Astăzi 16 Decembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 15:40
Abonamente

Horoscop 25 August 2019, ora 08:18

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 AUGUST 2019. SCORPIONII SE POT ÎNTÂLNI CU CINEVA DIN TRECUT

Marime Font

Horoscopul zilei de 25 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot avea parte de o întâlnire surpriză cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Capacitatea de comunicare de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Berbec va depăși orice limite. Nativii sunt dispuși să-și recunoască sentimentele, să facă declarații de dragoste surprinzătoare, neașteptate, să-și strige iubirea în gura mare fără să le mai pese de ce zice lumea. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în activitățile artistice și de creație, mai ales dacă acestea au legătură cu profesia desfășurată.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Taur se pot îndrăgosti astăzi și pot da dovadă de multă intensitate în trăiri, dar și de impulsivitate în acțiuni, aspect care le-ar putea nărui unele vise și aspirații de viitor. Cei care sunt în relații de lungă durată pot dori să-și oficializeze relația, pot visa la căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează în continuare că pot cheltui peste măsură pe distracții și plăceri de moment.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cu Luna în continuare în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni vor da dovadă de multă patimă în exprimarea sentimentelor, mai ales față de membrii familiei. Pe de altă parte, nu este exclus să se iluzioneze în plan sentimental, să se amăgească în privința persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce un dialog despre o moștenire sau discuții referitoare la un imobil, o locuință, poate fi vorba chiar de propria lor casă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Rac să se vindece de o teamă, de o frică din trecut, chiar de o dependență față de o persoană sau o distracție. S-ar putea ca nativii să învețe o lecție care să-i ajute în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate favoriza nevoia de a se confesa, de a face destăinuiri intime, posibil chiar din trecut. Faptul ca vor mărturisi ceva îi va elibera emoțional și le va lua o piatră de pe conțtiință.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Leu ar putea face bani astăzi prin intermediul prietenilor sau ar putea primi o datorie restantă de o persoană din anturaj. Moment propice pentru a face mărturisiri în cercul de prieteni, pentru a spune lucrurilor pe nume, însă horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează să o facă cu diplomație și doar după ce au analizat în amănunt contextul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei din zodia Fecioară vor purta discuții legate de carieră. Nativii vor încerca să refacă un plan profesional, însă sunt sfătuiți să nu se entuziasmeze prea mult dacă nu au nimic concret, palpabil. Nu este exclus să se gândească la varianta de a se reîntoarce la un loc de muncă anterior, însă, poate fi vorba și de o reîntoarcere la un fost partener (de viață sau afaceri). Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente intense și pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Pentru cei născuți sub semnul Balanță comunicarea va prinde astăzi aripi, iar nativii vor simți nevoia să-și exprime emoțiile și mai ales dorințele cele mai intime. Nu se vor opri doar la a face declarații de dragoste, ci vor dori să acționeze în baza unor instince de moment. Călătoriile, străinătatea pot fi, de asemenea, punct de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că o persoană din trecut se poate întoarce în viața lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte preocupați de ei înșiși, de îndeplinirea unor dorințe, pofte și plăceri. Atenție! O persoană din trecut cu care au avut o relație amoroasă se poate întoarce în viața lor și le poate răsturna universul. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și dozeze entuziasmul și să caute echilibrul în manifestări, să fie mai raționali și mai puțin sentimentali.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 25 august 2019
În încercarea de a-și recontura niște opțiuni profesionale, de a-ți trasa noi aspirații de viitor, cei născuți în zodia Săgetător ar putea deveni destul de visători și nu este exclus ca persoana iubită să le taie aripile, să nu fie de acord cu planurile lor mărețe. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot exagera cu cheltuielile pentru a-și îndeplini unele pofte, pentru a se distra.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Se cere foarte multă prudență în călătorii, chiar și deplasări pe distanțe scurte. Cei născuți în zodia Capricorn pot da naștere cu ușurință conflictelor în care fie se reiau teme de dialog din trecut, fie își scot la suprafață niște frici ascunse și le proiectează pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot deveni visători în plan sentimental. Este de preferat să-și asculte intuiția în acest caz.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Este ziua iubirii și a expunerii sentimentelor în cel mai pur (dar și măreț) mod posibil, este momentul declarațiilor de dragoste. Cei născuți în zodia Vărsător dau frâu liber pasiunii, duc intimitatea la extrem și nu este exclus ca cei singuri să se aventureze într-o nouă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să discute deschis, dar și rațional despre o posibilă căsătorie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 25 august 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt puși pe distracție și nu este exclus să-și golească portofelul pe mici pofte și plăceri. Comunicarea nu va fi de partea lor și nu este exclus să intre în conflicte serioase cu membrii familiei, mai ales din cauza banilor, dacă bugetul este comun. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie și îi avertizează că pot avea parte de evenimente care să le dea un restart principiilor și convingerilor de viață.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 15:40

Cât de sănătoasă este, de fapt, slănina de porc?

Cât de sănătoasă este, de fapt, slănina de porc?

Grăsimile naturale nu îngraşă, spune dr. Gheorghe Mencinicopschi. Deși multe persoane cred că unul sau slănina îngrașă foarte tare, ei bine, aceste alimente sunt extrem de bune în cazul în care ții dietă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 15:36

Singura femeie din zodiac pentru care toţi bărbaţii ar trebui să lupte

Singura femeie din zodiac pentru care toţi bărbaţii ar trebui să lupte

Orice femeie merită dragostea sinceră a unui bărbat care să o aprecieze şi să o iubească pentru ceea ce este. Indiferent de etapele prin care aceasta trece sau de dificultăţile pe care le întâmpină, ea are nevoie de sprijin şi suport. Orice bărbat care îşi doreşte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 14:44

Două femei din București, înjunghiate pe stradă de un bărbat din Israel

Două femei din București, înjunghiate pe stradă de un bărbat din Israel

Două femei au fost înjunghiate luni pe stradă, în București, de un bărbat necunoscut. Din informațiile de la această oră, femeile nu au fost grav rănite. Bărbatul este bănuit că a înjunghiat două femei, însă deocamdată nu se știe motivul pentru care a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 14:40

Construcția hotelului de gheață, amânată pentru prima dată în ultimii 15 ani, din cauza căldurii

Construcția hotelului de gheață, amânată pentru prima dată în ultimii 15 ani, din cauza căldurii

Pentru prima dată în ultimii 15 ani, hotelierii de la Bâlea Lac au fost nevoiţi să amâne construcţia singurului hotel de gheaţă din cauza căldurii neobişnuit de mari, potrivit unui anunţ publicat de aceştia pe pagina de Facebook. "Dragi prieteni, având...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 14:11

Sentinte dure in dosarul Colectiv: Piedone - 8 ani jumatate de inchisoare, patronii clubului - cate 11 ani si 8 luni, iar doi capitani ISU - 9 ani si 2 luni

Sentinte dure in dosarul Colectiv: Piedone - 8 ani jumatate de inchisoare, patronii clubului - cate 11 ani si 8 luni, iar doi capitani ISU - 9 ani si 2 luni

 Tribunalul Bucuresti a decis condamnarea fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, la 8 ani si 6 luni de inchisoare in cazul Colectiv.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 13:39

Cine e Vanessa Youness, amanta lui Gelu Oltean: acuzată într-un dosar DNA că a luat mită un milion de euro, proprietară a clinicii de welness în care DIICOT susține că se organizau reuniuni de consum de ayahuasca

Cine e Vanessa Youness, amanta lui Gelu Oltean: acuzată într-un dosar DNA că a luat mită un milion de euro, proprietară a clinicii de welness în care DIICOT susține că se organizau reuniuni de consum de ayahuasca

 Vanessa Youness a fost arestată preventiv duminică pentru 30 de zile alături de Gelu Oltean, fostul șef al Serviciului secret al Ministerului de Interne, sub acuzația de trafic de droguri. Potrivit DIICOT, Youness, Oltean și un cetățean britanic sunt acuzați că organizau...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 12:57

Turda - primul oraș din România cu transport în comun exclusiv electric / VIDEO

Turda - primul oraș din România cu transport în comun exclusiv electric / VIDEO

Turda a introdus, luni, în circulație 20 de autobuze electrice cumpărate din fonduri europene și a devenit astfel primul oraș din România cu transport în comun exclusiv electric. A fost înființată și o nouă societate de transport local, Transport Urban Public...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 12:30

Accident fatal, la Ștefan Vodă. Un bărbat a murit pe loc/ FOTO

Accident fatal, la Ștefan Vodă. Un bărbat a murit pe loc/ FOTO

Un bărbat a murit, după ce a fost victima unui accident rutier cu implicarea a două automobile și un motocultor. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în apropierea localității Cioburciu din raionul Ștefan Vodă.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 16 Decembrie 2019, ora: 10:39

STATISTICI /// Exportul R. Moldova este în creștere dar spre UE este în scădere. Cei mai mulți bani vin din România

STATISTICI /// Exportul R. Moldova este în creștere dar spre UE este în scădere. Cei mai mulți bani vin din România

Biroul Naţional de Statistică informează, că exporturile de mărfuri realizate în luna octombrie 2019 s-au cifrat la 268,3 milioane dolari SUA, cu 12,4% mai mult, față de luna precedentă și cu 3,6% - comparativ cu luna octombrie 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 09:12

Dodon îi sugerează lui Țurcan ce să decidă CC? ”Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional”

Dodon îi sugerează lui Țurcan ce să decidă CC? ”Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional”

Eventualele alegeri parlamentare anticipate ar trebui să aibă loc în baza sistemului electoral proporțional, susține președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:54

PSRM și PDM și-au împărțit între ele președinții de raioane / INFOGRAFIC

PSRM și PDM și-au împărțit între ele președinții de raioane / INFOGRAFIC

După scrutinul local general de pe 20 octombrie 2019 în toate raioanele, cu excepția unui singur, au fost aleși președinți noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:52

O nouă construcție în PMAN. Ce va fi pus în locul „dragonului”

O nouă construcție în PMAN. Ce va fi pus în locul „dragonului”

În locul dragonului instalat acum două zile în Piața Marii Adunări Naționale, a apărut o nouă construcție.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:21

Ce spune culoarea ochilor despre tine? Mare atenție pentru cei cu ochii verzi!

