Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 APRILIE 2019. FECIOARELE POT PIERDE O SUMĂ DE BANI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta cu o serie de stări de irascibilitate, nervozitate, iar nivelul de stres nu este exclus să atingă cote maxime. Motivele pot avea legătură cu viața personală, însă în majoritatea cazurilor viața profesională și locul de muncă vor fi cauzele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie răbdători și să evite luarea deciziilor din impulsivitate, mai ales dacă presupun schimbări majore.

Cei născuți în zodia Taur vor avea senzația că nimic nu merge conform planurilor lor și că totul le iese pe dos. Nativii se pot confrunta cu stări de nervozitate și vor avea tendința de a fi conflictuali. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra insomniilor care-și pot face apariția, dar și asupra durerilor de cap care le pot strica de tot cheful.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflicte cu prietenii, însă vina le poate aparține în totalitate, aceștia fiind nervoși și tensionând dialogurile cu cei din jur. Nativii își vor manifesta nemulțumirile pe față, fără pic de menajamente și ocolișuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot deveni obositori și pot fi respinși de cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de acțiune în plan profesional. Nativii pot fi supuși testelor, provocărilor cu scopul de a-i face să conștientizeze un aspect legat de muncă. Contextul va fi favorizant acelora care sunt mai delăsători și mai leneși. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor și să acționeze atunci când simt nevoia.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot trece printr-o etapă de frământări emoționale și nu numai. Nativii pot fi răscoliți de gânduri, de idei, se pot lăsa măcinați de amintiri și în unele cazuri își pot face reproșuri pentru niște decizii luate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să adopte o atitudine mai rațională vizavi de trecut, să fie mai înțelepți în gândire, dar și în exprimare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte pe teme financiare cu cei apropiați. În unele cazuri, tensiunile pot lua naștere din nimicuri, însă se pot accentua imediat ce se vor aduce în discuție banii. Nu sunt excluse reproșurile cu privire la cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot pierde o sumă de bani sau pot fi păcăliți într-o tranzacție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte destul de serioase, chiar agresive cu persoana iubită. Tensiunea acumulată în cuplu în ultima perioadă s-ar putea să răbufnească acum și să aibă repercusiuni mai puțin plăcute asupa relației. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra dialogului cu asociații, colegii de muncă și superiorii, care poate fi acid și critic.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de momente tensionate la locul de muncă. Nativii pot intra în conflicte cu șefii sau colegii ca urmare a atribuțiilor acaparante, însă nu este exclus ca cearta să aibă legătură cu salariul nemulțumitor, cu o remunerație primită pe jumătate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și stăpânească instinctele și să nu vorbească mai mult edcât trebuie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi atrași mai mult ca niciodată de activități care impun un grad ridicat de risc. Nativii se pot dedica distracțiilor, sportului, însă tentativa va fi de a alege adrenalina și mai puțin siguranța. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce neplăceri în relația cu persoana iubită, posibil chiar reproșuri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să se simtă obosiți, săturați de rutina din viața lor și să aleagă să-și petreacă o zi întreagă în mijlocul patului sau, cel puțin, închiși în casă. Nu este neapărat e etapă negativă, ci mai degrabă una constructivă din punct de vedere al stării de sănătate și al stării psihice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate favoriza vizita unor rude.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a intra în conflicte cu toți cei din jur, indiferent că este vorba de colegi de muncă, prieteni sau rude. Nativii se simt acaparați de toate sarcinile și obligațiile uzuale și vor simți nevoia să evadeze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu se lase pradă cheltuielilor pe fond emoțional. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *