Astăzi 26 Februarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 09:06
Abonamente

Horoscop 24 Aprilie 2019, ora 07:08

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 APRILIE 2019. PLUTON RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de un eveniment astrologic de o importanță deosebită, care se va petrece în semnul lor, pe casa personalității. Este vorba de retrogradarea planetei Pluton, planeta marilor transformări, dar și a regenerării profunde, a morții și a renașterii. Acest tranzit retrograd va dura până pe data de 3 octombrie 2019 și va afecta toate zodiile, pe fiecare în alt sector de viață.

Pluton a intrat în zodia Capricorn în 2008 și va sta aici până în anul 2024, tranzit pe care-l va mai avea în această zodie peste aproximativ 245 de ani, prin urmare este un moment unic pe care-l trăim acum în viața noastră. În această perioadă de retrogradare ne va cere, la modul general, să ne revizuim și reevaluăm niște decizii, niște sentimente, niște acțiuni trecute și astfel să reușim să-i îndeplinim cerința în mod corect, adică să reușim să ne regenerăm în interior, să ne transformăm în așa fel încât să devenim mai buni.

Find și planeta Voinței Divine, Pluton ne va forța oarecum să facem ceea ce ne este scris pentru a evolua, iar aceasta evolutie este strâns legată de zona spirituală. Pe de altă parte, fiind vorba de retrogradarea lui Pluton în zodia Capricorn, ni se cere reevaluarea autorității, a restricțiilor pe care ni le-am impus, dar și revizuirea planurilor vizavi de ascensiunea socio-profesională.

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de reevaluări legate de carieră, iar nativii vor trebui să facă schimbări legate de modul în care abordează acest domeniu din viața lor. Poate fi vorba de o dorință de reevaluare a aptitudinilor profesionale, a ascensiunii, însă nu este exclus nici să-și schimbe niște idei vizavi de domeniul de activitate sau chiar, la finele retrogradării, să ia decizia de a pleca pe alt drum profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la imaginea afișată la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor începe o etapă în care li se cere reevaluarea serioasă a principiilor de viață în vederea evoluției spirituale, dar și revizuirea atitudinii pe care o au față de cursuri și studii, de lărgirea orizonturilor prin acumularea de cunoștințe care să ajute la transformarea lor. Mai exact, li se cere depășirea granițelor și la modul propriu, prin călătorii, și la modul figurat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere incitantă de a pleca într-o vacanță.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor începe o perioadă de reevaluare a situației financiare, fiind vizat sectorul bunurilor materiale deținute în comun cu terți, inclusiv cu persoana iubită, dar și sectorul moștenirilor. Totodată, fiind vizat și sectorul transformărilor interioare, inclusiv al sexualității și intimității, cu atât mai mult vor fi determinați de retrogradarea lui Pluton să-și revizuiască principii și concepții, să ajungă în profunzimile subconștientului pentru a scoate la suprafață ceea ce-i împiedică în evoluția spirituală. Este momentul să-și înțeleagă propriile emoții și să le dezvolte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite împrumuturile și creditele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o perioadă de profunde transformări și reevaluări legate de viața de cuplu. Nativii vor simți nevoia unei schimbări a modului în care abordează relația cu partenerul de viață, își vor reconfigura comportamentul, dar și atitudinea față de partenerii de afaceri va suferi transformări. În căsătoriile bine sudate se poate contura o apropiere mai mare față de spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot declanșa conflicte cu persoana iubită ca urmare a principiilor de viață diferite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu care s-au tot confruntat cu probleme de sănătate până acum, s-ar putea să afle un remediu, un tratament în această perioadă, însă li se cere să se întoarcă mai mult în adâncul sufletului lor pentru că nu este exclus ca de acolo să tâșnească cauzele reale ale afecțiunilor. Este necesar să facă niște transformări interioare sau, o altă interpretare, este posibil ca aceste neplăceri legate de sănătate să le aducă transformări interioare. Totodată, este momentul să-și reevalueze principiile legate de locul de muncă, să-și revizuiască aptitudinile profesionale pentru a avansa. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și îndrepte atenția către terapiile alternative.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară încep o perioadă de reanaliză a sentimentelor, dar și a modului în care ei înșiși și le manifestă față de ceilalți, în special față de partenerul de viață și față de copii. Această retrogradare le cere să coboare în interiorul lor și să-și dea mai mult frâu liber manifestărilor erotice, dar și creative, artistice. Nu este exclus ca unii nativi să fie tentați să-și înșele partenerul în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce discuții legate de o sarcină, de mărirea familiei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o perioadă în care să simtă nevoia să se întoarcă în trecut, să dezgroape niște amintiri cu scopul de a le reanaliza și de a le vindeca sau de a le transforma în aliați pentru evoluția spirituală. Accentul cade pe casă și familie și nu este exclus să predomine discuțiile cu cei dragi pe teme profunde, cu impact interior. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să reanalizeze situația unui imobil, mai ales dacă este vorba de vânzarea sau cumpărarea unei case..

