Astăzi 10 Decembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 9 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 22 Noiembrie 2019, ora 06:57

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 NOIEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

 Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, cu impact pozitiv asupra perosnalității și a modului în care interacționează cu cei din jur.

Soarele intră în zodia Săgetător pe data de 22 noiembrie 2019 și va fi un tranzit benefic pentru fiecare semn zodiacal. Din această poziție, Soarele, însuși energia, vitalitatea noastră, personalitatea noastră, ne va induce o stare de bine, vom fi mai pasionali și mai dornici ca niciodată să ne manifestăm, să ieșim în față, să ne facem remarcați. Este o perioadă bună să ne extindem viziunea, o perioadă în care vom fi mai optimiști, vom avea o atitudine mai pozitivă, iar entuziasmul ne va stimula să ne îndeplinim scopurile.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Săgetător vom fi mai dornici de călătorii, de cunoaștere, vom explora noi domenii, ne vom adânci în cele mai profunde filozofii de viață și nu este exclus să ne schimbăm principii și convingeri, să aruncăm la gunoi prejudecăți și mentalități învechite. Spiritualitatea și credința vor căpăta interes acum și vom căuta să ne apropiem mai mult de divinitate, indiferent cum o percepem.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Acest tranzit al Soarelui prin Săgetător îi favorizează mult pe cei născuți în zodia Berbec care-și doresc să studieze, să plece în străinătate la cursuri de perfecționare, să învețe lucruri noi. Toate acestea pot aduce beneficii ulterioare în sectorul profesional. În plus, spiritualitatea va căpăta un interes aparte și nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe niște principii de viață cu care au trăit până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să planifice o călătorie sau chiar să plece într-o vacanță.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi determinați de acest tranzit al Soarelui prin Săgetător să-și obțină niște drepturi financiare, să lupte pentru a-și îmbunătăți veniturile prin recuperarea a ceea ce le aparține. Este vorba de bani pe care-i dețin cu alții, de procese, partaje, moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur aduce momente pasionale în cuplu, intensitate în relațiile intime.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele în tranzit prin Săgetător va susține puternic sectorul parteneriatelor, indiferent că este vorba de asocieri și colaborări profesionale sau de relația cu partenerul de viață. Nativii vor avea ocazia să trăiască pasiunea în cuplu, să-și redobândească libertatea sau să-și recontureze niște principii legate de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poatea duce ocazia de a se implica în proiecte profitabile, de a semna noi parteneriate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Celor născuți în zodia Rac, Soarele în tranzit prin Săgetător le va stimula dorința de muncă, iar nativii vor reuși să-și îndeplinească la timp și în mod eficient sarcinile avute. Se întrevăd beneficii legate de sectorul profesional, dar și de cel al sănătății. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a găsi un remediu potrivit pentru o afecțiune cu care se confruntă. Va urma o perioadă energică pentru Raci.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Săgetător va activa sectorul sentimental și al creației, iar cei născuți în zodia Leu vor deveni foarte pasionali în manifestarea sentimentelo, vor iubi cu patimă și vor fi dornici de aventură, de distracție. Creativitatea va atinge cote înalte și nu este exclus ca unii nativi să primească recunoaștere în zona artistică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute un hobby pe care să-l transforme în sursă de venit.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte, odată cu tranzitul Soarelui prin Săgetător, de șansa de a-și îmbunătăți relația cu membrii familiei. Nativii vor fi mai dornici să petreacă timp cu cei dragi și întoarcerea la origini le va face bine din punct de vedere spiritual. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce șansa de a rezolva (de a demara rezolvarea) o situație legată de regimul unei locuințe.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi dornici să comunice în această perioadă în care Soarele se află în tranzit prin Săgetător, însă va fi vorba de o comunicare înclinată către zona intelectuală și spirituală. Nativii pot să-și pună ordine în gânduri acum și vor fi foarte atrași de cunoaștere, de explorarea unor domenii noi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să plece în scurte deplasări, poate într-o minivacanță.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele în tranzit prin Săgetător va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Fiind vorba despre sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar Mercur este în mers direct în semnul lor, aspectul astrologic poate însemna chiar renegocierea salariului sau semnarea de noi parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce încasări astăzi, poate returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt vedetele zilei și ale întregii perioade deoarece, odată cu ingresul Soarelui în semnul lor, se va activa energia de foc a Săgetătorului. Nativii vor fi pasionali, entuziaști, optimiști și pozitivi în gândire, dornici de afirmare pe toate planurile. Cheful de distracție, de călătorie, de explorare crește exponențial acum. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o stare de spirit foarte bună și o relaționare impecabilă cu cei din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Tranzitul Soarelui prin Săgetător va activa sectorul subconștientului, iar cei născuți în zodia Capricorn vor fi mult mai orientați către interiorul lor, către îmbunătățirea stării psihice și mentale. Nativii vor fi dornici de explorarea gândurilor, a ideilor, a frământărilor pe care le au și vor reuși să-și canalizeze energia constructiv, cu rezultate bune pentru starea de spirit și, implicit, pentru starea generală de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să-și învingă o frică, o obsesie, o teamă, o stare depresivă. Poate fi vorba de un secret pe care aleg să-l spună și astfel să se exteriorizeze, să se împace cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte, odată cu tranzitul Soarelui prin Săgetător, de idei originale și inovatoare, idei cu care vor reuși să revoluționeze niște planuri pe care le-au pus la cale alături de persoane din anturaj. Perioadă bună de reconciliere cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane noi cu care să împartă aceleași principii și filozofii de viață, de care să se simtă apropiați.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Tranzitul Soarelui prin Săgetător le poate aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și consolida cariera. Nativii vor avea energia necesară pentru a se face remarcați, pentru a ieși în față, pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională și statutul avut la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce determinarea necesară să facă schimbări și nu este exclus ca unii nativi să ia decizia de a-și schimba domeniul de activitate, de a pleca în străinătate.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 21:27

