Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 4 Aprilie 2019, ora 08:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 APRILIE 2019. FECIOARELE POT PIERDE O SUMĂ DE BANI

Marime Font

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară pot pierde o sumă de bani sau pot fi înșelați financiar.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta cu o serie de stări de irascibilitate, nervozitate, iar nivelul de stres nu este exclus să atingă cote maxime. Motivele pot avea legătură cu viața personală, însă în majoritatea cazurilor viața profesională și locul de muncă vor fi cauzele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie răbdători și să evite luarea deciziilor din impulsivitate, mai ales dacă presupun schimbări majore.

Cei născuți în zodia Taur vor avea senzația că nimic nu merge conform planurilor lor și că totul le iese pe dos. Nativii se pot confrunta cu stări de nervozitate și vor avea tendința de a fi conflictuali. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra insomniilor care-și pot face apariția, dar și asupra durerilor de cap care le pot strica de tot cheful.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflicte cu prietenii, însă vina le poate aparține în totalitate, aceștia fiind nervoși și tensionând dialogurile cu cei din jur. Nativii își vor manifesta nemulțumirile pe față, fără pic de menajamente și ocolișuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot deveni obositori și pot fi respinși de cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de acțiune în plan profesional. Nativii pot fi supuși testelor, provocărilor cu scopul de a-i face să conștientizeze un aspect legat de muncă. Contextul va fi favorizant acelora care sunt mai delăsători și mai leneși. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor și să acționeze atunci când simt nevoia.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot trece printr-o etapă de frământări emoționale și nu numai. Nativii pot fi răscoliți de gânduri, de idei, se pot lăsa măcinați de amintiri și în unele cazuri își pot face reproșuri pentru niște decizii luate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să adopte o atitudine mai rațională vizavi de trecut, să fie mai înțelepți în gândire, dar și în exprimare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de conflicte pe teme financiare cu cei apropiați. În unele cazuri, tensiunile pot lua naștere din nimicuri, însă se pot accentua imediat ce se vor aduce în discuție banii. Nu sunt excluse reproșurile cu privire la cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot pierde o sumă de bani sau pot fi păcăliți într-o tranzacție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte destul de serioase, chiar agresive cu persoana iubită. Tensiunea acumulată în cuplu în ultima perioadă s-ar putea să răbufnească acum și să aibă repercusiuni mai puțin plăcute asupa relației. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează asupra dialogului cu asociații, colegii de muncă și superiorii, care poate fi acid și critic.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de momente tensionate la locul de muncă. Nativii pot intra în conflicte cu șefii sau colegii ca urmare a atribuțiilor acaparante, însă nu este exclus ca cearta să aibă legătură cu salariul nemulțumitor, cu o remunerație primită pe jumătate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și stăpânească instinctele și să nu vorbească mai mult edcât trebuie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi atrași mai mult ca niciodată de activități care impun un grad ridicat de risc. Nativii se pot dedica distracțiilor, sportului, însă tentativa va fi de a alege adrenalina și mai puțin siguranța. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce neplăceri în relația cu persoana iubită, posibil chiar reproșuri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să se simtă obosiți, săturați de rutina din viața lor și să aleagă să-și petreacă o zi întreagă în mijlocul patului sau, cel puțin, închiși în casă. Nu este neapărat e etapă negativă, ci mai degrabă una constructivă din punct de vedere al stării de sănătate și al stării psihice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate favoriza vizita unor rude.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a intra în conflicte cu toți cei din jur, indiferent că este vorba de colegi de muncă, prieteni sau rude. Nativii se simt acaparați de toate sarcinile și obligațiile uzuale și vor simți nevoia să evadeze. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu se lase pradă cheltuielilor pe fond emoțional. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)