Astăzi 18 Iulie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 16:50
Abonamente

Horoscop 5 Aprilie 2019, ora 08:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 APRILIE 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor fi favorizați de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Luna Nouă va avea impact asupra tuturor zodiilor, iar influența sa în domeniile de viață enumerate se va resimți pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura din plin de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor. Nativii vor avea ocazia unui nou început legat de propria personalitate, de principiile de viață. Este un moment de afirmare personală și poate aduce un nou început inclusiv in sfera relațională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a se pune în evidență și de a fi remarcați.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul subconștientului. Pentru nativi va urma o perioadă în care pot începe proiecte noi, se pot remarca prin îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de muncă, iar cei care-și caută un job, acum vor avea ocazia să se angajeze. În ceea ce privește sănătatea, nu este exclus să afle un remediu pentru o afecțiune mai veche și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să privească cu alți ochi zona profesională și chiar relația cu colegii de muncă și superiorii.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Pentru nativi va fi un nou început legat de persoanele din anturaj. Se pot împăca cu cei cu care au fost în conflict și-și pot lărgi cercul de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să pună la cale un plan, un proiect alături de niște prieteni.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul socio-profesional. Nativii pot deschide o nouă etapă în carieră, pot porni pe un nou drum, iar cei care și-au dorit schimbarea domeniului de activitate acum vor avea ocazia să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă șansa de a se pune în evidență, de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul călătoriilor, al studiilor și al valorilor de viață. Nativii pot pleca la cursuri în străinătate, pot continua niște studii abandonate, pot da un examen și pot obține o diplomă. Nu este exclus ca în urma unei călătorii să aibă o revelație și să intre într-o nouă etapă din punct de vedere al principiilor și convingerilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu alte persoane. Unii nativi pot intra în posesia unei moșteniri, pot primi un credit, li se poate returna un împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de a iniția niște demersuri financiare profitabile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul parteneriatelor. Unii nativi pot fi ceruți în căsătorie, pot deschide o nouă etapă în relația de cuplu, în timp ce alții pot semna contracte avantajoase, pot primi noi proiecte în zona profesională și de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să cunoască o persoană importantă, cu rol în viitorul lor, fie că vorbim de cel personal, fie că vorbim de cel profesional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul muncii și al sănătății. Pentru nativi va urma o perioadă în care pot începe proiecte noi, se pot remarca prin îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de muncă, iar cei care-și caută un job, acum vor avea ocazia să se angajeze. În ceea ce privește sănătatea, nu este exclus să afle un remediu pentru o afecțiune mai veche și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să privească cu alți ochi zona profesională și chiar relația cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul sentimental și al activităților distractive. Nativii care sunt singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă, în funcție de astrograma natală, putem vorbi doar de o aventură. Cei care sunt într-o relație pot deschide o nouă etapă, pot trece la un nou nivel. De asemenea, va fi o perioadă favorabilă pentru impunerea de noi norme și reguli în educația copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să se afcă remarcați în zona de creație, în zona artistică sau sportivă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot deschide o nouă etapă în viața de familie, în modul de relaționare cu părinții. Pe de altă parte, poate fi vorba de cumpărarea, vânzarea, închirierea unui imobil, un aspect foarte bine conturat acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o vizită a rudelor sau ei înșiși pot face o vizită persoanelor dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul comunicării, al informației și al ideilor. Pentru nativi va fi o perioadă în care vor da dovadă de un dialog ușor agresiv cu ceilalți și sunt sfătuiți să fie atenți la gestionarea emoțiilor. De asemenea, va fi o perioadă bună pentru acumularea de noi cunoștințe, dar și pentru idei revoluționare pe care le pot pune în practică cu succes. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie atenți la toate informațiile care le ajung la urechi. Unele s-ar putea dovedi importante pentru ei în viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor avea ocazia în această perioadă să demareze proiecte care să le aducă un venit suplimentar, să semneze parteneriate care să le îmbunătățească situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli. Pot fi tentați să risipească bani.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 15:00

Minute de coșmar pentru o familie din Bender după ce copilul lor de patru ani a căzut de la etajul geamul apartamentului, aflat la etajul trei. Acum băiatul se află în comă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:56

Tânărul a plecat de la domiciliul său, din Chișinău, și nu s-a mai întors acasă. Familia tânărului este devastată și cere ajutor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:53

Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Concurenţă mare la Academia de Poliţie: Pe câte locuri se bat cei 5.000 de elevi înscrişi  80 de teze de doctorat susținute în perioada 2011-2016 nu se regăsesc în format electronic în arhiva Academiei de Poliție,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:47

A fost sistat procesul de înstrăinare a companiei de asigurări „Moldasig”. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:44