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor începe o perioadă în care interesul lor va fi mult înclinat către zona esoterică și către transformările interioare pe care și le pot procura de aici pentru evoluție. Este un moment de reevaluare a modului de comunicare și a modului de relaționare cu cei apropiați, dar și de revizuire a situației unor studii. Nu este exclus să plece în deplasări care să aibă impact transformator asupra mentalității și asupra concepțiilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă grijă la actele pe care le semnează sau la tranzacțiile pe care le fac.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o perioadă de reevaluări financiare și nu este exclus să-și schimbe mentalitatea și concepțiile despre modul în care fac bani, despre modul în care sunt plătiți și chiar despre sursa în sine, astfel că pentru unii poate fi o etapă de reanaliză a satisfacțiilor oferite de locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce discuții despre salariu sau despre o remunerație pe care întârzie să o primească.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea lui Pluton întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii pot începe un lung șir de reevaluări legate de principiile de viață, de mentalitățile avute, dar și de modul în care relaționează cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Transformările interioare vor fi profunde și vor aduce, pentru cei înțelepți, evoluție spirituală, asemenea voinței divine. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se cufunde în interior pentru a se vindeca și a scoate la suprafață calitățile necesare în evoluția spirituală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot începe o perioadă în care contactul cu trecutul, cu amintirile și persoanele din trecut, poate fi destul de brutal, însă nu neapărat în sensul negativ, ci în sensul evolutiv. Nativii sunt forțați de retrogradarea lui Pluton să-și revizuiască deciziile și acțiunile din trecut, să se desprindă de tipare pentru a putea evolua spiritual. Este posibil să resimtă din plin o nevoie de izolare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să abordeze situațiile zilnice cu calm, dar mai ales cu înțelepciunea pe care și Jupiter retrograd în zodia Vărsător o cere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor intra într-o etapă de reevaluare a relațiilor de prietenie pe care le au și probabil vor renunța la acele persoane cu care nu numai că nu rezonează energetic, dar care le și blochează evoluția. Se anunță o perioadă de transformări la nivel de aspirații, planuri și proiecte de viitor. Cei care au evitat până acum rolul de lideri și deciziile importante în plan social, s-ar putea ca acum să fie forțați să-și schimbe impresiile și voințele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce susținere din partea unei persoane importante în plan profesional.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 09:06

Cehii de la EMMA Capital au cumpărat încă 24% din capitalul Premier Energy (ex-Union Fenosa)

Cehii de la EMMA Capital au cumpărat încă 24% din capitalul Premier Energy (ex-Union Fenosa)

EMMA Capital Group a achiziționat o participație de 24% la companiile Premier Energy SRL și Premier Energy Distribution SA din Moldova, ajungând să deţină 93% din capital. Operațiunea s-a făcut departe de Moldova, în paradisul fiscal din Cipru, scrie Mold-street.com.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 08:49

Cazuri noi de coronavirus în Franța și Germania. Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Cazuri noi de coronavirus în Franța și Germania. Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Două noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate în Franţa, a anunţat marţi un oficial din Ministerul Sănătăţii, precizând că starea lor de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare. Și Elveția a anunțat marți primul său caz de infectare cu COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:59

Felicitări de 1 Martie. Cele mai frumoase urări și mesaje de Mărțișor

Felicitări de 1 Martie. Cele mai frumoase urări și mesaje de Mărțișor

Felicitari de 1 Martie. Prima zi a primaverii poate fi un bun prilej de a le transmite, cu ocazia Martisorului, cele mai frumoase urari persoanelor dragi din familia ta, prietenelor sau colegelor. Un mic martisor si un ghiocel iti daruiesc, ca sa stii ca a venit primavara. E timpul sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:50

