Astăzi 22 Septembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:06
Abonamente

Horoscop 25 August 2019, ora 08:18

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 AUGUST 2019. SCORPIONII SE POT ÎNTÂLNI CU CINEVA DIN TRECUT

Marime Font

Horoscopul zilei de 25 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot avea parte de o întâlnire surpriză cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Capacitatea de comunicare de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Berbec va depăși orice limite. Nativii sunt dispuși să-și recunoască sentimentele, să facă declarații de dragoste surprinzătoare, neașteptate, să-și strige iubirea în gura mare fără să le mai pese de ce zice lumea. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în activitățile artistice și de creație, mai ales dacă acestea au legătură cu profesia desfășurată.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Taur se pot îndrăgosti astăzi și pot da dovadă de multă intensitate în trăiri, dar și de impulsivitate în acțiuni, aspect care le-ar putea nărui unele vise și aspirații de viitor. Cei care sunt în relații de lungă durată pot dori să-și oficializeze relația, pot visa la căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează în continuare că pot cheltui peste măsură pe distracții și plăceri de moment.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cu Luna în continuare în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni vor da dovadă de multă patimă în exprimarea sentimentelor, mai ales față de membrii familiei. Pe de altă parte, nu este exclus să se iluzioneze în plan sentimental, să se amăgească în privința persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce un dialog despre o moștenire sau discuții referitoare la un imobil, o locuință, poate fi vorba chiar de propria lor casă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Rac să se vindece de o teamă, de o frică din trecut, chiar de o dependență față de o persoană sau o distracție. S-ar putea ca nativii să învețe o lecție care să-i ajute în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate favoriza nevoia de a se confesa, de a face destăinuiri intime, posibil chiar din trecut. Faptul ca vor mărturisi ceva îi va elibera emoțional și le va lua o piatră de pe conțtiință.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Leu ar putea face bani astăzi prin intermediul prietenilor sau ar putea primi o datorie restantă de o persoană din anturaj. Moment propice pentru a face mărturisiri în cercul de prieteni, pentru a spune lucrurilor pe nume, însă horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează să o facă cu diplomație și doar după ce au analizat în amănunt contextul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei din zodia Fecioară vor purta discuții legate de carieră. Nativii vor încerca să refacă un plan profesional, însă sunt sfătuiți să nu se entuziasmeze prea mult dacă nu au nimic concret, palpabil. Nu este exclus să se gândească la varianta de a se reîntoarce la un loc de muncă anterior, însă, poate fi vorba și de o reîntoarcere la un fost partener (de viață sau afaceri). Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente intense și pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Balanță comunicarea va prinde astăzi aripi, iar nativii vor simți nevoia să-și exprime emoțiile și mai ales dorințele cele mai intime. Nu se vor opri doar la a face declarații de dragoste, ci vor dori să acționeze în baza unor instince de moment. Călătoriile, străinătatea pot fi, de asemenea, punct de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că o persoană din trecut se poate întoarce în viața lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte preocupați de ei înșiși, de îndeplinirea unor dorințe, pofte și plăceri. Atenție! O persoană din trecut cu care au avut o relație amoroasă se poate întoarce în viața lor și le poate răsturna universul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și dozeze entuziasmul și să caute echilibrul în manifestări, să fie mai raționali și mai puțin sentimentali.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 august 2019
În încercarea de a-și recontura niște opțiuni profesionale, de a-ți trasa noi aspirații de viitor, cei născuți în zodia Săgetător ar putea deveni destul de visători și nu este exclus ca persoana iubită să le taie aripile, să nu fie de acord cu planurile lor mărețe. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot exagera cu cheltuielile pentru a-și îndeplini unele pofte, pentru a se distra.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Se cere foarte multă prudență în călătorii, chiar și deplasări pe distanțe scurte. Cei născuți în zodia Capricorn pot da naștere cu ușurință conflictelor în care fie se reiau teme de dialog din trecut, fie își scot la suprafață niște frici ascunse și le proiectează pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot deveni visători în plan sentimental. Este de preferat să-și asculte intuiția în acest caz.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Este ziua iubirii și a expunerii sentimentelor în cel mai pur (dar și măreț) mod posibil, este momentul declarațiilor de dragoste. Cei născuți în zodia Vărsător dau frâu liber pasiunii, duc intimitatea la extrem și nu este exclus ca cei singuri să se aventureze într-o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să discute deschis, dar și rațional despre o posibilă căsătorie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt puși pe distracție și nu este exclus să-și golească portofelul pe mici pofte și plăceri. Comunicarea nu va fi de partea lor și nu este exclus să intre în conflicte serioase cu membrii familiei, mai ales din cauza banilor, dacă bugetul este comun. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie și îi avertizează că pot avea parte de evenimente care să le dea un restart principiilor și convingerilor de viață.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 15:06

