HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 NOIEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR | Horoscop
Astăzi 19 Septembrie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 17:12
Abonamente

Horoscop 22 Noiembrie 2019, ora 06:57

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 NOIEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

 Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, cu impact pozitiv asupra perosnalității și a modului în care interacționează cu cei din jur.

Soarele intră în zodia Săgetător pe data de 22 noiembrie 2019 și va fi un tranzit benefic pentru fiecare semn zodiacal. Din această poziție, Soarele, însuși energia, vitalitatea noastră, personalitatea noastră, ne va induce o stare de bine, vom fi mai pasionali și mai dornici ca niciodată să ne manifestăm, să ieșim în față, să ne facem remarcați. Este o perioadă bună să ne extindem viziunea, o perioadă în care vom fi mai optimiști, vom avea o atitudine mai pozitivă, iar entuziasmul ne va stimula să ne îndeplinim scopurile.

Cu Soarele în tranzit prin zodia Săgetător vom fi mai dornici de călătorii, de cunoaștere, vom explora noi domenii, ne vom adânci în cele mai profunde filozofii de viață și nu este exclus să ne schimbăm principii și convingeri, să aruncăm la gunoi prejudecăți și mentalități învechite. Spiritualitatea și credința vor căpăta interes acum și vom căuta să ne apropiem mai mult de divinitate, indiferent cum o percepem.

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Acest tranzit al Soarelui prin Săgetător îi favorizează mult pe cei născuți în zodia Berbec care-și doresc să studieze, să plece în străinătate la cursuri de perfecționare, să învețe lucruri noi. Toate acestea pot aduce beneficii ulterioare în sectorul profesional. În plus, spiritualitatea va căpăta un interes aparte și nu este exclus ca unii nativi să-și schimbe niște principii de viață cu care au trăit până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să planifice o călătorie sau chiar să plece într-o vacanță.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi determinați de acest tranzit al Soarelui prin Săgetător să-și obțină niște drepturi financiare, să lupte pentru a-și îmbunătăți veniturile prin recuperarea a ceea ce le aparține. Este vorba de bani pe care-i dețin cu alții, de procese, partaje, moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur aduce momente pasionale în cuplu, intensitate în relațiile intime.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele în tranzit prin Săgetător va susține puternic sectorul parteneriatelor, indiferent că este vorba de asocieri și colaborări profesionale sau de relația cu partenerul de viață. Nativii vor avea ocazia să trăiască pasiunea în cuplu, să-și redobândească libertatea sau să-și recontureze niște principii legate de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poatea duce ocazia de a se implica în proiecte profitabile, de a semna noi parteneriate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Celor născuți în zodia Rac, Soarele în tranzit prin Săgetător le va stimula dorința de muncă, iar nativii vor reuși să-și îndeplinească la timp și în mod eficient sarcinile avute. Se întrevăd beneficii legate de sectorul profesional, dar și de cel al sănătății. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a găsi un remediu potrivit pentru o afecțiune cu care se confruntă. Va urma o perioadă energică pentru Raci.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin Săgetător va activa sectorul sentimental și al creației, iar cei născuți în zodia Leu vor deveni foarte pasionali în manifestarea sentimentelo, vor iubi cu patimă și vor fi dornici de aventură, de distracție. Creativitatea va atinge cote înalte și nu este exclus ca unii nativi să primească recunoaștere în zona artistică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute un hobby pe care să-l transforme în sursă de venit.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte, odată cu tranzitul Soarelui prin Săgetător, de șansa de a-și îmbunătăți relația cu membrii familiei. Nativii vor fi mai dornici să petreacă timp cu cei dragi și întoarcerea la origini le va face bine din punct de vedere spiritual. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce șansa de a rezolva (de a demara rezolvarea) o situație legată de regimul unei locuințe.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi dornici să comunice în această perioadă în care Soarele se află în tranzit prin Săgetător, însă va fi vorba de o comunicare înclinată către zona intelectuală și spirituală. Nativii pot să-și pună ordine în gânduri acum și vor fi foarte atrași de cunoaștere, de explorarea unor domenii noi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să plece în scurte deplasări, poate într-o minivacanță.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Soarele în tranzit prin Săgetător va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Fiind vorba despre sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar Mercur este în mers direct în semnul lor, aspectul astrologic poate însemna chiar renegocierea salariului sau semnarea de noi parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce încasări astăzi, poate returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt vedetele zilei și ale întregii perioade deoarece, odată cu ingresul Soarelui în semnul lor, se va activa energia de foc a Săgetătorului. Nativii vor fi pasionali, entuziaști, optimiști și pozitivi în gândire, dornici de afirmare pe toate planurile. Cheful de distracție, de călătorie, de explorare crește exponențial acum. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o stare de spirit foarte bună și o relaționare impecabilă cu cei din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Tranzitul Soarelui prin Săgetător va activa sectorul subconștientului, iar cei născuți în zodia Capricorn vor fi mult mai orientați către interiorul lor, către îmbunătățirea stării psihice și mentale. Nativii vor fi dornici de explorarea gândurilor, a ideilor, a frământărilor pe care le au și vor reuși să-și canalizeze energia constructiv, cu rezultate bune pentru starea de spirit și, implicit, pentru starea generală de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să-și învingă o frică, o obsesie, o teamă, o stare depresivă. Poate fi vorba de un secret pe care aleg să-l spună și astfel să se exteriorizeze, să se împace cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte, odată cu tranzitul Soarelui prin Săgetător, de idei originale și inovatoare, idei cu care vor reuși să revoluționeze niște planuri pe care le-au pus la cale alături de persoane din anturaj. Perioadă bună de reconciliere cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane noi cu care să împartă aceleași principii și filozofii de viață, de care să se simtă apropiați.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2019
Tranzitul Soarelui prin Săgetător le poate aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și consolida cariera. Nativii vor avea energia necesară pentru a se face remarcați, pentru a ieși în față, pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională și statutul avut la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce determinarea necesară să facă schimbări și nu este exclus ca unii nativi să ia decizia de a-și schimba domeniul de activitate, de a pleca în străinătate.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 17:38

