Astăzi 21 Februarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 13:42
Abonamente

Horoscop 24 August 2019, ora 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

Marime Font

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor confunta cu stări de oboseală și ar trebui să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie. Nativii pot dezvălui secrete, pot face destăinuiri intime fără să vrea și ar trebui să fie foarte atenți la comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe cei care pleacă în călătorii, excursii să o facă cu grijă și să fie prudenți la drum, să se asigure că sunt îndeplinite toate condițiile necesare deplasării.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Situația financiară destul de sensibilă îi poate ține departe de micile plăceri pe cei născuți în zodia Taur. Nativii vor fi nemulțumiți de unele investiții făcute și se vor vedea nevoiți să renunțe la un plan care implică niște costuri destul de ridicate, fapt care-i face irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite cheltuielile. Tentația va fi mare!

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Nativii din zodia Gemeni sunt indeciși și nu se pot concentra pe ceea ce au de făcut. Reacțiile sunt întârziate, cheful de comunicare este scăzut și se pot răzgândi cu ușurință. De asemenea, stările de spirit alternează și devin enervanți pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Dorința de a se retrage din agitație, de a sta singuri cu gândurile lor va fi tot ceea ce vor avea nevoie astăzi cei născuți în zodia Rac. Oboseala și extenuarea se pot face simțite și nu este exclus ca unele probleme de sănătate să revină în actualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să-și imunizeze organismul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă planurilor de viitor, iar cei născuți în zodia Leu ar trebui să-și pună ordine în gânduri acum. Pe de altă parte, nativii vor avea ocazia de a petrece timp cu prietenii și de a clarifica niște neînțelegeri mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că cineva din anturaj își poate da arama pe față și poate deveni acid, critic și dușmănos la adresa lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei din zodia Fecioară au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur și faptul că sunt puși pe harță le poate strica unele relații de familie. Nativii pot vorbi prea mult, iar azi comunicarea nu va fi punctul lor forte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai empatici și mai atenți la problemele celor dragi. Cineva le poate cere ajutorul, iar reacția lor ar putea fi dezamăgitoare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă pentru activități intelectuale, iar cei născuți în zodia Balanță se pot relaxa citind o carte, vizitând un muzeu, făcând o descoperire culturală. Pot primi vești bune, plăcute din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe cei care pleacă la drum să fie prudenți și să circule cu atenție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri acide cu persoana iubită, iar tema principală va fi, cel mai probabil, legată de situația financiară. Nativii pot fi nemulțumiți de o investiție nerentabilă făcută de partener, de niște cheltuieli care au destabilizat bugetul comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce în atenție niște plăți urgente care nu suportă amânare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Conflictele în cuplu sau în familie, dar care vizează soțul/soția, vor fi la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Săgetător ar putea ajunge la capătul răbdării și ar putea încheia o relație, ar putea aduce în discuție divorțul. Dacă este vorba de principii și comcepții diferire, cu greu se va ajunge la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unor situații delicate care vizează călătoriile sau relația cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ajuns la capătul puterilor și vor avea nevoie de odihnă. Ziua de azi ar fi ideal să o dedice relaxării, chiar dacă pot fi solicitați în chestiuni profesionale sau treburile gospodărești nu vor suporta amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor probleme de sănătate care pot apărea pe fond nervos.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă distracțiilor, petrecerii timpului alături de cei dragi, în special alături de persoana iubită, care tânjește după atenție. Ce născuți în zodia Vărsător pot participa cu succes la competiții și concursuri sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, sau să poarte o discuție serioasă cu partenerul de viață despre posibilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Relațiile cu membrii familiei pot fi destul de tensionate, iar cei născuți în zodia Pești ar putea intra cu ușurință în conflicte, mai ales dacă este vorba de părinți și concepțiile despre viață sunt diametral opuse. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un interes aparte pentru locuință și își pot dedica timpul pentru a face curățenie, reamenajări în casă sau chiar mici renovări, reparații. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

IT&C 21 Februarie 2020, ora: 13:42

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Peste 1000 de actuali și viitori antreprenori sunt așteptați la cel mai important eveniment local dedicat antreprenoriatului – Chișinău Startup Week 2020. Acesta va avea loc în perioada 23-27 martie și va include o serie de evenimente de interes pentru cei din domeniu. Timp de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 13:20

