Astăzi 3 Iunie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la 2 Iunie 2020
Abonamente

Actualitate 31 Martie 2019, ora 08:59

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 MARTIE 2019. MARTE INTRĂ ÎN ZODIA GEMENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 31 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni se vor bucura de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, a determinării, dar și a conflictelor, întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul lui Marte prin zodia Gemeni se va încheia în data de 16 mai 2019 și va influența toate zodiile. La modul general, tuturor nativilor le va aduce o capacitate de comunicare mai înțeleaptă, mai rațională și mai diplomată pusă foarte bine în evidență în cazul contextelor conflictuale.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi favorizați de Marte, întocmai planeta lor guvernatoare, în sectorul comunicării. Nativii vor da dovadă de o capacitate excepțională de a dialoga, de a-și transmite ideile, de a-și susține părerile și se vor face înțeleși mai ușor. Vor deveni mai diplomați în exprimare, dar și mai convingători. Perioadă favorabilă susținerii examenelor orale și interviurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă deplasare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Marte în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor fi mult mai determinați să-și îmbunătățească veniturile și vor iniția discuții pe această temă, fie la locul de muncă vizavi de salariu, solicitând o mărire, fie în planul colaborărilor, capitol la care vor dori o revizuire a remunerației. Mulți nativi vor căuta noi asocieri, noi parteneriate în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot deveni mai cheltuitori decât de obicei.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi mult mai motivați și mai determinați să-și atingă scopurile propuse, se vor lupta să-și îndeplinească visele și vor deveni mult mai convingători în negocieri. Dialogul va fi unul diplomat, iscusit, corect, rațional, nativii exprimându-se cum știu eu mai bine, mai elegant și mai înțelept. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce discuții plăcute cu persoana iubită și chiar lămurirea unor aspecte, unor situații mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o perioadă de interiorizare, de dialog interior, în care nativii nu se vor simți în largul lor și vor evita să iasă în evidență. Unii dintre aceștia vor duce războaie cu gândurile și ideile lor și vor fi neliniștiți. În unele cazuri se va da un conflict între emoție și rațiune, între sentimente și gândire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot primi sau pot afla, pot descoperi niște informații interesante.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot fi favorizați de tranzitul lui Marte să-și lărgească cercul de cunoștințe, să caute să se asocieze cu persoane importante, influente de care să se ajute pe viitor. Nativii vor avea parte de multe dialoguri cu prietenii și vor reuși să pună la cale planuri și proiecte de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de tranzitul lui Marte în sectorul socio-profesional. Nativii vor fi determinați să se afirme, să iasă în evidență pentru a primi aprecieri și a se face remarcați de către superiori. Scopul multora va fi avansarea în funcție, obținerea unui statut și vor face tot ce le stă în putință pentru a-și atinge obiectivele. În toată această perioadă vor uimi prin comunicare, prin dialog rațional, diplomat, înțelept și inteligent. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă un context favorabil îmbunătățirii imaginii personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi determinați de tranzitul lui Marte să continue niște studii, să dea un examen pentru a obține o diplomă, să se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Nativii vor dori să plece în călătorii de cunoaștere și nu numai, să-și manifeste mai mult principiile și valorile de viață în domeniile uzuale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a purta un dialog cu o persoană din străinătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Marte într-un sector financiar al banilor deținuți împreună cu terți. Nativii vor fi determinați să intre în posesia unei moșteniri, vor avea loc discuții legate de avere, de datorii, credite, împrumuturi făcute, și în unele cazuri pot reconfigura detaliile unor contracte din punct de vedere al remunerației primite. Vor fi destul de motivați să-și mărească veniturile în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții în contradictoriu pe tema banilor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați de tranzitul lui Marte să ia atitudine vizavi de o colaborare care nu le mai este pe plac. Totodată, vor căuta noi asocieri cu persoane sau instituții, vor lupta să semneze niște parteneriate avantajoase. Nu vor lipsi dialogurile în contradictoriu cu partenerii de afaceri, iar nativii își vor susține cu multă diplomație și înțelepciune cauza. În toată această perioadă se conturează conflicte cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu ia decizii impulsive legate de o căsătorie, de un contract.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de multă acțiune la locul de muncă și se vor contura situații la limită care-i vor împinge pe nativi să ia atitudine față de context. Discuțiile cu superiorii și colegii vor fi ușor tensionate, ostile și chiar iraționale. În toată această perioadă se recomandă mai multă atenție asupra sănătății și evitarea suprasolicitării fizice și psihice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o stare generală de disconfort, chiar de conflict interior.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi determinați de tranzitul lui Marte să acorde mai multă atenție persoanei iubite, dar și educației copiilor. Situațiile conflictuale, la limită nu vor lipsi, dar vor fi echilibrate de motivația interioară a nativilor, confundată chiar cu indiferența de a fi bine, de a fi liniște în jurul lor. Atenție! Va crește interesul pentru aventură și flirt. O parte dintre Vărsători își vor manifesta o energie creatoare, artistică în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a cuceri pe cineva prin felul lor de a fi, de a se manifesta într-un context.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 martie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi determinați de tranzitul lui Marte să-și întoarcă atenția către membrii familiei mai în vârstă, să stea mai mult la taclale cu aceștia. În urma acestor dialoguri pot afla informații interesante despre copilărie, despre trecut și nu este exclus să aibă parte de dezbateri interioare pentru a-și lămuri unele confuzii emoționale. De asemenea, interesul pentru locuință va crește și pot face reamenajări, modificări în casă cu scopul de a se simți mai bine, de a-și crea un mediu mai confortabil și plăcut în care să se simtă în largul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce tensiuni cu cineva din familie, cel mai probabil cu părinții.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 2 Iunie 2020, ora: 20:46

