Astăzi 20 Septembrie 2019, Vineri - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 24 August 2019, ora 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

Marime Font

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor confunta cu stări de oboseală și ar trebui să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie. Nativii pot dezvălui secrete, pot face destăinuiri intime fără să vrea și ar trebui să fie foarte atenți la comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe cei care pleacă în călătorii, excursii să o facă cu grijă și să fie prudenți la drum, să se asigure că sunt îndeplinite toate condițiile necesare deplasării.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Situația financiară destul de sensibilă îi poate ține departe de micile plăceri pe cei născuți în zodia Taur. Nativii vor fi nemulțumiți de unele investiții făcute și se vor vedea nevoiți să renunțe la un plan care implică niște costuri destul de ridicate, fapt care-i face irascibili. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite cheltuielile. Tentația va fi mare!


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Nativii din zodia Gemeni sunt indeciși și nu se pot concentra pe ceea ce au de făcut. Reacțiile sunt întârziate, cheful de comunicare este scăzut și se pot răzgândi cu ușurință. De asemenea, stările de spirit alternează și devin enervanți pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ia decizii importante și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Dorința de a se retrage din agitație, de a sta singuri cu gândurile lor va fi tot ceea ce vor avea nevoie astăzi cei născuți în zodia Rac. Oboseala și extenuarea se pot face simțite și nu este exclus ca unele probleme de sănătate să revină în actualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să-și imunizeze organismul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă planurilor de viitor, iar cei născuți în zodia Leu ar trebui să-și pună ordine în gânduri acum. Pe de altă parte, nativii vor avea ocazia de a petrece timp cu prietenii și de a clarifica niște neînțelegeri mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că cineva din anturaj își poate da arama pe față și poate deveni acid, critic și dușmănos la adresa lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei din zodia Fecioară au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur și faptul că sunt puși pe harță le poate strica unele relații de familie. Nativii pot vorbi prea mult, iar azi comunicarea nu va fi punctul lor forte. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai empatici și mai atenți la problemele celor dragi. Cineva le poate cere ajutorul, iar reacția lor ar putea fi dezamăgitoare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă pentru activități intelectuale, iar cei născuți în zodia Balanță se pot relaxa citind o carte, vizitând un muzeu, făcând o descoperire culturală. Pot primi vești bune, plăcute din străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe cei care pleacă la drum să fie prudenți și să circule cu atenție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri acide cu persoana iubită, iar tema principală va fi, cel mai probabil, legată de situația financiară. Nativii pot fi nemulțumiți de o investiție nerentabilă făcută de partener, de niște cheltuieli care au destabilizat bugetul comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce în atenție niște plăți urgente care nu suportă amânare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Conflictele în cuplu sau în familie, dar care vizează soțul/soția, vor fi la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Săgetător ar putea ajunge la capătul răbdării și ar putea încheia o relație, ar putea aduce în discuție divorțul. Dacă este vorba de principii și comcepții diferire, cu greu se va ajunge la un numitor comun. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează asupra unor situații delicate care vizează călătoriile sau relația cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ajuns la capătul puterilor și vor avea nevoie de odihnă. Ziua de azi ar fi ideal să o dedice relaxării, chiar dacă pot fi solicitați în chestiuni profesionale sau treburile gospodărești nu vor suporta amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra unor probleme de sănătate care pot apărea pe fond nervos.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Este o zi favorabilă distracțiilor, petrecerii timpului alături de cei dragi, în special alături de persoana iubită, care tânjește după atenție. Ce născuți în zodia Vărsător pot participa cu succes la competiții și concursuri sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, sau să poarte o discuție serioasă cu partenerul de viață despre posibilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 august 2019
Relațiile cu membrii familiei pot fi destul de tensionate, iar cei născuți în zodia Pești ar putea intra cu ușurință în conflicte, mai ales dacă este vorba de părinți și concepțiile despre viață sunt diametral opuse. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un interes aparte pentru locuință și își pot dedica timpul pentru a face curățenie, reamenajări în casă sau chiar mici renovări, reparații. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 20:08

Usatîi: „Localitățile din țară au nevoie stringentă de proiecte investiționale, iar eu sunt gata să le asigur”

Usatîi: „Localitățile din țară au nevoie stringentă de proiecte investiționale, iar eu sunt gata să le asigur”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că pentru dezvoltarea țării este nevoie de proiecte investiționale și granturi, iar el este gata să plătească din bani proprii o echipă de experți moldoveni și străini, care să creeze aceste programe. De altfel, Usatîi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 15:18

