Astăzi 17 Septembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 16 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 22 August 2019, ora 04:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII SE POT ÎNDRĂGOSTI

Marime Font

 aHoroscopul zilei de 22 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se pot îndrăgosti.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Șansele ca cei născuți în zodia Berbec să întâlnească o persoană care să-i atragă sunt foarte mari, însă în egală măsură se recomandă prudență în manifestări. Nativii pot speria prin entuziasmul lor, iar acest sfat este valabil și în sectorul profesional, unde pot semna un contract important, însă trebuie să fie diplomați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dea dovadă de tact și să calm în dialog.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de o comunicare foarte bună și dispziția generală îi va ajuta în legarea de noi relații profesionale și nu numai. În cuplu se întrevăd momente romantice, pasionale și pot avea parte de un dialog incitant cu persoana iubită. Nativii pot pune la cale un plan împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se relaxeze și să doarmă mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Un plan, un program deja stabilit se poate da peste cap, se poate anula și din acest motiv cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să nu aibă o dispoziție prea bună. Nativii ar trebui să-și păstreze calmul la locul de muncă și să nu intre în conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii radicale fără a se coonsulta cu cei din familie, mai ales dacă sunt legate de locuință.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Nativilor din zodia Rac le va fi foarte ușor să socializeze astăzi, să lege noi relații și vor reuși să fie pe placul tuturor, să se facă înțeleși și apreciați. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești bune legate de locul de muncă și le cere să-și folosească intuiția pentru a lua decizii. Pot da dovadă de idei revoluționare și surprinzătoare care vor fi foarte bine văzute de superiori.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Leu care sunt singuri s-ar putea îndrăgosti astăzi. Nativii ar putea cunoaște o persoană prin intermediul anturajului care să le pună sângele în mișcare. Aspectul este valabil și pentru cei care formează un cuplu și care pot lega noi relații de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce o dezamăgire, o veste mai puțin plăcută din partea unei persoane apropiate, posibil chiar rudă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 august 2019
O serie de sfaturi venite din partea unei persoane mai în vârstă s-ar putea dovedi benefice și constructive pentru cei din zodia Fecioară. Aceștia ar trebui să nu se grăbească în luarea unei decizii majore fără a se consulta cu cineva apropiat și de încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă responsabilitate la locul de muncă, în desfășurarea sarcinilor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot fi peste măsură de cheltuitori (sau pot pierde o sumă de bani) și în urma unor calcule pot fi nemulțumiți de situația financiară. Nativii au, însă, resursele financiare necesare pentru a se redresa. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite efortul fizic.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Nativii din zodia Scorpion pot întâmpina niște obstacole în zona profesională. Este posibil ca o avansare în funcție sau semnarea unui contract să se amâne, însă nativii nu au de ce se teme pentru că lucrurile vor reveni la normal în curând. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să dea dovadă de mai multă înțelegere în cuplu și să acorde mai multă atenție persoanei iubite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Săgetătorii au mari șanse să înceapă o nouă relație, fie de iubire, fie de prietenie. Contextul astrologic favorizează o întâlnire cu o persoană importantă și astfel situația poate deveni foarte personală chiar dacă este vorba de un context profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce critici la locul de muncă, prin urmare se recomandă prudență în desfășurarea activităților.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn reușesc astăzi să rezolve niște probleme care au legătură cu familia, cu o moștenire, cu o sumă de bani sau cu o sarcină comună. Nativii trebuie să dea dovadă de mai multă diplomație și înțelegere în relația cu rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că se pot întâlni cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Este o zi favorabilă pentru planuri de vacanță, pentru achiziționarea unei călătorii sau chiar pentru a pleca într-o excursie. Cei născuți în zodia Vărsător au parte de momente romantice în cuplu de care ar trebui să profite pentru a reaprinde pasiunea. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o aventură sentimentală celor singuri, prin urmare ar trebui să aibă grijă cât de mult se implică.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se relua o veche relație, fie de prietenie, fie de iubire. Nativii nu ar trebui să se grăbească să ia decizii în plan sentimental pentru că pot fi mânați de entuziasmul momentului. Este de preferat să fie prudenți și răbdători. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă implicare în activitățile profesionale și în afaceri.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 22:07

