Astăzi 19 Septembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 18 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 5 Aprilie 2019, ora 08:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 APRILIE 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor fi favorizați de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Luna Nouă va avea impact asupra tuturor zodiilor, iar influența sa în domeniile de viață enumerate se va resimți pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura din plin de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor. Nativii vor avea ocazia unui nou început legat de propria personalitate, de principiile de viață. Este un moment de afirmare personală și poate aduce un nou început inclusiv in sfera relațională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a se pune în evidență și de a fi remarcați.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul subconștientului. Pentru nativi va urma o perioadă în care pot începe proiecte noi, se pot remarca prin îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de muncă, iar cei care-și caută un job, acum vor avea ocazia să se angajeze. În ceea ce privește sănătatea, nu este exclus să afle un remediu pentru o afecțiune mai veche și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să privească cu alți ochi zona profesională și chiar relația cu colegii de muncă și superiorii.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Pentru nativi va fi un nou început legat de persoanele din anturaj. Se pot împăca cu cei cu care au fost în conflict și-și pot lărgi cercul de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să pună la cale un plan, un proiect alături de niște prieteni.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul socio-profesional. Nativii pot deschide o nouă etapă în carieră, pot porni pe un nou drum, iar cei care și-au dorit schimbarea domeniului de activitate acum vor avea ocazia să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă șansa de a se pune în evidență, de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul călătoriilor, al studiilor și al valorilor de viață. Nativii pot pleca la cursuri în străinătate, pot continua niște studii abandonate, pot da un examen și pot obține o diplomă. Nu este exclus ca în urma unei călătorii să aibă o revelație și să intre într-o nouă etapă din punct de vedere al principiilor și convingerilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu alte persoane. Unii nativi pot intra în posesia unei moșteniri, pot primi un credit, li se poate returna un împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de a iniția niște demersuri financiare profitabile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul parteneriatelor. Unii nativi pot fi ceruți în căsătorie, pot deschide o nouă etapă în relația de cuplu, în timp ce alții pot semna contracte avantajoase, pot primi noi proiecte în zona profesională și de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să cunoască o persoană importantă, cu rol în viitorul lor, fie că vorbim de cel personal, fie că vorbim de cel profesional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul muncii și al sănătății. Pentru nativi va urma o perioadă în care pot începe proiecte noi, se pot remarca prin îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de muncă, iar cei care-și caută un job, acum vor avea ocazia să se angajeze. În ceea ce privește sănătatea, nu este exclus să afle un remediu pentru o afecțiune mai veche și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să privească cu alți ochi zona profesională și chiar relația cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul sentimental și al activităților distractive. Nativii care sunt singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste, însă, în funcție de astrograma natală, putem vorbi doar de o aventură. Cei care sunt într-o relație pot deschide o nouă etapă, pot trece la un nou nivel. De asemenea, va fi o perioadă favorabilă pentru impunerea de noi norme și reguli în educația copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să se afcă remarcați în zona de creație, în zona artistică sau sportivă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot deschide o nouă etapă în viața de familie, în modul de relaționare cu părinții. Pe de altă parte, poate fi vorba de cumpărarea, vânzarea, închirierea unui imobil, un aspect foarte bine conturat acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o vizită a rudelor sau ei înșiși pot face o vizită persoanelor dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul comunicării, al informației și al ideilor. Pentru nativi va fi o perioadă în care vor da dovadă de un dialog ușor agresiv cu ceilalți și sunt sfătuiți să fie atenți la gestionarea emoțiilor. De asemenea, va fi o perioadă bună pentru acumularea de noi cunoștințe, dar și pentru idei revoluționare pe care le pot pune în practică cu succes. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie atenți la toate informațiile care le ajung la urechi. Unele s-ar putea dovedi importante pentru ei în viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor avea ocazia în această perioadă să demareze proiecte care să le aducă un venit suplimentar, să semneze parteneriate care să le îmbunătățească situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli. Pot fi tentați să risipească bani.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 17:29

VIDEO / Octavian Țîcu candidează la funcția de primar al Chișinăului și a părăsit fracțiunea PPDA

VIDEO / Octavian Țîcu candidează la funcția de primar al Chișinăului și a părăsit fracțiunea PPDA

Deputatul Octavian Țîcu a decis să candideze la șefia capitalei și a făcut un apel către partidele de dreapta, îndemnându-le să-și unească forțele, pentru a nu admite ca fotoliul de primar al Chișinăului să fie ocupat de socialistul Ion Ceban.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 17:21

Dumitru Țîra este candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău

Dumitru Țîra este candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău

Dumitru Țîra candidează pentru funcția de primar general al capitalei! Actele pentru înregistrarea în cursă au fost depuse astăzi la Consiliul electoral de circumscripție Chișinău. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 17:19

CNA şi procurorii anticorupţie au aplicat sechestre în valoare de cca 364 de milioane de lei în dosarul fraudei bancare şi au ridicat 11 automobile de lux

