Astăzi 14 Noiembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 10:54
Abonamente

Horoscop 23 Octombrie 2019, ora 06:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 OCTOMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA SCORPION

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, pe casa personalității.

Soarele își va începe tranzitul prin zodia Scorpion pe data de 23 octombrie 2019, astfel activând acest semn zodiacal până pe data de 23 noiembrie, atunci când luminariul va intra în zodia Săgetător.

Soarele reprezintă energia, vitalitatea, personalitatea noastră, iar atunci când traversează mistica și sensibila zodie a Scorpionului ne îndeamnă la transformare interioară, ne stimulează să coborâm în profunzimile ființei noastre și să explorăm. Soarele în zodia Scorpion vorbește despre puterea din noi, despre capacitatea de a muri și a învia, de a ne regenera. Este asemenea Păsării Phoenix care renaște din propria sa cenușă, iar noi vom avea acces la această forță pe întreaga perioadă de tranzit.


În tot acest timp în care Soarele traversează zodia Scorpion vom fi tentați să ducem lucrurile la limită, să investigăm, să descoperim secrete, să luptăm pentru a deține puterea absolută, pe principiul totul sau nimic. Este important ca în această perioadă să învățăm iertarea față de semenii noștri și să devenim mai îngăduitori cu cei din jur.

Domeniile de interes pe care le impactează și, implicit, le activează, la modul general vorbind, tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion sunt cele mistice, oculte, sexul și zona financiară, dar cu referire la banii altora, banii deținuți din moșteniri, procese, partaje.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi determinați de acest tranzit să întreprindă toate demersurile necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani, unei moșteniri, unui credit, chiar și finanțări. Nu este exclus ca acești nativi să-și revină acum, să se regenereze după o pierdere financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le va intensifica dorința de a petrece momente intime cu persoana iubită. Întreaga perioadă pasiunea și libidoul vor fi la cote înalte.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Tranzitul Soarelui (întocmai guvernatorul iubirii la Taur) prin Scorpion le va aduce celor născuți în zodia Taur aceea energie de care aveau nevoie pentru a se dedica vieții de cuplu, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este o perioadă favorabilă pentru a duce relația de cuplu la un alt nivel, pentru a o consolida, iar cei care sunt singuri pot avea șansa să cunoască o persoană care să le facă inima să vibreze. Posibile colaborări profesionale să le fie propuse acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți la ce fel de parteneriate, contracte, colaborări vor semna în această perioadă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza toată energia în sectorul muncii. Nativii vor fi interesați să-și atingă niște obiective profesioanle, vor avea motivația necesară să-și îndeplinească sarcinile și vor fi determinați să iasă în față prin asumarea de noi responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de probleme de sănătate și le cere să acorde mult mai multă importanță și atenție stilului de viață, evitând, în primul rând excesele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Este un tranzit mult așteptat de cei născuți în zodia Rac deoarece le activează întocmai sectorul iubirii. Nativii vor fi dornici să intre în povești de dragoste, iar dacă sunt deja parte a unui cuplu, își vor canaliza energia pentru consolidarea relației cu persoana iubită. Apetitul pentru aventură, chiar și romantică, sentimentală, pentru distracție și creație artistică va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac va dinamiza relația nativilor cu copiii, iar unii dintre aceștia se pot gândi serios la ceea ce implică responsabilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Soarele, guvernatorul lor, în tranzit prin sectorul familiei le va aduce celor născuți în zodia Leu un interes aparte pentru cămin. Nativii pot avea parte de evenimente neașteptate, surprinzătoare legate de membrii familiei și vor alege să-și canalizeze energia pentru a renova, redecora, reamenaja o locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia unui dialog pe teme legate de patrimoniu, legate de o moștenire, posibil cumpărarea/vânzarea unei locuințe.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Odată cu tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion, cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o comunicare excepțională și pot astfel atrage de partea lor situații convenabile și persoane care le vor deveni aliați. Nativii pot descoperi acum secrete, pot afla informații importante pentru ascensiunea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a pleca în scurte deplasări, posibil chiar la cursuri sau seminarii de dezvoltare profesională sau personală.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își vor concentra toată energia pe zona financiară. Nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile prin toate mijloacele posibile (atenție la propuneri imorale!) și vor căuta noi colaborări, noi oportunități, chiar noi oferte de muncă mai bine plătite. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie foarte atenți la calcule, la sumele de bani încasate deoarece se pot strecura erori.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi vedetele acestui tranzit deoarece Soarele, întocmai guvernatorul carierei, le va aduce determinarea și energia necesare pentru a-și îndeplini cele mai înalte obiective și aspirații. Nativii vor avea capacitatea și puterea interioară pentru a duce la bun final tot ceea ce și-au propus, și vor reuși să se facă remarcați, atât în viața personală, socială, cât și profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de acest tranzit și să-și reorganizeze prioritățile în viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor traversa o perioadă de interiorizare, de frământări și introspecție. Nativii vor avea ocazia, odată cu acest tranzit prin Scorpion, să renască, să se regenereze emoțional, motiv pentru care sunt sfătuiți să se elibereze de gândurile negative, de păreri de rău și remușcări, de apăsarea unor decizii mai puțin inspirate din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate scoate la suprafață un secret, fie al lor, fie al celor din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Soarele în tranzit prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor le va aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a-și lărgi anturajul sau șansa de a se integra în noi cercuri de persoane care au aceleași aspirații ca și ei, cu care să împărtășească aceleași dorințe și alături de care să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține cheful de distracție, de socializare și nu este exclus să primească o invitație la o petrecere, posibil la un eveniment caritabil.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia, odată cu acest tranzit al Soarelui prin Scorion, să-și definească întocmai așteptările profesionale pe care le au. Nativii vor fi determinați să iasă în față, să se facă remarcați, și toată energia o vor folosi pentru consolidarea carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de uneltiri care să le afecteze imaginea profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Evenimentele care se vor petrece în această perioadă în viața celor născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă un rol foarte bine definit, și anume acela de a le schimba, de a le regenera niște principii, mentalități, convingeri, credințe și filozofii de viață. Nu este exclus ca nativii să plece în călătorii acum, să se reîntoarcă către spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești din străinătate sau reluarea unei relații cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:54

