Astăzi 23 Februarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la 22 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 29 Decembrie 2019, ora 08:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 29 DECEMBRIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, cu impact asupra personalității și asupra modului în care interacționează cu cei din jur. Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și a tranzacțiilor și negocierilor, iar atunci când tranzitează semnul Capricorn, energia sa este mult amplificată. Până pe data de 16 ianuarie 2020, atunci când va păși în semnul Vărsător, Mercur ne va stimula gândirea rațională, chiar dusă la extrem, gândirea de perspectivă, ne va ajuta să ne organizăm mult mai bine gândurile, să fim mai lucizi, mai precauți în ceea ce spunem, mai ales că tendința pe acest tranzit este să ne ascunde gândurile adevărate și să ne reprimăm sentimentele reale.

Cu Mercur în tranzit prin Capricorn vom ști mult mai clar ce ne dorim și ce trebuie să facem pentru a ne atinge obiectivele, ne vom concentra mult mai bine pe scopurile noastre. Urmează o perioadă în care ne vom remarca prin modul convingător în care vom comunica, prin negocieri stricte și rigide, și vom da dovadă de foarte multă forță psihică pentru a face față presiunilor socio-profesionale cu care ne vom confrunta.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul carierei, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Acești nativi sunt printre cei mai norocoși în ceea ce privește sectorul profesional, mai ales dacă vor folosi la adevărata valoare energia mercuriană. Pot face față cu ușurință provocărilor profesionale, pot reuși să negocieze în favoarea lor sau a instituției din care fac parte, însă pot deveni excesiv de autoritari și rigizi în comunicarea cu autoritățile din viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să profite de acest tranzit pentru a-și evalua atent, lucid un obiectiv profesional.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Mercur în Capricorn se va alătura celorlalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter, care se află pe casa cunoașterii și a explorării, a expansiunii prin studiu, și le va insufla celor născuți în zodia Taur o gândire foarte logică și rațională, chiar matură. Nativii vor ști să-și evalueze corect principiile și filozofiile de viață, dar și modul în care se raportează la o călătorie, la un curs, seminar, la un proiect ce vizează străinătatea sau la o relație cu o persoană de altă cultură. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi stimulează să aibă mai multă încredere în forțele proprii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, pe o casă financiară, a banilor deținuți împreună cu alții, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor fi preocupați de bunurile materiale pe care le dețin sau le pot deține, inclusiv moșteniri, credite, bani la comun cu partenerul de viață și vor fi foarte rigizi în modul de administrare a finanțelor comune. Chiar dacă nu se vor concretiza multe în această perioadă, cel puțin nativii vor pune baze logice și raționale pentru viitor în ceea ce privește situația bunurilor materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri foarte serioase pe teme sexuale, cel mai probabil legate de modul în care aceștia percep intimitatea și zona erotică.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac, acest tranzit al lui Mercur prin Capricorn va activa sectorul relațiilor și al căsătoriei, dar și al parteneriatelor de afaceri, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Dacă în relațiile profesionale pot deveni rigizi și stricți, inclusiv în negocieri de contracte, în sectorul relațiilor sentimentale ar trebui să evite să ia decizii majore și radicale. Nativii pot fi frământați de o serie de gânduri în această perioadă și seriozitatea cu care vor analiza situația de cuplu poate fi ușor exagerată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu fie foarte critici cu persoana iubită și să evite conflictele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi foarte avantajați și puternic susținuți de tranzitul lui Mercur întocmai în sectorul muncii și al sănătății, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele, guvernatorul lor, și Jupiter. Dacă pe de o parte pot deveni ipohondri și pot analiza mult prea în amănunt orice simptom sau pot crede că un tratament nu dă roade, în plan profesional vor reuși să-și organizeze foarte bine ideile și să-și urmeze cu strictețe programul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în dialogurile simple, dar și în negocieri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul iubirii și al relațiilor cu copiii, dar și al activităților artistice și distractive, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor întâmpina blocaje în manifestarea sentimentelor și vor deveni rigizi în modul de relaționare cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Pot avea pretenții mult prea mari, dar totodată, extrem de lucizi, pot exagera cu analiza situației în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține puternic în proiectele creative și artistice și planurile pe care le fac acum pot da roade pe viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de acest tranzit al lui Mercur în sectorul familiei și al locuinței, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii pot avea parte de discuții foarte rigide, dar constructive cu membrii familiei și, totodată, pot analiza situația unei locuințe sau unui bun de patrimoniu. Nativii vor negocia drastic în această perioadă, dacă este vorba de o vânzare/cumpărare de casă, bun imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le stimulează nevoia de consultare, de sfătuire cu rudele în privința luării uneo decizii comune.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de acest tranzit al lui Mercur întocmai în sectorul comunicării, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele, Saturn, Pluton, guvernatorul lor, Jupiter și Soarele. Nativii vor deveni extrem de sobri și de rigizi în dialog, se vor plia cu greu pe ideile altora și vor dori cu orice chip să aibă dreptate într-un schimb de opinii. Relația cu frații, vecinii și cunoscuții ocazional poate fi destul de dificilă. Atenție la reticența de care vor da dovadă în negocieri și în ședințe. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă deplasare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ingresul lui Mercur în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter, guvernatorul lor. Nativii vor deveni foarte atenți cu finanțele lor, vor face economii dacă este nevoie și vor administra cu multă rigiditate bugetul în perioada următoare. Săgetătorii se pot luptra acum pentru obținerea unui drept financiar și vor aduce argumente greu de contrazis. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va insufla multă încredere în propriile forțe.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, guvernatorul lor, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor avea parte de o perioadă în care vor fi foarte lucizi șu raționali, pragmatici în gândire, prudenți în calculele pe care le întreprind și, mai ales, foarte rigizi în comunicare, foarte atenți la ceea ce vorbesc. Posibil ca unii Capricorni să-și ascundă ceea ce gândesc cu adevărat și să transmită alte mesaje decțt cele reale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține puternic în planificarea și organizarea proiectelor pe care le au.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Mercur în sectorul ascuns al subconștientului, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Din această poziție, Mercur le va stimula gândirea matură și-i va determina să poarte un dialog cu sinele lor interior, abordându-și din altă perspectivă, mult mai rigidă și rațională, ideile, emoțiile și frământările. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în schimbarea percepțiilor și a mentalităților.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de ingresul lui Mercur în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor deveni foarte sobri și exigenți, severi în relațiile de prietenie și nu vor fi dispuși să facă niciun fel de compromis vizavi de cei din jur. Vor taxa drastic comportamentul celorlalți, dar și ideile care li se par că nu rezonează cu propriile gânduri și valori morale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține puternic în organizarea unor planuri de viitor îndrăznețe.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:51

