Astăzi 22 Ianuarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 13:18
Abonamente

Horoscop 28 Noiembrie 2019, ora 07:02

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 28 NOIEMBRIE 2019. FECIOARELE SE POT ÎMPĂCA CU UN FOST PARTENER

Marime Font

Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară au șanse foarte mari să se împace cu un fost partener de cuplu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de un context foarte favorabil carierei lor și chiar ascensiunii profesionale. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la ceea ce se petrece în jurul lor, la ce propuneri primesc, pentru că poate fi vorba de o nouă direcție, de schimbarea unui statut, iar cei mai avantajați sunt cei care au deja un bagaj profesional îm spate și mai puțin cei care se află la începutul carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a-și întări niște convingeri de viață în urma unui dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Apropierea (dialogul) de o persoană cu statut important, implicarea într-un context profesional nou, le poate aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a se face remarcați și, implicit, de a primi o ofertă care să le îmbunătățească veniturile sau care să le aducă dezvoltare în direcția dorită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține puternic demararea sau consolidarea unui proiect personal.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni reușesc să-și pună ordine în idei, în gânduri, mai ales într-o direcție profesională sau materială. Nativii pot ajunge la un consens cu partenerii de afaceri, colegii, colaboratorii sau chiar partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce momente relaxante și dialoguri plăcute cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot fi ușor tensionați, reticenți și neîncrezători într-o situație care vizează fie viața de cuplu, partenerul de viață, fie partenerii de afaceri. Nativii vor fi determinați să reglementeze o situație, însă nu neapărat vor reuși, cel puțin nu fără compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă mai multă răbdare în luarea deciziilor, dar mai ales să apeleze la diplomație în acțiuni.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu au chef de distracție, de petrecere a timpului într-un mod plăcut, relaxant. Nativii sunt atrași de activități sportive, culturale, artistice. Moment bun în plan reșațional, afectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia celor singuri să cunoască o persoană care să le incite simțurile.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară este o zi favorabilă pentru a rezolva o neînțelegere partenerială, pentru a lămuri un context de cuplu, pentru a se împăca cu persoana iubită. Cei care au încheiat de curând o relație s-ar putea să fie surprinși în mod plăcut de atitudinea fostului partener. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să ia decizia în mod rațional, așa cum le este, de fapt, caracteristic, chiar dacă acum se pot lăsa impresionați de vorbe mărețe.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Preocupările legate de locuință, de bunul mers al lucrurilor în cazul unei renovări, redecorări, reamenajări vor ocupa mare parte a timpului. În unele cazuri, cei născuți în zodia Balanță se ocupă de clarificarea unor situații administrative, legate de facturi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a face niște cumpărături pentru casă, posibil aparatură electronică, care se vor dovedi rentabile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion nu vor fi cei mai buni parteneri de dialog, iar tensiunile pot ajunge până la insulte, critici și reproșuri. Comunicarea le poate afecta relațiile cu cei din jur, dar și imaginea, dacă este vorba de un context profesoinal. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai indulgenți și mai răbdători. Nativii pot fi stresați ed cerințele celor din jur.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Stresul financiar poate fi mare pentru cei născuți în zodia Săgetător care au datorii, rate, credite sau trebuie să facă o investiție urgentă. Câștigurile nu vor fi pe măsura așteptărilor sau pe măsura efortului depus, însă acest aspect pare să-i ambiționeze mai mult pe nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu rateze ofertele de colaborare care li se propun și să nu renunțe acum la o sursă de câștig, chiar dacă le consumă resurse fizice.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn ar putea avea parte de un eveniment neașteptat, cel mai probabil legat de locul de muncă, de profesie, eveniment pe care vor reuși să-l gestioneze impecabil și să obțină aprecieri. Luna este în continuare în semnul lor și îi susține în activități din punct de vedere al energiei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o veste bună, o apreciere, ceva care să-i motiveze pe termen lung.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Este o zi a frământărilor, a gândurilor contradictorii și cel mai probabil starea aceasta o vor resimți din plin cei născuți în zodia Vărsător care au de luat o decizie importantă. Nativii dau dovadă de o teamă interioară, însă horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă toată încrederea în ei pentru că tranzitele le sunt favorabile în acest sens.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt îndemnați să reevalueze o decizie luată vizavi de un plan de viitor sau de o relație de prietenie, însă de această dată nativii ar trebui să fie mai deschiși cooperării și negocierii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că o concluzie trasă (în perioada de retrogradare a lui Mercur) se poate dovedi a fi greșită.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 13:18

În urma autosesizării privitor la materialul apărut în sursele mass-media despre comercializarea resurselor piscicole incluse în Cartea Roşie a R Moldova, în temeiul art.440 alin.(3), Cod contravențional al R Moldova, la 21.01.2020 Inspecția pentru Protecția Mediului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 12:51

Cinci elevi de la Colegiu Tehnologic din Capitală, au fost aduşi noaptea trecută la Institutul Mamei şi a Copilului, după ce s-ar fi intoxicat cu vapori de vopsea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 12:44

