Astăzi 29 Ianuarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 21:06
Abonamente

Horoscop 26 Noiembrie 2019, ora 07:03

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 NOIEMBRIE 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea parte de formarea fenomenului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, eveniment care le va aduce multă energie și bună dispoziție.

Pe data de 26 noiembrie 2019 se va perfecta aspectul de Lună Nouă în zodia Săgetător. Acest moment vine cu o energie bună și cu noi începuturi pentru toate zodiile. Luna Nouă din Săgetător va aduce o nouă etapă în tot ceea ce ține de sistemele noastre de valori, de principii, credințe și filozofii de viață. Va fi vorba de o perioadă în care ne vom schimba modul de raportare la Divinitate, în care vom pune la cale planuri de călătorie, și vom fi stimulați să învățăm lucruri noi, să explorăm și să ne extindem viziunea prin cunoaștere.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor activa sectorul studiilor și al călătoriilor. Nativii vor fi mai dispuși și mai deschiși să învețe lucruri noi, indiferent că este vorba de cursuri, seminarii sau de abordarea unor noi domenii profesoinale. O serie de principii și filozofii de viață pot intra acum pe o nouă direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a planifica, de a pleca într-o călătorie sau de a relua legătura, de a primi vești de la o persoană aflată în străinătate

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Luna Nouă din Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a demara noi acțiuni care să le îmbunătățească veniturile. Nativii pot primi noi oferte de colaborare, pot avea ocazia de a deschide un proces care vizează o moștenire, pot primi o aprobare pentru un credit. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a-și lărgia viziunea, de a-și schimba abordarea într-o chestiune intimă, care ține, posibil, chiar de viața sexuală.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi legate de sectorul parteneriatelor. Nativii pot primi noi oferte de asociere, posibil chiar legate de străinătate, iar în cuplu pot trece la o nouă etapă. Dacă este vorba de o relație stabilă și de lungă durată, nu este exclus să apară o cerere în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia celor singuri să întâlnească o persoană care să le incite simțurile și să le trezească interesul de a o cunoaște mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Este momentul să se schimbe ceva legat de locul de muncă. Cei născuți în zodia Rac ar putea primi o nouă ofertă de job sau noi sarcini și responsabilități pe care să înceapă să le integreze în program în vederea unei avansări. O nouă etapă legată de sănătate se poate deschide acum, iar cei care s-au confruntat cu afecțiuni au ocazia să descopere remediul necesar vindecării. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține puternic pe cei care-și doresc să se angajeze. Succes la interviuri și discursuri publice.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu activează la această Lună Nouă din Săgetător sectorul iubirii. În plan sentimental, nativii fie vor simți nevoia de a se detașa de o persoană, nevoia de a fi mai independenți și liberi într-o relație, fie vor cunoaște pe cineva care să le trezească interesul, dacă sunt singuri. Moment bun pentru a schimba regulile în creșterea și educația copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot exagera cu distracțiile. De preferat ar fi ca nativii să înceapă un nou stil de viață, un nou program sportiv, de antrenamente.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Odată cu Luna Nouă din Săgetător, cei născuți în zodia Fecioară vor avea toate șansele să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, mai ales cu părinții. Cel mai probabil, nativii vor reuși prin dialog să schimbe niște principii și mentalități și astfel să deschidă o nouă etapă în relaționarea cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a rezolva o situație care vizează locuința, un bun de patrimoniu. Posibile schimbări de domiciliu, mutări (inclusiv în străinătate).


Loading..


