Astăzi 18 August 2019, Duminică - Ultima actualizare la 17 August 2019
Abonamente

Horoscop 24 Iulie 2019, ora 07:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 IULIE 2019. CAPRICORNII POT CĂDEA ÎN PLASA VICIILOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 24 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot cădea în plasa viciilor și exceselor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de foarte mult dinamism în relațiile cu cei din jur, în modul în care interacționează cu persoana iubită. Nativii vor fi la limita declanșării scandalurilor, așa că sunt sfătuiți să-și înfrâneze pornirile revoluționare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un dialog deloc subtil cu persoana iubită sau cu copiii, pentru cei care sunt părinți.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra în contradicții cu părinții sau cu persoanele mai în vârstă din familia lor. Unii nativi vor să scape de problemele financiare prin vânzarea unei proprietăți moștenite, în timp ce alții vor să grăbească încheierea unui partaj sau a unui litigiu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie foarte atenți în tot ce ține de acte și procese juridice.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își susțin cu mult aplomb punctul de vedere și dau dovadă de încredere în ei înșiși. Nativii care susțin examene și discursuri publice sau negociează un punct de vedere vor fi avantajați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a se apăra de niște posibile acuzații și a câștiga astfel consolidarea imaginii, mai ales prin dezvăluirile neașteptate pe care le pot face față de adversari.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot reuși să rezolve o problemă legată de o indemnizație, alocație, pensie, salariu sau altă formă de remunerație. Nativii pot descoperi nereguli în acte sau pot afla că nu au fost în informați în mod corect de niște câștiguri care le reveneau de drept. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce posibilitatea de a recupera o sumă de bani.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor reuși să se mobilizeze exemplar astăzi și să ducă la bun sfârșit un plan, un proiect, să încheie o activitate pe caer au tot amânat-o până acum. Nativii vor avea nu doar energie și dinamism, ci și forță lăuntrică, susținere psihică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot cădea în mrejele mândriei personale și din orgoliu pot să dea cu piciorul la o șansă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea o adevărată revelație astăzi. Nativii se pot trezi brusc la realitate și pot reuși să-și dezvăluie singuri un răspuns la o întrebare care-i macină de foarte multă vreme, pot vedea cu alți ochi o situație din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și controleze stările de nervozitate, mai ales cei care au probleme cu tensiunea sau inima.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a se întâlni astăzi cu persoane importante, cu funție, rang și poziție socială, persoane care să-i ajute în ascensiunea personală sau profesională. Unii nativi își pot face noi cunoștințe în zone mai greu accesibile pentru ei în mod normal. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie echilibrați și diplomați în gesturi, atitudine, dialog.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se pot ambala astăzi într-un context profesional în care nativii își doresc să iasă în evidență, însă nu neapărat eforturile lor vor aduce rezultatele așteptate, mai ales dacă sunt agresivi și sâcâitori. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se stăpânească în contextele oficiale pentru că pot face greșeli de imagine greu de reparat ulterior.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot analiza îndeaproape și foarte detaliat un context profesional, cel mai probabil legat de actualul loc de muncă. Unii nativi vor simți să facă schimbări, în timp ce alții vor tânji după o funcție sau vor căuta colaborări suplimentare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător ăi sfătuiește să caute să progreseze inclusiv prin studii, prin participarea la seminarii pregătitoare sau de dezvoltare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie mai prudenți la capitolul sănătate. Nativii pot avea tendința de a cădea în excese, de a se lăsa pradă unor vicii ca urmare a unor neîmpliniri și dezamăgiri financiare sau profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce discuții aprinse legate de bani, bunuri în comun cu terți, investiții sau finanțări.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de discuții tensionate despre căsătorie sau pot discuta cu soțul/soția despre o separare de bunuri, de atribuții, o reconsiderare de poziție, de statut în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie foarte prudenți în semnarea parteneriatelor și în dialogurile de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi irascibili, agitați și extrem de stresați, iar stara lor se poate răsfânge negativ asupra sarcinilor de muncă, dar și asupra relațiilor cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să ia pauze mai dese, poate chiar un concediu, și să se odihnească mai mult.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:40

 Premierul britanic Boris Johnson urmează să efectueze săptămâna viitoare vizite la Paris şi Berlin şi să fie primit de Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit, înaintea summitului G7, potrivit unor surse diplomatice, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:22

 Unul dintre inițiatorii legii privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter comunist e Cristian Ghinea. L-am întrebat cum își explică faptul că fascismul e unanim condamnat, în schimb, în ceea ce privește comunismul, persistă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:20

 Proiectul Trans Adriatic Pipeline (TAP) era finalizat în proporţie de 88,8%, la sfârşitul lunii iulie, arată datele actualizate publicate pe site-ul consorţiului TAP AG.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:28

Cinci angajați ai spitalului în care au fost tratate victimele accidentului nuclear de la Arhanghelsk au spus pentru Moscow Times că medicii care au lucrat direct cu pacienții au fost puși de agenți ai Serviciul Federal de Securitate să semneze acorduri de confidențialitate. Cei trei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:26

Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, arată DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei. 

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 August 2019, ora: 11:22

Horoscopul zilei de 17 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 07:18

  13 ONG-uri din întreaga țară au solicitat Parlamentului să modifice Legea cu privire la Curtea Constituțională. Aceasta în contextul numirii celor doi judecători la Curtea Constituțională: Domnica Manole şi Vladimir Ţurcan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 06:42

 Igor Dodon este personalitatea politică care se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor Republicii Moldova, fiind urmată de premierul Maia Sandu. 59% dintre moldovenii care au participat nu au încredere in nimeni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 14:23

Purcari Wineries raportează venituri de 88 mil.lei în S1/2019, în creştere cu 25% şi profit de 17 mil.lei, plus 7%

Purcari Wineries raportează venituri de 88 mil.lei în S1/2019, în creştere cu 25% şi profit de 17 mil.lei, plus 7%

Grupul Purcari Wineries a încheiat primul semestru din 2019 cu venituri de 87,7 milioane lei, în creştere cu 25% şi un profit net de 17,1 milioane lei, cu 7% mai mare decât în perioada similară din 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 14:18

PSD-ista Dăncilă, cu elicopterul în turneu electoral în Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostradă

PSD-ista Dăncilă, cu elicopterul în turneu electoral în Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostradă

În turneu electoral în Moldova, ​​Viorica Dăncilă a venit cu elicopterul la Iași, precizând că pentru a putea ajunge în fiecare județ trebuie să apeleze și la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat că elicopterul este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 13:28

Ministrul Transporturilor din România anunță că Autostrada Unirii va fi declarată obiectiv strategic de importanţă naţională

Ministrul Transporturilor din România anunță că Autostrada Unirii va fi declarată obiectiv strategic de importanţă naţională

​Autostrada Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională, a anunţat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, citat de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 13:18

Curtea Constituțională, în componență deplină. Candidații desemnați de Guvern, Parlament și CSM au depus jurământul

Curtea Constituțională, în componență deplină. Candidații desemnați de Guvern, Parlament și CSM au depus jurământul

Curtea Constituțională are componență deplină. Cei șase candidați desemnați de Guvern, Parlament și CSM au depus astăzi în plenul Parlamentului jurământul de investire, în fața președintelui.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 11:46

Cornelia Cozonac: Planul de intimidare a celor de la “Accente” a fost plămădit la Preşedinţie, la cererea lui Vladimir Ţurcanu

Cornelia Cozonac: Planul de intimidare a celor de la “Accente” a fost plămădit la Preşedinţie, la cererea lui Vladimir Ţurcanu

Despre Vladimir Ţurcanu, actualul ambasadorul al Republicii Moldova în Federaţia Rusă şi ex-ministru de interne, cei care îl cunosc bine spun că este un om foarte deştept, destul de abil, şi …carierist până în măduva oaselor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 11:38

CINE ESTE socialistul Vladimir Țurcan: salariu de bugetar, viață de lux și donații generoase la partid

CINE ESTE socialistul Vladimir Țurcan: salariu de bugetar, viață de lux și donații generoase la partid

