Astăzi 21 Februarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 20:19
Abonamente

Horoscop 23 Decembrie 2019, ora 07:45

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 DECEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor bucura de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, cu impact benefic asupra personalității. Soarele va intra în zodia Capricorn pe data de 22 decembrie 2019 și va activa toate domeniile relaționate cu această zodie. Tranzitul său va dura până pe data de 20 ianuarie 2020.

Soarele reprezintă la modul general energia, vitalitatea, dar și personalitatea noastră, iar atunci când tranzitează zodia Capricorn, ne aduce puterea interioară necesară pentru a progresa, iar acest progres, în majoritatea cazurilor, are legătură fie cu cariera, fie cu un obiectiv personal de maxim interes pentru noi. În această perioadă vom da dovadă de multă perseverență, răbdare, rigurozitate în atingerea țelurilor noastre. De asemenea, nu este exclus să devenim mai rigizi, mai sobri în manifestăi și atitudini, dar și mai conservatori în gândire.

Cum Venus, planeta iubirii, a intrat în zodia Vărsător și vrea mai multă independență și libertate în relații, iar Soarele în tranzit prin Capricorn vine cu o răceală relațională care poate fi percepută ca indiferență de necunoscători, am putea simți nevoia de mai multă atenție din partea celor dargi, însă nu este cazul să facem reproșuri pe aceste teme.

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă în această perioadă de foarte multă energie canalizată în sectorul profesional. Mai mult ca niciodată, nativii își vor dori să se afirme, să avanseze în carieră, să se facă cunoscuți, să fie apreciați. Pentru mulți Berbeci poate fi un moment de recunoaștere a meritelor și de investire într-o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mai multă încredere în propriile forțe.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Soarele în Capricorn va stimula puternic dorința de cunoaștere a celor născuți în zodia Taur, iar nativii vor fi interesați să se dezvolte în noi direcții, să aprofundeze ceea ce știu deja și să învețe lucruri noi. De asemenea, interesul pentru spiritualitate va crește și nu este exclus ca unele filozofii de viață, concepții să se schimbe acum Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și asculte intuiția înainte de toate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni, Soarele va activa sectorul moștenirilor, al banilor deținuți în comun cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Nativii își vor canaliza energia pentru a intra în posesia unui bun material în următoarea perioadă și nu este exclus să se ajungă la procese, litigii, partaje. Totodată, în această perioadă se va activa și sectorul sexualității și vedem ca nativii să fie dornici de intimitate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac își vor canaliza toată energia pentru a-și îmbunătăți și consolida relația cu partenerul de viață. Cei care sunt singuri vor fi mult mai determinați să cunoască persoane noi și să înceapă noi povești de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține puternic într-un proiect (personal sau profesional) pe care vor să-l demareze sau să-l aprofundeze.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu acest tranzit va fi de bun augur deoarece nativii vor avea ocazia să vindece o problemă de sănătate. În plus, vor fi determinați să-și îndeplinească toate sarcinile și obiectivele de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de mai multă răbdare în activitățile zilnice pe care le întreprind.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Soarele în tranzitul lui prin Capricorn va activa întocmai sectorul sentimental, iar cei născuți în zodia Fecioară vor fi foarte determinați să înceapă sau să păstreze o poveste de dragoste. Unii nativi vor dori să devină părinți, iar cei care deja sunt vor avea șansa să-și consolideze relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic creativitatea și zona artistică. Pot transforma cu ușurință un talent într-un act de creație.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi determinați de acest tranzit să se preocupe cu mai mult interes de locuință sau de situația unei case. De asemenea, nativii se vor preocupa mai mult de propria persoană și vor avea energie pentru familie, vor simți nevoia să petreacă timpul alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un dialog pe tema unui bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Comunicarea va fi foarte bine susținută în acaestă perioadă de tranzit a Soarelui prin Capricorn, iar cei născuți în zodia Scorpion vor fi sociabili, deschiși la dialog și vor lega cu ușurință relații de prietenie. Totodată, vor fi determinați să plece în călătorii, plimbări, minivacanțe alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce energia necesară să învețe lucruri noi, să studieze.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Acest tranzit remarcabil al Soarelui va activa puternic sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile. Nativii vor căuta noi surse de câștig, noi oprtunități de a face bani, iar Noul An îi va prinde împăcați din acest punct de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite cheltuielile masive în această perioadă, dar și investițiile riscante.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, iar acest aspect le va aduce toată energia și determinarea de care au nevoie pentru a-și atinge scopurile și țelurile cele mai înalte. Posibil ca unii nativi să simtă nevoia să facă o schimbare de look în acaestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți remarcabil starea de sănătate, dar și modul în care interacționează cu ceilalți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această perioadă este de interiorizare și vindecare a problemelor trecutului. Nativii, deși vor socializa, vor fi mult mai închiși în ei și vor căuta liniștea sufletească, pacea cu cei înșiși și cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia vindecării unei traume psihice, emoționale, dar și ocazia să-și amelioreze o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Urmează o perioadă în care cei născuți în zodia Pești își vor canaliza întreaga energie pentru a socializa, pentru a petrece timp cu prietenii și pentru a cunoaște persoane noi. Nativii vor avea chef de distracție, dar vor simți, totodată, o determinare interioară pentru a se implica în acțiuni umanitare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține în planificarea unor proiecte de viitor și-i sfătuiește să se bazeze mai mult pe intuiție. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 17:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:40

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

29 de persoane fizice urmează a fi audiate de procurori în dosarul finanțării PSRM din Bahamas.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:31

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Tăierea ilicită a pădurilor este o problemă gravă în opinia șefului statului, Igor Dodon. Acesta le promite pădurarilor că „vor intra la închisoare”, dacă continuă să vândă ilegal lemn, iar ministrului Agriculturii, Ion Perju, îi promite că riscă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:28

