Astăzi 4 August 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 18:51
Abonamente

Horoscop 23 Octombrie 2019, ora 06:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 OCTOMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA SCORPION

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, pe casa personalității.

Soarele își va începe tranzitul prin zodia Scorpion pe data de 23 octombrie 2019, astfel activând acest semn zodiacal până pe data de 23 noiembrie, atunci când luminariul va intra în zodia Săgetător.

Soarele reprezintă energia, vitalitatea, personalitatea noastră, iar atunci când traversează mistica și sensibila zodie a Scorpionului ne îndeamnă la transformare interioară, ne stimulează să coborâm în profunzimile ființei noastre și să explorăm. Soarele în zodia Scorpion vorbește despre puterea din noi, despre capacitatea de a muri și a învia, de a ne regenera. Este asemenea Păsării Phoenix care renaște din propria sa cenușă, iar noi vom avea acces la această forță pe întreaga perioadă de tranzit.

Loading...


În tot acest timp în care Soarele traversează zodia Scorpion vom fi tentați să ducem lucrurile la limită, să investigăm, să descoperim secrete, să luptăm pentru a deține puterea absolută, pe principiul totul sau nimic. Este important ca în această perioadă să învățăm iertarea față de semenii noștri și să devenim mai îngăduitori cu cei din jur.

Domeniile de interes pe care le impactează și, implicit, le activează, la modul general vorbind, tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion sunt cele mistice, oculte, sexul și zona financiară, dar cu referire la banii altora, banii deținuți din moșteniri, procese, partaje.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi determinați de acest tranzit să întreprindă toate demersurile necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani, unei moșteniri, unui credit, chiar și finanțări. Nu este exclus ca acești nativi să-și revină acum, să se regenereze după o pierdere financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le va intensifica dorința de a petrece momente intime cu persoana iubită. Întreaga perioadă pasiunea și libidoul vor fi la cote înalte.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Tranzitul Soarelui (întocmai guvernatorul iubirii la Taur) prin Scorpion le va aduce celor născuți în zodia Taur aceea energie de care aveau nevoie pentru a se dedica vieții de cuplu, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este o perioadă favorabilă pentru a duce relația de cuplu la un alt nivel, pentru a o consolida, iar cei care sunt singuri pot avea șansa să cunoască o persoană care să le facă inima să vibreze. Posibile colaborări profesionale să le fie propuse acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți la ce fel de parteneriate, contracte, colaborări vor semna în această perioadă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza toată energia în sectorul muncii. Nativii vor fi interesați să-și atingă niște obiective profesioanle, vor avea motivația necesară să-și îndeplinească sarcinile și vor fi determinați să iasă în față prin asumarea de noi responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de probleme de sănătate și le cere să acorde mult mai multă importanță și atenție stilului de viață, evitând, în primul rând excesele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Este un tranzit mult așteptat de cei născuți în zodia Rac deoarece le activează întocmai sectorul iubirii. Nativii vor fi dornici să intre în povești de dragoste, iar dacă sunt deja parte a unui cuplu, își vor canaliza energia pentru consolidarea relației cu persoana iubită. Apetitul pentru aventură, chiar și romantică, sentimentală, pentru distracție și creație artistică va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac va dinamiza relația nativilor cu copiii, iar unii dintre aceștia se pot gândi serios la ceea ce implică responsabilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Soarele, guvernatorul lor, în tranzit prin sectorul familiei le va aduce celor născuți în zodia Leu un interes aparte pentru cămin. Nativii pot avea parte de evenimente neașteptate, surprinzătoare legate de membrii familiei și vor alege să-și canalizeze energia pentru a renova, redecora, reamenaja o locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia unui dialog pe teme legate de patrimoniu, legate de o moștenire, posibil cumpărarea/vânzarea unei locuințe.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Odată cu tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion, cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o comunicare excepțională și pot astfel atrage de partea lor situații convenabile și persoane care le vor deveni aliați. Nativii pot descoperi acum secrete, pot afla informații importante pentru ascensiunea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a pleca în scurte deplasări, posibil chiar la cursuri sau seminarii de dezvoltare profesională sau personală.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își vor concentra toată energia pe zona financiară. Nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile prin toate mijloacele posibile (atenție la propuneri imorale!) și vor căuta noi colaborări, noi oportunități, chiar noi oferte de muncă mai bine plătite. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie foarte atenți la calcule, la sumele de bani încasate deoarece se pot strecura erori.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi vedetele acestui tranzit deoarece Soarele, întocmai guvernatorul carierei, le va aduce determinarea și energia necesare pentru a-și îndeplini cele mai înalte obiective și aspirații. Nativii vor avea capacitatea și puterea interioară pentru a duce la bun final tot ceea ce și-au propus, și vor reuși să se facă remarcați, atât în viața personală, socială, cât și profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de acest tranzit și să-și reorganizeze prioritățile în viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor traversa o perioadă de interiorizare, de frământări și introspecție. Nativii vor avea ocazia, odată cu acest tranzit prin Scorpion, să renască, să se regenereze emoțional, motiv pentru care sunt sfătuiți să se elibereze de gândurile negative, de păreri de rău și remușcări, de apăsarea unor decizii mai puțin inspirate din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate scoate la suprafață un secret, fie al lor, fie al celor din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Soarele în tranzit prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor le va aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a-și lărgi anturajul sau șansa de a se integra în noi cercuri de persoane care au aceleași aspirații ca și ei, cu care să împărtășească aceleași dorințe și alături de care să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține cheful de distracție, de socializare și nu este exclus să primească o invitație la o petrecere, posibil la un eveniment caritabil.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia, odată cu acest tranzit al Soarelui prin Scorion, să-și definească întocmai așteptările profesionale pe care le au. Nativii vor fi determinați să iasă în față, să se facă remarcați, și toată energia o vor folosi pentru consolidarea carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de uneltiri care să le afecteze imaginea profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Evenimentele care se vor petrece în această perioadă în viața celor născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă un rol foarte bine definit, și anume acela de a le schimba, de a le regenera niște principii, mentalități, convingeri, credințe și filozofii de viață. Nu este exclus ca nativii să plece în călătorii acum, să se reîntoarcă către spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești din străinătate sau reluarea unei relații cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 4 August 2020, ora: 16:17

