Astăzi 16 Iunie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 20:04
Abonamente

Horoscop 4 Mai 2019, ora 08:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 MAI 2019. VĂRSĂTORII PETREC TIMP CU FAMILIA

Marime Font

Horoscopul zilei de 4 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor petrece timp de calitate alături de membrii familiei.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să aducă în discuție o situație financiară, să o analizeze și să o rezolve. Poate fi vorba inclusiv despre negocieri salariale. Nativii sunt favorizați financiar, pot primi sume de bani, își pot achita datoriile și chiar pot face investiții rentabile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și mențină stabilitatea financiară și să nu facă excese.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur traversează o zi favorabilă întâlnirilor romantice, discuțiilor despre relație, iar nativii vor fi darnici în declarații de dragoste și complimente. Starea generală este una bună, iar Taurii vor da dovadă de energie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce gânduri limpezi și clare despre ceea ce-și doresc în viitor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se frământă cu privire la niște decizii luate, la niște acțiuni trecute care, se pare, acum încep să-și facă simțite efectele. Nativii vor prefera să analizeze în tăcere o situație și unii dintre aceștia chiar vor evita socializarea pentru a-și putea pune ordine în idei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite excesele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac petrec timp cu prietenii, ies la plimbare, merg la o petrecere. Nativii vor fi bine dispuși și vor simți nevoia să-și exprime sentimentele. Cei mai agili dintre aceștia vor pune la cale planuri de viitor, posibil referitoare la o vacanță. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce momente romantice și intense în cuplu.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor pune în evidență în zona profesională. Nativii vor avea grijă să-și contureze imaginea în avantajul lor, să fie foarte deschiși la dialog și noi propuneri. Cei care dețin funcții de conducere vor reuși să fie mai aproape de angajați, mai înțelegători cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce o discuție despre o avansare profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot pleca într-o călătorie sau pot discuta și stabili următoarea vacanță. O serie de nativi pot primi vești despre un curs la care s-au înscris sau chiar vești de la o persoană de peste hotare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să analizeze cu atenție toate propunerile care vin spre ei. Momente favorabile comunicării.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de discuții constructive legate de o sumă de bani, de modul în care vor alege să o cheltuie. Nativii vor fi foarte echilibrați la acest capitol și nu este exclus să aleagă să facă o investiție de viitor. Moment favorabil asocierilor și parteneriatelor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce momente intime intense în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surpize plăcute din partea persoanei iubite. Nativii sunt mai romantici, mai sensibili și mai hotărâți să-și declare dragostea. Din zona parteneriatelor profesionale pot veni vești bune. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să-și consolideze relația cu partenerul de viață. Se conturează dialoguri constructive pe această temă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor da dovadă de o mare responsabilitate la locul de muncă, în îndeplinirea sarcinilor și atribuțiilor. Nativii vor fi conștiincioși și vor reuși să finalizeze tot ce și-au propus. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă prudență la capitolul sănătate. Unii dintre nativi se pot confrunta cu dureri de dinți, de gât sau viroze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn petrec clipe romantice în compania persoanei iubite. Nativii pot avea parte de întâlniri romantice și pot face, la rândul lor, complimente și declarații de dragoste neașteptate. Am zice că lasă deoparte sobrietatea și își deschid sufletul. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține activitățile creative, artistice și distractive.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de momente frumoase, înțelegere și sprijin din partea familiei. Nativii pot discuta despre regimul unei locuințe. Sunt susținute activitățile casnice și gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător favorizează călătoriile și nativii pot pleca în vizită la rude, pot primi vizite și pot participa la reuniuni de familie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor deveni mai comunicativi decât de obicei și vor încerca prin dialog să obțină niște răspunsuri la ceea ce-i frământă, însă nu vor spune lucrurilor pe nume, ci vor aștepta ca interlocutorul să înțeleagă ce-și doresc să afle. Dacă sunt atenți, nativii pot primi informații prețioase. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o plimbare, într-o scurtă călătorie.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 16 Iunie 2019, ora: 20:04 de Pavel Păduraru

INVESTIGAȚIE /// AFACEREA GRAD sau legătura ascunsă dintre frații Dodon și deputatul Radu Mudreac

INVESTIGAȚIE /// AFACEREA GRAD sau legătura ascunsă dintre frații Dodon și deputatul Radu Mudreac Din editia print

Nici o instituție de control nu a catadicsit să verifice proveniența banilor din care parlamentarul socialist Radu Mudreac și-ar fi ridicat un centru comercial în inima Capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 12:29