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

Naftogaz Ucraina: R. Moldova REFUZĂ să sprijine planul de REDUCERE a dependenței Europei de Rusia

R. Moldova refuză să sprijine planul ucrainean de blocare a tranzitului gazului rusesc, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Naftogaz Ucraina, Alena Osmolovskaia, citată de politnavigator.net.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:32

PROTESTE VIOLENTE în Franţa: Poliţia a folosit gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea, la Paris/ Peste 66.000 de manifestanţi ai "Vestelor galbene", în stradă/ VIDEO

PROTESTE VIOLENTE în Franţa: Poliţia a folosit gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea, la Paris/ Peste 66.000 de manifestanţi ai "Vestelor galbene", în stradă/ VIDEO

Peste 66.000 de protestatari ai miscării "Vestele galbene" au ieşit în stradă sâmbătă, în Franţa, pentru a cincea săptămână consecutiv. La Paris, pe bulevardul Champs-Elysées au avut loc mai multe altercaţii violente, iar forţele de ordine au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:22

Martorii lui Iehova, interzisă în Rusia și trecută pe lista organizațiilor extremiste

Martorii lui Iehova, interzisă în Rusia și trecută pe lista organizațiilor extremiste

Curtea Supremă din Rusia a decis că Martorii lui Iehova este organizație extremistă, iar toate proprietățile sale trebuie să fie predate statului, anunță Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:13

ORA DE IARNĂ 2019. Ce se întâmplă cu ora de iarnă după decizia Comisiei Europene de a renunţa la schimbarea orei

ORA DE IARNĂ 2019. Ce se întâmplă cu ora de iarnă după decizia Comisiei Europene de a renunţa la schimbarea orei

Ora de iarnă se aplică în fiecare an, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică din luna octombrie. În anul 2019, trecerea la ora de iarnă va avea loc în noaptea de 26 spre 27 octombrie. În noaptea de 26 octombrie spre 27 octombrie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 10:04

Cutremur puternic în Albania. Zeci de răniţi şi case distruse/ VIDEO

Cutremur puternic în Albania. Zeci de răniţi şi case distruse/ VIDEO

Un seism cu magnitudinea de 5,6 pe scara Richter s-a produs, sâmbătă seara, la 30 de kilometri vest de capitala Albaniei, Tirana, a anunţat Serviciul de prospectare geologică al SUA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Septembrie 2019, ora: 08:50

Chipul Omului de Denisova, rudă a omului modern, reconstituit în premieră

Chipul Omului de Denisova, rudă a omului modern, reconstituit în premieră

Aspectul fizic al misteriosului Om de Denisova, una dintre rudele îndepărtate ale omului modern, a fost dezvăluit după ce o echipă de oameni de ştiinţă i-a reconstituit chipul pornind de la ADN extras dintr-un deget fosilizat ce a aparţinut unei fete.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 22 Septembrie 2019, ora: 08:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SUNT CONFUZI ȘI FRUSTRAȚI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SUNT CONFUZI ȘI FRUSTRAȚI

 aHoroscopul zilei de 22 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 15:04

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Această iluzie optică e imposibil de descifrat la prima vedere

Iluziile optice exploatează schimbarea dintre ceea ce ochii noştri văd şi ceea ce creierul percepe. Iar cea mai nouă iluzie optică care circulă pe internet și care se joacă nemilos cu mintea ta înfățișează două cranii. Vezi cum o explică specialiștii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:52

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Urechean deranjat de cuvântul ROMÂNESC // „Scoateți panourile astea sau plecați” - Partidul Popular Românesc dat afară din sediu

Precursorul Partidului Popular Românesc, PLR, închiria sediul de la Serafim Urechean. E o clădire frumoasa, impozanta, puțin mai la vale de Filarmonica, pe strada Mihai Eminescu, scrie liderul PPR Vlad Țurcanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:22

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

47 de stații CFR vor arăta precum cele din Occident

 Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat vineri că şapte companii româneşti de specialitate au depus oferte în cadrul licitaţiilor publice, organizate de companie, pentru întocmirea studiilor de fezabilitate pentru 44 de staţii de cale ferată, incluse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 10:16

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

Reacția Occidentului la creșterea Chinei și protestele din Hong Kong, decisiva pentru economia lumii

 Modul Chinei de a riposta la protestele anti-chinezești din Hong Kong duce Occidentul, după cum vom vedea, în pragul a două întrebări fundamentale pentru economia lumii. Pentru că discutăm despre modul cum SUA și alte state vor trata de acum înainte, inclusiv...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:52

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu

Maia Sandu îl critică pe Octavian Țîcu Din editia print

Maia Sandu susține că deputatul Octavian Țîcu, candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile din 20 octombrie în Chișinău, face un deserviciu alegătorilor proeuropeni din capitală. Astfel a comentat premierul decizia parlamentarului de a părăsi fracțiunea PPDA din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:47

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

Igor Dodon: Dacă PSRM va dori, va avea majoritate într-o săptămână

 Dacă socialiștii și-ar fi dorit, ar fi creat singuri majoritatea parlamentară timp de o săptămână după modelul care a existat în Parlamentul precedent, dar Partidul Socialiștilor nu-și dorește acest lucru. Declarația aparține președintelui Igor Dodon, lider...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:37

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Vladimir Voronin o sfătuiește pe Maia Sandu să nu aibă încredere în Dodon

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, îi recomandă Maiei Sandu să nu aibă încredere în Igor Dodon. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:30

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

FOTO /// Andrei Năstase – ironizat de internauți din cauza felului în care o privește pe Ivanka Trump

Nastase are privirea aplecata, iar internautii n-au ezitat sa faca gluma la acest subiect. “Andrei, nu strange mana prea tare si ridica ochii in sus!”, “Domnu vice-ministru se holbeaza la t**ele doamnei Trump?”, “Ce face Andrei Nastase, cauta cu ochii daca are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:17

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Mercedes, revoluție tehnologică: renunță la dezvoltarea motoarelor cu combustie internă și se concentrează pe electric

Șeful departamentului de dezvoltare al gigantului german Daimler a anunțat o decizie majoră: concernul auto abandonează investițiile în motoarele pe benzină și motorină și se concentrează pe dezvoltarea automobilelor electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 09:16

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al Securităţii / Prima reacție - Nu mă apuc să dau cu pietre în judecători. Voi contesta decizia!

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea CNSAS și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu, potrivit deciziei instanței.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora: 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 08:19

Asigurată de a deveni primul șef al Parchetului european, magistrata Laura Codruţa Kovesi îşi ia revanşa după ani buni de luptă în România împotriva malversaţiunilor clasei politice, până în punctul de a deveni o obsesie a guvernului de la Bucureşti, scrie publicața franceză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Septembrie 2019, ora: 07:56

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

DUPĂ CE I-A DAT ȚARA LUI DODON, Năstase S-A TREZIT? / „Dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru”

Fostul deputat si ministrul MAI, Andrei Năstase, susține că dacă Primăria Chișinău va ajunge pe mâinile socialiștilor, atunci în capitală va fi dezastru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 18:53

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

WineTech Moldova: WINET - un nou proiect în domeniul comerțului și cooperării din sectorul vinicol din regiunea Bazinului Mării Negre

 WINET este primul proiect transfrontalier din regiunea Bazinului Mării Negre ce va cuprinde, inițial, trei țări: Moldova, România și Bulgaria. În cadrul acestui parteneriat vinicol, Republica Moldova este partener lider și implementator.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2019, ora: 13:04

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Jurnalist britanic despre Aeroportul Chișinău: promisa dezoligarhizare să nu se transforme în „dodonizare”

Atacurile directe și mai voalate ale președintelui Igor Dodon și Guvernului de la Chișinău asupra companiei a preluat contractul de concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău provoacă tot mai multe îngrijorări în mediul diplomatic, dar și în cel al...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)