Vlad Țurcanu, liderul Partidului Popular Românesc va candida la funcția de primar al capitalei

Vlad Țurcanu, liderul Partidului Popular Românesc va candida la funcția de primar al capitalei

Președintele Partidului Popular Românesc (PPR), Vlad Țurcanu, depune în aceste clipe actele la CECEM Chișinău pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar general al capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:23

Reacția PDM, după ce PG a cerut retragerea imunității lui Vladimir Cebotari: „Circul cotinuă”

Reacția PDM, după ce PG a cerut retragerea imunității lui Vladimir Cebotari: „Circul cotinuă”

După ce procurorul general interimar Dumitru Robu a cerut ridicarea imunității deputatului Vladimir Cebotari, Partidul Democrat (PDM) a venit cu o reacție în acest sens. Reprezentanții formațiunii au condamnat acțiunile autorităților, informează portalul pro-guvernamental tv8.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:16

Membri ai Congresului SUA ATENȚIONEAZĂ: R.Moldova trebuie să demonstreze progrese vizibile în domeniul democrației, iar alegerile din octombrie trebuie să fie libere și corecte

Membri ai Congresului SUA ATENȚIONEAZĂ: R.Moldova trebuie să demonstreze progrese vizibile în domeniul democrației, iar alegerile din octombrie trebuie să fie libere și corecte

Premierul Maia Sandu s-a întâlnit, la Washington, cu congresmenii Pete Olson și David Price, copreşedinţi ai Grupului de sprijin politic pentru Republica Moldova din cadrul Congresului SUA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:12

Octavian Țîcu, despre cine-l va susține la Primăria Chișinău: „Mi-ar place să fie o alianță”

Octavian Țîcu, despre cine-l va susține la Primăria Chișinău: „Mi-ar place să fie o alianță”

Deputatul independent Octavian Țîcu spune că-l bucură decizia Partidului Unității Naționale (PUN) de al susține în lupta pentru funcția de Primar de Chișinău, deoarece PUN pentru parlamentar înseamnă Traian Băsescu care este un lider de anvergură și nu are nevoie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:01

Încă o promisiune realizată: Partidul ȘOR a instalat sistemul de iluminare stradală și la Furceni

Încă o promisiune realizată: Partidul ȘOR a instalat sistemul de iluminare stradală și la Furceni

Partidul Politic ȘOR este singura formațiune care își respectă angajamentele date în fața cetățenilor. O demonstrează și evenimentul din satul Furceni, raionul Orhei, care de la sfârșitul săptămânii trecute se bucură de sistem de iluminare stradală modern...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:24

ȘTIREA ZILEI /// Laura Codruța Kovesi a fost votată pentru funcția de procuror-șef european

ȘTIREA ZILEI /// Laura Codruța Kovesi a fost votată pentru funcția de procuror-șef european

Laura Codruța Kovesi a fost votată joi pentru funcția de procuror european șef în COREPER. Decizia a fost luată cu 17 voturi din 22. Guvernul României a dat însă mandat reprezentantei țării noatre în COREPER să voteze împotriva fostei șefe DNA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:23

Horoscopul toamnei 2019. Toate zodiile au o șansă să câștige!

Horoscopul toamnei 2019. Toate zodiile au o șansă să câștige!

Toamna aceasta va fi cu adevărat anotimpul abundenței, cu o mulțime de evenimente și schimbări, cu multe șanse pentru multe zodii și cu multă dragoste. Dar fiecare dintre noi trebuie să atragă ceea ce știe că îi priește! Citește ce ai de câștigat în horoscopul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:19

Locuitorii unui oraş din Federaţia Rusă vor să se refugieze în Canada pentru a scăpa de poluare

Locuitorii unui oraş din Federaţia Rusă vor să se refugieze în Canada pentru a scăpa de poluare

Locuitorii din Kiselyovsk vor să îşi părăsească căminul pentru a scăpa de poluarea care a luat forma zăpezii negre. În funcţie de regiunea geografică în care locuim şi de activitatea industrială care a avut sau nu a avut loc acolo, poluarea poate reprezenta o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:10

