Astăzi 13 Decembrie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 19:45
Abonamente

Horoscop 4 Decembrie 2019, ora 07:03

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 DECEMBRIE 2019. BERBECII DEVIN AGRESIVI

Marime Font

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot deveni agresivi în acțiuni și acizi în dialog.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec traversează o zi grea, agitată și încărcată de momente tensionate. Nativii își vor întinde nervii la maxim, vor ajunge la limita răbdării și nu este exclus să reacționeze agresiv în anumite contexte. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să caute relaxarea în liniștea și intimitatea căminului. Posibile stări depresive și frici să îi agite și să-i destabilizeze psihic.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Este foarte important ca cei născuți în zodia Taur să aibă grijă la prieteni, la propunerile care vin din partea persoanelor din anturaj, mai ales dacă este vorba de niște parteneriate, afaceri, asocieri. La acest capitol pot fi mințiți, înșelați, păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că invidia și răutatea celor din jur poate fi mare și este de preferat să se ferească de tranzacții și negocieri cu aceștia, chiar dacă vor ieși la întâlniri și distracție împreună.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au șansa de a da bine în fața cuiva care reprezintă o autoritate în viața lor. Nativii își pot îmbunătăți imaginea, atât cea profesională, cât și cea personală. Moment de glorie pentru cei care au investit timp și răbdare într-un proiect sau pentru a-ți atinge un țel, un obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce momente plăcute, liniștite în cuplu sau chiar o întâlnire romantică.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot fi răniți foarte ușor astăzi pe fondul unei sensibilități accentuate. Nativii se vor lăsa ușor impresionați, vor pune la suflet tot ce aud, vor interpreta subiectiv fiecare privire adresată, fiecare gest al celor din jur, iar partenerul de viață poate intra în vizorul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nu este momentul să ia decizii sau să schimbe direcții de mers în viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu ziua ed azi poate veni cu niștte avantaje și beneficii materiale nesperate. Nativii pot câștiga o sumă de bani, pot primi un cadou, un bonus, poate o primă de sărbători. Momente de bucurie la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține activitățile spirituale, abundența sufletească venită ca urmare a unui act caritabil, a unui gest umanitar.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Conflictele sunt la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Fecioară nu vor reuși prea ușor să găsească echilibrul în dialogul cu cei din jur. Tensiunile pot fi create de contexte cu partenerul de viață sau cu asociații și colaboratorii. Atenție la afaceri! Se poate pierde încrederea într-o persoană cu care colaborează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de mai multă încredere în propria persoană.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
La locul de muncă sunt posibile tensiuni, nereguli, vești proaste, iar cei născuți în zodia Balanță pot avea o stare de spirit foarte proastă. Nativii fie au parte de o nedreptate din partea colegilor, fie o problemă de salarizare le poate afecta buna dispoziție, fie un dialog cu superiorii se finalizează în dezavantajul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de diplomație și tact în abordarea contextului profesional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Este o zi bună pentru socializare, pentru distracție și relaxare în mediu familiar, fie cu prietenii, cu colegii apropiați, fie cu familia, fie cu persoana iubită. Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surprize plăcute în plan sentimental și afectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o veste legată de mărirea familiei sau de copiii, fie că sunt părinți, fie că-și doresc să devină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Nu va fi vorba de o fugă de realitate, cât mai degrabă un refuz al sarcinilor cotidiene acaparante, un refuz de implicare în activități care îi suprasolicită. Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia acută de relaxare și odihnă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și ia câteva zile libere și să plece într-o vacanță.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Tendința celor născuți în zodia Capricorn este de a se detașa de tot ce-i obosește și-i suprasolicită. Nativii nu vor fi dispuși la implicare în viața profesională, însă vor fi atrași neașteptat de mult de zona caritabilă și umanitară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce bunătate, împăcare cu ei înșiși și cu niște decizii mai vechi pe care le-au luat.

