HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 OCTOMBRIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA SCORPION | Horoscop
Astăzi 20 Septembrie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 09:04
Abonamente

Horoscop 31 Octombrie 2019, ora 08:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 OCTOMBRIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA SCORPION

Marime Font

Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 31 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și a negocierilor, iar atunci când se află în mișcare retrogradă influența sa este foarte puternică, însă calitățile sale sunt minimizate. Astfel, până pe data de 21 noiembrie 2019, atunci când Mercur va ieși din retrogradare, se conturează o perioadă a reevaluărilor și fiecare semn zodiacal va avea o altă temă de lucrat, în funcție de sectorul de viață guvernat de Mercur.

În perioada de retrogradare a lui Mercur vom deveni mai confuzi, vom avea tendința de a ne confrunta în dialog cu cei din jur, motiv pentru care mare parte din luna noiembrie va fi destul de tensionată din punct de vedere al comunicării. Totodată, mijloacele de comunicare vor fi problematice și este de preferat să se evite călătoriile. Pe de altă parte, nu este recomandat să luăm decizii importante și radicale acum și nici să demarăm noi proiecte și acțiuni sau să facem investiții și tranzacții (mai ales în aparatură electronică).

Loading...


Mercur fiind retrograd în zodia Scorpion ne determină la o reevaluare și reanaliză a modului în care ne raportăm la valorile materiale, dar și la sexualitate și intimitate. Totodată, spiritul investigator se va manifesta puternic și vom căuta în profunzimea lucrurilor și situațiilor, astfel că nu este exclus să iasă la suprafață secrete în această perioadă. Misterul și zona ocultă vor deveni centre de interes în explorările noastre.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor începe un amplu proces de reevaluare a situației financiare. Nu este exclus ca în această perioadă nativii să fie tensionați din cauza cheltuielilor și a lipsei de fonduri și pot lua naștere conflicte atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri. Pe de altă parte, relația intimă, sexuală va intra într-un proces de analiză profund. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite cheltuielile, mai ales că tentația de a arunca banii pe obiecte de lux este foarte mare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în semnul Taur au parte de retrogradarea lui Mercur în zodia Scorpion întocmai în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor începe un amplu proces de reevaluare a relației cu persoana iubită, a atitudinii pe care o au față de căsătorie, dar va fi vorba și de o revizuire a relației cu colaboratorii și asociații. Posibil ca Taurii să realizeze că o serie de contracte nu-i mai avantajează, însă nu trebuie să ia acum decizia de a le încheia, ci să facă pasul după încheierea perioadei de retrogradare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu, iar banii pot fi unul dintre motive sau lipsa de fidelitate, de stabilitate pe care o oferă partenerul.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, retrogradează în zodia Scorpion, prin urmare cei născuți în semnul Gemeni vor avea parte de o perioadă confuză, în care lucrurile vor fi neclare și nu trebuie să ia decizii majore. Va urma o etapă de reevaluare a situației de la locul de muncă, a relației cu colegii și superiorii, a sarcinilor și activităților. Sănătatea va fi un alt punct sensibil pe care nativii îl vor reanaliza acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le recomandă un set amănunțit de analize și mai multă grijă la stilul de viață abordat, dar și la zona uro-genitală.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de retrogradarea lui Mercur în Scorpion în sectorul iubirii și al creativității. Nativii pot avea parte de o perioadă în care-și vor reevalua relația cu persoana iubită, atitiudinea față de posibilitatea de a avea copii, iar cei care sunt părinți deja pot avea parte de tensiuni în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce noi principii legate de iubire, o nouă viziune asupra relației de cuplu sau asupra unei aventuri sentimentale și nu este exclus ca la final de retrogradare acești nativi să aibă o atitudinea diferită față de cea manifestată acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu, retrogradarea lui Mercur în Scorpion va determina o amplă perioadă de reevaluare a relației cu membrii familiei, dar și a atitidinii pe care o au vizavi de cămin, de locuință sau de o moștenire, un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează cu pot avea parte de conflicte legate de bani cu partenerul de viață sau cu părinții. Nu este o perioadă favorabilă pentru a vinde sau a cumpăra o casă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur, întocmai guvernatorul lor, în mers retrograd prin Scorpion, întocmai pe casa comunicării le va aduce celor născuți în zodia Fecioară o perioadă foarte tensionată și cu foarte multe confuzii. Nativii se vor concentra cu greu pe ceea ce au de făcut și sunt sfătuiți să evite susținerea discursurilor în public, a testelor, examenelor și interviurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite călătoriile și să plece în deplasări doar dacă sunt urgente și necesare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de retrogradarea lui Mercur în Scorpion în sectorul financiar, al banilor munciți. Pentru acești nativi va începe o amplă perioadă de reevaluare a situației materiale și este recomandat să se folosească de acest context astrologic pentru a-și renegocia salariul, contractele care le aduc bani, valoarea bonusurilor. Nativii se pot gândi la noi posibilități de a a-și îmbunătăți veniturile sau pot reanaliza o ofertă mai veche pe care au refuzat-o. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni cheltuitori, mai ales dacă este vorba de luxul personal.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu cei din jur, inclusiv cu persoana iubită. O serie de principii, convingeri de viață, credințe și mentalități vor intra acum într-un amplu proces de reevaluare. De asemenea, relația cu partenerul de viață va fi analizată în profunzime și nu este exclus să afle secrete. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să profite de acest context astrologic pentru a-și revizui o atitudine pe care o au față de zona spirituală a vieții.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur va retrograda în Scorpion întocmai în sectorul subconștientului și al trecutului, prin urmare pentru cei născuți în zodia Săgetător va urma o perioadă de interiorizare și introspecție. Confuziile, insomniile și chiar stările depresive se pot manifesta acum ca urmare a confruntării cu propriile lor gânduri și frământări interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni de lungă durată, cronicizate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să se folosească de acest context astrologic cu Mercur în mers retrograd pentru a-și reanaliza și reevalua relația cu prietenii, cu grupul din care fac parte, dar și cu persoana iubită. Îi mai reprezintă anturajul actual? Ce schimbări trebuie să facă în cercul de prieteni? Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la propunerile care vin spre ei din partea unor asociații non-profit și să analizeze de două ori contextul înainte de a se implica în cazuri umanitare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Mercur retrograd prin Scorpion va activa puternic sectorul socio-profesional, iar pentru cei născuți în zodia Vărsător se va contura o perioadă de reanaliză a carierei. Nativii își vor reevalua statutul profesoinal, funcția și mai ales imaginea, modul în care sunt văzuți la locul de muncă sau în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și traseze noi obiective, noi aspirații de viitor, dar să nu ia decizii radicale până ce Mercur nu-și încheie mersul retrograd.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 31 octombrie 2019
Cei născuți în semnul Pești au ocazia odată cu retrogaradarea lui Mercur prin zodia Scorpion să-și reevalueze niște principii și filozofii de viață, să-și reanalizez atitudinea vizavi de credință și spiritualitate. Totodată, nativii se pot simți determinați să reia niște cursuri, să învețe lucruri noi care să-i ajute în ascensiunea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite călătoriile peste hotare în această perioadă, mai ales dacă nu sunt urgente și necesare.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Septembrie 2020, ora: 09:04