 Parlamentul de la Atena a ales-o miercuri pe Ekaterini Sakellaropoulou în funcţia de preşedinte al Greciei, prima femeie care ocupă acest post în istoria ţării, transmite AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 12:30

În dimineața zilei de 22 ianuarie un incendiu a izbucnit într-un bloc locativ cu cinci nivele de pe strada Sarmezegetuza 1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 06:16. Potrivit datelor înregistrate, un apartament cu 2 camere de la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 12:06

Reușiți să prindeți TICKET TO LOVE și să călătoriți cu locomotiva care vă duce spre dragoste! Pe data de 9 februarie, de pe peronul Gării Feroviare pornește locomotiva iubirii YARDSALE care ține drumul spre primăvară! În timp ce trenul așteaptă la peron, împreuna...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 10:37

Igor Dodon și zecile de întâlniri de la Moscova au SCUMPIT GAZUL /// În 2019 am plătit MAI MULT decât 2016 / Cum a evoluat prețul la gaz în ultimii ani

Igor Dodon și zecile de întâlniri de la Moscova au SCUMPIT GAZUL /// În 2019 am plătit MAI MULT decât 2016 / Cum a evoluat prețul la gaz în ultimii ani

Moldoga Gaz a publicat pe site-ul său prețul gazelor naturale procurate pentru perioada 2015 - 2019. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 22 Ianuarie 2020, ora: 10:32

La cererea lui Ion Ceban, șefa Direcției generale educație și-a dat demisia. Împreună cu Rodica Guțu, primarul i-a concediat și pe cei doi șefi adjuncți ai Direcției. Cine vine în locul lor

La cererea lui Ion Ceban, șefa Direcției generale educație și-a dat demisia. Împreună cu Rodica Guțu, primarul i-a concediat și pe cei doi șefi adjuncți ai Direcției. Cine vine în locul lor

Sefa Directiei generale educatie, tineret si sport, Rodica Gutu si-a depus demisia, iar ieri Ion Ceban i-a semnat cererea de plecare din functie, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 22 Ianuarie 2020, ora: 10:29

DIN BANI EUROPENI /// Un sistem informațional de monitorizare a consumului de energie va fi lansat în Chişinău

DIN BANI EUROPENI /// Un sistem informațional de monitorizare a consumului de energie va fi lansat în Chişinău

Un sistem informaţional de monitorizare a consumului de energie în clădirile publice – EMIS - va fi lansat în Chişinău. Sistemul va fi dezvoltat cu suportul PNUD Moldova în cadrul Proiectului „Oraşe verzi durabile pentru Moldova", finanţat de Facilitatea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 10:11

OPINIE /// Procurorul Viorel Morari ar fi persecutat de Președinte (Emerging Europe)

OPINIE /// Procurorul Viorel Morari ar fi persecutat de Președinte (Emerging Europe)

Situația privind arestarea șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, este calificată de unele surse media din Vest drept „răfuială” a președintelui socialist Igor Dodon. Și asta pentru că liderul informal al Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), aflat la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:43

VIDEO/ Pamela Anderson s-a căsătorit a cincea oară

VIDEO/ Pamela Anderson s-a căsătorit a cincea oară

Soțul său este regizorul Jon Peters, cel care a produs filmele ”Superman”, „Flashdance” şi „A Star Is Born”. Pamela Anderson, în vârstă de 52 de ani, și-a unit destinul cu Jon Peters, în vârstă de 74 de ani, în cadrul unei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:39

Președintele Serbiei s-a săturat să primească lecții privind relațiile apropiate cu Rusia și China: „Îi spun mereu lui Putin că obiectivul nostru e aderarea la UE”

Președintele Serbiei s-a săturat să primească lecții privind relațiile apropiate cu Rusia și China: „Îi spun mereu lui Putin că obiectivul nostru e aderarea la UE”

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, spune că este sătul să primească lecții de la liderii europeni privind relațiile strânse pe care le are cu Rusia și China, insistând că Belgradul rămâne fidel dorinței de aderare la Uniunea Europeană, în ciuda...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:33

22 ianuarie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

22 ianuarie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Ion Chicu va prezida astăzi, 22 ianuarie, începând cu ora 15.00, şedinţa Cabinetului de miniştri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:31

GALERIE FOTO// Case scoase la vânzare cu 1 EURO, într-un oraș din Italia

GALERIE FOTO// Case scoase la vânzare cu 1 EURO, într-un oraș din Italia

În orașul italian Bisaccia, 90 de clădiri istorice au fost scoase la vânzare. Prețul fiecăreia dintre acestea este de numai 1 €, scrie CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 09:23

În Moldova, se desfășoară Săptămâna Europeană de prevenire a cancerului de col uterin

În Moldova, se desfășoară Săptămâna Europeană de prevenire a cancerului de col uterin

În perioada 20 – 27 ianuarie 2020, în Republica Moldova se derulează Săptămâna Europeană de prevenire a cancerului de col uterin, eveniment organizat în scopul consolidării eforturilor în vederea reducerii poverii cancerului de col uterin. Cancerul de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:57