Nu rata: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea ocazia de a rezolva o situație financiară. Poate fi vorba de aprobarea unui credit, de achitarea unei datorii, unei facturi, de obținerea prelungirii unui termen de plată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie foarte atenți la calcule și socoteli, și îi atenționează că pot apărea cheltuielile neprevăzute.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Pești vor fi plini de entuziasm, sensibilitate, bogăție sufletească și chef de viață. Nativii vor fi seducători, șarmanți și nu este exclus să aibă parte de o surpriză în plan sentimental, iar cei singuri să cucerească pe cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce mai multă încredere în propria lor persoană ca niciodată. De profitat pentru conturarea proiectelor viitoare!

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 13 Decembrie 2019, ora: 19:45 de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Tancurile lui Dodon și neutralitatea Din editia print

Săptămâna trecută (n.red - 2017), premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:48

Tradiție cu năbădăi. Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei. Acestea au fost furate, iar apoi lăsate la staţia terminus 31.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:35

Focuri de armă în centrul capitalei. Un polițist a fost reținut de ofițerii anticorupție, în momentul în care lua 1.000 de euro mită de la un șofer, prins anterior băut la volan. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 13 decembrie, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:54

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

La un an de la privatizare, fosta companie de stat „Air Moldova” scapă de o bună parte din povara datoriilor. „Civil Aviation Group”, actualul proprietar privat al „Air Moldova”, a reușit performanța de a rambursa, din banii câștigați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:50

România este cel mai mare exportator de viori din UE

România este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:49

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Românii sunt înnebuniţi după mezeluri, arată un studiu recent, peste 60% consumând cel puţin o dată pe săptămână astfel de produse. Nutriţioniştii şi medicii avertizează însă că mezelurile de pe piaţa românească sunt, în mare parte, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:45

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

 În amintirea anilor de copilărie, când nicio masă de sărbătoare nu era completă fără cozonac, nuci umplute, „faguri" lipiţi cu şerbet şi prăjitură albă ca zăpada, va propunem să vă aromaţi bucătăria şi să vă răsfăţaţi simţurile cu reţeta de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:39

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților. Primarul Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că aceștia pot fi întâlniți lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:36

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Ascensiunea unor sectoare, inclusiv industria, arată schimbarea tendințelor economice, a opinat în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic”, economistul Ion Tornea. Potrivit lui, asistăm la avansul sectorului construcțiilor, care a ajuns la o pondere de 10 la sută...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 13:30

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Președintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic Boris Johnson pentru victoria obținută de formațiunea sa politică, Partidul Conservator, în scrutinul parlamentar din Marea Britanie, relatează site-ul agenției Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 12:59

Ion Chicu a apreciat progresul în comunicarea dintre Guvernele Moldovei și Ucrainei

Ion Chicu a apreciat progresul în comunicarea dintre Guvernele Moldovei și Ucrainei

În viitor ar putea fi constituită o zonă economică liberă între Republica Moldova și Ucraina. Anunțul a fost făcut de premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, în cadrul unei întrevederi cu prim-ministrul Republicii Moldova Ion Chicu. La Kiev, șeful Guvernului...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 13 Decembrie 2019, ora: 11:27

Ministerul Economiei: Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni

Ministerul Economiei: Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni

De săptămâna viitoare, Ucraina va emite un număr suficient de autorizații, disponibile pentru transportatorii moldoveni. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 11:00

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Motivul pentru care un bărbat te iubește, în funcție de zodie

Probabil știi care sunt cele mai importante trăsături ale zodiei tale și cum este influențată personalitatea ta, în funcție de semnul sub care te afli și de planeta care te guvernează. Dar cunoști acele lucruri pe care un bărbat le iubește cel mai mult la tine și care te fac...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 10:06

Ion Chicu: Obiectivul creării unei zone de comerț liber în spațiul GUAM este unul spre care merită să ne mișcăm

