Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 29 MARTIE 2019. VĂRSĂTORII SE CONFRUNTĂ CU AMINTIRI DIN TRECUTUL SENTIMENTAL

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Berbec ar putea avea tendința de a se impune cu autoritate în fața tuturor și astfel de a-și face antipatii printre colegii de muncă. Nativii nu acceptă criticile altora, ba mai mult răspund acuzelor agresiv și superior. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce șansa de a depăși un obstacol ăn calea afirmării personale sau profesionale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Taur au șansa de a-și rezolva, elucida, lămuri niște gânduri care stau la baza unor principii de viață. Cei care studiază pot prinde din mers învățăturile sau își pot da un interes aparte pentru consolidarea cunoștințelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot deveni agitați, confluctuali, nervoși și nu este exclus să se confrunte cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se implică în proiecte comune, de grup și își dau toată silința în obținerea celor mai bune rezultate pentru echipa lor. Asumarea responsabilităților la va energiza și mai mult cheful de muncă. Unii nativi își pun în evidență calități și aptitudini profesionale care vor surprinde în jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a dezamorsa, de e dizolva niște conflicte cu colegii de muncă și totul pe fondul revenirii în mers direct a planetei Mercur care iese din retrogradare în zodia Pești.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Rac sunt determinați să-și susțină cu orice preț punctul de vedere într-un dialog, însă atitudinea lor nu-i va ajuta neapărat în atingerea obiectivelor propuse. Nativii sunt dispuși să-și asume niște riscuri pe care altă dată le-ar fi evitat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi prea energici în acțiuni, și totul se petrece ca urmare a tranzitului Soarelui care a intrat în zodia Berbec.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Leu dau dovadă de o capacitate remarcabilă de a rezista stresului și de a ieși zâmbitori din orice context conflictual, tensionat sau enervant pentru ei. Vor face față cu bine stărilor de irascibilitate, conducându-și în confuzie partenerii de dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce situații delicate la job, dar și un volum mult prea mare de muncă, epuizant pentru cei care nu știu să se organizeze eficient.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de răbdare și o bună capacitate de înțelegere a celorlalți, de toleranță, aspecte care le pot fi favorabile în contextele profesionale. Nativii sunt disponibili să-și revizuiască atitudinea dacă simt că au greșit sau exagerat într-o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă o altă viziune artistică decât cea cu care au fost învățați, obișnuiți până acum și pot da naștere unor proiecte profesionale remarcabile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de sprijinul părinților, familiei într-o situație ce vizează cariera. Tot din zona profesională se arată succese, împliniri, recunoașterea meritelor și a muncii depuse în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu abordeze cu mândrie sau cu superficialitate o sarcină sosită pe neașteptate de la superiori. Poate fi un prim test pentru o viitoare avansare în funcție.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion refuză să plece într-o deplasare care are legătură locul de muncă sau se vor simt stingheriți de un context în care se vor afla pe drum. Nativii nu se simt în largul lor și evită discuțiile inutile care nu aduc nimic nou în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce stări de oboseală și, implicit, irascibilitate. Se pot simți sufocați de un context profesional pe care trebuie să-l urmeze fără ca ei să-și dorească.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt atrași de activități sportive, competiții și vor căuta să participe la fel și fel de evenimente care să le aducă distacție, plăcere, relaxare. Unii nativi se vor înscrie la cursuri de înot, iar alții își vor face abonament la sală. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce niște griji legate de compania la care lucrează, posibil legate chiar de propriul loc de muncă, aspect favorizat de tranzitul lui Uranus care a intrat în zodia Taur și care poate aduce răsturnări de situație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o etapă mai puțin favorabilă spiritului. Nativii vor fi forțați de un context, obligați de o situație să se supună unor reguli cu care nu rezonează. Poate fi vorba de obligații de familie, obligații profesionale, sociale sau chiar parteneriale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie calmi și diplomați în dialoguri.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta cu revenirea unor amintiri destul de dureroase, revenirea unor secvențe de viață care i-au amprentat puternic pe nativi la momentul respectiv. Unii mai curajoși pot lua frâiele în mână și pot căuta persoane din trecut cu care au trăit intens o poveste de dragoste, o aventură. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate favoriza filtrarea emoțiilor negative față de cele pozitive și poate fi un prim pas într-un proces de evoluție spirituală început de curând sau pe care își doresc să-l înceapă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 martie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de trăiri interioare puternice în sensul bun al exprimării. Nativii pot primi vești deosebite, pot avea parte de revelații, momente în care intuiția va vorbi în locul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă inspirație și protecție divină în toate acțiunile, în toate activitățile pe care își propun să le facă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *