Astăzi 17 Iulie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 16 Iulie 2019
Abonamente

Horoscop 24 Aprilie 2019, ora 07:08

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 APRILIE 2019. PLUTON RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de un eveniment astrologic de o importanță deosebită, care se va petrece în semnul lor, pe casa personalității. Este vorba de retrogradarea planetei Pluton, planeta marilor transformări, dar și a regenerării profunde, a morții și a renașterii. Acest tranzit retrograd va dura până pe data de 3 octombrie 2019 și va afecta toate zodiile, pe fiecare în alt sector de viață.

Pluton a intrat în zodia Capricorn în 2008 și va sta aici până în anul 2024, tranzit pe care-l va mai avea în această zodie peste aproximativ 245 de ani, prin urmare este un moment unic pe care-l trăim acum în viața noastră. În această perioadă de retrogradare ne va cere, la modul general, să ne revizuim și reevaluăm niște decizii, niște sentimente, niște acțiuni trecute și astfel să reușim să-i îndeplinim cerința în mod corect, adică să reușim să ne regenerăm în interior, să ne transformăm în așa fel încât să devenim mai buni.

Find și planeta Voinței Divine, Pluton ne va forța oarecum să facem ceea ce ne este scris pentru a evolua, iar aceasta evolutie este strâns legată de zona spirituală. Pe de altă parte, fiind vorba de retrogradarea lui Pluton în zodia Capricorn, ni se cere reevaluarea autorității, a restricțiilor pe care ni le-am impus, dar și revizuirea planurilor vizavi de ascensiunea socio-profesională.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de reevaluări legate de carieră, iar nativii vor trebui să facă schimbări legate de modul în care abordează acest domeniu din viața lor. Poate fi vorba de o dorință de reevaluare a aptitudinilor profesionale, a ascensiunii, însă nu este exclus nici să-și schimbe niște idei vizavi de domeniul de activitate sau chiar, la finele retrogradării, să ia decizia de a pleca pe alt drum profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la imaginea afișată la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor începe o etapă în care li se cere reevaluarea serioasă a principiilor de viață în vederea evoluției spirituale, dar și revizuirea atitudinii pe care o au față de cursuri și studii, de lărgirea orizonturilor prin acumularea de cunoștințe care să ajute la transformarea lor. Mai exact, li se cere depășirea granițelor și la modul propriu, prin călătorii, și la modul figurat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere incitantă de a pleca într-o vacanță.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor începe o perioadă de reevaluare a situației financiare, fiind vizat sectorul bunurilor materiale deținute în comun cu terți, inclusiv cu persoana iubită, dar și sectorul moștenirilor. Totodată, fiind vizat și sectorul transformărilor interioare, inclusiv al sexualității și intimității, cu atât mai mult vor fi determinați de retrogradarea lui Pluton să-și revizuiască principii și concepții, să ajungă în profunzimile subconștientului pentru a scoate la suprafață ceea ce-i împiedică în evoluția spirituală. Este momentul să-și înțeleagă propriile emoții și să le dezvolte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite împrumuturile și creditele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o perioadă de profunde transformări și reevaluări legate de viața de cuplu. Nativii vor simți nevoia unei schimbări a modului în care abordează relația cu partenerul de viață, își vor reconfigura comportamentul, dar și atitudinea față de partenerii de afaceri va suferi transformări. În căsătoriile bine sudate se poate contura o apropiere mai mare față de spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot declanșa conflicte cu persoana iubită ca urmare a principiilor de viață diferite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu care s-au tot confruntat cu probleme de sănătate până acum, s-ar putea să afle un remediu, un tratament în această perioadă, însă li se cere să se întoarcă mai mult în adâncul sufletului lor pentru că nu este exclus ca de acolo să tâșnească cauzele reale ale afecțiunilor. Este necesar să facă niște transformări interioare sau, o altă interpretare, este posibil ca aceste neplăceri legate de sănătate să le aducă transformări interioare. Totodată, este momentul să-și reevalueze principiile legate de locul de muncă, să-și revizuiască aptitudinile profesionale pentru a avansa. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și îndrepte atenția către terapiile alternative.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară încep o perioadă de reanaliză a sentimentelor, dar și a modului în care ei înșiși și le manifestă față de ceilalți, în special față de partenerul de viață și față de copii. Această retrogradare le cere să coboare în interiorul lor și să-și dea mai mult frâu liber manifestărilor erotice, dar și creative, artistice. Nu este exclus ca unii nativi să fie tentați să-și înșele partenerul în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce discuții legate de o sarcină, de mărirea familiei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o perioadă în care să simtă nevoia să se întoarcă în trecut, să dezgroape niște amintiri cu scopul de a le reanaliza și de a le vindeca sau de a le transforma în aliați pentru evoluția spirituală. Accentul cade pe casă și familie și nu este exclus să predomine discuțiile cu cei dragi pe teme profunde, cu impact interior. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să reanalizeze situația unui imobil, mai ales dacă este vorba de vânzarea sau cumpărarea unei case..