Ion Chicu: Obiectivul creării unei zone de comerț liber în spațiul GUAM este unul spre care merită să ne mișcăm

Georgia, Ucraina, Republica Azerbaidjan și Republica Moldova, țări-membre ale GUAM caută soluții pentru identificarea căilor de simplificare a circulației oamenilor și a mărfurilor în spațiul GUAM. Subiectul a fost discutat la ședința plenară a șefilor Guvernelor statelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:48

Așa faci cel mai pufos cozonac. Rețeta tradițională cu 8 ouă

Așa faci cel mai pufos cozonac. Rețeta tradițională cu 8 ouă

Nuci crocante, scăldate în rom şi prinse în miez pufos de gălbenuş. Cozonacul umplut este o sărbătoare el însuşi! Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg făină albă, de calitate 500 ml lapte esenţă de rom şi vanilie 200 g unt, plus 30 g pentru uns tăvile 3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:48

BREAKING Victorie istorică pentru Boris Johnson și Partidul Conservator, pro-Brexit, în alegerile din Marea Britanie. Corbyn se retrage de la sefia laburiștilor după cea mai grea înfrângere din ultimul secol

BREAKING Victorie istorică pentru Boris Johnson și Partidul Conservator, pro-Brexit, în alegerile din Marea Britanie. Corbyn se retrage de la sefia laburiștilor după cea mai grea înfrângere din ultimul secol

Partidul Conservator, condus de premierul Boris Johnson, a câștigat categoric alegerile anticipate din Marea Britanie, potrivit numărătorii oficiale parțiale prezentate de presa britanică. Conservatorii pro-Brexit au obținut cel mai bun rezultat din 1987 până acum și sunt pe cale să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:47

Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți

Incendiu pe singurul portavion rusesc: Un om a murit, zece sunt răniți, iar doi sunt dați dispăruți

Cel puțin o persoană a murit după ce singurul portavion din dotarea armatei Rusiei, Amiral Kuznețov, a luat foc joi dimineață în timpul lucrărilor de reparație efectuate în portul Murmansk de la Marea Arctică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:33

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

Ce evenimente nu trebuie să ratezi VINEREA asta în Chișinău

E vineri, e vineri, ura! Așteptăm ziua de vineri cu mare drag, pentru că se sfârșește munca și învățatul și avem timp pentru odihnă sau distracție.   Dacă e vineri, atunci răsfoim cele mai frumoase cărți!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:27

Valeriu Munteanu este convins că Vlad Filat va reveni în politică

Valeriu Munteanu este convins că Vlad Filat va reveni în politică

Vlad Filat va reveni în politică. Cel puțin asta susține liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4. Munteanu a precizat că revenirea lui Filat pe arena politică este doar o chestiune de timp....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:23

UTIL // Adresele din Chișinău unde vor fi amenajate 14 TÂRGURI de Crăciun

UTIL // Adresele din Chișinău unde vor fi amenajate 14 TÂRGURI de Crăciun

Autoritățile capitalei anunță târguri de Crăciun în fiecare sector din Chișinău, care vor funcționa între 19 decembrie curent și 14 ianuarie 2020. Cele mai multe dintre acestea, opt la număr, vor funcționa în sectorul Centru. Târgurile de Crăciun...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:16

Aureliu Ciocoi, despre întâlnirea cu omologul român: „Am rămas și eu un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”

Aureliu Ciocoi, despre întâlnirea cu omologul român: „Am rămas și eu un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”

Ministrul Afacerilor Externe Aureliu Ciocoi spune că a rămas „un pic mirat de tonalitatea comunicatului oficial emis de Ministerul Afacerilor Externe al României”, în urma întâlnirii cu omologul român, Bogdan Aurescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 08:14

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată cu disperare

A dispărut fără urmă. O fetiţă de 14 ani din oraşul Strășeni este căutată de către oamenii legii. Minora a plecat din casă în data de 11 decembrie şi nu s-a mai întors.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)