 Reprezentantul special al Departamentului de Stat al SUA în Ucraina, Kurt Volker, consideră că Rusia va returna Ucrainei peninsula anexată Crimeea, la fel cum Uniunea Sovietică a întors independența țărilor baltice, scrie unian.net.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 21:39

 Usatîi a venit la MAI cu un CADOU pentru Andrei Năstase: „Până acum aveam un președinte dat de Dumnezeu, iar acum avem și un MINISTRU dat de Dumnezeu”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 18:21

Reghina Apostolova a fost reținută cu puțin timp în urmă. S-a întâmplat în parcul „Ivanos” din Orhei, anunță DESCHIDE.MD. Menționăm că și vicepreședinta Partidului Șor, deputatul Marina Tauber a fost reținută la Orhei de către Centrul Național...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:56

Iurie Reniță a explicat de ce a părăsit sala Parlamentului când socialistul Dodon și-a început discursul electoral

Iurie Reniță a explicat de ce a părăsit sala Parlamentului când socialistul Dodon și-a început discursul electoral

Discursul de azi a lui Igor Dodon în fața deputaților a fost o acțiune cu profund iz electoral. Astfel a comentat ambasadorul Iurie Reniță, președintele Comisiei Politică Externă și Integrare Europeană din Parlament, decizia sa și a colegilor din cadrul blocului ACUM, Lilian Carp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:44

Peste o mie de militari din Republica Moldova, România şi SUA participă la “Scutul de Foc - 2019”

Peste o mie de militari din Republica Moldova, România şi SUA participă la “Scutul de Foc - 2019”

Armata Naţională organizează, în perioada 16 — 20 septembrie 2019, la Centrul de Instruire al Armatei Naţionale, exerciţiul internaţional „Scutul de Foc- 2019”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:13

FLASH /// Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Tauber și Apostolova

FLASH /// Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Tauber și Apostolova

Preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a prezentant în plen solicitările, pe care le-a primit de la Procurorul Dumitru Robu cu privire la cercetarea penală şi reţinerea deputaţilor din partidul ŞOR Marina Tauber şi Reghina Apostolova. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:03

De ce cresc prețurile în Moldova și la ce să ne așteptăm anul viitor?

De ce cresc prețurile în Moldova și la ce să ne așteptăm anul viitor?

În ultimele 4-5 luni asistăm la o accelerare a creșterii prețurilor în Republica Moldova, care în luna august au atins nivelul de 5,5% anual. Care este motivul și la ce să ne așteptăm în următoarele luni? În opinia mea sunt câțiva factori, care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:59

Expert: Mariajul politic de la Chișinau este benefic doar pentru Socialiști

Expert: Mariajul politic de la Chișinau este benefic doar pentru Socialiști

 Cel mai comod aranjament politic posibil este acel in care partenerul preia toate costurile politice. Cam asa poate fi descrisa relatia dintre PSRM si ACUM dupa discursul Presedintelui Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:47

Bucurie maximă în tabăra guvernării: Dmirii Kozak, revine la Chișinău!

Bucurie maximă în tabăra guvernării: Dmirii Kozak, revine la Chișinău!

