Astăzi 19 Octombrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:00
Abonamente

Horoscop 26 Iunie 2019, ora 07:17

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 IUNIE 2019. FECIOARELE POT INTRA ÎNTR-O NOUĂ ETAPĂ SENTIMENTALĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 26 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară pot intra într-o nouă etapă sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea confrunta cu unele probleme cu legea, cu autoritățile și sunt sfătuiți să fie responsabili în acțiuni, mai ales dacă este vorba de activități care pot implica justiția. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai activi la locul de muncă și să dea dovadă de mai multă conștiinciozitate în îndeplinirea sarcinilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur trebuie să fie mai atenți la alimentație pentru că, în combinație cu oboseala și cu irascibilitatea de care dau dovadă, s-ar putea alege cu alterarea stării de sănătate. Totodată, nativii sunt sfătuiți să-și controleze emoțiile și impulsurile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie mai deschiși către dialog și socializare și să acorde mai multă atenție activităților artistice care îi pot detensiona.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tensiuni și discuții în contradictoriu la locul de muncă, vizați fiind cei care dețin funcții de conducere sau au responsabilități majore. Nu este exclus ca un statut profesional la care nativii visau să intre într-un con de umbră. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să lămurească o situație sentimentală, un context legat de cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a se lăsa copleșiți de o serie de gânduri, frici, temeri nefondate. Nativii se pot amăgi, iluziona și cu greu reușesc să aibă încredere în propria persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă mai multă încredere în propria lor persoană. Este momentul ideal să facă o schimbare de atitudine și stil de viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au ocazia să răspundă unor provocări financiare, însă tind să se teamă, să se ferească să-și asume riscuri. Dacă sunt prudenți pot avea parte de un câștig, însă se conturează în viitor, nu neapărat astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să stea de vorbă cu cineva din familie. să se sfătuiască dacă trebuie să ia o decizie majoră.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară încep ziua cu stres la locul de muncă. De la sarcini grele și imposibil de finalizat și până la contradicții acide cu colegii totul este posibil. Nativii nu vor sta mai bine nici în zona sentimentală, unde pe seară se întrevăd tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o nouă etapă importantă în zona de cuplu, prin urmare vor avea nevoie de multă forță și putere interioară.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a se pune în evidență la locul de muncă, atât prin acțiunile lor, cât și prin atitudinea pe care o au. Nativii se simt determinați și motivați să demonstreze celor din jur capacitățile și calitățile profesionale pe care le dețin. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le favorizează încrederea în propria persoană și în forțele lor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt puși pe glume și foarte pozitivi și optimiști. Nativii poartă dialoguri și rezolvă sarcini la locul de muncă cu foarte mult entuziasm și determinare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu exagereze în afirmații, promisiuni și asumarea de responsabilități. Este posibil ca mai târziu să nu le mai poată face față.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-un moment stresant, epuizant atât fizic, cât mai ales psihic. Tendința nativilor va fi să reverse nervii, nemulțumirile și neîmplinirile asupra celor din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să caute înțelegerea în jur și chiar să se sfătuiască cu cei dragi.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn își fac griji financiare și nu este exclus ca din cauza lipsurilor să fie nevoiți să renunțe la un plan făcut. Atenție la cheltuielile care nu sunt urgente și care pot destabiliza, suplimentar, veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se concentreze mai mult asupra propriei persoane, în special din punctul de vedere al sănătății.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de multă emoție și entuziasm în zona de comunicare și nu este exclus să exagereze în impunerea ideilor. Nativii pot reuși, însă, să obțină beneficii dacă vor ști să discute cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să acorde mai multă atenție persoanei iubite și familiei.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot fi păcăliți, mințiți, înșelați în comunicare, în declarații. Nativii se pot lăsa pradă vorbelor frumoase, inclusiv declarațiilor de dragoste siropoase (dar, posibil, neadevărate). Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și să evite în continuare deciziile majore, indiferent în ce domeniu de viață se vor luate. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:23

Concert cu peripeții pentru Lady Gaga, care a căzut de pe scenă în Las Vegas. S-a întâmplat la scurt timp după ce artista invitase pe scenă un fan. I-a sărit acestuia în brațe, numai că bărbatul și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:11

Hillary Clinton a acuzat Moscova că se amestecă din nou în alegerile prezidenţiale americane în favoarea lui Donald Trump, sprijinind candidatura unei democrate în alegerile primare în vederea prezidenţialelor, pe care o numeşte „favorită a ruşilor”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:05

Au izbucnit violențe, vineri seara, la Barcelona, între protestatari și forțele de ordine, după ce sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș în Barceelona, la apelul celor care militează pentru separarea de Spania. Pe măsură ce s-a lăsat noaptea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 09:40

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Bozieni-Hâncești.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Octombrie 2019, ora: 09:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:35

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

Un accident auto grav a avut loc în această dimineață în comuna Bălțați din judetul Iasi, soldat cu patru victime, scrie Ziarul de Iași.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:30

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

 Federaţia Rusa se pregăteşte pentru o agresiune militară la scară largă împotriva Ucrainei, nu numai de-a lungul liniei de contact (Donbas), ci de-a lungul întregii linii de frontieră ruso-ucrainene, a declarat vineri şeful adjunct al Statului Major al armatei ucrainene,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:16

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:15

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

Pe parcursul ultimelor săptămâni, președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor a avut peste 60 de întâlniri cu alegătorii și membrii de partid din toată țara prin intermediul interacțiunilor live, care i-au asigurat posibilitatea să interacționeze cu ei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Deşi se prezintă drept mare luptătoare cu corupţia şi spune că are misiunea de a curăţa instituţiile statului, premierul Maia Sandu ignoră subiectul intens discutat public despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de colegul ei din blocul ACUM, Andrei Năstase. Astfel, Maia Sandu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Winnow, dezvoltatorul soluţiei Winnow Vision, care ajută bucătarii să reducă la jumătate cantitatea de deşeuri alimentare, anunţă finalizarea unei runde de finanţare din seria B în valoare de 12 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, citat de agenţia de presă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:25

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul blocului ACUM Iurie Reniță a anunțat că nu își va da votul pentru Andrei Năstase, președintele partidului din fracțiunea căruia face parte în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:05

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile surprinse în parcarea unui centru comercial din Râmnicu-Vâlcea. Doi bărbați au fost surprinși în timp ce încarcau mai multe baxuri de bere într-un microbuz școlar. Imaginile transmise de un telespectator către Digi24 fac acum...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:56

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Octavian Ticu, candidatul partidului burdușit de oligarhi a lui Anatol Salaru le spune basarabenilor că este unionist, iar presei rusofone (NewsMaker.md) îi declară că „iubește Rusia și se mândrește cu asta”, scrie pe facebook, liderul USB, Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:42

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul promovează ”mătăniile inteligente”, conectate la dispozitivele mobile prin intermediul unei aplicaţii de rugăciune lansate la începutul anului de Papa Francisc, anunţă Catholic News Agency. Prezentate ca ”smart rosary”, mătăniile inteligente au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:33

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:26

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Deși plasticul îi e prieten umanității de peste jumătate de secol, utilizarea lui excesivă l-a transformat în dușman. Paiele de plastic ajung în ocean, în nasul broaștelor țestoase, pungile de plastic ajung în burțile balenelor, microparticulele de plastic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:22

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Hitesh Kumar Sirohi, un comerciant din districtul Bareilly din Uttar Pradesh, India, săpa un mormânt pentru fiica lui care a murit la naștere când s-a întâmplat ceva ieșit din comun. În momentul în care a lăsat bebelușul în pământ și se...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)