Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 5 Aprilie 2019, ora 08:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 APRILIE 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor fi favorizați de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Luna Nouă va avea impact asupra tuturor zodiilor, iar influența sa în domeniile de viață enumerate se va resimți pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura din plin de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor. Nativii vor avea ocazia unui nou început legat de propria personalitate, de principiile de viață. Este un moment de afirmare personală și poate aduce un nou început inclusiv in sfera relațională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a se pune în evidență și de a fi remarcați.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul subconștientului. Pentru nativi va urma o perioadă în care pot începe proiecte noi, se pot remarca prin îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de muncă, iar cei care-și caută un job, acum vor avea ocazia să se angajeze. În ceea ce privește sănătatea, nu este exclus să afle un remediu pentru o afecțiune mai veche și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să privească cu alți ochi zona profesională și chiar relația cu colegii de muncă și superiorii.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Pentru nativi va fi un nou început legat de persoanele din anturaj. Se pot împăca cu cei cu care au fost în conflict și-și pot lărgi cercul de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să pună la cale un plan, un proiect alături de niște prieteni.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul socio-profesional. Nativii pot deschide o nouă etapă în carieră, pot porni pe un nou drum, iar cei care și-au dorit schimbarea domeniului de activitate acum vor avea ocazia să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă șansa de a se pune în evidență, de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul călătoriilor, al studiilor și al valorilor de viață. Nativii pot pleca la cursuri în străinătate, pot continua niște studii abandonate, pot da un examen și pot obține o diplomă. Nu este exclus ca în urma unei călătorii să aibă o revelație și să intre într-o nouă etapă din punct de vedere al principiilor și convingerilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu alte persoane. Unii nativi pot intra în posesia unei moșteniri, pot primi un credit, li se poate returna un împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de a iniția niște demersuri financiare profitabile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul parteneriatelor. Unii nativi pot fi ceruți în căsătorie, pot deschide o nouă etapă în relația de cuplu, în timp ce alții pot semna contracte avantajoase, pot primi noi proiecte în zona profesională și de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să cunoască o persoană importantă, cu rol în viitorul lor, fie că vorbim de cel personal, fie că vorbim de cel profesional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul muncii și al sănătății. Pentru nativi va urma o perioadă în care pot începe proiecte noi, se pot remarca prin îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de muncă, iar cei care-și caută un job, acum vor avea ocazia să se angajeze. În ceea ce privește sănătatea, nu este exclus să afle un remediu pentru o afecțiune mai veche și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să privească cu alți ochi zona profesională și chiar relația cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul sentimental și al activităților distractive. Nativii care sunt singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă, în funcție de astrograma natală, putem vorbi doar de o aventură. Cei care sunt într-o relație pot deschide o nouă etapă, pot trece la un nou nivel. De asemenea, va fi o perioadă favorabilă pentru impunerea de noi norme și reguli în educația copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să se afcă remarcați în zona de creație, în zona artistică sau sportivă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot deschide o nouă etapă în viața de familie, în modul de relaționare cu părinții. Pe de altă parte, poate fi vorba de cumpărarea, vânzarea, închirierea unui imobil, un aspect foarte bine conturat acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o vizită a rudelor sau ei înșiși pot face o vizită persoanelor dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul comunicării, al informației și al ideilor. Pentru nativi va fi o perioadă în care vor da dovadă de un dialog ușor agresiv cu ceilalți și sunt sfătuiți să fie atenți la gestionarea emoțiilor. De asemenea, va fi o perioadă bună pentru acumularea de noi cunoștințe, dar și pentru idei revoluționare pe care le pot pune în practică cu succes. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie atenți la toate informațiile care le ajung la urechi. Unele s-ar putea dovedi importante pentru ei în viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor avea ocazia în această perioadă să demareze proiecte care să le aducă un venit suplimentar, să semneze parteneriate care să le îmbunătățească situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli. Pot fi tentați să risipească bani.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)