Astăzi 17 Ianuarie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 22:36
Abonamente

Horoscop 31 Octombrie 2019, ora 08:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 OCTOMBRIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA SCORPION

Marime Font

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și a negocierilor, iar atunci când se află în mișcare retrogradă influența sa este foarte puternică, însă calitățile sale sunt minimizate. Astfel, până pe data de 21 noiembrie 2019, atunci când Mercur va ieși din retrogradare, se conturează o perioadă a reevaluărilor și fiecare semn zodiacal va avea o altă temă de lucrat, în funcție de sectorul de viață guvernat de Mercur.

În perioada de retrogradare a lui Mercur vom deveni mai confuzi, vom avea tendința de a ne confrunta în dialog cu cei din jur, motiv pentru care mare parte din luna noiembrie va fi destul de tensionată din punct de vedere al comunicării. Totodată, mijloacele de comunicare vor fi problematice și este de preferat să se evite călătoriile. Pe de altă parte, nu este recomandat să luăm decizii importante și radicale acum și nici să demarăm noi proiecte și acțiuni sau să facem investiții și tranzacții (mai ales în aparatură electronică).


Mercur fiind retrograd în zodia Scorpion ne determină la o reevaluare și reanaliză a modului în care ne raportăm la valorile materiale, dar și la sexualitate și intimitate. Totodată, spiritul investigator se va manifesta puternic și vom căuta în profunzimea lucrurilor și situațiilor, astfel că nu este exclus să iasă la suprafață secrete în această perioadă. Misterul și zona ocultă vor deveni centre de interes în explorările noastre.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor începe un amplu proces de reevaluare a situației financiare. Nu este exclus ca în această perioadă nativii să fie tensionați din cauza cheltuielilor și a lipsei de fonduri și pot lua naștere conflicte atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri. Pe de altă parte, relația intimă, sexuală va intra într-un proces de analiză profund. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite cheltuielile, mai ales că tentația de a arunca banii pe obiecte de lux este foarte mare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în semnul Taur au parte de retrogradarea lui Mercur în zodia Scorpion întocmai în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor începe un amplu proces de reevaluare a relației cu persoana iubită, a atitudinii pe care o au față de căsătorie, dar va fi vorba și de o revizuire a relației cu colaboratorii și asociații. Posibil ca Taurii să realizeze că o serie de contracte nu-i mai avantajează, însă nu trebuie să ia acum decizia de a le încheia, ci să facă pasul după încheierea perioadei de retrogradare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu, iar banii pot fi unul dintre motive sau lipsa de fidelitate, de stabilitate pe care o oferă partenerul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, retrogradează în zodia Scorpion, prin urmare cei născuți în semnul Gemeni vor avea parte de o perioadă confuză, în care lucrurile vor fi neclare și nu trebuie să ia decizii majore. Va urma o etapă de reevaluare a situației de la locul de muncă, a relației cu colegii și superiorii, a sarcinilor și activităților. Sănătatea va fi un alt punct sensibil pe care nativii îl vor reanaliza acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le recomandă un set amănunțit de analize și mai multă grijă la stilul de viață abordat, dar și la zona uro-genitală.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mercur în Scorpion în sectorul iubirii și al creativității. Nativii pot avea parte de o perioadă în care-și vor reevalua relația cu persoana iubită, atitiudinea față de posibilitatea de a avea copii, iar cei care sunt părinți deja pot avea parte de tensiuni în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce noi principii legate de iubire, o nouă viziune asupra relației de cuplu sau asupra unei aventuri sentimentale și nu este exclus ca la final de retrogradare acești nativi să aibă o atitudinea diferită față de cea manifestată acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu, retrogradarea lui Mercur în Scorpion va determina o amplă perioadă de reevaluare a relației cu membrii familiei, dar și a atitidinii pe care o au vizavi de cămin, de locuință sau de o moștenire, un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează cu pot avea parte de conflicte legate de bani cu partenerul de viață sau cu părinții. Nu este o perioadă favorabilă pentru a vinde sau a cumpăra o casă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în mers retrograd prin Scorpion, întocmai pe casa comunicării le va aduce celor născuți în zodia Fecioară o perioadă foarte tensionată și cu foarte multe confuzii. Nativii se vor concentra cu greu pe ceea ce au de făcut și sunt sfătuiți să evite susținerea discursurilor în public, a testelor, examenelor și interviurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite călătoriile și să plece în deplasări doar dacă sunt urgente și necesare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Mercur în Scorpion în sectorul financiar, al banilor munciți. Pentru acești nativi va începe o amplă perioadă de reevaluare a situației materiale și este recomandat să se folosească de acest context astrologic pentru a-și renegocia salariul, contractele care le aduc bani, valoarea bonusurilor. Nativii se pot gândi la noi posibilități de a a-și îmbunătăți veniturile sau pot reanaliza o ofertă mai veche pe care au refuzat-o. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni cheltuitori, mai ales dacă este vorba de luxul personal.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu cei din jur, inclusiv cu persoana iubită. O serie de principii, convingeri de viață, credințe și mentalități vor intra acum într-un amplu proces de reevaluare. De asemenea, relația cu partenerul de viață va fi analizată în profunzime și nu este exclus să afle secrete. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de acest context astrologic pentru a-și revizui o atitudine pe care o au față de zona spirituală a vieții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur va retrograda în Scorpion întocmai în sectorul subconștientului și al trecutului, prin urmare pentru cei născuți în zodia Săgetător va urma o perioadă de interiorizare și introspecție. Confuziile, insomniile și chiar stările depresive se pot manifesta acum ca urmare a confruntării cu propriile lor gânduri și frământări interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni de lungă durată, cronicizate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să se folosească de acest context astrologic cu Mercur în mers retrograd pentru a-și reanaliza și reevalua relația cu prietenii, cu grupul din care fac parte, dar și cu persoana iubită. Îi mai reprezintă anturajul actual? Ce schimbări trebuie să facă în cercul de prieteni? Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la propunerile care vin spre ei din partea unor asociații non-profit și să analizeze de două ori contextul înainte de a se implica în cazuri umanitare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur retrograd prin Scorpion va activa puternic sectorul socio-profesional, iar pentru cei născuți în zodia Vărsător se va contura o perioadă de reanaliză a carierei. Nativii își vor reevalua statutul profesoinal, funcția și mai ales imaginea, modul în care sunt văzuți la locul de muncă sau în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și traseze noi obiective, noi aspirații de viitor, dar să nu ia decizii radicale până ce Mercur nu-și încheie mersul retrograd.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în semnul Pești au ocazia odată cu retrogaradarea lui Mercur prin zodia Scorpion să-și reevalueze niște principii și filozofii de viață, să-și reanalizez atitudinea vizavi de credință și spiritualitate. Totodată, nativii se pot simți determinați să reia niște cursuri, să învețe lucruri noi care să-i ajute în ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite călătoriile peste hotare în această perioadă, mai ales dacă nu sunt urgente și necesare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 22:05