Moldova (n-)are viitor?! / În doar patru ani populația a SCĂZUT cu 170 de mii de oameni. Doar anul trecut au plecat 40 de mii de cetățeni apți de muncă, iar asta este aproape egal cu populația unui raion

Moldova (n-)are viitor?! / În doar patru ani populația a SCĂZUT cu 170 de mii de oameni. Doar anul trecut au plecat 40 de mii de cetățeni apți de muncă, iar asta este aproape egal cu populația unui raion

Tinerii continuă să plece în număr mare din Moldova, iar motivele principale ale acestei decizii sunt șomajul, salariile mici și incertitudinea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2020, ora: 08:42

Germania, pregătită să cheltuie 1 MILIARD euro pe două terminale de gaze lichefiate, pentru a SCĂPA de sancțiunile SUA în proiectul Nord Stream 2

Germania, pregătită să cheltuie 1 MILIARD euro pe două terminale de gaze lichefiate, pentru a SCĂPA de sancțiunile SUA în proiectul Nord Stream 2

Autorităţile germane s-au oferit să cheltuie un miliard de euro pentru a construi două terminale pentru gaze naturale lichefiate, în încercarea de a descuraja SUA să impună sancţiuni Germaniei din cauza implicării sale în proiectul gazoductului Nord Stream 2, informează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2020, ora: 08:30

Politologul Valerii Solovei a fost reținut la Moscova după o acțiune de solidaritate civilă

Politologul Valerii Solovei a fost reținut la Moscova după o acțiune de solidaritate civilă

Cunoscutul politolog, doctor în științe istorice și publicistul Valerii Solovei a fost reținut la Moscova după o acțiunea de solidaritate civilă „Ziua schimbării”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Septembrie 2020, ora: 08:25

Maia Sandu pentru presa din România: Sărăcia este problema resimțită de toți cetățenii, dar cauza principală sărăciei este corupția

Maia Sandu pentru presa din România: Sărăcia este problema resimțită de toți cetățenii, dar cauza principală sărăciei este corupția

Unul dintre principalii lideri politici pro-europeni de la Chişinău, Maia Sandu, vorbeşte, într-un interviu acordat Agerpres, despre importanţa alegerilor prezidenţiale care vor avea loc pe 1 noiembrie în Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 20 Septembrie 2020, ora: 08:13

Prognoza METEO. Val de aer rece peste Moldova

Prognoza METEO. Val de aer rece peste Moldova

Astăzi nu se așteaptă schimbări esențiale de vreme - va fi la fel de răcoare ca în ziua precedentă. Mâine însă temperaturile vor crește puțin.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 20 Septembrie 2020, ora: 08:10

7 gustări sub 100 de CALORII. Ce să mănânci ca să scapi de burtă

7 gustări sub 100 de CALORII. Ce să mănânci ca să scapi de burtă

Gustarile inteligente, sub 100 de calorii, pot face diferenta dintre pierderea de kilograme si incercarea nereusita de a deveni mai suplu. Atunci cand esti la birou este tentant sa iei ceva dulce/ sau un sandwich de la aparatul din hol pentru a-ti astampara foamea.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 Septembrie 2020, ora: 07:29

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 20 SEPTEMBRIE 2020. Așteaptă-te la neașteptat!

