Astăzi 19 Februarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 20:47
Abonamente

Actualitate 5 August 2019, ora 06:44

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 AUGUST 2019. FECIOARELE FAC BANI

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară au șansa de a-și crește veniturile și de a-și îmbunătăți situația financiară.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Se anunță o zi tensionată pentru cei născuți în zodia Berbec. Posibile întrevederi neașteptate cu persoane cărora nativii nu sunt pregătiți să le dea un răspuns, o soluție. Poate fi vorba, în mod deosebit, de partenerul de viață care solicită o împăcare sau o lămurire a unui fapt. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să dea dovadă de calm și diplomație în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 august 2019
La locul de muncă situația va fi complicată, iar cei născuți în zodia Taur pot avea parte de conflicte cu colegii sau cu superiorii. Atribuțiile vor fi îndeplinite cu greutate și întârziere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează pe nativi că pot primi reproșuri legate de atitudine și că pot fi criticați pentru lipsa de responsabilitate de care dau dovadă.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni trec printr-o etapă care nu le este absolut deloc caracteristică și în care evită dialogul cu cei din jur și sicializarea. Mulți nativi se vor izola în locuri liniștite, vor alege să viziteze lăcașe de cultură sau lăcașe sfinte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se dedice unei pasiuni proprii, să înceapă un antrenament sportiv.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Nativii din zodia Rac vor evita pe cât posibil dialogurile cu iz de reproș și nici nu vor avea dispoziția necesară pentru a asculta sfaturile și îndemnele celorlalți. Vor simți nevoia de a fi ei cu gândurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și transmită dorințele fără aciditate și fără irascibilitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți sub semnul Leu vor avea ocazia astăzi să facă scurte de plasări, posibil în interes de serviciu. Nativii vor fi comunicativi și glumeți și este posibil să rezolve tot ce au trecut în agendă și vedem asta pentru că starea de bucurie, entuziasm și împlinire îi va însoți, inclusiv în zilele viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le favorizează tactul și diplomația în negocieri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Fecioară se conturează oportunitatea unui venit suplimentar. Nativii vor căuta variante, vor negocia cu multă siguranță și încredere în ei ofertele venite și nu vor face compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă șansa unei investiții bune sau achiziționarea unui bun pe care, ulterior, să-l valorifice avantajos.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți în zodia Balanța au parte de o zi destul de tensionată în care conflictele vor apărea la tot pasul, atât în familie, cât și la locul de muncă. Unii nativi pierd din autoritate sau sunt în pericol de a-și periclita funția. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță cere foarte multă atenție, diplomație, tact și mai ales calm și răbdare în dialog.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 august 2019
O zi intensă pentru cei născuți în zodia Scorpion care trec prin emoții, palpitații și stări extreme ca urmare a unor situații în care au fost puși de cei din jur și care, cu precădere, au legătură cu zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă o atitudine de luptător și o rezistență fizică și psihică remarcabilă pentru a face față atacurilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de tensiuni în grupul de prieteni, tensiuni care vor evolua către adevărate conflicte ce pot încheia relații. Se întrevăd obstacole și bariere în comunicare, dar și atitudini greșite ale celor din jur care pot afecta reputația nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă prudență în acțiuni.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Nativii din zodia Capricorn pot avea parte de o răsturnare de situație privind zona profesională, cariera și imaginea. Este posibil ca aceștia să reia niște discuții cu superiorii care să se încheie într-o notă negativă și nativii să simtă că pierd teren. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multă discreție în manifestarea verbală a doleanțelor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător se conturează momente relaxante astăzi în care nativii reușesc să se detașeze de stresul de la locul de muncă și să vadă viața cu alți ochi, mult mai optimiști și mai entuziaști. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce un dialog incitamt cu un coleg de muncă care-i poate pune pe gânduri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 august 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt confuzi cu privire la o investiție, la o achiziție sau tranzacție financiară. Nativii fie nu înțeleg un mecanism, fie nu au încredere în ofertă, fie se tem să nu piardă bani. Poate nu este momentul unei decizii radicale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evalueze în egală măsură avantajele și riscurile, pentru a nu regreta ulterior.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:47

După o iarnă destul de blândă, sufletele noastre au deja o atitudine primăvăratică și abia așteptăm să ne eliberăm de hainele groase și să ne plimbăm pe sub pomii înfloriți. Dar, în același timp, ne întrebăm ce va aduce nou primăvara unui an atât de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:17

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Reprezentanții unor partide unioniste și proeuropene s-au întâlnit astăzi pentru a discuta despre crearea unei „coaliții largi de pe acum”, astfel încât cetățenii „să aibă pe cine vota”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:12

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală, a declarat Alexandr Stoianoglo. Procurorul general a spus că, dacă se vor descoperi abateri grave, se vor lua măsurile legale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:03

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon, iar formațiunea politică riscă să se transforme, astfel, într-un apendice al Partidului Socialiștilor. Este comentariul vicepreședintelui PPDA, Alexandru Slusari, după plecarea celor șase...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 19 Februarie 2020, ora: 20:00 de Irina Nechit

interviu de irina nechit Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

– Felicitări pentru cartea „Limba de hârtie”, ajunsă la a doua ediție. Are un magnetism puternic, e o dezlănțuire de energii spirituale, identitare, lingvistice. Cititorul o citește dintr-o respirație. Tu, de asemenea, ai scris-o spontan, dintr-o respirație?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:42