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor începe o perioadă în care interesul lor va fi mult înclinat către zona esoterică și către transformările interioare pe care și le pot procura de aici pentru evoluție. Este un moment de reevaluare a modului de comunicare și a modului de relaționare cu cei apropiați, dar și de revizuire a situației unor studii. Nu este exclus să plece în deplasări care să aibă impact transformator asupra mentalității și asupra concepțiilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă grijă la actele pe care le semnează sau la tranzacțiile pe care le fac.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o perioadă de reevaluări financiare și nu este exclus să-și schimbe mentalitatea și concepțiile despre modul în care fac bani, despre modul în care sunt plătiți și chiar despre sursa în sine, astfel că pentru unii poate fi o etapă de reanaliză a satisfacțiilor oferite de locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce discuții despre salariu sau despre o remunerație pe care întârzie să o primească.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea lui Pluton întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii pot începe un lung șir de reevaluări legate de principiile de viață, de mentalitățile avute, dar și de modul în care relaționează cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Transformările interioare vor fi profunde și vor aduce, pentru cei înțelepți, evoluție spirituală, asemenea voinței divine. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se cufunde în interior pentru a se vindeca și a scoate la suprafață calitățile necesare în evoluția spirituală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot începe o perioadă în care contactul cu trecutul, cu amintirile și persoanele din trecut, poate fi destul de brutal, însă nu neapărat în sensul negativ, ci în sensul evolutiv. Nativii sunt forțați de retrogradarea lui Pluton să-și revizuiască deciziile și acțiunile din trecut, să se desprindă de tipare pentru a putea evolua spiritual. Este posibil să resimtă din plin o nevoie de izolare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să abordeze situațiile zilnice cu calm, dar mai ales cu înțelepciunea pe care și Jupiter retrograd în zodia Vărsător o cere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor intra într-o etapă de reevaluare a relațiilor de prietenie pe care le au și probabil vor renunța la acele persoane cu care nu numai că nu rezonează energetic, dar care le și blochează evoluția. Se anunță o perioadă de transformări la nivel de aspirații, planuri și proiecte de viitor. Cei care au evitat până acum rolul de lideri și deciziile importante în plan social, s-ar putea ca acum să fie forțați să-și schimbe impresiile și voințele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce susținere din partea unei persoane importante în plan profesional.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 19:00

Liderul PL, Dorin Chirtocă, a prezentat mai multe probe care demonstrează că familia Zinaidei Greceanîi a fost implicată în sustragerea a 5 milioane de euro din BEM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 17:28

Noua CARACATIȚĂ a „neamurilor” de la CSM, CSJ și Curtea de Apel: Musteață, Guzun, Murguleț, Miron, Cernat și Răducanu

Noua CARACATIȚĂ a „neamurilor” de la CSM, CSJ și Curtea de Apel: Musteață, Guzun, Murguleț, Miron, Cernat și Răducanu

Dorel Musteață, „împrejur cu nemurele”. Președintele interimar CSM are rude care activează în mai multe instanțe din Republica Moldova, potrivit Deschide.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 16:26

Prim-ministrul R. Moldova, Maia Sandu, a întreprins astăzi o vizită oficială la Berlin unde a avut o întrevedere cu cancelarul german Angela Merkel. La conferința de presă comună. Șefa Guvernului de la Chișinău a declarat că își dorește ca R. Moldova să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 16 Iulie 2019, ora: 15:38

VIDEO: Vali Boghean, RECITAL DE EXCEPŢIE chiar la intrarea în Piaţa Centrală. Cum au reacţionat oamenii

VIDEO: Vali Boghean, RECITAL DE EXCEPŢIE chiar la intrarea în Piaţa Centrală. Cum au reacţionat oamenii

Locuitorii municipiului Chişinău şi nu numai, care au trecut astăzi pe la Piaţa Centrală au avut parte de un spectacol extraordinar susţinut de interpretul Vali Boghean.  