Vladimir Țurcan, unul dintre cei mai longevivi deputaţi în Parlamentul Republicii Moldova, este numărul 20 pe lista socialiştilor pe circumscripţia naţională. Ţurcanu candidează şi pe circumscripția uninominală nr.8, Cantemir. El are la activ cinci mandate de deputat, cu o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 10:55

Modificările privind reglementarea și accizarea produselor din tutun au fost publicate în Monitorul Oficial

Modificările privind reglementarea și accizarea produselor din tutun au fost publicate în Monitorul Oficial

Proiectul de lege ce stabilește reglementarea și accizarea produselor din tutun încălzit și a țigărilor obișnuite în mod egal a fost promulgat de președintele țării și publicat vineri, 16 august, în Monitorul Oficial. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 10:52

Norvegienii au detectat iod radioactiv la graniţa cu Rusia

Norvegienii au detectat iod radioactiv la graniţa cu Rusia

Autoritatea norvegiană responsabilă cu securitatea nucleară analizează mai multe mostre de iod radioactiv, detectate în apropierea graniţei cu Rusia, la câteva zile după incidentul nuclear din regiunea rusă Arhanghelsk, potrivit Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 10:44

BREAKING NEWS / Răsturnare de situație la CCM: Dodon îl retrage pe Pulbere și îl propune pe deputatul socialist Vladmir Țurcan

BREAKING NEWS / Răsturnare de situație la CCM: Dodon îl retrage pe Pulbere și îl propune pe deputatul socialist Vladmir Țurcan

PPDA-ul lui Năstase ar fi acceptat ca Dumitru Pulbere să fie judecător la CC, dar PAS-ul Maiei Sandu s-a opus și socialiștii au fost astfel forțați să vină cu o altă candidatură.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 10:13

Vlad Țurcanu: Pielea rea și răpănoasă

Vlad Țurcanu: Pielea rea și răpănoasă

 Propunerea lui Igor Dodon privind instituirea în Republica Moldova a unui moratoriu pe teme geopolitice s-a dovedit până la urmă un bluff ordinar. Oferta sa era adresată partidelor pro-europene, cu care socialistul s-a arătat dispus să coabiteze în condiții care să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 09:34

ACUM caută justificări pentru menținerea PSRM la putere

ACUM caută justificări pentru menținerea PSRM la putere

Deputatul Blocului ACUM, Dinu Plîngău, susține că, deși fracțiunea pe care o reprezintă și PSRM au poziții diferite, deosebirile dintre abordările acestora nu-s chiar atât de mari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 09:22

Sturza îi răspunde lui Voicu: Uită cum colegii lui socialiști protestau în fața Centrului de Informare NATO, cerând lichidarea Armatei Naționale

Sturza îi răspunde lui Voicu: Uită cum colegii lui socialiști protestau în fața Centrului de Informare NATO, cerând lichidarea Armatei Naționale

Eugen Sturza a venit cu o reacție după ce ieri ministrul Apărării, Pavel Voicu, a afirmat că au avut loc mai multe ilegalități în perioada când acesta conducea instituția.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 09:17

Azi se va decide dacă prețul la energie electrică va crește sau nu

Azi se va decide dacă prețul la energie electrică va crește sau nu

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică se întrunește astăzi în ședință urmând să aprobe noile tarife la energia electrică livrată populației, dar și la serviciile de apă și canalizare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 09:15

Dodon ar vrea ca băncile „transnistrene” să fie integrate în sistemul bancar al R. Moldova

Dodon ar vrea ca băncile „transnistrene” să fie integrate în sistemul bancar al R. Moldova

Liderii separatiști de la Tirsapol cer Chișinăului rezolvarea problemelor băncilor transnistrene, care sunt în afara legii. Declarații a fost făcută de către Igor Dodon în cadrul „Ediției Speciale” de la postul public Moldova 1, informează deschide.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 09:14

Fostul principe Nicolae a rămas fără permis de conducere după ce a condus cu 112 kilometri la oră în localitate

Fostul principe Nicolae a rămas fără permis de conducere după ce a condus cu 112 kilometri la oră în localitate

Fostul principe Nicolae a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a circulat cu 112 kilometri la oră în localitatea Băiculeşti, judeţul Argeş, transmite News.ro

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)