Astăzi 8 Aprilie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la 4 Iulie 2020
Abonamente

Actualitate 22 Februarie 2020, ora 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Marime Font

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac pot descoperi un secret legat de partenerul de viață sau, în cazuri mai rare, de partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au chef și dispoziție să petreacă timp cu prietenii, să socializeze, să se plimbe în natură. Pot avea parte de întâmplări plăcute, iar comunicarea va fi de bază pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot deveni geloși sau pot avea parte de o criză de gelozie din partea partenerului de viață. Totodată, se întrevăd discuții legate de bani.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur sunt hotărâți să iasă din casă, să interacționeze cu cei din jur. Nativii au avut o perioadă în care au preferat să stea retrași, însă de astăzi vor căuta compania celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a participa la niște evenimente unde se vor simți bine, se vor relaxa, vor fi în elementul lor.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să sară calul și să devină mândri, să facă tot posibilul să iasă în evidență, să epateze. Nativii au nevoie de validări, de aprecieri și vor dori să le smulgă chiar și cu forța de la ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează să nu se lase duși de val și să facă promisiuni mărețe pe care apoi să nu le poată susține. De evitat excesele de orice fel!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să cadă la mijloc într-un conflict generat de cei din jur, cel mai probabil de partenerul de viață sau de un colaborator. Dacă este vorba de un conflict între parteneri de afaceri, nativii trebui să fie atenți pentru că ar putea ieși în pierdere dintr-o luptă care nu le aparține. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a afla un secret de cuplu, un adevăr legat de persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea confrunta cu angoasele trecutului, cu probleme emoționale mai vechi care acum reînvie și frământă sufletul nativilor. Sensibilitatea și emotivitatea vor fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu ia în serios tot ceea ce li se spune. Posibil ca nativii să fie foarte sensibili la remărci, reproșuri și să nu țină deloc la glume.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă de lucru mai mult decât și-au planificat și din acest motiv să se retragă în liniștea căminului și să anuleze niște întâlniri cu prietenii. Pe de altă parte, nativii s-ar putea simți singuri și abandonați, nesprijiniți de partenerul de viață într-un demers pe care-l au de întreprins. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie mai atenți la ceea ce simt și să mediteze la statutul lor, la ce-și doresc să devină.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Creativitatea, intuiția și imaginația celor născuți în zodia Balanță vor fi la cote înalte și nativii s-ar putea să dea naștere unor adevărate opere de artă. Zona sentimentală și artistică sunt foarte bine aspectate și acțiunile nativilor în acest sens vor da roade bogate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a rparticipa la un eveniment în familie. Zi bună pentru schimbări de look și de garderobă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să fie solicitați de cei din jur să participe la evenimente, la reuniuni, să rezolve niște situații urgente care nu suportă amânare și astfel nu este exclus ca pe seară nivelul de enrgie să fie foarte scăzut. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitările.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie mai apatici, mai melancolici, mai obosiți ca de obicei și nu este exclus ca gânduri legate de trecut să le revină acum în minte. O serie de nativi se vor ocupa de casă, de activitățile gospodărești și vor întreține relația cu membrii familiei la un nivel superficial. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să iasă în natură, în oraș, să participe la evenimente, să se întâlnească cu prietenii.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să treacă printr-o etapă mai complicată emoțional și mental. O serie de frici și temeri pot ieși la suprafață și pot răscoli sufletul nativilor, iar gândurile cu ce ar fi fost dacă sau ce ar fi dacă nu le vor da pace. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să socializeze, să iasă la evenimente, să se întâlnească cu prieteni, să meargă la cumpărături sau, de ce nu, să facă curățenie în casă. Toate aceste activități pot abate atenția de la gândurile pesimiste care se pot contura astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să empatizeze mai puțin cu trăirile celor din jur, mai ales dacă acestea sunt negativiste și triste. Nativii nu vor fi foarte dornici se socializare și nici nu vor răspunde afirmativ la propunerile celorlalți, oricât de entuziaste ar fi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere odihnă și îi sfătuiește să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, să mediteze mai mult la ceea ce-și doresc de la viitor și la calea pe care ar trebui să o urmeze pentru a-și atinge scopurile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești vor deveni foarte spirituali, foarte atenți la această latură a vieții lor și vor dori să o îmbunătățească prin diferite practici și ritualuri. Conexiunea cu Divinitatea, cu credința îi va pune pe linia de plutire și nativii pot avea epifanii, revelații, premoniții. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte intuiția și să ia decizii în funcție de șoaptele acestei voci interioare.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 20:36