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate în contextul dosarului „Avia Invest”: „Dodon ne fură țara în fiecare zi”

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate în contextul dosarului „Avia Invest”: „Dodon ne fură țara în fiecare zi”

Ex-ministra Justiției în Guvernul Maiei Sandu, Olesea Stamate critică dur „reacțiile iresponsabile” ale actualei guvernări Dodon-Chicu la decizia provizorie a Arbitrajului de la Stockholm. Amintim că, recent, această instituție a interzis executării notificării de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 4 August 2020, ora: 14:59

Investigație despre licitații trucate cu combinezoane pe timp de pandemie, la instituția condusă de Golovin

Investigație despre licitații trucate cu combinezoane pe timp de pandemie, la instituția condusă de Golovin

Se pare că unde apare Boris Golovin, actualul șef al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), au loc schemele, licitațiile incorecte și favoritismul. 

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 4 August 2020, ora: 13:10

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele ştiut, altele, ceva mai îndrăzneţe, combină diverse tipuri de carne pentru a căpăta o textură perfectă....

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 August 2020, ora: 12:50

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Guvernarea a început să-și laude tot mai des realizările. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 August 2020, ora: 09:03

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și președintele Comisiei de control al finanțelor public, Igor Munteanu, consideră logică decizia Curții de arbitraj internațional de la Stockholm care a interzis acțiuni de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 08:54

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

Pe 4 august 2007, NASA a lansat sonda Phoenix, pentru a căuta semne de viaţă pe Marte. Phoenix a fost concepută pentru a examina istoria permafrostului marţian, analizând modul în care apa lichidă a modificat componenţa chimică şi mineralele din sol. Instrumentele sale au...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 4 August 2020, ora: 08:49

Cod galben de caniculă: METEO în R.Moldova pe o săptămână

Cod galben de caniculă: METEO în R.Moldova pe o săptămână

 Meteorologii anunță că astăzi maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius. În același timp, în nordul țării vor cădea ploi cu descărcări electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 4 August 2020, ora: 08:48