CNA şi procurorii anticorupţie au aplicat sechestre în valoare de cca 364 de milioane de lei în dosarul fraudei bancare şi au ridicat 11 automobile de lux

Centrul Naţional Anticorupţie, prin intermediul Agenţiei de recuperare a bunurilor infracţionale (ARBI), şi procurorii anticorupţie au aplicat zilele acestea sechestre în valoare de cca 364 de milioane de lei în dosarele fraudei bancare. Printre bunurile indisponibilizate sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 15:23

HIV - simptome, transmitere, diagnostic, tratament

HIV - simptome, transmitere, diagnostic, tratament

Cand auzim cuvintele HIV sau SIDA, deschidem ochii mari si suntem foarte precauti. Toti stim cat de grav este sa ai acest virus, dar oare suntem bine informati despre cum putem preveni aceste situatii sau care sunt caile de transmitere? In realitate, chiar si azi, cand medicina a evoluat atat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 14:47

3 sandwichuri sănătoase, perfecte pentru pachetul de la muncă

3 sandwichuri sănătoase, perfecte pentru pachetul de la muncă

Ai ramas in pana de idei si nu mai stii ce sa iti pui in pachetul pe care il iei a doua zi la munca? Incearca niste sandwichuri numai bune de savurat in pauza de pranz. usor de preparat si facute din ingrediente alese cu grija, de tine, pentru a te bucura de o masa savuroasa. Inspira-te din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 13:11

RM a fost condamnată la CEDO, alături de Rusia, pentru că a predat persoane miliției transnistrene

RM a fost condamnată la CEDO, alături de Rusia, pentru că a predat persoane miliției transnistrene

Curtea Europeană pentru Drepturile Omului a făcut publice în data de 17 septembrie 2019, două hotărâri în care au recunoscut Republica Moldova și Federația Rusă vinovate de violarea dreptului de a nu fi supus torturii și tratamentelor inumane, precum și dreptului la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 12:47

Popșoi le ține lecții politice lui Țîcu, Reniță și Carp / „Sunt oameni liberi, dar opiniile separate nu-și au rostul”

Popșoi le ține lecții politice lui Țîcu, Reniță și Carp / „Sunt oameni liberi, dar opiniile separate nu-și au rostul”

Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Mihai Popșoi, recunoaște că în interiorul Blocului „ACUM” sunt deputați care au opinii separate în ceea ce privește unele aspecte ale cooperării cu PSRM. Acesta spune că, în unele situații, aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 12:25

Separarea puterii în stat a coaliției ACUM-PSRM /// Legislativul îi cheamă pe Harunjen și Cavcaliul la AUDIERI

Separarea puterii în stat a coaliției ACUM-PSRM /// Legislativul îi cheamă pe Harunjen și Cavcaliul la AUDIERI

Comisia parlamentară de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat se convoacă în ședință pe 20 septembrie. Membrii comisiei i-au invitat la audieri pe mai mulți foști funcționari, dar și pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 11:28

Vizită eșuată în SUA /// Maia Sandu RATEAZĂ DIN NOU întrevederea cu Mike Pompeo

Vizită eșuată în SUA /// Maia Sandu RATEAZĂ DIN NOU întrevederea cu Mike Pompeo

Maia Sandu nu se mai vede cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, deși acest lucru a fost promis de Guvern. În agenda publicată pe pagina Departamentului de Stat al Statelor Unite se anunță că Pompeo se va afla în aceste zile în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 10:45

Cele 8 reorganizări teritoriale ale României din ultima sută de ani. Ponta propune o a noua

Cele 8 reorganizări teritoriale ale României din ultima sută de ani. Ponta propune o a noua

În decembrie 1918, stăteam așa: Transilvania avea 25 de comitate şi comune, Bucovina- 11 căpitănii fără personalitate juridică, Basarabia avea opt judeţe divizate în ocoale (gubernii), iar Vechiul Regat era împărțit în 37 de județe. De atunci, țara noastră a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 10:28

O regiune din Italia oferă o sumă uriașă oricui vrea să se mute aici. Condiția impusă

O regiune din Italia oferă o sumă uriașă oricui vrea să se mute aici. Condiția impusă

O regiune subpopulată din Italia a anunțat că va oferi peste 25.000 de euro oamenilor dispuși să se mute într-unul din cele 106 de sate, într-un efort de a „resuscita” comunitățile respective.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 10:19

Un pretendent la șefia capitalei a făcut un masterat care a costat peste 45 de mii de euro: „Mi-am dat seama că nu e suficient ceea ce fac”

Un pretendent la șefia capitalei a făcut un masterat care a costat peste 45 de mii de euro: „Mi-am dat seama că nu e suficient ceea ce fac”

Candidatul la funcția de Primar al mun. Chișinău, Victor Chironda, a luat decizia de a candida la funcția de primar al municipiului Chișinău după aproape un an de analiză și cântărire a tuturor argumentelor „pro” și „contra”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 10:06