Micii producători locali își vor putea vinde produsele în stradă, în locurile autorizate din mun. Chișinău și Bălți. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei Situații Excepționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 20:19

Galina Dodon câștigă 33 de mii de lei lunar fiind angajată la Exclusiv Media (firmă care a primit milioane din Bahamas)

Galina Dodon câștigă 33 de mii de lei lunar fiind angajată la Exclusiv Media (firmă care a primit milioane din Bahamas)

Conform declarații de avere, Igor Dodon, declară un salariu de peste 226.700 de lei, adică peste 18.800 de lei pe lună, iar soția sa, Galina Dodon, angajată la „Exclusiv Media”, SRL, a câștigat anul trecut aproape 396 de mii de lei, ceea ce ar însemna circa 33 de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 20:15

Care-i DIFERENȚA dintre coronavirus, Covid-19 și SARS-CoV-2?

Care-i DIFERENȚA dintre coronavirus, Covid-19 și SARS-CoV-2?

Lumea e afectată de pandemie, dar ne ferim de boală, de virusul care o provoacă sau de familia din care face parte? 

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 19:53

VEȘTI BUNE din Italia - A scăzut numărul persoanelor internate. Alte 2.000 s-au vindecat, un record

VEȘTI BUNE din Italia - A scăzut numărul persoanelor internate. Alte 2.000 s-au vindecat, un record

Datele oferite miercuri de oficialităţile italiene confirmă aspecte pozitive: a scăzut numărul bolnavilor internaţi, inclusiv cei de la Terapie Intensivă pentru a cincea zi consecutiv, a crescut numărul celor vindecaţi dar şi al noilor cazuri anunţate în raport cu numărul...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 8 Aprilie 2020, ora: 19:48

SCANDALOS / Oxana Domenti a fost concomitent Ambasador la ONU și Elveția dar și consilier în cadrul OMS / DOC

SCANDALOS / Oxana Domenti a fost concomitent Ambasador la ONU și Elveția dar și consilier în cadrul OMS / DOC

Oxana Domenti, cumătra lui Dodon și prietena Prim-ministrului Ion Chicu deține concomitent, încălcând toate normele protocolare de ordin legal și diplomatic doua funcții de reprezentare: cea de Ambasador al Republicii Moldova la ONU și în Elveția și cealaltă este de...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 19:27

Căușeni - 19 cazuri de coronavirus / Medicii spun că au doar patru aparate de ventilare mecanică și echipamente de protecție inadecvate

Căușeni - 19 cazuri de coronavirus / Medicii spun că au doar patru aparate de ventilare mecanică și echipamente de protecție inadecvate

Spitalele din ţară au nevoie urgentă de ventilatoare, măşti cu filtru şi alte echipamente medicale pentru a lupta cu pandemia de coronavirus. La Spitalul Raional din Căuşeni sunt internaţi 19 pacienţi cu COVID-19. Medicii spun că dacă numărul de cazuri va creşte, situaţia va fi...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 18:47

DISPERAT după PR / Dodon la 17:30 a REPETAT FIX ce-a zis Chicu la 16:00 (VIDEO)

DISPERAT după PR / Dodon la 17:30 a REPETAT FIX ce-a zis Chicu la 16:00 (VIDEO)

Unica diferență notabilă este pauză dintre propoziții pe care o face Dodon, încercând într-un mod penibil să creeze suspans. Această „eroare” se poate explica prin disperarea lui Dodon de a apărea în public, caz în care este neclar ce rol are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 18:37

Uși sudate la un bloc din Chișinău pentru a opri virusul: Ce facem în caz de cutremur?

