Astăzi 21 Ianuarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 18:50
Abonamente

Actualitate 31 Martie 2019, ora 08:59

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 MARTIE 2019. MARTE INTRĂ ÎN ZODIA GEMENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 31 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni se vor bucura de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, a determinării, dar și a conflictelor, întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul lui Marte prin zodia Gemeni se va încheia în data de 16 mai 2019 și va influența toate zodiile. La modul general, tuturor nativilor le va aduce o capacitate de comunicare mai înțeleaptă, mai rațională și mai diplomată pusă foarte bine în evidență în cazul contextelor conflictuale.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi favorizați de Marte, întocmai planeta lor guvernatoare, în sectorul comunicării. Nativii vor da dovadă de o capacitate excepțională de a dialoga, de a-și transmite ideile, de a-și susține părerile și se vor face înțeleși mai ușor. Vor deveni mai diplomați în exprimare, dar și mai convingători. Perioadă favorabilă susținerii examenelor orale și interviurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă deplasare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi mult mai determinați să-și îmbunătățească veniturile și vor iniția discuții pe această temă, fie la locul de muncă vizavi de salariu, solicitând o mărire, fie în planul colaborărilor, capitol la care vor dori o revizuire a remunerației. Mulți nativi vor căuta noi asocieri, noi parteneriate în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot deveni mai cheltuitori decât de obicei.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi mult mai motivați și mai determinați să-și atingă scopurile propuse, se vor lupta să-și îndeplinească visele și vor deveni mult mai convingători în negocieri. Dialogul va fi unul diplomat, iscusit, corect, rațional, nativii exprimându-se cum știu eu mai bine, mai elegant și mai înțelept. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții plăcute cu persoana iubită și chiar lămurirea unor aspecte, unor situații mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o perioadă de interiorizare, de dialog interior, în care nativii nu se vor simți în largul lor și vor evita să iasă în evidență. Unii dintre aceștia vor duce războaie cu gândurile și ideile lor și vor fi neliniștiți. În unele cazuri se va da un conflict între emoție și rațiune, între sentimente și gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot primi sau pot afla, pot descoperi niște informații interesante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot fi favorizați de tranzitul lui Marte să-și lărgească cercul de cunoștințe, să caute să se asocieze cu persoane importante, influente de care să se ajute pe viitor. Nativii vor avea parte de multe dialoguri cu prietenii și vor reuși să pună la cale planuri și proiecte de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi determinați să se afirme, să iasă în evidență pentru a primi aprecieri și a se face remarcați de către superiori. Scopul multora va fi avansarea în funcție, obținerea unui statut și vor face tot ce le stă în putință pentru a-și atinge obiectivele. În toată această perioadă vor uimi prin comunicare, prin dialog rațional, diplomat, înțelept și inteligent. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă un context favorabil îmbunătățirii imaginii personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi determinați de tranzitul lui Marte să continue niște studii, să dea un examen pentru a obține o diplomă, să se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Nativii vor dori să plece în călătorii de cunoaștere și nu numai, să-și manifeste mai mult principiile și valorile de viață în domeniile uzuale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a purta un dialog cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte într-un sector financiar al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor fi determinați să intre în posesia unei moșteniri, vor avea loc discuții legate de avere, de datorii, credite, împrumuturi făcute, și în unele cazuri pot reconfigura detaliile unor contracte din punct de vedere al remunerației primite. Vor fi destul de motivați să-și mărească veniturile în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții în contradictoriu pe tema banilor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de tranzitul lui Marte să ia atitudine vizavi de o colaborare care nu le mai este pe plac. Totodată, vor căuta noi asocieri cu persoane sau instituții, vor lupta să semneze niște parteneriate avantajoase. Nu vor lipsi dialogurile în contradictoriu cu partenerii de afaceri, iar nativii își vor susține cu multă diplomație și înțelepciune cauza. În toată această perioadă se conturează conflicte cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu ia decizii impulsive legate de o căsătorie, de un contract.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de multă acțiune la locul de muncă și se vor contura situații la limită care-i vor împinge pe nativi să ia atitudine față de context. Discuțiile cu superiorii și colegii vor fi ușor tensionate, ostile și chiar iraționale. În toată această perioadă se recomandă mai multă atenție asupra sănătății și evitarea suprasolicitării fizice și psihice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o stare generală de disconfort, chiar de conflict interior.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați de tranzitul lui Marte să acorde mai multă atenție persoanei iubite, dar și educației copiilor. Situațiile conflictuale, la limită nu vor lipsi, dar vor fi echilibrate de motivația interioară a nativilor, confundată chiar cu indiferența de a fi bine, de a fi liniște în jurul lor. Atenție! Va crește interesul pentru aventură și flirt. O parte dintre Vărsători își vor manifesta o energie creatoare, artistică în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a cuceri pe cineva prin felul lor de a fi, de a se manifesta într-un context.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi determinați de tranzitul lui Marte să-și întoarcă atenția către membrii familiei mai în vârstă, să stea mai mult la taclale cu aceștia. În urma acestor dialoguri pot afla informații interesante despre copilărie, despre trecut și nu este exclus să aibă parte de dezbateri interioare pentru a-și lămuri unele confuzii emoționale. De asemenea, interesul pentru locuință va crește și pot face reamenajări, modificări în casă cu scopul de a se simți mai bine, de a-și crea un mediu mai confortabil și plăcut în care să se simtă în largul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce tensiuni cu cineva din familie, cel mai probabil cu părinții.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 18:50 de Silviu Tănase