Parlamentul va examina astăzi, în ședință, programul și echipa Guvernului sub conducerea lui Ion Chicu – candidat desemnat de către Președintele Republicii Moldova, informează CURENTUL. Iată componența Guvernului Chicu: Ion Chicu – Prim-ministru Serghei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:35

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a propus să fie inclus în ordinea de zi subiectul de acordare a încrederii Guvernului condus de Ion Chicu. Știrea se actualizează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 08:39

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Șeful statului, Igor Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu Partidul Democrat, în caz contrar astăzi ar fi fost după gratii. Declarația a fost făcută de deputatul ACUM, Lilian Carp, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 14:55

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După consultările avute cu reprezentanții partidelor parlamentare, președintele moldovean Igor Dodon a afirmat că în acest moment nu există șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:41

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

În luna octombrie 2019 prețurile la produsele alimentare în valoare anuală au ajuns la 10,5%, maixima din ultimii 2,5 ani. Această creștere lovește cel mai puternic asupra pătruilor socail vulenrabile în special pensionarii. Scumpirea produselor alimentare depășește de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:33

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

Portalul Sputnik.md a publicat la 30 octombrie o știre în care autorul accentuează că în ultimele luni se înregistrează o scădere a exporturilor Republicii Moldova în țările membre UE. Știrea este construită tendențios, deoarece autorul nu descrie situația generală a exporturilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:20

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Unii deputați din Blocul ACUM ar putea susține prin vot un guvern minoritar. Declarația a fost de deputatul socialist Adrian Lebedinschi în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat că dacă Maia Sandu va renunța la crearea unei noi coaliții cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:59

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii aduc din ce în ce mai mulți bani în țară. Țara noastră a depășit Polonia în ceea ce privește sumele trimise acasă de românii din diaspora, în 2018, potrivit datelor publicate de Eurostat.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Noiembrie 2019, ora: 11:51

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

„Pro-rusul Dodon vrea să deschidă în fața serviciilor secrete ruse poarta aeriană de la Chișinău, din coasta NATO”, scrie portalul românesc money.ro. Jurnaliștii români menționează că Rusia a declanșat un adevărat război hibrid pentru Aeroportul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:42

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

În aceste condiții, șansele reeditării unei coaliții cu PSRM sunt minime, după ce socialiștii au declarat că nu o vor accepta pe Maia Sandu din nou în funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 13 Noiembrie 2019, ora: 11:38

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Fostul ministru al Finanțelor, actualul consilier prezidențial Ion Chicu, ar fi candidatul „apolitic” pe care, potrivit informațiilor care se vehiculează în spațiul public, președintele Igor Dodon intenționează să-l propună pentru funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:51

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Fracțiunea PSRM a ieșit la declarații după întrevederea cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. "Noi am discutat cu domnul Președinte. Anterior ne-am convocat și cu fracțiunea Partidului Socialiștilor într-o ședință separată, noi am discutat despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:45

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Fostul preşedinte al Georgiei Mihail Saakashvili consideră că demisia Guvernului de la Chişinău a fost pusă la cale de Moscova. Potrivit lui, Vladmir Putin „şi-a încheiat operaţiunea de acaparare a puterii din Republica Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)