Astăzi 17 Septembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 15:56
Abonamente

Horoscop 4 Mai 2019, ora 08:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 MAI 2019. VĂRSĂTORII PETREC TIMP CU FAMILIA

Marime Font

Horoscopul zilei de 4 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor petrece timp de calitate alături de membrii familiei.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să aducă în discuție o situație financiară, să o analizeze și să o rezolve. Poate fi vorba inclusiv despre negocieri salariale. Nativii sunt favorizați financiar, pot primi sume de bani, își pot achita datoriile și chiar pot face investiții rentabile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și mențină stabilitatea financiară și să nu facă excese.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur traversează o zi favorabilă întâlnirilor romantice, discuțiilor despre relație, iar nativii vor fi darnici în declarații de dragoste și complimente. Starea generală este una bună, iar Taurii vor da dovadă de energie. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce gânduri limpezi și clare despre ceea ce-și doresc în viitor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se frământă cu privire la niște decizii luate, la niște acțiuni trecute care, se pare, acum încep să-și facă simțite efectele. Nativii vor prefera să analizeze în tăcere o situație și unii dintre aceștia chiar vor evita socializarea pentru a-și putea pune ordine în idei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite excesele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac petrec timp cu prietenii, ies la plimbare, merg la o petrecere. Nativii vor fi bine dispuși și vor simți nevoia să-și exprime sentimentele. Cei mai agili dintre aceștia vor pune la cale planuri de viitor, posibil referitoare la o vacanță. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce momente romantice și intense în cuplu.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor pune în evidență în zona profesională. Nativii vor avea grijă să-și contureze imaginea în avantajul lor, să fie foarte deschiși la dialog și noi propuneri. Cei care dețin funcții de conducere vor reuși să fie mai aproape de angajați, mai înțelegători cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce o discuție despre o avansare profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot pleca într-o călătorie sau pot discuta și stabili următoarea vacanță. O serie de nativi pot primi vești despre un curs la care s-au înscris sau chiar vești de la o persoană de peste hotare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să analizeze cu atenție toate propunerile care vin spre ei. Momente favorabile comunicării.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de discuții constructive legate de o sumă de bani, de modul în care vor alege să o cheltuie. Nativii vor fi foarte echilibrați la acest capitol și nu este exclus să aleagă să facă o investiție de viitor. Moment favorabil asocierilor și parteneriatelor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce momente intime intense în cuplu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surpize plăcute din partea persoanei iubite. Nativii sunt mai romantici, mai sensibili și mai hotărâți să-și declare dragostea. Din zona parteneriatelor profesionale pot veni vești bune. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să-și consolideze relația cu partenerul de viață. Se conturează dialoguri constructive pe această temă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor da dovadă de o mare responsabilitate la locul de muncă, în îndeplinirea sarcinilor și atribuțiilor. Nativii vor fi conștiincioși și vor reuși să finalizeze tot ce și-au propus. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă prudență la capitolul sănătate. Unii dintre nativi se pot confrunta cu dureri de dinți, de gât sau viroze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn petrec clipe romantice în compania persoanei iubite. Nativii pot avea parte de întâlniri romantice și pot face, la rândul lor, complimente și declarații de dragoste neașteptate. Am zice că lasă deoparte sobrietatea și își deschid sufletul. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține activitățile creative, artistice și distractive.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de momente frumoase, înțelegere și sprijin din partea familiei. Nativii pot discuta despre regimul unei locuințe. Sunt susținute activitățile casnice și gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător favorizează călătoriile și nativii pot pleca în vizită la rude, pot primi vizite și pot participa la reuniuni de familie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor deveni mai comunicativi decât de obicei și vor încerca prin dialog să obțină niște răspunsuri la ceea ce-i frământă, însă nu vor spune lucrurilor pe nume, ci vor aștepta ca interlocutorul să înțeleagă ce-și doresc să afle. Dacă sunt atenți, nativii pot primi informații prețioase. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o plimbare, într-o scurtă călătorie.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 15:47

Spectrul antidemocratic al comunismului amenință Europa

Spectrul antidemocratic al comunismului amenință Europa

 În pitorescul vechi oraș românesc Timișoara o scurtă plimbare prin Piața Libertății te va aduce în fața unei clădiri vechi banale. Intrând printr-un bar, vei ajunge la Muzeul Consumatorului Comunist, de mărimea unui apartament. Este o fascinantă fereastră...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 15:40

 Preşedintele Vladimir Putin a propus luni Arabiei Saudite să achiziţioneze un sistem de rachete fabricat în Rusia pentru a-şi apăra teritoriul, după atacurile cu drone care i-au vizat instalaţiile petroliere la sfârşitul săptămânii, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 15:22