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

 Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, suspendat astăzi din funcție și delegat în cadrul Procuraturii Generale (PG) de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo, dar și efectuarea unui control asupra activității Procuraturii Anticorupție (PA) de către noul șef...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 19:01

Anul 2020 se anunţă a fi unul senzaţional, cel puţin pentru unele zodii, întrucât pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra în Capricorn, unde va rămâne pentru doi ani şi jumătate. Lângă el va fi şi Saturn, cunoscut drept planeta ghinionului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:14

Cum să-ți protejezi coloana de frig. Potrivit dr. Mihaela Parnia, specialist în recuperare medicală, spondiloza, hernia de disc, cifoza, scolioza, discopatia și alte câteva afecțiuni care provoacă dureri de spate pot fi agravate de temperaturile scăzute. Aceasta...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:12

Un troleibuz s-a tamponat cu un microbuz, în sectorul Botanica. Totul s-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe bulevardul Decebal, în apropiere de centrul comercial Jumbo. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:02

 Dacă aveţi poftă de maioneză, nutriţioniştii va sfătuiesc să o preparaţi în casă, din ouă proaspete şi ulei de măsline. Evitaţi ouăle de rată, fiindcă pot vehicula Salmonella. Utilizaţi zeamă de lămâie stoarsă pe loc, nu acid citric sau suc de lămâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 17:59

Doi hackeri români au fost condamnaţi la închisoare de către un judecător federal din Statele Unite, după ce au lansat o serie de atacuri cibernetice în urma cărora mii de calculatoare au fost afectate în întreaga lume, relatează site-ul de ştiri...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:40

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi a unei propuneri legislative a liderului deputaţilor liberali, Florin Roman, referitoare la reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020, în timp ce propunerile PMP privind...

( ) Citeşte tot articolul

Auto 9 Decembrie 2019, ora: 15:34

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Multe voci spun că mașinile cu hidrogen sunt viitorul, iar recordul stabilit recent de Hyundai aduce un plus de credibilitate acestei teorii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:29

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Doua actiuni de protest au avut loc in weekendul trecut în capitala Belarusului împotriva ”integrării profunde” cu Rusia. Actiunile nu au fost autorizate, dar politia nu a intervenit, mitingul fiind organizat în mod pașni, fără ca vreo persoana sa fie reținuta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 14:09

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Autorul de manuale de istorie integrată în variantă comunistă, Corneliu Popovici (foto), imediat după instalarea în fotoliul de ministru, a vorbit la Sputnik despre intenția de a schimba denumirea cursului „Istoria Universală și a Românilor”. După spusele oficialului,...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 9 Decembrie 2019, ora: 14:00

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

Acum paisprezece ani, un grup de oameni de afaceri şi ziarişti au participat la lucrările Consiliului Mondial Român de la Atlanta, SUA. Reamintim că din delegaţia basarabeană făcea parte şi Iurie Muntean(u) - astăzi „lider de partid”, fost înalt funcţionar şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:19

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un BMW în timp ce traversa strada. Tragedia a avut loc în această seară, în jurul orei 19:25, pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Hîncești. Potrivit poliției din Hâncești, victima, o femeie în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:14

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Guvernul Arabiei Saudite nu va mai solicita ca restaurantele să aibă intrări separate pentru familii și femei, respectiv pentru bărbați singuri, relatează Mediafax citând BBC. Anterior, era obligatoriu să existe o intrare pentru femei și copii și o alta separată pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:10

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

Un cățel de usturoi consumat în fiecare zi este extrem de bun pentru sănătatea generală a organismului nostru. Din acest motiv, toți mai mulți români caută rețete speciale bazate pe usturoi. O femeie a combinat mierea cu usturoiul și cu puțin ghimbir și a consumat această...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 9 Decembrie 2019, ora: 13:06

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Coliva are origini înainte de creștinism, nefiind invenția creștinilor. Originile ei se regăsesc în ritualuri păgâne, mai exact în manifestările mortuare precreștine legate de cultul pământului ca divinitate. Află cum se face coliva.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:39

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

Agenția Mondială Anti-Doping (WADA) a dictat o suspendare de 4 ani pentru toți sportivii Rusiei, care nu vor avea dreptul să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020. De asemenea, echipa de fotbal a Rusiei va fi exclusă de la Mondialul din 2022 din Qatar. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:35

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Majoritatea studiilor pe substanțele chimice din produsele de păr s-au axat doar pe femeile albe, deși sunt folosite și de cele de culoare. O cercetare nouă de la Institutul Național de Sănătate (NIH) a descoperit că vopseaua permanentă de păr și produsele chimice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:30

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

Un militant irakian activ în cadrul manifestaţiilor împotriva puterii a fost asasinat duminică seară în faţa locuinţei sale în oraşul sfânt şiit Kerbala, relatează Agerpres. În imagini video vizionate apare Fahem al-Tai, în vârstă de 53...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:28

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Black Friday este un fenomen global în care majoritatea oamenilor se aruncă la una sau mai multe achiziții, indiferent cât de tare au nevoie de respectivele produse. O manifestare agresivă de consumerism, în care oamenii își găsesc fericirea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:21

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației duce la rezultate uimitoare în tratamentul cancerului, conform unor experimente recente realizate de cercetătorii australieni. În speranța găsirii unui tratament eficient pentru cea mai periculoasă boală a secolului 21, oamenii de știință au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:16

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele din alimente îngroaşă pereţii arterelor, iar sângele nu mai poate transporta oxigenul şi substanţele nutritive în corp. Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)