Înfrângerea Argentinei în fața Columbiei, 0-2, chiar la debutul din Copa America a fost tratată pe larg în presa din America de Sud și nu numai.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 11:04

PROGNOZA METEO /// CANICULĂ - Maximele vor atinge 34 de grade

PROGNOZA METEO /// CANICULĂ - Maximele vor atinge 34 de grade

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 29 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 30, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova se anunţă 32 de grade, la Comrat vor fi 33, iar la Cahul maxima va ajunge la 34 de grade Celsius. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 11:02

Agenția Proprietății Publice anunță licitații de privatizare a 36 de bunuri proprietate de stat

Agenția Proprietății Publice anunță licitații de privatizare a 36 de bunuri proprietate de stat

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță desfășurarea licitațiilor de privatizare a 36 de bunuri proprietate publică. Licitațiile vor avea loc la 2 iulie curent, iar cererile la concursurile comerciale vor fi acceptate până la 18 iulie, informează MOLDPRES.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 10:50

Jaf în stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, „uşurat“ de 40 de milioane de dolari. Ce şi-au cumpărat hoţii

Jaf în stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, „uşurat“ de 40 de milioane de dolari. Ce şi-au cumpărat hoţii

Warren Buffett, al treila cel mai bogat om din lume conform ultimelor statistici, a fost jefuit în stil mare, fiind convins să investească 40 de milioane de dolari într-o afacere care nu există.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 10:02

Virgil Pâslariuc Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic

Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic

Ce reprezenta Basarabia la 1812? În primul rând, o asemenea regiune nici nu exista. Acel sector din sudul provinciei pruto-nistrene, numit Basarabia, cel mai probabil după numele dinastiei muntene care ar fi stăpânit, scurt timp, gurile Dunării, nici nu mai era menţionat...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 16 Iunie 2019, ora: 09:43

10 cărţi pe care oricine ar trebui să le citească măcar o dată în viaţă

10 cărţi pe care oricine ar trebui să le citească măcar o dată în viaţă

Fie că sunt citite acasă, în timp ce te relaxezi în fotoliul preferat, fie că preferi să le răsfoieşti în mijloacele de transport în comun, în drum spre serviciu, cărţile ar trebui să aibă un rol important în viaţa fiecăruia dintre noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 09:38

Donald Trump, atac la primarul Londrei: Sadiq Khan este o rușine națională

Donald Trump, atac la primarul Londrei: Sadiq Khan este o rușine națională

Preşedintele american Donald Trump l-a criticat din nou sâmbătă pe primarul Londrei, Sadiq Khan, afirmând că acesta este "un dezastru" şi că ar trebui să demisioneze urgent, după ce doi tineri au fost ucişi şi alţi trei bărbaţi au fost răniţi la Londra vineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Fotbal 16 Iunie 2019, ora: 09:26

Programul complet de la Euro 2019. Când joacă România U21 și cum se poate califica în semifinale

Programul complet de la Euro 2019. Când joacă România U21 și cum se poate califica în semifinale

Euro 2019 | Campionatul European Under-21 va avea loc în perioada 16-30 iunie în Italia şi San Marino, cu participarea a 12 echipe, printre care şi România.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 09:25

Ciupercile halucinogene ar putea înlocui medicamentele antidepresive

Ciupercile halucinogene ar putea înlocui medicamentele antidepresive

În ultimii ani, interesul pentru folosirea substanţelor halucinogene pentru tratarea depresiilor a crescut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:45

Cel mai de temut instrument al lui Stalin împotriva propriului popor. Cum a făcut milioane de victime

Cel mai de temut instrument al lui Stalin împotriva propriului popor. Cum a făcut milioane de victime

Cea mai cumplită armă a lui Stalin îndreptată împotriva inamicilor politici a fost poliţia secretă rusească. Cu ajutorul ei, liderul sovietic a fost capabil să-şi îndepărteze şi compromită toţi opozanţii, să ţină în frâu populaţia, să semene teroare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:42

Istoria se repetă. Germania şi Rusia, plan dubios pentru Republica Moldova

Istoria se repetă. Germania şi Rusia, plan dubios pentru Republica Moldova

Alianța PSRM-ACUM și criza constituțională din ultima săptămână în Republica Moldova este rezultatul cârdășiei dintre Germania și Federația Rusă, o reeditare a Pactului Ribbentrop-Molotov, care a aruncat Basarabia în sfera de influență a URSS. Este părerea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:39

Alertă de tsunami în Noua Zeelandă, după un cutremur de 7,4

Alertă de tsunami în Noua Zeelandă, după un cutremur de 7,4

Protecţia civilă neozeelandeză a emis duminică o alertă de tsunami după un seism de 7,4 grade înregistrat în cursul dimineţii în Oceanul Pacific în apropiere de insulele Kermadec.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:34