Ce spune culoarea ochilor despre tine? Mare atenție pentru cei cu ochii verzi!

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului, însă cercetătorii arată că aceştia ne pot transmite mai mult decât atât. Culoarea ochilor ne poate spune ce afecţiuni suntem predispuşi să dezvoltăm de-a lungul vieţii. Oamenii de ştiinţă spun că în urma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:05

A fost lansat partidul românilor din diaspora. Cum se numește și de cine este condus

A fost lansat partidul românilor din diaspora. Cum se numește și de cine este condus

Partidul diasporei a fost lansat în Marea Britanie. Este vorba despre Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care și-a constituit prima filială din străinătate în Anglia, la Wolverhampton.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 08:01

Ce este DMT-ul, drogul folosit de fostul şef al serviciului secret al ministerului de Interne. Substanţa înlocuieşte aproape complet percepţia realităţii şi poate crea un univers alternativ şi experienţe „spirituale”

Ce este DMT-ul, drogul folosit de fostul şef al serviciului secret al ministerului de Interne. Substanţa înlocuieşte aproape complet percepţia realităţii şi poate crea un univers alternativ şi experienţe „spirituale”

Gelu Oltean, fost şef al DIPI, concubina sa şi un cetăţean britanic au fost arestaţi pentru 30 de zile în dosarul de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Braşov. Cei trei ar fi organizat diferite reuniuni pentru consum de droguri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:59

Sindromul bradului, o afecțiune mai puțin cunoscută care se manifestă de Crăciun

Sindromul bradului, o afecțiune mai puțin cunoscută care se manifestă de Crăciun

Odată cu apropierea sărbătorilor, în multe case își fac apariția brazii, o bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În anumite cazuri, prezența bradului în casă se poate transforma într-un adevărat coșmar. Ar trebui să aducă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:57

Crimă la Dondușeni: Un fost primar din Horodiște, ucis de un consătean

Crimă la Dondușeni: Un fost primar din Horodiște, ucis de un consătean

Un fost primar din satul Horodiște, raionul Dondușeni, a fost ucis de către un constean, în vârstă de 29 de ani. Potrivit poliției locale, crima s-a produs ieri, într-o gospodărie. Victima, în vârstă de 62 de ani, a decedat după mai multe lovituri în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:52

Președintele Turciei amenință că închide două baze militare americane strategice

Președintele Turciei amenință că închide două baze militare americane strategice

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a ameninţat duminică, într-un interviu, că va închide, dacă este necesar, două baze militare strategice utilizate de Statele Unite în Turcia, pe fondul tensiunilor dintre Ankara şi Washington, transmit AFP şi Reuters, preluate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:44

Tragedie la un TIR din capitală. Un minor s-a împușcat cu arma tatălui său

Tragedie la un TIR din capitală. Un minor s-a împușcat cu arma tatălui său

Un minor în vârstă de 14 ani a decedat după ce s-a împușcat cu arma tatălui său la un TIR din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Decembrie 2019, ora: 07:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 DECEMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT AVEA PROBLEME CU AUTORITĂȚILE

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Decembrie 2019, ora: 07:33 de Natalia Hadârcă

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut Din editia print

Fiecare al treilea medic din R. Moldova se pregătește să plece în România

( ) Citeşte tot articolul

Social 16 Decembrie 2019, ora: 05:32

Soluţii simple pentru ca minorităţile să ne înveţe limba

Soluţii simple pentru ca minorităţile să ne înveţe limba Din editia print / Foto: Vitalie Sprânceană

Conştientizând că urmează să facă un an în plus, alolingvii vor avea „un stimulent concret”…  

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Decembrie 2019, ora: 04:59

FOTO/VIDEO: 16 decembrie: Revoluţia de la Timişoara începea acum 30 de ani. PRIMELE CIOCNIRI: armata bagă tancuri în stradă, zeci de morți

FOTO/VIDEO: 16 decembrie: Revoluţia de la Timişoara începea acum 30 de ani. PRIMELE CIOCNIRI: armata bagă tancuri în stradă, zeci de morți

Conform Proclamaţiei de la Timişoara revoluţia română a început în 16 decembrie 1989. Mai sînt şi alte date care au fost declarate de diferite grupuri ca început al revoluţiei: O placă comemorativă de pe clădirea bisericii reformate unde a slujit Laszlo...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Decembrie 2019, ora: 04:52

Cum îşi tocau sovieticii morţii sau studiu asupra omului viitorului

Cum îşi tocau sovieticii morţii sau studiu asupra omului viitorului

Citind un astfel de titlu, gândul ne fuge imediat la teroarea vieţii cotidiene din Uniunea Sovietică, dar noi nu vom vorbi despre aşa ceva. Nu vom discuta despre frica de OGPU sau CEKA, nici despre teroarea marcă înregistrată a NKVD-ului stalinist şi nici despre urmaşul lor,...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)