Vladimir Cebotari este candidatul PDM la funcția de primar general al municipiului Chișinău

Vladimir Cebotari este candidatul PDM la funcția de primar general al municipiului Chișinău

Vladimir Cebotari va depune documentele pentru înregistrarea în alegeri la Comisia Electorală de Circumscripție Chișinău joi, 19 septembrie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 09:57

Eugen Tomac, semnal de ALARMĂ în plenul Parlamentului European: Situația românilor din Transnistria este DISPERATĂ din cauza Rusiei. Cer UE un raport asupra acestei spețe

Eugen Tomac, semnal de ALARMĂ în plenul Parlamentului European: Situația românilor din Transnistria este DISPERATĂ din cauza Rusiei. Cer UE un raport asupra acestei spețe

Eurodeputatul Eugen Tomac afirmat luni, în plenul Parlamentului European, că Rusia practică „un export de frică și divizare” în regiunea transnistreană. Astfel, președintele PMP a tras un semnal de alarmă referitor la „situația disperată a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 09:36

Zeci de răniţi, majoritatea copii, într-un accident rutier din Italia

Zeci de răniţi, majoritatea copii, într-un accident rutier din Italia

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite după ce un autobuz de transport public a ieşit de pe carosabil, în centrul Italiei, informează Mediafax citând presa italiană. Accidentul a avut loc marţi după-amiază pe un drum provincial, între localităţile Spoltore...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 08:50

Procurorul General al Guvernului ACUM-PSRM / Un deputat din alianță insistă că nu este nevoie pe separarea puterii în stat

Procurorul General al Guvernului ACUM-PSRM / Un deputat din alianță insistă că nu este nevoie pe separarea puterii în stat

Guvernul Maiei Sandu trebuie să se implice în selectarea candidaturii pentru funcția de procuror general pentru că Consiliul Superior al Procurorilor nu are credibilitate. Declarația aparține dlui Litvinenco, deputat din blocul ACUM și a fost făcută la emisiunea „Politica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 08:40

Rusia ridică vizele pentru cetățenii din 53 de țări, inclusiv România. Ce regiune poate fi vizitată doar cu viza electronică

Rusia ridică vizele pentru cetățenii din 53 de țări, inclusiv România. Ce regiune poate fi vizitată doar cu viza electronică

Turiștii și oamenii de afaceri din 53 de țări vor putea vizita Stankt Petersburg doar în baza unei vize electronice simplificate, care va intra în vigoare în această toamnă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 08:39

PCRM nu va înainta un candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău

PCRM nu va înainta un candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău

PCRM a prezentat Lista de candidați la funcțiile de consilieri în Consiliul Municipal Chișinău

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 08:30

OSCE este îngrijorată de ancheta Procuraturii R. Moldova împotriva șefului agenției Sputnik, Vladimir Novosadiuk

OSCE este îngrijorată de ancheta Procuraturii R. Moldova împotriva șefului agenției Sputnik, Vladimir Novosadiuk

Vladimir Novosadiuk este suspectat de implicarea într-un caz de fraude și spălare de bani în cazul „jafului secolului” prin structurile omului de afaceri Ilan Shor.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Septembrie 2019, ora: 08:26

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SE POT ÎNDRĂGOSTI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 SEPTEMBRIE 2019. TAURII SE POT ÎNDRĂGOSTI

Horoscopul zilei de 18 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Septembrie 2019, ora: 06:00 de Ion Macovei

Eminescu pe care îl știm mai puțin

Eminescu pe care îl știm mai puțin Din editia print

Viața lui Mihai Eminescu a fost bântuită de lipsuri, muncă grea și dezamăgiri în viața personală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 04:48

De ce ar trebui sa consumi mai des ceai. Cercetatorii au descoperit un nou beneficiu al acestei bauturi

De ce ar trebui sa consumi mai des ceai. Cercetatorii au descoperit un nou beneficiu al acestei bauturi

Ceaiul a fost subiectul multor cercetari care au scos la iveala nenumarate beneficii ale acestei bauturi: ajuta la diferite boli, precum cancer, diabet, afectiuni cardiovasculare, dar are si calitati microbiene. Iar acum oamenii de stiinta au descoperit un nou beneficiu al ceaiurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 18 Septembrie 2019, ora: 04:25

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

(REȚETA ZILEI) Mâncare de gutui cu pui

Asocierea dintre fructe şi carne este una ingeniosă. Încearcă această reţetă, cu siguranţă o vei repeta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Septembrie 2019, ora: 00:31

Seinfeld vine pe Netflix

Seinfeld vine pe Netflix

 A fost o oarecare tristețe la început de toamnă când Netflix n-a mai avut drept de difuzare pentru Friends. Toamna a devenit însă veselă din nou cu vestea că Seinfeld ajunge pe platforma de streaming. Toate 180 de episoade. La mai bine de 30 de ani de la debut. Poate...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)