Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 AUGUST 2019. SĂGETĂTORII SE POT ÎNDRĂGOSTI

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Șansele ca cei născuți în zodia Berbec să întâlnească o persoană care să-i atragă sunt foarte mari, însă în egală măsură se recomandă prudență în manifestări. Nativii pot speria prin entuziasmul lor, iar acest sfat este valabil și în sectorul profesional, unde pot semna un contract important, însă trebuie să fie diplomați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dea dovadă de tact și să calm în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Taur dau dovadă de o comunicare foarte bună și dispziția generală îi va ajuta în legarea de noi relații profesionale și nu numai. În cuplu se întrevăd momente romantice, pasionale și pot avea parte de un dialog incitant cu persoana iubită. Nativii pot pune la cale un plan împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se relaxeze și să doarmă mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Un plan, un program deja stabilit se poate da peste cap, se poate anula și din acest motiv cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să nu aibă o dispoziție prea bună. Nativii ar trebui să-și păstreze calmul la locul de muncă și să nu intre în conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii radicale fără a se coonsulta cu cei din familie, mai ales dacă sunt legate de locuință.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Nativilor din zodia Rac le va fi foarte ușor să socializeze astăzi, să lege noi relații și vor reuși să fie pe placul tuturor, să se facă înțeleși și apreciați. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce vești bune legate de locul de muncă și le cere să-și folosească intuiția pentru a lua decizii. Pot da dovadă de idei revoluționare și surprinzătoare care vor fi foarte bine văzute de superiori.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Leu care sunt singuri s-ar putea îndrăgosti astăzi. Nativii ar putea cunoaște o persoană prin intermediul anturajului care să le pună sângele în mișcare. Aspectul este valabil și pentru cei care formează un cuplu și care pot lega noi relații de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce o dezamăgire, o veste mai puțin plăcută din partea unei persoane apropiate, posibil chiar rudă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 august 2019
O serie de sfaturi venite din partea unei persoane mai în vârstă s-ar putea dovedi benefice și constructive pentru cei din zodia Fecioară. Aceștia ar trebui să nu se grăbească în luarea unei decizii majore fără a se consulta cu cineva apropiat și de încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă responsabilitate la locul de muncă, în desfășurarea sarcinilor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot fi peste măsură de cheltuitori (sau pot pierde o sumă de bani) și în urma unor calcule pot fi nemulțumiți de situația financiară. Nativii au, însă, resursele financiare necesare pentru a se redresa. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite efortul fizic.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Nativii din zodia Scorpion pot întâmpina niște obstacole în zona profesională. Este posibil ca o avansare în funcție sau semnarea unui contract să se amâne, însă nativii nu au de ce se teme pentru că lucrurile vor reveni la normal în curând. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să dea dovadă de mai multă înțelegere în cuplu și să acorde mai multă atenție persoanei iubite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Săgetătorii au mari șanse să înceapă o nouă relație, fie de iubire, fie de prietenie. Contextul astrologic favorizează o întâlnire cu o persoană importantă și astfel situația poate deveni foarte personală chiar dacă este vorba de un context profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce critici la locul de muncă, prin urmare se recomandă prudență în desfășurarea activităților.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn reușesc astăzi să rezolve niște probleme care au legătură cu familia, cu o moștenire, cu o sumă de bani sau cu o sarcină comună. Nativii trebuie să dea dovadă de mai multă diplomație și înțelegere în relația cu rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că se pot întâlni cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Este o zi favorabilă pentru planuri de vacanță, pentru achiziționarea unei călătorii sau chiar pentru a pleca într-o excursie. Cei născuți în zodia Vărsător au parte de momente romantice în cuplu de care ar trebui să profite pentru a reaprinde pasiunea. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o aventură sentimentală celor singuri, prin urmare ar trebui să aibă grijă cât de mult se implică.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 august 2019
Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se relua o veche relație, fie de prietenie, fie de iubire. Nativii nu ar trebui să se grăbească să ia decizii în plan sentimental pentru că pot fi mânați de entuziasmul momentului. Este de preferat să fie prudenți și răbdători. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă implicare în activitățile profesionale și în afaceri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *