Astăzi 18 Septembrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 17 Septembrie 2019
Abonamente

Actualitate 25 Aprilie 2019, ora 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 APRILIE 2019. RACII SUNT AGRESIVI ÎN COMUNICARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea tendința de a deveni agresivi și critici în comunicare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi cu multe responsabilități ce trebuie îndeplinite. Nativii, pe de o parte vor fi stresați cu rezolvarea sarcinilor de serviciu și, pe de altă parte, vor fi preocupați de niște situații ce țin de familie care nu suportă amânare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dea dovadă de calm și organizare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se confruntă cu o serie de gânduri care nu le dau pace și-i forțează să ia o decizie sau să reanalizeze o decizie luată. Nativii vor face eforturi supraomenești pentru a accepta o situație de viață în care au fost puși, cel mai probabil, fără voia lor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să apeleze la intuiție și la înțelepciune pentru a depăși momentul.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își fac griji legate de situația materială și cu greu reușesc să-și pună la cale un plan de vacanță, un plan pentru perioada Paștelui. Nativii sunt tentați să facă împrumuturi, însă horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să renunțe la aceste gânduri și să-și chibzuiască cheltuielile. În acest sector vor avea parte de multe lecții în perioada următoare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac nu sunt în cea mai bună formă pentru a susține dialoguri, examene orale sau conferințe. Nativii dau dovadă de o comunicare agresivă și tind să refuze, să critice tot ceea ce le ajunge la ureche. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie pe cât posibil diplomați în cazul negocierilor și să dea dovadă de tact dacă-și doresc să obțină ceva.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt nevoiți de context să accepte niște sarcini la locul de muncă care nu doar că nu le fac nici cea mai mică plăcere, ci le și inhibă elanul creator. Nativii au tendința de a intra în conflicte cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să încerce să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă în care-și doresc să facă o reală diferență între ceea ce simt și ceea ce gândesc. Nativii pot fi puși la încercare, pot fi testați din punct de vedere al abilităților de comunicare și raționare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce vești bune din partea rudelor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își dedică timpul familiei, iar activitățile casnice și gospodărești le vor ocupa mare parte din zi. Nativii vor prefera să lenevească însă și nu să fie responsabili. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să încerce să nu se suprasolicite deoarece sectorul sănătății este încă sensibil.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să aibă parte de vești bune legate de situația financiară. Nativii care au întreprins demersuri pentru a obține o mărire de salariu sau au apelat la căile juridice pentru a obține un drept financiar, acum ar putea primi răspuns. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite împrumuturile și să fie mai chibzuiți în cheltuieli.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de nemulțumiri legate de sectorul financiar. Nativii nu pot intra în posesia unei sume de bani, unui drept material cuvenit și din acest motiv vor fi nevoiți să recurgă la variante ajutătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite suprasolicitarea la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în conflicte cu cei din jur ca urmare a unei tendințe agresive, impunătoare și autoritare de a stăpâni ce este în jurul lor, de a ține totul sub control. Nativii pot fi criticați din această cauză. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să caute să se detașeze mai mult și să fie mai indulgenți cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător nu se vor simți în apele lor. Nativii se pot confrunta cu probleme de sănătate, posibil chiar revenirea agresivă a unor simptome mai vechi pe care le credeau tratate sau vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să abordeze un stil de viață mai sănătos și să acorde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea tendința de a spune lucrurilor pe nume, de a spune verde în față ceea ce simt și ceea ce gândesc vis-a-vis de cei din jur. Nativii vor fi, de altfel, și foarte critici cu prietenii și vor impune condiții severe pentru cei care-și doresc să le rămână aproape. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a-și pune în practică un plan mai vechi.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 22:02

 Peste o mie de grenade, toate funcţionale, au fost descoperite, marţi după-amiază, de căutători de comori din Vrancea şi de pompierii de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Acest tip de proiectil era folosit în timpul Primului Război Mondial.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 20:12

Televiziunea Română a luat act de comunicatul emis astăzi, 17 septembrie 2019, de compania Telestar Media SRL - deţinătoarea licenţelor de emisie ale posturilor TV Canal 2 şi Canal 3 din Republica Moldova - şi anunţă că face toate demersurile oficiale pentru a recupera frecvenţa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 20:11

Fostul vicepreşedinte al Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Stanislav Pavlovschi vorbeşte despre reforma justiţiei, votată ieri în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 15:47

Spectrul antidemocratic al comunismului amenință Europa

Spectrul antidemocratic al comunismului amenință Europa

 În pitorescul vechi oraș românesc Timișoara o scurtă plimbare prin Piața Libertății te va aduce în fața unei clădiri vechi banale. Intrând printr-un bar, vei ajunge la Muzeul Consumatorului Comunist, de mărimea unui apartament. Este o fascinantă fereastră...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 15:40

 Preşedintele Vladimir Putin a propus luni Arabiei Saudite să achiziţioneze un sistem de rachete fabricat în Rusia pentru a-şi apăra teritoriul, după atacurile cu drone care i-au vizat instalaţiile petroliere la sfârşitul săptămânii, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 15:22

În 2016, SUA au închis două vile ale Ambasadei Rusiei. Yahoo News a aflat că acolo activau centre de spionaj

În 2016, SUA au închis două vile ale Ambasadei Rusiei. Yahoo News a aflat că acolo activau centre de spionaj

În decembrie 2016, autoritățile americane au anunțat închiderea a două vile ale ambasadei ruse, aflate în New York și Maryland și expulzarea a 35 de diplomați ruși. La acea vreme s-a relatat oficial că Statele Unite au făcut un astfel de pas din cauza presupusei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 14:46

Sonata lui Woldi în re-minor pentru patru mâini

Sonata lui Woldi în re-minor pentru patru mâini

 Puteți, bineînțeles, citi romanul lui Oleg Serebrian „Woldemar” și fӑrӑ a fi citit în prealabil „Cântecul mӑrii”. Veți rămâne la fel de încântați, vrăjiți, fermecați... Cu atât mai mult că romanul conține...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 13:07

Prim-ministrul Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la Washington, D.C.

Prim-ministrul Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la Washington, D.C.

Prim-ministrul Maia Sandu întreprinde, în perioada 18-19 septembrie, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 12:38

Lilian Carp: „Semnarea acordului ACUM-PSRM trebuia condiționată cu retragerea lui Țurcan de la CC”

Lilian Carp: „Semnarea acordului ACUM-PSRM trebuia condiționată cu retragerea lui Țurcan de la CC”

Deputații Blocului „ACUM”, Lilian Carp, Iurie Reniță și Octavian Țîcu, nu au discutat despre o eventuală părăsire a acestei entități politice, așa cum au scris astăzi, pe surse, unele instituții media.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 12:33

Arina Spătaru renunță la calitatea de membru al Biroului politic permanent al Platformei DA. „Un partid nu se ține doar pe DISCURSURILE unui lider”

Arina Spătaru renunță la calitatea de membru al Biroului politic permanent al Platformei DA. „Un partid nu se ține doar pe DISCURSURILE unui lider”

„Să plec din organul de conducere, în care vocea mea în perioada de iulie-septembrie anului curent nu a fost auzită şi nu a avut nicio valoare. Din păcate conducerea partidului n-a conturat clar organizațiilor locale teritoriale regulile cu care identificăm candidații...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 12:05

A fost REȚINUT directorul agenției de presă SPUTNIK-MOLDOVA în legătură cu jaful miliardului / DOCUMENT

A fost REȚINUT directorul agenției de presă SPUTNIK-MOLDOVA în legătură cu jaful miliardului / DOCUMENT

Șeful agenției de știri Sputnik-Moldova, Vladimir Novosadiuk, a fost reținut astăzi în Chișinău. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 12:03

„Canal 2” renunță la frecvența națională de emisie care a aparținut anterior TVR

„Canal 2” renunță la frecvența națională de emisie care a aparținut anterior TVR

Telestar Media SRL, deţinătoarea licenţelor de emisie a posturilor de televiziune Canal 2 şi Canal 3, a anuţat astăzi că renunţă la frecvenţa naţională pentru Canal 2, care a aparţinut anterior postului de televiziune TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 11:36

SCHIMBARE PAS CU PAS / Viorel Morari a fost restabilit în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

SCHIMBARE PAS CU PAS / Viorel Morari a fost restabilit în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

Marți, 17 septembrie 2019, Procurorul General interimar, Dumitru Robu, a semnat Ordinul de restabilire în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a domnului Viorel Morari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 11:04

OPINIE /// Reținerile spectaculoase s-au făcut doar pentru a ACOPERI mediatic semnarea RUȘINOASĂ a acordului de guvernare ACUM-PSRM

OPINIE /// Reținerile spectaculoase s-au făcut doar pentru a ACOPERI mediatic semnarea RUȘINOASĂ a acordului de guvernare ACUM-PSRM

În seara zilei de ieri coaliția PSRM-ACUM a realizat mai multe acțiuni reprobabile, care șubrezesc și mai mult încrederea oamenilor că lucrurile pot fi îndreptate în Republica Moldova de actuala guvernare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 10:51

Reghina Apostolova este în stare GRAVĂ la spital. A făcut accident vascular cerebral

Reghina Apostolova este în stare GRAVĂ la spital. A făcut accident vascular cerebral

Reghina Apostolova a făcut accident vascular cerebral şi a fost internată la spitalul de Urgenţă din Capitală, în secţia Epileptologie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 10:41

Rusia: Explozie la centrul Vector, unul dintre cele două locuri de pe Pământ unde mai există virusul variolei

Rusia: Explozie la centrul Vector, unul dintre cele două locuri de pe Pământ unde mai există virusul variolei

O explozie de gaze a provocat un incendiu la un laborator rus ce deține mai multe virusuri periculoase precum variola sau ebola, au anunțat autoritățile, potrivit Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:55

Chirtoacă îi acuză pe Dodon, Sandu și Greceanîi că au semnat pe ASCUNS acordul de alianță ACUM-PSRM

Chirtoacă îi acuză pe Dodon, Sandu și Greceanîi că au semnat pe ASCUNS acordul de alianță ACUM-PSRM

Nastase, care spunea ca nu trebuie semnat nimic, s-a ascuns la umbra crucii si a disparut cu totul. In locul sau a aparut Slusari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:44

Consiliul de coordonare a politicilor anticorupție și reformei justiției pe lângă Prim-ministru s-a întrunit în prima ședință

Consiliul de coordonare a politicilor anticorupție și reformei justiției pe lângă Prim-ministru s-a întrunit în prima ședință

Ieri, 16 septembrie, a avut loc prima ședință a Consiliului de coordonare a politicilor anticorupție și reformei justiției, prezidată de Prim-ministrul Maia Sandu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:29

Reacția Maiei Sandu după modificarea Legii Procuraturii prin care ȘEFUL PG va fi ALES de Guvern

Reacția Maiei Sandu după modificarea Legii Procuraturii prin care ȘEFUL PG va fi ALES de Guvern

Șefa Guvernului a făcut primele comentarii după ce deputații au aprobat modificările propuse de Ministerul Justiției la Legea Procuraturii. Maia Sandu afirmă că este departe momentul în care vom putea răsufla ușurați că avem un procuror general integru, dar ceea ce au făcut...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:25

Chișinăul, paralizat de la primele ore ale zilei: Ce se întâmplă

Chișinăul, paralizat de la primele ore ale zilei: Ce se întâmplă

Pe mai multe străzi din Capitală s-au creat ambuteiaje încă de pa primele ore ale dimineții. S-a circulat cu dificultate în special pe strada Mihai Viteazul din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:03

Atacurile care au vizat cele mai mari rafinării din lume, comise cu armament iranian, anunţă coaliţia saudită

Atacurile care au vizat cele mai mari rafinării din lume, comise cu armament iranian, anunţă coaliţia saudită

Atacurile care au vizat rafinării saudite au fost comise cu armament iranian şi nu au fost lansate din Yemen, a anunţat luni seară coaliţia internaţională condusă de Arabia Saudită, informează agenţia de presă Reuters, citată de Mediafax. "Rezultatele preliminare arată că...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 08:54

Diacov aruncă bomba! Fostul procuror al Capitalei face dezvăluiri incendiare despre Stația de Epurare

Diacov aruncă bomba! Fostul procuror al Capitalei face dezvăluiri incendiare despre Stația de Epurare

Fostul procuror al Capitalei și candidatul „Partidului Nostru” pentru funcția de primar al Chișinăului, Ion Diacov, spune argumentat de unde pornesc problemele la Stația de Epurare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 08:45

DOC / Acordul ACUM-PSRM a fost semnat de Dodon, Sandu și Greceanîi. Năstase nu l-a semnat, în schimb au semnat Ceban, Popșoi și Slusari

DOC / Acordul ACUM-PSRM a fost semnat de Dodon, Sandu și Greceanîi. Năstase nu l-a semnat, în schimb au semnat Ceban, Popșoi și Slusari

Acordul este semnat de președintele Igor Dodon, prim-ministra Maia Sandu; președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, și de deputații: Ion Ceban, Mihail Popșoi și Alexandru Slusari. Textul acordului semnat de PSRM și ACUM a fost publicat de către vicepreședintele Parlamentului...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)