Astăzi 10 Decembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 9 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 23 Octombrie 2019, ora 06:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 OCTOMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA SCORPION

Marime Font

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor, pe casa personalității.

Soarele își va începe tranzitul prin zodia Scorpion pe data de 23 octombrie 2019, astfel activând acest semn zodiacal până pe data de 23 noiembrie, atunci când luminariul va intra în zodia Săgetător.

Soarele reprezintă energia, vitalitatea, personalitatea noastră, iar atunci când traversează mistica și sensibila zodie a Scorpionului ne îndeamnă la transformare interioară, ne stimulează să coborâm în profunzimile ființei noastre și să explorăm. Soarele în zodia Scorpion vorbește despre puterea din noi, despre capacitatea de a muri și a învia, de a ne regenera. Este asemenea Păsării Phoenix care renaște din propria sa cenușă, iar noi vom avea acces la această forță pe întreaga perioadă de tranzit.


În tot acest timp în care Soarele traversează zodia Scorpion vom fi tentați să ducem lucrurile la limită, să investigăm, să descoperim secrete, să luptăm pentru a deține puterea absolută, pe principiul totul sau nimic. Este important ca în această perioadă să învățăm iertarea față de semenii noștri și să devenim mai îngăduitori cu cei din jur.

Domeniile de interes pe care le impactează și, implicit, le activează, la modul general vorbind, tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion sunt cele mistice, oculte, sexul și zona financiară, dar cu referire la banii altora, banii deținuți din moșteniri, procese, partaje.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi determinați de acest tranzit să întreprindă toate demersurile necesare pentru a intra în posesia unei sume de bani, unei moșteniri, unui credit, chiar și finanțări. Nu este exclus ca acești nativi să-și revină acum, să se regenereze după o pierdere financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le va intensifica dorința de a petrece momente intime cu persoana iubită. Întreaga perioadă pasiunea și libidoul vor fi la cote înalte.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Tranzitul Soarelui (întocmai guvernatorul iubirii la Taur) prin Scorpion le va aduce celor născuți în zodia Taur aceea energie de care aveau nevoie pentru a se dedica vieții de cuplu, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este o perioadă favorabilă pentru a duce relația de cuplu la un alt nivel, pentru a o consolida, iar cei care sunt singuri pot avea șansa să cunoască o persoană care să le facă inima să vibreze. Posibile colaborări profesionale să le fie propuse acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți la ce fel de parteneriate, contracte, colaborări vor semna în această perioadă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își vor canaliza toată energia în sectorul muncii. Nativii vor fi interesați să-și atingă niște obiective profesioanle, vor avea motivația necesară să-și îndeplinească sarcinile și vor fi determinați să iasă în față prin asumarea de noi responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de probleme de sănătate și le cere să acorde mult mai multă importanță și atenție stilului de viață, evitând, în primul rând excesele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Este un tranzit mult așteptat de cei născuți în zodia Rac deoarece le activează întocmai sectorul iubirii. Nativii vor fi dornici să intre în povești de dragoste, iar dacă sunt deja parte a unui cuplu, își vor canaliza energia pentru consolidarea relației cu persoana iubită. Apetitul pentru aventură, chiar și romantică, sentimentală, pentru distracție și creație artistică va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac va dinamiza relația nativilor cu copiii, iar unii dintre aceștia se pot gândi serios la ceea ce implică responsabilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Soarele, guvernatorul lor, în tranzit prin sectorul familiei le va aduce celor născuți în zodia Leu un interes aparte pentru cămin. Nativii pot avea parte de evenimente neașteptate, surprinzătoare legate de membrii familiei și vor alege să-și canalizeze energia pentru a renova, redecora, reamenaja o locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia unui dialog pe teme legate de patrimoniu, legate de o moștenire, posibil cumpărarea/vânzarea unei locuințe.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Odată cu tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion, cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o comunicare excepțională și pot astfel atrage de partea lor situații convenabile și persoane care le vor deveni aliați. Nativii pot descoperi acum secrete, pot afla informații importante pentru ascensiunea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a pleca în scurte deplasări, posibil chiar la cursuri sau seminarii de dezvoltare profesională sau personală.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își vor concentra toată energia pe zona financiară. Nativii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile prin toate mijloacele posibile (atenție la propuneri imorale!) și vor căuta noi colaborări, noi oportunități, chiar noi oferte de muncă mai bine plătite. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie foarte atenți la calcule, la sumele de bani încasate deoarece se pot strecura erori.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi vedetele acestui tranzit deoarece Soarele, întocmai guvernatorul carierei, le va aduce determinarea și energia necesare pentru a-și îndeplini cele mai înalte obiective și aspirații. Nativii vor avea capacitatea și puterea interioară pentru a duce la bun final tot ceea ce și-au propus, și vor reuși să se facă remarcați, atât în viața personală, socială, cât și profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de acest tranzit și să-și reorganizeze prioritățile în viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor traversa o perioadă de interiorizare, de frământări și introspecție. Nativii vor avea ocazia, odată cu acest tranzit prin Scorpion, să renască, să se regenereze emoțional, motiv pentru care sunt sfătuiți să se elibereze de gândurile negative, de păreri de rău și remușcări, de apăsarea unor decizii mai puțin inspirate din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate scoate la suprafață un secret, fie al lor, fie al celor din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Soarele în tranzit prin sectorul prietenilor și al planurilor de viitor le va aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a-și lărgi anturajul sau șansa de a se integra în noi cercuri de persoane care au aceleași aspirații ca și ei, cu care să împărtășească aceleași dorințe și alături de care să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține cheful de distracție, de socializare și nu este exclus să primească o invitație la o petrecere, posibil la un eveniment caritabil.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia, odată cu acest tranzit al Soarelui prin Scorion, să-și definească întocmai așteptările profesionale pe care le au. Nativii vor fi determinați să iasă în față, să se facă remarcați, și toată energia o vor folosi pentru consolidarea carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de uneltiri care să le afecteze imaginea profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 octombrie 2019
Evenimentele care se vor petrece în această perioadă în viața celor născuți în zodia Pești s-ar putea să aibă un rol foarte bine definit, și anume acela de a le schimba, de a le regenera niște principii, mentalități, convingeri, credințe și filozofii de viață. Nu este exclus ca nativii să plece în călătorii acum, să se reîntoarcă către spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești din străinătate sau reluarea unei relații cu o persoană aflată dincolo de granițele țării.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 21:27