Maia Sandu își atacă foștii aliați: „Între mine şi Andrei Năstase există divergenţe iar O. Țîcu l-a ajutat pe Ion Ceban să câștige Primăria Chișinău”

Maia Sandu își atacă foștii aliați: „Între mine şi Andrei Năstase există divergenţe iar O. Țîcu l-a ajutat pe Ion Ceban să câștige Primăria Chișinău”

 Liderul PAS, Maia Sandu, acuză Partidul Unității Naționale că l-a ajutat pe socialistul Ion Ceban să câștige Primăria Chișinău prin atacurile făcute de reprezentanții formațiunii la adresa candidatului ACUM, Andrei Năstase. Declarațiile au fost făcute de către Maia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 19:51

Cristina Țărnă: Ce i se întâmplă lui Viorel Morari înseamnă răzbunarea scheletelor din sertarele PA

Cristina Țărnă: Ce i se întâmplă lui Viorel Morari înseamnă răzbunarea scheletelor din sertarele PA

 Fosta vicedirectoare a Centrului Național Anticorupție, Cristina Țărnă, consideră că arestarea fostului șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari și ceea ce i se întâmplă acestuia înseamnă răzbunarea scheletelor din sertarele PA. Potrivit ei, toți cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 19:18

 Viceprimarul municipiului București, Aurelian Bădulescu, a infirmat categoric semnarea oricărui act sau acord de colaborare, dintre Chișinău și București, de către partea română, în cadrul ședinței Consiliului municipal Chișinău, din 15 ianuarie. Acesta susține că...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 19:11

 Procuratura Generală a contestat încheierea Judecătoriei Chișinău, oficiul Ciocana din 13 ianuarie curent, prin care demersul procurorului la aplicarea arestului preventiv în privința șefului suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost admis parțial.