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 20 SEPTEMBRIE 2020. Așteaptă-te la neașteptat!

 Luna este in Scorpion si esti gata de confruntari transformationale. Luna face opozitie cu Uranus si cuadratura cu Venus, ceea ce aduce mai multa dorinta in relatii. Asteapta-te la neasteptat! Jupiter si Neptun mai elibereaza din tensiuni si te simti mai expansiv. Doar e duminica si meriti...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 20 Septembrie 2020, ora: 06:02

Anunțul momentului în România: încă trei orașe mari din țară vor avea stadioane moderne

Anunțul momentului în România: încă trei orașe mari din țară vor avea stadioane moderne

În următoarele luni vor fi inaugurate trei stadioane moderne în București, dar CNI pune la cale trei proiecte impresionante și în provincie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 17:38

Alegeri 2020 / Andrian Candu a fost „eliminat” din cursa electorală

Alegeri 2020 / Andrian Candu a fost „eliminat” din cursa electorală

Andrian Candu nu a fost înregistrat în calitate de candidat la alegerile prezidențiale din partea partidului Pro Moldova. Împotriva înregistrării acestuia au votat 5 membri ai CEC. Alții 2 s-au abținut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 14:08

Uniunea Europeană și-a asigurat 300 de milioane de doze din vaccinul Sanofi-GSK

Uniunea Europeană și-a asigurat 300 de milioane de doze din vaccinul Sanofi-GSK

Uniunea Europeană a convenit achiziționarea unui potențial vaccin anti-covid cu Sanofi și GSK în al doilea astfel de acord pentru asigurarea de astfel de doze, în condițiile în care se apropie termenul limită pentru înscrierea în programul de achiziționare de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 09:15

Socialistul Corneliu Furculiță recunoaște că în „marea” Uniune Sovietică veceurile din curtea școlii erau într-o stare catastrofală

Socialistul Corneliu Furculiță recunoaște că în „marea” Uniune Sovietică veceurile din curtea școlii erau într-o stare catastrofală Foto: simbol

Corneliu Furculiță lasă să se înțeleagă că WC-urile din timpul URSS erau într-o stare deplorabilă. Deputatul PSRM a învătat la școala din satul Sadova, actualul raion Călărași pe care a terminat-o în anul 1986. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 08:37

alegeri 2020 Alexandru Tănase comentează circulara expediată de CEC: „Nu are NICIO VALOARE juridică. E o pierdere de timp”

Alexandru Tănase comentează circulara expediată de CEC: „Nu are NICIO VALOARE juridică. E o pierdere de timp”

Circulara Comisiei Electorale Centrale (CEC), care interzice partidelor să finanțeze campaniile candidaților înaintați, nu are valoare juridică. Asta a declarat Alexandru Tănase, ex-președintele Curții Constituționale în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 07:28

Suspiciune de fraudă la vaccinul rusesc / Forbes: Au fabricat rușii date despre producerea vaccinului lor Covid-19?

Suspiciune de fraudă la vaccinul rusesc / Forbes: Au fabricat rușii date despre producerea vaccinului lor Covid-19?

Săptămâna trecută, o echipă de oameni de știință ruși a publicat rezultatele primelor două faze a procesului de fabricare a unui nou vaccin anti-Covid-19 dezvoltat în Rusia care ridică mai multe semne de întrebare și care a atras atenția mai multor oameni de...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 18 Septembrie 2020, ora: 04:25

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

Asocierea dintre fructe şi carne este una ingeniosă. Încearcă această reţetă, cu siguranţă o vei repeta.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Septembrie 2020, ora: 01:58

Horoscop 18 septembrie 2020. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2020. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2020. După o săptămână plină cu activități de tot felul, în sfârșit a venit timpul pentru o binemeritată odihnă. Oboseala se resimte din plin, iar nevoia de pauză este tot mai acută. Dintre toate zodiile, cei mai fresh sunt nativii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2020, ora: 01:47

„Vrei să bei cu 5 lei?” Un bărbat din Bălți vinde printre gard alcool contrafăcut / VIDEO

„Vrei să bei cu 5 lei?” Un bărbat din Bălți vinde printre gard alcool contrafăcut / VIDEO

De-i cald, de plouă, de bate vântul, alcoolul ieftin și fără acte de proveninență se vinde ca pâinea caldă într-o curte din orașul Bălți. Un bărbat și-a făcut un punct de comercializare a alcoolului contrafăcut chiar după gard. 100 de grame de vodcă sunt...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)