Bilanț în creștere, în Italia, din cauza CORONAVIRUSULUI. 322 persoane infectate, dintre care 11 au murit

Bilanț în creștere, în Italia, din cauza CORONAVIRUSULUI. 322 persoane infectate, dintre care 11 au murit

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 11 morți, în Italia, după ce, marți, au mai murit patru persoane, au anunțat autorităţile italiene, potrivit agenției ANSA. În total, peste 320 de persoane au fost infectate cu noul COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:42

Bloomberg: Epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării, care ar șterge un trilion de dolari din PIB-ul global

Bloomberg: Epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării, care ar șterge un trilion de dolari din PIB-ul global

Perspectiva sumbră că epidemia cu coronavirus ar putea deveni prima pandemie din era globalizării pune sub semnul întrebării stabilitatea economiei mondiale, transmite Bloomberg.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:39

Bătută, amenințată cu moartea și jefuită. Coșmarul prin care a trecut o femeie din Băcioi

Bătută, amenințată cu moartea și jefuită. Coșmarul prin care a trecut o femeie din Băcioi

Totul s-a întâmplat în seara de 23 februarie. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat pentru echipa 902 că femeia a chemat poliția la fața locului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:37

Accident rutier la CRIULENI: Trei persoane, internate la spital

Accident rutier la CRIULENI: Trei persoane, internate la spital

În seara zilei de 25 februarie, ora 18:15, în apropierea satului Corjova, r-nul Criuleni, s-a produs un accident rutier, soldat cu trei persoane rănite.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:24

FLORI DE MINĂ de Szekely Csaba. Regie Slava Sambriș

FLORI DE MINĂ de Szekely Csaba. Regie Slava Sambriș

PREMIERĂ! 6, 7 martie, Teatrul Luceafărul! 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:16

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

 Astăzi vom avea o zi senină și extrem de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie: mercurul în termometre va urca până la gradația de +17 grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:14

Diplomatul cu „Novichok” / Un membru GRU căutat de INTERPOL s-a dovedit a fi membrul delegației Rusiei în Organizația Mondială a Comerțului (The Bellingcat)

Diplomatul cu „Novichok” / Un membru GRU căutat de INTERPOL s-a dovedit a fi membrul delegației Rusiei în Organizația Mondială a Comerțului (The Bellingcat)

Grupul de investigaţie The Bellingcat face dezvăluiri inedite despre activitatea unuia dintre cei trei cetăţeni ruşi inculpaţi în Bulgaria în dosarul otrăvirii omului de afaceri Emilian Ghebrev.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:11

Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Primul caz de coronavirus confirmat în Elveția

Două noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate în Franţa, a anunţat marţi un oficial din Ministerul Sănătăţii, precizând că starea lor de sănătate nu provoacă nicio îngrijorare. Și Elveția a anunțat marți primul său caz de infectare cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:11

Consulul General al României la Bălți: Sunt o grămadă de intermediari în jurul Consulatului, care BLOCHEAZĂ sistemul de programare

Consulul General al României la Bălți: Sunt o grămadă de intermediari în jurul Consulatului, care BLOCHEAZĂ sistemul de programare Din editia print / Foto: simbol

Consulatul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, a declarat în cadrul unei ședințe, că persoane necunoscute blochează sistemul de programare pentru servicii consulare, scrie NordNews.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 07:01

Lista localităților care vor rămâne astăzi fără curent electric

Lista localităților care vor rămâne astăzi fără curent electric

 Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S Premier Energy Distribution S.A. anunţă că miercuri, 26 februarie 2020, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 06:55

Teatru continuu: Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat demisia lui Ludovic Orban, care era deja demis de parlament

Teatru continuu: Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat demisia lui Ludovic Orban, care era deja demis de parlament

Premierul demis de parlament Ludovic Orban şi-a dat demisia şi din poziţia de şef interimar al guvernului, anunţ care a fost făcut nu de el, ci de preşedintele Klaus Iohannis, demers ce aminteşte de practica frecventă din timpul preşedinţiei lui Traian Băsescu, care anunţa public ce...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 06:53

SEGA: O firmă rusească va construi Balkan Stream prin Bulgaria

SEGA: O firmă rusească va construi Balkan Stream prin Bulgaria

Compania rusă IDC (Infrastructure Development and Construction), înregistrată la Belgrad, care a fost principalul executant pentru construcția conductei de gaze Turk Stream prin Serbia, va fi subcontractant al secţiunii bulgare a gazoductului, a informat corespondentul BGNESS la...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 26 Februarie 2020, ora: 06:49