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 17 Ianuarie 2020, ora: 18:16 de Mihaela Culcinschi

La începutul acestei săptămâni, Vladimir Putin a propus implementarea unui șir de schimbări în Constituția Rusiei, printre care: acordarea pentru Duma de Stat a dreptului de a numi prim-ministrul, înăsprirea condițiilor alegerii președintelui, astfel ca orice...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 18:10

Gigantul aeronautic Airbus a anunţat vineri că efectuat cu succes prima decolare bazată pe recunoaştere vizuală, complet automatizată, cu un avion de test din familia Airbus, pe aeroportul Toulouse-Blagnac.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 18:09

El a scris pe pagina sa de Facebook că va discuta cu colegii din teritoriu, precum și cu cei de la celelalte partide din cadrul Mișcării Politice Unirea și ulterior va anunța decizia finală.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 16:41

După atât timp, România intră în rândul lumii și va avea, în sfârșit, buletine biometrice. Îți vor încăpea în portofel, dar fac mai mult decât să fie mici.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:50

China a înregistrat în 2019 CEA MAI SLABĂ creştere economică din ultimii 29 de ani

China a înregistrat în 2019 CEA MAI SLABĂ creştere economică din ultimii 29 de ani

Creşterea economică a Chinei a fost de 6,1% în 2019, cea mai slabă din ultimii aproape 30 de ani, în contextul războiului comercial cu Statele Unite, însă regimul de la Beijing a introdus o serie de măsuri pentru a contracara o scădere şi mai mare anul acesta, relatează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:47

Negocierile comerciale între UE şi SUA merg în direcţia potrivită: Bursele europene reacţionează şi ating un record istoric

Negocierile comerciale între UE şi SUA merg în direcţia potrivită: Bursele europene reacţionează şi ating un record istoric

Bursele europene au atins un record istoric, vineri, după ce Phil Hogan, comisarul european pentru Comerţ, a anunţat că negocierile cu Washingtonul se înreaptă în direcţia potrivită, ceea ce a liniştit pentru moment investitorii, potrivit Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:45

Cutremur în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a depus plângere penală! Pe cine a denunțat

Cutremur în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a depus plângere penală! Pe cine a denunțat

Situație halucinantă în cazul de Carcal. Părinții Luizei și ai Alexandrei au rămas fără cuvinte când au auzit. Se pare că lui Gheorghe Dincă, nu prea îi convine situația în care se află acum. Acesta este nemulțumit de cum a fost tratat de forțele de ordine.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:22

Primul preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur a împlinit 80 de ani

Primul preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur a împlinit 80 de ani

Primul Preşedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, a împlinit vineri, 17 ianuarie, 80 de ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:14

Mărturia emoţionantă a unei jurnaliste de top de la CNN despre întoarcerea în Chişinău, oraşul natal, după 30 de ani

Mărturia emoţionantă a unei jurnaliste de top de la CNN despre întoarcerea în Chişinău, oraşul natal, după 30 de ani

O jurnalistă premiată, originară din Chişinău, a scris pentru CNN o mărturie emoţionantă despre momentul în care şi-a vizitat ţara natală după trei decenii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 15:11

Sondaj: Deși recunosc rămânerea în urmă față de Occident, rușii se consideră ”popor ales” cu un rol deosebit în istorie

Un procent de 61% dintre ruși sunt rușinați de faptul că poporul rus trăiește „în sărăcie veșnică și nesiguranță”, rezultă din rezultatele sondajului realizat de ”Levada Center”, potrivit Meduza.io.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 14:30

ANRE, reacție după scumpirea carburanților: NU AVEM nici o informație

ANRE, reacție după scumpirea carburanților: NU AVEM nici o informație

După ce șoferii s-au trezit astăzi, 17 ianuarie, cu prețuri majorate la carburanți, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) vine cu un comentariu în acest sens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 14:28