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

 Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, suspendat astăzi din funcție și delegat în cadrul Procuraturii Generale (PG) de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo, dar și efectuarea unui control asupra activității Procuraturii Anticorupție (PA) de către noul șef...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 19:01

Anul 2020 se anunţă a fi unul senzaţional, cel puţin pentru unele zodii, întrucât pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra în Capricorn, unde va rămâne pentru doi ani şi jumătate. Lângă el va fi şi Saturn, cunoscut drept planeta ghinionului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:14

Cum să-ți protejezi coloana de frig. Potrivit dr. Mihaela Parnia, specialist în recuperare medicală, spondiloza, hernia de disc, cifoza, scolioza, discopatia și alte câteva afecțiuni care provoacă dureri de spate pot fi agravate de temperaturile scăzute. Aceasta...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:12

Un troleibuz s-a tamponat cu un microbuz, în sectorul Botanica. Totul s-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe bulevardul Decebal, în apropiere de centrul comercial Jumbo. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:02

 Dacă aveţi poftă de maioneză, nutriţioniştii va sfătuiesc să o preparaţi în casă, din ouă proaspete şi ulei de măsline. Evitaţi ouăle de rată, fiindcă pot vehicula Salmonella. Utilizaţi zeamă de lămâie stoarsă pe loc, nu acid citric sau suc de lămâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 17:59

Doi hackeri români au fost condamnaţi la închisoare de către un judecător federal din Statele Unite, după ce au lansat o serie de atacuri cibernetice în urma cărora mii de calculatoare au fost afectate în întreaga lume, relatează site-ul de ştiri...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:40

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi a unei propuneri legislative a liderului deputaţilor liberali, Florin Roman, referitoare la reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020, în timp ce propunerile PMP privind...