 Vicepremierul rus Dmirii Kozak, vine, din nou, la Chișinău. Vizita acestuia urmează a fi făcută în următoarele zile. Acesta va participa la Forumul Economic moldo-rus, despre care a vorbit anterior președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:26

100 de zile de activitate a Guvernului Maia Sandu | Expert: Viteza acestei dezoligarhizări e mică și de fapt s-a transformat într-o repolitizare a instituțiilor

100 de zile de activitate a Guvernului Maia Sandu | Expert: Viteza acestei dezoligarhizări e mică și de fapt s-a transformat într-o repolitizare a instituțiilor

Guvernarea de la Chișinău a înregistrat unele realizări în primele 100 de zile de activitate, dar n-a lucrat cu eficiență maximă și putea face mai multe, consideră experții. În opinia acestora, promisa dezoligarhizare rapidă, practic, a eșuat și s-a transformat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:24

Dodon se declară nemulțumit de activitatea guvernării de parcă n-ar fi la PUTERE alături de blocul ACUM

Dodon se declară nemulțumit de activitatea guvernării de parcă n-ar fi la PUTERE alături de blocul ACUM

Liderul socialiștilor Dodon nu este mulțumit de activitatea membrilor Cabinetului de Miniștri. Despre asta a spus șeful statului azi, de la tribuna Parlamentului Republicii Moldova. Acesta spune că, în cazul în care majoritatea va decide schimbarea componenței actualului Guvern,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:18

Ion Sturza: La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase!

Ion Sturza: La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase!

 La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase! -  sau cum poți să cazi în derizoriu, „crucificându-l" pe Hristos în Ministerul de Interene.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 13:43

Trei deputați ACUM au părăsit sala când Dodon și-a început discursul

Trei deputați ACUM au părăsit sala când Dodon și-a început discursul

 Trei deputați din partea blocului ACUM au părăsit sala de ședință a Parlamentului când Igor Dodon și-a început discursul în fața Legislativului. Este vorba despre Iurie Reniță, lilian Carp și Octavian Țîcu,

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:33

Cristi Danileț: În momentul în care Ministrul Justiției este cel care propune și Președintele statului este cel care numește Procurorul General, vom avea o numire politică, indiferent că o recunoaștem sau nu pe hârtie

Cristi Danileț: În momentul în care Ministrul Justiției este cel care propune și Președintele statului este cel care numește Procurorul General, vom avea o numire politică, indiferent că o recunoaștem sau nu pe hârtie

Cunoscutul expert român Cristi Danileț a comentat pentru TVR Moldova inițiativa Guvernului Republicii Moldova referitoare la schimbarea procedurii de numirea a Procurorului General, prin abilitarea unei comisii constituite de Ministrul Justiției de a selecta candidaturile și a le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:00

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

Parlamentul se va întruni astăzi, în ședință plenară, pentru a vota proiectul de modificare a legii procuraturii, inițiat de Guvern, care prevede o nouă procedură de numire a Procurorului General.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:52

(Europa Liberă) Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

(Europa Liberă) Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

Experta Mariana Kalughin atrage atentiția: „Un executiv și un legislativ, de obicei la patru ani, dacă nu mai des, se schimbă, judiciarul ni-i dat pentru totdeauna. Parlamentul se întruneşte astăzi pentru a modifica procedura de alegere a procurorului general. Miza nu e doar o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:47

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 vor fi deschise 1969 de secții de votare. Cele mai multe secții de votare se găsesc în circumscripțiile electorale:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:49

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a încălcat în mod evident Constituția prin instalarea crucifixului pe scara centrală a organului guvernamental - Ministerul Afacerilor Interne, informează portalul pro-socialist noi.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:47

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Au trecut peste 150 de ani de când leul a devenit moneda națională a României. Aflați din Pagina de istorie de azi de unde i se trage numele leului românesc, cât valora și prin ce greutăți a mai trecut, de-a lungul timpului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:44

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:27

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Platformei Demnitate şi Adevăr. Informaţia a fost confirmată de către deputatul PPDA, Alexandr Slusari. Parlamentarul nu a oferit mai multe detalii. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:11

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Ești sortit să ai succes și să câștigi mulți bani? Dacă nu știi răspunsul la această întrebare, astrele ți-l pot oferi. Toamna aceasta, unele semne zodiacale sunt destinate să facă bani. Este de ajuns să-și pună mintea la contribuție și norocul le va surâde....

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)