Astăzi 27 Mai 2019, Luni - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Actualitate 25 Aprilie 2019, ora 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 APRILIE 2019. RACII SUNT AGRESIVI ÎN COMUNICARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea tendința de a deveni agresivi și critici în comunicare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi cu multe responsabilități ce trebuie îndeplinite. Nativii, pe de o parte vor fi stresați cu rezolvarea sarcinilor de serviciu și, pe de altă parte, vor fi preocupați de niște situații ce țin de familie care nu suportă amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dea dovadă de calm și organizare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se confruntă cu o serie de gânduri care nu le dau pace și-i forțează să ia o decizie sau să reanalizeze o decizie luată. Nativii vor face eforturi supraomenești pentru a accepta o situație de viață în care au fost puși, cel mai probabil, fără voia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să apeleze la intuiție și la înțelepciune pentru a depăși momentul.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își fac griji legate de situația materială și cu greu reușesc să-și pună la cale un plan de vacanță, un plan pentru perioada Paștelui. Nativii sunt tentați să facă împrumuturi, însă horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să renunțe la aceste gânduri și să-și chibzuiască cheltuielile. În acest sector vor avea parte de multe lecții în perioada următoare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac nu sunt în cea mai bună formă pentru a susține dialoguri, examene orale sau conferințe. Nativii dau dovadă de o comunicare agresivă și tind să refuze, să critice tot ceea ce le ajunge la ureche. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie pe cât posibil diplomați în cazul negocierilor și să dea dovadă de tact dacă-și doresc să obțină ceva.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt nevoiți de context să accepte niște sarcini la locul de muncă care nu doar că nu le fac nici cea mai mică plăcere, ci le și inhibă elanul creator. Nativii au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să încerce să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă în care-și doresc să facă o reală diferență între ceea ce simt și ceea ce gândesc. Nativii pot fi puși la încercare, pot fi testați din punct de vedere al abilităților de comunicare și raționare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce vești bune din partea rudelor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își dedică timpul familiei, iar activitățile casnice și gospodărești le vor ocupa mare parte din zi. Nativii vor prefera să lenevească însă și nu să fie responsabili. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să încerce să nu se suprasolicite deoarece sectorul sănătății este încă sensibil.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să aibă parte de vești bune legate de situația financiară. Nativii care au întreprins demersuri pentru a obține o mărire de salariu sau au apelat la căile juridice pentru a obține un drept financiar, acum ar putea primi răspuns. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite împrumuturile și să fie mai chibzuiți în cheltuieli.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de nemulțumiri legate de sectorul financiar. Nativii nu pot intra în posesia unei sume de bani, unui drept material cuvenit și din acest motiv vor fi nevoiți să recurgă la variante ajutătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite suprasolicitarea la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în conflicte cu cei din jur ca urmare a unei tendințe agresive, impunătoare și autoritare de a stăpâni ce este în jurul lor, de a ține totul sub control. Nativii pot fi criticați din această cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să caute să se detașeze mai mult și să fie mai indulgenți cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător nu se vor simți în apele lor. Nativii se pot confrunta cu probleme de sănătate, posibil chiar revenirea agresivă a unor simptome mai vechi pe care le credeau tratate sau vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să abordeze un stil de viață mai sănătos și să acorde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea tendința de a spune lucrurilor pe nume, de a spune verde în față ceea ce simt și ceea ce gândesc vis-a-vis de cei din jur. Nativii vor fi, de altfel, și foarte critici cu prietenii și vor impune condiții severe pentru cei care-și doresc să le rămână aproape. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a-și pune în practică un plan mai vechi.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)