Astăzi 25 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la 24 Ianuarie 2020
Abonamente

Horoscop 4 Decembrie 2019, ora 07:03

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 DECEMBRIE 2019. BERBECII DEVIN AGRESIVI

Marime Font

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 decembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot deveni agresivi în acțiuni și acizi în dialog.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec traversează o zi grea, agitată și încărcată de momente tensionate. Nativii își vor întinde nervii la maxim, vor ajunge la limita răbdării și nu este exclus să reacționeze agresiv în anumite contexte. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să caute relaxarea în liniștea și intimitatea căminului. Posibile stări depresive și frici să îi agite și să-i destabilizeze psihic.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Este foarte important ca cei născuți în zodia Taur să aibă grijă la prieteni, la propunerile care vin din partea persoanelor din anturaj, mai ales dacă este vorba de niște parteneriate, afaceri, asocieri. La acest capitol pot fi mințiți, înșelați, păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că invidia și răutatea celor din jur poate fi mare și este de preferat să se ferească de tranzacții și negocieri cu aceștia, chiar dacă vor ieși la întâlniri și distracție împreună.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au șansa de a da bine în fața cuiva care reprezintă o autoritate în viața lor. Nativii își pot îmbunătăți imaginea, atât cea profesională, cât și cea personală. Moment de glorie pentru cei care au investit timp și răbdare într-un proiect sau pentru a-ți atinge un țel, un obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce momente plăcute, liniștite în cuplu sau chiar o întâlnire romantică.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot fi răniți foarte ușor astăzi pe fondul unei sensibilități accentuate. Nativii se vor lăsa ușor impresionați, vor pune la suflet tot ce aud, vor interpreta subiectiv fiecare privire adresată, fiecare gest al celor din jur, iar partenerul de viață poate intra în vizorul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nu este momentul să ia decizii sau să schimbe direcții de mers în viață.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu ziua ed azi poate veni cu niștte avantaje și beneficii materiale nesperate. Nativii pot câștiga o sumă de bani, pot primi un cadou, un bonus, poate o primă de sărbători. Momente de bucurie la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține activitățile spirituale, abundența sufletească venită ca urmare a unui act caritabil, a unui gest umanitar.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Conflictele sunt la ordinea zilei, iar cei născuți în zodia Fecioară nu vor reuși prea ușor să găsească echilibrul în dialogul cu cei din jur. Tensiunile pot fi create de contexte cu partenerul de viață sau cu asociații și colaboratorii. Atenție la afaceri! Se poate pierde încrederea într-o persoană cu care colaborează. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de mai multă încredere în propria persoană.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
La locul de muncă sunt posibile tensiuni, nereguli, vești proaste, iar cei născuți în zodia Balanță pot avea o stare de spirit foarte proastă. Nativii fie au parte de o nedreptate din partea colegilor, fie o problemă de salarizare le poate afecta buna dispoziție, fie un dialog cu superiorii se finalizează în dezavantajul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de diplomație și tact în abordarea contextului profesional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Este o zi bună pentru socializare, pentru distracție și relaxare în mediu familiar, fie cu prietenii, cu colegii apropiați, fie cu familia, fie cu persoana iubită. Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surprize plăcute în plan sentimental și afectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o veste legată de mărirea familiei sau de copiii, fie că sunt părinți, fie că-și doresc să devină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Nu va fi vorba de o fugă de realitate, cât mai degrabă un refuz al sarcinilor cotidiene acaparante, un refuz de implicare în activități care îi suprasolicită. Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia acută de relaxare și odihnă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și ia câteva zile libere și să plece într-o vacanță.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Tendința celor născuți în zodia Capricorn este de a se detașa de tot ce-i obosește și-i suprasolicită. Nativii nu vor fi dispuși la implicare în viața profesională, însă vor fi atrași neașteptat de mult de zona caritabilă și umanitară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce bunătate, împăcare cu ei înșiși și cu niște decizii mai vechi pe care le-au luat.

Nu rata: HOROSCOP 2019. HOROSCOPUL ANULUI 2019. ZODIILE NOROCOASE ÎN NOUL AN

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea ocazia de a rezolva o situație financiară. Poate fi vorba de aprobarea unui credit, de achitarea unei datorii, unei facturi, de obținerea prelungirii unui termen de plată. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie foarte atenți la calcule și socoteli, și îi atenționează că pot apărea cheltuielile neprevăzute.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 decembrie 2019
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Pești vor fi plini de entuziasm, sensibilitate, bogăție sufletească și chef de viață. Nativii vor fi seducători, șarmanți și nu este exclus să aibă parte de o surpriză în plan sentimental, iar cei singuri să cucerească pe cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce mai multă încredere în propria lor persoană ca niciodată. De profitat pentru conturarea proiectelor viitoare!

