Astăzi 22 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:06
Abonamente

Horoscop 24 August 2019, ora 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

Marime Font

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor confunta cu stări de oboseală și ar trebui să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie. Nativii pot dezvălui secrete, pot face destăinuiri intime fără să vrea și ar trebui să fie foarte atenți la comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe cei care pleacă în călătorii, excursii să o facă cu grijă și să fie prudenți la drum, să se asigure că sunt îndeplinite toate condițiile necesare deplasării.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Situația financiară destul de sensibilă îi poate ține departe de micile plăceri pe cei născuți în zodia Taur. Nativii vor fi nemulțumiți de unele investiții făcute și se vor vedea nevoiți să renunțe la un plan care implică niște costuri destul de ridicate, fapt care-i face irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite cheltuielile. Tentația va fi mare!


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Nativii din zodia Gemeni sunt indeciși și nu se pot concentra pe ceea ce au de făcut. Reacțiile sunt întârziate, cheful de comunicare este scăzut și se pot răzgândi cu ușurință. De asemenea, stările de spirit alternează și devin enervanți pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Dorința de a se retrage din agitație, de a sta singuri cu gândurile lor va fi tot ceea ce vor avea nevoie astăzi cei născuți în zodia Rac. Oboseala și extenuarea se pot face simțite și nu este exclus ca unele probleme de sănătate să revină în actualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să-și imunizeze organismul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă planurilor de viitor, iar cei născuți în zodia Leu ar trebui să-și pună ordine în gânduri acum. Pe de altă parte, nativii vor avea ocazia de a petrece timp cu prietenii și de a clarifica niște neînțelegeri mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că cineva din anturaj își poate da arama pe față și poate deveni acid, critic și dușmănos la adresa lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei din zodia Fecioară au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur și faptul că sunt puși pe harță le poate strica unele relații de familie. Nativii pot vorbi prea mult, iar azi comunicarea nu va fi punctul lor forte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai empatici și mai atenți la problemele celor dragi. Cineva le poate cere ajutorul, iar reacția lor ar putea fi dezamăgitoare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă pentru activități intelectuale, iar cei născuți în zodia Balanță se pot relaxa citind o carte, vizitând un muzeu, făcând o descoperire culturală. Pot primi vești bune, plăcute din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe cei care pleacă la drum să fie prudenți și să circule cu atenție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri acide cu persoana iubită, iar tema principală va fi, cel mai probabil, legată de situația financiară. Nativii pot fi nemulțumiți de o investiție nerentabilă făcută de partener, de niște cheltuieli care au destabilizat bugetul comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce în atenție niște plăți urgente care nu suportă amânare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Conflictele în cuplu sau în familie, dar care vizează soțul/soția, vor fi la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Săgetător ar putea ajunge la capătul răbdării și ar putea încheia o relație, ar putea aduce în discuție divorțul. Dacă este vorba de principii și comcepții diferire, cu greu se va ajunge la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unor situații delicate care vizează călătoriile sau relația cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ajuns la capătul puterilor și vor avea nevoie de odihnă. Ziua de azi ar fi ideal să o dedice relaxării, chiar dacă pot fi solicitați în chestiuni profesionale sau treburile gospodărești nu vor suporta amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor probleme de sănătate care pot apărea pe fond nervos.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă distracțiilor, petrecerii timpului alături de cei dragi, în special alături de persoana iubită, care tânjește după atenție. Ce născuți în zodia Vărsător pot participa cu succes la competiții și concursuri sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, sau să poarte o discuție serioasă cu partenerul de viață despre posibilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Relațiile cu membrii familiei pot fi destul de tensionate, iar cei născuți în zodia Pești ar putea intra cu ușurință în conflicte, mai ales dacă este vorba de părinți și concepțiile despre viață sunt diametral opuse. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un interes aparte pentru locuință și își pot dedica timpul pentru a face curățenie, reamenajări în casă sau chiar mici renovări, reparații. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 15:06

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

R. Moldova refuză să sprijine planul ucrainean de blocare a tranzitului gazului rusesc, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Naftogaz Ucraina, Alena Osmolovskaia, citată de politnavigator.net.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:32

PROTESTE VIOLENTE în Franţa: Poliţia a folosit gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea, la Paris/ Peste 66.000 de manifestanţi ai "Vestelor galbene", în stradă/ VIDEO

PROTESTE VIOLENTE în Franţa: Poliţia a folosit gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea, la Paris/ Peste 66.000 de manifestanţi ai "Vestelor galbene", în stradă/ VIDEO

Peste 66.000 de protestatari ai miscării "Vestele galbene" au ieşit în stradă sâmbătă, în Franţa, pentru a cincea săptămână consecutiv. La Paris, pe bulevardul Champs-Elysées au avut loc mai multe altercaţii violente, iar forţele de ordine au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:22

Martorii lui Iehova, interzisă în Rusia și trecută pe lista organizațiilor extremiste

Martorii lui Iehova, interzisă în Rusia și trecută pe lista organizațiilor extremiste

