Astăzi 20 Iunie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 16:20
Abonamente

Horoscop 27 Mai 2019, ora 07:06

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 MAI 2019. TAURII SE BUCURĂ DE LIBERTATE

Marime Font

Horoscopul zilei de 27 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur care sunt singuri se bucură din plin de momente de libertate și independență.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să evite situațiile stresante de la locul de muncă și să nu se avânte în discuții contradictprii cu colegii, dar mai ales cu superiorii. Nativii au tendința brutală de a demonstra că ei sunt cei mai buni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot ieși în față, se pot promova și prin alte mijloace, mai blânde, mai înțelepte și mai favorabile imaginii lor profesionale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur se simt bine din punct de vedere fizic și psihic, dar mai ales emoțional. Nativii care sunt într-o relație au tendința de a-și surprinde partenerul cu gesturi romantice, iar cei singuri se vor bucura de libertatea și independența lor la maxim. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot face, din prea mult entuziasm, gesturi necugetate care să sperie persoana de alături.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflicte cu cei dragi, mai laes cu părinții. Nativii au tendința de a duce dialogurile la extrem și par a se grăni cu tensiunile provocate în jurul lor. Nici relația cu persoana iubită nu este mai bine aspectată. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să caute echilibrul interior în activități relaxante, sportive.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de vești bune sau, posibil, viziunea nativilor să fie una optimistă, îmbucurătoare și foarte entuziastă. Își pot face planuri ușor ireale, însă cei din jur, poate de dragul lor, le vor susține fanteziile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că visele prea înalte pot să nu devină realitate și se pot demoraliza.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu pot deveni suspicioși în ceea ce privește relația cu persoana iubită sau poate cu partenerii ed afecri, cu prietenii și colegii de muncă. Nativii cu grei se vor lăsa convinși și pot căuta certitudini iscând chiar și conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și canalizeze atenția și energia către activitățile profesionale, financiare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi prea cheltuitori. Nativii pot investi sume mari de bani în obiecte care se dovedesc a nu le trebui sau exagerează pe un moft, o distracție, un cadou. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a petrece momente frumoase alături de persoana iubită sau de prieteni.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de ambiții mari și energie pentru a și le îndeplini. Nativii se pun în mișcare, își pun aspirațiile în față și luptă pentru îndeplinirea scopurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să rămână echilibrați și mai ales devotați unei cauze nobile. Să nu uite de spiritul justițiar caracteristic lor, chiar dacă obiectivele pot fi mai delicate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de reorganizarea unor sarcini casnice și de rezolvarea unor chestiuni administrative. Moment bun pentru soluționarea unor acte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce șansa de a se pune de acord cu membrii familiei privind un bun de patrimoniu, o moștenire, o sumă de bani.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi luați prin surprindere de o decizie profesională sau care are legătură cu niște cursuri efectuate la distanță. Nativii pot fi trimiși într-o delegație, misiune care nu le face mare plăcere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și respecte responsabilitățile pe care le au și să circule cu grijă, să călătorească cu atenție.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu au chef de muncă, mai ales dacă trebuie să se implice în proiecte noi. Nativii se simt epuizați, obosiți și în unele cazuri chiar sătui de cerințele profesionale, mai ales dacă nu sunt mulțumiți de serviciul avut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai responsabili, sau, cel puțin, să nu ia decizii importante.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-i face reproșuri persoanei iubite. Nativii își pot aminti de situații din trecut sau se pot enerva într-un context care nu are legătură cu cel drag, însă își pot vărsa nervii pe acesta. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să petreacă mai mult timp în natură, să facă sport, să asculte muzică liniștitoare și să nu ia decizii.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești își dedică prima parte a zilei rezolvării problemelor profesionale și chiar încearcă să recupereze o sumă de bani, să facă un comision, să obțină un avantaj material. Către seara crește interesul pentru zona sentimentală, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o întâlnire romantică și momente pasionale în cuplu.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 16:20

Putin a început să vorbească despre CONCESII în fața Occidentului

Putin a început să vorbească despre CONCESII în fața Occidentului

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că nu vor exista schimbări fundamentale în atitudinea Occidentului faţă de Rusia, chiar dacă Moscova ar face concesii şi ar fi de acord să îndeplinească toate cerinţele oponenţilor ei, potrivit TASS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 16:06

Sergiu Sîrbu: Mulţi profitori s-au alipit de PD atunci când era la guvernare şi se vor dezlipi acum și probabil se vor alipi la noua guvernare

Sergiu Sîrbu: Mulţi profitori s-au alipit de PD atunci când era la guvernare şi se vor dezlipi acum și probabil se vor alipi la noua guvernare