Vânăta – ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Vânăta – ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Pe lângă faptul că este un aliat de nădejde în curele de slăbire, vânăta ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii. În mod interesant, vânata a fost considerată mult timp un aliment toxic. Acest lucru se datorează...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 4 August 2020, ora: 08:33

Val de emoţie în Suedia după ce o fetiţă de 12 ani a murit într-un atac armat

Val de emoţie în Suedia după ce o fetiţă de 12 ani a murit într-un atac armat

Moartea prin împuşcare a unei fetiţe de 12 ani în apropiere de Stockholm a provocat vii emoţii luni în Suedia, care se confruntă în ultimii ani cu o înmulţire îngrijorătoare a atacurilor armate între bande criminale, relatează AFP. Adolescenta,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 4 August 2020, ora: 08:08

Horoscopul zilei de azi MARȚI 4 AUGUST 2020. Ce vrei să demonstrezi?

Horoscopul zilei de azi MARȚI 4 AUGUST 2020. Ce vrei să demonstrezi?

 A trecut Luna plina, dar n-au trecut surprizele saptamanii. Marte in Berbec face cuadratura cu Jupiter in Capricorn. E cam greu sa mai tii pe loc caii salbatici. Esti gata sa mergi inainte cu planurile tale, indiferent care sunt acestea. Atentie insa! Sunt chiar planurile tale sau vrei sa...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 4 August 2020, ora: 07:50

CFR Cluj rămâne campioana României la fotbal

CFR Cluj rămâne campioana României la fotbal

Formația ardeleană a câștigat pentru a 3-a oară la rând titlul în Liga 1, după ce a învins-o cu 3-1 pe Universitatea Craiova, într-un meci desemnat de Liga Profesionistă drept finală a sezonului.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 07:11

ZI ISTORICĂ pentru România Mare - 4 august 1919 / Armata noastră ocupă Budapesta fără lupte

ZI ISTORICĂ pentru România Mare - 4 august 1919 / Armata noastră ocupă Budapesta fără lupte

La 4 august 1919, ora 18:00, armata română ocupă fără lupte Budapesta în cadrul războiului româno-ungar de la 1919. Comandantul Trupelor din Transilvania începînd din 12 aprilie 1919, generalul Gheorghe Mărdărescu (foto, pe terasa hotelului Ghelert din...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 00:18

partea II Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Vezi PARTEA I - Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: de la beţie şi furt la ospitalitate şi hărnicie

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 3 August 2020, ora: 10:48

breaking O coloană de BLINDATE ale forțelor armate Belaruse se deplasează spre frontiera cu Federația Rusă. VIDEO

O coloană de BLINDATE ale forțelor armate Belaruse se deplasează spre frontiera cu Federația Rusă. VIDEO

„Ceva îl deranjează pe Lukașenko”, anunță publicația Novaya Gazeta care publică un video cu transportatoare blindate belaruse.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 3 August 2020, ora: 07:58

Andrei Năstase: „Uitați-vă că și președintele Iohannis a vorbit în același sens, dânsul o face altfel, nu ca Maia Sandu și Igor Dodon”

Andrei Năstase: „Uitați-vă că și președintele Iohannis a vorbit în același sens, dânsul o face altfel, nu ca Maia Sandu și Igor Dodon”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase este de părerea că o evoluție negativă a pandemiei de Covid-19 ar trebui să determine clasa politică să ia o decizie de amânare a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 3 August 2020, ora: 07:34

A murit prima pacientă cu transplant de faţă realizat în SUA

A murit prima pacientă cu transplant de faţă realizat în SUA

 Connie Culp, prima pacientă din SUA care a beneficiat în 2008 de primul transplant aproape complet de faţă, a murit la 57 de ani, potrivit clinicii care a realizat această procedură complexă, au informat sâmbătă mass-media locale, citate de EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 August 2020, ora: 07:32

Proteste în Bulgaria. A fost blocată autostrada spre Grecia

Proteste în Bulgaria. A fost blocată autostrada spre Grecia

Protestele din Bulgaria au intrat într-o noua fază. După instalarea unor corturi de campanie în fața guvernului și președinției, zeci de oameni au blocat autostrada E-79. Aceasta face legătura între Sofia și Kulata-Promachonas, singurul punct de trecere a frontierei spre Grecia.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)