Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 23 Aprilie 2019, ora 07:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 APRILIE 2019. CAPRICORNII AU IDEI INOVATOARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot avea parte de idei inovatoare și revoluționare, în special vizat fiind domeniul artistic.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a fi irascibili astăzi și sunt sfătuiți să-și canalizeze energia într-un mod constructiv. Este un moment bun pentru a-și face planuri financiare și pentru a aduce o revigorare bugetului. Pot primi inclusiv o sumă de bani neașteptată, însă horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce și niște cheltuieli neprevăzute.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de provocări pe plan profesional, însă și pe plan sentimental situația va scânteia. Nu sunt excluse conflcitele cu persoana iubită, testele și lecțiile în acest sens. Nativii ar trebui să dea dovadă de răbdare și înțelepciune pentru a depăși cu bine momentul. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu ia decizii importante legate de locul de muncă.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor trece printr-o serie de stări interioare conflictuale și cu greu vor reuși să-și pună ordine în gânduri. Nativii pot trece prin transformări la nivel psihic și nu este exclus ca niște principii de viață să li se schimbe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se relaxeze și să acorde mai multă atenție sănătății.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să fie mai atenți cu prietenii, cu dezvăluirile pe care le fac acestora pentru că nu este exclus să fie trădați. Posibil ca niște secrete să fie dezvăluite acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să restabilească liniștea în cuplu, dar și în anturaj și să revizuiască cu atenție niște planuri comune.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de niște surprize neașteptate legate de carieră, de o ascensiune profesională care, fie vine pe neașteptate, fie întârzie să apară. Nativii trebuie să aibă grijă la imaginea creată care poate avea de suferit astăzi din cauza unor intrigi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu poate aduce idei sclipitoare și revoluționare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot primi vești neașteptate de la o persoană din străinătate, chiar și de la o instituție de peste granițele țării, dacă este contextul de așa natură. Nu este exclus ca o călătorie să se amâne sau să se anuleze. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține studiile și nativii pot descoperi un nou domeniu de interes pe care să-l cerceteze.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot reuși să-și rezolve o problemă legate de zona financiară. Nativii pot intra în posesia unei sume de bani pe care o credeau pierdută. Nu este exclus să primească vești despre o moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce surprize din partea persoanei iubite și momente pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de foarte multă acțiune, energie și determinare vizavi de tot ce ține de persona iubită sau partenerii de afaceri. Nativii se pot aștepta ca niște secrete să iasă la suprafață în cuplu sau în afaceri să afle niște dedesupturi legate de contracte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite să ia decizii majore și radicale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea surpriza de a se confrunta cu unele neplăceri legate de sănătate. De asemenea, vizat este și sectorul muncii și nativii vor putea primi noi sarcini și responsabilități neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu fie irascibili, ci să caute partea pozitivă a situațiilor cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de momente intense, pasionale în cuplu. Nativii pot descoperi lucruri noi despre persoana iubită, iar cei care sunt părinți pot deconspira niște activități ale copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează activitățile artistice și susține ideile creative, revoluționare și ingenioase.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător își vor canaliza energia în direcția familiei și a locuinței, sectoare de unde veștile neașteptate nu vor lipsi. Unii nativi pot afla secrete de familie, în timp ce alții pot avea parte de surprize legate de regimul unui imobil. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii radicale care pot afecta relația cu cei dragi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot afla astăzi informații prețioase, pot fi atrași de domenii noi de studiu și-și pot descoperi o pasiune ascunsă. Unii nativi pot afla că trebuie să plece într-o deplasare, într-o delegație. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a lămuri o situație care are legătură cu rudele, vecinii sau colegii de muncă.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)