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea șansa de a-și îmbunătăți dialogul și modul în care comunică și interacționează cu cei din jur. Nativii pot face scurte deplasări care să le aducă ocazia de a cunoaște noi persoane, de a învăța lucruri noi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține împăcarea cu o rudă, cu un vecin, cu o persoană apropiată cu care au fost în conflict. Moment bun pentru a susține discursuri publice și interviuri, examene orale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au șansa, odată cu această Lună Nouă, să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii pot primi noi propuneri de colaborare, posibil chiar propuneri legate de locul de muncă care să le aducă bonusuri, comisioane suplimentare. Nu este exclus să fie vorba de o mărire de salariu sau o primă de sărbători. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce un dialog legat de un proiect sau de un job extra.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o nouă etapă în viața lor. Luna Nouă se formează pe casa personalității și le poate aduce o nouă viziune legată de principiile de viață, de judecăți și convingeri, dar și de modul în care relaționează cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce unor dintre nativi o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Capricorn această Lună Nouă se va petrece pe casa subconștientului și a trecutului și poate aduce ocazia de a lăsa în spate o poveste de iubire, o frică, o teamă, o obsesie, un gând care-i macină. Nativii vor traversa o perioadă de introspecție, de meditație, iar multe dintre aceste stări sunt, cel mai probabil, datorate partenerului de viață alături de care nu se mai simt confortabil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce stări fluctuante, de la agonie la extaz.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această Lună Nouă în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii au ocazia acum să cunoască noi persoane, să lege noi relații de prietenie și să demareze proiecte alături de cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și facă un plan legat de o călătorie, poate legat de vacanța de sărbători.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Luna Nouă din Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia ed a demara un nou capitol profesional. Nativii care au depus eforturi pentru a avansa, acum pot primi o funcție. De asemenea, va fi un moment oportun să-și consolideze statutul la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poatea duce ocazia de a purta un dialog legat de schimbarea locului de muncă sau a direcției în carieră.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 29 Ianuarie 2020, ora: 18:59

FOTO / DOCUMENTE DIN ARHIVĂ - Cum eroul Lomakin de la Răscăieți a murit de trei ori (PAGINA DE ISTORIE cu Gheorghe Mărzencu)

FOTO / DOCUMENTE DIN ARHIVĂ - Cum eroul Lomakin de la Răscăieți a murit de trei ori (PAGINA DE ISTORIE cu Gheorghe Mărzencu)

Acum cinci decenii, regimul sovietic de ocupație a înălțat un memorial, lângă satul Răscăieți, raionul Ștefan-Vodă, consacrat unui grup de eroi ai URSS, care cică și-au săvărșit fapta eroică, prin acele locuri. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 29 Ianuarie 2020, ora: 18:48 de Mihaela Culcinschi

Turnul Babel la Primărie: Consilierii municipali stau la cheremul lui Ion Ceban și votează cu ochii închiși

Turnul Babel la Primărie: Consilierii municipali stau la cheremul lui Ion Ceban și votează cu ochii închiși

Marea majoritate a consilierilor municipali nu știu că și-au dat votul pentru a lipsi victimele represiunilor politice de dreptul la călătorii gratuite în transportul public.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 17:57

România reiterează necesitatea de coordonare a acțiunilor în relația cu R. Moldova, în context european

România reiterează necesitatea de coordonare a acțiunilor în relația cu R. Moldova, în context european

După ce s-a înțeles cu ambasadorul american la București, Adrian Zuckerman, să-și coordoneze acțiunile privind relația cu R. Moldova, ministrul român de externe, Bogdan Aurescu, a făcut același apel, de data aceasta în context european, anunță Ministerului Afacerilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 17:08

„NIMIC NOU” // Vlad Filat rămâne în libertate

„NIMIC NOU” // Vlad Filat rămâne în libertate

Curtea de Apel a respins recursul împotriva eliberării fostului prim-ministru

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 09:38

O companie imobiliară și-a trimis clienții în Laponia, imagini din călătorie​

O companie imobiliară și-a trimis clienții în Laponia, imagini din călătorie​

Când erai copil, toate poveștile îți spuneau că Moș Crăciun tăiește în Laponia. Nu-i așa că îți părea o destinație imposibilă și încercai să ajungi acolo măcar în vis?​

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Ianuarie 2020, ora: 09:32

Curtea de Apel Chișinău examinează astăzi recursul împotriva eliberării ex-premierului Vlad Filat

Curtea de Apel Chișinău examinează astăzi recursul împotriva eliberării ex-premierului Vlad Filat

Recursul depus de către noua administrație a Penitenciarului nr. 13 împotriva eliberării condiționate a fostului premier Vlad Filat urmează să fie examinat azi, 29 ianuarie, la Curtea de Apel Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 09:25

Apple a dat din nou lovitura pe plan mondial! Venituri uriaşe în 2019

Apple a dat din nou lovitura pe plan mondial! Venituri uriaşe în 2019

Apple a transmis recent valoarea veniturilor companiei în 2019. Suma este cu adevărat una consistentă, trecând de pragul de 90 de miliarde de dolari. Mai mult de atât, numărul dispozitivelor active a trecut de 1.5 miliarde.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 29 Ianuarie 2020, ora: 09:22

Dieta din 2050, complet diferită de cea de acum: ce vom mânca din cauza exploziei populației

