Astăzi 18 Iulie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 16:03
Abonamente

Horoscop 4 Aprilie 2019, ora 08:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 APRILIE 2019. FECIOARELE POT PIERDE O SUMĂ DE BANI

Marime Font

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară pot pierde o sumă de bani sau pot fi înșelați financiar.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta cu o serie de stări de irascibilitate, nervozitate, iar nivelul de stres nu este exclus să atingă cote maxime. Motivele pot avea legătură cu viața personală, însă în majoritatea cazurilor viața profesională și locul de muncă vor fi cauzele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie răbdători și să evite luarea deciziilor din impulsivitate, mai ales dacă presupun schimbări majore.

Cei născuți în zodia Taur vor avea senzația că nimic nu merge conform planurilor lor și că totul le iese pe dos. Nativii se pot confrunta cu stări de nervozitate și vor avea tendința de a fi conflictuali. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra insomniilor care-și pot face apariția, dar și asupra durerilor de cap care le pot strica de tot cheful.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflicte cu prietenii, însă vina le poate aparține în totalitate, aceștia fiind nervoși și tensionând dialogurile cu cei din jur. Nativii își vor manifesta nemulțumirile pe față, fără pic de menajamente și ocolișuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot deveni obositori și pot fi respinși de cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de acțiune în plan profesional. Nativii pot fi supuși testelor, provocărilor cu scopul de a-i face să conștientizeze un aspect legat de muncă. Contextul va fi favorizant acelora care sunt mai delăsători și mai leneși. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor și să acționeze atunci când simt nevoia.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot trece printr-o etapă de frământări emoționale și nu numai. Nativii pot fi răscoliți de gânduri, de idei, se pot lăsa măcinați de amintiri și în unele cazuri își pot face reproșuri pentru niște decizii luate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să adopte o atitudine mai rațională vizavi de trecut, să fie mai înțelepți în gândire, dar și în exprimare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte pe teme financiare cu cei apropiați. În unele cazuri, tensiunile pot lua naștere din nimicuri, însă se pot accentua imediat ce se vor aduce în discuție banii. Nu sunt excluse reproșurile cu privire la cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot pierde o sumă de bani sau pot fi păcăliți într-o tranzacție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte destul de serioase, chiar agresive cu persoana iubită. Tensiunea acumulată în cuplu în ultima perioadă s-ar putea să răbufnească acum și să aibă repercusiuni mai puțin plăcute asupa relației. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra dialogului cu asociații, colegii de muncă și superiorii, care poate fi acid și critic.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de momente tensionate la locul de muncă. Nativii pot intra în conflicte cu șefii sau colegii ca urmare a atribuțiilor acaparante, însă nu este exclus ca cearta să aibă legătură cu salariul nemulțumitor, cu o remunerație primită pe jumătate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și stăpânească instinctele și să nu vorbească mai mult edcât trebuie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi atrași mai mult ca niciodată de activități care impun un grad ridicat de risc. Nativii se pot dedica distracțiilor, sportului, însă tentativa va fi de a alege adrenalina și mai puțin siguranța. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce neplăceri în relația cu persoana iubită, posibil chiar reproșuri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să se simtă obosiți, săturați de rutina din viața lor și să aleagă să-și petreacă o zi întreagă în mijlocul patului sau, cel puțin, închiși în casă. Nu este neapărat e etapă negativă, ci mai degrabă una constructivă din punct de vedere al stării de sănătate și al stării psihice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate favoriza vizita unor rude.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a intra în conflicte cu toți cei din jur, indiferent că este vorba de colegi de muncă, prieteni sau rude. Nativii se simt acaparați de toate sarcinile și obligațiile uzuale și vor simți nevoia să evadeze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu se lase pradă cheltuielilor pe fond emoțional. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 15:27

INEGALITATE / Bărbații din RM mor în medie cu 8 ani mai devreme decât femeile

INEGALITATE / Bărbații din RM mor în medie cu 8 ani mai devreme decât femeile

Durata medie de viață a moldovenilor care încă mai trăiesc în țară înregistrează îmbunătățiri în ultimii cinci ani, se arată într-un studiu al Biroului Național de Statistică. Speranța la viață a crescut, în 2018, cu 1,3 ani față de 2014...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 15:00

Minute de coșmar pentru o familie din Bender după ce copilul lor de patru ani a căzut de la etajul geamul apartamentului, aflat la etajul trei. Acum băiatul se află în comă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:56

Tânărul a plecat de la domiciliul său, din Chișinău, și nu s-a mai întors acasă. Familia tânărului este devastată și cere ajutor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:53

Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Concurenţă mare la Academia de Poliţie: Pe câte locuri se bat cei 5.000 de elevi înscrişi  80 de teze de doctorat susținute în perioada 2011-2016 nu se regăsesc în format electronic în arhiva Academiei de Poliție,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:47

A fost sistat procesul de înstrăinare a companiei de asigurări „Moldasig”. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:44

Procurorii americani au retras acuzațiile împotriva actorului Kevin Spacey după ce principalul acuzator al actorului a refuzat să apară ca martor în instanță, informează CNBC. Dosarul penal întocmit împotriva actorului american a suferit o puternică lovitură de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:39

Consumul meselor inainte de a merge la culcare nu este obicei destul de bun, mai ales atunci cand vine vorba de alimente grase, greu de digerat. Dar, daca esti prea infometat si nu poti adormi din cauza asta, poti manca aceste ingrediente fara sa-ti fie teama ca te vei ingrasa sau ca vei avea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:32

O dietă bazată pe combinaţii haotice, fără să se ţină cont de un program echilibrat al meselor, conduce, în scurt timp, la declanşarea unui şoc toxic. Ignorând simptome banale ca roşeaţa, umflarea sau durerea, în timp, inflamaţiile ajung să se cronicizeze. Ca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:24

Trăim într-o societate, iar acest lucru ne face să depindem unii de alții într-o oarecare măsură. De aceea, cerem ajutorul celor din jur oricând avem nevoie și oferim, la rândul nostru, sprijinul necesar. Totuși, această relație de co-dependență poate, de cele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:06

Expertul în politici de securitate Rosian Vasiloi a fost numit joi, 18 iulie, la propunerea ministrului de Interne, Andrei Năstase, în funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. El îl va înlocui în această funcţie pe Fredolin Lecari.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 18 Iulie 2019, ora: 13:33

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

Conform informațiilor de pe site-ul BNM.MD, rezerva de aur a Băncii Naționale este de 74 kilograme 133 grame nu de 9 kilograme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 13:10

Fracţiunea Partidului Democrat (PDM) în Parlamentul Moldovei va fi condusă de preşedintele de onoare al partidului, Dumitru Diacov. Această decizie a fost luată miercuri, la şedinţa fracţiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 12:01

Președintele Igor Dodon și PSRM ar încerca, cu ajutorul rușilor, să fragmenteze fracțiunea PD, astfel încât la toamnă, după expirarea a 100 de zile de guvernare, să aibă voturile necesare pentru a debarca Guvernul condus de Maia Sandu și de a readuce R. Moldova pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:25

 Un adolescent din Adelaide, care a hackuit Apple cu două ocazii separate cu speranța că va primi o ofertă de job din partea companiei, a fost scutit de condamnare de către un tribunal. Băiatul, care are în prezent 17 ani, a hackuit mai întâi sistemul de calculatoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:05

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

Băiatul de 11 ani, dintr-o suburbie a Chişinăului care a fost muscat de câine, iar ulterior internat în stare gravă la Spitalul municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Capitală a murit în această seară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 09:05

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Locuitorul raionului Hânceşti, acuzat pentru trei capete de acuzare, inclusiv: violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul, împotrivirea şi eschivarea de la testarea alcooscopică, acțiuni comise de o persoană care nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:30

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Mesajul unui preot din Brazilia a înfuriat atât de tare o enoriașă încât aceasta l-a împins pe slujitorul bisericii de pe scenă, chiar în timpul predicii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:27

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un erou lichidator al dezastrului de la Cernobîl și-a pus capăt zilelor după ce a urmărit serialul eveniment de pe HBO, cu lacrimi în ochi, susține fiica acestuia, citată de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 18 Iulie 2019, ora: 08:25

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

PSD e divizat din cauza candidatului la prezidenţiale: Dăncilă, Firea sau Tăriceanu? Din exterior, partidul e atacat de Adrian Năstase, dar şi de foştii „reformişti“ Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose, trecuţi în tabăra lui Victor Ponta, cel care arbitrează, de pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:40

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ordine la Piața Centrală din Chișinău poate fi făcută doar cu... buldozerul, afirmă fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. Potrivit lui, la Piața Centrală există o complexitate de probleme greu de rezolvat, iar experiența orașului Moscova, acolo unde mai multe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:15

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac, afirmă că modificările propuse la Legea cetăţeniei române privind descentralizarea procesul de procesare a dosarelor, ca în fiecare judeţ din România să poată fi depus dosarul şi în termen de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Iulie 2019, ora: 07:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

Horoscopul zilei de 18 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:07

VIDEO / 18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

VIDEO / 18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida mâine, 18 iulie, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 05:50

Ce înseamnă funcția de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamnă românul Mircea Geoană

Ce înseamnă funcția de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamnă românul Mircea Geoană

Adjunctul Secretarului General al Alianței Nord Atlantice, cel mai înalt funcționar public al alianței, cel mai de seamă reprezentant și purtător de cuvânt și de mesaje al NATO, este practic a doua voce în cadrul organizației nord-atlantice și va avea, printre altele,...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)