Piperul este un condiment des utilizat pentru a da gust salatelor si fripturilor, insa – inca din vremuri antice – proprietatile piperului au fost folosite atat in medicina, cat si in gospodarie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:45

Procurorul Teodor Niţă, care instrumentează cazul celor 16 containere cu deşeuri, care în acte figurau ca fiind obiecte de uz casnic second hand, descărcate în Portul Constanţa de pe o navă olandeză venită din Marea Britanie, a declarat vineri că acesta ar fi unul dintre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:36

Autoritățile italiene au anunțat, sâmbătă, că o a doua persoană infectată cu coronavirus a murit. Este al doilea deces înregistrat de Italia în mai puțin de 24 de ore și, de asemenea, este al doilea cetățean european care este răpus de virusul apărut în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:22

Vedetele din „Friends” se reîntâlnesc într-un nou episod realizat pentru HBO Max. Serialul „Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, începând din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 19:43

Simona Halep, campioană la Dubai. O partidă cu mult tenis frumos, dramatism, emoții

Simona Halep, campioană la Dubai. O partidă cu mult tenis frumos, dramatism, emoții

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 16:57

Va denunța Moldova Convenția Europeană a Drepturilor Omului?

Va denunța Moldova Convenția Europeană a Drepturilor Omului?

 Decizia CEDO în cauza Ojog si Alții (nr. 1988/06) a readus in discuție problema recuperării prejudiciilor cauzate de către judecători prin adoptarea hotărârilor ilegale, care mai apoi au generat condamnarea Guvernului la CEDO.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 22 Februarie 2020, ora: 10:18

Postul Paștelui 2020. Când începe și ce tradiție bizantină NU e bine să o neglijezi

Postul Paștelui 2020. Când începe și ce tradiție bizantină NU e bine să o neglijezi

Postul Paștelui 2020. În calendarul bisericesc, în Postul Paștelui se intră în două etape, primul pas fiind făcut chiar mâine, pe 23 februarie, în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți. Lăsată Secului pentru Postul Paștelui 2020 are două etape care conduc treptat către Postul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 09:40

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Ministerul Economiei a emis, vineri, autorizaţia pentru executarea lucrărilor de foraje geotehnice offshore pe segmentul submarin al viitoarei conducte de alimentare din amonte Ana - STG, în apropierea ţărmului, în zona Vadu din judeţul Constanţa, a anunțat instituţia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:50

Bufonul regelui Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

Consilierul Premierului tehnocrat Chicu este cunoscut ca o persoana ciudată ce distribuie postări bizare pe pagina sa de facebook. Anterior Vitalie Drăgancea a dedicat mai multe postări dedicate liderilor opoziției parlamentare. Mai jos vă prezentăm câteva „idei” din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:04

5 alimente care agravează simptomele răcelii

5 alimente care agravează simptomele răcelii

Îți vâjâie capul, îți curge nasul și strănuți în continuu? Sunt semnele clare că suferi de răceală. Dar aceste simptome le au și cei care suferă de infecții virale ale căilor respiratorii superioare (IACRS). Există mai mult de 200 de viruși care pot...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:57

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Un nou caz de suicid a zguduit centrul țării. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit strangulat în propria casă, de către fiul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:49

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Cei trei primari PDM din raionul Dondușeni, care au anunțat, joi, că pleacă din partid, au revenit peste o zi. Anunțul a fost făcut de președintele democraților, Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:32

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

 Numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sâmbătă de comisia naţională de sănătate faţă de aproape 900 vineri, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

Ieri, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că o cărţulie „profund antiromânească şi antiunionistă” , în care se aduc jigniri statului şi cetăţenilor români, este distribuită în Parlament de „angajaţii fracţiunii PSRM”. Din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 03:20

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:50

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 22 Februarie 2020, ora: 00:46

Bulgaria ar putea să amâne până la vară planurile privind aderarea la ERM-2 (mecanismul ratelor de schimb - n. r.), o perioadă obligatorie de doi ani, înainte de adoptarea monedei euro, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)