Astăzi 25 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la 24 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 27 Ianuarie 2020, ora 06:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 IANUARIE 2020. LUNA NEAGRĂ INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de ingresul Lunii Negre, Lilith, întocmai în semnul lor.

Luna Neagră, denumită în astrologie și Lilith, fără a se confunda cu asteroidul cu același nume, este un punct virtual, un element astrologic karmic responsabil cu latura noastră secretă, ascunsă, și vorbește despre lecțiile pe care trebuie să ni le asumăm în această viață. Lilith este ispita din viața noastră căreia cu greu putem să i ne opunem.

Loading...


Luna Neagră este un bagaj karmic cu care venim din altă viață și pe care suntem forțați să-l acceptăm și integrăm în viața noastră. Sectorul de viață unde se află Luna Neagră în astrograma natală desemnează slăbiciunile noastre, blocajele, frustrările, suferința, neacceptarea. Lilith este responsabilă, printre altele, cu magia neagră, vrăjitoria, sexualitatea extremă, erotismul extrem, pervesiunea, sacrificiul, obsesia, ispita, tentația, dependența, viciul, provocarea.

Luna Neagră tranzitează un semn zodiacal în aproximativ 9 luni, iar astăzi își începe tranzitul prin zodia Berbec, tranzit care se va încheia pe data de 21 octombrie 2020, când va păși în zodia Taur. Acest aspect astrologic este asemuit karmei de agresivitate, astfel încât va trebui, la modul general, să încercăm să ne dozăm această latură pentru că putem exagera și putem ajunge la gesturi de o reală cruzime care să ne afecteze atât pe noi, cât și pe cei din jur. De asemenea, pentru că vorbim de zodia Berbec, guvernată de Marte, va trebui să fim exagerat de prudenți în acțiuni și, mai ales, în modul de a ne manifesta dorințele și pasiunile. Putem fi mai impulsivi ca de obicei, dar și mai predispuși la nebunii. În dragoste, putem fi excesiv de capricioși, de explozivi și ne putem manifesta sexualitatea cu brutalitate. Luna Neagră nu ține de acțiunile noastre conștiente și de aceea este foarte greu de…manipulat energia sa, însă nu imposibil. Trebuie să ne folosim de acest tranzit pentru a ne vindeca din punct de vedere karmic.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit întocmai în semnul lor, cu puternice influențe asupra persoanlității lor. Posibil ca pe tot parcursul acestui tranzit, Luna Neagră să le inducă nativilor stări de stres, agitație, irascibilitate, îngrijorare, stări care, aparant, nu au o cauză anume. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie foarte atenți la acțiunile lor și să se gândească de două ori înainte de a da curs unei situații. Atenție, inclusiv, la problemele de natură psihică. Acest sfat este valabil pe întreaga perioadă de 9 luni în care Lilith va sta în semnul lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul subconștientului și al trecutului. Lilith le poate aduce o tendință majoră de izolare și nativii pot începe să mediteze profund la trecutul lor, la neîmplinirile emoționale și nu este exclus să se confrunte cu diferite slăbiciuni de ordin fizic și psihic. Problemele de sănătate care vor apărea în această perioadă sunt de ordin karmic și trebuie asimilate și integrate cu multă conștiinciozitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce experiențe din trecut care să li se repete pentru a le vindeca karmic și pentru a le dizolva. Acest aspect este valabil pe întreaga perioadă de 9 luni în care Luna Neagră va tranzita zodia Berbec.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul prietenilor, iar din această postură va scoate la suprafață multe neplăceri, dezamăgiri, nemulțumiri, indignări legate de persoane din anturaj. Pe de altă parte, Lilith poate contribui la blocarea unui proiect, unui plan de viitor al nativilor sau poate favoriza o obsesie (sentimentală) legată de un prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că în această perioadă de 9 luni se pot încheia multe prietenii care nu au avut moralitate sau care au fost pe interes.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor fi impactați de Luna Neagră în sectorul carierei. Din această privință, mulți nativi vor simți că muncesc în zadar, că nu au șanse să-și atingă aspirațiile profesionale, că nu se pot valorifica. Lilith îi poate pune față în față cu rivalii și poate aduce multe oferte înșelătoare și ispite profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate scoate la suprafață un adevăr ascuns. În toată această perioadă de 9 luni, nativii trebuie să fie atenți la imaginea profesională și la modul în care-și manifestă autoritatea.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Luna Neagră din Berbec le poate răsturna celor născuți în zodia Leu o serie de principii de viață, de filozofii cu care nativii credeau că rezonează și se bazau pe ele. Posibil ca proiectele de expansiune ale nativilor să ajungă într-un punct dezamăgitor, iar dorința de progres să fie pusă la îndoială chiar și în urma unor cursuri de dezvoltare profesională, de dezvoltare a abilităților. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu-și piardă încrederea în forțele proprii și să încercă să se apropie mai mult de spiritualitate. În aceste 9 luni sunt posibile întâlniri karmice cu persoane de altă cultură, religie, naționalitate sau cu persoane cunoscute în călătorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să fie atenți la modul în care simt să-și câștige banii pentru că Luna Neagră îi poate tenta în fel și chip la acțiuni imorale. Nativii trebuie să evite asocierile periculoase, jocurile de noroc și modalitățile ilicite de a câștiga bani. Nu este exclus ca o moștenire să le vină acum, o datorie karmică, de altfel. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie foarte atenți cu cine ajung în așternut în aceste 9 luni pentru că pot avea lecții de plătit care să vină cu profunde transformări interioare. Posibile nebunii, obsesii pentru un partener sexual, pentru o relație extraconjugală.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Sectorul relațiilor parteneriale și al căsătoriei va fi amprentat de Luna Neagră, iar cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca în acest răstimp de 9 luni să afle că au fost trădați de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri. Posibil ca nativii să îndure dezamăgiri sentimentale, să rupă o căsătorie sau, din contră, să se căsătorească din interes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește ca în această perioadă să fie foarte atenți la asocierile și colaborările profesionale, deoarece pot fi înșelătoare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Lilith în sectorul muncii și sănătății, iar din această ipostază poate aduce la suprafață o serie de nereguli, de ilegalități. Nativii sunt sfătuiți să-și desfășoare activitatea profesională cu mult simț de răspundere și să fie atenți la colegii care le pot pune bețe în roate, care le poartă ranchiună și dușmănie. Tot acest stres profesional, care poate veni cu multe ispite, îi poate obosi și suprasolicita și nativii se pot confrunta cu probleme de sănătate, unele chiar de natură karmică. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite pe cât posibil conflictele la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Luna Neagră va amprenta sectorul sentimental, iar cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de întâlniri karmice, de întoarcerea în prezent a unor persoane din trecut cu care au de rezolvat situații, de la care au de învățat lecții. Nativii trebuie să se gândească la trecutul amoros și să nu mai repete greșelile pe care le-au făcut anterior. În toate aceste 9 luni, tentația de a intra în aventuri și relații extraconjugale este foarte mare, dar va veni și cu durere. Pe de altă parte, este momentul să-și reevalueze și recentreze atenția asupra copiilor, dacă sunt părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că în perioada următoare pot avea parte de obstacole legate de activitățile creative și artistice și îi sfătuiește să fie atenți la activitățile sportive pentru că se pot accidenta.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de un moment karmic de amploare având în vedere că și Nodul Sud karmic, dar și Saturn și Pluton, planete karmice, se află în semnul lor. Acești nativi vor avea ocazia să vindece o karmă de familie dar pentru asta trebuie să se întoarcă la rădăcini și să-și analizeze evoluția. Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei pot fi puse la încercare și se poate ca unii nativi să plece din casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce niște obstacole care vizează locuința sau un bun de patrimoniu, iar acest aspect se va răsfrânge pe toată perioada de 9 luni a tranzitului lui Lilith prin Berbec.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător sunt afectați de Luna Neagră în sectorul comunicării și al studiilor. Nativii trebuie să aibă mare grijă la modul în care interacționează cu cei din jur pentru că pot avea exprimări greșite, conflictuale care să distrugă o relație, indiferent că este de prietenie, de iubire sau profesională. De asemenea, nu va fi deloc un context favorabil pentru cei care studiază, învață, dau examene, teste, interviuri sau susțin dialoguri în public. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie prudenți în deplasări în tot acest răstimp.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Lunii Negre în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot întâmpina probleme legate de salarizare, legate de modul în care sunt plătiți pentru munca depusă, probleme legate de modul în care-și administrează finanțele. Atenție la excese și la cheltuieli care nu sunt necesare dar pot dezechilibra bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere ca în aceste 9 luni să evite câștigurile rapide și din surse ilicite și să se ferească de acele promisiuni mărețe de a face bani pentru că se vor dovedi înșelătoare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:19