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 23:25

BREAKING/// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

BREAKING/// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

 Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 21:57

Cristian Tudor Popescu: Niciunul dintre președinții și premierii României după `89 nu este moldovean

Cristian Tudor Popescu: Niciunul dintre președinții și premierii României după `89 nu este moldovean

Hai să dăm mână cu mână/Cei cu inima română/Să-nvârtim hora frăției/Pe pământul României. Asta înseamnă, pentru aproape orice român, Unirea din ianuarie 1859. Pare că toți moldovenii și toți muntenii, debordând de entuziasm, s-au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:39

FLASH /// Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 pe Scara Richter

FLASH /// Cutremur puternic în Turcia, de 6,8 pe Scara Richter

Un cutremur de 6,8 pe Scara Richter s-a produs vineri seară în Turcia. Seismul s-a înregistrat în estul țării, la o adâncime de 10 kilometri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:24

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Traian Băsescu: Nu există obiectiv mai mare acum decât reunificarea cu Moldova

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat vineri că nu există obiectiv mai mare acum pentru România decât reunificarea cu Republica Moldova, menţionând că astfel ţara noastră ar deveni o adevărată putere agricolă şi îi va creşte puterea de vot în UE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 20:00

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Reacția PAS după ce Grigore Cobzac a decis că va candida independent la Hîncești / Mai mulți membri PAS n-ar susține ideea ca pe această circumscripție să candideze Stamate

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:28

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

„Unirea, dacă vreți, o faceți dvs! – a spus ambasadorul Daniel Ioniță. Noi, în România, nu avem o problemă cu asta, dvs aici trebuie să vă lămuriți ce anume vreți!”

Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță, a spus la o ceremonie de aniversare a Unirii Principatelor Române că „România a fost, este și va fi alături de R. Moldova” și o va susține pe calea către UE, către stabilitate, prosperitate și o viață mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:21

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Circa 360.000 de litri de VIN s-au scurs într-un pârâu / VIDEO

Un pârâu din comitatul Sonoma, din statul american California, a fost poluat miercuri cu circa 367.600 de litri de vin, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:11

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

10 boli periculoase ce ameninţă viaţa oamenilor din toată lumea

Medicina a înregistrat o evoluţie fantastică. Astăzi se fac transplante de organe vitale, copii în eprubetă, se efectuează cu succes operaţii de schimbare a sexului, chiar şi unele cazuri de cancer sunt vindecate. Însă unele boli infecţioase încă fac ravagii,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 19:02

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

SCANDAL LA SOFIA /// Doi spioni ruşi au fost DEMASCAȚI de autoritățile bulgare

Bulgaria intenţionează să-l convoace pe ambasadorul Rusiei la Sofia după ce a acuzat de spionaj doi diplomaţi ruşi, o nouă ilustrare a răcirii diplomatice între cele două ţări apropiate istoric, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 24 Ianuarie 2020, ora: 18:44 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:28

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident rutier grav, la Căușeni. 5 victime au ajuns la spital

Accident de groază, la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens. Totul s-a întâmplat în data de 24 ianuarie, în jurul orei 13.40, la ieșirea din oraș.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Ianuarie 2020, ora: 18:20

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Vlad Țurcanu, candidatul PUN la Hâncești: Maia Sandu a ales să se comporte ca un lider de partid, nu ca un LIDER AL OPOZIȚIEI

Aflat la o distanță de 10 luni, scrutinul prezidențial din Republica Moldova are parte în următoarele săptămâni de o repetiție generală, la scară locală, cu ocazia unor alegeri parlamentare anticipate (alegeri „noi”, cum sunt denumite ele în Codul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 18:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:33

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Filip se distanțează de Candu și Sîrbu

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că întâlnirea pe care au avut-o democrații Andrian Candu și Sergiu Sîrbu cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild nu a avut legătură cu PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 17:15

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

(VIDEO) Siguranța zborurilor și modernizările. Un film despre schimbarea la față a Aeroportului Chișinău după concesionare

Din momentul în care a fost transmis în concesiune companiei AVIA Invest, fluxul anual al pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) a crescut de mai bine de două ori. Acum șase ani, când Aeroportul a fost dat în concesiune, fluxul de pasageri era de 1,3...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:48

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

ACCIDENT GRAV la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital / FOTO

Grav accident la Căușeni. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce un șofer a ieșit pe contrasens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:45

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

Ilan Șor: voi face din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul

„Împreună cu echipa mea îmi propun să fac neapărat din Moldova un stat la fel de dezvoltat ca și Israelul!”. Asigurările vin din partea deputatului Ilan Șor, liderul Partidului ȘOR. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:22

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban: „Nu trebuie să îi uităm niciodată pe fraţii noştri din Republica Moldova”

Premierul României, Ludovic Orban, a declarat vineri, 24 ianuarie, la Iaşi, acolo unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, că dezvoltarea regiunii de Nord- Est a României este la fel de importantă ca şi dezvoltarea Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:04

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis, după ce a fost huiduit la Iași: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Preşedintele Klaus Iohannis susține că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie". La rândul său, premierul Ludovic Orban,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Ianuarie 2020, ora: 16:00

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Denumirea mărcii „UNIREA” a fost înregistrată la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

Inițiativa aparține lui Octavian Apostol și președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, iar anunțul a fost făcut astăzi, în ziua în care este marcată împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Unite din 1859, la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)