Astăzi 10 Iulie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 17:29
Abonamente

Horoscop 29 Decembrie 2019, ora 08:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 29 DECEMBRIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, cu impact asupra personalității și asupra modului în care interacționează cu cei din jur. Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și a tranzacțiilor și negocierilor, iar atunci când tranzitează semnul Capricorn, energia sa este mult amplificată. Până pe data de 16 ianuarie 2020, atunci când va păși în semnul Vărsător, Mercur ne va stimula gândirea rațională, chiar dusă la extrem, gândirea de perspectivă, ne va ajuta să ne organizăm mult mai bine gândurile, să fim mai lucizi, mai precauți în ceea ce spunem, mai ales că tendința pe acest tranzit este să ne ascunde gândurile adevărate și să ne reprimăm sentimentele reale.

Cu Mercur în tranzit prin Capricorn vom ști mult mai clar ce ne dorim și ce trebuie să facem pentru a ne atinge obiectivele, ne vom concentra mult mai bine pe scopurile noastre. Urmează o perioadă în care ne vom remarca prin modul convingător în care vom comunica, prin negocieri stricte și rigide, și vom da dovadă de foarte multă forță psihică pentru a face față presiunilor socio-profesionale cu care ne vom confrunta.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul carierei, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Acești nativi sunt printre cei mai norocoși în ceea ce privește sectorul profesional, mai ales dacă vor folosi la adevărata valoare energia mercuriană. Pot face față cu ușurință provocărilor profesionale, pot reuși să negocieze în favoarea lor sau a instituției din care fac parte, însă pot deveni excesiv de autoritari și rigizi în comunicarea cu autoritățile din viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să profite de acest tranzit pentru a-și evalua atent, lucid un obiectiv profesional.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Mercur în Capricorn se va alătura celorlalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter, care se află pe casa cunoașterii și a explorării, a expansiunii prin studiu, și le va insufla celor născuți în zodia Taur o gândire foarte logică și rațională, chiar matură. Nativii vor ști să-și evalueze corect principiile și filozofiile de viață, dar și modul în care se raportează la o călătorie, la un curs, seminar, la un proiect ce vizează străinătatea sau la o relație cu o persoană de altă cultură. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi stimulează să aibă mai multă încredere în forțele proprii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, pe o casă financiară, a banilor deținuți împreună cu alții, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor fi preocupați de bunurile materiale pe care le dețin sau le pot deține, inclusiv moșteniri, credite, bani la comun cu partenerul de viață și vor fi foarte rigizi în modul de administrare a finanțelor comune. Chiar dacă nu se vor concretiza multe în această perioadă, cel puțin nativii vor pune baze logice și raționale pentru viitor în ceea ce privește situația bunurilor materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri foarte serioase pe teme sexuale, cel mai probabil legate de modul în care aceștia percep intimitatea și zona erotică.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac, acest tranzit al lui Mercur prin Capricorn va activa sectorul relațiilor și al căsătoriei, dar și al parteneriatelor de afaceri, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Dacă în relațiile profesionale pot deveni rigizi și stricți, inclusiv în negocieri de contracte, în sectorul relațiilor sentimentale ar trebui să evite să ia decizii majore și radicale. Nativii pot fi frământați de o serie de gânduri în această perioadă și seriozitatea cu care vor analiza situația de cuplu poate fi ușor exagerată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu fie foarte critici cu persoana iubită și să evite conflictele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi foarte avantajați și puternic susținuți de tranzitul lui Mercur întocmai în sectorul muncii și al sănătății, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele, guvernatorul lor, și Jupiter. Dacă pe de o parte pot deveni ipohondri și pot analiza mult prea în amănunt orice simptom sau pot crede că un tratament nu dă roade, în plan profesional vor reuși să-și organizeze foarte bine ideile și să-și urmeze cu strictețe programul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în dialogurile simple, dar și în negocieri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul iubirii și al relațiilor cu copiii, dar și al activităților artistice și distractive, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor întâmpina blocaje în manifestarea sentimentelor și vor deveni rigizi în modul de relaționare cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Pot avea pretenții mult prea mari, dar totodată, extrem de lucizi, pot exagera cu analiza situației în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține puternic în proiectele creative și artistice și planurile pe care le fac acum pot da roade pe viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de acest tranzit al lui Mercur în sectorul familiei și al locuinței, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii pot avea parte de discuții foarte rigide, dar constructive cu membrii familiei și, totodată, pot analiza situația unei locuințe sau unui bun de patrimoniu. Nativii vor negocia drastic în această perioadă, dacă este vorba de o vânzare/cumpărare de casă, bun imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le stimulează nevoia de consultare, de sfătuire cu rudele în privința luării uneo decizii comune.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de acest tranzit al lui Mercur întocmai în sectorul comunicării, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele, Saturn, Pluton, guvernatorul lor, Jupiter și Soarele. Nativii vor deveni extrem de sobri și de rigizi în dialog, se vor plia cu greu pe ideile altora și vor dori cu orice chip să aibă dreptate într-un schimb de opinii. Relația cu frații, vecinii și cunoscuții ocazional poate fi destul de dificilă. Atenție la reticența de care vor da dovadă în negocieri și în ședințe. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă deplasare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ingresul lui Mercur în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter, guvernatorul lor. Nativii vor deveni foarte atenți cu finanțele lor, vor face economii dacă este nevoie și vor administra cu multă rigiditate bugetul în perioada următoare. Săgetătorii se pot luptra acum pentru obținerea unui drept financiar și vor aduce argumente greu de contrazis. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va insufla multă încredere în propriile forțe.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, guvernatorul lor, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor avea parte de o perioadă în care vor fi foarte lucizi șu raționali, pragmatici în gândire, prudenți în calculele pe care le întreprind și, mai ales, foarte rigizi în comunicare, foarte atenți la ceea ce vorbesc. Posibil ca unii Capricorni să-și ascundă ceea ce gândesc cu adevărat și să transmită alte mesaje decțt cele reale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține puternic în planificarea și organizarea proiectelor pe care le au.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Mercur în sectorul ascuns al subconștientului, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Din această poziție, Mercur le va stimula gândirea matură și-i va determina să poarte un dialog cu sinele lor interior, abordându-și din altă perspectivă, mult mai rigidă și rațională, ideile, emoțiile și frământările. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în schimbarea percepțiilor și a mentalităților.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de ingresul lui Mercur în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor deveni foarte sobri și exigenți, severi în relațiile de prietenie și nu vor fi dispuși să facă niciun fel de compromis vizavi de cei din jur. Vor taxa drastic comportamentul celorlalți, dar și ideile care li se par că nu rezonează cu propriile gânduri și valori morale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține puternic în organizarea unor planuri de viitor îndrăznețe.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 9 Iulie 2020, ora: 09:27