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

Cel mai antinațional, cel mai fariseic, cel mai corupt, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova elogiază (pentru a câtă oară!) toate sărbătorile sovietice și rusești, dar mai ales pe cele militare. Acest individ,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:06

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop dragoste. Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 24 februarie – 1 martie 2020. Aceasta saptamana contine celebra zi de 29 februarie cu care ne intalnim doar o data la 4 ani si este sambata, fiind urmata si de martisor si de debutul calendaristic al primaverii, deci ne asteapta un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:13

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din cetăţeni consideră că ideea înfiinţării Blocului electoral Unirea ar fi o idee bună. De cealaltă parte, circa 33% consideră că ideea este una proastă. Este rezultatul unui sondaj realizat de Compania sociologică IMAS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:07

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”?

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”? Foto: Usatîi și UE

Locuitorii municipiului Bălți vor beneficia de transport public mai bun și mai prietenos mediului grație achiziției planificate a aproximativ zece troleibuze noi, finanțate de BERD și Fondul „Parteneriatul pentru Eficiență Energetică și Mediu din Europa de Est” (E5P)....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:26

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

 Sâmbătă, 14 martie, ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesoară și expertă de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume - POLIMODA (Florența), președintele căruia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:00

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35%

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35% Foto: foto simbol

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, actualul președinte Igor Dodon ar lua 35% din voturi, iar liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu ar acumula 25 la sută, arată datele unui sondaj realizat de IMAS la comanda companiei „Public Media”. Cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 16:39

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

● Nistrul este foarte poluat și prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor; conține droguri, pesticide, preparate farmaceutice și substanțe chimice.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Februarie 2020, ora: 15:31

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:27

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

Un cerb nobil inclus în Cartea Roșie a Republicii Moldova ar fi fost vânat aseară de braconieri în localitatea Lozova din raionul Strășeni. Potrivit unor informații, care urmează a fi verificate, responsabili din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni ar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:24

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

 Ofițerul de presă de la IP Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat că la 23.02.2020, ora 16:22 poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, de un locuitor al s. Dolna r. Strășeni în vârstă de 43 ani, care a comunicat că soția sa, s-a tăiat la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:23

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

„Se contată gradul de alertă Cod galben la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția cu COVID -19 existând riscul posibil de declanșare a urgenței de sănătate”, se arată în proiectul de hotărâre al Comisiei pentru sănătate publică, întrunită astăzi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:13

opinie Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Fine Gael avea toate datele pentru a câştiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul său, Leo Varadkar, a devenit cel mai tânăr prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani în urmă. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:48

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Mai mulți oficiali moldoveni, inclusiv președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și unii miniștri din Guvernul Chicu, au participat ieri, 23 februarie, la „primirea solemnă” organizată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău cu ocazia zilei armatei sovietice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:42

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

Bursa de la Bucureşti a deschis luni dimineaţă în scădere cu 3%, pe fondul informaţiilor legate de extinderea coronavirus, acţiunile Banca Transilvania marcând un minus de 3,12%, cele ale BRD cu -2,9%, Purcari Wineries -5,9% şi Romgaz -3,8%.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:36

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

Întrebați, care este cea mai bună soluție pentru Republica Moldova, doar 35% din respondenți ar fi spus că ar fi Colaborarea/coaliţia PSRM cu PDM. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:33

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Liderul grupului „Pro Moldova” Andrian Candu spune că sunt foarte mulți democrați nemulțumiți de situația din partid și „sunt pe punctul de a se determina cu ieșirea lor din PDM” și sunt așteptați în echipa „Pro Moldova”, care se va transforma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:01

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Oligarhul din regiunea separatistă transnistreană, Viktor Gușan, unul dintre conducătorii holdingului Sheriff, are afaceri și un imperiu imobiliar în Ucraina, se arată într-o investigație a Europei Libere. Afaceristul separatist este considerat beneficiarul numărul unu urmare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:55

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are pregătit un spaţiu special, amenajat în cadrul Secţiei Clinice Boli Infecţioase, pentru izolarea pacienţilor suspecţi de coronavirus, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Decebal Todăriţă....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:50

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

Autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist, care trebuia să aibă loc în Beijing, de teama coronavirusului. Anunțul a fost făcut astăzi, în contextul în care numărul morților a se apropie de 2.600 doar în China.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)