( ) Citeşte tot articolul

Auto 9 Decembrie 2019, ora: 15:34

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Multe voci spun că mașinile cu hidrogen sunt viitorul, iar recordul stabilit recent de Hyundai aduce un plus de credibilitate acestei teorii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:29

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Doua actiuni de protest au avut loc in weekendul trecut în capitala Belarusului împotriva ”integrării profunde” cu Rusia. Actiunile nu au fost autorizate, dar politia nu a intervenit, mitingul fiind organizat în mod pașni, fără ca vreo persoana sa fie reținuta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 14:09

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Autorul de manuale de istorie integrată în variantă comunistă, Corneliu Popovici (foto), imediat după instalarea în fotoliul de ministru, a vorbit la Sputnik despre intenția de a schimba denumirea cursului „Istoria Universală și a Românilor”. După spusele oficialului,...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 9 Decembrie 2019, ora: 14:00

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

Acum paisprezece ani, un grup de oameni de afaceri şi ziarişti au participat la lucrările Consiliului Mondial Român de la Atlanta, SUA. Reamintim că din delegaţia basarabeană făcea parte şi Iurie Muntean(u) - astăzi „lider de partid”, fost înalt funcţionar şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:19

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un BMW în timp ce traversa strada. Tragedia a avut loc în această seară, în jurul orei 19:25, pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Hîncești. Potrivit poliției din Hâncești, victima, o femeie în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:14

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Guvernul Arabiei Saudite nu va mai solicita ca restaurantele să aibă intrări separate pentru familii și femei, respectiv pentru bărbați singuri, relatează Mediafax citând BBC. Anterior, era obligatoriu să existe o intrare pentru femei și copii și o alta separată pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:10

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

Un cățel de usturoi consumat în fiecare zi este extrem de bun pentru sănătatea generală a organismului nostru. Din acest motiv, toți mai mulți români caută rețete speciale bazate pe usturoi. O femeie a combinat mierea cu usturoiul și cu puțin ghimbir și a consumat această...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 9 Decembrie 2019, ora: 13:06

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Coliva are origini înainte de creștinism, nefiind invenția creștinilor. Originile ei se regăsesc în ritualuri păgâne, mai exact în manifestările mortuare precreștine legate de cultul pământului ca divinitate. Află cum se face coliva.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:39

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

Agenția Mondială Anti-Doping (WADA) a dictat o suspendare de 4 ani pentru toți sportivii Rusiei, care nu vor avea dreptul să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020. De asemenea, echipa de fotbal a Rusiei va fi exclusă de la Mondialul din 2022 din Qatar. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:35

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Majoritatea studiilor pe substanțele chimice din produsele de păr s-au axat doar pe femeile albe, deși sunt folosite și de cele de culoare. O cercetare nouă de la Institutul Național de Sănătate (NIH) a descoperit că vopseaua permanentă de păr și produsele chimice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:30

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

Un militant irakian activ în cadrul manifestaţiilor împotriva puterii a fost asasinat duminică seară în faţa locuinţei sale în oraşul sfânt şiit Kerbala, relatează Agerpres. În imagini video vizionate apare Fahem al-Tai, în vârstă de 53...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:28

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Black Friday este un fenomen global în care majoritatea oamenilor se aruncă la una sau mai multe achiziții, indiferent cât de tare au nevoie de respectivele produse. O manifestare agresivă de consumerism, în care oamenii își găsesc fericirea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:21

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației duce la rezultate uimitoare în tratamentul cancerului, conform unor experimente recente realizate de cercetătorii australieni. În speranța găsirii unui tratament eficient pentru cea mai periculoasă boală a secolului 21, oamenii de știință au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:16

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele din alimente îngroaşă pereţii arterelor, iar sângele nu mai poate transporta oxigenul şi substanţele nutritive în corp. Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)