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Iulie 2019, ora: 14:44 de George Mârzencu

(GALERIE FOTO) 16 iulie, Ziua Eliberării Chișinăului de sub ocupația sovietică

(GALERIE FOTO) 16 iulie, Ziua Eliberării Chișinăului de sub ocupația sovietică

În după amiaza acestei zile, în 1941, trupele române au intrat victorios în principalul oraș al Basarabiei, din direcția Nord.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 14:39

Un traficant de droguri din Columbia a fost prins pe aeroportul Barcelona cu jumătate de kilogram de cocaină sub perucă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 14:33

Valeriu Munteanu: Dacă nu vom avea un procuror european atunci „revoluția” a eșuat (din nou), iar cineva va trebui să-și asume politic acest eșec tulburător

Valeriu Munteanu: Dacă nu vom avea un procuror european atunci „revoluția” a eșuat (din nou), iar cineva va trebui să-și asume politic acest eșec tulburător

Legea actuală cu privire la Procuratură nu este „o vacă sfântă” și poate/ trebuie să fie modificată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 14:00

MERITOCRAȚIE / Consilierul lui Dodon, avocatul PPDA și un candidat la fotoliul de judecător constituțional, noi membri ai CEC

MERITOCRAȚIE / Consilierul lui Dodon, avocatul PPDA și un candidat la fotoliul de judecător constituțional, noi membri ai CEC

În ședința de astăzi, 16 iulie, a Parlamentului, au fost desemnați și confirmați în funcție trei membri noi ai Comisiei Electorale Centrale (CEC): Maxim Lebedinschi, unul dintre consilierii lui Igor Dodon, Dumitru Pavel, avocatul lui Andrei Năstase și candidat la parlamnetare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 13:40

Dodon se LAUDĂ că merge la Moscova pentru a negocia prețul la GAZ OFICIAL / Care sunt atribuțiile LEGALE ale șefului statului

Dodon se LAUDĂ că merge la Moscova pentru a negocia prețul la GAZ OFICIAL / Care sunt atribuțiile LEGALE ale șefului statului

Președintele Igor Dodon va întreprinde miercuri, 17 iulie, o vizită de lucru la Moscova pentru a discuta cu autoritățile Federației Ruse, printre subiecte fiind și reducerea prețului de livrare a gazului natural pentru Republica Moldova. Subiectul va fi abordat și cu Gazprom.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 13:25

NEWS ALERT / Șeful CSM, Victor Micu a fost revocat din funcție

NEWS ALERT / Șeful CSM, Victor Micu a fost revocat din funcție

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii(CSM), Victor Micu a fost revocat astăzi din funcție de membrii CSM. Pentru revocarea acestuia au votat 9 membri ai Consiliului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 12:43

Parlamentul îi face CADOU lui Dodon funcția de Procuror General / Președintele va numi un interimar până la organizarea unui concurs

Parlamentul îi face CADOU lui Dodon funcția de Procuror General / Președintele va numi un interimar până la organizarea unui concurs

Președintele Igor Dodon ar putea numi un procuror general interimar care se va afla în fruntea instituției până la alegerea, în bază de concurs, a unui nou șef la Procuratura Generală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 12:33

Partidul Liberal: Declarațiile BMA si MAI cu privire la interdicția lui George Simion sunt MINCINOASE și DENATURATE

Partidul Liberal: Declarațiile BMA si MAI cu privire la interdicția lui George Simion sunt MINCINOASE și DENATURATE

În mod cinic, BMA și MAI spun că nu pot întreprinde nimic și că doar instanța de judecată poate rezolva problema. Fals!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 12:22

Maia Sandu și Dodon vor merge la concertul Sofiei Rotaru la ceremonia bașcanului Vlah

Maia Sandu și Dodon vor merge la concertul Sofiei Rotaru la ceremonia bașcanului Vlah

Interpreta Sofia Rotaru va susține un concert la Comrat, după ceremonia de inaugurare a bașcanului Găgăuziei, Irina Vlah. Interpreta va fi adusă de președintele Igor Dodon, a comunicat Irina Vlah pentru presa din Găgăuzia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 12:16

Mark Tkaciuk și Iurie Muntean revin în politică!