În 2016, SUA au închis două vile ale Ambasadei Rusiei. Yahoo News a aflat că acolo activau centre de spionaj

În 2016, SUA au închis două vile ale Ambasadei Rusiei. Yahoo News a aflat că acolo activau centre de spionaj

În decembrie 2016, autoritățile americane au anunțat închiderea a două vile ale ambasadei ruse, aflate în New York și Maryland și expulzarea a 35 de diplomați ruși. La acea vreme s-a relatat oficial că Statele Unite au făcut un astfel de pas din cauza presupusei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 14:46

Sonata lui Woldi în re-minor pentru patru mâini

Sonata lui Woldi în re-minor pentru patru mâini

 Puteți, bineînțeles, citi romanul lui Oleg Serebrian „Woldemar” și fӑrӑ a fi citit în prealabil „Cântecul mӑrii”. Veți rămâne la fel de încântați, vrăjiți, fermecați... Cu atât mai mult că romanul conține...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 13:07

Prim-ministrul Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la Washington, D.C.

Prim-ministrul Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la Washington, D.C.

Prim-ministrul Maia Sandu întreprinde, în perioada 18-19 septembrie, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 12:38

Lilian Carp: „Semnarea acordului ACUM-PSRM trebuia condiționată cu retragerea lui Țurcan de la CC”

Lilian Carp: „Semnarea acordului ACUM-PSRM trebuia condiționată cu retragerea lui Țurcan de la CC”

Deputații Blocului „ACUM”, Lilian Carp, Iurie Reniță și Octavian Țîcu, nu au discutat despre o eventuală părăsire a acestei entități politice, așa cum au scris astăzi, pe surse, unele instituții media.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 12:33

Arina Spătaru renunță la calitatea de membru al Biroului politic permanent al Platformei DA. „Un partid nu se ține doar pe DISCURSURILE unui lider”

Arina Spătaru renunță la calitatea de membru al Biroului politic permanent al Platformei DA. „Un partid nu se ține doar pe DISCURSURILE unui lider”

„Să plec din organul de conducere, în care vocea mea în perioada de iulie-septembrie anului curent nu a fost auzită şi nu a avut nicio valoare. Din păcate conducerea partidului n-a conturat clar organizațiilor locale teritoriale regulile cu care identificăm candidații...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 12:05

A fost REȚINUT directorul agenției de presă SPUTNIK-MOLDOVA în legătură cu jaful miliardului / DOCUMENT

A fost REȚINUT directorul agenției de presă SPUTNIK-MOLDOVA în legătură cu jaful miliardului / DOCUMENT

Șeful agenției de știri Sputnik-Moldova, Vladimir Novosadiuk, a fost reținut astăzi în Chișinău. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 12:03

„Canal 2” renunță la frecvența națională de emisie care a aparținut anterior TVR

„Canal 2” renunță la frecvența națională de emisie care a aparținut anterior TVR

Telestar Media SRL, deţinătoarea licenţelor de emisie a posturilor de televiziune Canal 2 şi Canal 3, a anuţat astăzi că renunţă la frecvenţa naţională pentru Canal 2, care a aparţinut anterior postului de televiziune TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 11:36

SCHIMBARE PAS CU PAS / Viorel Morari a fost restabilit în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

SCHIMBARE PAS CU PAS / Viorel Morari a fost restabilit în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție

Marți, 17 septembrie 2019, Procurorul General interimar, Dumitru Robu, a semnat Ordinul de restabilire în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a domnului Viorel Morari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 11:04

OPINIE /// Reținerile spectaculoase s-au făcut doar pentru a ACOPERI mediatic semnarea RUȘINOASĂ a acordului de guvernare ACUM-PSRM

OPINIE /// Reținerile spectaculoase s-au făcut doar pentru a ACOPERI mediatic semnarea RUȘINOASĂ a acordului de guvernare ACUM-PSRM

În seara zilei de ieri coaliția PSRM-ACUM a realizat mai multe acțiuni reprobabile, care șubrezesc și mai mult încrederea oamenilor că lucrurile pot fi îndreptate în Republica Moldova de actuala guvernare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 10:51

Reghina Apostolova este în stare GRAVĂ la spital. A făcut accident vascular cerebral

Reghina Apostolova este în stare GRAVĂ la spital. A făcut accident vascular cerebral

Reghina Apostolova a făcut accident vascular cerebral şi a fost internată la spitalul de Urgenţă din Capitală, în secţia Epileptologie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 10:41

Rusia: Explozie la centrul Vector, unul dintre cele două locuri de pe Pământ unde mai există virusul variolei

Rusia: Explozie la centrul Vector, unul dintre cele două locuri de pe Pământ unde mai există virusul variolei