Maia Sandu spune că a văzut ce fel de partner e Dodon

Maia Sandu spune că a văzut ce fel de partner e Dodon

Președinta PAS, Maia Sandu, spune că exclude orice fel de discuții cu Partidul Socialiștilor și cu președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 2 Iunie 2020, ora: 18:33

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

„200 DE MILIOANE” / Împrumutul de la ruși - analiză 10TV despre acordul diabolic cu Moscova (VIDEO)

Ce se ascunde, de fapt, în spatele așa-numitului acord de împrumut pe care l-au negociat oamenii lui Igor Dodon „din numele Republicii Moldova”, ce interese stau în spatele acestui document și ce risca Republica Moldova în cazul în care acesta nu ar fi...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iunie 2020, ora: 17:53

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ANI de la încoronare / VIDEO

Regina Elisabeta a II-a, 67 de ANI de la încoronare / VIDEO

Astăzi se împlinesc 67 de ani de când Elizabeth Alexandra Mary Windsor a fost încoronată regina Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iunie 2020, ora: 17:43

Liderii G7 resping propunerea lui Trump de a invita Rusia să se alăture din nou grupului

Liderii G7 resping propunerea lui Trump de a invita Rusia să se alăture din nou grupului

Marea Britanie și Canada s-au opus reîntoarcerii Rusiei în G7, după ce președintele SUA, Donald Trump a spus că va amâna summitul prevăzut în iunie în Statele Unite şi că va invita alte ţări să se alăture reuniunii, printre care și Rusia. Prim-ministrul...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iunie 2020, ora: 17:38

Peste 2 MII de părinți au depus o PETIȚIE prin care cer redeschiderea grădinițelor

Peste 2 MII de părinți au depus o PETIȚIE prin care cer redeschiderea grădinițelor

Părinții susțin că înțeleg eventualele riscuri legate de deschiderea grădinițelor în condițiile epidemiologice, însă, potrivit lor, copiii sunt supuși riscului dublu atât timp cât părinții muncesc și pot contacta virusul, iar ei sunt în grija altor...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 2 Iunie 2020, ora: 17:35

Cât te costă să mergi vara asta în vacanță pe litoralul românesc. Care sunt prețurile în Grecia sau Bulgaria

Cât te costă să mergi vara asta în vacanță pe litoralul românesc. Care sunt prețurile în Grecia sau Bulgaria

 Preţurile în cea mai căutată staţiune de la malul Mării Negre din România, Mamaia, variază, în medie, de la 30 de euro/noapte de persoană la un hotel de 3 stele, la 120 de euro, pentru unul de cinci stele, dar în funcţie şi de perioada aleasă, în timp...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 2 Iunie 2020, ora: 17:30

Ultima oră // + 188 de persoane testate pozitiv la Covid-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 8548

Ultima oră // + 188 de persoane testate pozitiv la Covid-19 în Moldova: Bilanțul a ajuns la 8548

 Astăzi au fost confirmate în Republica Moldova, 188 cazuri noi de infectare cu COVID-19, dintre care 5 în Transnistria. Cu transmitere locală – 187 cazuri și de import – 1 caz (Republica Turcia).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 16:33

BREAKING! Dodon a decis ca militari din R. Moldova să participe la parada militară de „ziua victoriei” de la Moscova

BREAKING! Dodon a decis ca militari din R. Moldova să participe la parada militară de „ziua victoriei” de la Moscova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a acceptat invitația părții ruse de a participa la sărbătorile dedicate „zilei victoriei” în marele război patriotic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:59