Uși sudate la un bloc din Chișinău pentru a opri virusul: Ce facem în caz de cutremur?

Două dintre cele trei uși ale blocului de tip cămin din strada Vasile Cheltuială, 9/2 din Chișinău au fost sudate, fiind instituit regim de carantină pentru un termen de 14 zile, având în vedere că două persoane au fost infectate cu virusul COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 8 Aprilie 2020, ora: 18:26

Scandal pe șantierul ilegal de pe strada Nicolae Costin 44/1. Un medic, agresat de reprezentantul companiei de construcții (FOTO)

Scandal pe șantierul ilegal de pe strada Nicolae Costin 44/1. Un medic, agresat de reprezentantul companiei de construcții (FOTO)

Debandada construcției ilegale de pe strada Nicolae Costin, 44/1 a continuat și astăzi. După mai multe încercări eșuate, Primăria Chișinău a început astăzi lucrările de demolare, iar reprezentantul companiei de construcții s-a dat în spectacol și a solicitat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 17:44

Dodon nu se poate opri din mințit / Sistemul medical din Moldova NU ARE 50 mii de cadre așa cum afirmă „șeful” statului

Dodon nu se poate opri din mințit / Sistemul medical din Moldova NU ARE 50 mii de cadre așa cum afirmă „șeful” statului

„Țin să informez șeful statului (poate cei din jur nu au curajul) că sistemul de sănătate nu dispune de cei 50 mii personal medical pe care Dumnealui a anunțat că îi aruncă în luptă cu coronavirusul”, opinează ex-ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 17:38

LIVE VIDEO / +118 cazuri NOI (1174 de cazuri în total) / Declarații de ULTIMĂ ORĂ despre răspândirea coronavirusului în Republica Moldova

LIVE VIDEO / +118 cazuri NOI (1174 de cazuri în total) / Declarații de ULTIMĂ ORĂ despre răspândirea coronavirusului în Republica Moldova

2 sunt de import și 116 sunt cu transmitere locală. Ministra Sănătății nu a anunțat câte teste au fost efectuate astăzi.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 17:22

Ţările care au învins COVID-19, dar trebuie să facă asta din nou. Care este motivul pentru care după ce „au netezit” curba, aceasta a început să urce iar

Ţările care au învins COVID-19, dar trebuie să facă asta din nou. Care este motivul pentru care după ce „au netezit” curba, aceasta a început să urce iar

Singapore, Hong Kong, Coreea de Sud şi Taiwan au reuşit să „netezească” acea curbă prezentă în toate ilustraţiile care vorbesc despre modul în care izolarea socială poate învinge COVID-10. Apoi călători din Statele Unite şi Europa au început din nou...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 17:17

Municipiul Soroca trece la un regim de CARANTINTĂ STRICTĂ. Cei de peste 63 de ani n-au voie să iasă din casă

Municipiul Soroca trece la un regim de CARANTINTĂ STRICTĂ. Cei de peste 63 de ani n-au voie să iasă din casă

 Comisia Naţională pentru Situaţii Excepţionale a decis miercuri, 8 aprilie, să înăsprească condiţiile regimului de carantină, introdus pe 1 aprilie în municipiul Soroca, transmite MOLDPRES.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 8 Aprilie 2020, ora: 16:44

Decizie de ULTIMĂ ORĂ / Traficul internațional este RELUAT prin două puncte de trecere a frontierei

Decizie de ULTIMĂ ORĂ / Traficul internațional este RELUAT prin două puncte de trecere a frontierei

Începând de vineri, 10 aprilie, traficul rutier internațional de pasageri și de mărfuri este RELUAT prin două puncte de trecere a frontierei dintre R. Moldova și Ucraina.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 16:42

Ministrul sănătăţii din Israel considera coronavirusul o „pedeapsa divină” pentru homosexualitate. Acum, are şi el COVID-19

Ministrul sănătăţii din Israel considera coronavirusul o „pedeapsa divină” pentru homosexualitate. Acum, are şi el COVID-19

Yaakov Litzman, ministrul sănătăţii din Israel, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 după ce luna trecută a spus că virusul este o „pedeapsa divină” pentru homosexualitate.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 16:35

BREAKING NEWS / Vaccin împotriva COVID-19, la Timișoara. Decizia OMS, anunțată de Virgil Păunescu

BREAKING NEWS / Vaccin împotriva COVID-19, la Timișoara. Decizia OMS, anunțată de Virgil Păunescu

”Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recunoaște centrul OncoGen, Timișoara, ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 16:31

BREAKING NEWS / TREI noi decese din cauza la COVID-19, în total 27 de oameni au murit

BREAKING NEWS / TREI noi decese din cauza la COVID-19, în total 27 de oameni au murit

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției sociale a confirmat încă trei decese din cauza COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 14:55

PDM lansează campania „Împreună pentru doctori”. Vor fi organizate mai multe acțiuni de susținere a lucrătorilor medicali

PDM lansează campania „Împreună pentru doctori”. Vor fi organizate mai multe acțiuni de susținere a lucrătorilor medicali

Partidul Democrat din Moldova lansează campania de colectare de fonduri și asistență pentru susținerea lucrătorilor medicali - „Împreună pentru doctori”.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 13:13

Cum faci cea mai bună PASCĂ FĂRĂ ALUAT. Ingredientul secret pe care puţine gospodine îl ştiu

Cum faci cea mai bună PASCĂ FĂRĂ ALUAT. Ingredientul secret pe care puţine gospodine îl ştiu

Pasca se face în Joia Mare. Este pâinea cea mai aleasă a anului. Pe vremuri, în bucătăriile sărmanilor, unde nu era brânză, se folosea o mână de mălai mărunţel, fiert în lapte dulce. Cea mai răspândită formă pentru pască este cea rotundă, pentru că se crede că scutecele cu...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 8 Aprilie 2020, ora: 13:10 de Irina Nechit

INTERVIU cu Lică Sainciuc: „Stăm acasă. Bine că avem grădină”

INTERVIU cu Lică Sainciuc: „Stăm acasă. Bine că avem grădină”

– Stimate Lică Sainciuc, ca grafician, ce credeți despre forma coronavirusului? Această „coroană” vă bântuie vizual? 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 12:12

EXPERT / Atitudinea președintelui demonstrează că acesta e deja în campanie electorală / Deranjează această AROGANȚĂ a puterii

EXPERT / Atitudinea președintelui demonstrează că acesta e deja în campanie electorală / Deranjează această AROGANȚĂ a puterii

Extrapolând discuția spre o posibilă cooperare între guvernare și opoziție, Veaceslav Berbeca consideră că acest lucru nu este ușor de realizat în Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 12:10

Ciorbă GLAMOUR la spitalul Toma Ciorbă / FĂRĂ COMENTARII

Ciorbă GLAMOUR la spitalul Toma Ciorbă / FĂRĂ COMENTARII

„Cat se cheltuie acolo pentru o zi de internare? 7000 lei? Glamurneniko. (Am sters numele pentru ca odata am postat o picuratoare improvizata dintr-o butylka legata cu bint dintr-un spital pentru copii si in 5 min a tabarat conducerea spitalului peste fata ceea si au terorizat-o cat a stat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 11:42

ultima oră A decedat Valeriu Muravschi, ex-premier al R. Moldova

A decedat Valeriu Muravschi, ex-premier al R. Moldova

Fostul Prim-ministrul al R. Moldova Valeriu Muravschi a decedat. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de feciorul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 11:07

În „Țara lui Dodon și Chicu” trăiesc doar bugetari și pensionari

În „Țara lui Dodon și Chicu” trăiesc doar bugetari și pensionari

„Prioritățile noastre vor fi achitarea salariilor, pensiilor, plăților sociale și ajutoarelor de șomaj”, a declarat astăzi Președintele R. Moldova Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)