Mark Tkaciuk și Iurie Muntean revin în politică!

După ce zilele trecute fostul ideolog al Partidului Comuniștilor, Mark Tkaciuk, a declarat că ar putea reveni pe arena politică din Chișinău, iată că și fostul său coleg din cadrul PCRM, Iurie Muntean, anunță că s-ar putea implica din nou în activitățile politice.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 16 Iulie 2019, ora: 11:31

INFOGRAFIC /// Moldovenii pot cumpăra MAI PUȚINI litri de benzină cu salariul mediu pe țară decât românii

INFOGRAFIC /// Moldovenii pot cumpăra MAI PUȚINI litri de benzină cu salariul mediu pe țară decât românii

Prețul benzinei depinde de multe aspecte, precum prețul țițeiului pe piețele internaționale, taxele sau marjele proprietarilor stațiilor de benzină. Valoarea unui litru de benzină în punctul de vânzare cu amănuntul, se schimbă de pe o zi pe alta, iar în unele țări,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Iulie 2019, ora: 11:01 de Mihai Taşcă

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18)

Ororile comunismului / Sediul NKVD-ului, locul atrocităţilor comuniste din Chişinău (FOTO +18) Din editia print

Imediat după ocuparea Basarabiei, la 28 iunie 1940, comuniştii au perseverat în a instaura „viaţa nouă” în sensul pe care îl înţelegeau ei: arestări, deportări, execuţii, toate fiind menite să-i asigurare viitoarei guvernări liniştea pentru mulţi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 10:01

DODONIZARE / Un apropiat al lui Dodon, FAVORIT la funcția de director al CNA. Un alt candidat acuză Comisia juridică de NETRANSPARENȚĂ: „Vroiam să cred că vom fi guvernați ALTFEL”

DODONIZARE / Un apropiat al lui Dodon, FAVORIT la funcția de director al CNA. Un alt candidat acuză Comisia juridică de NETRANSPARENȚĂ: „Vroiam să cred că vom fi guvernați ALTFEL”

Secretarul general al Aparatului președintelui R. Moldova, Ruslan Flocea, se numără printre cei zece pretendenți la funcția de director al Centrului Național Anticorupție. Sursele din cadrul Comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului au declarat pentru deschide.md că Flocea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 09:39

Consiliului Național al Partidului Mișcarea Acțiunea Europeană convoacă Congresul extraordinar al partidului

Mișcarea Acțiunea Europeană iese la luptă și îi cheamă pe cetățeni să fie alături. Vrem să nu mai fie hoți la putere, indiferent de partidul în care se află. Nu mai vrem să se schimbe „hoții lor, cu hoții noștri”. Vrem ca toți cei care au subminat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 09:24

PREJUDICII DE PROPORŢII. Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală privind înstrăinarea Casei Presei şi fostei cantine a Guvernului

PREJUDICII DE PROPORŢII. Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală privind înstrăinarea Casei Presei şi fostei cantine a Guvernului

Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală pe faptul înstrăinării Înstreprinderii de stat "Casa Presei" şi fostei cantine a Guvernului Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 09:20

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se întrunesc astăzi, 16 iulie, într-o nouă ședință. Pe agenda CSM se numără 11 subiecte, printre care suplinirea a șase funcții vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție (CSJ), dar și desemnarea a doi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 08:30

Vlad Filat: Ceea ce am eu ca PRIORITATE vizează ELIBERAREA mea

Vlad Filat: Ceea ce am eu ca PRIORITATE vizează ELIBERAREA mea

Fostul premier Vlad Filat spune că ceea ce are ca prioritate vizează eliberarea sa. El nu crede că va mai face politică, cel puțin în mod direct, ci poate va acorda consultanță politică, celor care vor dori. Totodată, fostul premier susține că cea mai mare greșeală a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 16 Iulie 2019, ora: 08:21

În cadrul primei sale conferinţe de presă în calitate de Preşedinte al Consiliului Băncii de Economii, Ilan Shor a vorbit despre relaţia cu liderul PLDM, Vlad Filat, spunând că este una la fel că cu restul politicienilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 07:29

Mulți oameni nu înțeleg drumul pe care merge educația în România. Și nici nu au cum să înțeleagă. Dacă nu ai lucrat vreodată în business, ca să VEZI și să SIMȚI cum se pune problema, …e foarte greu de înțeles ce este greșit. Și, mai mult...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)