ALO INP? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv nu efectuează revizia tehnică a unității de transport

ALO INP? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv nu efectuează revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 13:07

Daniel Ioniță: „În momentul de față NU SUNTEM CONVINȘI că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față NU SUNTEM CONVINȘI că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Orhei 21 Februarie 2020, ora: 12:56

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

La Taraclia, a fost deschisă o farmacie socială, unde medicamentele sunt vândute fără adaos comercial și costă, în medie, cu 20% mai puțin decât în alte farmacii. Este a treia farmacie socială din țară, deschisă cu susținerea Partidului „ȘOR” la...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 21 Februarie 2020, ora: 12:13

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Cel mai generos bilet din istoria loteriei din Moldova încă mai păstrează câștigurile sale de top. În biletul ”Bonus de Crăciun” mai sunt intacte o sumă de 100 de mii de lei, una de 500 de mii de lei și premiul mare de 3 milioane de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:10

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

Transportatorii care administreaza rutele de microbuz din Chisinau anunta pentru luni, 24 februarie, o actiune de protest. Microbuzele nu vor iesi la linie pana la ora 10.00.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:07

Autoritatea Aeronautică Civilă pretinde că „HiSky” nu are voie să vândă bilete în R. Moldova

Autoritatea Aeronautică Civilă pretinde că „HiSky” nu are voie să vândă bilete în R. Moldova

Consumatorii de servicii avia au de astăzi o nouă alternativă – HiSky. Compania - fondată în R.Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, se anunță într-un comunicat expediat de către...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:04

Pieton spulberat în centrul capitalei. Ar fi fost băut și traversa neregulamentar - VIDEO

Pieton spulberat în centrul capitalei. Ar fi fost băut și traversa neregulamentar - VIDEO

Graba și iresponsabilitatea unor pietoni poate să ducă la urmări grave. Este și cazul unui bărbat din Chișinău, care a încercat să traverseze neregulamentar strada, dar a ajuns la spital cu o fractură la picior.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:03

Exemplu pentru Moldova: Ucraina a blocat accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri ilegale

Exemplu pentru Moldova: Ucraina a blocat accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri ilegale

Comisia Națională pentru Reglementare de Stat în domeniul Comunicațiilor și Informatizării (CNRSCI) din Ucraina a obligat toți operatorii de telecomunicații din țară să blocheze accesul la aproape 100 de site-uri de pariuri sportive și cazinouri online ilegale. Printre site-urile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:58

Suicid, la COJUȘNA. Un tânăr de 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Suicid, la COJUȘNA. Un tânăr de 30 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Tragedie fără margini într-o familie din satul Cojușna, raionul Strășeni. Un tânăr de 30 de ani s-ar fi strangulat în podul casei. Descoperirea macabră a fost făcută în seara de 20 februarie, de către un vecin, care a chemat imediat poliția. La fața locului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:21

Pericol extrem la câțiva kilometri de granița României!

Pericol extrem la câțiva kilometri de granița României!

 Statul român ignoră, complet, depozitul de deșeuri radioactive de la Koslodui din Bulgaria in care se vor depozita 350.000 tone. Marți, 18 Februarie 2020, la Craiova, finanțatorul depozitului de deșeuri radioactive a organizat o dezbatere privind depozitul de deșeuri ce se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:17

LIVE VIDEO /// SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA /// Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului

LIVE VIDEO /// SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA /// Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului

ULTIMA ORĂ, LIVE VIDEO // Ședință cu SCANDAL la Parlament: Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului, în ziua în care premierul Chicu a venit neanunțat în Parlament să-și citească raportul la 100 de zile de activitate

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:11

opinie Nicolae Negru: O alianță oficială PD-PSRM ar fi un pas sinucigaș pentru democrați

Nicolae Negru: O alianță oficială PD-PSRM ar fi un pas sinucigaș pentru democrați

”Igor Dodon stă în spatele scindării Partidului Democrat. PD putea să existe în forma în care a existat, într-o alianță neformală cu PSRM, chiar să voteze uneori împotriva unor inițiative guvernamentale care nu le sunt pe plac. Dar Igor Dodon nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 11:09