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 FEBRUARIE 2020. TAURII SUNT AGITAȚI ȘI NELINIȘTIȚI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 FEBRUARIE 2020. TAURII SUNT AGITAȚI ȘI NELINIȘTIȚI

Horoscopul zilei de 26 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 05:58

Italianul confirmat cu coronavirus a fost în România în perioada 18-22 februarie. A aterizat la Craiova și a locuit în județul Gorj. A vizitat rude și a avut întâlniri de afaceri - MAE

Italianul confirmat cu coronavirus a fost în România în perioada 18-22 februarie. A aterizat la Craiova și a locuit în județul Gorj. A vizitat rude și a avut întâlniri de afaceri - MAE

Bărbatul de 71 de ani recent întors din România în Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost în țara noastră în perioada 18-22 februarie, unde a vizitat rudele soției sale, cetățean român, și a avut mai multe întâlniri de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 04:08 de Mihaela Culcinschi

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

La începutul anului trecut, înainte de alegerile parlamentare în urma cărora Partidul Democrat a pierdut puterea în R. Moldova, fosta cantină a Cancelariei de Stat a fost înstrăinată din proprietatea statului cu numai 9 mln. lei, iar 2000 de metri pătrați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 00:35

DOC / Nagacevschi aduce dovezi că Greceanîi se face vinovată de condamnarea R.Moldova la CEDO

DOC / Nagacevschi aduce dovezi că Greceanîi se face vinovată de condamnarea R.Moldova la CEDO

Zinaida Greceanîi, pasibilă de urmărire penală. Președintele Parlamentului, vizată pentru prejudicierea bugetului de stat într-un Raport al Ministerului Justiției.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Februarie 2020, ora: 00:05

Cum să prelungești viața bateriei dacă ai o mașină electrică

Cum să prelungești viața bateriei dacă ai o mașină electrică

Mașinile electrice sunt modele pe care nu le vezi pe toate străzile din România, e adevărat. Dar nu se știe niciodată când treci la așa ceva, dacă n-ai făcut-o deja. Se spune că viitorul industriei auto e reprezentat de mașini electrice. Sunt modele care, în mare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:39

Pârjoale moldoveneşti, reţeta bunicii

Pârjoale moldoveneşti, reţeta bunicii

 Pârjoala este un fel de mâncare românesc, preparat mai ales în Moldova, din carne tocată, în general de porc sau în amestec cu oaie, vită sau pasăre, amestecată cu ouă, produse de panificație sau morărit (pâine uscată, pesmet sau făină...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:30

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas?

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas?

Au avut o relație foarte bună, iar Michael Douglas i-a fost tot timpul alături, dar cu toate acestea nu a primit nimic după moartea tatălui său. Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas? Marele actor Kirk Douglas s-a stins la începutul acestui an, mai exact pe 5...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 15:26

Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model. Medicii nu îi dădeau nicio șansă!

Povestea impresionantă a fetiței cu Sindrom Down care la 4 ani a devenit model. Medicii nu îi dădeau nicio șansă!

O fetiță a reușit să ofere o lecție de viață impresionantă. Medicii au diagnosticat-o cu Sindrom Down și nu i-au dat nicio șansă la o viață normală, dar la doar 4 ani, micuța a devenit model. Cara Brown a primit diagnosticul dur din partea medicilor la doar câteva ore...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 14:41

Cinci stagii în SUA își așteaptă beneficiarii la Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Cinci stagii în SUA își așteaptă beneficiarii la Școala de Studii Avansate în Jurnalism

Vrei o bursă și un stagiu de 4 săptămâni într-o redacție din SUA? Școala de Studii Avansate în Jurnalism îți oferă această șansă. Depune, până pe 16 martie 2020, dosarul cu următorul conținut:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 14:06

Prețurile la produsele sanitare au explodat în ITALIA. O mască sanitară care costa 1 cent se vinde online cu 10 euro. Procurorii au deschis o anchetă

Prețurile la produsele sanitare au explodat în ITALIA. O mască sanitară care costa 1 cent se vinde online cu 10 euro. Procurorii au deschis o anchetă

Autoritățile italiene au deschis o anchetă privind specula cu măști sanitare, în condițiile în care prețurile au crescut de la un cent la 10 euro, scrie Reuters citând două surse din cadrul procuraturii.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)