Ion Chicu se duce cu „sapa după avioane” și îi dă replici stupide Președintelui Klaus Iohannis

Ion Chicu se duce cu „sapa după avioane” și îi dă replici stupide Președintelui Klaus Iohannis

Tunul de lemn este o producție Moldova-Film, realizată la apusul Imperiului Sovietic. Filmul prezintă povestea unui bătrân, liniștea căruia a fost tulburată de apariția unui avion nemțesc care le-a ucis pe rând găinile, apoi oaia. Bătrânul găsește un tun pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 14:06

FOTO/// Icoane cu chipul lui Vladimir Putin, vandute pe strazile din Rusia cu peste 22 de mii de lei

FOTO/// Icoane cu chipul lui Vladimir Putin, vandute pe strazile din Rusia cu peste 22 de mii de lei

 Chipul lui Vladimir Putin poate fi gasit pe icoanele care se vand in Rusia. Despre asta a scris un internaut pe retelele de socializare, care spune ca a surprins icoana in aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 13:44

Valeriu Pasat Mihail Ostrovski, primul ambasador sovietic la Bucureşti, trimis în Gulag pentru că a „contribuit la destituirea din funcţie a ministrului de Externe al României, N. Titulescu”

Mihail Ostrovski, primul ambasador sovietic la Bucureşti, trimis în Gulag pentru că a „contribuit la destituirea din funcţie a ministrului de Externe al României, N. Titulescu”

 Este binecunoscut faptul că în procesul de instituire, ameliorare şi dezvoltare a relaţiilor reciproce dintre state un rol deosebit îl joacă, de obicei, personalităţi notorii ale diplomaţiei. În România interbelică, o astfel de personalitate diplomatică,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 13:34

Piesa “Dosarele Siberiei,” în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti

Piesa “Dosarele Siberiei,” în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti

 Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău montează pe scena Naţionalului bucureştean, miercuri 22 ianuarie 2020, în Sala Mare, ora 19,00, piesa „Dosarele Siberiei”, în regia lui Petru Hadârcă.

( ) Citeşte tot articolul

Film 21 Ianuarie 2020, ora: 13:11

5 filme românești noi pe care le vei putea vedea în 2020

5 filme românești noi pe care le vei putea vedea în 2020

Anul 2020 va fi plin de noutăți în ceea ce privește industria cinematografică, inclusiv de noi filme românești de care să te bucuri. Anul 2020 va veni cu titluri mari. Pentru cei pasionați de filmele din universul DC, aceștia vor putea urmării continuarea poveștii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 13:05

Denunț la Procuratură împotriva lui Dodon și solicitări la ANI și FISC să verifice cheltuielile președintelui pentru vacanțele de lux