Panică la Kremlin. Putin se PRĂBUȘEȘTE în sondaje. Se pregătesc PROTESTE

Panică la Kremlin. Putin se PRĂBUȘEȘTE în sondaje. Se pregătesc PROTESTE

Încrederea publicului în președintele Vladimir Putin a scăzut la un nou nivel minim în luna mai, deoarece mai mulți ruși au declarat că sunt gata să iasă în stradă pentru a protesta împotriva căderii nivelului de viață, potrivit rezultatelor sondajului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:42

Se mai spulberă un mit. Medicamentul minune anti-COVID, aproape inutil

Se mai spulberă un mit. Medicamentul minune anti-COVID, aproape inutil

Cursa contracronometru a experţilor din lumea întreagă pentru găsirea unui tratament eficient pentru noul coronavirus este departe de un rezultat concret. Potrivit unui amplu studiu s-a constatat că hidroxiclorochina şi clorochina „nu aduc beneficii pacienţilor cu COVID-19“. De...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 2 Iunie 2020, ora: 14:27 de Irina Nechit

Victoria Cozmolici: „Pictez în fiecare zi, chiar dacă plouă, ninge, e soare ori carantină”

Victoria Cozmolici: „Pictez în fiecare zi, chiar dacă plouă, ninge, e soare ori carantină” Foto: Pictorița Victoria Cozmolici, Chișinău

Victoria Cozmolici s-a născut în 1978, la Chișinău. A absolvit Liceul de Arte Plastice „Igor Vieru” și Universitatea de Stat „Ion Creangă”. Este membru-titular al Uniunii Artiștilor Plastici, a participat la mai multe expoziții reprezentative: „Saloanele...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 2 Iunie 2020, ora: 14:17

Ce înseamnă când visezi un urs

Ce înseamnă când visezi un urs

 Nu se poate spune ca visul in care apar ursi este unul comun. Totusi, daca ai avut un astfel de vis, cu siguranta ai avut senzatia ca a fost unul important si probabil te-ai intrebat ce inseamna. De aceea, iti venim in ajutor cu cateva semnificatii asociate acestui simbol oniric rar, dar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:13

UPDATE / CUTREMUR de 4.4 puncte Richter în VRANCEA / A fost resimțit și în R. Moldova

UPDATE / CUTREMUR de 4.4 puncte Richter în VRANCEA / A fost resimțit și în R. Moldova

​​Un cutremur de 4,4 grade s-a produs în România, în zona seismică Vrancea, Buzău, marți, la ora 14:12, la adâncimea de 99 km, potrivit Institutului de Fizică a Pământului.

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iunie 2020, ora: 14:11

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a CĂZUT de la fereastra unui spital din Moscova

O femeie locotenent-colonel în Poliţia Rusă a CĂZUT de la fereastra unui spital din Moscova

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la Spitalul Clinic 24 din Moscova, relatează Radio Europa Liberă. Femeia, identificată de „Komsomolskaia Pravda” drept Iulia B., în vârstă de 45 de ani, era expert principal la Centrul de Criminalistică din cadrul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 14:04

Șapte judecători din Strășeni au fost testați POZITIV la COVID-19

Șapte judecători din Strășeni au fost testați POZITIV la COVID-19

Șapte magistrați care activează la Judecătoria Strășeni au fost testați pozitiv la noul coronavirus. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iunie 2020, ora: 13:02

VIDEO / Bebeluș aruncat lângă o gunoiște, imediat după naștere

VIDEO / Bebeluș aruncat lângă o gunoiște, imediat după naștere

Caz îngrozitor, la Dubăsari. Un bebeluș a fost găsit mort, aruncat într-o geantă la gunoiște.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iunie 2020, ora: 12:56

Dieta fulger cu roșii. Slăbești 7 kg în doar 7 zile

Dieta fulger cu roșii. Slăbești 7 kg în doar 7 zile

Dieta cu roşii este una dintre cele mai eficiente diete din lume şi ajută la pierderea a cel puţin 7 kilograme în 7 zile. Roşiile conţin 94% apă, au 17 calorii la 100 de grame şi o concentraţie mare de potasiu, vitamina B şi C.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 2 Iunie 2020, ora: 12:05

Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Doi norocoși își vor testa norocul, în această seară, în noul joc special al Loteriei Naționale, cu câștiguri de peste 1 000 000 de lei. Denis Buga din Biruința, Sângerei și Artur Lupu din Chișinău vor concura, începând cu 20:45, la Prime TV...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Iunie 2020, ora: 11:55

ANTI-RECORD absolut pentru Moldova la infecția de COVID-19: media săptămânală a ajuns la 173 de cazuri noi pe zi

ANTI-RECORD absolut pentru Moldova la infecția de COVID-19: media săptămânală a ajuns la 173 de cazuri noi pe zi

Am depășit recordul de la valul III, când a fost înregistrată o medie săptămânală de 169 de cazuri noi pe zi.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)