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Antarctica se topește! Este o situație alarmantă la nivelul întregului glob pământesc. Schimbările climatice fac prăpăd, iar specialiștii avertizează cu privire la ce consecințe vor apărea dacă situația nu se remediază rapid. Deja se resimt efectele acestor fenomene meteo extreme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:34

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

Un cetățean mexican a fost arestat în Statele Unite, fiind acuzat că a acționat în SUA în numele guvernului rus. Potrivit materialelor anchetatorilor, un oficial rus nenumit l-a angajat pe Hector Alejandro Cabrera Fuentes în 2019, instruindu-l, printre altele, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:53

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Final pe cât de înfiorător, pe atât de nedrept pentru o tânăra româncă, stabilită în Spania, mama a doi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:02

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Igor Ceaika, fiul ex-procurorului general rus Iurii Ceaika, apare oficial în acte drept coproprietar al posturilor de televiziune Primul în Moldova și Accent TV. Documentele au fost publicate recent pe site-ul Consiliului Audiovizualului (CA). Autoritatea a aprobat declarațiile...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 19 Februarie 2020, ora: 15:58

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

Dorința de a perfecționa trăsăturile frumoase este una profund umană ce pare să fie adânc înrădăcinată în istoria omenirii. Din cele mai vechi timpuri, machiajul a jucat diverse roluri, de la cel folosit pentru ritualuri religioase, la cel cu uz practic și până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:26

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

 O analiză a celor mai periculoşi poluanţi din mări şi oceane demonstrează că malaysienii sunt cei mai mari consumatori individuali de ambalaje din plastic, a anunţat luni WWF care a îndemnat autorităţile guvernamentale din această ţară să limiteze utilizarea obiectelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:21

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

 Într-o instanţă din San Francisco a început marţi un proces în care IRS (Internal Revenue Service, autoritatea fiscală din SUA) solicită Facebook plata unor restanţe de nouă miliarde de dolari, transmite AFP. În faţa judecătorului urmează să compară mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:16

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a R. Moldova a identificat trei moldoveni pe vasul de croazieră „Princess Diamond”, blocat în portul Yokohama, din Japonia, din cauza infecției cu coronavirus. Este vorba despre trei cetățeni moldoveni, doi bărbați și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:08

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Washington a devenit recent primul stat american unde transformarea cadavrelor umane în compost este legală. Tehnica este considerată un serviciu funerar prietenos cu mediul şi a fost testată într-un proiect pilot. Compostul este cunoscut ca îngrăşământ agricol...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:01

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Andreas Menelaou, directorul „Komaksavia Airport Invest LTD”, deținătoare a „Avia Invest”, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, susține că firma pe care o conduce ia în calcul, drept variantă de rezervă, acționarea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:00

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un bucureştean pare să fi găsit elixirul tinereţii, ajungând al treilea cel mai în vârstă bărbat de pe Pământ, recunoscut de Guiness Book of Records. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni şi a fost inginer agronom. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:52

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Tragedie fatală la locul de muncă. Un bărbat de 38 de ani a murit după ce a căzut de pe un bloc în construcție, situat în sectorul Botanica al capitalei. Nenorocirea s-a produs în dimineața de 19 februarie, la ora 09.30, pe un șantier de pe strada Nicolae Titulescu....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:45

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Apa ca simbol al visului contine un mesaj foarte important pentru cel care o viseaza. In functie de continut si de natura visului apa poate avea interpretari diferite. Culoarea, locul si starea apei din vis influenteaza semnificatia mesajului. Apa are legatura cu starea emotionala a celui care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:39

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

 Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână! ( rețetă) Infectiile tractului urinar pot reprezenta o discutie destul de ciudata, insa e important ca aceasta problema de sanatate sa nu fie neglijata,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:32

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Uleiul de ricin are proprietati medicinale importante, continand foarte multa vitamina E. Iata insa cum il poti folosi in casa. 1. Lubrifiaza foarfeca ta preferata Pentru ca poate fi ingerat, este mult mai eficient pe metal, comparativ cu alti lubrifianti pe care nu ar trebui sa ii atingi....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:21

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

 Fostul preşedinte sud-coreean Lee Myung-bak a fost plasat în detenţie, miercuri, după condamnarea sa în apel la 17 ani de închisoare pentru corupţie, transmit AFP şi Yonhap. Aflat la putere între 2008 şi 2013, Lee Myung-bak (78 de ani) a stat pentru scurt...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Februarie 2020, ora: 12:19

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege Foto: foto simbol

În Partidul Democrat existau până astăzi trei grupuri: Nichiforciuc, Filip și Candu. Cel puțin așa susține deputatul Andrian Candu, care a anunțat miercuri că părăsește PD. Candu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Publika TV că a decis să părăsească PD...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 12:14

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia anunță că va prezenta pe 3 martie la Geneva ”în premieră mondială cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață” Este de așteptat ca modelul de oraș să coste sub 15.000 de euro, dar să fie mult mai accesibil la preț după aplicarea...

( ) Citeşte tot articolul

Orhei 19 Februarie 2020, ora: 12:10

Partidul ȘOR a dat în exploatare primul sat cu sistem de iluminare stradală bazat în totalitate pe LED-uri

Partidul ȘOR a dat în exploatare primul sat cu sistem de iluminare stradală bazat în totalitate pe LED-uri

Iluminatul stradal a devenit realitate la Ișcălău, raionul Fălești, grație susținerii Partidului Politic „ȘOR” și la inițiativa lui Ilan Șor. Satul nu a mai avut iluminare stradală de 35 de ani. Ceremonia oficială de aprindere a luminii pe străzile localității a avut...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)