRM Grigore Novac, într-un articol publicat pe blogul său, în care comentează rezultatele ultimelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Octombrie 2019, ora: 15:08 de Dorin Dusciac

Encore une fois... UNIRE, UNIONIȘTI!

Encore une fois... UNIRE, UNIONIȘTI!

Am auzit nu demult un intelectual de la Chișinău, care se arăta foarte entuziasmat în cadrul unui interviu televizat de creșterea numărului tinerilor unioniști. Aceasta ne-ar da de înțeles, în opinia dânsului, că Unirea este tot mai aproape. Deși am un respect...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)