Curtea Supremă din Rusia a decis că Martorii lui Iehova este organizație extremistă, iar toate proprietățile sale trebuie să fie predate statului, anunță Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:13

ORA DE IARNĂ 2019. Ce se întâmplă cu ora de iarnă după decizia Comisiei Europene de a renunţa la schimbarea orei

ORA DE IARNĂ 2019. Ce se întâmplă cu ora de iarnă după decizia Comisiei Europene de a renunţa la schimbarea orei

Ora de iarnă se aplică în fiecare an, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică din luna octombrie. În anul 2019, trecerea la ora de iarnă va avea loc în noaptea de 26 spre 27 octombrie. În noaptea de 26 octombrie spre 27 octombrie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:04

Cutremur puternic în Albania. Zeci de răniţi şi case distruse/ VIDEO

Cutremur puternic în Albania. Zeci de răniţi şi case distruse/ VIDEO

Un seism cu magnitudinea de 5,6 pe scara Richter s-a produs, sâmbătă seara, la 30 de kilometri vest de capitala Albaniei, Tirana, a anunţat Serviciul de prospectare geologică al SUA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 08:50

Chipul Omului de Denisova, rudă a omului modern, reconstituit în premieră

Chipul Omului de Denisova, rudă a omului modern, reconstituit în premieră

Aspectul fizic al misteriosului Om de Denisova, una dintre rudele îndepărtate ale omului modern, a fost dezvăluit după ce o echipă de oameni de ştiinţă i-a reconstituit chipul pornind de la ADN extras dintr-un deget fosilizat ce a aparţinut unei fete.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 22 Septembrie 2019, ora: 08:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SUNT CONFUZI ȘI FRUSTRAȚI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SUNT CONFUZI ȘI FRUSTRAȚI

 aHoroscopul zilei de 22 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 15:04

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Iluziile optice exploatează schimbarea dintre ceea ce ochii noştri văd şi ceea ce creierul percepe. Iar cea mai nouă iluzie optică care circulă pe internet și care se joacă nemilos cu mintea ta înfățișează două cranii. Vezi cum o explică specialiștii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:52

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Precursorul Partidului Popular Românesc, PLR, închiria sediul de la Serafim Urechean. E o clădire frumoasa, impozanta, puțin mai la vale de Filarmonica, pe strada Mihai Eminescu, scrie liderul PPR Vlad Țurcanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:22

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

 Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat vineri că şapte companii româneşti de specialitate au depus oferte în cadrul licitaţiilor publice, organizate de companie, pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de staţii de cale ferată, incluse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:16

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

 Modul Chinei de a riposta la protestele anti-chinezești din Hong Kong duce Occidentul, după cum vom vedea, în pragul a două întrebări fundamentale pentru economia lumii. Pentru că discutăm despre modul cum SUA și alte state vor trata de acum înainte, inclusiv...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:52

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu Din editia print

Maia Sandu susține că deputatul Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile din 20 octombrie în Chișinău, face un deserviciu alegătorilor proeuropeni din capitală. Astfel a comentat premierul decizia parlamentarului de a părăsi fracțiunea PPDA din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:47

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

 Dacă socialiștii și-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentară timp de o săptămână după modelul care a existat în Parlamentul precedent, dar Partidul Socialiștilor nu-și dorește acest lucru. Declarația aparține președintelui Igor Dodon, lider...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:37

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, îi recomandă Maiei Sandu să nu aibă încredere în Igor Dodon. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:30

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

Nastase are privirea aplecata, iar internautii n-au ezitat sa faca gluma la acest subiect. “Andrei, nu strange mana prea tare si ridica ochii in sus!”, “Domnu vice-ministru se holbeaza la t**ele doamnei Trump?”, “Ce face Andrei Nastase, cauta cu ochii daca are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:17

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Șeful departamentului de dezvoltare al gigantului german Daimler a anunțat o decizie majoră: concernul auto abandonează investițiile în motoarele pe benzină și motorină și se concentrează pe dezvoltarea automobilelor electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:16

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea CNSAS și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora: 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 08:19

Asigurată de a deveni primul șef al Parchetului european, magistrata Laura Codruţa Kovesi îşi ia revanşa după ani buni de luptă în România împotriva malversaţiunilor clasei politice, până în punctul de a deveni o obsesie a guvernului de la Bucureşti, scrie publicața franceză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 07:56

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

Fostul deputat si ministrul MAI, Andrei Năstase, susține că dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 18:53

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

 WINET este primul proiect transfrontalier din regiunea Bazinului Mării Negre ce va cuprinde, inițial, trei țări: Moldova, România și Bulgaria. În cadrul acestui parteneriat vinicol, Republica Moldova este partener lider și implementator.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 13:04

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Atacurile directe și mai voalate ale președintelui Igor Dodon și Guvernului de la Chișinău asupra companiei a preluat contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău provoacă tot mai multe îngrijorări în mediul diplomatic, dar și în cel al...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)