Procurorii americani au retras acuzațiile împotriva actorului Kevin Spacey după ce principalul acuzator al actorului a refuzat să apară ca martor în instanță, informează CNBC. Dosarul penal întocmit împotriva actorului american a suferit o puternică lovitură de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:39

Consumul meselor inainte de a merge la culcare nu este obicei destul de bun, mai ales atunci cand vine vorba de alimente grase, greu de digerat. Dar, daca esti prea infometat si nu poti adormi din cauza asta, poti manca aceste ingrediente fara sa-ti fie teama ca te vei ingrasa sau ca vei avea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:32

O dietă bazată pe combinaţii haotice, fără să se ţină cont de un program echilibrat al meselor, conduce, în scurt timp, la declanşarea unui şoc toxic. Ignorând simptome banale ca roşeaţa, umflarea sau durerea, în timp, inflamaţiile ajung să se cronicizeze. Ca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:24

Trăim într-o societate, iar acest lucru ne face să depindem unii de alții într-o oarecare măsură. De aceea, cerem ajutorul celor din jur oricând avem nevoie și oferim, la rândul nostru, sprijinul necesar. Totuși, această relație de co-dependență poate, de cele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:06

Expertul în politici de securitate Rosian Vasiloi a fost numit joi, 18 iulie, la propunerea ministrului de Interne, Andrei Năstase, în funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. El îl va înlocui în această funcţie pe Fredolin Lecari.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 18 Iulie 2019, ora: 13:33

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

Conform informațiilor de pe site-ul BNM.MD, rezerva de aur a Băncii Naționale este de 74 kilograme 133 grame nu de 9 kilograme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 13:10

Fracţiunea Partidului Democrat (PDM) în Parlamentul Moldovei va fi condusă de preşedintele de onoare al partidului, Dumitru Diacov. Această decizie a fost luată miercuri, la şedinţa fracţiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 12:01

Președintele Igor Dodon și PSRM ar încerca, cu ajutorul rușilor, să fragmenteze fracțiunea PD, astfel încât la toamnă, după expirarea a 100 de zile de guvernare, să aibă voturile necesare pentru a debarca Guvernul condus de Maia Sandu și de a readuce R. Moldova pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:25

 Un adolescent din Adelaide, care a hackuit Apple cu două ocazii separate cu speranța că va primi o ofertă de job din partea companiei, a fost scutit de condamnare de către un tribunal. Băiatul, care are în prezent 17 ani, a hackuit mai întâi sistemul de calculatoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:05

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

Băiatul de 11 ani, dintr-o suburbie a Chişinăului care a fost muscat de câine, iar ulterior internat în stare gravă la Spitalul municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Capitală a murit în această seară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 09:05

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Locuitorul raionului Hânceşti, acuzat pentru trei capete de acuzare, inclusiv: violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul, împotrivirea şi eschivarea de la testarea alcooscopică, acțiuni comise de o persoană care nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:30

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Mesajul unui preot din Brazilia a înfuriat atât de tare o enoriașă încât aceasta l-a împins pe slujitorul bisericii de pe scenă, chiar în timpul predicii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:27

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un erou lichidator al dezastrului de la Cernobîl și-a pus capăt zilelor după ce a urmărit serialul eveniment de pe HBO, cu lacrimi în ochi, susține fiica acestuia, citată de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 18 Iulie 2019, ora: 08:25

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

PSD e divizat din cauza candidatului la prezidenţiale: Dăncilă, Firea sau Tăriceanu? Din exterior, partidul e atacat de Adrian Năstase, dar şi de foştii „reformişti“ Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose, trecuţi în tabăra lui Victor Ponta, cel care arbitrează, de pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:40

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ordine la Piața Centrală din Chișinău poate fi făcută doar cu... buldozerul, afirmă fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. Potrivit lui, la Piața Centrală există o complexitate de probleme greu de rezolvat, iar experiența orașului Moscova, acolo unde mai multe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:15

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac, afirmă că modificările propuse la Legea cetăţeniei române privind descentralizarea procesul de procesare a dosarelor, ca în fiecare judeţ din România să poată fi depus dosarul şi în termen de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Iulie 2019, ora: 07:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

Horoscopul zilei de 18 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:07

VIDEO / 18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

VIDEO / 18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida mâine, 18 iulie, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 05:50

Ce înseamnă funcția de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamnă românul Mircea Geoană

Ce înseamnă funcția de adjunct al secretarului general al NATO pe care o va ocupa din toamnă românul Mircea Geoană

Adjunctul Secretarului General al Alianței Nord Atlantice, cel mai înalt funcționar public al alianței, cel mai de seamă reprezentant și purtător de cuvânt și de mesaje al NATO, este practic a doua voce în cadrul organizației nord-atlantice și va avea, printre altele,...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)