Astăzi 25 August 2019, Duminică - Ultima actualizare la 24 August 2019
Abonamente

Actualitate 31 Martie 2019, ora 08:59

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 MARTIE 2019. MARTE INTRĂ ÎN ZODIA GEMENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 31 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni se vor bucura de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, a determinării, dar și a conflictelor, întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul lui Marte prin zodia Gemeni se va încheia în data de 16 mai 2019 și va influența toate zodiile. La modul general, tuturor nativilor le va aduce o capacitate de comunicare mai înțeleaptă, mai rațională și mai diplomată pusă foarte bine în evidență în cazul contextelor conflictuale.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi favorizați de Marte, întocmai planeta lor guvernatoare, în sectorul comunicării. Nativii vor da dovadă de o capacitate excepțională de a dialoga, de a-și transmite ideile, de a-și susține părerile și se vor face înțeleși mai ușor. Vor deveni mai diplomați în exprimare, dar și mai convingători. Perioadă favorabilă susținerii examenelor orale și interviurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă deplasare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi mult mai determinați să-și îmbunătățească veniturile și vor iniția discuții pe această temă, fie la locul de muncă vizavi de salariu, solicitând o mărire, fie în planul colaborărilor, capitol la care vor dori o revizuire a remunerației. Mulți nativi vor căuta noi asocieri, noi parteneriate în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot deveni mai cheltuitori decât de obicei.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi mult mai motivați și mai determinați să-și atingă scopurile propuse, se vor lupta să-și îndeplinească visele și vor deveni mult mai convingători în negocieri. Dialogul va fi unul diplomat, iscusit, corect, rațional, nativii exprimându-se cum știu eu mai bine, mai elegant și mai înțelept. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții plăcute cu persoana iubită și chiar lămurirea unor aspecte, unor situații mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o perioadă de interiorizare, de dialog interior, în care nativii nu se vor simți în largul lor și vor evita să iasă în evidență. Unii dintre aceștia vor duce războaie cu gândurile și ideile lor și vor fi neliniștiți. În unele cazuri se va da un conflict între emoție și rațiune, între sentimente și gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot primi sau pot afla, pot descoperi niște informații interesante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot fi favorizați de tranzitul lui Marte să-și lărgească cercul de cunoștințe, să caute să se asocieze cu persoane importante, influente de care să se ajute pe viitor. Nativii vor avea parte de multe dialoguri cu prietenii și vor reuși să pună la cale planuri și proiecte de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi determinați să se afirme, să iasă în evidență pentru a primi aprecieri și a se face remarcați de către superiori. Scopul multora va fi avansarea în funcție, obținerea unui statut și vor face tot ce le stă în putință pentru a-și atinge obiectivele. În toată această perioadă vor uimi prin comunicare, prin dialog rațional, diplomat, înțelept și inteligent. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă un context favorabil îmbunătățirii imaginii personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi determinați de tranzitul lui Marte să continue niște studii, să dea un examen pentru a obține o diplomă, să se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Nativii vor dori să plece în călătorii de cunoaștere și nu numai, să-și manifeste mai mult principiile și valorile de viață în domeniile uzuale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a purta un dialog cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte într-un sector financiar al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor fi determinați să intre în posesia unei moșteniri, vor avea loc discuții legate de avere, de datorii, credite, împrumuturi făcute, și în unele cazuri pot reconfigura detaliile unor contracte din punct de vedere al remunerației primite. Vor fi destul de motivați să-și mărească veniturile în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții în contradictoriu pe tema banilor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de tranzitul lui Marte să ia atitudine vizavi de o colaborare care nu le mai este pe plac. Totodată, vor căuta noi asocieri cu persoane sau instituții, vor lupta să semneze niște parteneriate avantajoase. Nu vor lipsi dialogurile în contradictoriu cu partenerii de afaceri, iar nativii își vor susține cu multă diplomație și înțelepciune cauza. În toată această perioadă se conturează conflicte cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu ia decizii impulsive legate de o căsătorie, de un contract.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de multă acțiune la locul de muncă și se vor contura situații la limită care-i vor împinge pe nativi să ia atitudine față de context. Discuțiile cu superiorii și colegii vor fi ușor tensionate, ostile și chiar iraționale. În toată această perioadă se recomandă mai multă atenție asupra sănătății și evitarea suprasolicitării fizice și psihice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o stare generală de disconfort, chiar de conflict interior.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați de tranzitul lui Marte să acorde mai multă atenție persoanei iubite, dar și educației copiilor. Situațiile conflictuale, la limită nu vor lipsi, dar vor fi echilibrate de motivația interioară a nativilor, confundată chiar cu indiferența de a fi bine, de a fi liniște în jurul lor. Atenție! Va crește interesul pentru aventură și flirt. O parte dintre Vărsători își vor manifesta o energie creatoare, artistică în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a cuceri pe cineva prin felul lor de a fi, de a se manifesta într-un context.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi determinați de tranzitul lui Marte să-și întoarcă atenția către membrii familiei mai în vârstă, să stea mai mult la taclale cu aceștia. În urma acestor dialoguri pot afla informații interesante despre copilărie, despre trecut și nu este exclus să aibă parte de dezbateri interioare pentru a-și lămuri unele confuzii emoționale. De asemenea, interesul pentru locuință va crește și pot face reamenajări, modificări în casă cu scopul de a se simți mai bine, de a-și crea un mediu mai confortabil și plăcut în care să se simtă în largul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce tensiuni cu cineva din familie, cel mai probabil cu părinții.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 August 2019, ora: 22:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vizitat teritoriile ocupate din regiunea transnistreană, după ce s-a întâlnit sâmbătă, la Chişinău, cu președintele Igor Dodon și a participat la evenimentele organizate de Partidul Socialiștilor pentru sărbătorirea a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 15:05