Denunț la Procuratură împotriva lui Dodon și solicitări la ANI și FISC să verifice cheltuielile președintelui pentru vacanțele de lux

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a pregătit denunțul pe care intenționează să-l depună la Procuratura Generală împotriva șefului statului pentru îmbogățire ilicită. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Ianuarie 2020, ora: 12:06

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia /// Zaharia Cușnir

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia /// Zaharia Cușnir

A făcut senzație publicarea unui pachet de fotografii din satele basarabene ale anilor 50-60, la apogeul Uniunii Sovietice. Pe mine m-au întristat și vă spun de ce.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 11:58

Parlamentul a CHELTUIT 2 milioane pentru 110 tablete ce le va permite deputaților să folosească sistemul e-parlament și e-vot

Parlamentul a CHELTUIT 2 milioane pentru 110 tablete ce le va permite deputaților să folosească sistemul e-parlament și e-vot

Tabletele au fost procurate încă în luna decembrie 2019, conform Agenției Achiziții Publice, informează jurnal.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 11:53

Contrabandist cu imaginație. Vezi unde a ascuns un moldovean sute de pachete cu cafea din Italia

Contrabandist cu imaginație. Vezi unde a ascuns un moldovean sute de pachete cu cafea din Italia

Contrabandist cu imaginație. Un moldovean de 45 de ani din Nisporeni a ascuns mai multe produse alimentare fără acte în rezervorul unei stropitori, crezând că nu vor fi găsite, însă nu i-a mers.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 11:46

Constantin Codreanu reacționează la acuzațiile la adresa Consulatului României de la Bălți

Constantin Codreanu reacționează la acuzațiile la adresa Consulatului României de la Bălți Foto: simbol

1. Am considerat oportun să reacționez la acest articol pentru că, dincolo de orice, vorbim de interfața statului român cu care interacționează românii din Republica Moldova și de imaginea noastră ca stat. În plus, de fiecare dată când vorbim de situații în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 10:01

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

În perioada 1 decembrie – 15 ianuarie, Loteria Națională a oferit câștiguri în valoare de 14 575 000 de lei. Dintre acestea, 19 norocoși au descoperit premii mari în bilete de loterie în sumă de 5 619 439 de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 09:15

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

Ex-deputatul Valeriu Saharneanu, reprezentant al Partidului Popular Românesc, a dezvăluit cum a ajuns fostul președinte al formațiunii, Vlad Țurcanu, să conducă partidul, dar și cum, ulterior, nu s-a mai implicat în activități.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 09:04

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

Minorul de 14 ani care a ucis cu sânge rece un alt minor de 12 ani a primit mandat de arest pentru 30 de zile, după ce ieri a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul este suspectat că ar fi omorât un băiat de 12 ani, iar cadavrul l-a ascuns într-o clădire nefinisată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:54

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat în această după-amiază într-o fântână de canalizare de pe strada Alecu Russo, din sectorul Ciocana al capitalei. Solicitată telefonic, Natalai Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:25

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

 Ieri, 20 ianuarie, a avut loc „Gala Cineaștilor 2020”. Evenimentul a fost organizat în premieră de către Uniunea Cineaștilor din Moldova în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Laureații Galei...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Ianuarie 2020, ora: 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 06:33

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Mai mult de trei sferturi (79%) din infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice din Europa era controlată de companiile de utilităţi şi petroliere.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 21 Ianuarie 2020, ora: 05:49

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie Din editia print

În prezent, în spaţiul audiovizualului există numeroase (ca să nu zicem nenumărate) posturi de radio şi TV, care încearcă din răsputeri să ne ademenească, să capteze cu orice preţ atenţia publicului. În avangarda acestei permanente competiţii sunt cei de la...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 21 Ianuarie 2020, ora: 00:25

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Conştientul emite raţionamente şi subconştientul produce; conştientul alege şi subconştientul livrează marfa. Vă prezentăm câteva trucuri. Este de la sine înţeles că puteţi adăuga cele care corespund aşteptărilor, nevoilor sau dorinţelor voastre. 

( ) Citeşte tot articolul

Film 20 Ianuarie 2020, ora: 20:52

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se va desfășura între 20 februarie și 1 martie 2020

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)