Dieta din 2050, complet diferită de cea de acum: ce vom mânca din cauza exploziei populației

 În cazul în care nu ești vegetarian sau vegan, iar dieta ta include proteine de origine animală, până în 2050, regimul tău se va schimba semnificativ.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 09:21

Lipsa zăpezii, bariera agriculturii în 2020: Luna februarie este critică pentru cereale

Lipsa zăpezii, bariera agriculturii în 2020: Luna februarie este critică pentru cereale

Lipsa zăpezii din iarnă şi temperaturile ridicate pentru acest anotimp au avut un impact negativ asupra culturilor de cereale şi oleaginoase însămânţate în toamna anului 2019, astfel că în unele zone ale ţării grâul tinde să se usuce. Rapiţa are, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 09:17

Guvernul Orban vrea ca alegerile anticipate şi localele să aibă loc până în 28 iunie, la diferenţă de cel mult o săptămână

Guvernul Orban vrea ca alegerile anticipate şi localele să aibă loc până în 28 iunie, la diferenţă de cel mult o săptămână

Guvernul vrea ca alegerile anticipate și alegerile locale să aibă loc până în 28 iunie, la diferenţă de o zi sau maximum o săptămână, a declarat vicepremierul Raluca Turcan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 09:14

Kremlinul denunţă afirmaţiile ”insultătoare” ale preşedintelui ucrainean la adresa Uniunii Sovietice

Kremlinul denunţă afirmaţiile ”insultătoare” ale preşedintelui ucrainean la adresa Uniunii Sovietice Foto: AFP

Kremlinul a formulat critici virulente marţi la adresa preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski pentru că a afirmat că URSS a avut partea sa de responsabilitate în izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, ‘complotând’ cu naziştii la invadarea Poloniei în...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Ianuarie 2020, ora: 08:30

Vești proaste pentru Liviu Dragnea care se află de câteva luni în închisoare. Acesta va rămâne după gratii pentru foarte mult timp, după ultimele declarații care au apărut în spațiul public. Este vorba despre cazul Belina, în care este implicat fostul lider al PSD.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 29 Ianuarie 2020, ora: 08:24

APCE a pus la îndoială legalitatea delegației moldovenești din cauza neincluderii reprezentanților Partidului ȘOR

APCE a pus la îndoială legalitatea delegației moldovenești din cauza neincluderii reprezentanților Partidului ȘOR

În cadrul sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), care are loc în aceste zile, a fost abordată problema recunoașterii legitimității delegației din partea Republicii Moldova. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 08:13

Bilanţul deceselor provocate de noul coronavirus din China a urcat la 132; Japonia îşi evacuează cetăţenii

Bilanţul deceselor provocate de noul coronavirus din China a urcat la 132; Japonia îşi evacuează cetăţenii

Numărul celor morți din cauza noului coronavirus din China a urcat miercuri abrupt până la 132, fiind consemnate aproape 1.500 de noi cazuri, transmite Reuters. Japonia și-a scos cu avionul cetățenii din Wuhan epicentrul epidemiei, o acțiune similară fiind desfășurată miercuri...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 08:03

Noul investitor de la Aeroportul Internațional Chișinău a solicitat permisiunea de a construi un nou Terminal

Noul investitor de la Aeroportul Internațional Chișinău a solicitat permisiunea de a construi un nou Terminal

Investitorul Aeroportului Internațional Chișinău a solicitat permisiunea de a construi noul Terminal

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 29 Ianuarie 2020, ora: 07:50

Toate partidele din guvernul și parlamentul bulgar, precum și aproape toate ziarele bulgăreşti lucrează pentru interesele Rusiei

Toate partidele din guvernul și parlamentul bulgar, precum și aproape toate ziarele bulgăreşti lucrează pentru interesele Rusiei

Acest lucru este deosebit de vizibil mai ales în implementarea proiectelor energetice, care ori contrazic logica economică (cum ar fi continuarea Turk Stream prin Bulgaria) ori amenință direct securitatea națională (Centrala Nucleara de la Belene), scriu bulgarii de la Dnevnik,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 07:47

România și SUA își vor coordona acțiunile privind situația din R.Moldova

România și SUA își vor coordona acțiunile privind situația din R.Moldova

Ministrul român de externe, Bogdan Aurescu, a discutat astăzi cu ambasadorul american în România, Adrian Zuckerman, despre situația din Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 29 Ianuarie 2020, ora: 07:43