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că după ce în vară Andronachi dispăruse o perioadă din Republica Moldova, ulterior președintele Igor Dodon „i-a dat asigurări că nu-l atinge”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:22

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

 Aproape 900.000 de pangolini, o specie aflată pe cale de dispariţie, au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii, a informat joi un ONG care monitorizează circuitul traficului de animale, citat de AFP. "Nu trece o zi fără a vedea o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:00

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

Ședință cu SCANDAL la Parlament: Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului, în ziua în care premierul Chicu a venit neanunțat în Parlament să-și citească raportul la 100 de zile de activitate

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 21 Februarie 2020, ora: 13:42

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Peste 1000 de actuali și viitori antreprenori sunt așteptați la cel mai important eveniment local dedicat antreprenoriatului – Chișinău Startup Week 2020. Acesta va avea loc în perioada 23-27 martie și va include o serie de evenimente de interes pentru cei din domeniu. Timp de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 13:20

DE CE DOARME INP? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

DE CE DOARME INP? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Orhei 21 Februarie 2020, ora: 12:56

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

La Taraclia, a fost deschisă o farmacie socială, unde medicamentele sunt vândute fără adaos comercial și costă, în medie, cu 20% mai puțin decât în alte farmacii. Este a treia farmacie socială din țară, deschisă cu susținerea Partidului „ȘOR” la...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 21 Februarie 2020, ora: 12:13

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Cel mai generos bilet din istoria loteriei din Moldova încă mai păstrează câștigurile sale de top. În biletul ”Bonus de Crăciun” mai sunt intacte o sumă de 100 de mii de lei, una de 500 de mii de lei și premiul mare de 3 milioane de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:10

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

Transportatorii care administreaza rutele de microbuz din Chisinau anunta pentru luni, 24 februarie, o actiune de protest. Microbuzele nu vor iesi la linie pana la ora 10.00.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:07

Autoritatea Aeronautică Civilă pretinde că „HiSky” nu are voie să vândă bilete în R. Moldova

Autoritatea Aeronautică Civilă pretinde că „HiSky” nu are voie să vândă bilete în R. Moldova

Consumatorii de servicii avia au de astăzi o nouă alternativă – HiSky. Compania - fondată în R.Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, se anunță într-un comunicat expediat de către...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:04

Pieton spulberat în centrul capitalei. Ar fi fost băut și traversa neregulamentar - VIDEO

Pieton spulberat în centrul capitalei. Ar fi fost băut și traversa neregulamentar - VIDEO

Graba și iresponsabilitatea unor pietoni poate să ducă la urmări grave. Este și cazul unui bărbat din Chișinău, care a încercat să traverseze neregulamentar strada, dar a ajuns la spital cu o fractură la picior.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:03

Exemplu pentru Moldova: Ucraina a blocat accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri ilegale

Exemplu pentru Moldova: Ucraina a blocat accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri ilegale

Comisia Națională pentru Reglementare de Stat în domeniul Comunicațiilor și Informatizării (CNRSCI) din Ucraina a obligat toți operatorii de telecomunicații din țară să blocheze accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri sportive și cazinouri online ilegale. Printre site-urile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:58

Suicid, la COJUȘNA. Un tânăr de 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Suicid, la COJUȘNA. Un tânăr de 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Tragedie fără margini într-o familie din satul Cojușna, raionul Strășeni. Un tânăr de 30 de ani s-ar fi strangulat în podul casei. Descoperirea macabră a fost făcută în seara de 20 februarie, de către un vecin, care a chemat imediat poliția. La fața locului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:21

Pericol extrem la câțiva kilometri de granița României!

Pericol extrem la câțiva kilometri de granița României!

 Statul român ignoră, complet, depozitul de deșeuri radioactive de la Koslodui din Bulgaria in care se vor depozita 350.000 tone. Marți, 18 Februarie 2020, la Craiova, finanțatorul depozitului de deșeuri radioactive a organizat o dezbatere privind depozitul de deșeuri ce se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:11

opinie Nicolae Negru: O alianță oficială PD-PSRM ar fi un pas sinucigaș pentru democrați

Nicolae Negru: O alianță oficială PD-PSRM ar fi un pas sinucigaș pentru democrați

”Igor Dodon stă în spatele scindării Partidului Democrat. PD putea să existe în forma în care a existat, într-o alianță neformală cu PSRM, chiar să voteze uneori împotriva unor inițiative guvernamentale care nu le sunt pe plac. Dar Igor Dodon nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:09

În 2019, peste 10 MII de cazuri noi de CANCER au fost înregistrate în Moldova

În 2019, peste 10 MII de cazuri noi de CANCER au fost înregistrate în Moldova

În 2019, peste 10 mii de cazuri noi de cancer au fost înregistrate în Moldova. Printre cele mai frecvente tipuri de cancer se numără cancerul colorectal, de sân și de col uterin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:55

Ce se întamplă în creier când nu dormi suficient

Ce se întamplă în creier când nu dormi suficient

Atunci cand nu dormi nu doar tu ai de suferit ci si pielea ta, job-ul tau, precum si relatia ta. De ce? Iata ce efecte devastatoare are privarea de somn. Anatomia somnului Nevoia de somn difera de la persoana la persoana, insa adultii au nevoie de cel putin 7 ore de somn pe noapte....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:51

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

Procurorul general Alxandr Stoianoglo nu exclude posibilitatea ca dosarul lui Veaceslav Platon să fie rejudecat, după ce în spațiul public au apărut acuzații precum că s-ar urmări încercări de a-l elibera pe controversatul om de afaceri. Stoianoglo a declarat, în cadrul...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)