Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 24 Aprilie 2019, ora 07:08

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 APRILIE 2019. PLUTON RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de un eveniment astrologic de o importanță deosebită, care se va petrece în semnul lor, pe casa personalității. Este vorba de retrogradarea planetei Pluton, planeta marilor transformări, dar și a regenerării profunde, a morții și a renașterii. Acest tranzit retrograd va dura până pe data de 3 octombrie 2019 și va afecta toate zodiile, pe fiecare în alt sector de viață.

Pluton a intrat în zodia Capricorn în 2008 și va sta aici până în anul 2024, tranzit pe care-l va mai avea în această zodie peste aproximativ 245 de ani, prin urmare este un moment unic pe care-l trăim acum în viața noastră. În această perioadă de retrogradare ne va cere, la modul general, să ne revizuim și reevaluăm niște decizii, niște sentimente, niște acțiuni trecute și astfel să reușim să-i îndeplinim cerința în mod corect, adică să reușim să ne regenerăm în interior, să ne transformăm în așa fel încât să devenim mai buni.

Find și planeta Voinței Divine, Pluton ne va forța oarecum să facem ceea ce ne este scris pentru a evolua, iar aceasta evolutie este strâns legată de zona spirituală. Pe de altă parte, fiind vorba de retrogradarea lui Pluton în zodia Capricorn, ni se cere reevaluarea autorității, a restricțiilor pe care ni le-am impus, dar și revizuirea planurilor vizavi de ascensiunea socio-profesională.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de reevaluări legate de carieră, iar nativii vor trebui să facă schimbări legate de modul în care abordează acest domeniu din viața lor. Poate fi vorba de o dorință de reevaluare a aptitudinilor profesionale, a ascensiunii, însă nu este exclus nici să-și schimbe niște idei vizavi de domeniul de activitate sau chiar, la finele retrogradării, să ia decizia de a pleca pe alt drum profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la imaginea afișată la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor începe o etapă în care li se cere reevaluarea serioasă a principiilor de viață în vederea evoluției spirituale, dar și revizuirea atitudinii pe care o au față de cursuri și studii, de lărgirea orizonturilor prin acumularea de cunoștințe care să ajute la transformarea lor. Mai exact, li se cere depășirea granițelor și la modul propriu, prin călătorii, și la modul figurat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere incitantă de a pleca într-o vacanță.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor începe o perioadă de reevaluare a situației financiare, fiind vizat sectorul bunurilor materiale deținute în comun cu terți, inclusiv cu persoana iubită, dar și sectorul moștenirilor. Totodată, fiind vizat și sectorul transformărilor interioare, inclusiv al sexualității și intimității, cu atât mai mult vor fi determinați de retrogradarea lui Pluton să-și revizuiască principii și concepții, să ajungă în profunzimile subconștientului pentru a scoate la suprafață ceea ce-i împiedică în evoluția spirituală. Este momentul să-și înțeleagă propriile emoții și să le dezvolte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite împrumuturile și creditele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o perioadă de profunde transformări și reevaluări legate de viața de cuplu. Nativii vor simți nevoia unei schimbări a modului în care abordează relația cu partenerul de viață, își vor reconfigura comportamentul, dar și atitudinea față de partenerii de afaceri va suferi transformări. În căsătoriile bine sudate se poate contura o apropiere mai mare față de spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot declanșa conflicte cu persoana iubită ca urmare a principiilor de viață diferite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu care s-au tot confruntat cu probleme de sănătate până acum, s-ar putea să afle un remediu, un tratament în această perioadă, însă li se cere să se întoarcă mai mult în adâncul sufletului lor pentru că nu este exclus ca de acolo să tâșnească cauzele reale ale afecțiunilor. Este necesar să facă niște transformări interioare sau, o altă interpretare, este posibil ca aceste neplăceri legate de sănătate să le aducă transformări interioare. Totodată, este momentul să-și reevalueze principiile legate de locul de muncă, să-și revizuiască aptitudinile profesionale pentru a avansa. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și îndrepte atenția către terapiile alternative.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară încep o perioadă de reanaliză a sentimentelor, dar și a modului în care ei înșiși și le manifestă față de ceilalți, în special față de partenerul de viață și față de copii. Această retrogradare le cere să coboare în interiorul lor și să-și dea mai mult frâu liber manifestărilor erotice, dar și creative, artistice. Nu este exclus ca unii nativi să fie tentați să-și înșele partenerul în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce discuții legate de o sarcină, de mărirea familiei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o perioadă în care să simtă nevoia să se întoarcă în trecut, să dezgroape niște amintiri cu scopul de a le reanaliza și de a le vindeca sau de a le transforma în aliați pentru evoluția spirituală. Accentul cade pe casă și familie și nu este exclus să predomine discuțiile cu cei dragi pe teme profunde, cu impact interior. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să reanalizeze situația unui imobil, mai ales dacă este vorba de vânzarea sau cumpărarea unei case..

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor începe o perioadă în care interesul lor va fi mult înclinat către zona esoterică și către transformările interioare pe care și le pot procura de aici pentru evoluție. Este un moment de reevaluare a modului de comunicare și a modului de relaționare cu cei apropiați, dar și de revizuire a situației unor studii. Nu este exclus să plece în deplasări care să aibă impact transformator asupra mentalității și asupra concepțiilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă grijă la actele pe care le semnează sau la tranzacțiile pe care le fac.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o perioadă de reevaluări financiare și nu este exclus să-și schimbe mentalitatea și concepțiile despre modul în care fac bani, despre modul în care sunt plătiți și chiar despre sursa în sine, astfel că pentru unii poate fi o etapă de reanaliză a satisfacțiilor oferite de locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce discuții despre salariu sau despre o remunerație pe care întârzie să o primească.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea lui Pluton întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii pot începe un lung șir de reevaluări legate de principiile de viață, de mentalitățile avute, dar și de modul în care relaționează cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Transformările interioare vor fi profunde și vor aduce, pentru cei înțelepți, evoluție spirituală, asemenea voinței divine. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se cufunde în interior pentru a se vindeca și a scoate la suprafață calitățile necesare în evoluția spirituală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot începe o perioadă în care contactul cu trecutul, cu amintirile și persoanele din trecut, poate fi destul de brutal, însă nu neapărat în sensul negativ, ci în sensul evolutiv. Nativii sunt forțați de retrogradarea lui Pluton să-și revizuiască deciziile și acțiunile din trecut, să se desprindă de tipare pentru a putea evolua spiritual. Este posibil să resimtă din plin o nevoie de izolare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să abordeze situațiile zilnice cu calm, dar mai ales cu înțelepciunea pe care și Jupiter retrograd în zodia Vărsător o cere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor intra într-o etapă de reevaluare a relațiilor de prietenie pe care le au și probabil vor renunța la acele persoane cu care nu numai că nu rezonează energetic, dar care le și blochează evoluția. Se anunță o perioadă de transformări la nivel de aspirații, planuri și proiecte de viitor. Cei care au evitat până acum rolul de lideri și deciziile importante în plan social, s-ar putea ca acum să fie forțați să-și schimbe impresiile și voințele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce susținere din partea unei persoane importante în plan profesional.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)