O explozie de gaze a provocat un incendiu la un laborator rus ce deține mai multe virusuri periculoase precum variola sau ebola, au anunțat autoritățile, potrivit Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:55

Chirtoacă îi acuză pe Dodon, Sandu și Greceanîi că au semnat pe ASCUNS acordul de alianță ACUM-PSRM

Chirtoacă îi acuză pe Dodon, Sandu și Greceanîi că au semnat pe ASCUNS acordul de alianță ACUM-PSRM

Nastase, care spunea ca nu trebuie semnat nimic, s-a ascuns la umbra crucii si a disparut cu totul. In locul sau a aparut Slusari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:44

Consiliul de coordonare a politicilor anticorupție și reformei justiției pe lângă Prim-ministru s-a întrunit în prima ședință

Consiliul de coordonare a politicilor anticorupție și reformei justiției pe lângă Prim-ministru s-a întrunit în prima ședință

Ieri, 16 septembrie, a avut loc prima ședință a Consiliului de coordonare a politicilor anticorupție și reformei justiției, prezidată de Prim-ministrul Maia Sandu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:29

Reacția Maiei Sandu după modificarea Legii Procuraturii prin care ȘEFUL PG va fi ALES de Guvern

Reacția Maiei Sandu după modificarea Legii Procuraturii prin care ȘEFUL PG va fi ALES de Guvern

Șefa Guvernului a făcut primele comentarii după ce deputații au aprobat modificările propuse de Ministerul Justiției la Legea Procuraturii. Maia Sandu afirmă că este departe momentul în care vom putea răsufla ușurați că avem un procuror general integru, dar ceea ce au făcut...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:25

Chișinăul, paralizat de la primele ore ale zilei: Ce se întâmplă

Chișinăul, paralizat de la primele ore ale zilei: Ce se întâmplă

Pe mai multe străzi din Capitală s-au creat ambuteiaje încă de pa primele ore ale dimineții. S-a circulat cu dificultate în special pe strada Mihai Viteazul din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 09:03

Atacurile care au vizat cele mai mari rafinării din lume, comise cu armament iranian, anunţă coaliţia saudită

Atacurile care au vizat cele mai mari rafinării din lume, comise cu armament iranian, anunţă coaliţia saudită

Atacurile care au vizat rafinării saudite au fost comise cu armament iranian şi nu au fost lansate din Yemen, a anunţat luni seară coaliţia internaţională condusă de Arabia Saudită, informează agenţia de presă Reuters, citată de Mediafax. "Rezultatele preliminare arată că...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 08:54

Diacov aruncă bomba! Fostul procuror al Capitalei face dezvăluiri incendiare despre Stația de Epurare

Diacov aruncă bomba! Fostul procuror al Capitalei face dezvăluiri incendiare despre Stația de Epurare

Fostul procuror al Capitalei și candidatul „Partidului Nostru” pentru funcția de primar al Chișinăului, Ion Diacov, spune argumentat de unde pornesc problemele la Stația de Epurare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 08:45

DOC / Acordul ACUM-PSRM a fost semnat de Dodon, Sandu și Greceanîi. Năstase nu l-a semnat, în schimb au semnat Ceban, Popșoi și Slusari

DOC / Acordul ACUM-PSRM a fost semnat de Dodon, Sandu și Greceanîi. Năstase nu l-a semnat, în schimb au semnat Ceban, Popșoi și Slusari

Acordul este semnat de președintele Igor Dodon, prim-ministra Maia Sandu; președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, și de deputații: Ion Ceban, Mihail Popșoi și Alexandru Slusari. Textul acordului semnat de PSRM și ACUM a fost publicat de către vicepreședintele Parlamentului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 08:38

Țîcu, Carp și Reniță ar urma să părăsească blocul ACUM după ce acesta a decis să-și întărească alianța cu Partidul pro-rus al socialiștilor lui Dodon

Țîcu, Carp și Reniță ar urma să părăsească blocul ACUM după ce acesta a decis să-și întărească alianța cu Partidul pro-rus al socialiștilor lui Dodon

Cel puțin doi deputați și-au manifestat intenția de a părăsi Blocul ACUM, după ce Platforma DA și PAS au semnat un nou acord de guvernare cu Partidul Socialiștilor, informează portalul pro-guvernamental cotidianul.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 07:44

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Septembrie 2019, ora: 07:31

Sky News: Foamea nepotolită pe parcursul zilei se poate lăsa cu decizii proaste

 Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Dundee, Scoţia, au arătat că senzaţia de foame poate afecta felul în care oamenii iau decizii importante, ei devenind grăbiţi şi lipsiţi de răbdare, relatează Sky News.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)