În 2019, peste 10 MII de cazuri noi de CANCER au fost înregistrate în Moldova

În 2019, peste 10 MII de cazuri noi de CANCER au fost înregistrate în Moldova

În 2019, peste 10 mii de cazuri noi de cancer au fost înregistrate în Moldova. Printre cele mai frecvente tipuri de cancer se numără cancerul colorectal, de sân și de col uterin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:55

Ce se întamplă în creier când nu dormi suficient

Ce se întamplă în creier când nu dormi suficient

Atunci cand nu dormi nu doar tu ai de suferit ci si pielea ta, job-ul tau, precum si relatia ta. De ce? Iata ce efecte devastatoare are privarea de somn. Anatomia somnului Nevoia de somn difera de la persoana la persoana, insa adultii au nevoie de cel putin 7 ore de somn pe noapte....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:51

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

Procurorul general Alxandr Stoianoglo nu exclude posibilitatea ca dosarul lui Veaceslav Platon să fie rejudecat, după ce în spațiul public au apărut acuzații precum că s-ar urmări încercări de a-l elibera pe controversatul om de afaceri. Stoianoglo a declarat, în cadrul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:47

CEC a autorizat desfășurarea unui EXIT POLL pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020

CEC a autorizat desfășurarea unui EXIT POLL pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020

CEC a autorizat desfășurarea unui sondajul de opinie de tip exit-poll pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în CEU nr. 38, municipiul Hâncești

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:38

Frica de coronavirus şi o informaţie falsă i-au făcut pe oameni să atace autobuze cu pietre, în Ucraina / FOTO, VIDEO

Frica de coronavirus şi o informaţie falsă i-au făcut pe oameni să atace autobuze cu pietre, în Ucraina / FOTO, VIDEO

Proteste violente şi confruntări cu poliţia au izbucnit în mai multe regiuni din Ucraina, după ce un e-mail transmis în masă, care pretindea că aparţine ministerului Sănătăţii din Ucraina, a răspândit informaţia falsă potrivit căreia ar exista 5 cazuri de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:36

Monica Babuc ar urma să fie Ministrul Culturii în guvernarea Dodon/Chicu

Monica Babuc ar urma să fie Ministrul Culturii în guvernarea Dodon/Chicu

Patru ministere din Guvernul Chicu ar urma să fie conduse de reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM), susține deputatul Andrian Candu, care a părăsit ieri formațiunea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:35

Fructele si legumele sunt excelente surse de nutrienti, vitamine, minerale, antioxidanti. Multi dintre acesti nutrienti sunt binecunoscuti pentru efectele lor asupra sanatatii umane. Dintre toate fructele si legumele, exista 8 super-alimente care contribuie atat la cresterea nivelului de energie,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:23

Matei Vișniec: Terorismul de extrema dreaptă loveşte în Germania

Matei Vișniec: Terorismul de extrema dreaptă loveşte în Germania

Germania s-a trezit în stare de şoc în dimineaţa zilei de 20 februarie aflînd că în localitatea Hanau, de lîngă Frankfurt, a fost comist un atentat rasist în două baruri frecventate în special de kurzi. Nouă persoane au fost ucise şi mai multe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:19

În Constanţa au fost descoperite 16 containere cu gunoaie aduse cu vaporul din Marea Britanie

În Constanţa au fost descoperite 16 containere cu gunoaie aduse cu vaporul din Marea Britanie

Doi români şi un cetăţean britanic sunt cercetaţi pentru importarea ilegală de deşeuri în România, după ce poliţiştii de frontieră au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea 16 containere cu deşeuri, care în acte figurau ca fiind obiecte de uz casnic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 10:00

Serviciile de informații americane avertizează că Rusia se va amesteca în alegerile prezidențiale

Serviciile de informații americane avertizează că Rusia se va amesteca în alegerile prezidențiale

Oficiali din cadrul serviciilor de informații ale Statelor Unite le-au spus congresmenilor americani, săptămâna trecută, că Rusia intervine în campania electorală din 2020, urmărind să pună la îndoială integritatea votului și să stimuleze realegerea președintelui...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)