Alegeri 2020 / Andrian Candu a fost „eliminat” din cursa electorală

Alegeri 2020 / Andrian Candu a fost „eliminat” din cursa electorală

Andrian Candu nu a fost înregistrat în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din partea partidului Pro Moldova. Împotriva înregistrării acestuia au votat 5 membri ai CEC. Alții 2 s-au abținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 14:08

Uniunea Europeană și-a asigurat 300 de milioane de doze din vaccinul Sanofi-GSK

Uniunea Europeană și-a asigurat 300 de milioane de doze din vaccinul Sanofi-GSK

Uniunea Europeană a convenit achiziționarea unui potențial vaccin anti-covid cu Sanofi și GSK în al doilea astfel de acord pentru asigurarea de astfel de doze, în condițiile în care se apropie termenul limită pentru înscrierea în programul de achiziționare de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 09:15

Socialistul Corneliu Furculiță recunoaște că în „marea” Uniune Sovietică veceurile din curtea școlii erau într-o stare catastrofală

Socialistul Corneliu Furculiță recunoaște că în „marea” Uniune Sovietică veceurile din curtea școlii erau într-o stare catastrofală Foto: simbol

Corneliu Furculiță lasă să se înțeleagă că WC-urile din timpul URSS erau într-o stare deplorabilă. Deputatul PSRM a învătat la școala din satul Sadova, actualul raion Călărași pe care a terminat-o în anul 1986. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 09:04

Moldova (n-)are viitor?! / În doar patru ani populația a SCĂZUT cu 170 de mii de oameni. Doar anul trecut au plecat 40 de mii de cetățeni apți de muncă, iar asta este aproape egal cu populația unui raion

Moldova (n-)are viitor?! / În doar patru ani populația a SCĂZUT cu 170 de mii de oameni. Doar anul trecut au plecat 40 de mii de cetățeni apți de muncă, iar asta este aproape egal cu populația unui raion

Tinerii continuă să plece în număr mare din Moldova, iar motivele principale ale acestei decizii sunt șomajul, salariile mici și incertitudinea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 08:37

alegeri 2020 Alexandru Tănase comentează circulara expediată de CEC: „Nu are NICIO VALOARE juridică. E o pierdere de timp”

Alexandru Tănase comentează circulara expediată de CEC: „Nu are NICIO VALOARE juridică. E o pierdere de timp”

Circulara Comisiei Electorale Centrale (CEC), care interzice partidelor să finanțeze campaniile candidaților înaintați, nu are valoare juridică. Asta a declarat Alexandru Tănase, ex-președintele Curții Constituționale în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 07:28

Suspiciune de fraudă la vaccinul rusesc / Forbes: Au fabricat rușii date despre producerea vaccinului lor Covid-19?