Rusalii 2019, tradiții, obiceiuri și superstiții. Ce nu trebuie să faci astăzi

Rusalii 2019, tradiții, obiceiuri și superstiții. Ce nu trebuie să faci astăzi

Rusalii 2019, tradiții, obiceiuri și superstiții. Sărbătoarea Rusaliilor este una dintre cele mai vechi sărbători creştine, împreună cu cea a Paştilor, fiind prăznuită încă din vremea sfinţilor apostoli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IUNIE 2019. BALANȚELE POT AFLA SECRETE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IUNIE 2019. BALANȚELE POT AFLA SECRETE

Horoscopul zilei de 16 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 05:15

Șase participanți la luptele pentru apărarea independenței și integrității teritoriale a Republicii Moldova din anul 1992 au participat, în orașul Vălenii de Munte, județul Prahova, România, la solemnităţile dedicate Zilei Eroilor, care este consemnată anual peste Prut...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Iunie 2019, ora: 03:12

Cel de-Al Doilea Război Balcanic a avut loc în 1913 între Bulgaria pe de o parte şi Grecia şi Serbia pe cealaltă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 00:09

Crimele comunismului /// Atacuri bolşevice asupra Basarabiei după 1918

Crimele comunismului /// Atacuri bolşevice asupra Basarabiei după 1918 Din editia print

Între 5 şi 7 octombrie 1921, o bandă de bolşevici din stânga Nistrului, formată din 36 de indivizi, a organizat un atac banditesc asupra unor localităţi din sudul Basarabiei. Insurecţia s-a soldat cu omorârea a doi cetăţeni şi trei militari români şi zece...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 15 Iunie 2019, ora: 15:57

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

La mai bine de șapte decenii de la primul val al deportărilor, comemorăm zecile de mii de victime care au căzut pradă teroarei comuniste, făcând publice numele câtorva din cei care au răpit, pe nedrept, viețile condamnaților și s-au scăldat în sângele lor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iunie 2019, ora: 14:54

Marele cineast Franco Zeffirelli a murit

Marele cineast Franco Zeffirelli a murit

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la vârsta de 96 de ani, transmite sâmbătă AFP care citează presa italiană. Cineastul este cunoscut pentru spectacolele de operă şi pentru adaptările cinematografice ale unor opere de Shakespeare, pentru care a şi primit două...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iunie 2019, ora: 14:41

Curtea Constituțională a revizuit și a anulat mai multe decizii adoptate în perioada 7 - 9 iunie curent

Curtea Constituțională a revizuit și a anulat mai multe decizii adoptate în perioada 7 - 9 iunie curent

Judecătorii Curții Constituționale (CC) au decis sâmbătă, 15 iunie, din oficiu, să-și revizuiască actele pronunțate în perioada 7-9 iunie 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iunie 2019, ora: 10:34

Circa 100 de companii autohtone participă la expoziția „R. Moldova prezintă” desfășurată în România

Circa 100 de companii autohtone participă la expoziția „R. Moldova prezintă” desfășurată în România

Circa 100 de companii din țara noastră își prezintă produsele la Expoziția „Republica Moldova prezintă”, care a fost inaugurată astăzi, 14 iunie, în Piața Sfatului din orașul Brașov, România. Evenimentul este la cea de a II-a ediție și se va...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iunie 2019, ora: 10:14

PROGNOZA METEO /// WEEKEND DE FOC. Câte grade vor indica termometrele şi în ce regiuni va ploua

PROGNOZA METEO /// WEEKEND DE FOC. Câte grade vor indica termometrele şi în ce regiuni va ploua

Astăzi, cerul va fi variabil. În nordul ţării va ploua. La Briceni şi Soroca termometrele vor arăta 29 de grade, la Bălţi se vor înregistra 30, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se anunţă 32 de grade, iar la Leova 33. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 34 de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iunie 2019, ora: 10:13

Craterul unui asteroid, descoperit în Scoţia

Craterul unui asteroid, descoperit în Scoţia

În urmă cu 1,2 miliarde de ani, un asteroid a lovit Scoţia lăsând în urmă un crater care a fost identificat de oamenii de ştiinţă de curând.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iunie 2019, ora: 10:07

Prohibiția la pescuit expiră mâine

Termenii perioadei de prohibiție a pescuitului în obiectivele acvatice piscicole naturale stabiliți conform ordinului Agenției de Mediu se apropie de sfârșit.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)