Mănânci pe fond nervos? Cum să gestionezi stresul în 4 paşi

Mănânci pe fond nervos? Cum să gestionezi stresul în 4 paşi

Atunci când ne confruntăm cu kilogramele în plus, cauzele pot fi multiple, dar cel mai comun factor care duce la creşterea în greutate şi cu care toţi ne confruntăm este stresul. Fie că este cauzat de trafic, responsabilităţile de la locul de muncă sau o traumă din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:06

Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim

Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim

Nu mai este niciun secret că ideal pentru sănătatea noastră este să consumăm legume în fiecare zi, bineînţeles şi alături de fructe şi alte produse care ne pot ajuta să avem o dietă echilibrată. Din moment ce sunt la fel de sănătoase ca legumele proaspete, legumele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:50

Brexitul fără acord: doar una din cinci firme ar putea continua relațiile economice cu UE

Brexitul fără acord: doar una din cinci firme ar putea continua relațiile economice cu UE

Mediul de afaceri din Marea Britanie nu e pregătit pentru un Brexit fără acord. Doar una din cinci companii britanice ar putea continua să aibă relații comerciale cu Uniunea Europeană, în cazul unei ieșiri dezordonate, arată un sondaj realizat printre managerii din Regatul Unit....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:16

CEC-ul anunță că Andrei Năstase nu va mai fi MINISTRU DE INTERNE

CEC-ul anunță că Andrei Năstase nu va mai fi MINISTRU DE INTERNE

Concurenții electorali care cad sub incidența prevederilor art. 13 alin. (3) trebuie să-și suspende activitatea în funcția pe care o dețin

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:05

Vladimir Cebotari: „Eu am executat o decizie luată cu mâna doamnei Sandu, care a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionarii. Dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu?”

Vladimir Cebotari: „Eu am executat o decizie luată cu mâna doamnei Sandu, care a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionarii. Dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu?”

Vladimir Cebotari sustine ca aceasta descizie de a-i fi ridicata imunitatea parlamentara este o rafuiala politica si ca in felul acesta guvernarea ar incerca sa-l impiedice sa candideze la functia de primar al capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:16

Vladimir Cebotari a rămas făra imunitate. Discursul deputatului PD de la tribuna Parlamentului

Vladimir Cebotari a rămas făra imunitate. Discursul deputatului PD de la tribuna Parlamentului

 Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut joi, 19 septembrie, ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului PDM Vladimir Cebotari, cel care este şi candidatul PDM pentru funcţia de primar de Chişinău în alegerile din 20 octombrie, pentru ca democratul să poată fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:07

Două persoane au fost reţinute de ofiţerii CNA şi PA pentru că ar fi încercat să scoată de la puşcărie un deţinut înainte de termen

Două persoane sunt cercetate penal de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuite de trafic de influenţă. Acestea, împreună cu un deţinut din Penitenciarul nr.13, ar fi cerut 7 150 de euro de la soţia unui condamnat pentru a-l scoate din puşcărie înainte de termen.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:03

Cui, de fapt, ar aparțin mașinile și milioanele sechestrate de CNA (Mold-street)

Cui, de fapt, ar aparțin mașinile și milioanele sechestrate de CNA (Mold-street)

Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii anticorupţie au aplicat sechestru în valoare de circa 364 de milioane de lei în dosarul fraudei bancare şi au ridicat 11 automobile de lux.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Septembrie 2019, ora: 10:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:13

Un bărbat înarmat a amenințat că aruncă în aer un pod din Kiev/ VIDEO

Un bărbat înarmat a amenințat că aruncă în aer un pod din Kiev/ VIDEO

Un bărbat înarmat a blocat miercuri un pod strategic în Kiev, ameninţând că îl va arunca în aer, a anunţat poliţia, care a izolat cartierul. După câteva ore de tensiuni, bărbatul s-a predat forțelor de ordine. Necunoscutul, care a tras câteva...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:09

Dăncilă, despre șefia Parchetului European: Nu susținem un mandat pentru Laura Codruța Kovesi

Dăncilă, despre șefia Parchetului European: Nu susținem un mandat pentru Laura Codruța Kovesi

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a reiterat, miercuri seară, ideea potrivit căreia Guvernul nu o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european, precizând că, joi, ambasadorul României la Uniunea Europeană va vota împotriva fostului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:05

India a interzis ţigările electronice

India a interzis ţigările electronice

Guvernul indian a anunţat miercuri interzicerea ţigărilor electronice în această ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, în numele unor imperative sanitare şi al luptei împotriva adicţiilor. „Decizia a fost luată cu gândul la impactul pe care ţigările...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)