Suspiciune de fraudă la vaccinul rusesc / Forbes: Au fabricat rușii date despre producerea vaccinului lor Covid-19?

Săptămâna trecută, o echipă de oameni de știință ruși a publicat rezultatele primelor două faze a procesului de fabricare a unui nou vaccin anti-Covid-19 dezvoltat în Rusia care ridică mai multe semne de întrebare și care a atras atenția mai multor oameni de...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 18 Septembrie 2020, ora: 04:25

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

Asocierea dintre fructe şi carne este una ingeniosă. Încearcă această reţetă, cu siguranţă o vei repeta.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Septembrie 2020, ora: 01:58

Horoscop 18 septembrie 2020. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2020. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2020. După o săptămână plină cu activități de tot felul, în sfârșit a venit timpul pentru o binemeritată odihnă. Oboseala se resimte din plin, iar nevoia de pauză este tot mai acută. Dintre toate zodiile, cei mai fresh sunt nativii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 01:47

„Vrei să bei cu 5 lei?” Un bărbat din Bălți vinde printre gard alcool contrafăcut / VIDEO

„Vrei să bei cu 5 lei?” Un bărbat din Bălți vinde printre gard alcool contrafăcut / VIDEO

De-i cald, de plouă, de bate vântul, alcoolul ieftin și fără acte de proveninență se vinde ca pâinea caldă într-o curte din orașul Bălți. Un bărbat și-a făcut un punct de comercializare a alcoolului contrafăcut chiar după gard. 100 de grame de vodcă sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 18 Septembrie 2020, ora: 00:50

Prognoza METEO. Schimbări radicale: temperaturile scad brusc

Prognoza METEO. Schimbări radicale: temperaturile scad brusc

Pentru astăzi meteorologii prevăd maxime de +26..+29 de grade Celsius în nord, +27..+30 de grade în centru și +28..+31 de grade în sud.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 17 Septembrie 2020, ora: 12:49

VIDEO: Cum sunt făcute conservele de TON - Mai mănânci după ce vezi asta?

VIDEO: Cum sunt făcute conservele de TON - Mai mănânci după ce vezi asta?

 Te-ai întrebat vreodată cum sunt fabricate conservele de ton? Acum poți vedea imagini rare dintr-o fabrică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2020, ora: 12:45

Tariful la gaz ar urma să scadă cu exact o lună înainte de turul 1 al alegerilor

Tariful la gaz ar urma să scadă cu exact o lună înainte de turul 1 al alegerilor Foto: simbol

Consumatorii vor plăti mai puțin pentru gazele naturale începând cu luna viitoare. Întreprinderea Moldovagaz a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică să reducă tarifele la combustibilul albastru.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2020, ora: 12:40

„Zâmbește, e gratis” i-a câștigat pe Stamate și Nagacevschi, în toate instanțele naționale. Dumitru Țîra: „Le mulțumesc pentru această experiență”

„Zâmbește, e gratis” i-a câștigat pe Stamate și Nagacevschi, în toate instanțele naționale. Dumitru Țîra: „Le mulțumesc pentru această experiență”

Colegiul civil, comercial și de contencios administrativ al Curții Supreme de Justiție (CSJ), examinând recursul Ministerului Justiției la cererea de chemare în judecată depusă de Dumitru Țîra cu privire la contestarea unui act administrativ al instituției, l-a declarat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2020, ora: 12:36

FOTO. O toaletă dintr-o şcoală din R. Moldova, inaugurată cu tăierea panglicii roşii. Oficialii au fost întâlniţi cu pâine şi sare

FOTO. O toaletă dintr-o şcoală din R. Moldova, inaugurată cu tăierea panglicii roşii. Oficialii au fost întâlniţi cu pâine şi sare

Deschiderea unui grup sanitar în Gimnaziul din satul Hiliuţi, raionul Râşcani, a devenit prilej pentru câţiva oficiali de a tăia panglica roşie cu această ocazie. La inaugurarea WC-ului au participat primarul satului, Alexandru Sandu, deputatul socialist Vladimir...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)