Deputatul Partidului Democrat Sergiu Sîrbu dă de înţeles că formaţiunea este conştientă că foarte mulţi demnitatari, care anterior s-au alipit PD-ului, care se afla la guvernare, acum se vor dezlipi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 15:32

Începe marea târguială din UE: Un summit unde posturile cheie sunt scoase la mezat

Începe marea târguială din UE: Un summit unde posturile cheie sunt scoase la mezat

Întrebase odată fostul secretar de stat american (și controversat premiu Nobel pentru pace) Henry Kissinger: “Pe cine sun când vreau să vorbesc cu Europa?” Chiar dacă anecdota e probabil apocrifă, de la tratatul de la Lisabona (2007) încoace, lucrurile sunt mult...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 15:22

Președintele Curții Constituționale și-a dat DEMISIA

Președintele Curții Constituționale și-a dat DEMISIA

Președintele Curții Constituționale a R. Moldova, Mihai Poalelungi, și-a dat demisia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:50

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că România ar fi pierdut total în lupta pentru R. Moldova, pavând astfel drumul Moscovei „în inima fraților de peste Prut”. De asemenea, acesta spune că socialiștii lui Igor Dodon ar deține de facto puterea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:11

Analiză: Lumea se pregătește de un CONFLICT MAJOR

Analiză: Lumea se pregătește de un CONFLICT MAJOR

În opinia jurnalistului Cristian Unteanu, lumea se pregăteşte de un conflict major având în vedere semnalele de alarmă care arată că forțele din Orientul Mijlociu au fost puse în stare de pre-război. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:06

Viorel Gârbu: „Rata de bază mai mare - credite mai scumpe, ceea ce înseamnă un cost al facerii mai mare și agenții economici vor avea povara mai mare pentru a-și realiza activitatea

Viorel Gârbu: „Rata de bază mai mare - credite mai scumpe, ceea ce înseamnă un cost al facerii mai mare și agenții economici vor avea povara mai mare pentru a-și realiza activitatea

Decizia de majorare a ratei de bază va duce și la majorarea dobânzii la depozite, dar și la credite, ceea ce va afecta economia, precum și cetățenii, considerămai mulți analiști economici, relatează Radio Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 13:23

Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno Cultural VATRA

Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno Cultural VATRA Din editia print

La prima ediție a ”Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare” vor fi peste 100 de ansambluri etno-folclorice, care vor reprezenta distincțiile culturale ale fiecărei regiuni de la nord până la sud. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:53

Numărul fumătorilor scade datorită noilor produse de tutun. Concluziile Forumului Global de Nicotină

Numărul fumătorilor scade datorită noilor produse de tutun. Concluziile Forumului Global de Nicotină

Prevalența fumatului a scăzut în țările unde fumătorii au trecut la produse de nicotină mai sigure. Avantajele noilor alternative fumatului au fost discutate la Varșovia unde a avut loc Forumul Global de Nicotină la care au participat peste 650 de experți în domeniul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:49

AgroMeteo: SHS a prelungit Codul Galben de averse puternice însoțite de grindină și descărcări electrice

AgroMeteo: SHS a prelungit Codul Galben de averse puternice însoțite de grindină și descărcări electrice

Serviciul Hidrometeorlogic de Stat (SHS) a prelungit până joi, 20 iunie, Codul Galben de instabilitate atmosferică. Conform meteorologilor, în perioada indicată se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-45 litri pe metru pătrat) cu grindină și vijelie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:41

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg / ORA meciului

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg / ORA meciului

Meciul Anglia - România de la EURO 2019 U21, care va avea loc vineri, de la ora 19:30, va fi arbitrat de suedezul Andreas Ekberg.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 20 Iunie 2019, ora: 12:36

Armata rusă BOMBARDEAZĂ în continuare Ucraina

Armata rusă BOMBARDEAZĂ în continuare Ucraina Din editia print

Trupele de ocupație rusească au continuat astăzi, 19 iunie, bombardamentele în regiunile separatiste ucrainene. Sub focul rușilor a nimerit localitatea ATLU Zolotoe-4 din regiunea Lugansk, acolo unde bombardamentul a avut loc la distanța de numai 30 de metri de un bloc locativ. Din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:19

Alertă pentru turiștii care călătoresc în Grecia - Un virus periculos i-ar putea ucide

Alertă pentru turiștii care călătoresc în Grecia - Un virus periculos i-ar putea ucide

Oficialii greci din domeniul Sănătății îi avertizează pe turiștii care plănuiesc să călătorească în Grecia în această vară cu privire la riscurile la care se expun din cauza tânțarilor, purtători ai virusului West Nile, potrivit stirileprotv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:08