În timp ce liderii blocului ACUM, în cârdășie cu artizanii națiunii civice moldovenești, aburesc societatea cu tot felul de tâmpenii despre deconectarea „butonului geopolitic”, Igor Dodon merge consecvent pe propria agenda. Astăzi a lansat la lansarea unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 13:42

 Vizita de săptămâna viitoare a consilierului președintelui SUA pentru securitate națională, John Bolton, nu este deloc întâmplătoare, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru. Aceasta are loc în contextul întăririi influenței ruse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:41

Nu stiu cine ii scrie Premierului cuvantarile, dar chiar rog aceasta persoana sa fie mai specifica si sa duca gandurile pana la capat, opinează analistul politic Dionis Cenușă

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ajuns la Chişinău. Alături de preşedintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi omologul de la Chişinău Pavel Voicu, participă la Ceremonia de Comemorare „Dincolo de tăcere...” de la Complexul Memorial...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:56

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord Foto: Aeronava EK32002

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:26

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

(update) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă. De la ora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:09

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Cum se raportează evreii dintr-un cămin de bătrâni din București la evenimentele din 23 august 1944? În această dimineață am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenți din căminul de bătrâni al comunității evreiești „Moses Rosen” cu ocazia vizionării unui documentar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:34

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-moscovit, socialistul Igor Dodon nu a participat ieri la „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare” instituită de către Guvern, din motivul că „astfel de zile sunt instituite de către președintele țării prin decret...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:27

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, nu va zbura direct prin Ucraina pentru a ajunge la noi. Odată ce are interdicție prin această țară, el este nevoit să ocolească prin statele UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, după care va ajunge în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 August 2019, ora: 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

exclusiv URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ!

URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ! Foto: foto simbol

Propaganda sovietică a bârfit zeci de ani la rând, precum că, Administrația Românească, în retragere din Basarabia, de două ori, în 1940 și 1944, ar fi luat cu sine și multe bunuri de ale basarabenilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 08:23

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

 În timp ce guvernarea de la Chișinău „deconectează butonul geopolitic” România, Polonia și țările baltice, au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov: „Împreună putem combate campaniile de dezinformare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:47

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

Lucrurile sunt foarte proaste. Doar naivii nu văd asta. Și nu e om mai orb decât cel care nu vrea să vadă, și mai surd ca cel ce nu vrea să audă. Și tot cu regret, s-a creat așa o ostracizare, încât dacă îndrăznești să ai o voce critică, ești imediat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:24

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Pactul Ribbentrop - Molotov este denunțat în Declarația de Independență a Republicii Moldova, iar aceasta stipulează necesitatea de reîntregire, susține istoricul și deputatul Octavian Țîcu, într-un interviu pentru Radio Chișinău:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:10

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ Foto: Dodon o ignoră deschis pe Maia Sandu

„Șefii” din UTAG au ignorat faptul că Guvernul Maiei Sandu a declarat ziua de 23 august zi de doliu național, Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Bașcanul Vlah, care este și membru al Guvernului, nu s-a conformat deciziei de a arbora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:01

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

În contextul mișcării de renaștere națională de la sfârșitul anilor '80 din RSSM, la Chișinău are loc Marea Adunare Națională de la 27 august 1989, o întrunire la care participă aproximativ 750.000 de oameni (circa 1/6 din populația de atunci a republicii). În...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 23:22

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar țara se afla într-o autoizolare oligarhică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 15:50

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 14:52

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

În spatele atacurilor mediatice din ultimul timp la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, stă „bancherul negru” Gherman Gorbunțov, au descoperit jurnaliștii ruși.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:41

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona Din editia print

Au loc descinderi in aceste momente la Aeroportul International Chisinau. Angajatii Serviciului protectie interna si anticoruptie au fost surprinsi in timp ce intrau in zona VIP, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:16

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:17

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Încă două persoane afectate de explozia unei rachete cu propulsie nucleară din Rusia au murit, anunţă surse medicale citate de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)