Când se va juca semifinala dintre Simona Halep și Garbine Muguruza

Când se va juca semifinala dintre Simona Halep și Garbine Muguruza

Organizatorii de la Australian Open au anunțat programul de joi, zi în care vor avea loc semifinalele de pe tabloul de simplu feminin.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 29 Ianuarie 2020, ora: 06:29

(FOTO) Igor Dodon a fost surprins în avion citind o carte despre Winston Churchill

(FOTO) Igor Dodon a fost surprins în avion citind o carte despre Winston Churchill

Președintele țării Igor Dodon a fost din nou surprins călătorind în clasa econom într-o cursă avia, cel mai probabil, spre Strasbourg. Pe durata zborului, unii pasageri l-au surprins pe Igor Dodon citind o carte despre viața și activitatea premierului britanic Winston...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 04:28

Peștele care îţi distruge sănătatea. Şi tu îl consumi, fără să ştii la ce pericole te expui

Peștele care îţi distruge sănătatea. Şi tu îl consumi, fără să ştii la ce pericole te expui

Este unul dintre cei mai toxici peşti, dar, cu toate acestea, şi tu l-ai consumat cel puţin o dată! Deşi se găteşte extrem de uşor, îţi distruge sănătatea şi medicii recomandă evitarea consumului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Ianuarie 2020, ora: 00:10

OPINIE /// De ce nu ar trebui să ne speriem de virusul ucigaș

OPINIE /// De ce nu ar trebui să ne speriem de virusul ucigaș

Că așa scrie presa: ucigaș, ucigaș, ucigaș. Dar dacă ne uităm cu atenție, observăm că nu e chiar așa de ucigaș. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 22:37

BREAKING /// Un cutremur de 7,7 a zguduit Cuba şi Jamaica. Alertă de tsunami

BREAKING /// Un cutremur de 7,7 a zguduit Cuba şi Jamaica. Alertă de tsunami

 Un cutremur puternic, cu o magnitudine de 7,7, a zguduit sudul Cubei şi Jamaica, în nord-vest, marţi, la ora locală 14.00. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 11:20

Iohannis: Şi de data aceasta şi de data viitoare, tot pe domnul Ludovic Orban îl voi propune premier

Iohannis: Şi de data aceasta şi de data viitoare, tot pe domnul Ludovic Orban îl voi propune premier

 Preşedintele Klaus Iohannis îşi reafirmă intenţia de a-l propune premier pe Ludovic Orban în situaţia în care va fi nevoie de constituirea unui nou Executiv. Întrebat dacă are o soluţie de rezervă pentru organizarea alegerilor anticipate, în situaţia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 10:55

Victor Chirilă: Dodon este cel mai slab și cel mai ineficient președinte de la independență încoace. Este indezirabil în marile capitale europene și un obstacol pentru dezvoltarea relațiilor strategice cu România și Ucraina

Victor Chirilă: Dodon este cel mai slab și cel mai ineficient președinte de la independență încoace. Este indezirabil în marile capitale europene și un obstacol pentru dezvoltarea relațiilor strategice cu România și Ucraina

Președintele Igor Dodon este un cronicar meticulos al întrevederilor informale pe care le are cu liderii statelor occidentale și nu numai pe culoarele unor reuniunii internaționale. Aceste întrevederi nu-și au însă, în viața politică de zi cu zi, o continuare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 10:39

INFOGRAFIC / Ce salarii au judecătorii și procurorii din R. Moldova față de cei din România, Rusia, Ucraina sau Germania

INFOGRAFIC / Ce salarii au judecătorii și procurorii din R. Moldova față de cei din România, Rusia, Ucraina sau Germania

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) a elaborat un infografic „Justiția din Republica Moldova: Salariile judecătorilor și procurorilor”, pentru informarea publicului despre sistemul de justiție din Republica Moldova prin prisma informației statistice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 10:16

Iurie Reniță a făcut un APEL către autoritățile române să urgenteze procesul de obținere a cetățeniei române

Iurie Reniță a făcut un APEL către autoritățile române să urgenteze procesul de obținere a cetățeniei române

Deputatul Iurie Reniță a făcut un apel către Guvernul României și Autoritatea Națională pentru Cetățenie să caute urgent soluții pentru cei peste 230 000 de basarabeni care așteaptă de ani de zile redobândirea cetățeniei române.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)