VIDEO /// Putin, discurs în fața națiunii, la o zi după ce patru separatiști pro-Rusia au fost puşi sub acuzare pentru doborârea zborului MH17

VIDEO /// Putin, discurs în fața națiunii, la o zi după ce patru separatiști pro-Rusia au fost puşi sub acuzare pentru doborârea zborului MH17

Preşedintele rus Vladimir Putin se va adresa naţiunii într-un discurs televizat în direct joi, la o zi după ce o investigaţie condusă de Olanda a pus sub acuzare patru separatişti pro-Rusia din Ucraina pentru doborârea zborului MH17 în 2014, relatează The Guardian,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:57

Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate / FOTO

Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate / FOTO

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a revenit zilele acestea la Bălți. Înainte de asta, le-a făcut o vizită colegilor de partid din Fălești, și-a revăzut casa părintească și școala unde a învățat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:46

Pentru a-l înlocui pe cumătrul său, Năstase va organzia un concurs la IGP

Pentru a-l înlocui pe cumătrul său, Năstase  va organzia un concurs la IGP

În cadrul ședinței guvernului de astăzi, noul ministru de Interne Andrei Năstase a declarat că intenționează să organizeze un concurs pentru selectarea unui nou șef la Inspectoratul General de Poliție și pentru a-l  înlocui pe cumătrul său Gheorghe Băla.n 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:44

ULTIMA ORĂ /// Persoana care a atacat procurorul din Hânceşti a fost REȚINUTĂ / Riscă dosar penal pentru tentativă de OMOR

ULTIMA ORĂ /// Persoana care a atacat procurorul din Hânceşti a fost REȚINUTĂ / Riscă dosar penal pentru tentativă de OMOR

Bărbatul, care a atacat procurorul din Hânceşti, a fost reţinut acum câteva minute.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:20

Imagini incredibile au fost filmate pe cerul Marii Britanii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:09

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Dodon a mers astăzi dimineață la Otaci și le-a promis oamenilor afectați de prăbușirea blocului de din Otaci ar trebui să fie compensați din bugetul statului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:07

Promisiunea unei „alianțe temporare” - O MINCIUNĂ PREMEDITATĂ? Hahn către Greceanîi: „Ne dorim să vedem această majoritate parlamentară și coaliție guvernamentală până la SFÂRȘITUL mandatului”

Promisiunea unei „alianțe temporare” - O MINCIUNĂ PREMEDITATĂ? Hahn către Greceanîi: „Ne dorim să vedem această majoritate parlamentară și coaliție guvernamentală până la SFÂRȘITUL mandatului”

Comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, care s-a aflat ieri într-o vizită în R. Moldova, a apreciat maniera pașnică de gestionare a crizei politice de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:05

 Stimată doamnă prim-ministru, mă îndoiesc că la Universitatea Harvard din SUA, unde țin lecții peste 30 de laureați ai Premiului Nobel, ați studiat limba română și istoria poporului nostru. Cum puteți afirma că noul Guvern, pe care cu onoare îl conduceți,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 10:40

VIDEO de COȘMAR /// UPDATE - Clădirea va fi demolată /// O parte dintr-un bloc de NOUĂ etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT sub ochii locuitorilor

VIDEO de COȘMAR /// UPDATE - Clădirea va fi demolată /// O parte dintr-un bloc de NOUĂ etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT sub ochii locuitorilor

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 21.30, şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 10:29

Veste proastă pentru cei care trec des vama cu România /// Guvernul Sandu promite să ÎNCHIDĂ toate magazinele duty free

Veste proastă pentru cei care trec des vama cu România /// Guvernul Sandu promite să ÎNCHIDĂ toate magazinele duty free

Toate benzinăriile, barurile și restaurantele duty free la intrarea în Republica Moldova și regiunea transnistreană vor fin interzise, despre acest lucru a anunțat pe pagina de Facebook, Maia Sandu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 08:43

Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de închisoare pentru SPIONAJ în favoarea Rusiei, a fost ACHITAT astăzi de Curtea de Apel /// VIDEO

Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de închisoare pentru SPIONAJ în favoarea Rusiei, a fost ACHITAT astăzi de Curtea de Apel  /// VIDEO

 Curtea de Apel din Chișinău, a decis la 19 iunie curent, în favoarea fostului deputat din fracțiunea Partidului Democrat, Iurie Bolboceanu, care anterior fusese condamnat pentru spionaj în favoarea Rusiei, scrie „Kommersant“. Potrivit sursei, acesta ar fi fost...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)