Războiul plăcuțelor / Anatol Țăranu: Chișinăul a CEDAT la ordinul stăpânilor de la Moscova

Războiul plăcuțelor / Anatol Țăranu: Chișinăul a CEDAT la ordinul stăpânilor de la Moscova

Stăpânii guvernului de la Chișinău, cât și a administrației separatiste de la Tiraspol se află la Moscova și de aceea nu trebuie să ne mire faptul că autoritățile moldovenești au cedat rușinos în războiul plăcuțelor de înmatriculare, Dodon umilindu-se...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:39

Pisică din Rusia care ar avea puteri vindecătoare, scoasă la vânzare cu 320.000 de dolari

Pisică din Rusia care ar avea puteri vindecătoare, scoasă la vânzare cu 320.000 de dolari

O pisică din Rusia, despre care proprietarul spune că ar avea puteri vindecătoare, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 20 de milioane de ruble, adică 320.000 de dolari. „Pisica mi-a spus într-un vis să o vând și să folosesc banii pentru o cauză...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:31

Președintele israelian, Reuven Rivlin, va efectua o vizită în România, la invitația lui Klaus Iohannis

Președintele israelian, Reuven Rivlin, va efectua o vizită în România, la invitația lui Klaus Iohannis

Președintele israelian, Reuven Rivlin, a acceptat invitația omologului său român, Klaus Iohannis, de a efectua o vizită în România în 2020, potrivit Administrației Prezidențiale.  „Președintele României a evidențiat relațiile excelente cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:16

VEȘTI BUNE pentru trușeneni / Ruta de troleibuz nr.34 care leagă Chișinăul și Trușeni a fost suplinită cu un troleibuz de ultimă generație

VEȘTI BUNE pentru trușeneni / Ruta de troleibuz nr.34 care leagă Chișinăul și Trușeni a fost suplinită cu un troleibuz de ultimă generație

Ruta de troleibuz nr. 34 „Chișinău - Trușeni” a fost suplinită cu un nou troleibuz de ultimă generație care deja circulă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:16

Cum funcționează celula care ucide toate tipurile de cancer și de ce este diferită de tot ce s-a descoperit până acum

Cum funcționează celula care ucide toate tipurile de cancer și de ce este diferită de tot ce s-a descoperit până acum

O celulă descoperită de cercetătorii de la Universitatea Cardiff în sistemul nostru imunitar ar putea sta la baza unui tratament universal împotriva cancerului. Chiar dacă va avea succes, tratamentul este greu accesibil și foarte costisitor, avertizează medicul Silvia Coman, ea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:09

Dumitru Diacov: „Cândva am fost alintați. Socialiștii au bani, cei de la ACUM au două televiziuni”

Dumitru Diacov: „Cândva am fost alintați. Socialiștii au bani, cei de la ACUM au două televiziuni”

Partidul Democrat nu mai huzurește ca pe vremuri, în schimb privește în jur cu siguranță. Președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov a declarat în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8 a declarat că deși au fost supuși mai multor presiuni în...

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 22 Ianuarie 2020, ora: 08:08

Urmaşul iPhone SE ar putea fi lansat în martie

Urmaşul iPhone SE ar putea fi lansat în martie

Apple pregăteşte un model de iPhone mai ieftin decât toate cele pe care le are în prezent în portofoliu, acesta urmând să intre pe piaţă la începutul primăverii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:03

ȘOCANT/ O tânără din Chișinău s-ar fi aruncat în gol de la etajul 10

ȘOCANT/ O tânără din Chișinău s-ar fi aruncat în gol de la etajul 10

O tânără de 34 de ani s-ar fi aruncat în gol de la etajul 10 al blocului în care locuia. Totul s-a întâmplat în prima jumătate a zilei de 21 ianuarie, pe strada Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. Informația a fost confirmată pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 08:01

Alexandru Jizdan: Ion Mereuță ar putea fi candidatul PD în Hîncești

Alexandru Jizdan: Ion Mereuță ar putea fi candidatul PD în Hîncești

Potrivit deputatului PD Alexandru Jizdan, candidatul Partidului Democrat la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hîncești ar putea fi Ion Mereuță.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 07:57

VIDEO// Ultimul clopoțel a răsunat pentru copilul de 12 ani, ucis la Orhei

VIDEO// Ultimul clopoțel a răsunat pentru copilul de 12 ani, ucis la Orhei

Doliu la Orhei. Băiatul de 12 ani, ucis cu sânge rece de un alt minor, este petrecut astăzi pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus în fața școlii unde a învățat. Acolo, pentru el a răsunat ultimul clopoțel. Tragedia s-a produs...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Ianuarie 2020, ora: 07:56

Dionis Cenușă comentează lipsa de comunicare dintre componentele blocului ACUM

Dionis Cenușă comentează lipsa de comunicare dintre componentele blocului ACUM

Politologul Dionis Cenușă afirmă că lidera PAS, Maia Sandu, scoate în evidență că nu exista comunicare suficientă cu cei de la Platforma DA, de aceea, pentru circumscripția din Hâncești fiecare forță politică vine cu propriul candidat. Astfel, într-o postare pe o...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)