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași va deschide extensiuni la Bălți și Chișinău

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași va deschide extensiuni la Bălți și Chișinău

 Tinerii din Republica Moldova care doresc să urmeze programe de studii identice cu cele de la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), sub îndrumarea profesorilor din Iaşi, au posibilitatea de a studia la una dintre cele două Extensiuni ale UAIC de la Bălți...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 7 Iulie 2020, ora: 18:50

Descoperire BOMBĂ: Cercetările ADN demonstrează CLAR că RUȘII nu sunt SLAVI dar au origini TĂTARE și finlandeze

Cercetările ADN demonstrează CLAR că RUȘII nu sunt SLAVI dar au origini TĂTARE și finlandeze Foto: glavpost.com.ua

Cercetătorii ruși au făcut o descoperire senzațională, care va schimba cu siguranță percepția lumii față de etnia și istoria Rusiei. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 7 Iulie 2020, ora: 18:45

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 7 Iulie 2020, ora: 18:45

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 7 Iulie 2020, ora: 18:38

China: Cel puţin 21 de morţi după ce un autobuz a plonjat într-un lac în provincia Guizhou

China: Cel puţin 21 de morţi după ce un autobuz a plonjat într-un lac în provincia Guizhou

 Cel puţin 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 15 au fost rănite marţi în sud-vestul Chinei după ce un autobuz a plonjat într-un lac artificial în provincia Guizhou, au anunţat autorităţile, transmit AFP, dpa şi Xinhua.

( ) Citeşte tot articolul

DIVERSE 7 Iulie 2020, ora: 18:33

STUDIU „Anii câinești” sunt un mit. Ce vârstă au, de fapt, câinii de trei ani

STUDIU „Anii câinești” sunt un mit. Ce vârstă au, de fapt, câinii de trei ani

 Oamenii de ştiinţă au demontat mitul potrivit căruia un an din viaţa unui câine ar fi echivalent cu şapte ani din viaţa unui om şi au constatat totodată că exemplarele tinere sunt "mai în vârstă" decât se credea anterior, relatează „The...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 7 Iulie 2020, ora: 18:12

Coronavirus Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 235 cazuri noi confirmate astăzi

Coronavirus Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 235 cazuri noi confirmate astăzi

 235 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 3 în Transnistria.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 7 Iulie 2020, ora: 12:27

Iranul negociază cu China un acord „care nu are nimic secret”

Iranul negociază cu China un acord „care nu are nimic secret”

Iranul discută cu China un acord de parteneriat strategic pe termen lung și acesta „nu are nimic secret”, a dat asigurări, duminică, ministrul iranian de Externe, într-un discurs ţinut în fața deputaților, la Teheran, relatează Rador citând La Libre Belgique....

( ) Citeşte tot articolul

Externe 7 Iulie 2020, ora: 12:19

America au depăşit 3 MILIOANE de cazuri de COVID-19

America au depăşit 3 MILIOANE de cazuri de COVID-19

 Statele Unite au atins, marţi, pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, potrivit datelor prezentate de worldmeters.info. Cu peste 50.000 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în 24 de ore, SUA a ajuns la 3.040.833 de infectări, fiind de departe ţara cu cele...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 7 Iulie 2020, ora: 12:08

Andrei Năstase, despre decizia CC | ”Cine se aștepta ca textul Constituției să fie din nou interpretat în contextul unor interese politice de moment s-a înșelat”

Andrei Năstase, despre decizia CC | ”Cine se aștepta ca textul Constituției să fie din nou interpretat în contextul unor interese politice de moment s-a înșelat”

În opinia liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, decizia de astăzi a Curții Constituționale era previzibilă și se încadrează cu strictețe în litera și spiritul Constituției Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 7 Iulie 2020, ora: 11:59

Rusia interzice vânătoarea de marmote, după ce China a emis o alertă sanitară pentru ciuma bubonică

Rusia interzice vânătoarea de marmote, după ce China a emis o alertă sanitară pentru ciuma bubonică

 După ce autoritățile chineze au semnalat apariția unui caz de ciumă bubonică, Rusia a anunțat că a creat patrule speciale pentru a opri vânătoarea de marmote în apropierea frontierei sale cu China și Mongolia, scrie The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 7 Iulie 2020, ora: 11:30

Decizia de ultima oră a Curții Constituționale: Alegerile prezidențiale și parlamentare în aceeași zi - INTERZISE

Decizia de ultima oră a Curții Constituționale: Alegerile prezidențiale și parlamentare în aceeași zi - INTERZISE

Organizarea concomitentă a alegerilor prezidențiale și parlamentare este interzisă. Curtea Constituțională a pronunțat, cu puțin timp în urmă, o hotărâre în acest sens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iulie 2020, ora: 14:06

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul deputatul Ștefan Gațcan, sechestrat și impus de către deputații guvernării să renunțe la mandat, a făcut înconjurul lumii. Publicația „The Bruselles Times”, publică un amplu articol la acest subiect, în care accentuează cum în Republica Moldova sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:48

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

 Cazul deputatului Ștefan Gațcan, sechestrat, amenințat și forțat să depună mandatul de deputat creează deja precedente periculoase. Secretarul general al Partidului Democrat, deputatul Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne le-a cerut joi, în plenul Parlamentului și altor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iulie 2020, ora: 14:13

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

 O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 14:09

exclusiv SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

Încă sub ministeriul lui Miliutin s-au luat nişte dispoziţiuni privitoare la poporaţiunile semi-civile, semi-militare ale imperiului, adică la aşa-numiţii cazaci. 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:01

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) avertizează că rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon se pregătește să pună în aplicare o serie de scenarii hibride...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 12:34

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

Remediu pentru infecția provocată de mușcătura de căpușă. Încă din luna mai, vaccinul împotriva encefalitei de căpușă a fost adus la noi în țară. Vorbim de o boală infecțioasă care poate fi transmisă la oameni imediat, după o singură înțepătură. Boala...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 12:30

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile. Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 11:58 de George Mărzencu

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici Din editia print / Foto: Nadejda Isofie

Femeile din Rezistența armată antisovietică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 11:03

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Inițiativa de creare a Partidului Aducem Europa Acasă (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, care a fost lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor R. Moldova. Zi de zi, numărul membrilor crește cu oameni de calitate,...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iulie 2020, ora: 10:53

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână şef al statului până în 2036, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 2 Iulie 2020, ora: 10:51

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Numărul de trucuri pe care oamenii s-au gândit să le folosească în bucătărie de-a lungul anilor este uluitor. Dacă știți doar câteva secrete, nu numai că învăți să gătești ca un maestru, dar, de asemenea, împiedici produsele alimentare să se strice...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)