Companiile de transport din Capitală cer majorarea prețului pentru o călătorie cu microbuzul până la 10 lei

Companiile de transport din Capitală cer majorarea prețului pentru o călătorie cu microbuzul până la 10 lei

Companiile de transport care prestează servicii de transportare a pasagerilor în Capitală cer ca prețul unui bilet de călătorie cu microbuzul să fie majorat. În acest sens, în data de 13 ianuarie, companiile de transport au depus o cerere de ajustare a tarifului pentru serviciile de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 17 Ianuarie 2020, ora: 11:47

Republica Moldovenească a Întregii Moldove!

Republica Moldovenească a Întregii Moldove!

Mai multe state din lume şi-au delimitat perioadele istorice prin numerotarea lor. Astfel, avem cinci republici franceze, trei poloneze, trei greceşti şi tocmai şase sud-coreene. În ordine similară, avem trei Reich-uri germane (deşi primul s-a numit Sfântul Imperiul Roman),...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 11:37

ULTIMA ORĂ /// UNIONIȘTII intră în luptă - Vlad Țurcanu este candidatul PUN pentru alegerile parlamentare noi desfășurate la Hâncești / VIDEO

ULTIMA ORĂ /// UNIONIȘTII intră în luptă - Vlad Țurcanu este candidatul PUN pentru alegerile parlamentare noi desfășurate la Hâncești / VIDEO

Partidul Unității Naționale și-a prezentat candidatul la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, la alegerile parlamentare noi desfășurate în circumscripția 38, Hâncești. Este vorba despre Vlad Țurcanu, prim-vicepreședintele partidului, informează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 11:29

Mamele din Orhei continuă să primească 7 și 10 mii de lei datorită lui Șor

Mamele din Orhei continuă să primească 7 și 10 mii de lei datorită lui Șor

Încă 54 de tinere familii din municipiul Orhei au primit vineri, 17 ianuarie, alocațiile suplimentare la nașterea copiilor, în cadrul programului „Capitalul matern”, lansat în anul 2015 de fostul primar al localității, Ilan Șor. Datorită acestui proiect, dar și a altor programe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:57

Tănase, despre eliberarea lui Filat: Sandu și Dodon s-au grăbit cu acuzațiile

Tănase, despre eliberarea lui Filat: Sandu și Dodon s-au grăbit cu acuzațiile

Vlad Filat nu a făcut nimic altceva decât să utilizeze prevederile legale pentru a-i fi redus termenul de detenție, iar eliberarea sa nu are în spate niciun fel de teorie a conspirației, în pofida acuzațiilor reciproce pe care și le-au adus Maia Sandu și Igor Dodon....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:47

PROGNOZA METEO PE 7 ZILE - FOTO

PROGNOZA METEO PE 7 ZILE - FOTO

 Vin gerurile! Meteorologii anunță pentru sfârșitul de săptămână temperaturi nițel mai scăzute decât în zilele anterioare. Totuși, acestea rămân a fi anormal de ridicate pentru această perioadă a anului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:15

HOROSCOP 17 IANUARIE 2020. Previziuni toate zodiile

HOROSCOP 17 IANUARIE 2020. Previziuni toate zodiile

HOROSCOP 17 ianuarie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de vineri, 17 ianuarie 2020.  Berbec  Se apropie weekend-ul și ești cuprins de romantism. Îți îndrepți toată atenția către partenerul de viață. Un incident recent...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate al lui Igor Dodon, pe care șeful statului l-a acuzat că ar fi pus la dispoziția presei pozele pe care președintele le-a făcut în vacanțele sale de lux, a anunțat că nu are nicio legătură cu asta și că a părăsit Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Ianuarie 2020, ora: 09:08

DEZASTRU FĂCUT DE UN ȘOFER BEAT. Și-a băgat prietenii în spital/ VIDEO

DEZASTRU FĂCUT DE UN ȘOFER BEAT. Și-a băgat prietenii în spital/ VIDEO

Accident de groază în capitală. Doi tineri au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau ca pasageri s-a izbit violent într-un copac. La volan se afla prietenul victimelor, un tânăr de 21 de ani, în stare avansată de ebrietate

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)